עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מפרט לשימוש המשחקים החדשים וצפייה בסרטים באיכות גבוהה ושיתאים גם לשימוש ביתי שתי דיסקים קשיחים כולל מסך lcd ושיהיה עם בלותות' תקציב 4500 - 5000 תודה מראש ginton * * תסתכלו על התגובה האחרונה שלי ותראו מה שיניתי

• 7 תגובות
    • 653 צפיות
  2. Started by TapUdi,

1 .LEADTEK - Geforce FX 5700 256mb DDR VIVO - Retail 1,032.57 ש"ח 1 512MB TwinMos DDR PC3200/400 (TMD7608F8E50D) - original 496.17 ש"ח 1 AMD Athlon XP (BARTON) 2500 Tray - No Fan - 1 year Warrenty 496.17 ש"ח 1 ABIT NF7 ver 2.0 (nforce2) - ATX 438.06 ש"ח 1 .Thermaltake Highest Performance SMART & SILENT VOLCANO 9 Coole 111.75 ש"ח 1 COMPUCASE CI-6a19 ATX SUPER MIDI TOWER CASE - white 308.43 ש"ח סך הכל לתשלום: 2,883.15 ש"ח סך הכל לתשלום במזומן שטרות: 2,796.66 ש"ח שאר החלקים שלא רשומים לא נחוצים המחשב לא מיועד לאוברקלוק הוא צריך להיות טוב למשחקים ולעריכת וידאו(בגלל זה ה-Vivo של כרטיס המסך). אשמח לשמוע תגובות גם לגבי מקום אחר לקנות א…

• 7 תגובות
    • 973 צפיות
  3. שלום לכולם הלפטופ שלי מקרטע, ואשמח לעזרה בקניית אחד חדש. אני צריך לפטופ שישמש לניתוח של כמויות גדולות של נתונים. שימוש כבד בתוכנת MATLAB, עיבוד אותות קול, והרצה של אלגוריתמים סטטיסטיים על מאגרי מידע גדולים (באיזור ה- 5-15GB של נתונים). אין לי שימוש ישיר בתוכנות גרפיות, אבל הבנתי שכרטיס גרפי טוב יכול להאיץ מאוד חישובים. תודה רבה לעוזרים! 1. מה התקציב המקסימאלי? איזור ה5-6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? יכול להגיע עד 7K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח א) במידה והמחשב מ…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. שלום לכולם. חבר שלי עומד לפני קניית מחשב עם כסף שחסך בעבודה בחופש. הצרכים שלו הם משחקים נטו (ללא אוברקלוק) והוא מבקש אם אפשר גם מסך דק. אין צורך בציוד היקפי כי הוא שומר את הציוד של המערכת הישנה. אשמח להמלצותיכם. תודה.

• 7 תגובות
    • 812 צפיות
  5. אחרי הרבה חיפושים והתייעצות גיבשתי פחות או יותר מפרט. השימושים העיקריים שלי במחשב הם אולפן הקלטות.. לכן יש דגש על שקט במארז. וצפייה בסרט HD. בעיקרון אני לא הולך לשחק במחשב..וגם אם כן לא במשקים מיוחדים.. מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 2.66GHz מחיר- 900 ש"ח קרור למעבד: AC Freezer 7 Pro מחיר - 89 ש"ח (המחירים כאלה בגלל שהמעבד והקרור נקנו כ-קיט) לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L Core 2 Quad Intel P35 DDR2-1066 מחיר - 425 ש"ח זיכרון: Geil DDR2 4096MB 800MHZ CL5 Black Dragon Dual Channel Kit מחיר- 405 ש"ח כרטיס מסך : Twintech nVidia GeForce 9500GT 512MB DDR2 PCIe מחיר - 315 ש"ח דיסק קשיח1: Samsung HD160JJ 160G SATA II 8MB מחיר- 199 ש"ח דיסק קשיח2: Samsung HD322HJ 320GB SATA…

6. Started by EE044,

שלום, לאחר עיון בפורום ובמפרטים המומלצים, ניסיתי להרכיב מפרט ל-HTPC פשוט שיתחבר לטלוויזיה בסלון. נתקלתי בבעיה במציאת מארזים מתאימים, נראה שרוב מארזי ה-HTPC תומכים בmini-ATX ולא בmATX. ובכן, במה אני מעוניין: מה התקציב המקסימאלי - 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך - ניתן לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב- ניתן לחרוג בכ-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב- ניגון תכני HD על מסך 46' ברזולוציה 1920X1080 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות - XBMC, PLEX ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג - לא מיועד לגיימינג כלל. 3. האם יש צורך בציוד הקפי - לא ממש, אבל אם יש המלצה לשלט רחוק, אשמח לקבל. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט - לדעתי אין צורך בצורב…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. בוקר טוב * מטרות המחשב? לדוגמה: תכנות אפליקציות בג׳אווה, עבודה משרדית * גודל המסך? 13״ עדיפות למט. * רזולוציית המסך? לפחות FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? כמה שפחות (מקסימום 1.6 ק״ג) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? חשוב מאוד (עובד הרבה פעמים מחוץ לבית) - לפחות 8 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?מינימום 250 SSD * כונן אופטי? לא צריך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? יהיה נחמד אם כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא…

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by electricity86,

מעבד: Core 2 Duo E8500, 1333Mhz, s775, 6MB . לוח-אם: ASUS P5Q s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, PCI-E, HDAudio . זכרון: DDR II 1066Mhz - Life Time Warranty 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel . דיסק קשיח: Western Digital 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II. מארז: 7001 Midi ATX Tower Case Black With 450W צורב: LG DVD±RW GH22NP20 x22 Beige IDE . מקלדת+עכבר: Microsoft Multimedia Keyboard+Wheel mouse - Oem . מחיר: 2645 ש"ח. צרכים: לא למשחקי מחשב, אלא להרצת סימולציות (SPICE), תוכנת Malab והרצת Virtual Machine. מה שחשוב לי שיהיה מהיר ויוכל להריץ מס' תוכנות בו-זמנית מבלי באופן מהיר. ספק כוח לא טוב עלול לפגוע במחשב באופן קריטי, כך שאשמח לוודא אם הספק טוב. תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 732 צפיות
  9. Started by Jules Winnfield,

מחשב משחקים. המלצות ושיפורים. תודה מעבד: AMD ATHLON 64 4800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADO4800DDBOX- BOX מחיר: ₪725 לוח אם: DFI INFINITY NF-M2 מחיר: ₪424 מסך: DELL LCD 20´ 2007WFP ULTRASHARP FLAT PANEL MONITOR מחיר: ₪2316 כרטיס מסך: ALBATRON PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL מחיר: ₪1672 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מחיר: ₪368 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT מחיר: ₪572 מארז: COMPUCASE CI-6A19B-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN מחיר: ₪401 מחיר סופי לאחר הנחה: ₪6290 (שווי ההנחה: ₪188) המחיר כולל הרכבה ובדיק…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  10. בס"ד שלום רב אני מחפש מפרט לחבר המחשב למשחקים אינטרנט וכו' לא נדרש שום צי'וד הקפי ללא OC בעתיד לא חשוב הי'ופי בכלל וזהו בהצלחה נקווה שיצא משהו טוב תודה רבה ו'ים נעים לכולם

• 7 תגובות
    • 765 צפיות
  11. Started by Screw_Master,

4000 שקל, נייד, משחקים קלים טאצ' זה בונוס רוצה רמוקלים ממש טובים לא מפריע להתפשר על חיי סוללה, גודל או משקל

• 7 תגובות
    • 3.3k צפיות
  12. Started by ohad46v,

מעבד של אינטל q6600 ומשם תמשיכו אין לי מושג מה לרשום... תודה מראש

• 7 תגובות
    • 608 צפיות
  13. שלום לכולם, הגיע הזמן לפנק את אחותי במחשב נייד ללימודים, וחברה של אימא שלי עוד מעט מגיעה לבקר מארה"ב, אז חשבנו לקפוץ על ההזדמנות ולבקש ממנה שתביא מחשב משם. השימושים הם משרדיים ולא יותר מזה. אנחנו מודעים לבעיית העברית על המקלדת ובמערכת ההפעלה, ואני מאמין שנסתדר עם 150 שקל של חריטה... החברה הנחמדה מארה"ב הציעה את המחשב הבא: http://www.costco.com/Browse/Product.aspx?Prodid=11482410&whse=BC&topnav=&browse=〈=en-US&s=1 לא ממש מצאתי שמה את השם של הדגם, אז אני אשמח אם תוכלו להגיד לי אם הוא נמכר בארץ, ואם כן - באיזה מחיר. לא מזמן גם ראיתי פה המלצה על נייד מסוים של לנובו, אך שכחתי את הדגם שלו... הוא נמכר בערך במחיר של 500$ בארה"ב, אם למישהו יש מושג על מה אני מדבר, …

• 7 תגובות
    • 863 צפיות
  14. 1 . Dell inspiron 14z UltraBook מעבד U3537 i7 המעבד עובד על 2GHz וזכרון 8gb מסך 14 אינץ דיסק קשיח 500gb + 32ssd כרטיס מס מובנה של אינטל וכונן DVD אחריות בין לאומית של דל. 3,200 ש״ח 2. Latitude 6430U מעבד i7 U3687 2.1GHz turbo 2.6GHz דיסק קשיח 256GB SSD מסך 14 אינץ מט כרטיס מסך מובנה של אינטל זיכרון 8GB על 1600GHz צורב חיצוני של דל אחריות בין לאומית של דל לשלוש שנים. 4,500 ש״ח

• 7 תגובות
    • 982 צפיות
  15. Started by pinto23,

דבר ראשון לפני שאני יתחיל,אני מתנצל על העוגמת נפש שעשיתי בכך שלא קראתי את הפוסט הראשון,עכשיו אחרי שקראתי את הפוסט שיניתי את כל ההודעה שלי ואני מקווה שזה יותר טוב. 1.מה התקציב המקסימלי? הוא יהיה עד 10K כמו שרשמתי בכותרת 2.מה הם מטרות/שימושי המחשב? שימוש בצפייה בסרטי HD,משחקים,ועבודה שוטפת 3.האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. חוץ מרמקולים 5.1 שיש כרגע,אני מעוניין במסך וחשבתי על LCD 32 ,וחשבתי על מקלדת ועכבר אלחוטיים 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא 6.מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 9 המחשב נמצא מטר מהמיטה שלי 7.האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? ה…

• 7 תגובות
    • 746 צפיות
  16. לפני חצי שנה בערך רציתי לקנות נייד ואמרו לי לחכות לדגמי האסוול. הם הגיעו לארץ כבר? בכל אופן אני רוצה לקנות נייד 15 אינץ' שיהיה מהיר, שקט ובעל ביצועים טובים. לאחר שבדקתי כמה מחשבים מצאתי את המחשב הבא של סמסונג שנראה לי מעולה. אשמח לחוות דעת.. http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=13132

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. שלום, אני מחפש לקנות מחשב נייד לצורך לימודים (מדעי המחשב) בתקציב של 2500 ש"ח. * מטרות המחשב? סרטים, אינטרנט, Win7, אופיס, matlab ו - Visual Studio. * גודל המסך: אני מעוניין בין 11.6 ל-12.1 * האם נדרש זמן סוללה ארוך : מעוניין מעל 4 שעות * בלוטות: עדיף. * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא משנה. ראיתי מחשב נייד מעניין: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=9871 תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Pika007,

שמתי לב שגם שאני מחובר לחשמל ואני על Performance mode, המעבד מקפץ לו בין 1200mhz ל 2000 לפי דרישה (T7300) ככל הידוע לי, במצב הזה הוא אמור להישאר קבוע על המהירות המקסימלית שלו, לא?

• 7 תגובות
    • 817 צפיות
  19. שלום, בניתי מפרט לחבר בהתבסס על מפרט 19 במדור מחשבים מומלצים והמלצה של furyanaor באשכול אחר, הייתי שמח לקבל חוות דעת. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים, ישמש סטודנט להנדסת חשמל ולכן כנראה שיריץ גם מטלאב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כאמור מטלאב, עוד לא יודע אופן השימוש ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי AAA של התקופה האחרונה ועתידיים (GTA V, Borderlands, Mafia וכו'…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by mena,

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?3700-4000 חצי במזומן השאר בתשלומים 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)משחקים כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי כרטיס קול ,וצורב 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?AMD 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?שהיאה מקורר טוב ו…

• 7 תגובות
    • 705 צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!6500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לא לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?גרפיקה בעיקר מאיה ורינדורים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).מאיה, אפטר. פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?לא צריך מסך * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדו…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. אני מחפש מחשב נייד שישמש סטודנט לאדריכלות, גם ביום יום (סרטים, אינטרנט אופיס וכו') וגם שימוש בתוכנות לדו ותלת מימד לצורכי הלימודים. מסך בגודל של 14-15 תודה מראש

• 7 תגובות
    • 872 צפיות
  23. Started by LiorB,

אני יוצר מוזיקה והתקציב שלי כ2000 ש"ח... Q6700 900 ש"ח GA-G31M-S2C של ג'יגה בייט 290ש"ח WD500GB 7200rpm 16MB 340ש"ח DDR2 2GB 800MHz Kingston 170ש"ח Deep cool ice wing 3 קירור למעבד 170ש"ח צורב DVD SamsungX22 140ש"ח מארז EZCool H550 Black 140 2150 יש ספק שהוא לא ג'נרי, הבעיה שלא רשום לי פה את השם שלו ואני לא זוכר מה המוכר אמר לי...

• 7 תגובות
    • 661 צפיות
  24. שלום לכולם, אני מעוניין להתייעץ פה בנוגע לרכישת לפטופ לעסקים (אני עו"ד במקצועי). הצרכים העיקריים הם כתיבת מסמכים ואינטרנט כך שחשוב שיהיה נוח לכתיבה ושהמחשב יהיה חזק כי אני נוהג לעבוד עם מספר רב של חלונות שפתוחים בו זמנית. כמו כן מכיוון שאני יוצא לפגישות חשוב שיהיה נייד מבחינת משקל ומבחינת חיי סוללה, אם כי זה שיקול משני מבחינתי ואני מוכן להתפשר על זה. גודל מסך שיהיה לא פחות מ-13 אינץ'. אני רוכש אותו בארה"ב דרך מישהו שנמצא שם. התקציב שלי הוא 400-500 דולר, מניח שמכיוון שהקנייה שם זה יעזור לי למצוא דגם טוב במחיר הזה. חשבתי על דגם asus vivobook e403sa שבאמאזון נמכר ב-379 דולר בלבד. מה דעתכם ולחלופין אילו ד…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by THE-MASTER,

אני מעוניין במפרט בשביל חבר עד 3000 שקל כולל צורב DVD לא כולל מסך.

• 7 תגובות
    • 906 צפיות

דיונים חדשים בפורומים