ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
היי אשמח להמלצה למחשב נייד, בעיקר לגלישה באינטרנט וצפייה בסרטים עם 17 אינץ' ודיסק מהיר (SSD). אני לא יודעת מה המחיר הסביר לדבר כזה. אני סך הכול צריכה מחשב טוב במחיר כמה שיותר זול, אבל בלי להתפשר על מינימום איכות- שירוץ חלק, בלי תקיעות, לעוד הרבה שנים. אציין: יש לי מחשב בן 9! שנים שרק עכשיו הפסיק לעבוד בצורה מספיק טובה (Lenovo G550) כך שיש לי שאיפות גבוהות. תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר'ה אני רוצה לקנות מחשב חדש אז ככה המחשב הזה בשביל משחקים טובים שיהיה מהיר וגם לעבודות ב"ס אני עובד האם תוכנות גרפיקה בקיצור איך שאומרים מחשב סוס אבל עד 3,000 אז אני מבקש מכם מפרט מחשב והמלצה מאיפה לקנות!! תודה רבה לעוזרים! ללא מסך וללא ציוד הקפי
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני חייב את עזרתכם, אני ממש אובד עצות! אני מחפש לקנות נייד ראשון ללימודים. אני חפשתי המון באינטרנט ואני כבר מבולבל לגמרי. קודם כל האם יש איזשהו אתר שסוקר מחשבים שניתן לסמוך עליו? שנית כל, אני סטודנט להנדסת תוכנה ואני מחפש מחשב שיהיה קל (עד 2 קילו) עם מסך בין 13.3-14 אינצ' (עדיפות גדולה ל14) עם FHD ושיסחוב אצלי את כל התואר ואפילו מעבר. כמו כן אני מעדיף שיהיה מסך מגע וכמובן SSD אבל בגלל שהSSD מקפיץ את המחיר בצורה אסטרונומית אפשר לוותר עליו. אני כן מחפש שיהיה לו עיצוב יפה ומודרני ואני כן מחפש שיהיה חזק מספיק בשביל להריץ כמה משחקים בזמני הפנוי. התקציב הוא עד 5000 ש"ח. שאלה נוספת שרציתי לשאול היא האם יש אפשרות לקנות מחשבים ניידים מאתרים בח"ול ולשלוח אותם לארץ? תו…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לבנות מחשב גיימינג 5000 ש"ח, אין בעיה לקנות את החלקים בנפרד מחנויות שונות ולהרכיב בעצמי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. battlefield 3, elder scrolls, crysis 2, The old republic mmo. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המסך הוא טלוויזיה 32 אינץ של SO…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קניתי זיכרון 512 והרכיבו לי בחנות כעבור יומיים שלושה המחשב מת האם זה בגלל הזיכרון או שהמחשב היה דפוק מקודם?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאלה[ מתי אמורים לצאת כבר רכיבי DDR5 תודה ,
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
זה הולך ככה, אני צריך מפרט חזק בעיקר למשחקים ומצאתי את שני אלה באתר של זיגזג: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=1700 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=240&products_id=1894 איזה משניהם עדיף???? ולמה??? ??? (המחיר לא משפיע 500 שקל לא יעשו הבדל מה גם שיש ציוד הקפי ליקר יותר...) ממש תודה!!! 8) נ.ב. והאם אומגה בכלל משפיע על 9700 נון פרו
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז אני מתחיל לימודים החודש ומעוניין לרכוש מחשב נייד שישמש בעיקר ללימודים אבל גם יוכל להריץ משחקים בשעת הצורץ. אחרי כמה חיפושים וגלישה בפורום, רשמתי לעצמי את הדגמים שלהלן: Asus N53SN: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=12996 Asus U36SD: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=13710 Asus K53SV: http://www.ivory.co.il/Product.asp?productid=7519 Asus K53SC: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=13805 הבעיה שאני לא מצליח להבין מה בדיוק ההבדל בין כל הדגמים הללו. למשל, יש הבדל משמעותי במחיר בין ה-K53SV ל-N53SN, אבל האם אני באמת ארגיש את ההבדל בין השניים בשעת השימוש? לשניהם יש אותו מעבד, ל-N53SN יש כפול זכרון אבל לא נראה לי שזה בכלל הכרחי, ל-K53S…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום הזמנתי מחשב נייד ומעוניין לשמוע חוות דעת עליו.. עד כמה הוא יריץ לי משחקים ועל איזה איכות.. משחקים כמו NBA 2K12 או BATTLEFIELD 3 הנה המפרט: XPS 17 2nd generation Intel® Core™ i7-2630QM processor 2.00 GHz with Turbo Boost 2.0 up to 2.90 GHz Genuine Windows® 7 Home Premium, 64-Bit, English NVIDIA® GeForce® GT 550M 1GB graphics 8GB Shared Dual Channel DDR3 Memory 750GB 7200 RPM SATA Hard Drive 17.3" FHD (1080p) 3D Display with 2.0MP HD Webcam Tray Load Blu-ray® Triple Writer (reads and writes CDs, DVDs, BDs) NVIDIA 3D Vision glasses ---- זה גם כלול אגב עלה לי 1300$ תודה רבה לכולם
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעבד: INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - BOX ¤1563 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3 ¤709 כרטיס מסך: SPARKLE PCI-EX GeForce 8600GT 256MB GDDR3 - DX10 - RETAIL ¤677 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤381 צורב DVD: PIONEER DVDRW DVR-112DBK DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK ¤242 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-2GBPK ¤767 מארז: NZXT LEXA w/o PSU ¤662 ספק כוח: CORSAIR 520W HX SERIES : CMPSU-520HXEU ¤623 קרור למעבד: SUNBEAM TUNIQ TOWER 120mm ¤268 הרכבת מחשב: הרכבה ובדיקה במעבדת החברה ¤80 מחיר סופי: ¤5972 המפרט הורכב ב www.IQPC.co.il מחשב לOC.. יהיה לי צוואר בקבוק עם 9800GTS שהוא יצא?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזר בבניית מפרט עם מעבד I7 לתוכנות סטטיסטיקה 1. מה התקציב המקסימלי? 3.5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? כולו במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? תוכנות סטטיסטיקה אינטרנט וסרטים. מסך 22" לא FHD 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? כן, רמקולים עכבר ומקלדת סטנדרטים 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל) לא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?5 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק?לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי את הדגם החזק יותר (i5-460m, 1gb, 500gb) לפני שבועיים עם רעשים מהרגע שהפעלתי אותו, פניתי לדל ובאמת היתה בעיה מוכרת בהארד דיסק של seagate החליפו לטושיבה חדש, קיבלתי אותו חזרה עדיין עם צליל מעצבןן מכיוון המעבד (צד ימין למעלה) בדקתי עם חברים לוודא שאני לא מטורף וגם הם שומעים את אותו רעש. עודכנו כל העדכונים/דרייברים של המעבד... זה הרעש הטבעי של ה i5?? אשמח בבקשה לעצה למי שיש את אותו דגם/מבין בנושא....
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני צריך בבקשה המלצה למחשב נייד - פשוט וזול עד 2000 שקלים , המחשב מיועד לאמא שלי ומטרתו היחידה זה אינטרנט סקייפ ופייסבוק , זה הכל . תודה ושנה טובה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אודה לכם עם תוכל לעזור עם המפרט. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? בעיקר משחקים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? הכי כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך כלשהו 20-23 אינץ' 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? כונן דיסקטים 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אי…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, סבא שלי צריך מחשב חדש. הדרישות מהמחשב הם שיהיה שקט, עם מארז קטן ולהריץ WIN 7 דפדפן, אופיס וסקייפ. אני לא סגור על קונפיגוריציה. כרגע אני מתלבט בין מערכת מבוססת אחד האטומים החזקים ואז גם אפשר לשים דיסק SSD קטן (אינטל 40GB) או ללכת על משהו יותר חזק כמו I3. אני נוטה חזק לכיוון האטום כי זה גם יוצא יותר זול וגם אפשר בקלות יחסית לבנות מערכת FAN-LESS. השאלה הגדולה עם הוא יתמודד עם העבודה היומיומית והוא לא יחנק מהר. כבר יש בחנויות את ה D525 או שהכי חזק שאפשר לקנות זה D510? מפרט שחשבתי עליו זה: לוח + אטום 2GB זיכרון מארז antec isk300-150 בגלל הספק הפאסיבי דיסק אינטל X25-v ואיזה כונן אופטי דק. לגבי הI3 עדיין לא חשבתי על משהו ספציפי אבל ברור לי שאני אצטרך להתפשר בהרדיסק ובמאר…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב טוב שירוץ עליו משחקים ובאיכות טובה כולל מסך דק "17 כבר נתנו לי את המפרט הזה ואמרתם שהוא לא טוב אז תנסו להרכיב לי משהו אחר טוב מעבד - AMD K8 4600+ 64BIT AM2 1MB לוח אם - GA-M61PM-S2, FSB2000, DC DDR2-800 זיכרון - PQI 1GB DDR2-800MHz DC דיסק קשיח - WD 200 GB RPM 8MB SATA2 כרטיס מסך - GFORCE 6100 128MB 3D OB - 128כרטיס קול BIT AC-97 8-CHANNEL HD צורב דיוידי - LG DVD-RW X18 DUAL GSA-H12NBA כרטיס רשת - LAN 1 GIGA מארז - MIDI ATX + USB + AIR GUIDE 450W כרטיס לכידה - VIDEO IEEE 1394 X 3 עכבר + מקלדת - GIGABYTE MULTIMEDIA OPTICAL SET רמקולים - MULTIMEDIA 2 + SUB 2800W מסך - L922A 19" 8M/Sec DVI + CAB
-
- 24 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב לנייד לגיסי. התקציב 3500-4000 ש"ח. רצוי עם אחריות של היבואן הרשמי בארץ! כולל WINDOWS 7. מחשב לשימוש בייתי (בעיקר יהיה בבית) של אינטרנט אופיס וסרטים (גם HD). רצוי יציאת HDMI. רצוי מהחברות המומלצות שאני מכיר -DELL , TOSHIBA. ואולי גם - MSI, ASUS. אני מבין בתחום אך המגוון מבלבל וכל הזמן יש עידכונים. האם יש לכם מחשב נייד להמליץ? (+לינקים). האם יש בתקציב הנ"ל מחשב עם CORE I3/I5? לדוגמא - שמתי עיני על המחשב הנ"ל: http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1564-330m.htm שביחד עם WINDOWS 7 יוצא 3675. או זה: http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1564-430m.htm
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחי בקשר למה שסגרתה לי תהודעה הקודמת אחי אין לי תקציב התקציב שלי זה כמו שרשום פה רמקולים בסיבות ה1050 כרטיס קול 500 זיכרון 200 מארז 400 זה התקציב פחות או יותר אני רק רצה לדעת איך הקנייה רמקולים 1050 M-Audio Revolutions 5.1 כרטיס קול 500 זיכרון DDR 1024Mb 400MHz CL3וSamsung 200 בלוטוס EB-DGC2 Edimax 100 מארז CM690 400 עכבר G5 180 הכול ביחד 2500 שקל +- המחירים פה הם כללים מה אתם אומרים על הקנייה ?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים! אני מתלבט האם לקנות את המחשב שלי במקום אחד ואז יעשו לי גם הרכבה במקום ויבדקו לי את החומרה או לקנות במספר מקומות שבהם זול יותר? יוצא לי חסכון של כ-500 שח אם אני לא קונה במקום אחד,בגלל שחלק מהרכיבים זולים יותר וחלק אני לא צריך (אבל חייב להוסיף לחשבון אם אני מרכיב מערכת דרך "בנה לך מחשב") . כאשר מרכיבים לי את המחשב במעבדה הם גם בודקים את החומרה ומגדירים כל מיני הגדרות בביוס של הרכיבים. מצד אחד זה יתרון להרכיב במקום שאני יבחר כי ככה אני יוכל להשגיח על התהליך , אבל מצד שני זה חסרון כי במקרה של תקלה יהיה לי יותר קשה להוכיח שזה בעיה של החומרה ולא שאני קילקלתי משהו. מה תגידו ?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם התחדשתי בדל 15R ואני מעוניין להעביר את הקבצים שלי מהמחשב הישן לנייד בנייד יש חיבור esata , ניסתי להעביר דרך wifi אבל זה ממש איטי ומעביר בין 2-3.8 מגה בייט אני מחפש דרך יותר מהירה תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב הזה מיועד לעבודה משרדית ומעט משחקים מדי פעם. וחשוב שלא ידגיש שהוא "נחנק" תוך שנתיים שלוש. לא מתכנן OC רציני - אולי לשם נסיון : CPU : AMB 2600+ Barton 512 KByte L2 333 MHz BOX [ ¤ 711 ] 1 Motherboard: Asus A7N8X-delux (SATA , dual DDR ) [ ¤ 665 ] 1 Memory : DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory [ ¤ 502 ] 2 Hard Discs : Maxtor 120GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD [ ¤ 613 ] 1 Video Cards : Asus 9600SE / TD [ ¤ 644 ] 1 סה"כ 3637 ¤ הערות: 1. מישהוא אמר ASUS 2. רוצה לקנות כבר עכשיו 1 GB RAM כדי לא להסתבך בעתיד עם זכרונות לא זהים ל dual DDR 3. עוד מתלבט בקשר לכרטיס מסך הזה שהוא לא משהוא , אבל לא רוצה להוציא 1000+¤ על כרטיס מסך ... …
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, בשעה טובה המחשב הנייד הכבד והאנטיקה שלי התפגר סופית. הגיע הזמן לקנות מחליף. אני הולכת הלוך ושוב לפקולטה כל יום חצי שעה בכל כוון אז משקל הוא רלוונטי ולכן אני מבקשת שעדיף נטבוק ולא מחשב נייד (אלא אם כן הוא קל יחסית - המחשב הקודם שלי שקל 3 ק"ג) מצרפת לפי חוקי הפורום את הפרטים: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים (divx סטנדרטי ואולי סרטים בyoutube ב- 720/1080p). אין צורך בגיימינג, תכנות או עיבוד גרפי. * גודל המסך? כמה שיותר גדול לתקציב. * משקל רצוי? 1.5 ק"ג נשמע לי סביר, לא צריך להשתגע על כל גרם אם זה מקפיץ את המחיר. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כל דבר שמאפשר 8 שעות ניגון וי…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ! אני רוצה לקנות מחשב חדש לכן אבקש את עזרתכם בהרכבת המפרט. המחשב מיועד ברובו למוזיקה (עריכה,יצירה,הורדה) הפעלת תוכנות מוזיקה כבדות. אך למרות זאת שיהיה בו כ.גרפי סביר שיעלה משחקים + יציאת DVI(רצוי גם עם יציאה וידאו לחיבור טלויזיה) לא צפוי OC המפרט לא אמור לכלול ציוד עזר(מקלדת,עכבר....) אין צורך בצורב,מסך תודה .
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אחותי מתחילה ללמוד עוד חודש, וצריכה לפטופ ללימודים. * מטרות המחשב? לימודים לתואר הנדסאי אדריכלות. עבודה עם תוכנות כמו AUTOCAD ותוכנות מידול ועיצוב נוספות. * גודל המסך? 15" * רזולוציית המסך? פחות קריטי, מן הסתם 1080 יהיה נחמד יותר. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? כמה שפחות, אבל אני לא מניח שהתקציב יאפשר אולטראבוק * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) משהו סטנדרטי אני חושב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 256GB במינימום. פחות קריטי כרגע סוג הכונן. * כונן אופטי? לא הכרחי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות ב…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני כרגע מחפש נייד בשבילי שהוא שילוב של קטן,זמן סוללה טוב, ושמשחקים חדשים יחסית עובדים עליו ולא אכפת לי באיזה רמת פירוט - העיקר שהם יעבדו עם FPS סביר אפילו על LOW ואני מעדיף RPG H&S על FPS למרות שדי נהנתי מ FO3 .משחקים ישנים גם מעננים אותי אז אולי אני צריך לשדרג ל win7 pro אלא אם כן home יכול להריץ תאימות ל XP טוב. ההורים שלי גרים בחול ואבא שלי אמר שהוא ישלם בשביל חצי נייד . התקציב עומד על כ1000$ אבל יותר לכיוון של 800$ אפשר לחרוג ב100 דולר מהמקסימום אם זה שווה את זה. אז הנה הפרמטרים הפיזים: * מסך : 13.3 ומטה (מוכן להתפשר על 14 אבל זה מתחיל להיות גדול). מינימום 720P כל דבר מעל יהיה טוב יתרון * משקל: לא משנה *זמן סוללה: 5 שעות בשימוש סביר שעתיים במשחקים אני מעדיף כמה …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-