עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, קודם כל מילה טובה על כל הרצון הטוב שמופגן כאן, בעזרה אחד לשני מבלי להתייאש. אני מחליף מחשב (בשעה טובה). ייעודם של המחשב החדש הם: 1. עריכת גרפיקה (PS, Illustrator) 2. בניית אתרים - בעיקר DreamWheaver ו FLASH. 3. משחקים (אין צורך במשהו הכי חדש, אבל משהו באזור. 4. כמו כולם (איטרנט סרטים מוזיקה וכד'). המסך שאני משתמש בו הוא Samsung 22BW. ברזולוציה של 1650*1050. אני לא מתכנן O.C אבל אם ההמלצה עומדת בעינה אשמח לקנות מחשב מTMS אשר הבנתי שעושים זאת. יש לי צורב DVD כך שאם זה קריטי אפשר להשאיר אותו מחוץ למפרט. כמו יש אני אתקין מערכת הפעלה. זהו, מקווה שזה יספק FOR NOW. תודה רבה מראש, צחי

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  2. תקציב: 5000 ש"ח כולל ציוד היקפי מערכת הפעלה והרכבה ללא חריגות מהתקציב. ייעוד: בעיקר הרצת חישובים מתמטיים בעזרת תוכנת MATHEMATICA ללא OC זיכרון: לפחות 4GB ועדיף יותר מארז וקירור: שקטים ויעילים ככל האפשר ציוד היקפי: מסך 19 , מקלדת ועכבר (אפשר אלחוטיים אבל לא חייב) צורב DVD הערות חשובות: המפרט צריך להתבסס על מעבד וזיכרון מהירים כדי שהחישובים יבוצעו מהר כמו כן יש חשיבות לזיכרון גדול ככל האפשר אבל אין צורך בכונן קשיח ענקי יש חשיבות לשקט של המחשב בזמן עבודה מאומצת. הערות ותובנות יתקבלו גם כן בשמחה. תודה

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Peri228,

שלום! אני מעוניין לקנות מחשב חדש שישמש בעיקר לעבודות משרדיות וצפייה בסרטים (בעיקר HD), אך גם מעט גיימינג לאחי הקטנים. התקציב שלי עומד על כ 3500 שקלים, ואני מעדיף לא לחרוג ממנו. אין צורך בעכבר, מקלדת, מסך או רמקולים, והדרישה העיקרית שלי היא שהמחשב יהיה שקט (בערך 7 מתוך 10, אם חייבים לדרג ) ושיכיל כונן בנפח טרה וצורב. לא מתוכנן אוברקלוק כלשהו, אלא אם תומלץ המהרה קטנה. אני בודק אפשרות של הבאת רכיבים מסוימים (מעבד, זכרון וכרטיס מסך) מארה"ב, אבל כרגע המחשב מתוכנן להקנות בחנות הזולה ביותר שאמצא בארץ. תודה מראש לכולם!

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  4. אני צריך מפרט ב5000 שקל אפשר לחרוג עד 5500 אבל עדיף פחות שישמש לצפיית סרטים דרך הטלוויזיה ומשחקים, בלי מסך כולל עכבר עלחוטי איכותי (חשבתי על הMX700 ) ומקלדת על חוטית איכותית. הדרישות הם מעבד חזק אין העדפה בין AMD לאינטל. (לא מתוכנן OC בשום מקרה) זיכרון מינימום 512 בשתי סטיקים ההרדיסק 120 ג'יגה לוח אם שיתן אופצייה לשידרוג עתידי (אם זה AMD אז לוח שתומך ב400FSB) כרטיס מסך חזק אם יציאת TVOUT איכותית אם יכנס אז ALL IN WANDER ואם יש כזה דבר כרטיס מסך אם חיבור 21 פינים. אם אפשר להשאיר קצת כסף לכרטיס קול לא אונבורד אז תודה מקסימום להשאיר לו 600 שקל. מארז טוב ואיכותי לא איזה סימבדה. ספק טוב כמו האנרמקס 350W לא צריך מסך רק מיקלדת ועכבר על חוטיים איכותיים ויש לי שאלה הרבה אומרים ש…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by adamkat,

אני צריך את המחשב בעיקר לאינטרנט אבל רוצה שהוא יהיה זריז. שום משחקים או תוכנות כבדות. תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by motogt,

אני מחפש מחשב נייד לסטודנט בתקציב 4K. דרישות: 1.אפשרות שדרוג ל WINDOWS 7 בחינם (או לחכות חודש בקנייה) 2.מסך 15 אינץ 3. מחשב חזק שיכול להריץ כמה יישומים בו"ז. 4.יכולות גרפיות טובות, לא בשביל קריסיס, אבל כן בשביל להריץ משחקים פשוטים יותר כמו NFS 5. כרטיס רשת מובנה 6.סוללה חזקה. 7.צורב DVD (עדיף) 8.דיסק קשיח 250 ג'יגה ומעלה. 9.מצלמה מובנת (עדיף) 10. והכי חשוב שיהיה נוח לעבוד איתו- מקלדת נוחה, מסך איכותי ... עזרתכם ושאלה: בווינדוס 7 החדש זמן הסוללה צפוי להיארך או להתקצר? תודה

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  7. ניסיתי להרכיב מחשב לאבא שלי לעבודה משרדית (אופיס - וורד, אקסל ואימייל) ואינטרנט ועבודה עם הרבה PDFים.. המחשב אמור להיות ליחסית הרבה זמן, כ 4-5 שנים. התקציב עומד באיזור ה - 2K אבל גמיש, כלומר ההעדפה היא לא להוסיף רכיבים בעתיד. אין צורך בציוד היקפי (דרוש צורב בסיסי), השקט לא מאוד חשוב, לא מתוכנן OC, אין צורך בווינדוס/אופיס אני מעדיף לקנות ב KSP (קרוב מאוד לבית). לפי מה שהבנתי - המעבד לא אמור להיות חזק יחסית (כיוון שלא מיועדות להיות בשימוש תוכנות כבדות/גרפיקה). כן אני רוצה שיהיה זיכרון סביר שירוצו כמה דברים במקביל (אני חושב ש 8GB יספיקו - תקנו אותי אם אני טועה), וכן הדיסק קשיח צריך להיות 1 tera. ההעדפה היא שיהיו בלוח אם 6 יציאות USB אחוריות (ולא 4). חבר המליץ לי על SSD בטענה…

8. שלום, אני מעונינת להרכיב מחשב המיועד לעבודה גרפית. (המחשב לא למשחקים). על המחשב להיות יציב ומהיר. אני מחפשת: לוח אם (האם רצוי לוח אם עם כרטיס מסך מובנה?, אני צריכה גם כרטיס רשת, כרטיס קול...אם יש firewire טוב אבל לא הכרחי. והרבה מינימום 8 כניסות של Usb) , מעבד רצוי של AMD שבא עם מאוורר זיכרון מינימום 1 גיגה עדיף 2. מארז (עם כפתור ריסט נוח.. לא כזה שצריך להשתמש בעט) רעיונות? דבר נוסף, ראיתי מחשב http://www.getit.co.il/ie2/ProductDetails5.asp?PID=25923#description האם זה מחשב שכדאי בכלל לשקול? תודה 8)

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום לכולם, אשמח אם תוכלו לתת לי המלצה למחשב נייד שיהיה בסביבות ה5000 השימושים יהיו בעיקר סתם אינטרנט משחקים קלים קצת סרטים עריכת סאונד ותיכנות רב. לא צריך כרטיס קול כי אני משתמש באחד חיצוני ואני אשמח אם לא תציעו את ה- DELL LATITUDE E6400 כי יצא לי לעבוד איתו והיה גרוע באופן משמעותי תודה רבה מראש

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  10. מעבדי ?AMD? Price Units Total Sempron 3000+ (S-754) 540 1 540 לוחות אם למעבדי ?AMD? ASROCK Price Units Total K8-UP-VM800 s754 360 1 360 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512Mb 400MHz Samsung 280 2 560 כרטיסי מסך? Powercolor Price Units Total X1600 Pro 256MB, DDRII, TV, DVI, PCI-E 730 1 730 דיסקים קשיחים? Samsung Price Units Total 80GB 7200RPM 8MB SATA II 310 1 310 מארזים? Price Units Total HEC Compucase CI-6A21 400W 450 1 450 Total price 2950 ¤ for payments 12 X 269 ¤ תראו אם תוכלו לבנות משהו יותר טוב ממנו כדי שיריץ משחקים חמודים על LOW וMEDIUM גג וכמובן שיריץ פיפא ואלה על HIGH +יעבוד חלק בתוכנות יעני אייסיקו וורד אינטרנט אודה לכם ותגידו לי האם הלוח הוא תומך …

• 21 תגובות
    • 1k צפיות
  11. שלום, אני נוסע עוד שבוע לארה"ב ואחי רוצה לקנות לעצמו מחשב נייח חדש לגיימינג. התוכנית שלי היא להזמין דרך אמאזון חלק מהרכיבים ואז בארץ לקנות את שאר הרכיבים ולהרכיב. רכיבים עד כה שנראה לי עשויים להשתלם בקנייה דרך אמאזון - לוח אם, ספק, זיכרונות, כונן SSD 128 Crucial m4, אולי מעבד.. הבעיה היא שלמיטב הבנתי צריך שכל רכיב יעלה פחות מ - 200 דולר.. בכל מקרה אלה הדרישות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K עדיף לחסוך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנס…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  12. אני מעוניין ליצור מדף קטן לנייד לפינת עבודה בבית איפה שאני בכל מקרה מחבר אליו מסך ומקלדת. חשבתי במקום ליצור מדף שבולט מהקיר פשוט לעשות מדף בזווית כך שהמחשב יונח בפנים ויבלוט מהקיר רק 5-7ס"מ. הדאגה שלי היא האם יש רכיבים שעלולים לההרס כתוצאה מכך (HDD) והאם זה בכלל תקין.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by ScyMaxim,

הנה: CPU Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX : 1091.38¤ Motherboard Asus P4P800-VM Intel 865PE Motherboard(M.ATX, VGA, HT, FSB800, Dual DDR,5.1 Sound,3Com G-LAN,USB 2) : 593.07¤ 732.19¤ : Memory OCZ 512MB (2x256) DDR-RAM 3200 Premier Series Dual Channel Memory Kit Hard Disk Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD : 490.51¤ 1529.95¤ : Sapphire Atlantis Radeon 9800 Pro 128MB DDR DVI Bulk Video Card Video Card ¤Floppy Citizen Black 1.44MB 3,5" Floppy Drive : 80.49 278.65¤ : CD-RW Asus CRW-5232 52/32/52 Black CD-RW ¤Speakers Winner HN680H 4000W 5.1 Speakers : 282.41 359.97¤ : (Case Chenbro Midi Tower Xpider PC61166 Blu…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Jeremy0127,

היי, אני רוצה לבנות מחשב גיימינג 5000 ש"ח, אין בעיה לקנות את החלקים בנפרד מחנויות שונות ולהרכיב בעצמי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. battlefield 3, elder scrolls, crysis 2, The old republic mmo. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המסך הוא טלוויזיה 32 אינץ של SO…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Yanivriv,

מכיוון ושני המחשבים האלה כמעט זהים לגמרי, איפה אני אקבל זמן סוללה עדיף ? כמו כן, האם יש שוני נוסף בין שני המחשבים בתצורה החזקה ביותר הקיימת ? תודה. .[br]פורסם בתאריך: 17.05.2010 בשעה 04:46:15 או הLenovo IdeaPad S12 2959-KUG .תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. השאלה בכותרת,זה לחבר טוב שלי,אני רוצה לעשות לו מפרט דרך החנות בה אני עובד,עכשיו ההתלבטות היא איזה מפרט להביא לו,הוא לא מחפש משהו חזק אבל משהו שיוכל להריץ PRO EVOLUTION SOCCER ,התקציב הוא ממש נמוך,משהו בסביבות ה1900-ל2300 אפילו פחות יותר,המחשב הוא גם כן בעיקר למסנג'ר,דיבור עם חברים מחו"ל במסנג'ר ולקריאת דואר אלקטרוני,איזה מפרט אני צריך להביא לו בכדי שאני יגיע לפחות מהסכום הזה ו-עד הסכום הזה........תודה מראש

17. מטרות המחשב? עבודה, תוכנות ייעודיות לעבודה עם קבצים גדולים ובסיסי נתונים. * גודל המסך? 13" * רזולוציית המסך? כמה שיותר.. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? קל יחסית. פחות מ-2 קילו, וכמה שפחות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מאוד. לפחות שבע שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * Bluetooth? ברור. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? חובה SSD. לפחות 128 גיגה, עדיף 256. * כונן אופטי? לא חובה. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...): 16GB זיכרון (או לפחות אפשרות להרחבה עצמית עתידי…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by אוריפ,

לאבא שלי יש סולם, סתם לא... אבל יש לו מחשב נייד. המחשב הוא ARMADA V300 של COMPAQ (סלרון 400 מגה הרץ, 160 מגה בייט SDRAM, דיסק קשיח 5 ג'יגה בייט, כרטיס מסך ATI RAGE MOBILITY ועוד...). הוא מתעקש לא לקנות מחשב חדש, אלא רק לשדרג. אני צריך המלצה לשידרוג מינימלי (חשבתי על דיסק קשיח של 20/30 ג'יגה בייט, להעיף סטיק זיכרון של 32 מגה בייט ולהוסיף עוד 128 מגה בייט). האם הזשדרוג שהצעתי טוב (בוא נגיד בתקציב של 600-700 ש"ח)? האם במחשב כזה ישן מהירות ההארד דיסק משנה? האם תוספת הזכרון תעזור (לא לשכוח שזה SDRAM ולא DDR)? תודה!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שלום, ראשית רציתי לברך אותכם על האתר הזה. ממש מצויין, עלו והצליחו. עכשיו לעיניינינו, אני חושב לקנות בימים אלו מחשב חדש. המחשב ישרת אותי בעיקר ליישומי משרד שונים : NET , Office. וכדומה. המחשב לא ישמש ל- OC ואומנם אני לא חובב משחקים מושבע אך לא הייתי רוצה למנוע ממני את האפשרות לשחק עליו משחק פה ושם . אשמח לקבל מפרט למחשב מבוסס AMD. התקציב עומד על 5000 כולל מסך, תודה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. נסיוני הראשון בבניית מפרט לאחר התייעצות במגוון פורומים לגבי חלקים. אשמח להערות (אם בסדר ואם לא) המטרות - מחשב ביתי חזק ושקט, לשימוש כללי + סימולטור טיסה של טיסנים (Realflight, Phoenix) + קצת עריכת וידאו (והרבה ENCODING להמרת מלאי קלטות MINIDV למחשב) + אפשרות להרצת מחשב וירטואלי בנוסף מידי פעם (VMWARE). המסך שיש לי 22" ואני מניח שאחליפו מתישהו לגדול יותר (24") --------------------------------------------------------------------------------- AMD AM2+ Phenom (940) - quad-core 3.0GHz 125W 6MB - OEM 1,069 ש"ח GIGABYTE GA-MA790FX-DS5 (AMD 790FX) (AM2+) - ATX 568 ש"ח G.SKILL DDR2 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL5 263 ש"ח CLUB3D 4770 512MB GDDR5 HDMI Via Adapter - R…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  21. [מנהלים, אם זה לא שייך לפורום הזה אני מבקש שתעבירו נושא זה לפורום המתאים, תודה.] שלום לכולם! הנה המפרט: מעבד: Intel Core 2 Duo E6600 משחה טרמית: ZALMAN ZM-STG1, 3.5g גוף קירור למעבד: ZALMAN CNPS9700 LED לוח אם: ASUS P5N32-E SLI זיכרונות: Corsair XMS2 DIMM Kit 2048MB PC2-6400U CL4-4-4-12, DDR2-800 - TWIN2X2048-6400C4 2 דיסקים קשיחים [במערך RAID ברמה 0]: Seagate Barracuda, 7200.10, 320GB, 16MB Cache, S-ATA II, NCQ, 8.5ms כרטיס גרפי ("כרטיס מסך"): EVGA e-GeForce 8800 GTS, 640MB - [כנראה בעתיד יהיה מערך SLi של שתי כרטיסי EVGA e-GeForce 8800 GTS] כונן DVD של: DVD-ROM Laufwerk IDE PLEXTOR PX-130A/T3BP צורב DVD של: DVD-+R/-+RW PLEXTOR PX-760A מארז: Miditower COOLER MASTER Stack…

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  22. היי ראשית - מצטער על הבורות - אבל אני לא מבין כלום בניידים אז ככה.. לחברה שלי יש נייד של דל מדגם 1525 inspiron. הסוללה שהייתה לה עם הנייד מתה אחרי שנתיים-שלוש בערך, ומאז ועד היום (שנה וחצי בערך) יש לה סוללה "כפולה" שקנו לה (12 או 14 תאים, היא לא בטוחה, ולי אין מושג בזה..). לדבריה, הסוללה הנוכחית בשלבי גסיסה מתקדמים. בגלל שגם היא וגם אני לא הכי מבינים בזה, אשמח להסבר קצרצר של מה בדיוק היא צריכה (אני מניח שיש דגם ספציפי של סוללות שמתאימות לנייד שלה) והמלצה למשהו ספציפי/חנות ספציפית.. אין לנו בעיה להזמין כמובן מהאינטרנט/איביי וכולי... המון תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם ניתן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? Photoshop cs6 + ~gaming + hd movies + Solidworks + Solidedge + Indesign א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - Solidedge + Indesign + Photoshop ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - אין משחק ספיציפי אבל שמשחקים ירוצו בהגדרות גבוהות יחסית -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד …

24. אני מתחיל ללמוד באוקטובר, ועובר מהבית ונייח ששימוש אותי בנאמנה שנים אני צריך מחשב שכמעט ויחליף אותו. * מטרות המחשב? מחשב חזק, אני עובד עם Firefox עם עד 40 טאבים פתוחים במקביל עכשיו הזכרון שלו עומד על 600MB~, מס' תוכנות במקביל, רצוי מאוד שיוכל להרית משחקי 3D (גם על Low, לא ממש מפריע לי) מידי פעם - כאן אני מוכן להתפשר. * גודל המסך? 13-14". * משקל רצוי? לא ממש קריטי... * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? רצוי שידע להחזיק 3-4 שעות בשימוש קליל (אופיס, גלישה קלילה), בשימוש "הרגיל" הוא יהיה מחובר לחשמל - אז לא ממש משנה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI חשוב מאוד. * בלוטות? רצוי מאוד. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB. * צורב DVD? רצו…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by Norm4nde,

כעיקרון אני מחפש במחשב כרטיס מסך ברמה גבוהה.... הכי גבוהה שיש..

• 7 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.