ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
אשמח להצעות שלכם עבור מחשבים לעיצוב גרפי ללימודים אשמח לביקורת עבור 2 המחשבים הבאים במי לבחור: http://www.nayadnayad.co.il/product.aspx?productid=10631 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=11701&perur=4 איזה מחשב טוב יותר והאם יש את אותו מחשבים בזול יותר. בנוסף זה בערך המפרט שרשמתי אז אם יש לכם המלצות ( לא מק) אשמח. מפרט מחשב נייד: מעבד: CPU Intel® Core i7 2630QM Processor, 2.3GHz, 6MB Cache,1066MHz – 4 ליבות זיכרון: Memory 8GB DDR3 1066MHz (2 x 4096 MB), Up to 8 GB דיסק קשיח: בין 500 ג'יגה ל 750 HD GB (SATA) 7200rpm צג: 15.6-17.3 Full HD LED אם ניתן anti glare עם ניגודיות טובה באור כ. מסך: ג'יפורס של NVIDIA עם 2 ג'יגה כונן אופטי: או צורב DVD או צורב בלו ריי (אם …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
* מטרות המחשב- עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (כמה שיותר כבד), צפיה בסרטים, * גודל המסך - 15 + * רזולוציית המסך - כמה שיותר גדולה יותר טוב HD FHD * משקל רצוי - לא משנה כל כך * האם נדרש זמן סוללה ארוך? - שיעבוד לפחות שעתיים וחצי על סוללה בצפייה בסרטים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? - HD 500G לפחות * כונן אופטי- עדיף שיהיה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? -לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? - לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה - לא חייב יכול להתקין לבד * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - לא שיהיה רק מחשב מצוין * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...)- עדיך שישהיה כמות זיכר…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7762 יש אותו במחיר מבצע עכשיו ללקוחות HITECH ZONE ב 3290 במקום 3690 בגדול אני צריך את המחשב לגלישה יום יומית , סרטים HD , הורדות , מוזיקה , קיובס תוכנת הפקה מוזיקלית, ומשחק אחד פיפא! אז מה אתם אומרים זה נייד טוב ? והאם יש עליו ביקורות ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות וצפיה בסרטים.פוטושופ.וירטואליזציה - כמה מערכות הפעלה ב-PC אחד* גודל המסך? 15.6 " * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא משהו מיוחד * משקל רצוי? עדיף שלא יהיה כבד * האם נדרש זמן סוללה ארוך?לא יודע מה זה זמן ארוך, אבל כמובן שעדיף כמה שיותר ארוך... * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500gb עדיפות 7200RPM * כונן אופטי? צריך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא משנה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חשבתי על asus/אפשר גם לחברות אחרות * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם? עדיפות למעבד i5 או…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דבר ראשון אני רוצה להגיד שאני לא רוצה מחשב חדש אני רק רוצה לשפר את שלי! ותודה לכולם על העזרה כבר מראש (: זה מה שאני רוצה לקנות: 300 ג'יגה זיכרון 2 ג'יגה ראם כרטיס מסך 8800GT ובינתיים חבר הציע את המפרט הזה: מעבד: Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe BOX כמות: 1 מחיר: ¤1042 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 מחיר: ¤554 זיכרון: Corsair 2GB Kit Value Select DDR2-667 (2x1GB) C2GG667KB כמות: 1 מחיר: ¤316 כרטיס מסך: Sparkle 8800GT G92 512MB DDR3 Retail כמות: 1 מחיר: ¤1434 סה"כ: ¤3346 מה אתם אומרים? אפשר לשפר? ביצועים טובים יותר ומחיר יותר זול? תודה רבה לכולם!
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחשב: dell inspirion 17R מערכת הפעלה: WIN 8 64BIT כרטיס מסך: nvidia GT650M לוח אם: dell 04m3ym פירוט הבעיה: יש לי בעיה בהפעלה של המשחק falcon BMS, המחשב מפעיל לי אותו רק באמצעות הכרטיס המובנה HD4000 ולא על ידי הכרטיס מסך החיצוני. חשוב לציין שהכרטיס מופיע במנהל ההתקנים ובמשחקים אחרים הוא פועל, בנוסף גם שינוי ההגרות בפנל של NVIDIA לא פתר את הבעיה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בקרוב אני מתחיל לימודי סאונד ויצירת מוזיקה אלקטרונית ואני צריך מחשב חזק בשביל שאוכל לעבוד בחופשיות עם תוכנות כבדות (Cubase SX וכו'). יש לי מחשב שולחני בבית שמשמש אותי בתור מחשב אולפן, אז אני לא מצפה שהנייד ייתן לי "ביצועי על", אבל אתם יודעים... צריך שהוא יסחוב דברים כבדים. מכיוון שציינתי שהמחשב הולך להריץ דברים כבדים, אני צריך סוללה שתוכל להחזיק הרבה זמן בעבודה מאומצת (אני מעריך שמשהו בסביבות שעתיים של עבודה מאומצת יכול להיות מצויין) מעבד - אני רוצה מעבד של אינטל, מה ההבדל ב Core2Duo לבין Dual Core? אני צריך מעבד חזק, לא שיא השיאים, אבל משהו טוב הארד-דיסק - חשוב לי מאוד שהוא יהיה 7200RPM (שוב, בשביל התוכנות של המוזיקה), בקשר לנפח, נראה לי ש80 ג'יגה יספיק לי זיכרונות …
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רוב השימוש במחשב הוא גיימינג, התקציב הוא 6-6.5K. יש לי מסך SAMSUNG T240 בקרוב. מחפש דעה על המפרט, הערות, הארות, הצעות והמלצות... זה המפרט: INTEL I7 920 STEPPING D0 BOX GIGABYTE X58-UD4 SAPPHIRE ATI HD4890 1GB OC GDDR5 640GB WESTEN DIGITAL 16MB OCZ 6GB DDR3 1600 MHZ GOLD EDITION CL8 NZXT TEMPEST OCZ STEALXSTREM 600W DVD-RW SAMSUNG/LG כרטיס רשת אלחוטית מחיר בIQ-PC 6150 שקל. אם לא אסתדר עם הספק (כי אני קונה מספק שהוא חבר) אז אקנה את הZalman ZM600-HP תודה רבה. SHAPIN.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לשדרג מחשב ב3000+- למשחקים ואינטרנט (בלי מסך) מחשב כמה שיותר חזק בבקשה... שיתן לי תמורה מלאה לכסף.. קשה יש לי איתו בעיות.. ושגם לא יהיה כל כך מרעיש.. תודה מראש...
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
החלטתי להסתפק במערכת שיש לי כרגע במשחב הנייח ואני רוצה מחשב נייד שאוכל להעביר איתו את הזמן , חשבתי על להזמין מהאתר של Alienware בגלל שהם מציעים מספר רב של תשלומים שהופכים את ההוצאה ללא מורגשת בכלל , חשבתי על המפרט הבסיסי של הM15X עם שינוי 3GB RAM הכלולים במחיר ל4GB השאלה היא מה אתם ממליצים ? האם ALIENWARE שולחת לארץ בכלל ? אפשר דוגמא לרזולוציה/הגדרות/משחק שהM15X יריץ אותם בלי בעיה? תודה מראש. עריכה: לא משנה דיברתי עם נציג והם לא שולחים מחוץ לארצות הברית , כמה חבל שהמחירים בארץ יותר מכפולים
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני סטודנטית בבצלאל ולומדת עיצוב תעשייתי רציתי לקנות מחשב נייד, אני יודעת שאנחנו נעבוד עם התוכנות הבאות: 1. תוכנת סולידוורקס (SOLIDWORKS) 2015 קישור לדרישות מערכת- http://www.solidworks.com/sw/support/SystemRequirements.html2. תוכנת ריינו(RHINO) 5קישור לדרישות מערכת-http://www.rhino3d.com/new/admin3. תוכנת פוטושופ ((ADOBE PHTOSHOP CS-6 ומעלה4. תוכנת אילוסטרטור (ADOBE ILLUSTRATOR) CS-6 ומעלהקישור לדרישות מערכת-http://helpx.adobe.com/x-productkb/policy-pricing/cs6-system-requirements.htmlהאם המחשב מספיק טוב?[h=1]Dell Inspiron 15 5000 5548[/h] http://ksp.co.il/?uin=28621 או שאני צריכה משהו יותר חזק?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד בתקציב של עד 3000 שקל (בגדול ממש רצוי שיהיה גג עד 2500 ) דרישות: המחשב הולך להיות נייח... להיות על ספריה ולא לזוז (בכלל!) ככה שמשקלו לא משנה, מסך גדול 15+ איכותיי, ממש שקט, יפה... זיכרון 3/4 GB, כונן קשיח 250GB מינימום, מעבד 4200T נראה לי מספיק, ויסטה. השימושים בו יהיו אך ורק ICQ, winamp, אינטרנט, עבודות וכאלה... פעם ב איזה משחק קטן... חבר קנה בוואלה שופס והוא ממש מרוצה, ולאחר השוואת מחירים ראיתי שיש שם מחירים ממש משתלמים ככה שכנראה אני אקנה משם... http://www.wallashops.co.il/ws/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91%D7%99%D7%9D-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93%D7%99%D7%9D-%D7%90%D7%91%D7%99%D7%96%D7%A8%D7%99%D7%9D/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91%D7%99%D7%9D-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%9…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב, שלום לכולם (: אני חדש בפורום, קוראים לי דניאל ואני בן 19 (עוד מעט 20). אני מתכנן לקנות מחשב חדש בקרוב וחשבתי שאולי תוכלו לעזור לי, [הורדתי את הסעיפים שהיו לא רלוונטיים עבורי] 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך איפה שאפשר [עלות אל מול תועלת ] 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים ושימוש בתכנות כמו פוטושופ ו-וגאס (עריכת סרטונים). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משחקים מודרניים, פוטושופ ו-וגאס (עריכת סרטונים) : שימוש תדיר-כבד. ב) במידה והמחש…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע שזו הפעם השלישית שאני פותח את הדיון הזה אני מתנצל פשוט ביום ראשון הקרוב אני קונה את המחשב, עקב היותי חייל ולוחם לקח לי זמן לחסוך את הסכום הזה לכן אני רוצה להיות בטוח לחלוטין שאני מקבל תמורה לכסף,שוב מתנצל שאני מטריד אותכם אשמח לקבל עזרה,תודה. 1. מה התקציב המקסימאלי?4.5 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל כל שקל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 ש"ח אם חייב. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. AC,WATCHDOGS,BF4,…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אני סטודנט, דל תקציב, לומד הנדסת תוכנה.. זקוק למחשב נייד כדי לעבוד קצת על תיכנות כשאני מסתובב.. וגם בכיתה. בסך הכל אני רוצה שהוא יהיה סביר, אני לא מצפה ממנו יותר מידי, כמו להריץ משחקים. אבל אני כן הייתי מצפה שיריץ WIN XP בצורה טובה,ואפליקציות כבדות פה ושם. לא חשוב לי שיהיה BT , אבל כן חשוב שיהיה כרטיס רשת אלחוטי. ואם לא אהיה אני מניח שאקנה כרטיס SD WIFI (חשוב שיהיה גם חריץ SD) התקציב שלי הוא בערך עד 1500 שקל.. אני יכול טיפה לעלות למעלה אם זה באמת ישתלם. בדקתי באתרי יד-שניה אבל אני ממש לא בקיא בדגמים, אם יש לכם דגמים שתוכלו אולי לומר לי את שמות הדגם, שאוכל לדעת מה בידיוק כדאי.. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, בהמשך לדיון הקודם, החלטתי כן לרכוש גם כרטיס מסך. עדכנתי את המפרט וזה מה שבניתי כרגע. המחיר מעט גמיש (עד4.5) . מיועד למסך FHD 1080. (למרות שאני שואל אולי לשדרג גם מסך בקרוב ולכוון ל2k). האם כדאי ללכת כבר על 2060 ? ואם כן זה ידרוש שינוי בלוח אם או ספק? ושאלה נוספת - מה ההבדלים בין כרטיסי ה-1660ti של גיגהבייט? מספר המאווררים? האם כדאי ללכת על ההכי יקר עם 3? מה דעתכם? https://www.tms.co.il/55807 קטגוריה מוצרים כמות מחיר מעבדים Intel Core i5 9400F / 1151 Tray 1 ₪ 706 קירור למעבדים Antec C400 Elite Performance CPU…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים, אז אני צריך לקנות מחשב חדש ומאוד מתלבט לאור האינסוף אפשרויות. יש לי אפשרות לרכוש בארה"ב או בארץ (תלוי בהפרש). * מטרות המחשב? גלישה באינטרנט, אופיס, צפיה והזרמה של סרטים, קצת משחקים. אני בייחוד עובד עם הרבה חלונות של וורד, פי די אף וכרום במקביל. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?15.6, לא חשוב מבריק או מאט. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) רצוי 1920X1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)?לא * משקל רצוי?לא משנה * הא…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני זקוק למפרט מחשב שמאפשר להריץ בצורה טובה Premiere Pro CS6 ו After Effects CS6 חשוב לציין שברצוני לעבוד עם פלאג אשר מתממשק עם אפטר אפקטס -element 3d https://www.videocopilot.net/products/element/ .הסרטים יהיו ברזולוציה 1920×1080 עם שילוב של אובייקטים 3D אני חושב שאני יבחר במחשב שמבוסס מעבד של אינטל עם זיכרון של בין 8ל 16 גיגה זיכרון .לא סגור על כרטיס המסך ואני מודע לחשיבות של הכרטיס הביצועים מאוד חשובים במסגרת התקציב 8000 שקלים למחשב עם חריגות במידה ויש צורך אשמח לדעתכם המקצועית תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם שווה לקנות אותו? כמה הוא עולה? אני צריך מחשב טוב בעיקר לאייסיקיו אימייל מסנג'ר אינטרנט.. ואם אפשר אז גם למשחקים עד 3000 ש"ח
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מפרט למחשב גרפיקה/תלת מימד/משחקים 426.72 0.00% 426.72 1 Xigmatek Pantheon No P/S Gaming ATX Black Case 19760 1 612.07 0.00% 612.07 1Gigabyte GA-P67A-UD3-B3 I3 I5 I7 DDR3 1155 ATX Motherboard for Intel 20204 2 556.03 0.00% 556.03 M1ach Extreme MXD3AX16008GK Armor X DDR3 2x4GB 1600MHz Memory 20487 3 1,129.31 0.00% 1,129.31 1 Intel i7-2600 32nm 3.4GHz 8MB 1155 BLD CPU 20301 4 163.79 0.00% 163.79 1 Xigmatek Achilles S1284C H.D.T (775/AM2/AM3) CPU Cooler 16330 5 0.00 0.00% 0X.00igmatek C 1rossbow ACK-I5363 Up To 4 Pieces Heat Pipes Socket 1156/1366 Clip Kit 17351 6 426.72 0.00% 426.72 1 WD WD1002FAEX 1TB 7200rpm 64MB Buffer S-ATAIII HDD 17632 7 1,599.14 0.00% 1,599.14Gigabyte …
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי לפני כחודש לפטופ של DELL מהסדרה INSPIRATION 1525... הוא הגיע בלי ווינדוס והתקנתי ווינדוס בעצמי... ויסטה ביזנס. לאחר כמה ימי עבודה התחילו תופעות מאד מוזרות. בסמל של הרשת האלחוטית יש איקס אדום למרות שהאינטרנט עובד. המחשב מאד איטי. תוכנות נתקעות. אי אפשר לפתוח את הTASK MANAGER התוכנה פשוט לא נפתחת. אם אני מנסה לעשות ריסט או כיבוי זה פשוט נתקע במסך שהוא הכחול שרושם windows is shutting down. ניסיון להכנס במצב בטוח לא מצליח גם ,אחרי שאני מכניס תסיסמא פשוט יש לי מסך שחור שבארבעת צדדיו רשום safe mode אבל הווינדוס לא עולה. הקטע המוזר שהבעיה הזאת פשוט באה ונעלמת. בלי איזשהו הסבר הגיוני. מDELL אמרו שלא התקנתי תמחשב עם ה MEDIA DIRECT שלהם , אז התקנתי מחדש הפעם HOME PRIMI…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לקנות מחשב חדש שישמש בעיקר לעבודות משרדיות וצפייה בסרטים (בעיקר HD), אך גם מעט גיימינג לאחי הקטנים. התקציב שלי עומד על כ 3500 שקלים, ואני מעדיף לא לחרוג ממנו. אין צורך בעכבר, מקלדת, מסך או רמקולים, והדרישה העיקרית שלי היא שהמחשב יהיה שקט (בערך 7 מתוך 10, אם חייבים לדרג ) ושיכיל כונן בנפח טרה וצורב. לא מתוכנן אוברקלוק כלשהו, אלא אם תומלץ המהרה קטנה. אני בודק אפשרות של הבאת רכיבים מסוימים (מעבד, זכרון וכרטיס מסך) מארה"ב, אבל כרגע המחשב מתוכנן להקנות בחנות הזולה ביותר שאמצא בארץ. תודה מראש לכולם!
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד לסטודנט בתקציב 4K. דרישות: 1.אפשרות שדרוג ל WINDOWS 7 בחינם (או לחכות חודש בקנייה) 2.מסך 15 אינץ 3. מחשב חזק שיכול להריץ כמה יישומים בו"ז. 4.יכולות גרפיות טובות, לא בשביל קריסיס, אבל כן בשביל להריץ משחקים פשוטים יותר כמו NFS 5. כרטיס רשת מובנה 6.סוללה חזקה. 7.צורב DVD (עדיף) 8.דיסק קשיח 250 ג'יגה ומעלה. 9.מצלמה מובנת (עדיף) 10. והכי חשוב שיהיה נוח לעבוד איתו- מקלדת נוחה, מסך איכותי ... עזרתכם ושאלה: בווינדוס 7 החדש זמן הסוללה צפוי להיארך או להתקצר? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה כרטיס מסך הכי טוב שאפשר להשיג ב- 700-800 שח בלי חריגות תודה רבה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-