עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by magimag,

Hi, I would appreciate if you could help me with price tag for my rig: Motherboard : Gigabyte GA-945P-S3 RAM: Kingston 4x1GB kvr667D2N5 DDR2 667 CPU: intel E6300 core2duo CPU FAN: Zalman Z-Machine GV1000 Video Card: Sapphire Radeon x1950xtx Video Card Fan: Scythe Shuriken Rev.B3 SCSK-1100 Power Suppply: ENERMAX Liberty ELT400AWT 400W

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. כמה שווה כרטיס מסך מסוג GTX 570 של Asus ? אני מעוניין למכור..

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by ToLy,

1. מה התקציב המקסימאלי? 8500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל איפה שכדאי לנצל ולחסוך איפה שניתן לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה בHD, סטרימינג של משחקים באיכות גבוהה, הקלטת משחקים באיכות גבוה ETC. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/ כבד /פרנסה). פוטושופ, אדובי פרמייר, סוני ווגאס, אפטר אפקטס. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכל ! …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום רב, התקציב המירבי הוא 5K. השימוש של המחשב הוא אך ורק לאימון מודלים של AI לכן נדרש כרטיס גראפי עוצמתי. לא נדרש מעבד חזק, לא הרבה זיכרון, לא צריך SSD, לוח אם הכי סטאנדרטי רק שיתמוך בכרטיס גראפי, ספק כוח אמין שיתמוך בכרטיס גראפי. מעוניין לחסוך כמה שיותר בשאר החלקים ולהשקיע את מרבית הכסף בכרטיס הגראפי. לא נדרש ציוד עיקפי. תודהת ברק

5. Started by dog,

עומד לבנות נייח חדש. השימושים שלי לא מאוד תובעניים אך חשובים לי מאוד שני דברים, מהירות תגובה ועבודה שקטה של המחשב. המפרט המתוכנן: מעבד i5 דור 8 אחרון. לוח תואם תומך בויי פיי ובלוטוס. 16 גיגה ram. כונן 250 ssd סמסנונג המהיר ביותר, לא זוכר כרגע את השם המדויק. כונן אחסון מכני יש לי. כרטיס גראפי אסתפק במובנה. לא צריך מסך. ספק כח אמין ושקט. מארז כנל. היום יש לי במחשב הקיים (שהולך לבתי) מארז של אנטק שמה שאהבתי בו הוא שיש לו מסננים כאלו שניתן להוציא ולנקות. קירורים/מאווררים- לא סגור ומבקש המלצה, חשוב לי כאמור שקט עבודה. היום יש לי סוג של קירור פאסיבי על המעבד עם מאוורר שנכנס לעבודה רק במידת הצורך. תודה על הצעות.

6. Started by omri2211,

שלום, יש ברשותי מחשב lenovo e531 אני רוצה לשדרג אותו בSSD הבא: http://ksp.co.il/?uin=25581 עם הcaddy הבא: http://www.ebay.com/itm/SATA-2nd-HDD-HD-Hard-Drive-Caddy-Case-for-9-5mm-Universal-Laptop-CD-DVD-ROM-/300558840432 ההתלבטות שלי האם לשים את הHDD בתוך הCADDY או את הSSD בתוך הCADDY. מצד אחד בHDD יש חלקים נעים וכנראה שהקומבינה עם הCADDY בשילוב עם תזוזות של המחשב יסבו לו נזק, מצב שני אני לא בטוח שהחיבור של הכונן האופטי שלי הוא SATA3 ואז אני אקבל ביצועים פחות טובים אם אני אשים שם את הSSD....

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by tomy669,

שלום, יש לי זיכוי של כ1000 ש"ח בחנות שקם אלקטריק ואני רוצה לנצל אותם לקניית מחשב נייד עם הוספה של כמה מאות שקלים. לפי מה שראיתי באתר שלהם, אין להם מבחר גדול בכלל ולכן אני רוצה להתעייץ אתכם לגבי מחשב שיתאים לצרכים שלי. ב"ה בקרוב אהיה סטודנט למקוע הנדסה כלשהיא ולדעתי אצטרך מחשב חזק שיסחוב תוכנות כבדות ושיפעל במהירות טובה עם נפח איחסון גדול. אשמח אם תוכלו לעזור לי ולייעץ על איזה מחשב מבין הרשימה אתם ממליצים ולמה וכמו שרשמתי בהתחלה אני רוצה לנצל את ה-1000 ש"ח בחנות הזו כי אין לי ברירה אחרת. תודה לעוזרים!!! הנה הרשימה המצומצמת: http://www.shekem-electric.co.il/?CategoryID=454

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by carmel134,

שלום אני צריך מפרט בתקציב 4000 שקל המחשב מעויד משחקים סרטים אימיול שירים ועבודות המחשב כולל מסך וצורב של NEC ספק HEC ומארז מארז שקוף THERMALTAKE SOPRANO BLACK/SILVER אני לא מתפשר על המארז המחשב יקנה מהחנות skypc למי שרוצה את האתר אז הינה לינק www.skypc.co.il מסך לא יודע משהו טוב אחי קנה מסך של viewsonic אז אפשר את זה זה עלה 577 משהו כזה אז אפילו זה סבבה כרטיס מסך טוב מאוד אני רוצה בבקשה ודיסק קשיח 160 גיגה וזיכרון גיגה תודה לעוזרים !!!!!!!! נ.ב חשוב מאוד שהמחשב יהיה מוכן לשידרוג כי עוד איזה חצי שנה שנה אנ יישדרג אותו אז שיהיה מוכן ובנתיים יהיה מצוין!!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Oded DDR3,

שבוע טוב לכולם, הנה התשובות לשאלון: * מטרות המחשב? עבודה משרדית, פיתוח לאנדרואיד (משחקים רצוי אך לא חובה, מה שנכנס לתקציב) * גודל המסך? 13.3/14 אינץ'. האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא. * רזולוציית המסך? לא חשוב במיוחד. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? עדיף לא לעבור את ה-2.4 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא במיוחד (מינימום 4 שעות) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD 256GB * כונן אופטי? לא נדרש. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אי…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. שלום אחותי שאלה אותי איזה מבין שני המפרטים הבאים עדיפים , אני לא מבין גדול אז החלטתי להסב את השאלה הזו אליכם l‎ ‎R580-JS01IL ‎ ‎ CPU‎ ‎Intel® Core™ i3-330M Processor, 2.13GHz,3MB Cache,1066MHz FSB‎ ‎ Memory‎ ‎4GB (DDR3 / 2GB x 2)‎ ‎ HD‎ ‎500 GB (5400 rpm S-ATA)‎ ‎ Display‎ ‎15.6'' LED HD (1366 x 768) 16:9 Gloss‎ ‎ GPU‎ ‎nVIDIA GeForce GT 310M (Ext. Graphic), 512MB Dedicated gDDR3 (Ext. Graphic)‎ ‎ Optical Device‎ ‎Super Multi Dual Layer (S-ATA)‎ ‎ Network Card‎ ‎ Gigabit LAN ‎ ‎ Wireless‎ ‎802.11bg/n‎ ‎ Bluetooth‎ ‎ Yes‎ ‎ Integrated Camera‎ ‎ 1.3 MP Web Camerara‎ ‎ Speakers‎ ‎3 W Stereo Speaker (1.5 W x 2) ‎ ‎ Sound‎ ‎ HD (High Definition) Audio ‎ ‎ Sound Effect‎ ‎ SRS 3…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. סכום ההשקעה : 5000 פלוס מינוס 500 המטרה - לימודים, משחקים, עבודה, וכו החלקים הנדרשים : לוח אם, מעבד INTEL, זכרונות 2 סטיקים של 1GB (התלבטות בין 1066MHZ ל 1333MHZ ), כרטיס מסך כרגע איני זקוק לחלקים אחרים, ברשותי מארז TRANSFORMER, ספק THERMALTAKE 550W, קירור מעבד - BIG TYPHOON - 12CM HD SATA2 - 1X200GB + 1X160GB + 1X80GB מאווררי מארז TT * 5 1XDVD RW 2XCD RW אני מעוניין להשקיע על הבסיס כמה שיותר, אם להחליף HD לעבוד בתצורת RAID וכו אפשר תמיד לשדרג את הדברים האלו ללא בעיה..... תודה על העזרה...... שי

• 25 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by TomTrump,

אהלן מתחיל בקרוב תואר במדעי המחשב המחשב ומתלבט בין שני מחשבים: Asus X556UA XO100T i7 7500U https://m.ivory.co.il/catalog.php?id=20166 Dell inspiron 5567 i7 7500U http://www.b-student.co.il/Product/36148671/מחשב-נייד-Dell-Inspiron-5567---i7-7500U--מסך-15-6--3Y--WIN10---256SSD---8GB מה דעתכם? האם יש עדיפות לאחד מהם?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום, אני מחפש לקנות מחשב נייד וכבר הרבה מהמחשבים מגיעים עם רזולוציות גבוהות וכבר היה לי Lenovo y50-70 עם מסך 4K (החזרתי אותו בגלל בעיות שונות) והיו הרבה בעיות סקיילינג כמו משחקים שהופיעו במלבן קטן ותוכנות שנראו ממש ממש בקטן. השאלה היא האם זה משהו נקודתי עם המחשב הזה או שכל המסכים עם הרזולוציות הגבוהות סובלים מזה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by COCANCOLA,

טופס לבקשת חוות דעת על מפרט: תקציב: • התקציב לרכישת המחשב:5000 • חריגה מקסימלית מהתקציב:400 שימושים: • מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום).עבודה משרדית | גיימינג כבד או קל | עריכה גראפית | עריכת אודיו | עריכת וידאו | HTPC | אחר (נא לפרט): • במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק:GTA V AC:U כל החדשים •במידה שבחרת בעריכה כלשהי, ציין שמות של תכנות בהן אתה תשתמש: • באיזו מערכת הפעלה תשתמש (32 / 64 ביט):64מערכת הפעלה 32BIT תנצל רק 3.5GB זיכרון ואילו מערכת הפעלה 64bit תנצל יותר זיכרון בהגבלת לוח האם. רוב המחשבים הסטנדרטיים כיום עובדים עם יותר מ-3.25GB זיכרון ראם, ולכן לרוב יהיה עדיף להשתמש במערכת הפעלה 64BIT. • האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מן התקציב? (כן…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by G_E_M_S,

שלום לכולם, מזה תקופה של חודש אני מנסה למצוא נייד שאני באמת אוהב. כיום אני משתמש בT41 של IBM. אני די סגור על אחד משני הניידים בכותרת. העניין שלכל אחד מהם יש יתרונות וחסרונות מול האחר. CPU: dell-i7 hp-i5 gpu: dell-ati 4750 hp- geforce 320 monitor: dell-FH hp-720p אחריות- לדל יש שנת אחריות אחת יותר. מחיר- הדל יוצא לי יקר יותר ב700 שקל אבל זה לא שיקול. מצאתי הרבה מידע באינטרנט לגבי הדל, בגדול מחשב טוב אבל נאמר יחסית הרבה נגד המבנה שלו והמסך. לגבי הHP כמעט ולא מצאתי שום מידע. מבשק שתעזרו לי לבחור בין אחד מהשנים. נ.ב: המחשב הזה הולך להיות המחשב היחיד שלי(אין לי מחשב שולחני).

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by primo,

מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX מחיר: ¤1265 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 מחיר: ¤636 מסך: DELL LCD 20´ 2007WFP ULTRASHARP FLAT PANEL MONITOR מחיר: ¤2278 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL מחיר: ¤2044 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS מחיר: ¤381 זיכרון: OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - SYSTEM ELITE EDITION - OCZ2SE8002GK מחיר: ¤574 כונני דיסקטים: SONY 3.5 FLOPPY DISD DRIVE מחיר: ¤40 מארז: NZXT APOLLO w/o PSU מחיר: ¤398 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT מחיר: ¤407 קרור למארז: GLACIALTECH 120mm CASE FAN - SIL…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. המחשב ישמש ללימודים כמובן, התקציב יכול להגיע עד 1500 אבל עדיף כמה שיותר לכיוון ה1000. עכשיו, המחשב יכול להקנות בעוד חודש אם המחירים יצדיקו זאת. האם המחירים יוזלו ובאם כן האם ישנה הצדקה לחכות עד אז כדי להנות מהירידה במחיר? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. המחשב בעיקר להורדת סרטים, גלישה וכו'... המשחק לא למשחקים... כרטיס מסך שיכול להריץ דברים בסיסיים יספיק.. צריך כמובן שהוא יחזיק מעמד הרבה זמן... ושיעמוד יפה בהפעללת תוכנות רבות בבת אחת... תודה אהה.. וחשוב... שיהיה מIQPC...

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אני רוצה לשאול כמה שאלות לכל המומחייייםםם תעזרו לי אני מתלבט בין כמה וכמה דברים אני לא יודע איזה מעבד לקחת INTEL או AMD (ההתלבטות בין AMD אטלון 64 3200+ לבין INTEL 3.2 800MHZ 1MB ) אני מתלבט על איזה כרטיס מסך ללכת GEFORE או RADOEN ועל איזה מבוססי לקחת את הכרטיס (ASUS ,MSI , ABIT ,ATI ועוד ובבקשה תציינו מה ההבדלים בין המותג ואם זה משנה בכלל ) בקשר לזיכרון אני רוצה זיכרון 1024 MB ושיהיה בטכנולוגיה החדשה 512X2 תתנו לי בבקשה חברות שהזיכרון שלהם זול וטובבבבב) אשמח לקבל תמחורים לפריטים השונים עיסוקיי העיקרים הם משחקיים הכי טובים וחדשים ושיעבדו מהר ואנימציה בתוכנה MAYA בניית אתרי אינטרנט וכו' אם באפשרותיכם תרשמו לי גם על איזה מפרט אתם ממליצים ומאיפה אני יכול לרכוש אותו במחיר של…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Lyoko,

אני מעונין בנטבוק נחמד, שלא יהיו עליו פרחים, שהמסך לא יהיה מבריק, (משתקף).. שיגיע ללא מערכת הפעלה אם יש דבר כזה... אני ממש לא צריך, אני מתכנן להתקין לינוקס כלשהו... אם יש כזה אטום כפול ליבה, עם 2GB זה יהיה מצוין! מה עם כרטיס מסך NVIDIA ION? כל זה אפשרי בתקציב של 1200? אם אין 2GB אפשר להוסיף למחשב עוד 1GB לבד? מעוניין בDell אגב, מתרחק מHP

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. היי, בניתי איזשהו מפרט למחשב בשביל אחי והייתי שמח לחוות דעת לפני שאזמין. התקציב הוא סביבות 2,500 שקל, בגדול גמיש אם מדובר בכמה עשרות שקלים לפה או לשם. שימוש המחשב הוא תדיר ללימודים (חטיבת ביניים-תיכון) וגיימינג. לא כבד, צריך שיהיה מסוגל להריץ משחקי AAA עכשוויים בהגדרות בינוניות-גבוהות על מסך 19 אינץ', ולא מתוכנן OC. אין צורך במסך או ציוד היקפי כלשהו. השקט חשוב, אבל אם הוא גורם לחריגה - אפשר לחסוך. אין צורך באופיס או תוכנות כלשהן. הקנייה מתוכננת כבר להשבוע, גג לשבוע הבא. גר במרכז הארץ, העדפה לחנות KSP. המפרט שבניתי (סה"כ 2,549 ש"ח): תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. שלום אני רוצה לברר על מפרט שמצאתי לפי דעתי הוא נחמד בשביל הצרכים הדרושים.. הצרכים הם משחקים קלים עד בינוני כגון : קאונטר סטרייק 1.6 וסורס , COD 4 , Team Fortress 2 , GRID משחקים בסגנון הזה.. אחסון סרטים, ממש לא הרבה סרטים ככה שלא צריך מי יודע מה הרבה מקום במחשב ככה שגם ה500 מספיק לי במפרט הזה שירים ועוד... רציתי לדעת רק עם המפרט הזה טוב אני לא צריך מפרטים אחרים.. אם יש משהו שאפשר לשפר פשוט תוסיפו או תשנו כי זה בא לי טוב בתקציב שלי. מעבד Intel Pentium Dual-Core E6500 Tray כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=E6500ay קרור למעבד GlacialTech IceHut 5059L כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ICEHUT5059L לוח אם Asus P5QPL-AM כמות: 1 http://www.skypc.co.il/pr…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. מעבד כפול ליבה כיום מאוד זול (ה805), כך שזו אופציה, לתמיכה עתידית... לוח אם איכותי וזכרונות סבירים יספיקו. לגבי כרטיס מסך, שיהיה עם תמיכה עתידית ולא onboard (אולי 7300 נכנס פה איכשהו?) ספק ומארז איכותיים בהתאם מקווה שייכנס לתקציב. תודה, דן

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אני זקוק להצעות למפרטים ב1500$ (ללא אף ציוד היקפי לא רמקולים, מקלדת,עכבר,מסך וכוכוכוכו'!!)אני קונה את המחשב בארה"ב אז המחירים יחסית זולים לארץ ורציתי לדעת מה עם כל המכס הם עושים בעיות?! כמה עולה להביא את המחשב לפה?? וכל מי שנותן הצעה שבבקשה יציין את השם של האתר המפרט חייב להיות מבוסס : AMD ATHALON 64bit 2x512 Redeon x800 pro 120GB ויש לי פה מפרט שבניתי ואני לא יודע איך הוא Cpu Amd Athlon 64 3200+ , 1MB L2 Cache, The only 64-bit Windows Compatible Processor - retail 278-300$ M.board Albatron k8t800 pro ll socket 754 via k85800 chipset 800fsb 100-120$ Memory Corsair 512mb pc3200 400mhz ddr x 2 285-300$ Vga Sapphire radeon x800 pro 256mb DDR agp8x (retail box) 390-430$ …

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by CyberBot,

Asus ROG Strix GeForce GTX 1070 Ti ASUS ROG STRIX Z370-E GAMING LGA1151 DDR4 DP HDMI DVI ATX Motherboard HyperX FURY 16GB DDR4 2400MHz CL15 Intel Core i7-8700K Samsung 860 Pro Series MZ-76P256 256GB SSD SATA III Corsair 750W 80+ Bronze CX750M מה אומרים? מה אתם ממליצים אם לא זה עד 8K גיימינג נטו

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים