ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,464 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מחפש מפרט, ב3000 ש"ח לא כולל מסך מקלדת ועכבר. רצוי מאוד שאפשר יהיה להריץ משחקים במחשב הנ"ל, כלומר, לא צריך את כרטיס המסך המתקדם ביותר אך רצוי שהוא יהיה נורמלי... אשמח להצעות. תודה.
-
- 7 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום, החלטתי שצריך להתחדש כבר. יש לי כרגע מחשב בערך בן 4. המחשב כבר לא מסוגל להריץ פיפא/פרו ברמות גבוהות (וגם אם כן, מקרטע), כנ"ל לגבי קאונטר סטרייק (שאני משחק פה ושם). זה המפרט: E4500 לוח אם של ג'יגהבייט (לא זוכר דגם מדוייק) HDD 160GB 2GB GEFORCE 9500 אני מעוניין במחשב עם מעבד אינטל i3/i5 לוח אם - מה שיהיה טוב ומתאים הארד דיסק של לפחות 300GB (למרות שאני לא מהמורידים הגדולים, אבל ה-160 שלי מתחיל להתמלא) 4 ג'יגה זיכרון לפחות (אני מאמין שזה המינימום היום כדי שהכל יסחוב כמו שצריך, נכון?) כרטיס מסך שיריץ לי פיפא/פרו/קאונטר סטרייק על הגדרות גבוהות בלי בעיה. אני עם מסך 19' של LG ואולי אחליף אותו יותר מאוחר ל-DELL בגודל 22-23. תקציב? כמה שייצא. אין לי משהו מוגדר מראש. תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני מתכוון לקנות מחשב חדש בימים הקרובים, בניתי לעצמי מפרט ואני רוצה את חוות דעתכם. התחומים שאני פחות מבין בהם הם לוח אם וכרטיס מסך, ורציתי לדעת אם מבחינת מעבד המעבד ששמתי כאן שווה השקעה או שעדיין עדיף להסתפק ב-1MB בבקשה: מעבד - Intel Pentium 4 3.2 Ghz S-775 Prescott 2M Cache 64 bit לוח אם - 865 NEO2-Platium DDR 128b,sb,sata,GBL? זיכרון - 512MB A-Data X2 כרטיס מסך - NX66256D Gigabyte 6600 256MB DVI,TV,PCI-E כונן קשיח - 200GB SATA 7200 RPM 8MB Buffer-WD2000JD צורב DVD - NEC 3520A DVD±RW x16 Dual x4 מארז - Thermaltake Sviking VA4000BWS תודה מראש, ירון.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מצ"ב מפרט עם מחירים של KSP: Processor: Core 2 Duo E8400 ¤835 Motherboard: Asus P5QL-E ¤555 Memory: DDR II 800Mhz 2x1GB OCZ Vista Upgrade Edition XTC - ¤150 Hard Drive: WD 500GB, 16MB, SATA II - 280 Graphics Card: ZOTAC 9600GT Synergy 512MB GDDR3 PCI-e - ¤560 Writer: LG DVD ±RW GH22NS - ¤110 Cooler: Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤125 Case: Triton P180 ¤300 PSU: ENERMAX MODU82+ 425W - ¤ 425 Floppy: - ¤45 Work: - ¤60 Total : ¤3445 המחשב לא יעבוד עם OC. האם יש במפרט רכיבים "מוגזמים"? האם המעבד לא מהיר מדי למערכת? למשל מול הזכרונות. המעבד הוא הרכיב היקר ביותר ולכן השאלה.
-
- 7 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום, יש לידידה שלי מחשב נייד, ACER ASPIRE 5735Z. נשבר לה המסך. לא הפלסטיק, אלא הLCD עצמו. ה WINDOWS עולה והכל עובד כמו שצריך פרט לכך שחלק מהמסך לא עובד וממש רואים שהLCD שבור מבפנים. מישהו יכול להמליץ לי על מקום זול לקנות רק את ה LCD ואני כבר אחליף אותו בעצמי? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, כתבתי בעבר את הדרישות שלי, אבל הנה הן שוב... הגעתי לשני מועמדים סופיים... מישהו יכול להגיד לי מה כדאי לי לקנות בהתאם לדרישות והאם מישהו התנסה בדגמים הנ"ל? HP: http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=000051iaATEx8xBeyLvcL2QcFU8:12bbi68k5?id=4164075&pr=QJ5&N=2 31488 30244&sgID=10 Lenovo: http://www.qsys.co.il/pl_product~59-018790~10~34.htm תודה רבה לכל העוזרים... * מטרות המחשב?- עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, משחקים (לא גיימר מושבע, אבל יהיה נחמד אם יהיה אפשר לשחק קצת). * גודל המסך?- לא קטן מדי ולא גדול מדי. 14-15 פלוס מינוס. * משקל רצוי?- לא קריטי יותר מדי... 2-3 ק"ג יהיה סבבה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך?- אני לא יודע מ…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מפרט שברכבתי ואני צריך שתגידו לי אם החלקים מתאימים ואם שווה לקנות את החלקים במחירים שכתבתי: מעבד - Intel Core 2 Duo E6300 1860 MHz 2048 KB 64 Bit FSB: 1066 MHz LGA 775 876 ש"ח לוח אם - Gigabyte Intel P965 Express FSB: 1066 MHz DDR2 622 ש"ח זכרון - Kingston DDR2 2 GB 667 MHz CL5 485 ש"ח כרטיס מסך - Gigabyte nVidia GeForce 8600GTS 128 Bit 256 MB 1,048 ש"ח כרטיס קול - Creative 24 Bit 96 KHz 7.1 ערוצים 169 ש"ח כונן קשיח - Western Digital SATA 2 160 GB 7200 RPM זיכרון נדיף - 8 MB 248 ש"ח צורב די.וי.די - LG זיכרון: 2 MB מהירות שכתוב די.וי.די: X8 מהירות צריבת די.וי.די: X16 מהירות קריאת סי.די: X48 מהירות צריבת סי.די: X48 תומך בפורמט DVD-RAM תומך בשכבה כפולה 157 ש"ח …
-
- 7 תגובות
- 629 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? שיריץ SC2 חלק, אין לי שום בעיה גם אם זה על גרפיקה של LOW * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא ממש משנה... שיהיה גודל נורמלי למחשבים נידים. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא מבין בזה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (H…
-
- 7 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למפרט לעריכת סאונד ב5 אלף עם אפשרות חריגה אפילו ל6 אבל רק אם יש צורך המפרט לחבר שיוצר מוזיקה בעיקר טכנו בכל מקרה המפרט צריך להכיל מעבד - עדיף אינטל בשביל תוכנות עריכה של סאונד ,בגלל הבאס לא? זיכרון - 2 ג'יגה כרטיס מסך - משהו פשוט לא צריך משהו חזק מאוד אבל גם משהו בסביבה של 9600 (פרו\XT) יהיה טוב לוח אם- משאיר את זה לכם משהו עם הרבה פ'יטצ'רים ושיתן ביצועים טובים ,המפרט לא לOC מארז וספק משאיר לשיקולכם כוננים: sata 120 wd lite on 52X cdrw אני אשאל אותו אם הוא רוצה צורב DVD במקום כרטיס קול נראה לי החלק הכי חשוב אני ממש לא מבין בתחום של הכרטיסים המקצועיים ,אז תנו הצעות לכרטיס טוב לעריכה שיכיל את כל היציאות\כניסות שצריך
-
- 7 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום רב, אישתי נוסעת לשנה לימודים באנגליה ואני קונה לה מחשב נייד. * מטרות המחשב? אקסל, וורד, תוכניות סטטיסטיות, אינטרנט, סרטי HD ומשחקים קלים * גודל המסך?14"\ 13.3", לא משנה אם מט או מבריק (הגודל תלוי באפשרות להקטנת המשקל...) * רזולוציית המסך?לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אשמח למקלדת מלאה * משקל רצוי? עד 2 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3 * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיף 500 ג'יגה אבל לא חובה. * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות כללית ל3 שנים, בינ"ל לפחות בשנה הראשונה- חובה (אשתי לוקחת את המחשב לשנה לאנגליה) * האם בתקצי…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה כרגע אני שוקל לשדרג את המחשב שלי... (אז ככה אני יכול לשדרג לAM2 אבל אני לא יודע אם הBT יכנס לי לבורד בלי להפריע ללוח אם) אז חשבתי על משהו כזה...מעבד אופטרון 170 עולה משהו כמו 1000 שקל וזיכרון -כאן יש 2 אפשרויות...למכור את שלי ב600 ככה...ולקנות זיכרון 2X1GB (חשבתי על NS של GSKILL, או שמישהו יציע משהו אחר...אגב איך הם בOC?) או להוסיף עוד 2X512 משהו ברמה שלי ולבסוף לקבל קונפיגרציה של 4X512 אבל אז הבנתי שאין לי מצב לאוברקלוק... בנתיים זה ככה : מעבד +זיכרון חדש = 2300 מעבד + זיכרון יד שניה = 1600 בכל מקרה אני רוצה להחליף את המאורר של הספק..(הוא הגורם ל"רעש" שיש לי מהמחשב...למאורר של AeroCool StreamLiner 140MM ואולי גם לקנות כזה לBT...) בקשר למאוררים כרגע יש 3- מעבד, ספק…
-
- 7 תגובות
- 707 צפיות
-
-
איך המפרט חבר'ה? הכל פה מתאים ויעבוד כמו שצריך? הלוח תומך ב SATA 2? והאם הספק כוח שלי יספיק (HEC 400) או 450 אני לא סגור על זה Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz 8Mb BOX Stepping G0 Zalman CNPS7500-AlCu LED SuperTalent 2GB Kit DDR2 800Mhz PC6400 4-4-3-8 T800UX2GC4 Abit IP35-E Intel P35 Chipset Socket 775 תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 695 צפיות
-
-
זה בשביל חבר זה מה שאני הרכבתי לו מעבד Intel Core i5-750 Box ₪1050 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5750 לוח אם Gigabyte GA-P55-UD3 ₪727 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950200 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪288 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1115 זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 Ripjaws ₪477 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-10666CL9D-4GBRL כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD5870 1024MB DDR5 PCIe ₪1999 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD5870 צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ₪111 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH22N מארז ללא ס…
-
- 7 תגובות
- 761 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב…
-
- 7 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום בניתי את המפרט הבא לצורכי עבודה ב SOLIDWORKS וגם למשחקים על רזולוציה הכי גבוהה המסך שלי הוא SAMSUNG BX2450 24'' LED התקציב עומד על עד 5800 שקל גג אני מבקש לשמוע חוות דעת על המפרט וגם אם אתם מזהים "צוואר בקבוק"? המפרט הוא: [table][tr][td] מעבד: [/td][td] INTEL CORE i7 S1155 2600K 3.4Ghz - TRAY אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪1417 [/td][/tr][tr][td] לוח אם: [/td][td] ASROCK Z68 EXTREME 4 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪967 [/td][/tr][tr][td] זיכרון: [/td][td] G.SKILL "XL" 8192MB (4096MBX2) DDR3 1333 CL9 - RIPJAWS-X אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪476 [/td][/tr][tr][td] כרטיס מסך: [/td][td] SAPPHIRE HD6950 2GB GDDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש! - זמין במלאי אחריו…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התקציב הוא 5100 שקל אחרי חריגה המחשב לגיימינג שישתמשו בו למשחקים הכי חדשים כמו קריסיס וCOD 5 וכל זה אין צורך בציוד היקפי יש לי את כל מה שנאי תריך ותתחבר למחשב מערכת 5.1 לקחת בחשבון אנ ילא צריך ארדיסק יש לי את http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6763 וצורב יש לי משהו פשוט של LG אז אנ יגם לא צריך לא ממש חשוב לי השקט מ1 עד 10 השקט חשוב לי 3 היה אובר קלוק עתידי בגלל זה אנ ירוצה לוח אם של DFI יש כבר דגם מדויק שאנ ירוצה (ינתן בהמשך)ואני יודע לעשות אוברקולוק אנ יעושה לכרטיס מסך ואנ יעושה גם למעבד אבל זה בעתיד למעבד נאי לא צריך מערכת הפעלה אנ ימוריד אני רוצה את המחשב מKSP שמעו אני רוצה זיכרונות במהירות 186 ומעלה לוח םא של DFI מהדגם הזה T3eH6 והמערכת הצמה תהיה מערכת CORE I7 920 …
-
- 7 תגובות
- 972 צפיות
-
-
אהלן חברים, אחרי כמה שנים של עבודה על המחשב הנייד שצריך לנוח, אני מעוניין לקנות מחשב נייח. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 20K, אין אפשרות לחריגה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מידול, רינדור, עריכת וידאו וגיימינג. שימוש בתוכנות: Autodesk Maya (Arnold,Vray), Zbrush, Substance Painter, Adobe Suite. בנוסף גיימינג. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב …
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, בימים האחרונים התענינתי פה על שידרוג כל חלקי המחשב והשארת המארז, כי היתה בעיה שבגללה לא יכולתי לקנות מחשב חדש. עכשיו היא נפתרה באופן מאד לא צפוי, וממילא אני צריך דרישות קצת שונות ממה שהיה מקודם. מצטער שהטרחתי אותכם לשוא בנושא הקודם אבל זאת היתה תפנית לא צפויה כלל. לכן פתחתי נושא חדש כי עכשיו משתנים כמה דברים, (אני מקווה שאני לא עובר על אחד מהנוהלים בפורום, ניסיתי עד כמה שאפשר למנוע בילבול וגם צינתי בנושא הקודם שהוא כבר לא רלוונטי, גם בנושא שלו, גם בהודעה הראשונה וגם בהודעה האחרונה, פשוט עכשיו אני צריך דבר אחר לגמרי מהמפרט הקודם, גם חיכיתי עד לרגע האחרון לפני שאני יוצא מהבית כדי שההודעה הקודמת תרד למטה כמה שיותר) ניגש לעינינים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) ה…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חברים, לפני כחצי שנה קניתי מחשב מסוג dell latitude 6430u. מחשב חזק מאוד. משום מה, הוא נתקע לי כל הזמן ואני מרגיש כאילו אני עובד עם מחשב משנות ה-90. עבדתי עם מחשבים חלשים יותר שעבדו בצורה הרבה יותר חלקה. הוא לא נתקע לי שאני עובד עם פרימייר ותוכנות כבדות כאלה, הוא נתקע לי סתם שאני באינטרנט או שאני רואה איזה סרט לא כבד במיוחד. לא קניתי אותו חדש, קניתי אותו יד שניה מבנאדם. עשיתי לו בדיקות חומרה והוא היה תקין לגמרי. יש לי אחריות מלאה מדל והחלקים שיש לי מקוריים, כך שבקטע הזה אין מה לדאוג. כשקיבלתי אותו, הוא היה במצב כמעט חדש ובקושי השתמשו בו, ולכן לא פירמטתי. עכשיו אני חושב על לפרמט אותו ואולי המחשב יעבוד יותר חלק. איך מפרמטים מחשב שאין לו כונן דיסק? תודה רבה לעונים.
-
- 7 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
הי, דעתכם על המפרט הבא: מיועד למשחקים על 24'' FHD. מבוסס על הצעה שנתנו לי פה לפני כמה ימים. מעבד: INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 : "SLBLC" - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪1028 לוח אם: GIGABYTE GA-P55A-UD3 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪740 זיכרון: OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600 CL9 - OBSIDIAN EDITION : OCZ3OB1600LV4GK אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪655 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 - RETAIL אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪1505 צורב DVD: LG DVDRW GH22-NP X20 - BLACK - IDE אחריות: שנתיים. מחיר: ₪130 מארז: ANTEC SONATA III w/o PSU אחריות: שנה. מחיר: ₪344 מקלדת: MICROSOFT WIRED KEYBOARD 500 : ZG6-00026 אחריות: שנה. מחיר: ₪70 עכבר: MICROSOFT WHEEL MOUSE OPTICAL…
-
- 7 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום! פוסט ראשון שלי כאן, אז תיהיו עדינים 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? כללי, קצת משחקים, תכני HD, תכנות א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. תכנות, משחקים (RTS, RPG, וכד'), צפייה בתכני HD ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). תכנות לשם פרנסה, כל השאר בשביל הכיף ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1920x1080 * באיזה סוג משחקים תשח…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להרכיב מפרט למחשב משחקים עד עשרת אלפים שקלים, לא כולל ציוד היקפי. אשמח לעזרה! 1. מה התקציב המקסימאלי? מקסימום 10,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1000 שקל 2. מה שימושי המחשב? משחקים ב) אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב? UNREAL TOURNAMENT 3 HALF-LIFE 2:EPISODE 2 MASS EFFECT 3 BIOSHOCK 2 FARCRY 2 HALO 3 MODERN WARFARE 3 FALLOUT 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). על מסך רחב 24". לא יודע מה הרזולוציה. מקסימלית -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי? אין צורך בציוד היקפי (רמקולים, מסך, מקלדת,…
-
- 7 תגובות
- 770 צפיות
-
-
המחשב הזה שווה 4000 ? * מעבד מהיר 3.0GHz (E6850) 4MB 1333FSB * לוח אם GIGABYTE P35-S3L * חבילת זיכרון ענקית 2048MB במהירות 667MHZ * דיסק קשיח ענק 500GB בטכנולוגיית SATA-II * כרטיס מסך מתקדם GIGABYTE GeForce FX 8600GT PCX 256Mb לוח אם דגם: GIGABYTE סוג ציפסט:Intel® P35 כרטיס קול משולב:8 Channels ALC888 כרטיס רשת:משולב 10/100 יציאת 4 x SATA 3Gb/s connectors יציאת PCI-Ex:כלול יציאת USB 2.0: כלול תמיכה בדיסקים S.ATA:כלול תמיכה בדיסקים S.ATA 2:כלול תמיכה בטכנולוגיית CORE 2 DUO:כלול מעבד סוג מעבד: Intel® Core2 Duo דגם מעבד: :3.0GHz E6850 זכרון מטמון:4MB אחריות: כל החיים זכרון KINGSTON נפח:2048MB סוג זכרון: DDR2 מהירות: 667MHz כרטיס מסך: GIGABYTE GeForce FX 8600GT PCX 256…
-
- 7 תגובות
- 560 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג באיזור ה1500 שקל במידה וזה ייתן שיפור משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גיימינג פיתוח תוכנה ועריכת תלת-מימד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים חדשים שייצאו \ יצאו בעתיד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 4K בסביבות ה30-28" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינו…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעונין בהמלצה למחשב נייד (עד מחיר 5000 שח) - איזו פירמה , איזה מפרט (מהירות מינימלית של מעבד + זכרון, זכרון מינימלי) כדי להריץ visual studio 2008 , visual studio 2005, ו-sql server ? ושנית, באיזה מחשב נייד ניתן להתקין מחשב windows xp professional (לא windows vista) - בivory אמרו לי שברוב המחשבים הניידים לא ניתן להתקין xp pro, כי הם באים עם vista - אבל אני נעול על xp professional
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-