עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by dani0147,

. מה התקציב המקסימאלי? עד 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FPS -ים חדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 20 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? רצוי כמה שיותר שק…

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by yosef13,

1. מה התקציב המקסימאלי?כמה שפחות א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?מסמכים ,משחקים וסרטים לילדים ואינטרנט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.אין …

3. היי, קניתי מחשב חדש בבאג בקניון אילון ב 27/2/2011 יום לאחר מכן ב 28/2/2011 איבדתי את עבודתי. עד היום אני לא מועסק בשום מקום. פניתי היום לחברת המפעיל כדי לממש את האחריות למקרה פיטורים. ניתן לראות אותה פה: https://www.nomatterwhatguarantee.com/main_structure.php?page=home ציטוט ישיר משם: "כיסוי בגין אבטלה: העסקה על-ידי מעביד אחד במשך תקופה מינימלית של 6 חודשים בעת ההרשמה ומובטל במשך 3 חודשים לפחות בתוך שנה אחת מתאריך הרכישה, למעט החריגים המפורטים בתנאים ובהגבלות אלה." כמובן שעד לאותו יום עבדתי יותר מ 6 חודשים (שנה אצל אותו מעסיק וחמש וחצי שנים רצוף בלי יום אחד אפילו של אבטלה) כאשר טילפנתי היום הודיעה לי מישהי בשם אורלי שאני לא זכאי לתנאי הפוליסה כי לא עבדתי 6 חודשים מיום הר…

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. זה המפרט , אני צריך אותו יותר לכיוון המוסיקה וסרטים HD ועומס על המחשב. התקציב שלי זה 4500 -5000 ש"ח. עם חרגיה של עד 150 שקל. מסך: [..] SAMSUNG LCD LED 23" S23A300B 5ms DVI WIDE - זמין במלאי ₪886 מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1155 2500 3.3Ghz - TRAY - לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי ₪917 לוח אם: [..] INTEL COLD LAKE : BLKDH67CL-B3 ₪497 זיכרון: [..] CORSAIR VENGEANCE 8192MB (4096MBX2) 1600 CL9 "XMP" : CMZ8GX3M2A1600C9 - זמין במלאי ₪409 כרטיס מסך: [..] GAINWARD GT430 2GB DDR3 - RETAIL ₪410 צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK - זמין במלאי ₪112 מארז: [..] NZXT PHANTOM (BLACK) w/o PSU ₪663 סט מקלדת ועכבר: [..] LOGITECH CORDLESS DESKTOP WAVE ₪387 ספק כוח: [..] SEASONIC …

• 5 תגובות
    • 669 צפיות
  5. Started by luna100,

שלום, אני מחפש נייד איכותי בתקציב של כ-1000$ בארה"ב. חשוב לי שיעבוד היטב בעומס, אני הולך להשתמש בו הרבה ללימודים, גלישה ותקשורת דרך האינטרנט, תוכנות אופיס וצפייה בסרטים. ושהיה הכי קל שאפשר ונעים למראה. מאד אשמח לעזרה והמלצות לדגמים ספציפיים... ניסיתי להתייעץ בחנויות באג אבל המבחר שם מאד מצומצם ואין כמעט דגמים עם מסך 14 אינטש, מה שאני רוצה... תודה רבה!

6. . מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג מעט, עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב מיועד לגיימינג, תכנות והזרמת תכנים ל XBOX. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio 2010, Sql Server 2008, IntelliJ IDEA וכו' ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ייעוד עיקרי למשחקים שיצאו זה מכבר כגון Witcher 2 ולמשחקים שייצאו ממש עכשיו כגון Skyrim -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציי…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שלום. התקציב שברשותי בין 5000 ל-6000 שקל. המחשב אמור לשרת אותי בעיקר לפוטושופ ולייטרום באופן מאסיבי. לייטרום בעיקר היא תוכנה שמרנדרת הרבה תמונות ברקע ועובדת על בסיס נתונים עמוס מאד - העיסוק שלי הוא צילום אירועים. חשובה לי המהירות והיכולת של המחשב לגמוע את המאסות של התמונות. אני כמובן מחפש את השילוב הנכון בבחירת מעבד, לוח אם וזכרונות (כמות, מהירות ומותג), כרטיס מסך ומארז. בנוסף, האם כדאי לקנות כונן בטכנולוגית פלאש רק בשביל מערכת ההפעלה? האם זה ישפר את ביצועי המערכת? תודה רבה נ.ב. - תתעלמו מהחתימה שלי.. זה כבר לא רלוונטי

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  8. Started by dor_guy,

שלום לכולם, אני רוצה להחליף לאמא שלי את המחשב (הוא בן 8 אם לא יותר), שימושים: 90% אינטרנט, 10% צפיה בתמונות ואופיס. דרוש רק המחשב ללא עזרים (מקלדת, מסך וכו') דרישות: 1)מעבד של אינטל 2)אולי כדאי כ.מסך מובנה בלוח-אם 3) המחשב אמור לתת מענה בשלוש ארבע שנים הקרובות ללא שידרוג נוסף, ואז בעל יכולת שדרוג כך שיעבוד לפחות שבע שנים. תקציב כ 2000 ש"ח שאלות נוספות: 1) אם שמים "פס" זיכרון אחד גדול למשל 4Gb במקום שניים של 2Gb האם זה משמעותי? (ואז לא חובה לוח אם עם 4 סלוטים לזכרון) 2) האם עדיף לקנות SSD קטן, נגיד 40Gb במקום כונן קשיח גדול ולא מנוצל ? 3) האם יש צורך בקירור שונה מהמקורי למעבד? (לא יבוצעO.C כמובן) תודה על העזרה, גיא

• 5 תגובות
    • 875 צפיות
  9. שלום חברים, צריך את עזרתכם בהרכבת מפרט. **אולי כדאי לקנות את המחשב בחלקים כדי שיצא זול יותר..? 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אני לא גיימר כבד, אבל יהיה נחמד אם המשחקים המערכת תהיה מסוגלת להתמודד עם המשחקים האחרונים תחת הגדרות סבירות..משחקים ברזולוזיה של( Full-HD 1,920 x 1,080 ) הפעלה בו זמנית של מספר תוכנות ביתיות .סרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:ש שימוש מזדמן בסוליד וורקס …

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  10. שלום חבר'ה, המחשב בבית קרס אתמול, הגיע הזמן להתחדש אשמח אם תוכלו לעזור לי עם מפרט השתמשתי בשאלון שבנעוץ כפי שהומלץ תודה מראש! 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4000 אבל עדיף להימנע מלחרוג, אלא אם כן ממש ישתלם לי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי, סרטים אינטרנט וכו' אבל גם משחקים כמו פיפא 2012 ואולי גם כמה משחקים חדשים שאני אכיר ברגע שיהיה לי מחשב שיעלה אותם טוב אבל בעיקר פיפא שיעבוד חלק, שאר המשחקים - לא צריך על האיכות המקסימלית, אבל שבכל זאת יעבדו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן ש…

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  11. Started by Psy,

הדגם: Lenovo ThinkPad Edge E420S 4401-4NG מפרט: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=9622 סה"כ המפרט שלו סבבה, הבעיה היא בסוללה שהיא מובנית (כמו שקראתי בביקורת כאן: http://www.notebookcheck.net/Review-Lenovo-ThinkPad-Edge-E420s-Notebook.53833.0.html) ידוע שסוללות בד"כ אחרי שנתיים + מתפגרות. השאלה עד כמה זה בעייתי, מאחר וזה לא כמו נייד רגיל אחר שאפשר פשוט להחליף סוללה פה זאת פרוצדורה אחרת... מישהו נתקל בתופעה ו\או יכול להמליץ אם אין 'סיכון' ללכת על המחשב הזה או להתרחק ממנו כתוצאה מה'בילט-אין' של הסוללה ?! תודה!

12. אני מתחיל ללמוד הנדסת תוכנה השנה, דרישות בסיסיות לתוכנת C, JAVA,אסמבלר... חוץ מהלימודים אני רוצה שהמחשב יהיה לצפיית סרטים,גלישה באיטרנט ושירוץ באמת טוב לכן נחוץ לי מעבד I7 וכרטיס מסך חזק עד כמה שאפשר כמובן בתקציב, אני חובב משחקים אבל לא מצפה לכבדים כמו קרייסיס כמובן התקציב הוא עד 4000 ש"ח אם אפשר במסך 15.7 זה יהיה מצויין עם קצת פחות גם לא נורא אבל שיהיה משתלם

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  13. שלום לכולם, להלן מפרט המחשב שלי: CPU: Q9550 Rev E0 @ 3.8 GHz [450*8.5] Motherboard: Gigabyte GA-EP45-UD3P [Rev 1.0] ~ BIOS: F10 Memory: 2x2GB G.Skill TT PI DDR2 PC2-8500 (1066MHz) PI Edition @5-5-5-15 2.1V GPU: Gigabyte Radeon HD6950@70 Soundcard: Native Instruments Audio 8 DJ HDD 1: Hitachi Desktar 7200RPM 500GB HDD 2: WD Greenpower 7200RPM 500GB Cooling: Zalman CNPS10X Extreme PSU: Seasonic X-650 80+ Gold Case: Antec P182 המחשב עובד מצוין, אין לי שום בעיה להריץ משחקים תוכנות וסרטים ברמה הכי גבוהה, אבל יש לי אפשרות למכור את הלוח, המעבד והזכרון שלי ב-600 ש"ח לחבר ולשדרג לעצמי את המערכת. עוד סיבה רצויה לשדרוג היא שאני רוצה לעבור לזכרון DDR3, הלוח הנוכחי שלי כמובן לא ת…

14. Started by com,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) המחשב ישמש רק לעבודה משרדית. אנטרנט, אופיס, וכו. אין שום תוכנות מיוחדות, עריכות כלשהם, או משהו בסגנון. גם סרטים בקושי יתנגנו על המחשב. * גודל המסך? 13 * משקל רצוי? רצוי שיהיה נמוך ויהיה קומפקטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? סוללה היא בין הפרמטרים החשובים ביותר במחשב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) אין ממש צורך. * בלוטות? אין צורך. * גודל מינימלי של כונן קשיח? אין צורך במשהו גדול, כל גודל סטנדטי יספיק. * כונן CD/DVD? צורב? אין צורך, עדיף אפילו שלא יהיה. * כונן Bluray? גם אין צורך…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Juvleve,

אהלן, אני צריך את המפרט הבא: 1. התקציב הוא 2300 אפשר לחרוג בתחום ה50 שח אבל לא יותר.. 2. המחשב מיועד למשחקים. לדוגמה gta 4 על בינוני. אין לי מושג רזולציה טבעית... אם זה חשוב אני אברר. 3. אין צורך בציוד היקפי. 4. אין רכיבים שלא צריך להוסיף. 5. השקט חשוב 3 6. אין צורך בoc 7-9. לא 10. לא יהיה שדרוג של המחשב. תודה מראש!

16. Started by 123gigigi,

זה מחשב שנועד בעיקר ועבודה, אינטרנט,וגם מעט סרטים ומשחקים... האם ללכת על HP?? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 502 צפיות
  17. היי, המחשב הינו לשימוש ביתי רגיל - אינטרנט, סמכים....(לא משחקים). מערכת הפעלה ואופיס יש לי בנמצא (חוקיים למי שתהה) ולכן אוכל לחסוך בנקודה זו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 כולל מסך של 21 אינצ' (אם יש הנחת מזומן מה טוב) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר כמובן לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר בכ- 200-100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית אבל ברצוני לקנות גם מסך HD 21 אינצ' 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מקלדת ועכבר עם עדיפות לאלחוטי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא קריטי 6. …

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by 1ido1,

מעבדים Intel Sandy Bridge Core i5 2400 Socket 1155 6MB 95W 3.1Ghz Tray ₪ 826.00 פתרונות קירור מאוור Cooler Master Hyper TX 3 4719512015513 ₪ 99.00 לוחות אם Gigabyte GA-Z68MA-D2H Z68 CHIPSET + 8GB (4GBx2) DDR3 1333Mhz ₪ 826.00 דיסקים קשיחים Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ ₪ 285.00 כרטיסי מסך HIS 6870 IceQ X 1GB GDDR5 ברכישת מחשב חדש ₪ 799.00 2 ₪ 1,598.00 מארזים NZXT M59 Plus 3x120mm + Antec TruePower Trio 650Watt ברכישת מחשב חדש ! ₪ 599.00 סה"כ מחיר: ₪ 4,233.00 המפרט הורכב ב-http://www.rsm.co.il 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 4.2K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה נית…

• 6 תגובות
    • 871 צפיות
  19. שלום לכולם , בניתי מפרט למחשב לאבא שלי בתקציב של 3k , לפי ההמלצות של מחשב משרדי במפרטים המומלצים. אולם הייתי צריך לעשות שינויים קלילים. המחשב בעיקרון נטו לעבודה משרדית ומשחקים קלים (לרוב משחקי רשת). בעיקרון מה שאני לא בטוח בו זה הלוח אם (לא היה את הדגם המומלץ באתר) אשמח לחוות דעת , הצעות לשיפור תודה . מעבד: Intel Core i3 550 3.33Ghz 4MB Cache Tray כמות: 1 - מחיר: ₪480 קירור למעבד: ZALMAN 8000T PLUS SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪107 לוח אם: Gigabyte H57M-USB3 כמות: 1 - מחיר: ₪649 מארז: Mustiff 6241-A11 PSU450W With 2 X SATA color metal design כמות: 1 - מחיר: ₪177 זיכרון: Hynix 4GB DDR3-1333 כמות: 1 - מחיר: ₪128 קשיח למחשב שולחני: …

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  20. Started by Juvleve,

אהלן המפרט הזה ב2300 שקל שווה משהו? מארז: case lp05 500w psc לוח אם: intel original dh61ww b3/asrock h61m b3 מעבד: intel core i5 - 2500 3.3ghz 4cores זכרון מעבד: intel smart cache 6mb קירור: deep cool e21 big airflow supersilent 1155 זיכרון: kingston 4gb ddr3 דיסק קשיח: samsung spinpoint 1000gb 7200 כרטיס מסך: geforce gt520 2gb full hd המטרה שהוא יריץ משחקים כמו gta 4 בבינוני בערך מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  21. Started by adu,

דבר ראשון אין לי אחריות אז ללכת לפלאפון לא בא בחשבון. לפני כחודשיים המחשב הפסיק לעלות, כלומר המחשב עולה, נשאר על מסך של LG ואז כשהוא מנסה לעשות בוט הוא רושם את ההודעה הבאה תתעלמו מזה שהוא כותב פה בתמונה שאין מדיה בכונן דיסקים, זה אותו הדבר בכל פעם. השורות המעניינות הם מהמילים for antheros.... מישהו מצליח להבין מה הבעיה פה במחשב? איך אני גורם לו לעלות נורמלי/לעשות בוט מהסי-די כדי לפרמט אותו?

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  22. שלום לכולם, קיים מעבד- intel core i7 2600 sandy bridge, יש לי רק את הצ'יפ, לכן אם צריך משחה טרמית אבקש לכלול אותו גם במפרט. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ', 1920-1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמו…

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  23. Started by gmpc,

שלום, אודה להמלצה מצד אחד המומחים לחומרה המיועדת למשחקים. אני רוצה להרכיב מחשב בתקציב של עד 3000 שקלים - אין צורך ברכיבים הבאים: יש צורך ב: לוח מעבד זכרונות כ. מסך מארז * קיים ספק כח של CORSAIR 500 ודיסקים קשיחים ( SATA ) תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 835 צפיות
  24. אני עומד לקנות מחשב יד שניה (או לפחות לבוא לראות) ויש לי כמה שאלות (ותודה רבה על המדריך רכישה בחול הוא גם עזר לי): לפי מה שבהנתי מכמה תגובות פה - אם יש למחשב שלי service tag שרשום באתר של DELL שיש לו אחריות אז יתקנו את המחשב - בלי להגיב הוכחות קניה/בעלות וכו' הבנתי נכון? אם כן האם יש צמורך בהעברת בעלות בכלל? (אם כן למה?) אני יודע שאמורה להיות מדבקה בתחתית הנייד עם ה service tag אם במקרה אין אותה (אבל המחשב רשום כך שיש לו אחריות) האם האחריות לא תקפה? האם את כל המפרט ניתן לבדוק במנהל ההתקנים של WIN ? (אני מתכוון למה ששונה בין כל קונפיגורציה של אותו דגם - לא דברים כמו גודל מסך וכו') [ואיך ניתן לדעת האם ה WIN חוקי? - אם הוא "חוקי" יכול להיות שזה KEY מהרשת לא? או שיש דרך לווד…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Savage2,

אני מתכנן לקנות בקרוב טלוויזיה עצומה לדירה החדשה - והבנתי שהיא לא תממש את הפוטנציאל שלה ללא מחשב שיתמוך בה. אני לא בטוח עדיין איזה טלוויזיה אני אקנה, אבל היא כמובן תהיה FullHD. המחשב שיתמוך בה צריך כמובן להריץ סרטים ומערכת הפעלה נוחה. בנוסף, אני רוצה שהמחשב יריץ באופן קבוע קליאנט של ביטטורנט אשר יהיה אפשר להתחבר אליו מרחוק (משהו בסגנון Transmission). אין לנו בדירה כבלים או Yes, אז אין צורך בכרטיס טלוויזיה - אבל אני רוצה לשמור את האופציה לקנות אחד בעתיד. בנוסף: 1. המחשב יתחבר לאינטרנט בעזרת wifi - אז נדרשת תמיכה בכך (בעדיפות על ידי כרטיס פנימי) 2. יש לי הארדיסק חיצוני של 1TB אשר אפשר לחבר למחשב באופן כמעט קבוע, כך שאין צורך בנפח אחסון גדול התקציב הוא באיזור ה-2000 ש"ח. אני…

• 4 תגובות
    • 693 צפיות

דיונים חדשים בפורומים