ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,387 דיונים בפורום זה
-
הי אני רוצה לקנות מחשב חדש ב 6 עד 7K המחשב בשביל משחקים כמו Oblivion יש כמה חלקים שאני לא צריך : HD יש לי 260G ,סיד רום וצורב ,מסך,ו sound card טוב אז מה אתם ממליצים?
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קודם כל שלום רב! מחר אני צריך לקנות מחשב חדש והתקציב הוא בסביבות ה3500. אני חיפאי, ומתכוון לנסוע לחנות ולא להזמין דרך האינטרנט, לכן החנות שאני מתכוון לקנות ממנה היא נעה מחשבים. אני לא צריך ציוד היקפי כמו מסך ומיניהם וגם לא צורב. תודה על העזרה והמשך יום נעים.
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תקציב - 2.5 גג 3 לא מעוניין להשתגע בתקציב שימושים - גיימינג קל , אם משחקים חדשים אז על ממוצע לא רוצה להשתגע על ביצועים מטורפים(אבל אני כן אוהב לשחק) , ובנוסף לימודים מכללה. כרגע הגודל מסך שלי הוא 1024 X 1280 ובעתיד אני אחבר לטלוויזיה חסר לי כרטיס מסך ולוח אם , אני שובר תראש בקיר אני לא רוצה זבל אני בראש של להשקיע פעם אחת כמו שצריך ושיהיה לי ראש שקט, אני רוצה להשקיע בכרטיס מסך טוב ובלוח אם איכותי אבל כל פעם אפשר להוסיף עוד כמה עשרות שקלים ולצאת עם משהו יותר טוב, ובסוף יוצא שהוספתה 500 600 שקל ולא 30 שקל. דרך אגב אני משלם על המחשב לבד ובנוסף כיום יש לי הוצאות על מכללה כל חודש , ככה שאני מקווה שתתחשבו ולא סתם תנסו בכוח לדחוף דברים סתמיים. בכל מקרה על זה אני נעול(חוץ מהקירו…
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אפשר חוות דעת על המפרט הבא, מחשב בייתי אינטרנט \תיכנות חשוב שקט תקציב לא מוגבל יש לי הארד דיסקים אז לא צריך הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1151 CM8066201920404 - Intel - i5-6500 Skylake Quad core CPU - 3.2 GHz - Max Turbo Frequency 3.6 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 6MB cache - 65W TDP - Tray... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 961/942 ₪ זכרונות - DDR4 - לנייח CT16G4DFD8213 - Crucial - 16GB DDR4 PC4-17000 - CL15 - Dual Ranked - x8 based - Unbuffered - DDR4-2133 - 1.2V... אחריות לכל החיים - הזמנה מיוחדת. זמן אספקה עד 15 ימי עבודה כמות: - 1 - 587/575 ₪ לוחות אם - Intel LGA11…
-
- 24 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
מעבד Sempron 2600 לוחות אם למעבדי ?AMD ABIT NF7-M + GF4ob זכרונות DDR 400 512MB A-DATA דיסקים קשיחים WESTERN DIGITAL 80GB SATA כרטיסי מסך ABIT RADEON 9600XT DVI 256MB כרטיסי קול CREATIVE 5.1 Live Value צורבים CD Recorders LG 52 x 32 x 52 (kit) ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים Antec ATX MIDI Super Lanboy מקלדות 2/3 Lang. Rus or Arb עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים CREATIVE Inspire 4400 sub + 4Sp מסכים MAG 17'' 786 PF FLAT מחיר 5100 ¤ מה אתם אומרים שווה?? להוריד משהו?? להשאיר?? כל ביקורת תיתקבל בכבוד..שימו לב גם אם המחיר מישתלם
-
- 24 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום זה המפרט שאני רוצה לקנות....עכשיו השאלה שלי האם הוא טוב ואם לא אתם יכול להגיד לי מה כדאי לשנות....אני לא רוצה למלא שאלון כי אני רוצה את המפרט אתה ורק אם צריך אז לשנות כמה דברים....תודה נ.ב- אני יכול לקנות רק מאייבורי. מעבד:intel sandy bridge core i5 2400 3.1 ghz box מאוורר למעבד:KATANA 3 SCKTN3000I לוח אם:gigabyte ga-z68ma-d2h-b3 זיכרון ראם:kingston 2x4=8 gb 1333 דיסק קשיח:samsung spinpoint f3 1TB HD1035J כרטיס מסך:Gigabyte דגם Radeon HD 6850 OC 1024MB GV-R685OC-1GD ספק כוח:seasonic-boronze 520w מערכת הפעלה: windows 7 home primium 64 bit מארז:מארז Thermaltake דגם Armor A60 יש לי עוד שאלה האם עדיף לי לקחת את הלוח אם הזה Gigabyte GA-H67M-D2-B3 ואז…
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קצת רקע: מעוניינת לקנות מחשב חדש (רב תכליתי) שיחליף מחשב ישן בן 12. תוכניתנית בעברי, עד שנת 95, על MAIN FRAME, ובשנים האחרונות גם על המחשבים האישיים של IBM ותואמיהם שהיו אז בשוק. מבינה מעט מאד בחומרה של היום, אבל - × מכיוון שאני פרפקציוניסטית באופיי, × ומכיוון שאיני מתכוונת להחליף/לשדרג את המחשב החדש שאקנה בעשר השנים הבאות, × ומכיוון שעלי לגבש החלטה רציונלית לגבי המפרט הרצוי לי, אני משתדלת לקרוא חומר על הנושא באתרים הנראים לי מקצועיים כמו שלכם. לעצם השאלה: התרשמתי מהיתרונות של דיסק ה SSD ולכן אני מעוניינת לשלבו במפרט. במפרטים המומלצים על ידכם מומלץ בדרך כלל לשלבו בנפחים של GB120-240 /GB 128-256, עם דיסק קשיח בנפח של TER…
-
- 24 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכם. אני מכיר את הפורום הזה כבר המון זמן, והוא עזר לי רבות בעבר. כיום, המחשב שלי כבר ענתיקה לגמרי (P4 Presscot, 1.5G זכרון), והוא ממש זוחל. כדי שהוא לא יכבה לי כל פעם אחרי חמש דקות - אני עובד עם מארז פתוח, ומאורר גדול עומד מול המארז נראה לי שהגיע הזמן להחליף את הטרנטה, וחשבתי שאני יכול להיעזר בכם כדי לדעת מה לקנות במקום. אז ככה: שימושי המחשב: עבודות משרדיות נטו. כגון, הקלדה בוורד, גלישה בנט, צפייה בסרטים מפעם לפעם וזהו. לא צריך מחשב לגיימרים, ולא לעבודות גרפיות מסובכות. הסתכלתי פה על המפרט הבסיסי, שעולה 1405 ש"ח (http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=133343§ion=293&target=משרדי) ותהיתי - אולי כדאי לקנות את המפרט הבסיסי של חנות "אייבורי" http…
-
- 24 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
שלום רב, אני מתכנן לשדרג בקרוב את מערך המחשבים שאני עובד איתו כבר תקופה ארוכה ולהוסיף לראשונה מחשב חזק. למחשב ייעוד ספיציפי - הרצת תוכנה שמבצעת חישובים סטטיסטים מורכבים ללא הפסקה 24/7. התוכנה מנצלת את כל יכולות המעבד שקיימות ועובדת עם 1-2G זיכרון (לא יותר). כלומר, חשובים לי מאוד מעבד חזק (ככל האפשר..) וזמני גישה קצרים לזיכרון. המחשב יהווה גם שרת SQL עבור שאר מחשבי המערך, ולכן צריך להכיל SSD וכמות סבירה של RAM אין צורך בכרטיס מסך. AMD לא על הפרק, יש לי בעיות תאימות.. ניסיתי לבדוק כיוונים של Xeon אבל לדעתי העלות/תועלת לא משתלמת לי. אין צורך במערכת הפעלה וציוד היקפי. למיקסום היכולות אני מתכנן OC קל-בינוני לטווח הארוך. חשיבות הרעש: 4 (שלא יהיה טרקטור) תקציב: 6-7K. אבל בסוף…
-
- 24 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
שלום רב, קודם כל תודה רבה לכל האנשים פה שתורמים רבות ממרצם ומזמנם ועוזרים לאחרים ! כן ירבו. המחשב שלי התפגר וצריך לקנות חדש. בשיחה עם מוכר מחנות כלשהי הגענו למפרט שיצויין למטה ואודה לכם אם תוכלו בבקשה לתת את דעתכם עליו. אבל קודם לסטיקי : 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3,500. אני מוכן לעלות עד 4,000 אם זה מצדיק את זה. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל כמה שצריך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? אני לא משתמש כבד של אף תחום אבל הייתי רוצה שיהיה אפשר לעשות מהכל. (פירוט בהמשך) א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. …
-
- 24 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני כבר יומיים עוקב אחר נושאי הפורום השונים שהועלו בפורום הנפלא הזה לאחרונה ורציתי לתת מילה טובה לאנשים שיודעים ורוצים לעזור מכל הלב. המשיכו כך... אם ניתן אשמח לקבל גם עזרה בנוגע למחשב נייד שאני מחפש כבר חודש. שמי חיים ואני מוכר עצמאי באנטרנט של מוצרים תעשייתיים לחו"ל. אני מחפש מחשב נייד ונוח ביותר ושלא אצטרך לאמץ את העיניים שלי יותר מדי. העבודה שלי על המחשב תהיה רק באינטרנט, אופיס וקצת פוטושופ, אך ארצה להשקיע במחשב שגם ייראה טוב, דגם חדש יחסית ו... מסך טוב וגדול אם אפשר(14" ומעלה) עם רזולוצייה טובה סוללה רצינית+טעינה מהירה כרטיס מסך בינוני ומעלה מעבד טוב משקל ממוצע של 2KG כמובן מערכת הפעלה נוחה חשובה לי מאד האחריות לתקופה ארוכה, לכן אקנה רק בארץ ולא אתנגד לפינו…
-
- 24 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי... גלשתי בפורום ושיניתי כמה מהדברים במפרט, הוא מיועד ל: עבודה משרדית, סרטים, מוזיקה, אינטרנט, תמונות . הנדרש - קופסא בלבד. (מעבד, לוח אם, זכרון, דיסק קשיח, מארז\ספק ופתרון קירור אם בנדרש) התקציב - 1500-2000 המפרט ששאבתי מגלישה בפורום עם שינויים קלים: מעבד AMD Athlon 64 X2 4200+ Socket AM2 Box ¤411 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1137 לוח אם ASUS M2A-VM ¤377 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31540 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤359 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זיכרון Kingston 1024MB 800MHz DDR2 CL5 ¤237 http://skypc.co.il/product.asp?pid=KVR800D2N51G מארז כולל ספק HEC 6A19 300W ¤290 http://skypc.co.il/pro…
-
- 24 תגובות
- 978 צפיות
-
-
השאלה בכותרת , מחפש לקנות מחשב סטנדרטי להורים בתקציב של +/- 2500ש"ח , עיקר השימוש יהיה אינטרנט,סרטים,office , ותוכנות תקשורת לשיחות צ'אט-וידאו. גדול המסך סטנדרטי 15.6" ושיהיה חיבור HDMI רוצה שהמחשב יהיה טוב שלא יתקע או יעבוד אם דיליי בזמן שימוש מרובה תוכנות הנ"ל במקביל -כלומר multitasking עם כמה תוכנות/אפליקציות במקביל שיעבוד מהר ולא יהיו דיליים ותקיעות חשוב שהקליטת ההאלחוטית של המחשב תהיי חזקה .המחשב ב 99% יהיה בבית . שהסוללה תהיי מבחינת קיבולת תהיי טובה- מה שחשוב תהיי איכות ותחזיק כמה שיותר זמן. שאר הפרמטרים פחות קריטיים. מבחינת מערכת הפעלה הם רגילים ל win 7 אבל אני חושב שלא יהיה נורא אם יהיה להם את ה win 8 כי הבנתי שזה יותר "קליל" מבחינת המשאבים" כלומר המחשב יעבוד י…
-
- 24 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
טוב אז אחרי הרבה התלבטויות החלטתי לקחת את המחשב הנ"ל לטווח הקצר הוא מיועד למוזיקה סרטים קצת דחיסת וידאו אימיול ביטורנט הורדות ומשחקים בכלל לא כבדים ובעוד איזה חודשיים שלוש כשיתאפשר לי, אני אקנה כרטיס מסך חדש. הסיבה שלקחתי את המעבד הזה, שכביכול הוא מעל ומעבר לצרכים שלי, היא שאני רוצה שהמחשב יטוס וישמש בעתיד הקרוב למשחקים אז ככה: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX - זמין במלאי! כמות: 1 מחיר: ¤902 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 מחיר: ¤444 מארז: Compucase HEC 6A19 400TRT Black כמות: 1 מחיר: ¤362 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta CL5 כמות: 1 מחיר: ¤418 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB כמות: 1 מחיר: ¤367 כרטיס מסך: Palit Nvidia Ge…
-
- 24 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קישור - http://bildr.no/view/1345089 המחשב הוא רב שימושי - משחקים, סרטים, עבודה (אופיס), מוסיקה וגלישה באינטרנט. אני מחפש משהו שיריץ לי הכל חלק לפחות ל-4 השנים הקרובות, עם איכות סאונד ווידיאו גבוהה. כרגע יש לי מחשב עם 250 ג'יגה זיכרון, ואני מסתדר איתו לא רע - ככה שמעבר ל-1TB אני לא צריך, אין לי צורך גם בצורב אלא בכונן הכי פשוט בשביל לקרוא דיסקים (גם לא בהכרח צריך שהוא יקרא Blu-Ray). יש לצייץ שיתכן וחסרים במפרט הזה אמצעי קירור או ספק כוח, אני לא בטוח האם מה שמובנה במארז וברכיבים יספיק, וגם אני לא סגור על זה שהלוח האם תומך בכל החומרה החדשה, ככה שמחכה לעצתכם. אני לא מתכוון לעשות OC. אני מתכוון גם לרכוש בהמשך מערכת סאונד חדשה, אבל זה כנראה יבוא אחרי המחשב. אשמח לקרוא תגובות ב…
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? גלישה באינטרנט, לימודים,עבודה על שרתים וירטואליים , סרטים א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. אופיס, גלישה באינטרנט, מכונות וירטואליות ו וינדואוס 7 ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). שימוש בייתי. ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי…
-
- 24 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מתלבט על מחשב נייד עם מעבד i7 וזיכרון 8 gb , מסך 15.6 HD , מתלבט בין הדגמים האלו: Asus X556UB מעבדIntel® Core™ i7-6500U מהירות2.5GHz up to 3.1GHz זיכרון מטמון4M Cache זיכרון מירבי12GB חריצי זיכרון1 נפח(4GB+4GB) 8GB זיכרוןDRAM DDR3 כוננים אופטייםSuper-Multi DVD מהירות דיסק7200RPM גודל דיסק1TB דיסק קשיחSATA http://night-net.net/items/999505 Asus X556UB-DM097D Intel® Core™ i7-6500U Processor 2.5GHz "15.6 1920x1080 Full-HD LED NVIDIA® GeForce® 940M 2GB 8GB DDR3 256GB SSD https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=19483 נראה שההבדל הוא רק בדגם ומדובר באותו המפרט. עד כמה …
-
- 24 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
דרושה חוות דעת על המפרט הזה שהמליצו לי עליו המפרט נבנה למטרת גיימינג כבד. לא אבצע אוברקלוק. בקשר לציוד הקפי שאני השתמש: מסך:BenQG2410HD רזולוציה: 1920X1080 ומה שאני רוצה מהמחשב שהוא יוכל להחזיק BF3 על אולטרה היי אז מה אתם חושבים על המפרט?? תודה [table][tr][td][table][tr][td]מעבד[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray[/td][/tr][/table][table][tr][td] 1 [/td][/tr][/table][table][tr][td] ₪929 [/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]קירור למעבד[/td][/tr][/table][table][tr][td]Scythe KATANA 3 1156 / 1366 only[/td][/tr][/table][table][tr][td] 1 [/td][/tr][/table][table][tr][td] ₪129 [/td][/tr][/table]…
-
- 24 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מחשב חדש בעיקר לגיימינג תקציב 4-4 וחצי גג.. שום ציוד הקיפי! רק "קופסא". עדיפות לחנות באזור השרון (לא נורא אם לא..) תודה לכולם !!!
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX ¤1089 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-S3 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950PRO 256MB DDR3 DUAL DVI VIVO TV/O - RETAIL זיכרון: SUPERTALENT 1024MB DDR2 667 CL4 + HEAT SINK מארז: COMPUCASE CI-6A19-NPS ATX SUPER MIDI TOWER CASE w/o PSU סט מקלדת ועכבר: MICROSOFT MULTIMEDIA KEYBOARD-PS2+MICROSOFT WHEEL OPTICAL MOUSE-PS2/USB ספק כוח: Enermax Liberty 400W ATX/BTX Dual CPU Support שאלות: 1)האם יש לוח מקביל של אסוס בסביבות אותו מחיר של הלוח שלקחתי? האם עדיף לקחת אותו? 2)האם המארז מומלץ? לשנות למארז אחר? באותה סביבת מחיר? 3)סט מקלדת ועכבר מתאימים למשחיק ולעבודות רגילות במחשב?.לא צריך משהו מיוחד האם יש צורך …
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים ), צפיה בסרטים, עריכת קבצי טקסט גדולים באקרובט * גודל המסך? 15" עדיפות למאט (עדיפות ל17" אם נמצא דגם העונה לדרישות ובמחיר הנדרש) * רזולוציית המסך? דווקא רזולוציה לא גדולה מידי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת הכוללת numpad * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא, מחובר לחשמל רוב הזמן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? DVI וHDMI * Bluetooth? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) אני לא בטוח בזה לגמריי. * כונן אופטי? לא חשוב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, רק 3 שנים אחריות * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדי…
-
- 24 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אחרי הצעות של משהו כמו 2000 מפרטים שניתנו לי הרכבתי מפרט. היו רכיבים (שהשמות שלהם ממש ארוכים...) שלא ידעתי להתאים בדיוק למה שכתבו לי, אבל בחרתי בזה שהכי דומה, ככה שיכול להיות שהיו פאשלות קטנות בחומרה (אבל בשביל זה אני פה, שואל אותכם לגבי המפרט ), יש גם כמה רכיבים שבחרתי על דעת עצמי, ואני מקווה שהם לא פאשלות. כעיקרון המפרט תוכנן להיות בערך 5500~ שקל, יצאה לי חריגה של 700 שקל ואני מנסה איכשהו להוריד, למרות שאם יגידו לי שהמפרט הזה ממש מצויין אז אולי אני אאשר גם את החריגה הזאת. אני מבקש בכל לשון של בקשה אל תבנו לי מפרט חדש. כיוון שהמפרט הזה מורכב מרבים שניתנו לי, אני מאמין שבכללי הוא די טוב, והשיפורים שאולי הוא דורש הם נקודותיים בלבד! המחשב הוא בעיקר למטרות משחקי מחשב כבדי…
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, מחפשת מחשב נייד חזק לשימוש יומיומי בלימודים באוניברסיטה ובנוסף שאוכל להרים בו מכונות VM. אני רוצה להשקיע במחשב שישאר טוב גם לאחר כמה שנים טובות אך מוגבלת מבחינת תקציב. מחפשת מחשב טוב עד 5,000 שקלים. רצוי DELL / HP / MAC .
-
-
- 24 תגובות
- 4.6k צפיות
- 3 followers
-
-
בוקר טוב חבר'ס, הדרישות: בעיקרון אין דרישות מיוחדות, סטנדרטי - משחקים, מוזיקה, אינטרנט. מעבד: AMD או אינטל, זה לא ממש משנה לי, העיקר שיהיה Dual Core. לוח אם: אם מדובר באינטל, הבנתי שה-965 מצויין (ה-975 יקר מידי). אין העדפות לחברות ספציפיות ואיני אוברקלוקר, ככה שאין צורך בלוח אם שמצטיין בזה. זכרונות: 667 או 800? מה עדיף? ג'יגה, או שיש צורך ב-2 ג'יגה? כרטיס מסך: עדיפות ל-ATI. לא צריך כרטיס היי אנד, אבל שיהיה כרטיס חזק מסך: עדיין מוכרים CRT's טובים? איני חובב LCD's. חשבתי על LG F900P. צורב: שיהיה צורב DVD איכותי. הרד דיסק: 250-200GB שיהיה Sata 2 כמובן. (במחשב הנוכחי יש לי 100GB ויש לי מחסור במקום). כרטיס קול: Audiogy 2 בסיסי יחסית יספיק. מקלדת ועכבר: אין צורך…
-
- 24 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מחפש מחשב נייח לעיצוב גרפי, אינדיזיין, אילוסטרייטור, פוטושופ וכו'. צריך מחשב עבודה חזק שלא יגמגם עם כמה תוכנות ביחד ומספר קבצים בכל תוכנה, בנוסף לוורד אקסל ואינטרנט. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000-6000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת גרפיקה, פירוט תוכנות למעלה. לפחות 2TB זיכרון. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) צריך הכל חדש 5. עד כמה חשוב ש…
-
-
- 24 תגובות
- 4.1k צפיות
- 4 followers
-