עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, אני מחפש לקנות מחשב נייד וכבר הרבה מהמחשבים מגיעים עם רזולוציות גבוהות וכבר היה לי Lenovo y50-70 עם מסך 4K (החזרתי אותו בגלל בעיות שונות) והיו הרבה בעיות סקיילינג כמו משחקים שהופיעו במלבן קטן ותוכנות שנראו ממש ממש בקטן. השאלה היא האם זה משהו נקודתי עם המחשב הזה או שכל המסכים עם הרזולוציות הגבוהות סובלים מזה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. . מה התקציב המקסימאלי? 4800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל החדשים WD BF4 ACU -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשו…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by habarbash,

אוקיי חברה אז בעקבות החדשה האחרונה : http://hwzone.co.il/news/1162157919/31074/ חברת DELL מאז זריזה , והנה כבר המחשבים הגיעו : http://www.dell.com/content/products/productdetails.aspx/inspn_1501?c=us&cs=19&l=en&s=dhs . עכשיו השאלה היא האם יש עוד משהוא חדש חוץ מהמעבד ??

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום לכולם אחיין שלי צריך מחשב חדש (אחותי משגעת אותי כבר 3 שבועות). אשמח לעזרתכם. 1. מה הם השימושים הצפויים של המחשב משחקים בעיקר (COD, PES) 2. האם יש צורך בציוד היקפי 22 אינץ' wide 3. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 5 4. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? skypc בראשל"צ 5. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג למעבד/זיכרון? רק לתוספת זיכרון בעתיד 6. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? כונן דיסקטים 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) לא ו/או הרכבת מחשב בחנות כן לגבי הגדרות גרפיות ותוכנות בשימוש של המחשב קצת קשה לי לקבוע. כרגע יש שלו מחשב חלש ואני מאמין שהמ…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אהלן, יש לי כיום macbook air mid 2013 שאני מעוניין לשדרג... מפרט - 13.3" MacBook Air dual-core Intel Core i5 1.3GHz (4th generation Haswell processor), Turbo Boost up to 2.6GHz, 8GB RAM, 128GB Flash Storage, Intel HD Graphics 5000, 12 Hour Battery Life, 802.11ac Wi-Fi לגלישה/מסמכים או סבבה - אבל כשמעמיסים עליו מעבר (פיתוח/עריכת תמונות/קצת משחק בעריכת וידיאו) אני מרגיש שהוא חלש לי מדי. מבחינת ניידות - אני מנייד אותו לעיתים די רחוקות, זו בהחלט לא דרישה מהמחשב החדש אבל nice to have. חשבתי ללכת על אחד הטאבלטים שעם מפרט שקול ללפטופ (surface או מתחריו) - או לחלופין על מחשב שולחני. יש למישהו המלצה למחשב שיהווה שדרוג מור…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by cow king,

יש לחבר שלי מחברת ACER לא בטוח אותו דגם והוא פשוט מדהים? רציתי לדעת אם כדאי לקנות אותו בכלל או מחשב אחר? שימוש בעיקר אינטרנט/משחקים שהם ממש ישנים שכול מחשב מכול דגם יכול להפעיל או ללכת על Asus Eee PC 1005HA ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by funsoft,

שלום רב, אני מתלבטת בין מס' דגמים של מחשבים ואשמח לעזרת הצוות. כעקרון המחשב נישא בכל יום ולכן עדיפות למחשב קל. אסתדר גם עם מסך גדול יותר כבר התרגלתי. מצרפת את שמות הדגמים ואת התשובות לנעצים. כמו כן, אשמח אם יש לכם הצעות נוספות למחשב שיכול לענות על הדרישות, עדיף מהמעבדים החדשים של סדרת ה-5. "DELL INSPRION N3442 14 TOSHIBA SATELLITE L50-B-23P DELL INSPIRON 3543 IN-RD09-8515 "DELL INSPRION N3542 15.6 * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך עדיפות למסך גדול אבל עדיפות גדולה יותר משקל? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מאט * רזולוציית המסך? רזולוציה גבוהה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? עדיף מחשב שניתן להשיא אותו ממקום למקום * האם נדרש זמן סוללה ארוך…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by MasterDK,

אני צריך מחשב נייד יד שנייה. משו זול. שיתאים לפעולות הבאות: אופיס, תיכנות בשפת סי תחת דוס, צפייה בסרטים ושמיעת מוזיקה, התחברות לאינטרנט אני צריך מחשב זול לא משו יקר אפילו פנטיום אחד יספיק. להצעות נא לפנות לפה או לפרטי

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. טוב כנראה זה המפרט הסופי שלי : אחרי הרבה והמון החלפות מפרטים ועוד בכלל שלפני חודש ההיתי נעול!!! על אינטל אבל הבנתי והפנמתי שעדיף AMD זה המפרט החמוד והצנוע שלי שישמש אותי לשימוש ביתי ביותר גלישה באינטרנט תוכנות לא כבדות משחקים בקושי פה ושמה לא גיימר בכלל שמיעה מוזיקה ומחשב מהיר עכשיו לשאלות ... המפרט שיש לי הוא מעבד ולוח סוקט 939 החדש זה אומר שתיהיה לי תאפשרות לשדרג בעתיד לוח אם מעבד כרטיס מסך זה AGP אז אולי תיהיה בעיה אבל לא מפריע לי כרגע אבל בעיקרון אני רוצה לדעת עם אני יוכל לשדרג ? וכמה שאלות על החלקים קודם על הכרטיס מסך שלי Gigabyte Radeon 9550 GV-R955128D 128Mb 128 bit Bulk Video Card עכשיו אני רוצה לדעת עם זה אותו כרטיס מסך כמו שיש בקי אי ספי Sapphir (ATI) RADEON 9…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. היי יש לי מחשב עם מעבד פנטיום 3 450 שכבר די גוסס אז אני רוצה להחליף לוח אם, מעבד, כרטיסי זיכרון ואני עם צריך מארז, ספק ודברים שחייבים, עכשיו, יש לי כבר HD אחד של 40 ואחד של 80 חיצוני שקניתי היום הכרטיס מסך שיש לי זה ג'י פורס 2 ורציתי לדעת אם זה כלכך קריטי בעריכה שאני אחליף אותו? כי אני לא ממש משחק במשחקי מחשב... וכרטיס קול, מסך וכל הציוד היקפי לא צריך... תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום. ברשותי מחשב שקניתי בשנת 2010 מבוסס AMD .המחשב עובד טוב אבל במשחקים חדשים הוא כבר מתחיל לקרטע...ההתלבות שלי היא אם להשקיע סכום יחסית נמוך , ולהחליף לו את המעבד/לוח-אם/כרטיס-מסך או לקנות מחשב חדש לגמרי... המפרט הנוכחי - **כרטיס מסך של 1G לא זוכר דגם **מעבד ארבע ליבות AMD phenom 2 3.4 gh **זיכרון 16 GB 1333 **כונן SSD 128 ** כונן קשיח 1 טרה של סמסונג אקו משהו ** מארז SONATA 3 **ספק 650 SEASONIC המחשב משמש לצפייה בסרטים , אינטרנט ומשחקים ..גם כבדים ...אני לא בהכרח ישאר עם AMD וחשבתי כבר לעבור אולי למעבד של אינטל....אשמח לקבל הכוונה...תודה *** התקציב שלי הוא בסביבות 2500 3000

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by edbergr,

לעזרתכם אני רוצה לקנות לפטופ חדש לצרכים שפוטים מעוד בעיקר גלישה ולהקרין סרטים על הטלויזיה * תקציב - 3500 ש"ח (הערה למטה לגבי התקציב) * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - אינטרנט, סרטים, ודברים קלים בסגנון הזה * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - 14" מינימום אם יש משהו מתאים גדול יותר שנכנס בתקציב יתקבל בברכה. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). - FHD יהיה אחלה אם אפשרי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת num…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by mofig,

שלום חברים בחרתי מחשב גמינג מתוך הרשימה המומלצת, וקיבלתי 2 הצעות שאלתי לשם מה צריך 2 דיסקים קשיחים. ואיזה הצעה טובה יותר מהשנים שקבלתי ומצורפים כאן ההצעה שלכם בקטגוריה גיימנג ההצעה 4 מלמעלה תודה הצעת מחיר למחשב.pdf

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by ViT,

שלום! בניתי מפרט למחשב AMD שאני מתכוון לקנות. בקצרה עליו: 64 3200 939 K8NS 939 Geil 256X2 120 SATA ואני מחפש כרטיס מסך, לא חשוב לי המחיר (עד 3500 ש"ח), אבל על הכרטיס להתאים לשלוש דרישות: א. שיהיה לו VIVO (עם לא אז גם להוסיף כרטיס עריכה). ב. שיתאים למשחקים (1024X768X32 אנטיאלייסינג X4 אני עושה אוברקלוק של איזה 10% בדרך כלל). ג. שיהיה שווה את המחיר. חשבתי על ה-X800XT, אבל נראה לי שהוא לא שווה את המחיר, שבעוד שנה-שנתיים יהיה עלי להחליפו. חשבתי גם על 6600GT, אבל אין לו VIVO ואני לא מצליח לבחור כרטיס עריכה. חשבתי על 9600XT, אבל הוא חלש מי למשחקים. תודה רבה.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. החלטתי על מפרט, חסר לי רק מארז+ספק מעבד AMD Athlon 64 3200 Socket 939 TRAY VENICE לוח אם מדגם GA-K8NMF-9 מבית GIGABYTE DDR 512 mb 3200 PC400 GEIL with COOLING כרטיס מסך מדגם PV-T70G-UDE7 GF 7800GT 256MB מבית XFX דיסק קשיח SATA II 80GIGA מבית HITACHI מאוורר למעבדי AMD מדגם Igloo 7300 Light מבית GLACIALTECH מארז Compucase Midi Tower CI-6A19B שחור ספק כח מחברת Enermax EG365AX-VE 350W כולל הרכבה ~5600 ש"ח הבעיה שלא מזכים אותי על הספק שבא עם המארז (HEC 300W), לכן נראה לי שאפשר להוסיף עוד 100 ש"ח לקבל מארז של ANTEC עם ספק מה אתם ממליצים מהמארזים האלה: SX1040B - ש"ח 750 - ספק 400W 3800BQE - ש"ח 760 - ספק Smart Power 2 - 400W

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. היי יש לי את הרכיבים הבאים שמסביבם אני רוצה לבנות מחשב: 1. מעבד AMD 3000+ 64 bit סוקט 939 2. זיכרון קינגסטון 1GB DDR2 3. כרטיס מסך x850xt בממשק PCI-E צריך את כל המסביב: ספק, מארז, הארדיסק, לוח אם, רמקולים, קירור למעבד, מסך LCD - אני חושב ש 17" יספיק אבל אם יש 19" טוב בהבדל מחיר מזערי אז אפשרי, מקלדת ועכבר. תקציב: 2500 +- כמו-כן שהמפרט יורכב מחנות אמינה ואם אפשר באיזור ירושלים (לא מחייב) ושתאפשר תשלום במזומן לשליח (גם לא מחייב אבל יעזור). חנויות שהם טאבו מבחינתי הם גיבור מחשבים ואייבורי. תודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אז ככה, כל מה שדרוש לי זה לוח אם, מעבד, זיכרון, HD ומארז+ספק. יש לי Geforce Ti4600, וגם קריאטיב אודיג'י 2, וצורב וכל הדברים שמסביב. חשבתי על מעבד סביב ה3GH ו1 קאש. לוח אם - משהו טוב וזול אם אופציה לOC עתידי, לא צריך כרטיס מסך ONBOARD. רשת OB יהיה טוב. (האם יש הבדל גדול בין ה365 ל375?) (ATA רגיל וSATA חובה) זיכרון - 512MB, של משהו מהיר וטוב. HD - כרגע יש לי פנוי 40GB, של WD, ככה שחשבתי ללכת על הWD ראפטור 36 גיגה SATA, הוא מהיר משמעותית מהדגמים הרגילים של ה7200? מארז+ספק - ראיתי שיש בזיגזג ב211 ש"ח מארז יפה עם חלון וקטודה+ספק, הגיוני? על הדרך - מסך LCD 15" הכי פשוט וזול שיש, מה שראיתי בינתיים זה בנטאקשן מכירת פיצוץ ב1400 ש"ח. מישהו יכול למצוא יותר זול? (המסך לא נכלל בתקציב …

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי?3000 שקלים חדשים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל עד השקל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?בסביבות ה300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.בעיקרון כל משחק חדש שיש בשוק, לצורך העניין משחק שבטוח ישוחק הוא guild wars 2. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).כרגע מסך 17 אינץ', בלי שדרוג בזמן הקרוב. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינונ…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום, אני רוצה לרכוש מחשב נייד לשימוש משרדי (אופיס ואינטרנט) וביתי (סרטים, מוסיקה, חיבור לטלויזיה). התקציב בסביבות 4,500 ש"ח. מעדיפה לרכוש מחשב של דל או של טושיבה - בגלל האחריות. מסך - 15.6 או 14 אינץ LED 3 יציאות USB (לא כולל SATA) HDMI דיסק קשיח - 500G-320G צורב DVD סוללה שתחזיק לפחות ל-4/3 שעות עבודה רציפה אחריות- 3 שנים באתר הלקוח קיבלתי המלצה על שני דגמים- שניהם מעל התקציב שהגדרתי: Dell Inspiron n5010 Satellite L650-10H TOSHIBA אשמח לקבל המלצות לדגמים אחרים שעונים על הדרישות. איפה אפשר לראות תצוגה גדולה של ניידים? לא הצלחתי לראות 14 אינץ' בשום מקום... תודה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. אני רוצה לשחק משחקים כמו סאן אנדראס ואולי GTA4 שיצא אבל אני רוצה לחסוך על הכרטיס מסך. מה שאני עושה זה בעיקר גלישה באינטרנט, הורדות הארד דיסק כבר יש אני רוצה אפשרות להפעלת הרבה ישומים בו זמנית נגיד הרבה ישומי פלאש באינטרנט ועוד דברים ברקע ושהכל יהיה חלק צורב דיוידי מסך יש וכל המסביב אני אשיג בנפרד. אני רוצה רק קופסא ומצידי שהמארז שלה יהיה הכי מכוער אבל הכי זול XP יש לי לא רוצה ויסטא בבקשה תרכיבו לי מפרט ואם אתם יכולים לרדת במחיר בלי לפגוע בסטנדרטים, מה טוב.

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום, מעוניינת לרכוש מחשב לעבודה משרדית ושימוש אישי סטנדרטי בתקציב של עד כ-4K (אם יש תוספת הכרחית ומומלצת אפשר לחרוג מעט). אודה להמלצה על מפרט מתאים או המלצה על דגמים מסויימים בתקציב זה. אציין שהכי חשוב לי שהמחשב יהיה בעל תגובה מהירה לאורך זמן וזכרון שיספיק לאחסון קבצים, תמונות וכו' לאורך זמן.. העבודה כוללת חיבור לשרת חיצוני מרחוק, אקסלים וכו' וגם שימוש אישי- סרטים, יוטיוב וכו'. האם יש יצרן מומלץ גם מבחינת אחריות ושירות בארץ וגם באופן כללי מבחינת איכות המוצר? התעניינתי בכמה דגמים ואשמח לחוות דעת: http://www.zap.co.il/jacket.aspx?siteid=4702&siteurl=http%3a%2f%2fwww.pc-online.co.il%2fitem.php%3fps%3d10675&modelid=96…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אוקיי אז פעם הייתי פה וביקשתי מפרט... כולם היו נחמדים ועזרו לי ואני מאוד מרוצה עכשיו סבתא שלי.. כן סבתא שלי רוצה לקנות מחשב כי כל החברות שלה בסקייפ ובמסנג'ר והיא רוצה גם אחרי שהבנתי שהיא רצינית באתי לפה מה שצריך: -מחשב לאינטרנט בלבד, שיעבוד מהר (אפילו מאוד) בלי משחקים עליו או משהו... רק office :razz: - מסך דק, כמה שיותר דק יותר טוב... אבל שזה לא יבוא על האיכות למרות שלא צריכים ממש לאינטרנט P: -כמובן שזה כולל מארז, שיהיה מאוד שקט. ומקלדת והשאר זה כלום... בעיקרון פשוט שיהיה מהיר (שיעלה מהר ושלא יתקע)- התקציב יכול להגיע ל4000.. שלדעתי זה מלא בשביל מחשב רק לאינטרנט. את המחשב הקודם שהציעו לי פה קניתי מksp: www.ksp.co.il- ומאוד התרשמתי מהאמינות והמקצועיות. אז אני מ…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? בסביבות 3,500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך אז למה לא? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמעט ולא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לצורך לימודים, סביבת פיתוח תוכנה, וגיימינג קל-בינוני. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280x1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מה שהתקציב מאפשר (עדיף כמה שיותר). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? דיי חשוב. 6…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. שם המוצרGigabyte Q1585N-5540H4 i5-540Mמק"ט:Q1585N-5540H4אחריות:שנתיים ע"י מור לוי טכנולוגיותיצרן יצרן: Gigabyte מערכת הפעלה מ. הפעלה: נמכרת בנפרד ראה שידרוגים ותוספות מעבד סוג המעבד: Intel® Core™ i5 Mobile מספר המעבד: 540M מהירות שעון (GHz): 2.53GHz תדר (Front Side Bus): 1066MHz זכרון מטמון (Cache): 3MB L2 זכרון זכרון: 4GB מהירות זכרון: 1066Mhz DDR3 8500 כמות רכיבי זכרון: 2GB+2GB כוננים כונן אופטי: DVD Super- Multi DVD-R/RW+R/RW,RAM דיסק: 500GB מהירות דיסק קשיח: 5400RPm תקשורת Bluetooth: כן כרטיס רשת אלחוטי: כן כרטיס רשת: (Gigabit Ethernet(10/100/1000 מקלדת ועכבר מתקן הצבעה: Touchpad with Scroll Function מקלדת: Standard 83Keys מסך גודל מסך: "15.6 רזולוציה טבעית: WXGA 1366…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. צריכה לעריכה גרפית, מצגות, ועבודה בדרכים שיהיה חזק, מקצועי וקל לסחיבה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים