עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by b_11,

אני מתחילה לימודי הנדסת מחשבים ואני מעוניינת לקנות מחשב נייד שישמש לי ללימודים ולתכנת איתו בהמשך . יש לי תקציב של 3500 ש"ח, אני מתלבטת בין מעב I5 לבין I7. אני רוצה כרטיס מסך נפרד (לא על לוח M) האם עדיף לקחת דגם ישן של I7 מהירות מעבד 2.0 או דגם חדש של I5 (חדש-חדש יוצא עכשיו בחו"ל עדיין לא נמכר כ"כ בארץ) מהירות 2.4 בכלל, אם יש הצעות הערות דברים שכדי שאני אדע ואשים לב ......

2. * מטרות המחשב? אני מתחילה מדעי המחשב, אז אני מניחה - תכנות. בנוסף, סרטים וכאלה. לא גיימרית או משהו כזה. * גודל המסך? הייתי רוצה 14 אבל זה לא בתקציב, אז 15.6 יהיה טוב. מט יהיה מצויין. * משקל רצוי? 2 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 5-6 שעות זה טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? אם הכוונה לזיכרון אז 320 * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? ? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. אבל 3 שנים זה חובה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לנובו ראיתי שני מחשבים, הם עומדים בתקציב שלי, אז רק לבחור ביניהם. אשמח להמלצות על המחשב הזה: http://ks…

3. Started by asaf172,

שלום מה דעתכם על המחשב הזה? לאיזה שימושים הוא יהיה טוב? לאיזה לא? חיי סוללה? נשמע לכם ששווה את המחיר? תודה אסף

4. Started by Polyphonia,

בוקר טוב, אני מעוניין בקבלת עזרה לבחירת מחשב נייד במסגרת תקציב של 4000 ש"ח.מטרות המחשב - עבודות משרדיות וצפיה בסרטים,אני לא מתכנן להתקין משחקים על המחשב. גודל המסך -15.6 או 13.3 משקל - עד 2 ק"ג יציאות מיוחדות - HDMI בלוטות - אין צורך.. כונן קשיח - 500GB לדעתי יספיקו... כונן CD/DVD - לא סגור על זה,אם נכנס במסגרת התקציב אז מעולה. אין לי צורך ברישיון למערכת הפעלה. חברות עדיפות - את זה אני ישאיר לכם המומחים תודה מראש, אור

5. Started by superb,

שלום אני מעוניין לרכוש מחשב ללימודים, אך לא רק - המחשב גם ישמש אותי ליום יום ולא רק ללימודים. התקציב עד 6000 ש"ח עם חריגה אפשרית של 500 ש"ח אני מעוניין במחשב : 13.3" קל משקל (חשוב מאוד) זמן בטריה ארוך ככל האפשר אני מעוניין במחשב עם מעבד i3 לכל הפחות, אך מעדיף i5 שאר הפינוקים לא חובה אבל אפשריים. המחשב שתפס לי את העין הוא http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9783&perur=2&t=1&c=339 ולאחרונה גם קרץ לי המחשב הבא של אסוס http://www.fre.co.il/pl_product~165165161~39~89.htm שזול בכמעט 1000 ש"ח ידוע לי שהוא מצוייד כרטיס גרפי שכביכול אני לא צריך, אבל חוץ מזה נראה שהוא עונה על הדרישות. האם יש לכם הערות לכאן או לכאן לגבי המחשבים? האם יש עוד מחשבים שלא לקחתי בחשבון? - De…

6. Started by annam2402,

שלום, לפני כמה ימים הלך לי המחשב הנייד שלי של הטושיבה החלטתי הפעם לקנות או DELL או ASUS ואף אחד לא באמת יכול להגיד לי מה עדיף. אני רוצה לקנות מחשב עד 3500 ש"ח 15.6 מסך. אולי תוכלו להמליץ לי על המחשבים ואיזו חברה עדיפה. אני עושה תואר שני והעיקר עבודה שלי במחשב זה לרשום עבודות או שימוש במטלאב וכמו כל בן אדם זאת גלישה באינטרנט הורדה וצפיה בסרטים. אשמח מאוד להמלצות ממך, תודה, אנה

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  7. שלום לכולם. אני מעוניין לרכוש מחשב נייד שהשימוש שלו הוא עבור לימודים בעיקר + אינטרנט . חשוב לי מאוד שהמחשב לא יתחמם (כמו הפווילונים של HP הידועים לשמצה). ושהסוללה תהיה עמידה . מסך: 15.6 - או משהו באזור. תקציב: 2000 ש"ח. הציעו לי את ה-asus x54 מעבד b940 - שלוש שנים אחריות במחיר של 2400 ש"ח, האם שווה לדעתכם? קראתי ביקורות על המעבד הזה והבנתי שהוא על הפנים - מזכיר את הסלרון שהיה בעבר. אנא שלחו הצעות ! * מטרות המחשב? - לימודים, אינטרנט ואופיס * גודל המסך?15.6 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) - רצוי HDMI * בלוטות? רצוי (לא באמת משנה) * גודל מינימלי של כונן קשיח…

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  8. Started by diablo4u,

כמה דברים לפני: 1. אפשר לחרוג מהתקציב במידה וזה אומר ביצועים הרבה יותר טובים. 2. אם ידוע לכם (כמו שנאמר לי לפני זמן מה) שאמורה לצאת סדרה חדשה של מעבדים ולכן שווה לחכות את החודש הנוסף בשביל לקנות - אני אחכה. אחרת אני קונה ברגע שתהיה הסכמה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם זה בשביל 10% אז לא. אם זה בשביל 40% - 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, HD, מעט עריכה בפרמייר, אינטרנט... א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אי…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), , צפיה בסרטים. * גודל המסך? לא יודע, שמעתי שה13.3 אינץ' נחמד אבל לצפיית סרטים אולי כדאי 15.4?, אני פתוח להצעות בכל הגדלים * משקל רצוי? בעיקר לשימוש ביתי ולעיתים רחוקות לנסיעות לצימר * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? נחמד אם יהיה לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 * כונן CD/DVD? צורב? צורב די וי די * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. * צריך WIFI אני לא יודע אם זה ברירת מח…

10. שלום, אני רוצה לרכוש מחשב נישא של לנובו מדגם x220 tablet מאיביי או מאתר אחר בארה"ב ולשלוח אותו לארץ דרך חברה חיצונית. אני מתלבט האם שווה לחכות עוד חודש וחצי לבלק פריידיי או לקנות עכשיו. אני לא כל כך יודע איך זה הולך בבלק פריידיי אבל אם אני לא טועה נדמה לי שהמבצעים הם רק על מוצרים ספציפיים ככה שלא בטוח שהמחשב שאני רוצה יהיה במחיר טוב. אני טועה? אני אשמח לשמוע מה אתם חושבים מתוך הניסיון שלכם. תודה.

11. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח (אם קיימת חריגה קטנה אשרוד את זה) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? go wild ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה pokito 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, עריכת תמונות ב-Photoshop, Lightroom, עריכת וידאו ב-Premiere, After Effects ו-Sony Vegas א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי FPS וספורט למיניהם -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אצרף מסך 24" -לאילו הג…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by guy81,

יש לי מחשב נייד של asus 1005ha מהסדרה eee-pc. לפי דברי הטכנאי הלך הזיכרון הקשיח. הוא הציע לי מחיר של 300 ש"ח לזיכרון+150 התקנת ווינדוס. האם זה משתלם? כמה עולה דיסק קשיח שיתאים למחשב זה כיום? לא ידעתי מה בדיוק לחפש בזאפ... (במחשב היה לי זיכרון 160GB. אני מסתפק גם ב-100 ואפילו פחות אם קיים..) אגב, מה המספר טלפון העדכני של מעבדות asus? כנראה שהמספר השתנה מאז קניתי את המחשב

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  13. שלום חברים , רצ"ב המפרט הקיים שלי: Intel Core 2 Quad Q9550 Box Arctic-Cooling Freezer 7 Pro G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PI GIGABYTE GA-EP43-DS3L Gigabyte ATI Radeon HD4870 512MB PCIe LG GSA-GH22L X22 SATA Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB Thermaltake Xasier VI case Corsair CMPSU-550VXEU 550W LG LW227WTG האם יש מצב לשדרג את המחשב הקיים או שאני צריך ללכת על מפרט חדש לגמרי? תודה מראש

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by shlosi,

שלום לכולם, חפשתי במפרטים המוכנים וראיתי שאין שם אפילו לא מפרט עריכת וידאו אחד לרפואה אז אני מציק לכם פה: אני רוצה לרכוש מחשב חזק מאוד שמיועד לעריכת וידאו HD-אוויד ופרימייר, כולל אפטר אפקטס, ואולי גם תלת בעתיד הלא רחוק. התקציב יכול להגיע גם עד 8000, והדברים החשובים הם: מעבד i7 זכרון אני לא יודע כמה, אבל אני מניח ש12 או 16 ג'יגה כרטיס מסך חזק במיוחד הארד דיסק פנימי של 2 טרה הבנתי שכונן SSD הוא די נחוץ, אז אחד של לא פחות מ120 ג'יגה זהו פחות או יותר. כמובן הדברים הרגילים- צורב, חיבור usb3, מערכות קירור וכו'. חוץ מהמפרט עצמו אני לא מחפש ציוד היקפי. תודה רבה לכולם!

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  15. יטוט 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן עד 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותוכנות דוגמת origin, mathematica, matlab א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 22 אינץ' רזולוציה 1680*1050. בעתיד מתכנן לקנות מסך נוסף 27 FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבו…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by louisaw,

אז אני מתחיל לימודים החודש ומעוניין לרכוש מחשב נייד שישמש בעיקר ללימודים אבל גם יוכל להריץ משחקים בשעת הצורץ. אחרי כמה חיפושים וגלישה בפורום, רשמתי לעצמי את הדגמים שלהלן: Asus N53SN: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=12996 Asus U36SD: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=13710 Asus K53SV: http://www.ivory.co.il/Product.asp?productid=7519 Asus K53SC: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=13805 הבעיה שאני לא מצליח להבין מה בדיוק ההבדל בין כל הדגמים הללו. למשל, יש הבדל משמעותי במחיר בין ה-K53SV ל-N53SN, אבל האם אני באמת ארגיש את ההבדל בין השניים בשעת השימוש? לשניהם יש אותו מעבד, ל-N53SN יש כפול זכרון אבל לא נראה לי שזה בכלל הכרחי, ל-K53S…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א)לנצל את כל התקציב! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב: משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך LED 23 INCH FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן אופטי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום לכול העוזרים, יש לי מחשב יחסית חדש (שנתיים), והייתי מעוניין לשפר אותו, יש לי בערך 500 שקל, המפרט שלי הוא: מעבד: intel core 2 duo e7500 (2.93gh 3m)1 זכרון: DBT GEIL 2GB DDR2 800mhz לוח אם: G41TM-E43 HDMI MSI ספק כוח: 2Y JSP-TECH 450W 12cm FAN EZCOOL כרטיס מסך: Nvidia GeForce 9400GT 512MB SPARKLE אשמח לכול הצעה והצעה, בתודה מראש, נ.ב. אפשר לחרוג מהתקציב אם חייבים!

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  19. Started by alex5687,

1. מה התקציב המקסימאלי?4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?רק 4500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים. סרטים hd א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:גיימינג cod וכדומה -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.shuter -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מסך יש -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?מ1gb 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפ…

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  20. Started by yanay,

שלום לכולם. צריך את עזרתכם בבחירת מחשב נייד שישמש בעיקר לצרכים עיסקיים.השוק מוצף בדגמים כך שדרושה המלצה למחשב אחד או שניים שיענו על הדרישות: -גודל מסך: 13-14 אינצ' -קל משקל. אין צורך בכונן אופטי -בעיקר ל office וסרטים -זמן סוללה ארוך -גאג'אטים זה דבר נחמד (BT, מצלמת אינטרנט וכד') אך אין חובה -מחיר - באזור ה 3,000 ש"ח ד.א. מה לגבי vostro 131?

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  21. שלום לכולם, קודם כל אני שמח לחזור לפורום האדיר הזה פעם בעצמי הייתי ממליץ על מפרטים אמנם של מחשבים נייחים, ומרבית ההודעות שלי יעידו על כך אבל איך אומרים - הגלגל הסתובב ואני צריך את עזרתכם האדיבה אז ככה - רשמית אני כבר סטודנט, ואני מעוניין לקנות מחשב נייד בשביל 2 שימושים עיקריים : * סרטים בHD - רק עכשיו התחדשתי בטלווזית לד מסוג Panasonic E30 , ואני מעוניין לראות סרטים בHD באמצעות המחשב נייד. * שימושי אופיס, משרד- השימושים הרגילים לסטודנט הפשוט כמו שציינתי, התקציב הוא עד 3K עם עדיפות לכמה שפחות כמובן . אז הנה פירוט יותר נרחב לפי הדרישות של הפורום : * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות, אינטרנט ואופיס + צפיה בסרטים HD * גודל המסך? לא כזה קריטי * משקל רצוי? לא ק…

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  22. 1. תקציב אין הגבלה של ממש. אבל אני לא חושב שיש צורך לעבור את ה-3000 שקל. 2. שימוש עריכה גרפית, אינטרנט, סרטים, פיתוח, וירטואליזציה והרבה מולטי טאסקינג. 3. ציוד היקפי יש הכל, כרגע מסך DELL U2410 ועוד מסך 19" כללי 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? שקט חשוב (7) המחשב נמצא בחדר עבודה על גבי שולחן. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא כרגע 7. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא ממש, אולי של כרטיס מסך בעתיד או זיכרון. 8.מידע נוסף המחשב היום רץ על Intel Q9450 לוח אם של ASUS כרטיס מסך ASUS 8800GS 4G זיכרון מארז ANTEC P180 וספק חדש של CORSAIR HX650 מתלבט בין i5 ל i7 בין : MSI z68a-gd65 ASUS P8z…

• 5 תגובות
    • 678 צפיות
  23. ככה הכל התחיל.. שלום לכל חברי הפורום, אז ככה אני מחפש מחשב נייד עד סכום של 4000 שקלים אפשר טיפה יותר אם יש משהו שבאמת שווה את זה. אני מחפש מחשב בגודל של עד 15.6 למרות שלא יהיה לי אכפת אם הוא יהיה טיפה יותר קטן. חשבתי על משהו עם 4g זיכרון 500gb דיסק קשיח וכונן DVD. המחשב אמור לשמש אותי להכל מכיוון שזה המחשב היחידי בבית שזה אומר אינטרנט סרטים משחקים וכו׳ אני יודע שמחשב נייד לא מומלץ לגיימרים אבל בכל זאת אני מחפש משהו שיוכל להריץ לי משחקים כבדים אז זה אומר שנדרש גם כרטיס מסך ברמה גבוהה. חברים יקרים מקווה שתוכלו לעזור לי בבחירת המחשב הנכון כי נכון לעכשיו אני ממש מבולבל.. תודה רבה ושבוע טוב מאז ההודעה כמו שאתם רואים הצלחתי לגרד עוד 1000 אחרי מאמצים רבים, עשיתי מחקרים בפורום …

24. שלום לכולם, אני מחפש להחליף את המחשב הנייד שלי שהוא כבר בן 4 למחשב נייח שיחזיק עוד 4 שנים. השימוש שלי הוא בעיקר יישומים משרדיים למיניהם, אינטרנט, סרטים ב-HD ועריכת תמונות. אני כרגע עובד עם Adobe Lightroom 2.6 שעובד לי באיטיות מחרידה ואני מתכוון לשדרג לגרסה 3.0. למי שלא מכיר זו תוכנה לעריכת תמונות בדו מימד, בלי תלת מימד בכלל. אם זה חשוב אז הנייד שלי הוא core 2 duo 1.5ghz עם 1G RAM, HDD120gb 5400 וכרטיס מסך מובנה. המחשב יעבוד עם מסך DELL U2311H. 1. תקציב כ-2400 ש"ח, ניתן לחרוג אם הכרחי אך דגש לתמורה למחיר. 2. השימושים שלי לפי סדר חשיבות יהיו עריכת תמונות ב-Lightroom (בלי תלת מימד), עבודה משרדית וצפייה בסרטי HD. לא למשחקים בכלל. 3. אין צורך בציוד היקפי, אך אם אפשר להמליץ על …

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by HistoryForSale,

המחשב נועד להורדות אימיול , אינטרנט , אופיס , צפיה סרטים , שמיעה שירים , אימיילים ... לא למשחקים !!! , מחשב עם מעבד טוב וזיכרון לפחות 2GB שיחזיק מעמד לטווח ארוך . אני גרה בת"א אני צריכה מפרט מ KSP זה קרוב לי לבית , תודה

• 1 תגובה
    • 609 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.