עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום חברים, עזרה שלכם בהרכבת מחשב עבור חבר (המחשב הנוכחי שלו מת). בקשה ל- 1TB ssd, 8TB hdd תודה רבה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב 10,000 ש"ח אבל אפשרי לחרוג אם יש צורך וזה משתלם. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? PC for general purpose (Gaming, Video editing, 3D Modeling, Machine learning(Requires NVIDIA GPU) and Music production (requires a lot of USB3 ports)) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום אני מחפש מחשב די חזק לא לגיימינג ... קצת לעריכת סרטים ומולטימדיה יש למישהוא מפרט טוב להציע ובבקשה להגיד מאיפה כל החומרה . תודה רבה !!! ושבת שלום!

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by moonjib,

שלום לכולם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רב תכליתי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא משהו מיוחד, אולי איזה sims ואולי כמה משחקי אסטרטגיה -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני הולך לרכוש מסך 24 אינץ', בטח ב-1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינ…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום לכולם, דרוש מפרט מחשב להרצת סימולטור טיסה (Microsoft Flight Simulator X). כמו שידוע לרובכם, הסימולטור דורש מעבד חזק, ולכן אחת הדרישות היא לכלול מעבד חדיש (עדיפות לi7 כתלות באפשרות מבחינה תקציבית). המחשב יריץ Windows 7 64bit, את הסימולטור בליווי מספר תכנות הנלוות לו (לא משמעותיות כ"כ) ולפעמים משחקים. אני מעוניין שהעסקה תכלול את המחשב עצמו ומסך 22" , מומלץ בטכנולוגית LED. כמו כן, אני מעוניין גם בכרטיס מסך חדש וחזק שיתן ביצועים טובים (מומלץ מבית nVidia). המחשב הוא לכ4-5 שנים ככה שחשוב שיהיה חזק גם לטווח הארוך, וגם עם הרבה זיכרון (4-6GB). אני לא יכול לחרוג מהתקציב, שהוא 5K, ואם אפשר בפחות - אדרבה. החנות לא קריטית, אני לוקח את המפרט לגורם פרטי. OC אני לא יודע אם אעשה או ל…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Yakir 25,

ערב טוב, אשמח לעזרה קטנה איזה מחשב נייד יותר עדיף? מחשב נייד Dell Vostro 14 5000 5401 1035G18G51GL3OS או Dell Inspiron 14-3493 ה -vostro עולה 200 שקל יותר הצורך שלי הוא בסיסי לחלוטין. אולי להוריד תוכנה להקלטת שירים.. אשמח לעזרתכם. תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by a1516a,

המחשב(לפי מה שכתוב ב EVEREST ): CPU Type Intel Pentium 4 630, 3100 MHz (15 x 207) Motherboard Name MSI 945P Series (MS-7176) (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN Motherboard Chipset Intel Lakeport i945P System Memory 1024 MB (DDR2-533 DDR2 SDRAM) Video Adapter NVIDIA GeForce 6600 LE (256 MB) Monitor AOC FT7x0 Series [17" CRT] (161715272) Maximum Resolution 1280 x 1024 איך אני יכול לדעת איזה ספק כח יש לי? --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- אני רוצה לשדרג תמחשב בסכום של עד 2500 + - ......שיריץ את כל המשחקים שיצאו לאחרונה ושיצאו ב…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by arnon,

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=1906&scat=313&tcat= ניראה ממש טוב לפי דעתי המחיר ללא כרטיס מולטי הוא 5700 איך הוא ביחס לD520

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Proww,

אהלן חברס, אני זקוק למחשב All in one. ראיתי בחנויות מחשבים שזה בעצם מסך שהוא גם מחשב (טאץ). אני זקוק למחשב זה היות ואין לי כל-כך הרבה מקום בבית. אני מחפש מחשב All in one שיוכל להריץ GTA V החדש - ובכללי את המשחקים החדשים היום בשוק על הצד הטוב ביותר. אשמח לעזרתכם. תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום, המחשב הקודם שלי נפח את נשמתו לבסוף (8600K&1070), מחפש מחשב חדש לשנים הבאות. התקציב הוא בסביבות 5K לא כולל כרטיס מסך, כונני אחסון ואולי גם מארז. אני מתלבט כרגע בין פלטפורמה מבוססת AMD 7700X או 13600K, הפלטפורמה של AMD תתן לי אפשרות אולי לשדרג בעתיד במחיר מינימלי לעומת intel מצד שני לא בטוח שאני באמת אשדרג את המחשב אם אני אקבל ביצועים מספקים ב 3 שנים הבאות, כמו כן אני חושש מחוסר התאמה לשימושים נוספים מעבר לגיימניג בפלטפורמה מבוססת AMD. לגבי כרטיס מסך, לאור המצב אני מתלבט בין 4080 אם אצליח להשיג אותו מתחת ל 5K או 3080 אם אצליח להשיג ב 2K+ (יד 2) או לחכות עוד ל 7900XTX... 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת …

10. Started by אובה בובה,

אני מעוניינת לבחון את 3 המחשבים שאני מתלבטת לגביהם: לבדוק שהמקלדת נוחה לי, לבדוק אם המסך המבריק של המחשב עם הטאצ' יפריע לי ובקיצור להתרשם מהם ויזואלית. באייבורי ובKSP אין מחשבים בתצוגה, בבאג יש מחשב אחד שכלול ברשימה שלי-Y2P ואת השאר אין. סרטונים ביוטיוב לא ממש עוזרים לי ואני לא מכירה אף אחד שיש לו את המחשבים האלה. יש לכם רעיון לגבי איזשהי חנות עם תצוגה רחבה יותר שעשויה לכלול את לנובו u430P לנובו פלקס 2 14, ו-Y2P של לנובו? תודה מראש על העזרה

11. איזה מן המפרטים הבאים יהיה טוב יותר לשימושים מינליים של גלישה באינטרנט, אופיס וכו'? http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2239 http://skypc.co.il/pl_product~sky104~88~0.htm http://tms.co.il/product/8003 http://tms.co.il/product/8883 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu3.asp?id=7176

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. מדינה: יירכש בישראל עדיף KSP במיוחד סניף קרית ביאליק. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות, צפיה בסרטים, אינטרנט. * גודל המסך בין 13 ל16 אינץ' לא משנה מבריק או מאט. * רזולוציית המסך לא משנה כל כך אבל במינמום 1366-768. * אין דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט. * משקל רצוי פחות מ10 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? > יהיה בחשמל רוב הזמן אבל שיחזיק לפחות שעה שעתיים על סוללה אם צופים בסרט או משהו בנסיעה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB3 בשביל דיסק גיבוי חיצוני. * Bluetooth לא מחייב. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה כל כך, SSD יהיה נחמד אם נכנס בתקציב אבל לא מחייב. אם זה דיסק רגיל אז לפחות 500 גיגה אם זה SSD אז לא משנה הגודל קיים דיסק חיצוני ברשותי. * כונן אופ…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by ronitoz,

שלום לכולם, אני סטודנטית בבצלאל ולומדת עיצוב תעשייתי רציתי לקנות מחשב נייד, אני יודעת שאנחנו נעבוד עם התוכנות הבאות: 1. תוכנת סולידוורקס (SOLIDWORKS) 2015 קישור לדרישות מערכת- http://www.solidworks.com/sw/support/SystemRequirements.html2. תוכנת ריינו(RHINO) 5קישור לדרישות מערכת-http://www.rhino3d.com/new/admin3. תוכנת פוטושופ ((ADOBE PHTOSHOP CS-6 ומעלה4. תוכנת אילוסטרטור (ADOBE ILLUSTRATOR) CS-6 ומעלהקישור לדרישות מערכת-http://helpx.adobe.com/x-productkb/policy-pricing/cs6-system-requirements.htmlהאם המחשב מספיק טוב?[h=1]Dell Inspiron 15 5000 5548[/h] http://ksp.co.il/?uin=28621 או שאני צריכה משהו יותר חזק?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. . מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכעל במידת הצורך, לא לחרוג ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש כבד בגלישה באינטרנט, יישומי אופיס וצפייה בסרטי 1080p ובלוריי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא גיימינג, אולי משחקים קלים כדוגמת סיסמס ומשחקי דפדפן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920/1080 נקנה dell 23u12 -לאילו הגדרות גרפיות מיו…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by yostal,

ראיתי בחנות מסויימת מפרט ב 3350 ש"ח לDUAL CORE של INTEL הנה המפרט: P4 2.66 Ghz S-775 2x1M Cache DUAL-CORE GIGABYTE 8I945P-G s775, DDR2, SATA2, PCI-E DDR II 667 1GB DUAL CHANEL 2 x 512MB? MAXTOR 160GB (8MB) SATA II GIL Alastor X550 256MB, TV, DVI, PCI-E DVD Recorders LG 4167B +x16 -x8 Dual x6 EC ATX MIDI PFC 400W Black and Yellow 2546 מה אתם אומרים ? מה אפשר לשנות המגבלת התקציב ?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום, מעוניינת לרכוש מחשב לעבודה משרדית ושימוש אישי סטנדרטי בתקציב של עד כ-4K (אם יש תוספת הכרחית ומומלצת אפשר לחרוג מעט). אודה להמלצה על מפרט מתאים או המלצה על דגמים מסויימים בתקציב זה. אציין שהכי חשוב לי שהמחשב יהיה בעל תגובה מהירה לאורך זמן וזכרון שיספיק לאחסון קבצים, תמונות וכו' לאורך זמן.. העבודה כוללת חיבור לשרת חיצוני מרחוק, אקסלים וכו' וגם שימוש אישי- סרטים, יוטיוב וכו'. האם יש יצרן מומלץ גם מבחינת אחריות ושירות בארץ וגם באופן כללי מבחינת איכות המוצר? התעניינתי בכמה דגמים ואשמח לחוות דעת: http://www.zap.co.il/jacket.aspx?siteid=4702&siteurl=http%3a%2f%2fwww.pc-online.co.il%2fitem.php%3fps%3d10675&modelid=96…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by exercise,

http://www.apple.com/macbookpro/ האם למישהו יש אותו ? התרשמויות ? השאלה העיקרית היא האם הוא יכול להחליף גם את התפקיד של מחשב רגיל (PC) ? הרי הוא הנייד שמריץ את ויסטה הכי מהיר היום איך הוא עם הרצת משחקים (יש לו 8600M) ?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? בסביבות 3,500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך אז למה לא? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמעט ולא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לצורך לימודים, סביבת פיתוח תוכנה, וגיימינג קל-בינוני. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280x1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מה שהתקציב מאפשר (עדיף כמה שיותר). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? דיי חשוב. 6…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Headspin,

אני צריך מחשב נייד מיוחד עם משהו שנקרא מתאם סיריאלי פנימי.. מישהו מכיר משהו כזה? לא חשוב זמני בטריה בעיקרון צריך מחשב כזה...בדחיפות אם מישהו מכיר או יכול לברר לי..יעזור לי מאוד. אם מישהו יודע המחשב משמש לאבטחה עכשיו צריך את המתאם הזה ביגלל נפילות חשמל שישמור את האינפורמציה...בנפילות חשמל או משהו כזה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. 1. תקציב מקסימאלי - 2000 - לנסות לחסוך. ניתן לחרוג עד 500 ש"ח 2. שימושי המחשב: בעיקר בניית אתרים (הפרנסה שלי) ומעט עבודות לדפוס. מבחינת תוכנות: פוטושופ (עיקרי - לבניית אתרים ולטיפול בתמונות בפורמט raw) אילוסטרייטור ואינדיזיין (יותר נדיר). כרגע משתמש ב-cs3. אם אפשר לשדרג ל-cs5 ולהשאר במגבלות התקציב - מה טוב. לא מיועד למשחקים בכלל. רואים סרטים (חלק קטן מהם ב-hd) המסך שלי ברזולוציה של 1680*1080 3. אין צורך בציוד הקפי ממש. אולי מקלדת שקטה מאוד, אם יש לכם משהו מומלץ. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך 5. השקט די חשוב לי - 8 מתוך 10 הייתי אומר 6. לא מתוכנן אוברקלוק 7. צריך שהמחשב יהיה מורכב. חשבתי להתקין בו בעצמי וינדוז 7 גרסת 64 ביט 8. אני גר בירושלים, אין לי חנות מו…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by hararim,

שלום לכולם אשמח לעזרתכם * מטרות המחשב?בגדול שימושים קלים אך מעדיף שתהיה אפשרות גם להריץ תוכנות של תכנות(מטלב visul וכו') * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14-15.6 * רזולוציית המסך? עדיף כמה שיותר טוב אך זה לא הדבר הכי חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא עקרוני * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף שכן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?לפחות 1T , האם כדאי גם SSD לטובת מערכת הפעלה? * כונן אופטי?עדיף שכן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חייב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשה DELL * כל דרישה מיוחדת שחשובה ל…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Psychopath,

אני הולך לקנות את זה: http://www.alienware.com/configurator_pages/aurora_m9700.aspx?syscode=PC-LT-AURORA-M-9700&subcode=SKU-DEFAULT מספר שאלות תקציביות: - בהתחשב שהתקציב הוא 2200$, מה השידרוגים העדיפים ? 2GB זכרון ? SLI Enabled ? איזו מהירות מעבד ? - בקיצור מפרט במסגרת התקציב.. - דעות נוספות יתקבלו בברכה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by oronluko,

שלום, אני רוצה לשדרג את המחשב הקיים (מפרט בצד) בתקציב של עד 2300 ש"ח, לדעתי ניתן להשאיר את המארז, ספק כח, כ.מסך והארד דיסק. רוב השימוש הינו משרדי, קצת פוטושופ וקצת משחקים. עניתי על השאלון הנדרש: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2300 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה לי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, עבודה משרדית וקצת משחקים אבל לא בהגדרות High. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אינטרנט, אופיס וקצת פוטושופ. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. דרושה המלצתכם בנוגע למחשב חדש שאנו רוצים לרכוש המחשב מיועד עבור : >מחשב ביתי לשימושי אופיס (קצת) >הרבה שימוש בשיפור תמונות בתוכנת לייטרום (המון) > והרבה HTPC (חיבור כונן חיצוני עם כל הסרטים) המחשב אמור להספיק ל5 שנים ( כמו הנוכחי שלנו P4 שעובד מטוס על לייטרום אימייל ואינטרנט ומערכת הפעלהXP) זו הפעם הראשונה שאנחנו נכנסים לעולם הHDMI - וכל הסרטים כאמור ירוכזו בכונן חיצוני שאמור להתחבר/להתנתק מהמחשב הרכבתי כאן שני מפרטים = רוצה ליבחור ביניהם....האם הזול ביותר מספיק? כמובן פתוח לכל רעיון או עיצה חלופית תודה מראש לכל העוזרים!!! מפרט 1 : הזול ב 1862 ש"ח מעבד: [..] AMD FM1 A4-3400 (HD6140D) 2.7GHz - BOX ₪298 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-880GM-D2H ₪302 …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. מפרט למחשב גרפיקה/תלת מימד/משחקים 426.72 0.00% 426.72 1 Xigmatek Pantheon No P/S Gaming ATX Black Case 19760 1 612.07 0.00% 612.07 1Gigabyte GA-P67A-UD3-B3 I3 I5 I7 DDR3 1155 ATX Motherboard for Intel 20204 2 556.03 0.00% 556.03 M1ach Extreme MXD3AX16008GK Armor X DDR3 2x4GB 1600MHz Memory 20487 3 1,129.31 0.00% 1,129.31 1 Intel i7-2600 32nm 3.4GHz 8MB 1155 BLD CPU 20301 4 163.79 0.00% 163.79 1 Xigmatek Achilles S1284C H.D.T (775/AM2/AM3) CPU Cooler 16330 5 0.00 0.00% 0X.00igmatek C 1rossbow ACK-I5363 Up To 4 Pieces Heat Pipes Socket 1156/1366 Clip Kit 17351 6 426.72 0.00% 426.72 1 WD WD1002FAEX 1TB 7200rpm 64MB Buffer S-ATAIII HDD 17632 7 1,599.14 0.00% 1,599.14Gigabyte …

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים