ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
'1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? במידה ונחוץ כן,500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינצ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות מאוד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכי…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה: http://www.tms.co.il/preview/spec/1npqdm72 או זה: http://www.tms.co.il/preview/spec/wyelvk63. השימושים הם גיימינג כבד (משחקים מודרניים של היום, כדוגמת BF3), ועריכות גראפיות בפוטושופ ועריכת וידאו בסוני וגאס. (העריכות יהיו ברמה חובבנית). כלול מסך חדש בשניהם, דרישתו של הקונה הייתה מסך של 23 אינץ'. מה לדעתכם עדיף? גם כשמדובר בעריכה חובבנית, NVIDIA עדיפה על פני AMD, לא?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל חוות דעת על השילוש הבא. המטרה היא גיימינג. חשוב לציין שמחכים לשילוש הרכיבים הבאים: ספק כח - Seasonic x660, כרטיס מסך - EVGA 1070ti hybrid, דיסק SSD, קירור למעבד - Noctua nh-d14. MSI MPG Z390 GAMING EDGE AC Intel Core i5 9600K / 1151 Tray Corsair DDR 4 16G(8GX2) 3000 CL16 Vengeance LPX Black תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפשת נייד לאמא שיהיה רוב הזמן בבית מתלבטת בין Asus k53e, Asus x54c, dell n5110 ,HP G6 1230sj מפרטים דומים ,פלסטיקה הכי טובה נראית ב k53e Asus. אבל המחשב יהיה בבית אז לא יודעת כמה זה משנה. צרכים: בעיקר אינטרנט מיילים גם קצת אופיס וסרטים. חשוב לי מחשב אמין, כמה שפחות תקלות וצרות, שרות טוב. איזה חברה/מחשב עדיף? תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב לנייד לגיסי. התקציב 3500-4000 ש"ח. רצוי עם אחריות של היבואן הרשמי בארץ! כולל WINDOWS 7. מחשב לשימוש בייתי (בעיקר יהיה בבית) של אינטרנט אופיס וסרטים (גם HD). רצוי יציאת HDMI. רצוי מהחברות המומלצות שאני מכיר -DELL , TOSHIBA. ואולי גם - MSI, ASUS. אני מבין בתחום אך המגוון מבלבל וכל הזמן יש עידכונים. האם יש לכם מחשב נייד להמליץ? (+לינקים). האם יש בתקציב הנ"ל מחשב עם CORE I3/I5? לדוגמא - שמתי עיני על המחשב הנ"ל: http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1564-330m.htm שביחד עם WINDOWS 7 יוצא 3675. או זה: http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1564-430m.htm
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, אני רוצה לקנות מחשב לשימוש ביתי פשוט ביותר (אופיס ואינטרנט) רציתי לדעת איזה מהשילושים עדיף: 1. Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE ABIT AX8 v2.0 s939, K8T890, PCI-E, SATA, HT 2000, F.Wire eVGA 6200LE Max 256MB TV, DVI, PCI-E 2. Athlon64 3200+ (Socket AM2 ?ASROCK AM2V890-VSTA Socket AM2, K8T890, DDRII 800, PCI-E BFG 6200LE Max 256MB TV, DVI, PCI-E 3. Athlon64 3000+ (Socket AM2 ?AMD ASUS M2NPV-VM Socket AM2, 6150, DDRII 800, PCI-E GF 6150 128MB ON BOARD אני לא כל כך יודע מה ההבדל בין סוקט 939 ל AM2 אז אם מישהו יכל להסביר זה יהיה נחמד. בנוסף אני יכל לשדרג למסך LCD של CMV, לא שמעתי על החברה ורציתי לדעת אם מישהו מכיר. תודה , אייל.
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב ישמש ללימודים כמובן, התקציב יכול להגיע עד 1500 אבל עדיף כמה שיותר לכיוון ה1000. עכשיו, המחשב יכול להקנות בעוד חודש אם המחירים יצדיקו זאת. האם המחירים יוזלו ובאם כן האם ישנה הצדקה לחכות עד אז כדי להנות מהירידה במחיר? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעקרון כרגע לא יכול טופס אבל אני אציין פרטים חשובים: התקציב שלנו הוא בערך עד 1000 ש"ח, המחשב הוא לאחי והוא בעקרון מצפה לשחק בו משחקים חדשים.. אני יודע שאין יותר מדי מה לצפות במחיר כזה אבל כרגע הוא עם נייד צולע. יש לנו מסך למחשב, אבל השאלה אם מחשב חדש יהיה מומלץ? למשל משהו כמו זה: http://www.tms.co.il/product/14343 זה מחיר לא רע, ויש לי גם לחבר למחשב שנקנה כרטיס מסך GT430, זה הכרטיס הקודם שלי ואני יודע שהוא לא חזק אבל יריץ את המשחקים של היום בצורה סבירה כזאת.. מה דעתכם? כדאי? אנחנו גם קונים בתשלומים
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? משחקים בינוניים (בהמשך ההודעה אפרט ), סרטים ובעתיד הקרוב גם ללימודים.. * גודל המסך? לא חשוב לי כל כך * רזולוציית המסך? רזולציה נורמלית לא חשוב כל כך.. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?אין * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא חשוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?אם יהיה HDMI זה יהיה מעולה אבל לא קריטי * Bluetooth? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?לפחות 500 GB * כונן אופטי?כן רצוי שיהיה צורב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיף שתיהיה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא אין העדפה כלשהי * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם - אין משהו ספציפי עכשיו לגב…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. לאחר שקיבלתי כאן מס' הצעות למפרט מחשב, 'יצאתי מבולבל' ומבקש לעשות סדר ולקבל מידע על מס' רכיבים: 1- כרטיס מסך: מה ההבדלים המהותיים בין GTX 750 TI 2G לבין GTX 760 2G ? 2- לוח אם: מה ההבדלים המהותיים בין H81 לבין H91 ו- H87 ? לציין כי אין לי כוונות לבצע OC ושדרוגים בעתיד. תודה. מה התקציב המקסימאלי?- א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך-? לנצל במלואו. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים חדשים ברמה סבירה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: באטלפיד 4, cod האחרון. -אי…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
CPU :Intel Pentium IV 2.4C GHz 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX Motherboard :Gigabyte GA-8IPE1000 Intel 865PE Motherboard (800 Mhz,AGPx8,Dual DDR,S- ATA,5.1 Sound,USB 2.0) Memory :GeiL DDR-RAM 512MB (2x256MB) 3200 ULD Ultra Low Latency Dual Channel Memory Kit Hard Disc :Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD Video Card :ATI Radeon 9000 Pro 64MB DDR DVI TV-Out OEM Video Card Floppy :Teac / Sony 1.44MB 3,5'' Floppy Drive Modem :Dynamode 56K V.92 PCI Modem Case :Super Midi Tower Case USB Front ATX 300 Watt מה דעתכם ? אם יש לכם הצעות אחרות למרכיבים אשמח לשמוע המחשב מיועד בעיקר למשחקים
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא צריך ציוד הקפי המחשב מיועד ל: משחקים(בעיקר מנג'ר החדש)-גרפיקה לא יותר מפיפא/פרו/מנג'ר-אני רוצה שיעבדו הכי טוב שאפשר!,מוזיקה,אופיס,אינטרנט,צפייה בסרטי HD ושיעמוד בעומס של הרבה תוכנות פתוחות בו זמנית. מארז לא חשוב לי יותר מידי....אבל שיעבוד טוב ושלא ירעיש! לא מתוכנן OC כרגע( אני פשוט לא מבין בזה-לא רוצה להזיק למחשב) בניתי מפרט ואני אשמח חוות דעת עליו-אם אפשר לשפר אותו או להוזיל אותו-ואם אפשר למצוא מפרט יותר טוב. מעבדים Intel Core i5 Processor i5-750 2.66GHz 8MB LGA1156 BOX ¤1101 לוחות אם Intel BLKDP55WB Socket 1156 For Intel CPU ¤476 מארזים NZXT APOLLO BLACK NO PSU ¤190 מאוררים למארז/גופי קירור Arctic Cooling Arctic 12L 120mm ¤35 ספקי כח FSP 500W FSP500-60APN 120mm Fan S…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם בחיפושים לא מצאתי תשובות מדוייקות לכמה שאלות שלי אז אשמח אם תענו לי אליהן קודם כל ראיתי שלKSP יש מחירים ממש סבבה לניידים שלהם אז רציתי לשאול איך הם והמלצה על אחד מהם ובכלליות איזה מחשב נייד אני בערך צריך אאה כן זה בשביל סבתא שלי שתתעסק הרבה בוורד אימייל אינטרנט וזהו בעיקר תודה רבה מראש! אשמח מאוד לתגובות מרן שאני משער שיש לו (לך) נסיון עם הניידים של KSP ץודה רבה רבה לכולם!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, בעוד מספר ימים אני הולך להזמין מחשב ובניתי מפרט, השימושים הולכים להיות משחקים כבדים, צפייה בסרטים(ביניהם סרטי HD), גלישה באינטרנט, שמיעת שירים, וכל הדברים העיקריים שעושים במחשב, אני הולך לשחק על מסך 23" ועל רזולוציה של 1920X1080. שמתי את הספק הזה כי בעתיד אני הולך לעשות שידרוגים. עכשיו אני רוצה שתגידו לי בבקשה איך המפרט שבניתי והאם יש משהו לשפר. מעבד Intel Core i5-750 Box ₪1048 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5750 לוח אם Gigabyte GA-P55M-UD2 ₪601 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950206 כונן קשיח Seagate ST3500418AS 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪238 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3500418AS זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מעוניינת לקנות מחשב נייד לגרפיקה כמו פוטושופ ופלאש בסכום של עד 4000 ש"ח(עדיף לכוון 3500) אני דיי בתחילת דרכי אז ידיעותיי מצומצמות לפי מה שחקרתי, dell & hp הם הכי מומלצים האם זה נכון? ראיתי את סדרת מעבדי INTEL CORE 2 DUO T6500 2.1GHZעם זכרון של 2/3/4GB ו HD בגדלים שונים האם מעבד זה מספיק? כמה ram צריך לגרפיקה? עיקר הבעיה היא הכרטיס מסך של GF או ATI ישנם שני דגמים עיקריים ATI RADEON HD4330 512MB NVIDIA GEFORCE G103M 512MB מה מומלץ יותר והאם בכלל הם מספיקים לתוכנות הגרפיות? אם יש vista בלבד במחשב, האם עדיף לי יותר RAM? אם יש יותר מידי שאלות, הכי חשוב היא התשובה על כרטיס מסך ) תודה מראש על העזרה מימס
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז ככה בן דוד שלי מעוניין לקנות מערכת מחשב בימים הקרובים והציעו לו מעבד אינטל 3.0 ג'גהרץ ב-ksp.. וכ.מסך ג'יפה 5700 זיכרון 512 של קינגמקס..(כול המערכת עולה 5650 ש"ח) בקיצור שכנעתי אותו ללכת על אמד ( למטרת משחקים... מה שהוא מן הסתם מעוניין)... והרכבתי את המערכת הבאה: Athlon 64 3000+ (S-754) משום מה לא ראיתי סוקט 939 K8NS-Pro (s754) Nforce3 250, GBL, Fwire 512MB A-DATA (שתי סטיקים.... לא מצאתי באתר סטיק אחד של ג'יגה) RADEON 9600XT TV,DVI 128MB 120GB (8MB) SATA HEC 475W (True Watts TFT 17'' FP 767 12ms 17'' 796 FD סה"כ : 5670 ש"ח וזה כולל צורב ...דיוידי...עכבר ומקלדת וכונן תקליטונים.... עכשיו לקצת שאלות.. למה אין להם 939.... למה המארז והספק עולים כמעט 800…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני רוצה לשאול כמה שאלות לכל המומחייייםםם תעזרו לי אני מתלבט בין כמה וכמה דברים אני לא יודע איזה מעבד לקחת INTEL או AMD (ההתלבטות בין AMD אטלון 64 3200+ לבין INTEL 3.2 800MHZ 1MB ) אני מתלבט על איזה כרטיס מסך ללכת GEFORE או RADOEN ועל איזה מבוססי לקחת את הכרטיס (ASUS ,MSI , ABIT ,ATI ועוד ובבקשה תציינו מה ההבדלים בין המותג ואם זה משנה בכלל ) בקשר לזיכרון אני רוצה זיכרון 1024 MB ושיהיה בטכנולוגיה החדשה 512X2 תתנו לי בבקשה חברות שהזיכרון שלהם זול וטובבבבב) אשמח לקבל תמחורים לפריטים השונים עיסוקיי העיקרים הם משחקיים הכי טובים וחדשים ושיעבדו מהר ואנימציה בתוכנה MAYA בניית אתרי אינטרנט וכו' אם באפשרותיכם תרשמו לי גם על איזה מפרט אתם ממליצים ומאיפה אני יכול לרכוש אותו במחיר של…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחשב לפטופ יותר חזק מאשר נייד :תקציב: 5000-6000 מדינה: ישראל מטרות המחשב: שימוש של סטודנט יותר בבית,אין צורך רב בלהביא אותו לאוניברסיטה, משחקים קלים וכבדים, צפיה בסרטים גודל המסך: 15 אינץ זמן סוללה:האמת אני לא כל כך בקיא,לפי מה שקראתי הבנתי שמה שאפשר לצפות מקטגוריה זאת זה 3-4 שעות? יציאות: כל היציאות הסטדנרטיות למחשב חדש בלוטות: אין חשיבות גדולה זיכרון:180 ומעלה מעבד:i5 או i7,למרות שאני לא בטוח אם התקציב מספיק לI7 כונן: CD DVD לא חובה צורב כונן BLUERAY -לא חובה לא נדרשת אחריות בינלאומית המחשב יקנה בארץ בתקציב יש להכניס התקנת מערכת הפעלה WIN 7 חברה:לא באמ…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי חברה, הנה המפרט שבניתי המחשב מיועד למטרות פיתוח בעיקר ומעט משחקים תקציב 4000-5500 סופי אחרי כל החריגות יש לי ציוד היקפי מעולה וכן מסך 19 אינץ מעולה. יש לי כונן קשיח שמספיק לצרכי כונן רשת וכרטיס רשת אני מעוניין רק בסוגי הרכיבים הנ"ל כרטיס המסך שלי מספיק לצרכי ל 3 השנים הקרובות. מן הסתם מעדיף לחסוך i7 950 tray GIGABYTE GAX58AUD5 KINGSTONE 2GB DDR3 1333MHZ *3 1336 EVERCOOL buaffalo Lancool Midi Tower PC-K56B Black Antec TruePowertrio 550W סך הכל 4344 כולל מע"מ מ PCCENTER בברכה ותודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום שמתי לב בזמן האחרון, שהמחשב שלי כשהוא במצב IDLE או כשאני חוזר לאחר זמן מה שלא נגעתי בו, הכרטיסי מסך עובדים ואני רואה דרך MSI AFTERBURNER שהמהירות שלהם עולה, כלומר על חצי בערך ממה שאמור להיות במנוחה. מה שמביא את ה SLI לטמפרטורות של 50 מעלות במנוחה, ברגע שאני נוגע במחשב או מזיז את העכבר, זה פוסק (יש מקרים שגם זה לא עוזר ורק אחד מהכרטיסי מסך מפסיק את עבודתו). כל זה הביא אותי למחשבה שקיימת אצלי רוגלת BITCOIN במחשב, אבל ניסיתי לבדוק כמעט דרך כל דבר ולא מצאתי פיתרון. אפילו דרך התוכנה PROCESS EXPLORER - אין שום דבר שמפעיל את ה GPU או גוזל משאבים. מלבד פעמים בודדות שידוע לי ש GOOGLE CHROME היה גורם לזה, אבל אני תמיד סוגר אותו לגמרי. מה אפשר לעשות במקרה כזה? הדרייברים מעודכני…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש לקנות מחשב נייד מאוד פשוט. אני לרוב עובד מהבית אך מידי פעם צריך לצאת ולהמשיך את העבודה בחוץ המחשב ישמש אך ורק להוצאת שיחות טלפוניות (יהיה לי חיבור WIFI) ולשימוש בתוכנות OFFICE. צריך חיבור בלוטוס לאוזניה (יש לי תוכנת חיוג מהמחשב) מעבר לכך לא יהיה בו שימוש אחר. כן חשוב לי שיהיה אמין. לא איטי שיתפגר לי אחרי שנה. יש המלצה לחנות/מפרט? תודה לעוזרים. אגב, אני שואל דווקא בגלל שאני רואה מפרטים באלפי שקלים שלא באמת מדברים אליי. אני מניח שאני יכול לחסוך הרבה כסף מיותר.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה:משחקים (קלים או כבדים?)בינוניים (league of legends וכו.., צפיה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?לא מבין בזה * רזולוציית המסך? לא משנה לי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?שום דרישה * משקל רצוי?מקסימום 3 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מינימום 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?HDMI * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (אין צורך) * כונן אופטי? גם לא משנה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא יודע מזה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא בינלאומית אבל אחריות טובה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לנובו דל רק בגלל הביטוח * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם : שיהיה אחריות סבבה שיריץ משחקים ברמה טוב(מ…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אז הושלם הפרויקט שלי שעבדתי עליו בחודש האחרון, וזה להרכיב מחשב חזק יחסית בעלות מינימלית ככל הניתן. רוב החומרה נרכשה מיד שניה, או בדרכים לא דרכים, הכל במטרה לצמצם עלות. סימנתי ב-* את החומרה שנרכשה מחנות. יש לציין שכל החומרה תחת אחריות. מעבד: i5 4670K - עלה 700 ש"ח. קירור: Noctua NB9 SE2 - עלה 170 ש"ח. זכרון*: Kingston Hyper-X Fury CL10 1x8GB - עלה 375 ש"ח. לוח אם*: Gigabyte GA-Z97-HD3 - עלה 575 ש"ח. כרטיס מסך: Sapphire 280X Vapor-X - עלה לצערי 750 ש"ח. לדעתי אפשר היה להוריד עוד. ספק: +Anter TruePower 650W 90 - עלה 300 ש"ח. מארז: Zalman GS1000 Plus - עלה 250 ש"ח. הגיע עם 6 מאווררים של זלמן. מסך, הארד דיסק, מקלדת, עכבר, מע' אודיו - היו אצלי. כסף שבוזבז על נסיעות: 30 ש"…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מחשב נייח למשחקים לאחי הקטן סכום עד 3000 ש"ח ניתן לחרוג קצת גג עד 3500 ש"ח אני מאזור המרכז. והיכן עדיף לרכוש מחשב 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך במידה וזה לא פוגע בביצועים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן בין 200 עד 300 גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא יודע כרגע, בטח משחקים חדשים ומשחקי ספורט וגוף ראשון -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאל…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-