עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום אנשים! לפני כמה שבועות בקשתי עזרתכם כאן בנוגע למפרט מחשב ב5K וייעצו לי פה ובפורום אחר לחכות מעט ליציאת המעבדים החדשים והכ.מ של NVIDIA המעבדים יצאו כבר לפי מיטב הבנתי, יש טעם לחכות עוד לכ.מ ?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Time_Is_Money,

אני צריך המלצה למחשב לחברה שלי. היא צריכה משהו נחמד בשביל אינטרנט, אופיס, פוטושוף, משחקים קלים. לא כולל מסך דרישות: 1. מפרט אינטל, דואל-קור. 2. כ.מסך לעבודה משרדית ולמשחקים נוחים (משהו כמו 7300GS 256MB) 3. לפחות הרדיסק 160GB 4. 1GB זיכרון 5. אם יהיה כסף אז מארז HEC וספק נורמלי. 6. חנות מהמרכז (תל אביב, רמת אביב, רמת גן) תודה לכולם

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלום לכולם, אני אדריכל צעיר שפותח עכשיו עסק. בגלל שעוד אין לי משרד ואני מתנייד הרבה אני רוצה להתחיל לעבוד על מחשב נייד (גם מהבית). אני משתמש בתוכנות אוטוקד וREVIT כאשר אחד השימושים שאני לא רוצה לוותר עליהם זה אופציה לרנדר רינדורים פשוטים ליד הלקוח (לצורך המחשה ותיקון תוכניות במהלך פגישה). קראתי את המדריך וגם עיינתי שעות ארוכות בפורום ונראה לי שהכוון כזה: דירוג צרכים (ע"פ מסקנותיי) 1. אמינות- לא יהיה לי זמן לתחזק ולתקן 2. אחריות 3. יעילות ביחס בין מעבד+ זכרון+ מהירות דיסק 4. משקל- סביבות ה 2 ק"ג 5, סוללה- לפחות שעתיים 6. גודל מסך- "14 נראה אידיאלי נראה לי שאני צריך: מעבד i5-620 ומעלה , זכרון בגודל 4GB, מהירות דיסק של 7200, משקל 2 ק"ג, מסך "14, כרטיס גרפי 500MB ומעלה, סוללה…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. היי חברים, רכשתי היום מחשב נייד חדש http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=9899 אשמח לדעת מה דעתכם עליו אני אישית לא אוהב את המחשבים של HP (אחרי חוויה קשה עם המחשב הקודם) ולכן חיפשתי משהו קצת אחר. אשמח שתגידו לי מה אתם חושבים?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  5. לא ידעתי היכן להוסיף את זה. אם זה לא המקום להזיז. שמתי לב שבכל ההצעות שמים רק את רשימת הרכיבים ללא הרכבה. יש חלק גדול שלא יודע להרכיב מחשבים. שמעתי לב שהרכבה יכולה כולל בדיקה יכולה להגיע לעד 200 שקלים. לדעתי זה פקטור שצריך להוסיף במידה והחנות לא נותנת הרכבה בחינם לבאי הפורום.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Cyb3r,

חיברתי מפרט (הודות לעזרתו האדיבה של Omerole) למרות המפרט הקודם, זה בינתיים נייר, ואני ממשיך לעגל פינות. המפרט כמובן למשחקים כבדים וטיפה תוכנות. נראה לי יצא פ33ה. דעות? (כמובן לפי הרכיבים אתם יכולים לראות שאני שוקל OC רציני) ושוב תודה ל Omerole Case: Antec High Performance 1088AMG W/ 480W PSU (950) Motherboard: DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D (920) Proccessor: AMD Athlon 64 +3200 Venice BOX 2.0GHz (1370) VGA Card: GigaByte Radeon X800XL SilentPipe (2100) Hard Drive: Hitachi 160Gb 7.2K 8Mb Buffer SATA II (650) RAM: OCZ EL DDR 1024MB 625MHZ PC-5000 Dual Channel Platinum DFI nF4 Special (1950) Proccessor cooling: Thermalright XP-120 for P4 and K8 (265) Total: 8205 אם יהיה מצב אני…

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  7. זה המפרט הנוכחי שלי: AMD Athlon || X3 450 3.2GHZ AM3 Box Gigabyte GA-MA78LMT-S2 Thermaltake V3 Wondow Black Cooler For Case 120 mm X2 Seasonic PSU 500W Active PFC 80+ 120mm Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3 Samsung HDD 500GB SATA || 16MB SHAPPHIRE HD 6850 1GB GDDE5 PCIE DVI SONY NEC DVDRW D/R X24 SATA AD7260S BLACK אני רוצה לשדרג אותו. אני רוצה לשדרג מעבד וכרטיס מסך. זיכרון כבר יביאו לי עוד 4 גיגה. חשבתי על מעבד של פנום 6 ליבות כי התמורה שלו לעומת המחיר שלו היא מאוד גבוהה וגם זה המעבד היחיד הכי חזק שמתאים ללוח אם אני חושב. וכרטיס מסך עוד לא החלטתי.. אשמח לקבל המלצות ולשמוע דעות. תודה ) על מה אתם מליצים? 1. מה התקציב המקסימא…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by golanbendor,

היי ראיתי את המחשב הזה באייבורי MSI Bravo EX627 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4019&CatCode=315 והוא נראה לי כמו אחלה של מחשב. בעקרון אני מחפש מחשב למשחקים עד 4000 שקלים. השאלה האם החברה טובה מבחינת אחריות והאם המחשב יוכל להריץ לי משחקים באיכות גבוהה ואם אפשר לדעת מה היתרונות והחסרונות אני אשמח תודה :-) תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. להלן המפרט לעניות דעתי שווה מאוד אבל ... כרטיס המסך לא מדהים ? http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/gg-merchant-0-11305903009-29/46261734 דעתכם תקבע לי המשך....

10. Started by ilanb0,

המחשב מאפריל 2008 אבל בשנתיים האחרונות בשימוש רק בסופי שבוע (שייך לבן שלי, החייל, שמגיע רק בסופי שבוע הביתה). הוא רוצה לשדרג את המחשב למשחקים חזקים יותר שהמחשב הזה לא מתאים להם. [table] [tr] [td] מעבד: [/td] [td] Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Conroe BOX - זמין במלאי! [/td] [/tr] [tr] [td] לוח אם: [/td] [td] Gigabyte GA-P35-DS3L [/td] [/tr] [tr] [td] מארז: [/td] [td] ANTEC SONATA II 450W [/td] [/tr] [tr] [td] זיכרון: [/td] [td] Kingston Original 1GB DDR2-667Mhz [/td] [/tr] [tr] [td] קשיח למחשב שולחני: [/td] [td] Western Digital 320Gb 16MB AAKS [/td] [/tr] [tr] [td] כרטיס מסך: [/td] [td] Gigabyte Radeon 3850 256MB DDR3…

11. Started by Natalia,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 שח, אפשר חריגה קטנה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? סרטים, אופיס, אינטרנט, משחקי דפדפן 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מעדיפה 15.6 ומשקל כ 1.5ק"ג, אבל משקל לא קריטי 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או …

12. Started by alergic,

מערכת קיימת: AMD X4 630 GA-MA785GMT-UD2H 8GB DDR3 1333 Sapphire 6770HD Samsung 840 SSD Enermax 400W מה שיעבור למערכת החדשה: RAM GPU SDD/HDD's מערכת חדשה רצויה (ע"פ המלצות המדורים השונים): מעבד - Intel i5-3470- Tray לוח אם - Gigabyte GA-H77-D3H ספק כח - צריך המלצה לדגם מסויים בבקשה. מארז - צריך המלצה לדגם מסויים, עדיפות ל FULLTOWER עם אפשרות לפתוח את כל הדלתות של המארז. מספר שאלות טכניות: 1- האם להעביר את 6770 למערכת החדשה יגרום לו להיות צוואר בקבוק? 2 - לוח האם תומך עד מעבד 3770K. האם עדיף לקחת לוח אם בעל תושבת אחרת ומעבד מתאים לשדרוג עתידי? 3- האם NOCTUA NH-u14S תומך בתושבת? תודה רבה לכל העוזרים. ברגע שכל החלקים יוחלטו בפורום תתחיל הקניה. כמובן שאעדכן אחרי שאתקין את …

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. המחשב צריך להיות עם כרטיס רשת אלחוטי כי הוא יהיה בחדר בלי קו טלפון. http://ivory.co.il/product.asp?productid=1280&CatCode=1 מצאתי באייבורי את המחשב הבא שזהה למפרט המופיע במדור המפרטים המומלצים מלבד שכאן לוח האם הוא GA-G31M-ES2L במקום ה GA-G31M-ES2C מה אתם חושבים על המפרט?? אני רוצה להוסיף את הכרטיס רשת הזה. האם הוא טוב? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2697&CatCode=60 מקלדת ועכבר אני אקנה את המייקרוספט 1000 או 2000 שעולים 153 ו-190 בהתאמה. במסך אני דווקא רוצה להשקיע ולקנות את ה LG L2000CP שעולה 1680 תודה על העזרה..

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by rronen,

שלום אני מחפש מפרט למחשב פשוט לאופיס בלבד והדגש הוא לא על ביצועים אלה על אמינות אמינות אמינות... באתר מומלץ בסדר הגודל של המחיר שלי המפרט הבא - על פי מעבד CELERON D 320: http://hwzone.co.il/specslist/?type=view&specsID=33 ובשאלה ששאלתי בפורום המליצו לי על AMD Sempron 2200plus: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=102403.0 השאלה היא מה יותר יציב וחסר תקלות AMD Sempron 2200plus או Celeron D320? תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  15. Started by crik,

שלום, מבקש את דעתכם על המפרט הבא עבור אדם שעובד באדריכלות (SketchUp וכאלה) מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪940 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 כמות: 1 - מחיר: ₪126 לוח אם: Gigabyte GA-H87M-D3H for 1150 כמות: 1 - מחיר: ₪460 מארז: באנדל - Fractal Design Define R4 + FSP RAIDER 650W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪825 זיכרון: Corsair 16Gb Kit (8G X2) CMX16GX3M2A1600C11 CL11 כמות: 1 - מחיר: ₪862 קשיח למחשב שולחני: WD 1TB Sata3 Caviar Blue 1TB Platter כמות: 1 - מחיר: ₪287 קשיח למחשב שולחני: Samsung SSD 840 EVO 120GB SATA3 2.5 inch כמות:…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי ? - 3000 ש״ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - שהמחשב יוכל להריץ תכני HD ו3D, ולהריץ משחקים בצורה גבוה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המסך רחב בגודל 20 אינצ, אבל אני רוצה בעיקר לחבר אותו לטלוויזיה שלי 42 אינצ... -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינונ…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by karekupe,

מבקש המלצה למפרט חדש בתקציב של 3200 1. מה התקציב המקסימאלי? - 3200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - תוכנה לעיצוב מטבחים בשם RAUMPLAN http://d3d.co.il/Product.aspx?cid=2&pid=1 - בשימוש תדיר דרישות התוכנה: http://www.d3d.co.il/UserFiles/mifrat_comp_win7(1).pdf (לא להתייחס לנפח ההראדיסק) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - אין צורך במסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? - 1 6. האם מתוכנן אוברקלו…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by omerbr,

שלום אני מחפש מקום לקנות בו חלקי מחשב מחו"ל במחיר זול אבל שיהיה באותה מידה אמין אם אפשר אז מקבילה לKSP או לTMS זולים ואמינים כזה(מין הסתם יותר זולים מבארץ בגלל זה אני רוצה לקנות מחול) כן ידוע לי שלא תיהיה אחריות על המוצרים ואין לי בעיה עם זה השאלה שעכשיו עומדת היא האם ביטול המס שקראה לפני מספר חודשים חל גם על המוצרים שאני יקנה מחו"ל?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by OC,

אז כך איך הצעת מכיר הזאות שם פריט כמות קדמיות 1.00 USB מפואר כולל 2 יציאות P4 מארז 1.00 Core D946GZISSL ISELTON ®Intel לוח 1.00 Core2 Duo E4400 1.86GHZ ®Intel מעבד 2.00 1GB DDR 667Mhz זיכרון קינגסטון 1.00 DDR2 512MB X-GEFORCE 7600GS PCI כ.מסך 1.00 B Integrated 6 Channel/O כ.קול כ.רשת 10/100 הכנה לאינטרנט מהיר 1.00 1.00 ATA 250GB 16M-WD\SAMSUNG S דיסק 1.00 X18 +R-LG RW/DVD NEC צורב שנה אחריות למחשב במעבדת החברה , 3 שנים למסך 1.00 אחריות לא כוללת תקלות תוכנה 1.00 סה"כ: 3,453.61 14.01 הנחה: סה"כ לפני מע"מ: 15.50 "מע: סה"כ לתשלום: 3,430.00 זה עם אני רוצה לשפר תכרטיס המסך שרשום שמה BGeForce 8600GT 512M הפרש לכרטיס לכרטיס מסך $145 - DDR3 איך הצעה שווה? ודרך הגב עם יש לכם משהוא …

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by nielle,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד לצורכי לימודים(אופיס, אינטרנט וכ'ו), לאחר חקירה של הרבה מחשבים מצאתי כמה שרציתי ואף החלטתי לשדרג את הסכום שתכננתי להוציא מראש(3000-3500) על מנת לקנות מחשב קצת יותר חזק מהמינמום הדרוש לי. הפרמטרים שחשובים לי הם משקל ומהירות. אשמח לשמוע מה דעתכם על המחשב הבא: [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 19%, bgcolor: #000000]יצרן[/TD] [TD=width: 79%, bgcolor: #000000]Samsung[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 19%, bgcolor: #000000]גודל מסך[/TD] [TD=width: 79%, bgcolor: #000000]13.3 אינטש[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 19%, bgcolor: #000000]נפח זכרון[/TD] [TD=width: 79%, bgcolor: #000000]8GB[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 19%, bgcolor: #000000]משקל[/T…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6 אלף. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה מקסימלית של 500 שקלים(עם העדפה ברורה שלא לחרוג). 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? יצירה/הקלטת מוזיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). קיובייס, אבלטון, ריפר, פרוטולס, לוג'יק. ב)-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס מסך 5. עד כמה חשוב השקט בס…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. הי לכולם, מקום העבודה שלי עתיד לספק לי מחשב נייד והתבקשתי להגיש הצעת מחיר למחשב שאני מעוניינת בו. התקציב המקסימאלי לא ידוע לי (המעסיק מחכה לתשובה ממני כמה זה עולה), וכרגע אני לא יודעת מהו הטווח הסביר. כמובן שהמעסיק ישמח להצעה הזולה ביותר, אבל המחשב חייב לעמוד בדרישות. המחשב יחליף מחשב נייח של המשרד, אך גם ישמש לפרזנטציות במקומות רחוקים (ולכן קריטי שלא יקרוס או יתקע ברגעי אמת מול עשרות אנשים). בשוטף, הוא יעבוד כשמונה שעות רצוף (לרוב עם חיבור לחשמל) וישמש להרצה במקביל של מספר קבצי אופיס ולגלישה באינטרנט (עם מספר רב של טאבים פתוחים 20-30 + יוטיוב, wix). אני עשויה לראות עליו סרט מדי פעם, אבל זה לא קריטי. כיוון שרוב הזמן המחשב יחליף מחשב נייח, יחובר אליו עכבר ואולי מסך נוסף. …

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. הכותרת די אומרת הכל.. הוא משחק במשחקים לפי מה שהבנתי, גם דיי חדשים, אבל לא ברשת - ככה שהוא לא צריך 400FPS כי הוא יפסיד איזה אליפות עולם בגלל שהיה לו לרגע 200.. מסך אפשר 17" אני חושב, אבל אם אפשר לא איזה proview מעפן (יש לי נסיון מאוד רע איתם בבית ספר שלנו, זה מסכים מגעילים), עכבר אפשר "להסתפק" בMX500 של לוג'יטק.. המקסימום - אבל באמת את זה פשוט לא לעבור, 6500. אם אתם מרכיבים מפרט סביר ונשאר קצת כסף - לא צריך מצלמת אינטרנט, ג'ויסטיק או גיימפד יהיו נחמדים, אבל אני בספק אם ישאר כסף תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. היי.. אז המחשב הוא בעיקר לעריכת תמונות ולעבודה עם תוכנות כמו לייטרום ופוטושופ. לא נראה לי שיהיה OC בשימוש הזה. אני רוצה לדעת אם הרכיבים מספיקים מתאימים לשימוש הזה? והייתם ממליצים לשדרג ללוח-אם אחר? או שהוא גם טוב.. אני רוצה גם להוסיף SSD אבל לא החלטתי על איזה. אשמח גם להמלצות נוספות.. תודה [ATTACH=CONFIG]7806[/ATTACH]

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by Massivex,

המקום היחיד שראיתי אותו בארץ למכירה באתר בשם קומביניאור והמוכר בשם RM ELECTRONIC http://www.kombinator.co.il/mypost.php?id=113560 האם יש למישהו מידע עליהם או אי פעם רכש מהם מוצר כלשהו? יכול להיות שתהיה אפשרות שמישהו יביא לי מחו"ל אבל בנתיים הסיכוי קלוש. אגב למי שמעוניין הנייד של MSI הולך די ראש בראש עם ASUS G74SX (המצליח של גרסאת G73) ואפשר לעקוב אחרי הדגמים בNBR. הולך להיות קיץ לוהט ;D

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.