ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,351 דיונים בפורום זה
-
שלום, אודה להמלצה מצד אחד המומחים לחומרה המיועדת למשחקים. אני רוצה להרכיב מחשב בתקציב של עד 3000 שקלים - אין צורך ברכיבים הבאים: יש צורך ב: לוח מעבד זכרונות כ. מסך מארז * קיים ספק כח של CORSAIR 500 ודיסקים קשיחים ( SATA ) תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
אני עדיין מחפש מחליף ל-R2H שלי - טאבלט שמריץ WINDOWS, פחות מ-1KG עם מסך מגע טוב וחיבור VGA חובה. יש לי גם את ה-GIGABYTE M912X המצויין: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=452165.msg3867413#msg3867413 אני מחפש משהו קטן, קל וחזק משמעותית ממנו, בלי חשבון (כמעט) למחיר כרגע. עד כה ראיתי את ה-ICONIA TAB של ACER אבל המעבד שלו חלש בהרבה ואין לו יציאת VGA כלל: פתחתי עליו דיון - בלי הרבה תגובות (כצפוי): http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=500348.0 חשבתי אולי ה-Asus Eee Slate EP121 האימתני יעשה את העבודה, אבל 1.6 ק"ג ללא VGA לא ממש עוזרים לי... http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=499266 (גם - ללא תגובות). ב-Computex 2011 שמתנהלת ברגע זה, הושק ס…
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, אני גר בדירה קטנה וברצוני לקנות מחשב שיחובר למסך הטלוויזיה בסלון שישמש אותי כמחשב לשימוש כללי אך בעיקר לצפייה בסרטים. 1. מה התקציב המקסימאלי?- 2500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?- ניתן להשתמש בכל התקציב אך רצוי לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?- לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?- צפייה בסרטים, גם באיכות HD ושימושים כללים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם…
-
- 3 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אהלן פורום מפרטים (: ברשותי טלוויזיה 37" של שארפ ואני מעוניין לצרף לה מחשב שיענה על כל הדרישות של מערכת בידור בייתית (כרגע מחובר אליה מחשב רגיל, אבל אני מעוניין להחזירו לשולחן). מה אני מחפש בגדול: -מפרט שיעלה באזור ה-2K (אם יש איזה שדרוג ממש ממש טוב, אז אפשר חריגה קטנה) -מחשב שיריץ סרטי HD בצורה חלקה (שתהיה יציאת HDMI למחשב, חובה מבחינתי) -כרטיס קול טוב, שילך עם המחשב -נפח דיסק של טרה אחד -אין צורך ברמקולים או במערכות היקפיות אחרות (מקלדת/עכבר אלחוטיים למשל) בנוגע לחנויות, אני מעדיף חנויות שהן באזור חיפה והקריות (KSP ונעה מחשבים לדוגמה). אני לא מבין בתחום של HTPC, אז הארות והערות יתקבלו בברכה תודה מראש ויום טוב
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
גמר חתימה טובה לכולם, ברצוני לקנות מחשב למשחקים כבדים עם מסך ב6K בעוד כמה חודשים בודדים עם שיחרורי מהצבא, אשמח לעזרה מקצועית בעניין. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0.3K (רצוי שלא) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין תוכנות ספציפיות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA IV, crysis2, far cry2, mafia2, hitman5 ועוד.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שי…
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי חברים, אני רוצה לבנות מחשב שיהיה חזק ויתאים גם לעבוד כמו שרת בדיקות עבורי. שיתמוך ב64 BIT ולוח אם שיתמוך בוירטואליזציה וכונן SSD עתידי. בנוסף שאני אוכל לשים לו כרטיס מסך חזק בעתיד. (כרגע אין מספיק כסף עבור זה). אם יהיה אפשר לדחוף לזה כונן קשיח בגודל 1 טרה זה יהיה מעולה. כל זה יורכב בתוך מארז antec 300 עם ספק של 550w חנויות מומלצות על ידי הם KSP ו- RSM עקב קירבה אליי. תודה.
-
- 11 תגובות
- 938 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? עד 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 150 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר, וגם צפייה בסרטים/סדרות ב-HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחקי ה-FPS החדשים (כולל משחקים כמו: borderlands 2, rage וכו' ) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני מתכנן לקנות מסך בעתיד (בין 22-24 אינץ') -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)…
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
נפל לידי סכום כסף ואני רוצה לפנק את אחותי ב-HTPC חדש כי שלה התקלקל ליפני חצי שנה, אז הנה השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לכסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מוזיקה ותכני HD . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Windows Media Player. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אפשר לומר שלא אולי בסיסי ביותר(משחקים של ה-Windows). -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים של ה-Windows. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב …
-
- 8 תגובות
- 970 צפיות
-
-
השאלת כדאי היא בגלל המהירות - אני לא בטוח באיזה מהירות הסלוט שיש לי זז, אבל לפי: http://en.wikipedia.org/wiki/ExpressCard בדור הראשון המהירות המקסימלית היא 2.5, בדור השני זה כבר 5. אם יש לי של הדור הראשון, זה עדיין טוב פי 5 מהUSB 2 שיש לי על המחשב (HP DV6 1340EJ), אבל זה יקר (היחיד שמצאתי): http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=32183 ולא ישמש אותי במחשבים אחרים (שכן אני בספק אם בנייד הבא שלי לא יהיה USB 3 מובנה). מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לבנות מחשב גיימינג 5000 ש"ח, אין בעיה לקנות את החלקים בנפרד מחנויות שונות ולהרכיב בעצמי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. battlefield 3, elder scrolls, crysis 2, The old republic mmo. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המסך הוא טלוויזיה 32 אינץ של SO…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ש-לום. אני מחפש מחשב נייד לשותפה הנחמדה שלי, תקרת התקציב שלה הוא 3,000 אבל מן הסתם העדיפות היא למחשב כמה שיותר זול הדרישה האמיתית היחידה מהמחשב היא יכולת סבירה לעבוד עם Photoshop, ככה שנראה לי עדיף מעבד סביר ולפחות 3gb RAM כל שאר הפרטים למעט המחיר פחות קריטיים: מטרות המחשב? עבודה ביתית עם שימוש מזדמן בתוכנות בסגנון Photoshop * גודל המסך? עדיפות ל-15", לא קריטי * משקל רצוי? לא קריטי, השימוש יהיה בבית * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) יציאת HDMI לצורך שימוש בטלוויזיה * בלוטות? רצוי, לא נדרש * גודל מינימלי של כונן קשיח? כמה שיותר, אבל האחסון יהיה על כונן חיצוני * כונן CD/DVD? צורב? ע…
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום לכולם,יש לי מערכת מבוססת core 2 שאני מעוניין לשדרג אני צריך המלצה למעבד ולוח אם מתאים, וקיט לזכרונות. אני חושב על i5, i7 Sandy Bridge ראיתי שלשניהם יש גרסאות עם k ובלי. יש לי כרטיס מסך HD5670 שנשאר, כמו גם ספק כח חדש (וטוב) הרדיסק ומארז השימוש במחשב יהיה גיימינג ועריכת וידאו, אני רוצה שתהיה אופציה לאוברקלוק במקרה הצורך. אני לא צריך כ.גרפי כי יש, ולא צריך כרטיס קול כי יש לי כרטיס נפרד (פי.סי.איי) רצוי שהמעבד+לוח אם+זכרונות לא יחרגו מ2000 ש"ח. בגדול אני מחפש את היחס עלות\תועלת הכי משתלם במחיר הזה ועבור הדרישות האלו. אשמח להצעות
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 2200 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח, רק במידת הצורך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבודה משרדית, אבל כמפתח אני נוהג להריץ המון אפליקציות במקביל, לכן אני משדרג את הגרוטאה שיש לי עכשיו. ואם כבר אני קונה מחשב, אשמח גם שיריץ משחקים חדשים ברזולוציות סבירות. ואם לשם כך צריך לחרוג מהתקציב, בשביל זה ציינתי את סכום החריגה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבע…
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? התקציב המקסימלי הוא 1700 שקל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש אפשרות לחסוך זה יהיה מצוין! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש העיקרי במחשב הוא התוכנה CUBASE 5 יצירת מוסיקה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). CUBASE 5,כבד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). האמת שיש לי 2 מסכים אחד של ACER ברזולוציה של 1440*990 והמסך השני של SAMSUNG ברזולוציה 1280*1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, אני רוצה לשדרג חלקים מהמחשב על מנת להריץ בצורה חלקה משחקים כמו Civ 5, GW2, HOMM6, ובאופן כללי לרענן קצת את המחשב המזדקן שלי (גם קבצי אקסל כבדים מכבידים עליו). חשבתי על שדרוג כרטיס המסך ל-6850\6770, או רכישה של SSD 60GB, או שניהם. מה יניב לי את השיפור הכי משמעותי בביצועים, ומה מומלץ מבחינת עלות\תועלת? זה המפרט שלי: Intel Core i5 750 Socket 1156 2.66Ghz Tray Cooler Master A12025 120mm 1200rpm 19.8dBA ThermalTake Silent 1156 CLP0552 CPU Cooler I3 I5 Gigabyte GA-H55M-UD2H H55 CHIPSET OCZ 4GB Kit DDR2 800Mhz Special Ops Edition Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ Samsung SHS223 x 22 Sata- ATA Black ANTEC Sonata III 500 Watt Ati Radeon 4770 512MB המסך …
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
[list type=disc][*]מעבד: Intel Core i5-480M Processor + Turbo Boost Technology up to 2.93GHzזיכרון: 4GB DDR3 1066MHz Dual Channel Memoryכונן קשיח: 500GB 5400RPM SATA צורב: DVD-Super Multi Double-Layer Driveמסך: 15.6" HD widescreen Ultrabright LED-backlit Displayמערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium 64-bitמצלמה: 1.3 (Megapixel HD Webcam (1280 x 1024 ב-2500 ש"ח.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חברים. אשמח אם תייעצו לי בהרכבת מפרט למחשב אודיו. מפאת תקציב של 2000 ש"ח פלוס-מינוס, זה כנראה לא הולך להיות מחשב מקצועי לאודיו, אלא פשוט מחשב שמותאם לאודיו... נועד לעבודת הקלטות ועריכתם בקנה מידה של להקה סטנדרטית ואולפנה הביתי. מיועד להפעלה עם Win XP בינתיים. עבודה בעיקר מסביב ל-Cubase עם פלאגינים והקלטות. כרטיס קול בינתיים לא רלוונטי לשיחה הזו. רכיבים להתבסס עליהם שכבר גיבשתי: מעבד: INTEL Core i3 2120 לוח אם: INTEL Chipset H67 זיכרון: 4GB Dual-DDR3 1333 Mhz וכאן אשמח אם תעזרו: מארז: נתקלתי כבר במספר אפשרויות, מביניהן ה-6AR6 אשר משך את צומת ליבי בשל הקונפיגורציה הנוחה + מאוורר 120 מ"מ שלו ומחירו הזול, אך התעניינתי בסוף יותר ב-Antec NSK 1380 …
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב, אך לא מבין יותר מידי, מה שכן לא מוותר על 3 שנים אחריות. רצוי גם שיהיה מאייבורי כי יש לי ניסיון מאוד טוב איתם עם מחשב העתיק שלי, א רשת אחרת גדולה דוגמת ksp. השימוש במחשב הוא לרוב אינטרנט (פורומים וכו׳), המון צפייה בסרטים, ומשחקים כמו nfs gta ושלל סימולטורים. המחיר צריך לכלול כרטיס רשת אלחוטי כי המחשב קולט אינטרנט אלחוטי מתוך ממ״ד ככה שחשוב שיקלוט טוב. דרישות: מעבד אינטל i3, הבנתי שהוא הכי טוב שאפשר למצוא בתקציב. זיכרון ddr3 לפחות 4gb הארדיסק של 300-500 ג׳יגה כרטיס מסך באיכות hd, בשביל הסרטים, ובשביל הסימולטורים. וחוץ מזה אני לא מבין יותר מידי ואשמח להמלצות. מה שכן, אין לי צורך בצורב, ורצוי שיהיה לפחות שתי כניסות usb קידמיות. לגבי המסך, 22 אינץ מינימום, רצוי …
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
הדבר היחיד הוא שאני רוצה מארז עם חלון - יש לכם הצעה טובה באותו מחיר? מארז מרווח שקט לא גדול מידי שנראה מעולה עם חיבורים מקדימה? מסך: [..] DELL ULTRASHARP 23" U2311H - REV A03 - לרוכשי מחשב חדש מעל 4000 ש"ח ! ₪998 מעבד: [..] INTEL 2500K + SCYTHE MUGEN II- זמין במלאי ₪1105 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-Z68A-D3H-B3 - זמין במלאי ₪687 זיכרון: [..] CRUCIAL/MICRON 4GB 1333MHZ DDR3 - לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי ₪112 כמות:2 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD6870 1GB GDDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש ! ₪815 כמות:2 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-24NS70 X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪111 מארז: [..] LANCOOL PC-K60B w/o PSU ₪380 ספק כוח: [..] ANTEC NEO ECO 620W - זמין במלאי ₪377 דיסק קשיח: [..] SA…
-
- 7 תגובות
- 827 צפיות
-
-
היי, לפני כ10 חודשים הזמנתי מחשב נייד מ DELL בארה"ב. עשיתי את זה בלי לחשוב פעמיים, כי הוא היה מאוד זול. תכלס יצא לי אחרי מכס 2600 ש"ח. אבל עכשיו הבנתי שעשיתי טעות, הוא עושה דיי הרבה בעיות : התחממות במשחקים (אחרי החלפת משחה טרמית, לפני זה הוא התחמם עד כדי כך שהוא נכבה. עכשיו לא נכבה), מסך מבריק שרואים עליו כל גרגר אבק, וכו'. כמו כן אני לא יוצא איתו מהבית אז לא עדיף כבר נייח שאפשר להשאיר דלוק בלילה בלי לחשוש מהתחממות? בקיצור אני מבקש הצעת מחיר כדי שאני לא אמכור אותו באיזה מחיר לא ריאליסטי ואז לא יקנו אותו. שימו לב: זה לא ת'רד מחירה, אני רק מבקש הצעת מחיר. דגם: Dell n5010 \ 15R מפרט: מעבד i5 460M 2.53GHz זיכרון : DDR3 6GB 1333MHz (פועל משום מה ב 1066MHz, כנראה מגבלת לוח\מעבד…
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
קיבלתי מהבוס שלי במתנה את המחשב הנייד שהמפרט שלו מפורט כאן: http:///www.dealtime.com/Compaq-Presario-7000-470004-759/info?tab=specs אם ניתן לשדרג אותו למחשב מודרני וטוב יחסית בעלות נמוכה, אשמח לדעת גם על כך. כמובן שאם הנחה שלהפוך אותו למחשב ברמה של מחשב חדש סביר, יעלה לי כמעט כמו עלות מחשב חדש זה לא משתלם לי. אם זו לא אופציה אני מעוניין לשדרג אותו בצורה מינימלית. השידרוג הוא ע"מ להריץ עליו Win xp ולהשתמש בו בעיקר לאופיס, גלישה באינטרנט ו-Skpye. אשמח לקבל המלצות. תודה מראש ושנה טובה, dr70
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום. אני מתחיל ללמוד באוניברסיטה בשנה הקרובה ואני גיימר די כבד. מה שחשבתי לעשות הוא לקנות מחשב נייד יחסית קטן אבל עם חומרה מספיק חזקה בשביל לתמוך במשחקים כבדים - כך שבלימודים אני אשתמש במחשב נייד קטן וכשאני אשחק אני אחבר למחשב מסך גדול עם מקלדת ועכבר. הבעייה היא שאני לא יודע אם החומרה של המחשב נייד יתאימו להרצה של משחקים כבדים על גבי מסך 22-24 אינצ'. חשבתי לקנות את המחשב של Alienware - ויש לי אפשרות לבחור את החומרה http://www.dell.com/us/p/alienware-m14x/pd.aspx מפרט לבחירה : Processor Intel® Core™ i5 2430M 2.4GHz (3.0GHz with Turbo Boost, 3MB Cache) Intel® Core™ i7 2670QM 2.2GHz (3.1GHz w/Turbo Boost, 6MB Cache) Intel® Core™ i7 2760QM 2.4GHz (3.5GHz w/Turbo Boost, 6MB…
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
תקציב משוער: 3500 שח (עדיף פחות) מטרות המחשב: משרדיות, לימודים ודיאבלו 3. גודל מסך 15.6 משקל רצוי: עדיף פחות מ2.5 קילו אבל לא כזה חשוב זמן סוללה: ממוצע. עדיפות לכניסת hdmi כונן קשיח 500gb אין צורך בצורב אין צורך בכונן bluray לא נדרשת אחריות ביןלאומית אין צורך במערכת הפעלה אין העדפה לחברה מסוימת
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה, סרטים, משחקי רשת פשוטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מתכוונת לקנות מסך 21-24 ברזולוציה טובה בשביל סרטים (לא בתוך התקציב הזה - אשמח להמלצה עד 1000 ש"ח, עדיף פחות) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/ג…
-
- 7 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות מחשב נייד חדש. המחשב ישמש אותי ללימודים (אופיס), אינטרנט וסרטים בעיקר. המחשב כנראה יהיה מאוד נייד אז המשקל תופס פה חלק מרכזי. את המחשב אני ייקנה בארץ. * מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, סרטים (FULLHD וFULL3D לפעמים), וכמעט ולא משחקים. * גודל המסך? 13-15 (ברזולציית FULLHD!) * משקל רצוי? פחות מ-3 * האם נדרש זמן סוללה ארוך רצוי כמה שיותר ארוך (4-5 שעות זה סביר ?) פשוט לאמא שלי יש מחשב פ'וגיסטו והנייד בקושי מחזיק שעתיים. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3. * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 * כונן CD/DVD? צורב? צורב * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה …
-
- 8 תגובות
- 973 צפיות
-