עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. קיבלתי מפרט מחנות מסוימת ואשמח לקבל חוות דעתכם על כל מה שחשוב. המחשב מיועד לאופיס ואינטרנט (יוטיוב בעיקר ), סרטים למיניהם (שתהיה תמיכה בHD), משחקים כמו WORLD OF WARCRAFT ודיאבלו 3 כשייצא: מארז סטנדרטי של החנות ספק 450W של EASYCOOL לוח אם MSI G41M4-F (רציתי דומה של אסוס אבל הוא אמר לי שלMSI הזה יש צלעות קירור ממש טובות ספציפית למעבד הזה) מעבד אינטל INTEL QUADRO 8300 4MB 2.5GHZ זכרון 2GB של KINGSTONE 800MHZ כ. מסך POINTOFVIEW 9300GS (מאוד חשוב לי שיהיה יציאה לטלוויזיה מהחיבורים הישנים - היציאה הצהובה) דיסק קשיח WD 500 צורב LG

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  2. מעבד Skylake I7-6700 3.4 - 4GH 8MB chace לוח של Gigabte z170x - gamer3 זכרונות 2x8 kingston hyperx 2666 המחיר שמציעים לי לחומרה הזו זה 2500 שקלים ועוד שאלה האם הלוח הזה יכנס לי בתוך המארז הישן שלי? יש לי מארז של termaltake שהיה בו לוח msi x58 eclips sli תודה מראש לעונים וסליחה עם עברתי על כמה חוקים

3. שלום לכולם אני צריך עזרה בהרכבת שני מפרטים לשימושים שונים. האחד- מחשב לאבי שאינו משחק במשחקים , בעיקר שימושיו הם גלישה באינטרנט , סקייפ, צפייה בסרטים(סטרימינג) . השני- לאחי שהוא צורך את המחשב ביתר אינטנסיביות שזה כולל אופיס , אינטרנט, (סקייפ , אי סי קיו , מסנגר -במקביל) מולטי טסקינג, וגיימינג קל. *לשניי המחשבים אין צורך בציוד הקפי. *למחשב השני אין צורך בספק (נקנה לא מזמן GLN -FSP 400W). *לשני המחשבים אין צורך בצורב DVD. ----אני מעוניין במינימום תקציב אך ללא התפשרות בצרכים שאותם פירטתי.---- -- אני שייך לאסכולה של המקובעים על מעבדי אינטל כך שאני אשמח שיופיעו במפרטים.--- תקציב גג לשניי המחשבים ביחד 3000 ש"ח . העדפה לקנייה באיזור פ"ת והמרכז. תודה , ירון.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by yogevzak,

מעבד: AMD Athlon II X4 651 Quad-Core Processor 3.00Ghzראם: Corsair Value 8Gb 1600Mhz Gddr3לוח אם: Asrock A75-Pro4-Mכרטיס מסך: Sapphire HD 6870 1Gb Gddr5ספק כוח: Corsair VS550קירור מעבד: Scyth Ninja 3מארז: Cooler Master Strom Strykerכונן קשיח: Wg 500Gbכונן אסאסדי: 180Gbמאוורים שבמארז: Corsair af140cooler master 120MM white led X2cooler master 200M

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by assafkm,

אני מתכוון לקנות נייד חדש.. עשיתי סקר שוק והגעתי לשני אופציות שנכנסות בתקציב ובדרישות, לכל אחד יתתרונות וחסרונות צריך המלצה בשביל הביטחון המחשבים: Asus ZenBook UX305FA-FB274H http://ksp.co.il/?store=eilat&uin=27267 Dell Inspiron 13 7000 7359-65008G5HITW1 http://ksp.co.il/?uin=29077 ההבדלים המהותיים: מעבד: אסוס: intel m דל: intel i7 6500 hdmi : אסוס - מיקרו דל- רגיל 1.4a מסך: אסוס: (QHD+ (3200 x 1800 (לא מגע) דל: (FHD (1920 x 1080 מגע דיסק: אסוס: SSD 512 דל: היברידי 500 סאטה + 8 ססד זמן סוללה: אסוס: 9-10 שעות דל: 4-5 שעות (לפי יצרן ומעט אנשים שאמרו לי) משקל: אסוס: 1.2 קג…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש למשחקים, עם תקציב של עד 5500 ש"ח ועברתי על המפרטים המומלצים באתר ובפורום. יש שתי מגבלות: 1. כרטיס טלויזיה חייב להיות כלול בתקציב. 2. אני צריך דיסק קשיח גדול. הרכבתי את המפרט הבא: מעבדים Intel Core 2 Duo E4500 2.2Ghz Conroe OEM E4500T ¤ 645 1 לוחות אם Gigabyte GA-P31-DS3L Conroe Support GP31DS3L ¤ 461 1 מארזים NZXT Lexa BlackLine No PSU ¤ 517 1 קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤ 122 1 ספקי כוח Corsair 450W 33A @ 12V CMPSU-450VXEU ¤ 455 1 קירור למארז Ezcool 120mm Case Fan 18.5dba 55.6CFM ¤ 27 1 זיכרונות Corsair 2GB Kit Value Select DDR2-667 (2x1GB) C2GG667KB ¤ 326 1 דיסקים קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 500Gb 16MB WD5…

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום אני חדש פה ... טוב תשמעו אני רוצה להתחדש בכרטיס מסך וזכרונות ! אז אני צריך כרטיס טוב למשחק קאונטר סטריק שהיה לי 100 FPS עומד טוב אז המפרט שלי : מעבד : P4 775PIN 3Ghz 800FSB 1 לוח אם : Intel Comanche Creek D915P +Sound +Lan כ. מסך : Geforce PCX 5300 128MB +TV +DVI מארז : P4 ATX 400W +U.S.B Front Prescott דיסק קשיח : W.D 120GB 7200RPM זכרון פנימי : Micron 256MB DDR2 533Mhz שתיים כאלה ! ספק כוח 400W צריכים חברה ?! קנו את המחשב לפני שנתיים טוב אז התקציב שלי לכרטיס מסך : 400 חריגה של 10 ש"ח חשבתי לקחת את זה : http://www.skypc.co.il/Product.asp?P...ff=Zap〈=HE אם הוא לא הכי טוב בתקציב שלי תמליצו לי על משהו יותר טוב בתקציב שרשמתי ואם אפשר גם זכרונות ב 250 ש"ח 2GB ושיתמ…

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by Avi Gaffa,

שלום, אשמח לקבל המלצה לפי הפירוט המצורף 1. מה התקציב המקסימאלי? - 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - אינטרנט, משחקי אינטרנט אונליין, צפייה בסרטי HD, חיבור לטלויזיה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך ב…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום לכולם, אני צריך מפרט למחשב ביתי שישמש לצורכי מסחר בבורסה, הכוונה היא למחשב (יחסית) שקט שיוכל להתחבר לארבעה מסכים בו זמנית ולעבוד כל הזמן עם תוכנות מסחר. הפרטים המלאים (בהתאם לפורמט ההודעה המומלץ): 1. א. תקציב מקסימאלי : אשמח אם יהיה פחות מ-4000, אפשר לחרוג במידה וממש צריך (האם התקציב ריאלי?) ב. עדיף לחסוך, אבל לא על חשבון הביצועים או הרעש 2. א. שימוש ביתי רגיל (אופיס, אינטרנט, סרט מדי פעם) ותוכנות מסחר בבורסה, מחשב שיעבוד מסביב לשעון ויראה נתונים "בזמן אמת" על 4 מסכים. ב. לא לגיימינג 3. לא צריך ציוד היקפי 4. לא, אני צריך את כל הרכיבים 5. השקט חשוב אבל לא קריטי, לא צריך דממה מוחלטת אבל שגם לא ירעיש ברמה שמפריעה 6. לא מתוכנן אוברקלוק 7. אשמח לדעת גם כמה עולה מ…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. Started by דובי770,

המפרט: Samsung NP300V3A מסך 13.3 HD מעבד i3-2330M זיכרון ראם 4GB דיסק-קשיח 500GB כמה אפשר לקבל עליו כיום?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. בס"ד שלום לכולם, יש לי מחשב נייד של asus מדגם Eee PC cpu-intel atom z520 1.33 ghz ram- 2G עם מערכת הפעלה win7. המחשב באופן כללי מאוד איטי, ובמיוחד בהצגת סרטים. כשאני רואה סרטונים ביוטוב הם מקוטעים ולא רציפים. למישהו יש פיתרון כיצד לשפר את התצוגה של הסרטים? ובכלל את המהירות של המחשב? (ניסיתי להשתמש בccleaner-לא עזר) תודה רבה לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by asai5,

שלום אני מחפש המלצות למפרט מחשב לעריכת וידאו. המחשב צריך להיות עם מעבד i7 זיכרון 8 ג'יגה כרטיס מסך 2 ג'יגה .תקציב עד 7000 עדיפות לכמה שיותר נמוך. אין צורך במסך. רשת אלחוטית.לא כולל מערכת הפעלה ואופיס. תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by thenoaman,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2,000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר ללימודים, סרטים וגלישה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? כמה שאפשר 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? רצוי שיהיה קל ונוח 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן …

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. Started by saphisto,

ערב טוב, מקווה שאני מפרסם במקום הנכון. ברשותי יש את המחשב הבא שאני מעוניין למכור. הבעיה היא שניסיתי לחפש חלק מהחלקים ביד 2 והמחירים פשוט קופצים ממקום למקום. לכן רציתי להתייעץ כאן, כמה המחשב שלי שווה? מעבד core i7 3770 (לא K) קירור למעבד arctic cooler freezer 7 pro לוח אם Gigabyte GA-Z77X-D3H זיכרון Kingston Hyper X 8Gb (2x4) 1600mhz כרטיס מסך Asus Strix 1070 ספק כוח Antec Neo ECO 520w מארז Corsair 500R שחור דיסק קשיח A-DATA s510 120Gb SSD דיסק קשיח מכני WD 300Gb תודה לעוזרים!

15. Started by nadaviz,

הי, אין לי יותר מדי נסיון בעולם השרתים ואני צריך את עזרת הפורום. החלטנו בקבוצת התוכנה אצלנו בעבודה לרכוש שרת שנוכל לקמפל (gcc) עליו את הפרויקט בהתחברות מרחוק בלי להשבית את המחשבים האישיים שלנו. מדובר על מוצר מאוד מורכב וקומפילציה מלאה לוקחת באזור השעתיים. אני צריך שרת כמה שיותר חזק בתקציב שבכותרת. אין צורך במסך, ציוד הקפי או מערכת הפעלה. אין צורך ביותר מ-4 ג'יגה זיכרון (הסביבה היא 32 ביט) הסדר גודל זה 4 משתמשים שמקמפלים בו זמנית. לא צריך כרטיס גרפי או SSD לא צריך אחסון (500 ג'יגה בהחלט יספיק) - אפשר לשים 2 בשביל RAID גיבוי שקט לא רלוונטי אתגר שאתם לא מקבלים פה כל יום... תודה רבה לכל העוזרים!

16. אני צריך ללא מסך

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום לכולם, אני חושב להזמין את המחשב הנ"ל מHP בימים הקרובים. אני מתכוון להתשמש במחשב לגיימינג במשחקים כגון - Starcraft 2, Call of Duty Black Ops, Crysis וכמובן לשימוש יומיומי - אינטרנט, סרטים\סדרות והגשת מטלות. לינק למפרט : http://www.shopping.hp.com/webapp/shopping/load_configuration.do?destination=review&email_id=2177848&jumpid=in_r329_emailconfig (במקום הדיסק הקשיח עם ה5400RPM אני מתכוון לקנות את ה7200RPM בתוספת של 10$). המחיר כולל מיסים הוא 900 דולר (המחיר באתר אינו כולל מיסים). אני כמובן לא מצפה שהמחשב יריץ את כל המשחקים על High בלי שום בעיות - אבל אני כן מצפה למשחק חלק על הגדרות בינוניות. אשמח לחוות דעת על המפרט (עלות\תועלת, וכמו כן האם הוא משתלם לצרכים שלי)…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Full MeTaL APE,

שלום, אני חדש כאן, ואני צריך מפרט ב-7500 שקל. לא צריך במפרט: מקלדת, רמקולים, מסך. אישית, אני מעדיף AMD 64, אבל איך שבא לכם. המחשב מיועד למשחקים, כבדים יחסית. שיהיה מחשב פיצוץ! הכי טוב שאפשר, ואם צריך אני יוסיף לתקציב. תודה מראש, רשף - הקוף המטאלי המלא נ.ב: איפה נמצאת החנות של פנדה?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  19. יש לאחותי מחשב נייד של טושיבה satelite l300 עכשיו יש לה הרבה סריטות על הפלסטיקה (מסביב למקלדת בעיקר) היכן אני אני יכול להחליף רק את הפלסטיקה באיזור באר שבע? וכמה זה עולה ? נ.ב המחש דיי חם בזמן האחרון יש איזושהי דרך לשמור עליו יותר קריר בעיקר שעונת האביב בפתח? כרגע אין שום תוספת והוא כבר גרם לפציעת שולחן עץ אחד אם יש איזה פטנט או משטח לשמור אותו יותר קר אנא רשמו בהודעה את מחירו (לא יותר מידי תקציב בערך עד 200 שקל חריגה קלה אם זה שווה את זה) אנא הגיבו במהרה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. אוקי ראיתי שיש הגדרות ממש כבדות למשחקים החדשים שיש חחח ורציתי לשאול לעוד כמה זמן המפרט הזה יחזיק לי משחקים על הגדרות גבוהות ? הינא : AMD Athlon 2 X4 640 3.0Ghz Quad Core AM3 BOX Gigabyte GA-770T-D3L DDR3 AMD770 CHIPSET Transcend 4GB DDR3 1333Mhz Sapphire ATI Radeon 5870 1GB GDDR5 HDMI Cooler Master Elite 370 Plus + FSP 550-80GHN(85) 80PLUS BronzE איך המחשב למשחקים כבדים?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by 888,

מיפרט למישחקים כבדים וסרטים 6500גג לא צריך מיקלדת ,עכבר, מסך

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7K (אבל אני חושב ש 6K אמור להספיק) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג מ 7K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים סרטים מוזיקה ועריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד (הרבה שעות על המחשב כל יום) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: הרבה משחקים, רוצה שהמחשב יריץ witcher 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. Started by nissimtr,

http://newprice.shopy.co.il/products/63133 נראה ממש טוב יחסית למחיר לא? המפרט: מעבד טכנולוגיית Intel® Centrino® Duo Mobile Technology מעבד Intel® Core™ Duo T2400 ‎1.83 GHz , זיכרון מטמון של 2‎ MB ברמה 2, 667 MHz Bus speed Intel® Pro/Wireless 2200 802.11b/g‏ LAN אלחוטי משולב מערכת הפעלה מותקנת גירסה מקורית של Windows XP זיכרון סטנדרטי 512 MBסוג הזיכרון DDR2 667 MHz מערך הזיכרון ‏(‎1 x 512 MB‏)זיכרון מרבי תומך בזיכרון DDR של עד ‎2GB כונן דיסק קשיח פנימי ‎80 GB בקר הדיסק הקשיח כונן קשיח EIDE‏, SATA מהירות כונן הדיסק הקשיח 5,400 סל"ד סוג הכונן האופטי Lightscribe DVD Writer ‏(‎+/-R +/-RW) עם תמיכת Double Layer (שכבה כפולה) התקן כרטיס זיכרון Digital Media Rea…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  24. היי אני מתחיל עוד כמה חודשים ללמוד הנדסאי תוכנה... ואני צריך מחשב נייד מה אתם ממליצים לי? אני מחפש משהו שישרת אותי טוב לשנתיים לימודים בצורה הטובה ביותר.. ככה שהתקציב נתון לרשותכם כי אין לי מושג מה אני הולך ללמוד שם.. אבל בכל מקרה אם אתם ממש מתקשים אז בערך 5000 ש"ח

25. Started by Kiwovo,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. DOTA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכי…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.