עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by LR,

שלום לכם, מתי מתוכננים לצאת בישראל פלטפורמת סנטה-רוזה + Napa64 (העתידים לתמוך ב-64 ביט)? אני מעוניין לקנות נייד חדש עוד חודשיים...האם כדאי לחכות? תודה מראש למגיבים.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.מסך 23"-24" 4. האם יש רכיב שאין…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלום לכולם, יש לי מחשב קיים שמשמש כHTPC לצפייה בסרטים ע"ג LCD 37". במפרט הקיים היום סרטי HD נתקעים (עוצרים ואז ממשיכים וכו'). אני רוצה לשפר המפרט הקיים בחלקים (גם מיד שניה) עד 250 ש"ח. מתלבט במה כדאי להשקיע את התקציב (מעבד, זכרון, או כ. מסך). המפרט הקיים - לוח אם תומך בתושבת 478. מעבד סלרון 330 - 2.6GHZ. זכרון - 768מ"ב, מהירות - 400MHZ. כ. מסך - AGP geforce 5200 128mb. במה כדאי לשים התקציב ? תודה רבה לעוזרים !

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Silver Dragon,

זה מה שאני הצלחתי לסדר הכי טוב ב 5000 ש''ח לא כולל תוכנות, מקלדת, עכבר. כולל: רמקולים, מסך (לא דק! אבל שיהיה 19"), מארז וכל החלקים. מה תוכלו להציע יותר טוב בסביביות ה 5000 ? מחשב צריך ליהיות מהיר, טוב למשחקים חדשים..

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  5. מעבד של אינטל core2due quad q6600 לוח אם MSI P6N-SLIV2 775 1GLAN עם ציפ סט של NIVIDIA ותומך בOC זכרון PLT 2GKIT DDR2 800 CL4 OCZ דיסק קשיח WD SATA2 16MB 320GB ברטיס מסך MSI NX8800GTX T2D768E PCIE ספק כח LED 12CMF500W REAL EZCOOL איך?

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  6. טוב הרכבתי את המפרט לפי העדפות ודעות מהפורום תגידו בבקשה אם יש משהו לשפר מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB + Thermaltake V1 כמות: 1 - מחיר: ¤1602 לוח אם: Abit IP35 כמות: 1 - מחיר: ¤776 מארז: NZXT Lexa Aluminum No PSU כמות: 1 - מחיר: ¤642 ספק כוח: Enermax Liberty 400W 30A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤382 זיכרון: OCZ 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) Reaper CL3 כמות: 1 - מחיר: ¤505 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל בדיקות כמות: 1 - מחיר: ¤5 סה"כ: ¤3912 + Twintech nVidia 8800GT 512 Heat Pipe version PCIe 1185 סה"כ 5097 בבקשה לא לסטות יותר מדי אני רוצה לקנות גם צורב dvd חדש. אה וגם לא צריך hd/ציוד הקפי או כול דבר שלא צופיע במפרט. תודה מ…

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by izikjzi,

אני כנראה יקנה היום את המחשב אז אני חייב חוות דעת אחרונה 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2800 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? שימוש משרדי (אופיס, גלישה) ומשחקים מה שאני אוכל להריץ במסגרת התקציב 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? אני לא צריך צורב 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? פשוט שלא יהיה רועש 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק?…

8. Started by shedon,

לעבודה משרדית. תודה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. הי לכולם ראשית תודה לעוזרים אני מחפש להרכיב מחושב נייח לאישתי לעבודות גרפיקה היא משתמשת בתוכנות כמו sketchup עם vray לרינדור ו-lumion גם לרינדור ולנוף בנוסף יש את תכנות אוטודסק כמו רויט ואוטוקאד אני רוצה שירוץ מהר וחלק ושיהיה הארדיסק אמין לשמירת קבצים ומספיק גדול

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by booli123,

אני מחפש מחשב נייד לקנות שיהיה חזק ויוכל להחזיק תוכנה גרפית כמו סוליד וורקס קוראים לה solid edge לכן אני צריך עזרה לבחור מחשב שהיעוד שלו זה מידול 3D. בין3.5 ל4 אלף מה שכן אני יכול לקנות את המחשב מארה"ב כי יש לי בן דוד שמגיע משם פעם בכמה חודשים. אני רוצה את המחשב לאוקטובר. אני אשמח אם תוכלו לעזור לי לאתר מחשב כזה. תודה מראש לירון יוליס

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by DaMeN,

אני רוצה מפרט של מחשב ב6000 ש"ח שיהיה רק המחשב, בלי מסך וכאלה, ובלי מארז. אני רוצה שהוא יוכל להפעיל את כל המשחקים החדשים. תודה רבה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  12. המחשב צריך להיות למשחקים עריכה ועיצוב כמו ההודעה למטה רק שחייב להיות פה כמה דברים 1. לא amd 2. 512 DDR 3. מסך 19 CRT 4. 120 GB Seral-ATA 5. AGPX8 6. תומך במהירות Hyper-Threading 7.שיהיה FireWire 8.עם מערכת Windows XP Pro ושאני לא אצטרך להרכיב בעמצי כי אין לי מושג תודה נ.ב. בבקשה גם תסבירו לי למה אנשים כאן אומרים ש-MSI פחות טוב מ-ABITאו Asus ותודה רבה אודי P: :-*

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by bratwa_tut,

* מטרות המחשב- עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (כמה שיותר כבד), צפיה בסרטים, * גודל המסך - 15 + * רזולוציית המסך - כמה שיותר גדולה יותר טוב HD FHD * משקל רצוי - לא משנה כל כך * האם נדרש זמן סוללה ארוך? - שיעבוד לפחות שעתיים וחצי על סוללה בצפייה בסרטים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? - HD 500G לפחות * כונן אופטי- עדיף שיהיה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? -לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? - לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה - לא חייב יכול להתקין לבד * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - לא שיהיה רק מחשב מצוין * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...)- עדיך שישהיה כמות זיכר…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by or_azu,

אני צריך מפרט עד 4K שיתאים למשחקים כבדים.. לא צריך ציוד הקפי ולא מסך.. בנוסף גם צורב או כונן כלשהם לדיסקים גם לא צריך.. השקט חשוב אך לא כמו הביצועים אם יש אפשרות למחשב עם הדרישות שלי שיהיה גם שקט מצוין אם לא יהיה שקט לא יהיה נוראי.. לא מתוכנן OC אם אפשר רק לא לחרוג מהתקציב.. תודה לעוזרים

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by davidreznic,

אשמח אם תוכלו להמליץ לי על נטבוק בשביל אמא שלי. חברה שלנו נוסעת לארה"ב בחודש הבא והיא תוכל לקנות אותו שם, השאלה כמה זה ישתלם? אין דרישות מיוחדות-חוץ מהרזולוציה המינימלית שצריכה להיות 1024*768, עדיף שהוא יגיע עם BT, מצלמה ומיקרופון מובנים אבל ממה שראיתי זה כבר סטנדרט בכולם. הנטבוק ישמש לאנטרנט, אופיס, סקייפ-לא יותר מזה. אם להזמין בארה"ב זה אכן יותר משתלם, אשמח לקבל המלצה לחנות. תודה מראש ושבוע טוב

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. אוקיי, הבאתי הביתה שני אנשים שמבינים (בלשון המעטה) בחומרה, תקציב של 2000 ש"ח בערך (עם סטייה של 100-200 ש"ח) והדרישות הבאות: ביצועי קול איכותים 5.1, ביצועי מסך שיספיקו למשחקים של היום (לא משהו יותר מדי טוב, רק שיספיק) לוח אם מתאים לאוברקלוקינג, מעבד נאות רק גAMD ומארז נבחר כבר מראש, ENERMAX. וכמובן, הטוב ביותר שאפשר להפיק... אחרי שעה וחצי של השוואות מחירים בזאפ, יצא בסביבות ה 2000 ש"ח ללא מסך. אז הנה המחשב: מעבד: AMD XP 1800 לוח אם: albatron km-18d pro זכרון: geil 256mb 400 mhz כונן קשיח: WD 40 gb 8 mb cach כונן CD: sony X52 מאורר רגיל 80 מ"מ, ספק כח פשוט רמקולים בנפרד. מה אתם אומרים?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום, חבר נסע לארה"ב ומבקש לקנות משם נייד קטן ושימושי לצרכיו. הוא סטודנט. ההנחיה הכי חשובה שהייתה לו מבחינתו היא שהוא רוצה להרגיש שמחשב נייד. לזרוק לתיק ולא להרגיש שהוא סוחב איתו מחשב.כלומר השיקולים המנחים הם משקל,גודל,זמן סוללה ושאר אספקטי הניידות. * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים,ואם פעם בשנה יצטרך לפתוח פוטושופ או SOLID WORKS שהוא לא ישבוק חיים (מבין שזה לא הייעוד, לא מצפה לביצועי עבודה שישתוו למחשב שולחני) * גודל המסך: מקסימום 13 אינץ'. חשוב שיהיה קטן, אבל שעדיין יהיה ניתן לעבוד עליו. * מעבד: אני מניח שבגדלים כאלו מדובר על ATOM ? אין לי שום שמץ של מושג עליו. איזה דגם מהיר מספיק? מאיזה להמנע? * זכרון : ההגיון הבריא ישר צועק 4 ג'יגה. אבל יש צ…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by הפנטום,

רציתי לדעת מהו הגודל הקלאסי (מינימום) למחשב לצורך שישמוש ביתי

19. Started by 888,

מיפרט למישחקים כבדים וסרטים 6500גג לא צריך מיקלדת ,עכבר, מסך

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  20. אני לא רואה צורך בטופס כי זה כבר מיותר.. התקציב הוא עד 2400 ש"ח... בלי חריגות.. אחריות לא קריטי.. מספיק לי שנה אחת אחריות העיקר שהיא לא מהחנות עצמה אלא מהיצרן או משהו מהסגנון... אני מעוניין במחשב שלא נוטה להתקלקל וכו', מחשב אמין ככל שניתן.. שימושים: הרבה עבודה משרדית, הרבה תיכנות, הרבה גלישה באינטרנט, מדי פעם צפייה סרטים בסדרות, משחקים אולי ממש בקטנה... גודל מסך: 13- 15.6 משקל: לא חשוב לי בכלל, אבל אם אפשר שיהיה קל אז למה לא.. סוללה: כמובן שרצוי שתהיה כמה שיותר חזקה... לפחות 4.5 שעות... כונן אופטי: חשוב מאוד, חובה שיגיע עם צורב, חובה! USB3: דיי חשוב שיהיה, לא סוף העולם אם לא יהיה אבל רצוי מאוד.. שאלה קטנה: האם מחשב עם מעבד 3217U ייתן ביצועי סוללה טובים יותר ממחשב עם מעבד …

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום, אני מתכוון לרכוש מחשב בימים הקרובים. רגע לפני, אני בקש לברר שאין לי בעיה אקוטית עם המפרט. השאלות שלי: 1. האם קירור האוויר מספק? אם לא - אשמח להמצלה לרכיב חלופי. 2. האם ספק הכוח מספק? אם לא - אשמח להמלצה לרכיב חלופי. 3. כל הערה נוספת תתקבל בברכה. בתודה מראש. מעבד: 999 ₪ - SIX Core i5 10600KF 4.1Ghz-4.8Ghz Comet Lake S1200 Tray קירור אוויר למעבד: 204 ₪ - Be quiet! Shadow Rock 2 לוח אם: 879 ₪ - ASUS TUF GAMING Z490-PLUS זכרון: 428 ₪ - Corsair Vengeance LPX 16G (2x8G) DDR4 3000Mhz CL16 Black כרטיס מסך: 2203 ₪ - * בהרכבת מחשב * - GIGABYTE GeForce RTX3060Ti 8G D6 Up To 1665Mhz EAGLE דיסק קשיח:…

22. להלן מפרט למחשב רב תכליתי (אופיס, סרטי וידאו, משחקים בסיסיים, חיבור לטלוויזיה HDMI), רמת שקט 7-8, לא מעוניין ב- OC חוות דעתכם בבקשה על ההתאמות מעבד (780 ש) Core i5 2400 3.1Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray ‎ מאוורר למעבד (125 ש) Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 ‎ לוחות אם (530 ש) ASUS P8H67-M LE B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, DVI, HDMI זכרונות (310 ש ל- 8GB) DDR3 1333Mhz 2x4GB Kingston דיסק קשיח (245 ש) Samsung 1TB EcoGreen F3 32MB SATA II HD105SI כרטיסי מסך (830 ש) Sapphire HD 6850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E צורב (120 ש) DVD Samsung SH-S222A DVD±RW x22 Black IDE מארזים (320 ש) Antec Sonata Proto Quiet Mid Tower…

23. היי אני מתחיל עוד כמה חודשים ללמוד הנדסאי תוכנה... ואני צריך מחשב נייד מה אתם ממליצים לי? אני מחפש משהו שישרת אותי טוב לשנתיים לימודים בצורה הטובה ביותר.. ככה שהתקציב נתון לרשותכם כי אין לי מושג מה אני הולך ללמוד שם.. אבל בכל מקרה אם אתם ממש מתקשים אז בערך 5000 ש"ח

24. היי מחפש מחשב נייד, קונה אותו בארה"ב, תקציב עד 1000$, ישמש בעיקר בלימודים, עבודה משרדית וכו' הציאו לי MacBook Air, אני מחפש אלטרנטיבה יותר טובה במחיר שלו מטרות המחשב? אופיס, אינטרנט, עבודה משרדית גודל המסך? . ~13' , לא משנה מאט\מבריק. רזולוציית המסך? HD. דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עדיפות למקלדת מלאה ומוארת משקל רצוי? שיהיה קל ונוח להסתובב איתו האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, מאוד חשוב זמן סוללה ארוך מאוד. האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא Bluetooth? כן. גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500GB כונן אופטי? עדיף ללא. האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. האם בתקציב צריך ל…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  25. עריכה: שלום שוב, ומצטער, לא שמתי לב להוראות המפורטות לפתיחת אשכול כזה או אחר. בכל אופן אני רוצה לקנות מחשב, החלטתי שכנראה כן מהארץ. שלא יעבור את ה 5500 ש"ח * מטרות המחשב - מחשב שיחליף את המחשב הנייח הנוכחי שלי - מטרות למידה, עבודה ומשחקים חדשים * גודל המסך - 14-15 אינץ' * משקל רצוי - לא קריטי, 3 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא חייב, 5-6 שעות יספיקו. המחשב יהיה מחובר רוב הזמן לחשמל, המחשב הוא תחליף למחשב השולחני. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - HDMI אם אפשר, DVI רצוי - המחשב יחובר למסך 23 אינץ' בזמן שהותו על השולחן * בלוטות - אין צורך. * גודל מינימלי של כונן קשיח - 600 ג'יגה * צורב DVD - כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא? * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - רצוי דל, תקנ…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.