עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Juvleve,

אהלן המפרט הזה ב2300 שקל שווה משהו? מארז: case lp05 500w psc לוח אם: intel original dh61ww b3/asrock h61m b3 מעבד: intel core i5 - 2500 3.3ghz 4cores זכרון מעבד: intel smart cache 6mb קירור: deep cool e21 big airflow supersilent 1155 זיכרון: kingston 4gb ddr3 דיסק קשיח: samsung spinpoint 1000gb 7200 כרטיס מסך: geforce gt520 2gb full hd המטרה שהוא יריץ משחקים כמו gta 4 בבינוני בערך מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  2. Started by dudiko,

1. מה התקציב המקסימאלי? - 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תמיד עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב מיועד להרצת המון תוכנות כגון visual studio, מכונות וירטואליות, eclipse או כל תוכנה שמהווה סביבת פיתוח. המחשב צריך להיות מספיק חזק בשביל שלא יקרטע כאשר מכונה וירטואלית ו-visual studio פועלים יחדיו. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא כ"כ משנה. כמובן שהכול במידה. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (O…

• 6 תגובות
    • 892 צפיות
  3. המחשב הראשון ‏Dell Inspiron N5110 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&uin=13838 המחשב השני ‏Asus K53SV-SX129V‎ ולהוסיף לו 4 ג'יגה זיכרון http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&uin=13809 גודל מסך רצוי 15.6 השימושים העיקריים שלי הם אינטרנט, מוזיקה, סרטים ומעט משחקים לפעמים גם כבדים. תקציב עד 4500 ש"ח. האם שווה להוסיף כסף ולקחת את המחשב הנ"ל ‏ Asus N55SF-S1188V + SonicMaster Subwoofe ואם כן האם ההבדלים משמעותיים ובמה. http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&uin=13689 אם יש למישהו רעיון למחשב טוב יותר אשמח לשמוע, תודה רבה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by -Blaze-,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? במסגרת ההיגיון. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, מדיה (צפייה בסרטים HD וכו') א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יחובר למסך 47 אינץ' FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, ר…

• 6 תגובות
    • 616 צפיות
  5. Started by adu,

דבר ראשון אין לי אחריות אז ללכת לפלאפון לא בא בחשבון. לפני כחודשיים המחשב הפסיק לעלות, כלומר המחשב עולה, נשאר על מסך של LG ואז כשהוא מנסה לעשות בוט הוא רושם את ההודעה הבאה תתעלמו מזה שהוא כותב פה בתמונה שאין מדיה בכונן דיסקים, זה אותו הדבר בכל פעם. השורות המעניינות הם מהמילים for antheros.... מישהו מצליח להבין מה הבעיה פה במחשב? איך אני גורם לו לעלות נורמלי/לעשות בוט מהסי-די כדי לפרמט אותו?

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  6. אני מקווה שאני בפורום הנכון, מותקן על המחשב מערכת הפעלה 64ביט שלא מסתדרת עם תוכנה 64ביט של אוטוקאד (המחשב מתרסק שפותחים את התוכנה). רציתי לדעת כמה דברים - א) האם אפשר להתקין מערכת הפעלה 32ביט? (אחרי שבדקו אמרו לי ב notebookclub שאי אפשר להחליף למערכת הפעלה 32ביט בדגם הזה), איך אני בודק דבר כזה? ב) מה אפשר לעשות עם התוכנה של אוטוקאד והמחשב? הסתבכתי, אני שוקל למכור אותו יד שניה ורק קניתי אותו לפני 3 חודשים...

• 6 תגובות
    • 904 צפיות
  7. שלום לכולם, קיים מעבד- Intel Core i7 2600 sandy bridge, יש לי רק את הצ'יפ, לכן אם צריך משחה טרמית אבקש לכלול אותו גם במפרט. 1 . מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ', 1920-1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמ…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום לכולם, קיים מעבד- intel core i7 2600 sandy bridge, יש לי רק את הצ'יפ, לכן אם צריך משחה טרמית אבקש לכלול אותו גם במפרט. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ', 1920-1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמו…

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  9. מחפש מפרט למחשב לשימוש ביתי סולידי הכולל בעיקר גלישה, מעט סרטים, מעט משחקי מחשב (ישנים כאלו שעבדו על המחשב בן ה-6 הקודם).מלבד פיקאסה אין תוכנה שנמצאת בשימוש קבוע 1. מה התקציב המקסימאלי? 1.5k-1.2 עם מקסימום חריגה כמה מאות שקלים. 2. מה שימושי המחשב: כאמור לעיל, .המסך הקיים הינו בגודל 19 אינץ. לא ידועה הרזולוציה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10? לא קריטי - רעש סטנדרטי. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה ו/או הרכבה? windows7 לשימוש ביתי (בתקציב נפרד) והרכבה. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא. עדיפות לירושלים/ ת"א. 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המ…

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  10. Started by gmpc,

שלום, אודה להמלצה מצד אחד המומחים לחומרה המיועדת למשחקים. אני רוצה להרכיב מחשב בתקציב של עד 3000 שקלים - אין צורך ברכיבים הבאים: יש צורך ב: לוח מעבד זכרונות כ. מסך מארז * קיים ספק כח של CORSAIR 500 ודיסקים קשיחים ( SATA ) תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  11. אני עדיין מחפש מחליף ל-R2H שלי - טאבלט שמריץ WINDOWS, פחות מ-1KG עם מסך מגע טוב וחיבור VGA חובה. יש לי גם את ה-GIGABYTE M912X המצויין: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=452165.msg3867413#msg3867413 אני מחפש משהו קטן, קל וחזק משמעותית ממנו, בלי חשבון (כמעט) למחיר כרגע. עד כה ראיתי את ה-ICONIA TAB של ACER אבל המעבד שלו חלש בהרבה ואין לו יציאת VGA כלל: פתחתי עליו דיון - בלי הרבה תגובות (כצפוי): http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=500348.0 חשבתי אולי ה-Asus Eee Slate EP121 האימתני יעשה את העבודה, אבל 1.6 ק"ג ללא VGA לא ממש עוזרים לי... http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=499266 (גם - ללא תגובות). ב-Computex 2011 שמתנהלת ברגע זה, הושק ס…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. אהלן, אני גר בדירה קטנה וברצוני לקנות מחשב שיחובר למסך הטלוויזיה בסלון שישמש אותי כמחשב לשימוש כללי אך בעיקר לצפייה בסרטים. 1. מה התקציב המקסימאלי?- 2500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?- ניתן להשתמש בכל התקציב אך רצוי לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?- לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?- צפייה בסרטים, גם באיכות HD ושימושים כללים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם…

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  13. Started by bouscher,

אהלן פורום מפרטים (: ברשותי טלוויזיה 37" של שארפ ואני מעוניין לצרף לה מחשב שיענה על כל הדרישות של מערכת בידור בייתית (כרגע מחובר אליה מחשב רגיל, אבל אני מעוניין להחזירו לשולחן). מה אני מחפש בגדול: -מפרט שיעלה באזור ה-2K (אם יש איזה שדרוג ממש ממש טוב, אז אפשר חריגה קטנה) -מחשב שיריץ סרטי HD בצורה חלקה (שתהיה יציאת HDMI למחשב, חובה מבחינתי) -כרטיס קול טוב, שילך עם המחשב -נפח דיסק של טרה אחד -אין צורך ברמקולים או במערכות היקפיות אחרות (מקלדת/עכבר אלחוטיים למשל) בנוגע לחנויות, אני מעדיף חנויות שהן באזור חיפה והקריות (KSP ונעה מחשבים לדוגמה). אני לא מבין בתחום של HTPC, אז הארות והערות יתקבלו בברכה תודה מראש ויום טוב

14. Started by tamir950,

גמר חתימה טובה לכולם, ברצוני לקנות מחשב למשחקים כבדים עם מסך ב6K בעוד כמה חודשים בודדים עם שיחרורי מהצבא, אשמח לעזרה מקצועית בעניין. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0.3K (רצוי שלא) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין תוכנות ספציפיות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA IV, crysis2, far cry2, mafia2, hitman5 ועוד.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שי…

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. היי חברים, אני רוצה לבנות מחשב שיהיה חזק ויתאים גם לעבוד כמו שרת בדיקות עבורי. שיתמוך ב64 BIT ולוח אם שיתמוך בוירטואליזציה וכונן SSD עתידי. בנוסף שאני אוכל לשים לו כרטיס מסך חזק בעתיד. (כרגע אין מספיק כסף עבור זה). אם יהיה אפשר לדחוף לזה כונן קשיח בגודל 1 טרה זה יהיה מעולה. כל זה יורכב בתוך מארז antec 300 עם ספק של 550w חנויות מומלצות על ידי הם KSP ו- RSM עקב קירבה אליי. תודה.

• 11 תגובות
    • 938 צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 150 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר, וגם צפייה בסרטים/סדרות ב-HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחקי ה-FPS החדשים (כולל משחקים כמו: borderlands 2, rage וכו' ) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני מתכנן לקנות מסך בעתיד (בין 22-24 אינץ') -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)…

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  17. Started by OR2OOO,

נפל לידי סכום כסף ואני רוצה לפנק את אחותי ב-HTPC חדש כי שלה התקלקל ליפני חצי שנה, אז הנה השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לכסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מוזיקה ותכני HD . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Windows Media Player. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אפשר לומר שלא אולי בסיסי ביותר(משחקים של ה-Windows). -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים של ה-Windows. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב …

• 8 תגובות
    • 974 צפיות
  18. השאלת כדאי היא בגלל המהירות - אני לא בטוח באיזה מהירות הסלוט שיש לי זז, אבל לפי: http://en.wikipedia.org/wiki/ExpressCard בדור הראשון המהירות המקסימלית היא 2.5, בדור השני זה כבר 5. אם יש לי של הדור הראשון, זה עדיין טוב פי 5 מהUSB 2 שיש לי על המחשב (HP DV6 1340EJ), אבל זה יקר (היחיד שמצאתי): http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=32183 ולא ישמש אותי במחשבים אחרים (שכן אני בספק אם בנייד הבא שלי לא יהיה USB 3 מובנה). מה אתם אומרים?

19. Started by Jeremy0127,

היי, אני רוצה לבנות מחשב גיימינג 5000 ש"ח, אין בעיה לקנות את החלקים בנפרד מחנויות שונות ולהרכיב בעצמי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. battlefield 3, elder scrolls, crysis 2, The old republic mmo. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המסך הוא טלוויזיה 32 אינץ של SO…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  20. ש-לום. אני מחפש מחשב נייד לשותפה הנחמדה שלי, תקרת התקציב שלה הוא 3,000 אבל מן הסתם העדיפות היא למחשב כמה שיותר זול הדרישה האמיתית היחידה מהמחשב היא יכולת סבירה לעבוד עם Photoshop, ככה שנראה לי עדיף מעבד סביר ולפחות 3gb RAM כל שאר הפרטים למעט המחיר פחות קריטיים: מטרות המחשב? עבודה ביתית עם שימוש מזדמן בתוכנות בסגנון Photoshop * גודל המסך? עדיפות ל-15", לא קריטי * משקל רצוי? לא קריטי, השימוש יהיה בבית * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) יציאת HDMI לצורך שימוש בטלוויזיה * בלוטות? רצוי, לא נדרש * גודל מינימלי של כונן קשיח? כמה שיותר, אבל האחסון יהיה על כונן חיצוני * כונן CD/DVD? צורב? ע…

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  21. Started by Inertia,

שלום לכולם,יש לי מערכת מבוססת core 2 שאני מעוניין לשדרג אני צריך המלצה למעבד ולוח אם מתאים, וקיט לזכרונות. אני חושב על i5, i7 Sandy Bridge ראיתי שלשניהם יש גרסאות עם k ובלי. יש לי כרטיס מסך HD5670 שנשאר, כמו גם ספק כח חדש (וטוב) הרדיסק ומארז השימוש במחשב יהיה גיימינג ועריכת וידאו, אני רוצה שתהיה אופציה לאוברקלוק במקרה הצורך. אני לא צריך כ.גרפי כי יש, ולא צריך כרטיס קול כי יש לי כרטיס נפרד (פי.סי.איי) רצוי שהמעבד+לוח אם+זכרונות לא יחרגו מ2000 ש"ח. בגדול אני מחפש את היחס עלות\תועלת הכי משתלם במחיר הזה ועבור הדרישות האלו. אשמח להצעות

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. . מה התקציב המקסימאלי? 2200 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח, רק במידת הצורך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבודה משרדית, אבל כמפתח אני נוהג להריץ המון אפליקציות במקביל, לכן אני משדרג את הגרוטאה שיש לי עכשיו. ואם כבר אני קונה מחשב, אשמח גם שיריץ משחקים חדשים ברזולוציות סבירות. ואם לשם כך צריך לחרוג מהתקציב, בשביל זה ציינתי את סכום החריגה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבע…

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? התקציב המקסימלי הוא 1700 שקל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש אפשרות לחסוך זה יהיה מצוין! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש העיקרי במחשב הוא התוכנה CUBASE 5 יצירת מוסיקה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). CUBASE 5,כבד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). האמת שיש לי 2 מסכים אחד של ACER ברזולוציה של 1440*990 והמסך השני של SAMSUNG ברזולוציה 1280*1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. הי, אני רוצה לשדרג חלקים מהמחשב על מנת להריץ בצורה חלקה משחקים כמו Civ 5, GW2, HOMM6, ובאופן כללי לרענן קצת את המחשב המזדקן שלי (גם קבצי אקסל כבדים מכבידים עליו). חשבתי על שדרוג כרטיס המסך ל-6850\6770, או רכישה של SSD 60GB, או שניהם. מה יניב לי את השיפור הכי משמעותי בביצועים, ומה מומלץ מבחינת עלות\תועלת? זה המפרט שלי: Intel Core i5 750 Socket 1156 2.66Ghz Tray Cooler Master A12025 120mm 1200rpm 19.8dBA ThermalTake Silent 1156 CLP0552 CPU Cooler I3 I5 Gigabyte GA-H55M-UD2H H55 CHIPSET OCZ 4GB Kit DDR2 800Mhz Special Ops Edition Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ Samsung SHS223 x 22 Sata- ATA Black ANTEC Sonata III 500 Watt Ati Radeon 4770 512MB המסך …

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  25. [list type=disc][*]מעבד: Intel Core i5-480M Processor + Turbo Boost Technology up to 2.93GHzזיכרון: 4GB DDR3 1066MHz Dual Channel Memoryכונן קשיח: 500GB 5400RPM SATA צורב: DVD-Super Multi Double-Layer Driveמסך: 15.6" HD widescreen Ultrabright LED-backlit Displayמערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium 64-bitמצלמה: 1.3 (Megapixel HD Webcam (1280 x 1024 ב-2500 ש"ח.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.