ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב שולחני, כולל מסך בגודל 21-23 אינצ' עבור תוכנת העריכה AVID 5. הדרישות המינימליות של התוכנה, כפי שהם נכתבו באתר החברה נמצאים כאן: Computer: Avid-qualified Windows-based computer or laptop2 (see details)OS: Windows 7 Professional (64-bit), Windows XP Professional SP3 (32-bit), Windows Vista Business SP2 (64-bit), Windows Vista Ultimate SP2 (64-bit) Processor: Intel Core 2 Duo 2.33 GHz processor or faster Memory: 4 GB of RAM (6 GB of RAM recommended for Windows 7 and Windows Vista) Graphics Card: NVIDIA Quadro FX family3 (FX 560 or higher) Internal Hard Drive: Minimum 500 GB 7200 rpm hard disk מלבד זאת אני אצטרך גם: זוג רמקולים איכותיים כרטי…
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מחשב חזק לקידוד ומשחקים כבדים ישרת מסך בעל רזולוצייה 1280*1024 Intel Sandy Bridge Core i5 2400 Socket 1155 6MB 95W 3.1Ghz Tray, יחידות 1 ₪826 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2353 Arctic Cooling Alpine 11 Rev2 CPU Cooler Socket 775 1156, יחידות 1 ₪79 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1901 Gigabyte GA-PH67-UD3-B3 H67 CHIPSET, יחידות 1 ₪480 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2545 Kingston 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1333MHZ CL9 KVR1333D3N9/4G, יחידות 1 ₪246 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3080 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪285 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257 XFX ATI Radeon 6870 687A-ZDFC Du…
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
נפל לידי סכום כסף ואני רוצה לפנק את אחותי ב-HTPC חדש כי שלה התקלקל ליפני חצי שנה, אז הנה השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לכסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מוזיקה ותכני HD . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Windows Media Player. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אפשר לומר שלא אולי בסיסי ביותר(משחקים של ה-Windows). -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים של ה-Windows. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב …
-
- 8 תגובות
- 973 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משתמש רק בתוכנות קטנות כמו SKYPE וDEAMON TOOLS וכאלה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BATTLEFIELD 3 אני רוצה לשחק לפחות על HIGH חלק.. .. RAGE.. SKYRIM.. THE WITCHER 2 ומשחקים כבדים שיצאו בעתיד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מ…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים בדרך כלל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, rage, crysis 2 וכל משחק חדש אחר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות אני משער3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ו…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בע״ה אני מתחילה ללמוד רפואה השנה ואני רוצה לקנות מחשב נייד. אני יודעת פחות או יותר מה הדרישות שלי אבל לא יודעת מה זה אומר בפועל. אני לא אגור בבית ולא יהיה לי מחשב שולחני פרט לספריות, אני רוצה שהמחשב יחזיק לי מעמד לפחות 3-4 שנים, הסוללה צריכה להספיק לכמה שעות טובות והוא צריך להיות די קל. אני חשבתי על הדגמים של DELL, כשגודל המסך שלי צריך להיות ״14.1-״13.3. אשמח לקבל המלצה לגבי דגמים שיהיו רלוונטיים עבורי, ואשמח גם להמלצות נוספות אגב, קראתי כבר את המדריך לקניית מחשב נייד לפני שכתבתי את ההודעה. תודה מראש!!
-
- 5 תגובות
- 786 צפיות
-
-
הדבר היחיד הוא שאני רוצה מארז עם חלון - יש לכם הצעה טובה באותו מחיר? מארז מרווח שקט לא גדול מידי שנראה מעולה עם חיבורים מקדימה? מסך: [..] DELL ULTRASHARP 23" U2311H - REV A03 - לרוכשי מחשב חדש מעל 4000 ש"ח ! ₪998 מעבד: [..] INTEL 2500K + SCYTHE MUGEN II- זמין במלאי ₪1105 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-Z68A-D3H-B3 - זמין במלאי ₪687 זיכרון: [..] CRUCIAL/MICRON 4GB 1333MHZ DDR3 - לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי ₪112 כמות:2 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD6870 1GB GDDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש ! ₪815 כמות:2 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-24NS70 X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪111 מארז: [..] LANCOOL PC-K60B w/o PSU ₪380 ספק כוח: [..] ANTEC NEO ECO 620W - זמין במלאי ₪377 דיסק קשיח: [..] SA…
-
- 7 תגובות
- 828 צפיות
-
-
[list type=disc][*]מעבד: Intel Core i5-480M Processor + Turbo Boost Technology up to 2.93GHzזיכרון: 4GB DDR3 1066MHz Dual Channel Memoryכונן קשיח: 500GB 5400RPM SATA צורב: DVD-Super Multi Double-Layer Driveמסך: 15.6" HD widescreen Ultrabright LED-backlit Displayמערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium 64-bitמצלמה: 1.3 (Megapixel HD Webcam (1280 x 1024 ב-2500 ש"ח.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? עד 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 150 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר, וגם צפייה בסרטים/סדרות ב-HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחקי ה-FPS החדשים (כולל משחקים כמו: borderlands 2, rage וכו' ) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני מתכנן לקנות מסך בעתיד (בין 22-24 אינץ') -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)…
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח אם תעזרו לי לבנות מפרט כאשר חשובים לי הדברים הבאים: א. 2TB דיסק קשיח ב. אין צורך בכרטיס טלוויזיה ג. כרטיס מסך שיוכל להריץ משחקים בצורה מכובדת(אין צורך במפלצת של 1000 ש"ח) ד. אין צורך בשום ציוד היקפי. ה. עדיפות למפרט מבוסס INTEL, אך לא חובה במידה וזה בא על חשבון דברים חשובים אחרים. ו. כולל הרכבה(אין צורך במערכת הפעלה) ז. חנות אמינה מאיזור המרכז. ח. עדיפות(אך לא חובה) לאפשרות לכונן קורא blu ray ט. ניתן לחרוג בתקציב(עד 400 ש"ח) במידה וזאת תהיה הדרך היחידה למלא את כל בקשותי. י. ה-HTPC מיועד למערכת קולנוע ביתי ומסך 3D. תודה רבה מראש.
-
- 7 תגובות
- 926 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תמיד עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב מיועד להרצת המון תוכנות כגון visual studio, מכונות וירטואליות, eclipse או כל תוכנה שמהווה סביבת פיתוח. המחשב צריך להיות מספיק חזק בשביל שלא יקרטע כאשר מכונה וירטואלית ו-visual studio פועלים יחדיו. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא כ"כ משנה. כמובן שהכול במידה. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (O…
-
- 6 תגובות
- 892 צפיות
-
-
היי,אני יודע שפה אתם יכולים לעזור לי. אני רוצה מחשב קטן,שאותו אני אוכל להעביר מחדר לחדר בקלות,שלא יהיה רועש בכלל. בחרתי MINI ITX (מחשב HTPC) שאולי מידי פעם אני אשחק איתו משחקים(Pes,FIFA משחקי רשת ומשחקים קצת יותר כדים), אז שקדתי על החומר והתחלתי להרכיב לעצמי מפרט: Western Digital Caviar Green WD15EARX 1.5TB SATA 6.0Gb/s 3.5" Internal Hard Drive -Bare Drive EVGA 01G-P3-1452-TR GeForce GTS 450 (Fermi) Superclocked 1GB 128-bit GDDR5 PCI Express 2.0 x16 HDCP Ready SLI Support Video Card G.SKILL Ripjaws X Series 4GB (2 x 2GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1333 (PC3 10666) Desktop Memory Model F3-10666CL7D-4GBXH Intel Core i5-2500K Sandy Bridge ASROCK H67M-ITX/HT מצטער על חוס…
-
- 44 תגובות
- 7k צפיות
-
-
שלום זה המפרט שאני רוצה לקנות....עכשיו השאלה שלי האם הוא טוב ואם לא אתם יכול להגיד לי מה כדאי לשנות....אני לא רוצה למלא שאלון כי אני רוצה את המפרט אתה ורק אם צריך אז לשנות כמה דברים....תודה נ.ב- אני יכול לקנות רק מאייבורי. מעבד:intel sandy bridge core i5 2400 3.1 ghz box מאוורר למעבד:KATANA 3 SCKTN3000I לוח אם:gigabyte ga-z68ma-d2h-b3 זיכרון ראם:kingston 2x4=8 gb 1333 דיסק קשיח:samsung spinpoint f3 1TB HD1035J כרטיס מסך:Gigabyte דגם Radeon HD 6850 OC 1024MB GV-R685OC-1GD ספק כוח:seasonic-boronze 520w מערכת הפעלה: Windows 7 home primium 64 Bit מארז:מארז Thermaltake דגם Armor A60 יש לי עוד שאלה האם עדיף לי לקחת את הלוח אם הזה Gigabyte GA-H67M-D2-B3 ואז…
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
שלום לכל גולשי הפורום, אלו הן הדרישות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אני מניח שבלתי אפשרי לחסוך. אם אפשר אז כמובן שאעדיף :-* ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 450 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, עבודה משרדית וסרטי HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר המשחקים החדשים - Assassin's Creed, COD, Battlefield. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני מניח ש…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מומחים שלום, נתחיל בסיכום לפי חוקי הפורום – 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ₪ א. האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך זה טוב... ב. במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן עד 500 ₪ (כלומר 3500) 2. מה שימושי המחשב? משחקים, תכני HD ומכונות ווירטואליות (VMWare Workstation) א. מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב? 1920x1200 מסך 22'. ב. אילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב ? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? – לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8-10 6. האם מתוכנן אוברקלוק? לא. 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מ…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקציב המקסימאלי הינו 3000 ש"ח, אפשר לחרוג בכ1000 ש"ח המחשב משמש להקלטות כלי נגינה בלייב וגם כלים וירטואלים, ועיבוד סאונד בעזרת תוכנות לעיבוד (תוכנות כגון Native Instruments Komplete 7 Elements, WAVES, CUBASE וכולי) דרישות: עבודה מאומצת מהמעבד, מתח יציב, קירור יעיל ושקט מאוד. דיסק קשיח בעל יכולת קריאה וכתיבה מהירים 2x500g חיבורי firewire ו usb אין צורך בלוח אם עם כרטיס קול מטורף (מובנה פשוט יספיק), אין צורך בכרטיס מסך אלא אם כן הוא יוריד מהעומס שעל המעבד (חשוב שתהיה יכולת לצפייה בשני מסכים ביחד). אין צורך במסך וציוד נלוה. תודה וחתימה טובה
-
- 4 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום לא מוצא היכן נמצא הדיסק קשיח בנייד מיני 10 אינץ HASSEE החלפתי פעמים רבות בניידים אחרים. כאן לא מוצא! הברגים הם או של הזיכרון או למסגרת. צריך לפתוח את כל המחשב?? תודה לכל מי שיענה
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? התקציב המקסימלי הוא 1700 שקל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש אפשרות לחסוך זה יהיה מצוין! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש העיקרי במחשב הוא התוכנה CUBASE 5 יצירת מוסיקה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). CUBASE 5,כבד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). האמת שיש לי 2 מסכים אחד של ACER ברזולוציה של 1440*990 והמסך השני של SAMSUNG ברזולוציה 1280*1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, קניתי מחשב n5010 של דל מארה"ב (שם הדגם נקרא 15R) ושלחתי אותו אלי דרך חברת ezbuyus (כמו mustop). נקנה ב 1.1, עם אחריות לשנה בארה"ב. יש לי כרגע בעיה עם חלק ספיציפי וקטן, כרטיס הבלוטוס שנמצא בתוך המחשב. אני משתמש באוזניות בלוטוס, ולפעמים הכרטיס נכבה מעצמו וכמובן מנתק את האוזניה (אני יודע שהוא נכבה כי אייקון הבלוטוס נעלם וגם הוא נעלם ממנהל ההתקנים). ואז יש צורך לשים את המחשב למצב שינה ולהפעיל כדי שהבלוטוס יחזור לפעול. נראה שמדובר בבעיית חומרה, כי בוצע פירמוט בתקופה האחרונה. אבל האם אוכל לקבל אחריות כלשהי מדל? האחריות כאמור לא זמינה בארץ, אבל בסך הכול מדובר בחלק קטן שאני יכול גם להרכיב בעצמי, פתחתי את המחשב כבר מספר פעמים כדי לנקות אותו. בפעם האחרונה גם ניסיתי לנקות את המ…
-
- 1 תגובה
- 968 צפיות
-
-
דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11847 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Scythe Mugen II Rev.b CPU Cooler http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9371 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE Z68X-UD4-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 2133, 2xPCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12804 זכרונות: DDR3 1600Mhz 2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition Dual Channel CL9-9-9-24 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11915 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Blue 1TB 7200RPM, 32MB, SATA III WD10EALX http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11651 כרטיסי מסך: GIGABYTE - NVIDIA GTX570 OC 1280MB GDDR5 DX11 2xDVI …
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5650 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (GTA IV, NEED FOR SPEED, FIFA 2012) ותכני HD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם …
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
אני מתחילה לימודי הנדסת מחשבים ואני מעוניינת לקנות מחשב נייד שישמש לי ללימודים ולתכנת איתו בהמשך . יש לי תקציב של 3500 ש"ח, אני מתלבטת בין מעב I5 לבין I7. אני רוצה כרטיס מסך נפרד (לא על לוח M) האם עדיף לקחת דגם ישן של I7 מהירות מעבד 2.0 או דגם חדש של I5 (חדש-חדש יוצא עכשיו בחו"ל עדיין לא נמכר כ"כ בארץ) מהירות 2.4 בכלל, אם יש הצעות הערות דברים שכדי שאני אדע ואשים לב ......
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
שלום זה המפרט שאני רוצה לקנות....עכשיו השאלה שלי האם הוא טוב ואם לא אתם יכול להגיד לי מה כדאי לשנות....אני לא רוצה למלא שאלון כי אני רוצה את המפרט אתה ורק אם צריך אז לשנות כמה דברים....תודה נ.ב- אני יכול לקנות רק מאייבורי. מעבד:intel sandy bridge core i5 2400 3.1 ghz box מאוורר למעבד:KATANA 3 SCKTN3000I לוח אם:gigabyte ga-z68ma-d2h-b3 זיכרון ראם:kingston 2x4=8 gb 1333 דיסק קשיח:samsung spinpoint f3 1TB HD1035J כרטיס מסך:Gigabyte דגם Radeon HD 6850 OC 1024MB GV-R685OC-1GD ספק כוח:seasonic-boronze 520w מערכת הפעלה: windows 7 home primium 64 bit מארז:מארז Thermaltake דגם Armor A60 יש לי עוד שאלה האם עדיף לי לקחת את הלוח אם הזה Gigabyte GA-H67M-D2-B3 ואז…
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח עם תעזרו לי בהצעות למחשב חדש. המחשב מיועד למשחקים כבדים ועבודה עם MATLAB. אני מתכנן שהמחשב יחזיק מעמד לפחות 6 שנים, מקסימום טיפה שדרוג כדי להאריך עוד. 1. מה התקציב המקסימאלי? אין תקציב מקסימלי (נניח 10K) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג חפשי... 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD, ו- MATLAB א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך…
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אהלן חברה, לאחרונה נשרף לי הלוח אם. אני נמצא כרגע בלבטים האם כדאי לי רק לקנות לוח אם חדש, או אולי לשדרג טיפה את המערכת. זה המפרט שלי: מעבד AMD Athlon X2 Dual-Core +5200. הלוח אם שהיה לי Asus m2n-e זכרון G.Skill DDR2 2 GB כרטיס מסך ATI Radeon HD4850 ספק כוח Crossair 520W אני משתמש במחשב בעיקר למשחקים וסרטים HD. אני לא כל כך מתעניין בOC. ההתלבטות שלי היא כזו, אם אני רק משדרג את הלוח אם, חשבתי על ASRock 770DE+ אבל חשבתי שאם אני כבר צריך לקנות לוח אם חדש עדיף לי לשדרג טיפה את המערכת. משהו בכיוון של: מעבד AMD Phenom II X4 965 לוח אם ASUS M4A87TD EVO וזכרון DDR3 איזשהו אני מוכן להשקיע עד 1500₪. אני צריך עזרה בעיקר להחליט האם לפי דעתכם כדאי לי לשדרג או להשאר עם אותה מערכ…
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-