ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
לא ידעתי היכן להוסיף את זה. אם זה לא המקום להזיז. שמתי לב שבכל ההצעות שמים רק את רשימת הרכיבים ללא הרכבה. יש חלק גדול שלא יודע להרכיב מחשבים. שמעתי לב שהרכבה יכולה כולל בדיקה יכולה להגיע לעד 200 שקלים. לדעתי זה פקטור שצריך להוסיף במידה והחנות לא נותנת הרכבה בחינם לבאי הפורום.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אבל לא על השקל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעבר ל6000 לא רצוי לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בכותרת א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכל. כל החדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1650*1050 ובנוסף 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמ…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, צריכה עזרה בבנית מפרט מתאים למחשב. התקציב המקסימלי הוא 6 וחצי אלף. אפשרי לנצל את כל התקציב. מעדיפה לא לחרוג מעל 100 שח. (התקציב כולל קנית מסך). השימוש העיקרי שלי הוא לעריכת סרטים בavid, תוכנות אפטר אפקט, תוכנות עריכת תמונות פוטושופ. השימוש בכל תוכנות אלו בשימוש כבד (זאת הפרנסה שלי). כך שהמחשב צריך להיות עם יכולות גרפיות טובות ומסך ברזולוציה גבוהה. יש צורך בציוד הקפי מקלדת, עכבר, ורמקולים . השקט חשוב ברמה 7. יש לכלול מערכת הפעלה של אופיס. אני גרה בתל אביב. אני בימים הקרובים רוצה כבר לקנות ת'מחשב. חשבתי להוסיף קורא כרטיסי זיכרון. תודה!.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מצרף מפרט של מחשב שמיועד למשחקים אך בתקציב מוגבל יחסית. אשמח לשמוע דברים שצריך להוסיף/להוריד/לשנות כדי שהכול לעבוד טוב וחלק ואופטימלי.. תודה מראש [table][tr][td]גם מחשב:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel[/td][/tr][/table][table][tr][td]מק"ט[/td][/tr][/table][table][tr][td]מעבדי אינטל[/td][td]Core i5 3450 3.1Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray[/td][td]23958[/td][/tr][tr][td]מאווררים וגופי קירור[/td][td]מאוררים למעבדים Zalman SZ CC92HS CPU Cooler[/td][td]21740[/td][/tr][tr][td]לוחות אם למעבדי אינטל[/td][td]GIGABYTE H77M-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI[/td][td]23875[/td][/tr][tr][td]זכרונות[/td][td]DDR3 1333Mhz 2x4GB G.Skill Ares…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר התלבטויות רבות. הכי אני מקווה לא להתאכזב ממערכת הרמקולים שבחרתי. זהו אני חושב להזמין עכשיו מפנדה. מה דעתכם? LEADTEK NFORCE 2 WinFast K7NCR18D-Pro 603 ש"ח AMD ATHLON XP 1700 0.13 Micron !!! + FAN 404 ש"ח Samsung DDR 256MB 2700/333mhz 428 ש"ח WD 40GB 7200RPM 498 ש"ח Gigabye ATi Radeon 9000 PRO 64MB 545 ש"ח Lite on 48x12x48 RETAIL BLACK 378 ש"ח TEAC FLOPPY DRIVE 1.44 68 ש"ח Compucase Super Midi Tower CI 6919 Black 423 ש"ח FLATRON 17 F700P 1,317 ש"ח LUXEON Logicfox T5.1 574 ש"ח סה"כ 5,237 ש"ח ולבקש שירכיבו לי או להרכיב בעצמי?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, הייתי רוצה לשמוע חוות דעת של מי שיש לו ניסיון או ידע בנושא - אני רוצה לקנות מחשב http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2224&CatCode=315 נותנים לי אותו ב- 2700 ש"ח. אבל הוא מגיע עם מערכת הפעלה ויסטה מובנת (Home Basic ), המחשב יוכל להתמודד עם המערכת הזאת? או שכדאי להמשיך לחפש מחשב שמגיע ללא מערכת הפעלה ולהתקין עליו XP?(למרות שהבנתי שיש בעיות של התאמת דרייברים ל- XP) תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה המצב יש לי לפטופ עם ווינדוס 7. הלפטופ בסדר עם 2 גיגה זיכרון. הלפטופ (של לנובו)עבד טוב עד עכשיו אבל פתאום התחילו לקרות דברים. אם אני סוגר את הלפטופ ופותח אותו אחרי כמה זמן המאוורר שלו מתחיל לעשות רעש חזק ואז הלפטופ נכבה. לאחר שהוא נכבה (וגם סתם ככה אם אני עושה כיבויי רגיל) ואני מפעיל אותו מחדש הוא מגיע לאיזור שהוא כותב STARTING WINDOWS ויש את הציור המתנה של 7, פתאום שומעים את המאוורר שוב עם טורים בוהים ואז הוא נכבה. לאחר מכן אני פותח אותו שוב הוא שואל אותי אם אני רוצה להפעיל את המחשב במצב בטוח, אני אומר לו להפעיל הפעלה רגילה -ואז שוב אותו סיפור-מאוורר עושה רעש והמחשב נכבה. אחר כך אני מדליק אותו שוב ואז הוא אור לי שהייתה בעיה בהפעלה ושואל אותי אם לעשות STARTUP REPAIR או…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.tms.co.il/preview/spec/5ynt8gsb השימושים בעיקר לעריכה וגיימינג, חשוב לי מחשב שקט וחזק לביצועים טובים, מהיר.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום רב אני מעוניין במחשב לצרכים סטודנטיאליים, פרטים בהמשך: * גודל המסך? 15.4 * משקל רצוי? 3 ק"ג ופחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 5 שעות רצוי אף יותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא הכרח * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 GB * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא, יש כבר קנוי. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Toshiba רק בגלל ניסיון העבר אז לא חובה. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס גרפי 1060 TI Uאני רוצה לקנות לוח אם חדש כולל 16 גיגה ראם אינטל לגיימינג בסביבות 1200 יש משהו ששווה ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וצפייה בתכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג, רצוי שיחזיק לשנתיים הקרובות -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. באטלפילד 4 זאת הדוגמה הכי טובה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה דעתך על המפרט הבא לעבודה גרפית 2D, פלאש ועריכת וידאו (לא יהיו משחקים, לא יבוצע OC)? מעבד Core 2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB לוח אם 945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E זכרון 2x1GB Corsair XMS2 TwinX CL4 כרטיס מסך PowerColor X1950 Pro 512MB GDDRIII ArcticCooling 2xDVI, VIVO, PCI-E אופציה נוספת לכרטיס מסך שונה nVIDIA GeForce Quadro FX560 128MB PCIeוLeadtek דיסקים קשיחים Western Digital 80GB 7200RPM, 8MB, SATA 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II צורב Pioneer DVR-212DBK DVD±RW x18 Black SATA מארז Thermaltake Armor Jr VC3000BWS ספק כוח Thermaltake TR2 Power W0090 470W Silent (24pin) אני חושש, שלוח האם הוא החוליה החלשה במפרט הזה. האם החשש שלי מוצדק? אי…
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רוצה למכור את המחשב שלי ויש לי קונה כמה להגיד לו? מפרט: ASUS M2N-E MotherBoard AMD Athlon X2 Dual Core Processor 5600+ 2.80 GHz 4.00GB RAM 500GB Hard Disc ATI Radeon HD 4870 512MB Realtek 8185 Extensible 802.11b/g Wireless Device Raidmax Sagitta (מארז) סיבה: רוצה לקנות מחשב נייד, אגב כמה יעלה לי נייד בערך באותה רמה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הוצע לחבר הגרפיקאי שלי המפרט הנ'ל : AMD 3200 ATHLON ATI SAPPIR 939 +PCI-EX 300 128M + LAN + SATA כרטיס מסך מובנה 2* 256 = 512 160 GB הארדיסק צורב DVD סמסונג או SONY. מארז 450W ג'נרי הצעת מחיר שקיבל ממישהו : 3436. לדעתי הוא לא צריך יותר מ-120 ג'יגה הארדיסק, הוא גם לא מוריד הרבה סרטים למחשב או משתמש במשחקים, המחשב יהיה בעיקר לעבודה גרפיקאית. הוא עובד עם פריהנד וגם פוטושופ, קבצי הפוטושופ שהוא יוצר הם קבצים מאוד גדולים שמגיעים לבערך 50 מגה. השאלה האם AMD הוא מעבד טוב ומהיר לביצוע שמירת קבצים בגודל כזה ועבודה איתו, לפי מה שאני יודע אינטל נחשבו יותר טובים בתחום המרות קבצים. והאם באמת צריך AMD 3200 ואיאפשר להתפשר למשל על AMD 3000? בכל מקרה הוא רוצה מחשב ברמה קצת מ…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן עוזר למישהי לבחור מחשב אבל לא יודע עד כמה התוכנות שאמרה לי באמת כבדות (אם יש עדיפות למשהו חשוב שלא כתבתי) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000, לא חייב לנצל הכל אם לא צריך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שיחזיק את התוכנות אילוסטריטור rhino (שיש בתוכו v-ray) טרידי מקס (שיש בתוכו גם v-ray) פוטושופ סקאצ׳פ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) SSD חשוב,לפחות 16 ראם, לא מכיר את התוכנות, אם צריך יותר אז 32 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב יש לי מחשב דל והציעו לי מהעבודה מחד אידיאלפד לנובו ללא עלות. הייתי רוצה לדעת איזה מחשב כדאי לי לשמור לעצמי כלומר באיזה להשתמש. מבחינת מפרט הם ניראים לי כמעט זהים, אך העלות של הלנבו הרבה יותר גבוהה ואיני מבין למה ואם בכלל כדאי לי להחליף. אשמח לחוות דעת הדל ששייך לי- https://www.pc365.co.il/product-11316-Dell_Vostro_5468_VM_RD09_9853_ללא_מערכת_הפעלה_במלאי אידיאלפד לנובו שמציעים לי- http://m.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=917579
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכם אנשים יקרים, אני רוצה לבקש ממכם לעזור לי לבנות מפרט למחשב טוב במחיר של 4K ש"ח לא כולל OC, אני לא מעוניין לעשות גם בעתיד. מטרות המחשב הן סרטים, משחקים [בעיקר משחקים] עבודות גרפיות [כמו פוטושופ] וסתם אינטרנט. למפרט לא צריך מסך, יש לי מסך 19 אינץ' רחב של BenQ בעל חיבור HDMI וכל השאר. גם אין צורך במקלדת או עכבר. ולגבי המארז, הוא לא חייב ליהיות הכי יפה בעולם, אבל שיהיה לו מספיק קירור. אבל יש לי בקשות מיוחדות, הרבה זמן לא הייתי מעודכן לגבי מחשבים אז אני לא יודע איזה כרטיס מסך הוא הכי טוב, אבל אני רוצה כרטיס חזק כמו הGT8800 ומעבד מרובע ליבות. לגבי מערכת הפעלה, אני לא יודע אם הויסטה יותר טובה או הXP, אז תפתיעו אותי לגבי זה אגב, אם אפשר, תנסו לבנות את המפרט על פי החנ…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים וסדרות HD בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA, BF, משחקים חדשים שיצאו בשנים האחרונות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 22" או 24" עדיין אין לי מסך (אקנה בנפרד) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בעיקר למטרות לימודים אבל גם סרטים ומולטימדיה.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? אני לא בטוח במה זה בדיוק כרוך לכן אין תקציב מדויק א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד אשר המחשב יענה באופן אופטימלי לצרכים... 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת סרטים & גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Premiere CC 2014 גם מזדמן גם תדיר גם כבד וגם פרנסה צדדית. סורסים כבדים FHD של כמעט חצי ג'יגה לדקה, נכון לעכשיו חיתוכים CUT TO CUT ושימוש בMULTICAMERA של 3 עד 5 שכבות ללא אפקטים. בהמשך כנראה שצפויים שימושים באפקטים. לא יודע איזה…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?אם צריך יותר במסגרת של הצרכים שלי אני מוכן להוסיף אבל מעדיף שיהיה במסגרת התקציב 2.מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים קלים וכבדים, עבודות משרדיות, צפייה בסרטים, הורדות 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה:מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה.לא, בעתיד אני יקנה מסך שטוח 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי. לא צריך כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הק…
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי! מחשב למשחקים, מבוסס AMD, צריך לוח עם FIREWIRE, מעבד, 1 GB זכרון וכרטיס מסך PCI-E תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחשב לסטודנט +מסך, לא למשחקים. ללא מקלדת ועכבר ורמקולים, מקסימוס מחיר 3000 שח. זה מה שאני הכנתי בינתיים. P4 2.66 Ghz S-775 1M Cache 64 bit לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE 8I915PL-G S775 DDR1 זכרונות DDR 400 512Mb 400MHz Samsung דיסקים קשיחים MAXTOR 80GB (8MB) SATA DiamondMax Plus 9 כרטיסי מסך GIGABYTE 6200 Max 256MB TurboCache, PCI-E (BULK) כוננים- 1.44, CD-ROM, DVD FLOPPY Teac/SONY 1.44 מסכים SAMSUNG TFT 17'' 730B 8ms DVI
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-