ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
אהלן, אני רוצה לקנות מחשב חזק מאוד למשחקים, התיעצתי עם כמה טכנאים ואנשי מיקצוע שונים, ולבסוף הרכבתי מפרט שעומד בתקציב שרציתי. בבקשה, תנו לי חוות דעת, מה לשפר, מה לשמר, אולי להמליץ על מותגים שונים ממה שיש במפרט וכו', אולי שחכתי חלק מסויים שאני לא שמתי לב לגביו. אני רוצה מחשב חזק במיוחד למשחקים, מחשב שמוסגל להריץ את המשחקים הכי חדשים באיכות הכי גבוהה בצורה הכי חלקה וטובה... זהו המפרט: מעבדי אינטל: Core i7 2600K 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11848 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Noctua NH-D14 CPU Cooler http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10604 לוחות אם למעבדי אינטל: ASUS P8Z68 Deluxe s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 1600, 3xP…
-
- 8 תגובות
- 914 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למחשב שישמש אותי בעיקר לעבודה משרדית וכגון, וכדאי שיוכל להריץ קצת משחקים. תקציב באיזור ה3-3.5 אלף, כנראה שאני אוכל להשיג אותו בהנחה אז אפשר לחרוג לכיוון ה4. דרישות: 15 אינטש (כוח חשוב לי יותר מניידות) משקל לא קריטי לי (אבל אין צורך להגזים...) זיכרון לפחות 4GB כונן קשיח לפחות 500GB מעבד i3 טוב או i5 פשוט אמור להספיק לי. כ"מ- משהו מינימלי (להריץ את הרוב בהגדרות נמוכות יחסית) יספיק, אבל אם אפשר לדחוס בתקציב משהו ממוצע יותר מה טוב. כמובן שמובנה של אינטל לא יספיק... זמן סוללה- כמה שיותר יותר טוב כמובן, אבל כל עוד זה מעל השעתיים-שלוש הביצועים יותר חשובים. (אם אפשר לתת פה כמה אפשרויות זה יהיה מצויין, שיהיה לי טווח בחירה קצת רחב) תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום חברים , רצ"ב המפרט הקיים שלי: Intel Core 2 Quad Q9550 Box Arctic-Cooling Freezer 7 Pro G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PI GIGABYTE GA-EP43-DS3L Gigabyte ATI Radeon HD4870 512MB PCIe LG GSA-GH22L X22 SATA Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB Thermaltake Xasier VI case Corsair CMPSU-550VXEU 550W LG LW227WTG האם יש מצב לשדרג את המחשב הקיים או שאני צריך ללכת על מפרט חדש לגמרי? תודה מראש
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 3 ומשחקים כבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? מתוכנן OC עד כמה שאפשרי עם קירור בסביבות ה 200 ש"…
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
בוקר אור, אני מחפש מחשב נייד שולחני מאסיבי (יכול להיות כבד מאוד), מסך 15 אינצ' ומעלה עד 3000 ש"ח (יכול להיות גם זול יותר). בנוסף אחריות לפחות שנתיים-שלוש. להלן התשובות לשאלות - * מטרות המחשב - מחשב מיועד בעיקר לגלישה ואופיס, אבל יחד עם זאת המחשב אמור להיות המחשב הראשי בבית לכחמש שש שנים. אם יש אפשרות למחשב שמוגן מפני שפיכת קפה עליו אז מה טוב. * גודל המסך - 15 אינצ' ויותר חשוב שיהיה HD * משקל רצוי - יכול להיות כבד מאוד. המחשב אמור להישאר רק בבית. * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא קריטי מכיוון שהמחשב יהיה רוב הזמן בבית * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? - HDMI * בלוטות - כן * גודל מינימלי של כונן קשיח- 250- 300 ג'יגה ויותר * כונן CD/DVD? צורב? כן dvd צורב * כונן Bluray? - לא מחוי…
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א)לנצל את כל התקציב! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב: משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך LED 23 INCH FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן אופטי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://tms.co.il/ preview/spec/gymhnz9b בבקשה תגובות אם אפשר עוד היום 3/10/2011 (אני יודע שזה מארז וספק בינוניים!)
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
-
-
היי אני מתחיל ללמוד אדריכלות בשנה הקרובה ורציתי לבקש מפרט למחשב נייד עם יכולות גרפיות חזקות סוללה 8 או 9 תאים ושעולה בין 4000 ל 6000 שקלים הרבה המליצו לי על Dell studio או xps האם זאת בחירה נכונה או שיש משהו שמתאים לי יותר? אני קצת אובד עצות אז אני נורא אשמח לעזרה (עשיתי חיפוש לפני שפרסמתי את הבקשה הבקשה האחרונה למחשב לאדריכלות הייתה לפני שנה )
-
- 5 תגובות
- 945 צפיות
-
-
[table] [tr] [td] [table][tr][td]קטגוריות[/td][td]מוצרים[/td][td]כמות[/t] [/td][td] מחיר [/td][/tr][tr][td]מעבד[/td][td]Intel Dual Core G620 2.6GHZ for 1155 Tray[/td][td] 1 [/td][td] ₪288 [/td][/tr][tr][td]קירור למעבד[/td][td]Intel Original for 1156[/td][td] 1 [/td][td] ₪36 [/td][/tr][tr][td]לוח אם[/td][td]Gigabyte GA-H61M-D2-B3[/td][td] 1 [/td][td] ₪309 [/td][/tr][tr][td]מארז[/td][td]GZ-X7 MidiTower Black 120 MM COOLER NO PSU TOOLESS[/td][td] 1 [/td][td] ₪171 [/td][/tr][tr][td]ספק כוח[/td][td]Delta 300Watt, 80mm Fan, 24 pin, 12V, 2X SATA, PFC, 2.2 Version[/td][td] 1 [/td][td] ₪117 [/td][/tr][tr][td]זיכרון[/td][td]Kingston 4GB DDR3 1333 - מחיר חם[/td][td] 1 …
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אשמח אם תזרקו כמה רעיונות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כדאי לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD, משחקים, עריכת תלת מימד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש מזמדן בתוכנות: , solid works, autodesk inventor, photoshop, ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.Assassin's Creed: Brotherhood, Warhammer 40,000: Dawn of War II -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר ל…
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום ברצוני לרכוש כרטיס מסך חזק ורציתי לשאול אני שם את העין כבר הרבה זמן על GTX 570 OVERCLOCK אבל אני לא מבין כל כך ורציתי לדעת האם זהו כרטיס הכי טוב במחירים האלו והאם עדיף של NVIDIA או של GIGABYTE כי לפי מה שבדקתי זה נראה עם אותם מאפיינים ובכל זאת נבידיה יקר יותר. והאם במחיר כזה מטורף יש משהו יותר טוב או שעדיף כרטיס אחר בכלל. תודה
-
- 2 תגובות
- 483 צפיות
-
-
1. איך אני מעביר אליו קבצים מהמחשב האישי? 2. האם יש לו חריץ USB? 3. איך אפשר לשים לו עברית? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מפרט המחשב: מעבד:intel cote i5 2500 box 3.3 ghz-985 ש"ח לוח אם:gigabyte 6h-h67m-d2-b3 -405 ש"ח zזכרון ראם:g.skil f3-1066cl9d-8gbrl ddr3 4x2=8gb 1333 -300 ש"ח דיסק קשיח:samsung spinpoint f3 1TB hd 1035j 7200 rpm -255 ש"ח כרטיס מסך: asus gts450- 650 ש"ח ספק כוח: sseasonic -bronze 620w -400 ש"ח מערכת הפעלה:windows 7 home primium 64 bit -420 ש"ח מארז:cooler master cm690 advanced 2-490 ש"ח ס"הכ: 3905חשוב לציין שאני בונה על המחשב הזה לעוד 4-5 שנים מה התקציב המקסימאלי?-4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?-לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב למשחקים (gta …
-
- 8 תגובות
- 618 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח (אם קיימת חריגה קטנה אשרוד את זה) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? go wild ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה pokito 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, עריכת תמונות ב-Photoshop, Lightroom, עריכת וידאו ב-Premiere, After Effects ו-Sony Vegas א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי FPS וספורט למיניהם -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אצרף מסך 24" -לאילו הג…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מאוד רוצה לקנות מחשב נייד שיהיה כמה שיותר קרוב למפרט הבא: ארץ בו המחשב נמצא: ישראל. שפת המקלדת ומערכת ההפעלה: עברית ואנגלית. גודל מסך: 13 - 16 אינצ'. משקל: לא משנה. זמן סוללה: שאשתמש במחשב מינימום 4 שעות ברצף. צורך ביציאות מיוחדות: VGA חיבור למסך חיצוני, HDMI, ExpressCard 34mm Slot, חיבור לרשת RJ-45, חיבור חשמל, חיבור לאוזניות ומיקרופון, 2 כניסות USB 2 (מומלץ 2 כניסות), 2 כניסות USB 3 (מומלץ 2 כניסות), כניסת eSATA/USB2 Combo. שן כחולה (בלוטות'): כן מומלץ Bluetooth v3.0 Combo Card. דיסק קשיח: מינימום 500 GB. …
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
היי, אני צריך בדחיפות המלצה למחשב נייד בגודל 13.3" עבור לימודים. תקציב: 600-700 דולר. דרישות: אמינות, חיי סוללה, קל משקל, אחריות תקפה בישראל ועדיפות ענקית למסך מט. מכיוון שאין כוונה לשחק במשחקי מחשב, חשבתי ללכת על קונפיגורציה של מעבד i5 המהיר והחסכוני וללא כרטיס מסך נפרד. ממש התלהבתי מהדגם הזה- http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2390893,00.asp?tab=Specs#fbid=E4mFuusPBGG שבגרסת ה-i5 עולה 700 דולר. אבל נדמה לי שמרוב שהוא חדש אין אותו בחנויות גדולות (חנות שאליה אני יכול לשלוח את החבר שנמצא כרגע בחו"ל, למשל B&H). אשמח למשהו בסגנון. המון תודות.
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
[table] [tr] [td] [table][tr][td]מק"ט[/td][td]מוצרים[/td][td]כמות[/t] [/td][td] מחיר [/td][/tr] [tr] [td]C2100T[/td] [td]Intel 2100 3.1GHz 1155 3MB with graphics tray[/td] [td] 1 [/td] [td] ₪493 [/td][/tr] [tr] [td]SCKTN3000I[/td] [td]Scythe KATANA 3 1156 / 1366 only[/td] [td] 1 [/td] [td] ₪116 [/td][/tr] [tr] [td]GH61MS2VB3[/td] [td]Gigabyte GA-H61M-S2V-B3[/td] [td] 1 [/td] [td] ₪316 [/td][/tr] [tr] [td]BUNDEL500W[/td] [td]SilverStone Precision Black X1 120MM + Silverstone Strider 500W- ברכישת מחשב חדש בלבד[/td] [td] 1 [/td] [td] ₪480 [/td][/tr] [tr] [td]C2G1333[/td] [td]Corsair 2GB (Single Stick) DDR3-1333 CL9 Value Select[/td] [td] 2 [/td] [td] ₪132 [/t…
-
- 10 תגובות
- 780 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות את המחשב הנ"ל (ראו תמונה) האם המחיר באמת אטרקטבי כמו שמציגים אותו? האם המפרט טוב? תודה אשר
-
- 9 תגובות
- 680 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל, אבל אפשר גם לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי, לימודים (מדעי המחשב), הורדות ואולי גם צפייה בתכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VMWARE, Utorrent ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמ…
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
שלום לכולם ושנה טובה, היום, בשעה טובה, רכשתי מחשב חדש אחרי שנים רבות של שי שימוש במחשב מיושן. המחשב ישמש לגיימינג ורציתי לשמוע את דעתכם על המפרט. Motherboard: Gigabyte GA-Z68P-DS3 Processor: Intel Core i5 2500 3.3GHz 6MB Cache Processor cooling: Thermaltake Silent 1156 92mm CLP0552 Memory: 2 x Kingston 4GB 1333MHz DDR3 Non-ECC CL9 DIMM Graphics card: Gigabyte GV-N570OC-13I HDD: Samsung SpinPoint F3 1TB 7,200RPM 32MB S-ATA2 Optical drive: LG GH22NS DVD+/-RW x22 Power supplier: Chieftec 650w Modular PSU Case: Thermaltake Element T VK90,001N2Z
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
שלום ברצוני לרכוש מחשב חדש, אשר מלבד לשימושים יומיומיים כגון אינטרנט\אופיס, יתאים גם לעבודה עם תוכנות לעיבוד נתונים כגון PASW aka SPSS וSIGMASTAT מעט פוטושופ בסיסי. הדגש העיקרי הוא על שימוש בתוכנת ה-MATLAB. המחשב ישמש להרצה של סימולציות כבדות בתדירות של כפעם בשבוע כאשר ברצוני להיות מסוגל להמשיך לעבוד עם המחשב בזמן שהסימולציה רצה. מבחינת תכני HD\ מוזיקה, ברשותי מערכת ביתית, והמחשב ישמש כספק משני לתכנים אלו, כך שהדרישות לא חייבות להיות גבוהות. לא דרוש ציוד היקפי ו\או תוכנת הפעלה. חשוב לי שהמחשב יהיה שקט ככל האפשר. התקציב גמיש, כל עוד יחס העלות\תועלת משתלם. בתודה מראש למשיבים
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן אנשים, בעוד כחודש אני מתחיל ללמוד מדעי המחשב באונ' וברצוני לקנות מחשב חדש. אחרי הרבה התלבטות החלטתי כי ברצוני לקנות מחשב עם מסך 15 אינצ'. עיקר מהות המחשב היא ללימודים [תכנות], לכן אני מחפש שיהיה נוח להשתמש במקלדת שלו ושאזור המקלדת לא מתחמם יותר מדי. [לכן גם העדפתי הטבעית היא למעבד i5]. כמו-כן אני מעוניין במחשב שיהיה בעל כ. מסך איכותי מספיק להריץ משחקים ברמה בינונית-גבוה. התקציב שלי הוא 4000 ש"ח. עד עכשיו הייתי נעול על הDell vostro 3550, שנראה טוב. הבנתי שיש לו איכות בנייה טובה, אך ממה שראיתי, הוא מצויד בכרטיס מסך RADEON HD6630M, ותהיתי - מהם ביצועי הכרטיס בהשוואה לNvidia GT525M 1GB, ול-Nvidia GT540M? האם הוא חלש משמעותית מה-525? ומה-540? מכיוון והכ. מסך קצת מבא…
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
רצוי אצל RSM משיקולי שירות ושיקלול של תמורה למחיר. המפרט על הפרק להתיעצות הוא למחשב חדש, שימוש כללי רגיל. זה כולל אינטרנט, אקסל, וורד, אולי קצת פוטושופ ברמת חובבים, השמעת מוסיקה ברקע ברמה ביתית בסיסית (ברמקולים של 150 ש"ח), צפיה בסרטים מ DVD פיזיים וגם מהכונן אבל לסרטים רמת HD היא בגדר רצוי רחוק אך לא חיוני (הצג הנוכחי לא תומך ואין כוונה כרגע להחליף). אין תכנון למשחקים וכד' וכמובן שלא יהיה כל OC וכיוב"א. יהיה שימוש אקראי בתוכנת תיב"מ solidworks http://www.solidworks.com/sw/support/SystemRequirements.html לא באופן קבוע ושוטף אלא לשינויים ולתוספות של עבודות שלא הספיק לעשות בעבודה או הכנת רעיונות שקפצו לראש בשעות שלאחריה. נכון שבחברה הם ממליצים על כרטיסי QUADRO אבל זה קצת …
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
צהריים טובים לכולם, מנסה לבנות מחשב בסיסי לקרוב משפחה, אשמח לקבל קצת עזרה. זה מה שחשבתי בינתיים (נבנה דרך KSP) : Dell U2312HM UltraSharp With LED IPS 23'' DVI DP VGA WideScreen Black - 1090 Core i3 2100 3.1Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray - 495 P8H61-M LX B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA - 395 2x2GB Patriot Signature Heatshield Dual Channel - 180 Samsung 1TB 7200RPM 32MB, SATA II HD103SJ - 225 500W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan PSU SS-500ET - 290 מארז, כרטיס מסך רמקולים ועכבר חסרים... הכל נתון לשינוי מלבד המסך. והנה השאלון : 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך עד כמה שניתן. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן ל…
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אז אני מתחיל לימודים החודש ומעוניין לרכוש מחשב נייד שישמש בעיקר ללימודים אבל גם יוכל להריץ משחקים בשעת הצורץ. אחרי כמה חיפושים וגלישה בפורום, רשמתי לעצמי את הדגמים שלהלן: Asus N53SN: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=12996 Asus U36SD: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=13710 Asus K53SV: http://www.ivory.co.il/Product.asp?productid=7519 Asus K53SC: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=13805 הבעיה שאני לא מצליח להבין מה בדיוק ההבדל בין כל הדגמים הללו. למשל, יש הבדל משמעותי במחיר בין ה-K53SV ל-N53SN, אבל האם אני באמת ארגיש את ההבדל בין השניים בשעת השימוש? לשניהם יש אותו מעבד, ל-N53SN יש כפול זכרון אבל לא נראה לי שזה בכלל הכרחי, ל-K53S…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-