ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,464 דיונים בפורום זה
-
התקציב המקסימלי הוא 2500 (עדיף לחסוך כמה שאפשר) שימוש המחשב הוא משחקים...(GTA IV , Combat Arms , Call Of Duty ,).... אני צריך כרטיס מסך טוב , 4GB RAM מינימום , Intel I3 ומעלה (אבל אם נשאר בתקציב אפשר להעלות ל I5 או I7), לא דרושים מערכת הפעלה / מסך או מקלדת... הארד דיסק מעל 500GB מארז יפה , אני מעדיף שהמחשב לא יהיה רועש כל כך.... הרזולוציה שאני ארצה לשחק היא כמה שיותר גבוהה כלומר FULL HD 1080*1920 אבל אפשר להוריד גם ל HD רגיל כלומר 720 (יש ברשותי מסך HD 22 אינץ') תודה רבה !
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח, ניתן לחרוג ל-4000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח אינטנסיבי (IDE, וירטואליזציה והרבה פרוססים שרצים בו זמנית) רזולוציית מסך טבעית: 1680x1050, גודל מסך: 22" 3. האם יש צורך בציוד הקפי? אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? קיים הארד-דיסק של 1TB שמשמש כארכיון שאפשר להשתמש בו (לא חובה) 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 3 - לא חשוב במיוחד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)?? לא מתוכנן 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה, יש צורך בהרכבת המחשב בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה קורה חברה אני רוצה לוח אם סבבה + מעבד סבבה +ספק טוב. הדבר היחיד שאני לא מתפשר הוא כרטיס מסך (x1900xt) מצאתי ב-2700 שקל. חברה לא צריך להגזים למה אין לי הרבה כסף. תודה לכל העוזרים :xyxthumbs: :xyxthumbs: :yelclap: :yelclap:
-
- 6 תגובות
- 710 צפיות
-
-
מה ההבדל בין מחשב עם 8600GS ו8600GT קנו לי ברוך ה' מחשב עם 8600GS דגם פה Packard Bell EasyNote MB88-P-009W 15,4". הוא עם מסך 15.4 וT7500 200GB 7400RPM SATA עכשיו ההתלבטות היא עם דגם Packard Bell EasyNote SB89-P-008W . ההבדל הוא שיש לו 8600GT והוא עם מסך 17 500GB SATA אני חושב 5400 לא רשום שם וחצי קילו יותר. חברה זה ממש דחוף ! לינקים בצרפתית עם פרטי החומרה למבינים שבניכם בחומרה לא תהיה בעיה להסתדר שם חברה זה ממש דחוף!! תודה ה17 : http://micro-informatique.fnac.com/a2183088/Ordinateur-portable-Ordinateur-portable-Packard-Bell-EasyNote-SB89-P-008W-17-TFT?Mn=-1&PID=35823&Ra=-50&To=0Ν=7&Fr=2 ה15.4 : http://micro-informatique.fnac.com/a2044000/Ordinateur-porta…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי לא מזמן נפל לי המחשב Packard Bell Butterfly S הבאתי אותו למעבדות של החברה בפתח תקוה, ושם בישרו לי שהלך ההארד דיסק, כשביקשתי להחליף הם טענו שהפסיקו לייצר את הכוננים האלה, ואין להם או למעבדות אייסר העולמית את ההארד דיסק הזה. למישהו יש פתרון איך אני מציל את המחשב הזה? האם התקנה של הארד דיסק נייד מדגם אחר היא אפשרית? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום אנשים אני בזמן האחרון נתקלתי בבעיה כזאת שאני אני צריך מחשב נייד אך התקציב שלי לא כל כך גבוה אני עובד בגרפיקה ממוחשבת ואוהב לשחק משחקי מחשב אני רוצה מחשב נייד שיוכל לשרת אותי בשני הדברים הללו הוא לא חייב להיותמפלצת ביצועים אבל רצוי שיוכל להריץ משחקים של היום לא על הגרפיקה המקסימלית אבל שיוכל ואם הוא יוכל להריץ משחקים אז גם אם הגרפיקה לא תיהיה לו בעיה גדולה פלוס מינוס שעה של רינדור לא יהרגו אותי תודה מראש נ.ב זמן הפעולה שלו לא משנה לי למה יש שקע
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: אינטרנט ,סרטים ושיהיה כמה שיותר חזק למשחקים. * גודל המסך?15.6 מינימום * משקל רצוי?לא קריטי בערך * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?ארוך במידת האפשר אחרי הכל זה למשחקים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)-HDMI וקורא כרטיסים * בלוטות?רצוי * גודל מינימלי של כונן קשיח?320 * צורב DVD?ברור * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא תודה
-
- 6 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום צריך את עצתכם בנוגע למפרט הבא: מעבד : Core 2 Duo E4300 לוח אם: Gigabyte p965-Ds3 זיכרונות: ddr2 2x1024, 800Mhz G.skill / Twinmos כרטיס מסך: 8600gt דיסק קשיח: WD 250gb wd2500aaks צורב: ??? מארז+ספק: Compucase 6A19 + 400W המחשב מיועד לOC (סביבות 3GHZ) ולאפשרות שדרוג עתידית, לכן בחרתי בזכרונות 800Mhz. צורב לא בחרתי עדיין. אני מתלבט בין הלוח הזה (Gigabyte p965-Ds3) לבין Abit AB9-Pro. שניהם באותו המחיר וטובים לאוברקלוק. ההבדל בניהם הוא שה-Gigabyte תומך ב-Clock multipiler adjustment ובאפשרויות יחס זכרון / באס, בעוד שה-Abit מוסיף לי תמיכה על פני הGigabtyte ב-Firewire,eSata,Lan,3xSata (הוא מבוסס על ציפ' גשר דרומי ICH8R במקום ICH8 ומוסיף תמיכה בFirewire 1394a). מה דעתכם על המ…
-
- 6 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום, אומנם זאת לא בקשה למחשב חדש אבל אין פה נושא לשידרוגים ולכן פתחתי את הנושא הזה פה... המחשב שדורש שידרוג הוא בעל המפרט הבא: מעבד Pentium 4 2.66Ghz LGA 775 לוח אם : ASUS P5S800-VM זיכרון : DDR1 512MBX2 כרטיס מסך מובנה חלונות XP אני רוצה לשדרג את XP ל 7, אך החומרה שיש לי לא מספיקה... תוכנת השידרוג של מייקרוסופט אומרת שהכל בסדר חוץ מהכרטיס מסך המובנה שלא תומך ב AERO... אך גם הזיכרון הוא גבולי, 1GB ומעבד חלש... גם מצלמת הרשת לא תומכת ב 7 וצריך לקנות חדשה. השאלה היא, מה צריך לשדרג כדי שחלונות 7 יעבוד לי ? האם צריך לשדרג את הזיכרון הגבולי לאיזור של 1.5GB ? איזה כרטיס מסך תומך ב AERO ? צריך ממשק AGP ולא PCIe האם המעבד מספיק חזק ? והאם זה בכלל שווא ? כי צריך להוסיף עוד מצלמת…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך נייד שיספיק לסטודנט במדעי המחשב. בעיקר תכנות, מקלדת נוחה אמין זמן סוללה ארוך. כנראה גישה לאינטרנט (מישהו יודע אם באוניברסיטת תא יש נקודות WIFI?) שיריץ XP חלק. ו שינגן מוזיקה כראוי. כרטיס מסך בכוחות של GF4 לא יזיק.
-
- 6 תגובות
- 976 צפיות
-
-
AMD Athlon XP 2500 + Retail :592 Samsung orginal 512mb PC3200 :537 ABIT NF7 V2 :479 Sapphire Radeon 9600XT 128mb :1,095 WD 60GB 8mb cache :428 Pioneer DVR-A06 Retail (4x +/- RW) Retail :999 LG 17' flatron F700P :1,140 Compucase Ci-6CN1 midi tower + HEC 300W :234 Total : 5,003NIS אם יש לכם הצעות לשיפור במסגרת התקציב אשמח לשמוע. המחשב יוזמן היום בערב...
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי התלבטות בבחירה בין 2 מפרטים. מחד גיסא, מפרט אחד שאינו מיועד ל-OVERCLOCK ובעל כרטיס מסך עוצמתי יותר, מעבד שאינו מתאים לאוברקלוק, לוח אם זול יותר, סוג זכרון ראם שונה. מאידך גיסא,המפרט השני, שמיועד ל-OVERCLOCK ובעל כרטיס מסך חלש בהשוואה לשני, מעבד שמיועד לאוברקלוקינג, סוג זכרון ראם שונה. התקציב ל-2 המפרטים הללו הוא 4,800 ( ללא מסך ). האינטרס העיקרי שלי שהמשחקים שירוצו על המחשב יריצו על FPS גבוה כמה שיותר בהתאם לתקציב ושהמחשב ישרוד להרבה זמן. חשוב לציין: במפרט לא כלול ספק כח ודיסק קשיח מכיוון שהם כבר קיימים ואין צורך בהם. ( ספק בעל 500W ודיסק קשיח של 1TB ). איני בטוח אם כל החלקים מתאימים אחד עם השני. האם יש מספיק חיבורים, האם…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בעקבות טיול עסקים בקרוב לסין (סוף החודש) צריך להתחדש בנייד סביר, שיאפשר לי שליטה נוחה מרחוק וכמובן גלישה אלחוטית. אין צורך במשחקים. צריך גלישה נוחה בנט וצפיה בסרטים לפנאי. הייתי מעדיף שהוא כמה שיותר קל, אבל לרדת מתחת ל-2KG אומר בד"כ קפיצה דיי רצינית במחיר. מצלמת webcam, יציאת HDMI, קורא כרטיסים ו-MS - יתרון. עדיף כונן קשיח נרחב שגם יכיל כמה סרטים. רצוי שיתמוך בניגון של סרטי HD 720P, אולי אפילו 1080P - בהקשר לזה, האם ה-X3100 עם קודק CoreAVC יעשה את העבודה? רצוי אחריות מעל שנה, וזמן סוללה סביר, ושלא ישמע כמו טרקטור. חשבתי על מספר דגמים בולטים: ה-Dell Inspiron 1525 - עם 1.86ghz T2390 ו-160GB ו-2GB זיכרון - 3365 ש"ח (2910 ש"ח ללא מע"מ). איך האחריות של של notebookcl…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אמור לשבת עליו מסך רחב 22'' מעבדי אינטל כמות מחיר סה"כ Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12MB 1 1300 1300 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE כמות מחיר סה"כ EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1333, PCI-E 1 450 450 זכרונות DDR II 1066Mhz כמות מחיר סה"כ 2x1GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel 1 220 220 כרטיסי מסך Sapphire כמות מחיר סה"כ HD 4870 Vapor-X 1GB GDDR5 DX10.1 HDTV DVI HDMI PCI-E 1 940 940 דיסקים קשיחים Western Digital כמות מחיר סה"כ 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II 1 280 280 צורבים LG כמות מחיר סה"כ DVD±RW GH22NS x22 Black SATA 1 105 105 מארזים CoolerMaster כמות מחיר סה"כ CM 690 Black (No PSU) 1 355 355 ס…
-
- 6 תגובות
- 726 צפיות
-
-
המחשב מפעיל מכונה כך שכל מפרט בסיסי מודרני של מעבד (לא אטום ) ולוח, יתאימו מבחינת כח עיבוד. הבעיה שעקב אילוצים בשטח המחשב ממוקם במחסן קטן מפח כך שבקייץ הטמפרטורה הסביבתית מגיעה לכ60 מעלות והכל מסביב מלא באבק. אין טעם לשים פילטרים למארז כי הם יסתמו לחלוטין תוך יום. הפתרון הוא מאווררים עמידים מאד, לוח עמיד, מעבד שעובד בטמפרטורה נמוכה ועמיד בטמפרטורה גבוה, וכמובן מאוורר למעבד שהמרווח בין צלעות הקירור יהיה גדול כדי שהאבק לא ייתפס בניהם, וכמובן מארז עם מקום להרבה מאווררים. אני צריך את המלצתכם לחומרה מתאימה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. אני צריכה מחשב ללא מסך, מקלדת, עכבר או רמקולים, אלא רק קופסא. המחשב לצורך עבודה (בעיקר ב Excel ו Word), ולקבלה ושליחת אימיליים (מידי פעם לאתר של בזק או ynet, ולא יותר) אני לא צופה בסרטים דרך המחשב, לא משחקת משחקים, או כל דבר אחר מלבד מה שציינתי. אפשר מפרט זול, אבל טוב? (מקסימום 1000 שקל.. אם אני חיה בסרט - אז מקסימום 1500 שקל) תודה רבה עינת
-
- 6 תגובות
- 741 צפיות
-
-
היי היה לי באווליון DV600 מכרתי אותו וקניתי את זה HP Presario CQ61-280EJ VF277EA אומנם מהיר מאוד ויציב אבל לא אהבתי את העיצוב שלו ואת המסך הרחב המעפן (זה לא רק 15.6 במקום 15.4 אלא הורידו מהגובהה איזה 3-4 ס"מ ) חרא של מקלדת עם המספרים המטומטמים שבצד והחצים הקטנים את המחשב קניתי אותו אתמול ורציתי לדעת אם עוד יומיים אני יכול להחזיר ? והאם אפשר לעשות החלפה למשהו אחר ? אם יחליפו לי אותו אני חושב על זה RD480-L.ADW1E T4300 2.1GHz - Free dos LG איך הניידים של LG בכללי ?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אשמח אם תוכלו לייעץ להרכיב מחשב בסיסי לידל בן 4 משחקים ממש פשוטים ושימושי אינטרנט - לא משהו בעננים. אשמח אם תוכלו לבנות משהו אמין מ KSP בלבד (ולמרות שאני יודע שהם בעייתיים הם מטר מהעבודה שלי ואני לא בונה פה משהו גרנדיוזי). תודה על העזרה.
-
- 6 תגובות
- 919 צפיות
-
-
מה נשמע קראתי את הנעוץ על יבוא ניידים מחול, הוא לא מעודכן ולא ברור כל לא הבנתי מה זה בעצם רליסר, איך אני יוצא איתו קשר ובאיזה לבחור. הנעוץ ישן וכתוב בו שבארץ לא לוקחים מכס רק מע"מ על מחשבים ניידים, זה עדיין ככה? איפה בדיוק ומתי ולמי אני משלם את המע"מ? אשמח לדוגמא. אני רוצה לקנות מחשב של alienware מאוד מסויים, ראיתי שב EBAY גם עם המשלוח והכל זה יוצא הרבה יותר זול ממחשב דומה בארץ, אבל אני יכול דרך DHL פשוט לשלוח את זה מEBAY לארץ ? בקשר לאחריות אני פשוט אשאל את DELL ישירות זה לא בעיה, הפרוצדורה של הקניה והמשלוח לא ברורה לי. תודה על העזרה עריכה: מטרות המחשב? - אנימציה ותלת מימד כבד. המון פוליגונים על המסך. גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - כמה שיותר גדול, אם י…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, זקוק למפרט למחשב בשבילי לצורך תכנות (Visual studio וכדומה), אופיס+אינטרנט והורדות. המחשב יהיה דלוק ברצף בדרך כלל, כך שאני חושב שאני צריך קירור טוב. התקציב הוא בסביבות 3500 שקל אבל אם אפשר להוסיף כסף ולקבל משהו שלדעתכם ממש משתלם, אני אשמח לשמוע. תודה מראש, גיל
-
- 6 תגובות
- 638 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנות הנדסיות לחישובים עיבוד תמונה תכני HD סטריממינג (יש לי XBOX ) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). matlab - פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אין לי מסך ( אשמח גם להמלצה עליו ) אבל אני רוצה שמחשב יתחבר ב HDMI לTV (יש לי פלזמה 50 אינץ ) -לאילו הגדרות גרפ…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח (לא לקפוץ,פרטים למטה בהמשך) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים , עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD, batalfild4, crysis… -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מסך סמסונג SyncMaster T220 1680x1050 אין כוונה להחליף מסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? …
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ברצוני לקבל את חוות הדעת שלכם חברים על המחשב הבא למשחקים: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3570K Socket 1155 6MB 3.4Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1044 קירור למעבד: Scythe MUGEN 3 REV B כמות: 1 - מחיר: ₪214 לוח אם: Gigabyte GA-Z77-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪633 מארז: Thermaltake V3 Black Edition 1x120mm כמות: 1 - מחיר: ₪170 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪385 זיכרון: 4Gb 1600 KINGSTON HYPER X BLUE - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 2 - מחיר: ₪115 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח כמות: 1…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט מחשב ב 3500 ש''ח למטרות משחקים,עבודה משרדית,גלישה באינטרנט. עם מסך וציוד היקפי. לא מתוכנן OC תודה
-
- 6 תגובות
- 865 צפיות
-
-
1. המחשב נועד בעיקר לצפיה בסרטים/קולנוע ביתי, עריכה ביתית לוידיאו ואודיו, שיתוף קבצים, מוסיקה ומדי פעם הרצות של MATLAB. ללא OC. 2. התקציב הוא 2000-2500 ש"ח ללא ציוד היקפי +מסך ב- 1100~. כאשר לגבי המסך, אני פחות או יותר סגור כבר על ה- CHIMEI-222h שזכה אצלכם בביקורות טובות וגם גנרי (מתאים גם לחיבור טלויזיה). 3. מעוניין להשאיר מהמחשב הקודם שני רכיבים עם חיבור IDE: א. כונן קשיח 320ג"ב (WD 3200AAJB ) ב. צורב DVD של LG אשמח אם תתיחסו לזה בהקשר לאפשרות לחיבור ללוח אם חדש או ההשפע על השקט (או החוסר שקט של במארז). 4. השקט חשוב 5.התאמה לניגון HD (אם לא עכשיו - אז שניתן יהיה לשדרג לכך במינימום מאמץ או מחיר) וחיבור כונן BLU-RAY (לכשיגיע). 6. מחוץ לתקציב - המלצה על מערכת הפעלה שתתא…
-
- 6 תגובות
- 921 צפיות
-