ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
מדינה: יירכש בישראל עדיף KSP במיוחד סניף קרית ביאליק. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות, צפיה בסרטים, אינטרנט. * גודל המסך בין 13 ל16 אינץ' לא משנה מבריק או מאט. * רזולוציית המסך לא משנה כל כך אבל במינמום 1366-768. * אין דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט. * משקל רצוי פחות מ10 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? > יהיה בחשמל רוב הזמן אבל שיחזיק לפחות שעה שעתיים על סוללה אם צופים בסרט או משהו בנסיעה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB3 בשביל דיסק גיבוי חיצוני. * Bluetooth לא מחייב. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה כל כך, SSD יהיה נחמד אם נכנס בתקציב אבל לא מחייב. אם זה דיסק רגיל אז לפחות 500 גיגה אם זה SSD אז לא משנה הגודל קיים דיסק חיצוני ברשותי. * כונן אופ…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מעבד סוג: Intel® centrino Pentium M מהירות המעבד: 1.7GHz מסך גודל המסך: 15 אינץ רזולוציה: 1024x768 כרטיס מסך: Intel Extreme Graphics 2 זכרון :DDR 512MB כונן: צורב DVD ד.קשיח נפח איחסון: 60GB ד.קשיח מהירות: 5400RPM שמע כרטיס קול: מובנה רמקולים כניסת מיקרופון יציאת אוזניות תקשורת כרטיס רשת 10/100 מודם תקשרות מהירה V. 92 כרטיס רשת אלחוטי Wi-Fi 802.11b/g מודם 56K פנימי מידות משקל כולל סוללה: 2.8 ק"ג נתוני סוללה זמן עבודה: עד 3.5 שעות מערכת הפעלה דגם: WIN XP HOME בעברית כאילו.. שווה את בכסף ? איך הכרטיס מסך בהשוואה לATI Readon 9200 ? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.apple.com/macbookpro/ האם למישהו יש אותו ? התרשמויות ? השאלה העיקרית היא האם הוא יכול להחליף גם את התפקיד של מחשב רגיל (PC) ? הרי הוא הנייד שמריץ את ויסטה הכי מהיר היום איך הוא עם הרצת משחקים (יש לו 8600M) ?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב 1. מה התקציב המקסימאלי? 1200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?אימטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.מקדלת ועכבר 4. האם יש רכ…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכל המומחים, סוף סוף הגיע העת לרכוש מחשב נייד! שבוע הבא הוא התאריך. התקציב שלי הוא 4000-6000 שקל בבדיקה בחנויות באזור שלי, שמתי עין על שני דגמים: HP dv6160 ea מחירו 5199 LENOVO N100 TYOBLIZ מחירו 5299 שני המפרטים מאוד דומים. רק שבמחשב של LENOVO יש 100 ג'יגה ולא 80. וכרטיס המסך שלו חלש יותר 7300 ולא 7400. הבנתי שLENOVO היא חברה בת של IBM. ככה שהמותג שלה חזק יותר? בכל מקרה על מה משניהם אתם ממליצים? יש לכם דגמים אחרים להציע לי? אני צריך את המחשב לשימוש יומיומי, קצת סרטים, תוכנות שיתוף, ומשחקים. אני יודע שמבחינה גראפית הניידים נותרים מאחור, אבל לדעתכם אני אצליח להריץ איזה OBLIVION או FAR CRY? תודה מראש, רוני
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעוניין לשדרג את המחשב שלי , יש לי מארז טוב וספק כח טוב וצורב תקציב שידרוג עד 3300 ש"ח( עדיף פחות), מחשב אינטרנט + משחקים כבדים (COD וכדו') . 1. מה ההבדל בין Core i5 2500K Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz ל Core i5 2500 Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz, מה ה K נותן ? הבנתי שלא כדאי להשקיע ב I7 . 2. לוח אם ASRock Z68 Pro3 Z68 Chipset + ThermalRight Ultra-120 Extreme + 120mm האם זה טוב ומתאים גם ל K וללא K ? 3. זיכרון - Transcend 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 4. כרטיס מסך - TwinTech GeForce GTX570 1280MB GDDR5 השידרוג הזה (ללא K ) יעלה 3,334.00 , האם כל הרכיבים מתאמים והאם יש רעיונות אחרים . רעש לא מטריד, לא מתכוון OC . תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! ברצוני להתחדש במשב נייד, רכישה בארץ. המחשב אמור לשמש אותי לגיימינג כבד בעיקר. שימושים נוספים לתוכנות אדובי בעיקר פלאש ופוטושופ, סרטים אינטרנט וכו. **בבקשה לא להמליץ על מחשב נייח בגלל השימושים של גיימינג. ידוע לי שעדיף מחשב נייח למטרות גיימינג אבל אני בכל זאת רוצה מחשב נייד מסיבה הפשוטה - כי הוא נייד, תודה! * אין צורך בתלת מימד * גודל מסך - 15.6 או 15.4 FHD רצוי מהסדרה של IPS אם יש משהו יותר טוב - אשמח לשמוע פרטים. * חשוב מקלדת מוארת בחושך * משקל פחות קריטי, אבל עדיף כמובן כמה שיותר קל.. * זמן סוללה גם פחות קריטי. * יציאות רגילות - eSATA, HDMI, VGA אין צורך במשהו מיוחד מעבר למה שמציעים היום במפרט רגיל * כונן קשיח - התחדשתי לא מזמן ב- …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חשוב לי שיהיה תומך בטכנולוגיות חדשות לשדרוג עתידי (PCI, AM2, ) וכאלה אמ.. בעקרון המחשב מיועד לCS ומייפל סטורי , משחקים בסגנון הזה עם מסך LCD רמקולים (רצוי עם סאב) ו.. מקלדת ועכבר תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה המפרט שיש לי Computer: GIGABYTE G33M-S2L CPU: Intel Core 2 Quad Q6600 (Kentsfield, G0) 2400 MHz (9.00x266.7) @ 2132 MHz (8.00x266.6) Motherboard: GIGABYTE G33M-S2L Chipset: Intel G33 (Bearlake-G) + ICH9 Memory: 3072 MBytes @ 333 MHz, 5.0-5-5-15 - 1024 MB PC6400 DDR2-SDRAM - Kingston KTC1G-UDIMM - 2048 MB PC6400 DDR2-SDRAM - Kingston Graphics: NVIDIA GeForce 8800 GTS 512 (p393) NVIDIA GeForce 8800 GTS, 512 MB GDDR3 SDRAM Drive: WDC WD800JD-08MSA1, 78.2 GB, Serial ATA 1.5Gb/s Drive: WDC WD3200AAKS-00B3A0, 312.6 GB, Serial ATA 3Gb/s Drive: …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח לעזרתכם * מטרות המחשב?בגדול שימושים קלים אך מעדיף שתהיה אפשרות גם להריץ תוכנות של תכנות(מטלב visul וכו') * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14-15.6 * רזולוציית המסך? עדיף כמה שיותר טוב אך זה לא הדבר הכי חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא עקרוני * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף שכן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?לפחות 1T , האם כדאי גם SSD לטובת מערכת הפעלה? * כונן אופטי?עדיף שכן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חייב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשה DELL * כל דרישה מיוחדת שחשובה ל…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
גיליתי שהמשחק BATTLE FOR MIDDLE-EARTH זה רק לבעלי קונן DVD במחשב, היה לי פעם, אבל עכשיו אין לי, הקטע הוא, שאם אני מתכוון לקנות אחד, אני מעדיף צורב DVD, עכשיו צורב DVD נחשב גם כקונן DVD? אני יכול להשתמש בצורב DVD לראיית סרטי DVD במחשב ולשחק במשחקי DVD למשחב?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000 ש"ח, כמובן שעדיף כמה שפחות, או לחילופין קנייה באילת באותו תקציב 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, וירטואליזציה (במסגרת לימודים), עבודה משרדית ובהמשך גם יישומי AI. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מעדיף שלא יהיה רועש בצורה משמעותית, אבל זה פחות קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? …
-
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
דרושה המלצתכם בנוגע למחשב חדש שאנו רוצים לרכוש המחשב מיועד עבור : >מחשב ביתי לשימושי אופיס (קצת) >הרבה שימוש בשיפור תמונות בתוכנת לייטרום (המון) > והרבה HTPC (חיבור כונן חיצוני עם כל הסרטים) המחשב אמור להספיק ל5 שנים ( כמו הנוכחי שלנו P4 שעובד מטוס על לייטרום אימייל ואינטרנט ומערכת הפעלהXP) זו הפעם הראשונה שאנחנו נכנסים לעולם הHDMI - וכל הסרטים כאמור ירוכזו בכונן חיצוני שאמור להתחבר/להתנתק מהמחשב הרכבתי כאן שני מפרטים = רוצה ליבחור ביניהם....האם הזול ביותר מספיק? כמובן פתוח לכל רעיון או עיצה חלופית תודה מראש לכל העוזרים!!! מפרט 1 : הזול ב 1862 ש"ח מעבד: [..] AMD FM1 A4-3400 (HD6140D) 2.7GHz - BOX ₪298 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-880GM-D2H ₪302 …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני כל כמה זמן מוסיף או משפר את המחשב שלי. הייתי רוצה לשמוע מה דעתכם כדאי לי להוסיף או לשפר ואני מניח שצריך להתחשב בכמה גורמים : לשפר לחלקים שלא ידרשו החלפה בתקופה הקרובה (למשל לא לקנות כרטיס מסך חדש כשבעצם עכשיו עובדים על כרטיסים תומכי DX10) , אני בעיקר רואה סרטים בעזרת המחשב , משחק במשחקים כבדים ושומע מוסיקה. אני חשבתי למשל אולי : להוסיף כרטיס קול , להחליף זיכרון , להחליף עכבר. ההמלצות כמובן למחשב הראשי שלי וכמובן אם יש דברים שלא חשבתי אני אשמח לשמוע.
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לקנות מחשב חדש שישמש בעיקר לעבודות משרדיות וצפייה בסרטים (בעיקר HD), אך גם מעט גיימינג לאחי הקטנים. התקציב שלי עומד על כ 3500 שקלים, ואני מעדיף לא לחרוג ממנו. אין צורך בעכבר, מקלדת, מסך או רמקולים, והדרישה העיקרית שלי היא שהמחשב יהיה שקט (בערך 7 מתוך 10, אם חייבים לדרג ) ושיכיל כונן בנפח טרה וצורב. לא מתוכנן אוברקלוק כלשהו, אלא אם תומלץ המהרה קטנה. אני בודק אפשרות של הבאת רכיבים מסוימים (מעבד, זכרון וכרטיס מסך) מארה"ב, אבל כרגע המחשב מתוכנן להקנות בחנות הזולה ביותר שאמצא בארץ. תודה מראש לכולם!
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למי שראה את ההודעות הקודמות שלי, התלבטתי לגבי קניה של מחשב נייד חדש. בסופו של דבר החלטתי ללכת על MSI באייבורי. כרגע אני מחפש תחנת עגינה לחבר לו, וכאן אתם נכנסים לתמונה. אין לי שמץ מה אמור להתאים למחשב הזה! המפרט המלא בלינק המצורף, אשמח לקבל כיוון, אשמח עוד יותר ללינק מדויק... http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3236&CatCode=315 אגב, מחשב מומלץ... מאוד נוח
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמה שווה כרטיס מסך מסוג GTX 570 של Asus ? אני מעוניין למכור..
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום צריך עזרה בבניית מפרט המחשב מיודע לבית אני לא מחשיב את עצמי כגיימר כבד אך פה ושם אני משחק (לא משהו רציני) אבל מעוניין שהמחשב יהיה די חזק!!! 250GB מסך LCD 19 ( אם תיהיה אופצייה ל WIDE , אשמח ) איך זה? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5889 ) ציוד הקפי (מקלדת עכבר ללא רמקולים) 2GB זכרון עכשיו ההתלבטות שלי היא AMD או INTEL אני לא יודע מה עדיףצריך פה תצטרכו לעזור לי! לא מתוכנן OC תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברה שלי קנתה נייד לפני שבועיים. אני רוצה להתקין לה משחק או שניים והבעיה היא שהמחיצות מחולקות באופן גרוע כיוון שאני לא יכול ליצור מחיצה להורדות או להקנת משחקים. יש לי שלושה מחיצות: *C של המערכת ששם 280GB *D Recovery - של השחזור *E שבה יש hp_tools עם איזה 200 MB, בדקתי בפורומים באנטרנט אם יש צורך בכונן הזה והבנתי שלא, אלא אם כן אין כונן שיחזור - אז מחקתי אותו. אני רואה שהוא לא באמת מחוק, בתוכנה לניהול מחיצות שהורדתי (paragon partition manager) הכונן הזה מופיע ככונן bootable. עכשיו הבעיה שיש לי שלושה כוננים במחשב, והדבר היחיד שאני יכול לעשות זה ליצור כונן וירטואלי! אני צריך את עזרתכם, איך אני יוצר כונן נוסף?! האם כונן וירטואלי יכול לשמש ככונן להורדות ולהתקנת משחקים? ואם כן …
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם, אני מחפש המלצה למפרט למחשב שישמש בעיקר לגלישה באינטרנט, פתיחת מסמכי אופיס, משחקי קלפים (ישמש כפי שמובן לאנשים מבוגרים ). אין לי צורך במשהו מהודר, אך חשוב לי שהחלקים לא יהרסו ושיעבוד בלי יותר מדי תקלות (שהכונן DVD לא ילך אחרי חודש, שהמאוררים לא יתחילו להפגיז ברעש אחרי חצי שנה וכו'). אני מעוניין לשמור על מסגרת תקציב מינימלית למארז ותוכנו (בין 1000 ל 1500 שקל), ואשמח לקבל בנוסף המלצה למסך ומקלדת בתוספת שלא תחרוג מעל 2000 ש"ח סה"כ. אין לי עדיפות ל AMD או אינטל או כל דבר אחר, אך אשמח שהמפרט יורכב מחלקים שאפשר לקנות במקומות כמו KSP (ובמחירים הללו).
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב מיועד בעיקר לגלישה ולתיכנות ג'אווה סי-שארפ ועוד. חובה 2gb זיכרון (מפעיל הרבה אפליקציות במקביל). צריך צורב, לא צריך מקלדת ועכבר. חובה שהמארז (ולכן גם הצורב, כן?) יהיו בצבע לבן (לא משנה העיצוב העיקר שלא יהיה מארז שחור) רצוי מאוד מאוד להחליף את המאווררים של המארז ואת הקירור של המעבד בשקטים יותר (לא מתוכנן oc) יהיה נחמד (אם כי לא חובה) שמשחקים קלים כגון fifa/pro יפעלו (מספיק שיפעלו, לא צריך שיפעלו "טוב") יהיה נחמד אם בעתיד תהיה את האופציה לשדרג לכרטיס מסך רציני יותר אולי אפילו dx10 ושיהיה אפשר לשחק במשחקים יותר רציניים תודה
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ישמש לאופיס כרום יוטיוב ויחובר הרבה למקרן 14 אינץ' סוללה שתספיק סביב 5 שעות שימוש ssd 256 אם אפשר להגדיל נפח בתוספת תשלום עדיף מאוד מה שמבלבל זה המעבד... בתקציב זה יש i3 סלרון ועוד דגמים שני לא מכיר.. נוטה ללכת על לנובו... ישנה חנות מומלצת או ksp הקרוב לביתך? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
- 3 followers
-
-
Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 945P-S3 s775, Conroe, DDRII 667, PCI-E Leadtek WinFast PX7900Gs TDH 256M LG DVD±RW GSA-H10AB x16 DL x8 Westren Digital WD1600JS 1GB TwinMOS 2 667 Teac/SONY 1.44 מארז ללא ספק Thermaltake VA3000SNA Tsunami Silver ספק כח HEC 400W HEC-400TRT רמקולים Logitech® X-230 2.1
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם, הנה התשובות לשאלון: * מטרות המחשב? עבודה משרדית, פיתוח לאנדרואיד (משחקים רצוי אך לא חובה, מה שנכנס לתקציב) * גודל המסך? 13.3/14 אינץ'. האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא. * רזולוציית המסך? לא חשוב במיוחד. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? עדיף לא לעבור את ה-2.4 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא במיוחד (מינימום 4 שעות) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD 256GB * כונן אופטי? לא נדרש. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אי…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אחותי שאלה אותי איזה מבין שני המפרטים הבאים עדיפים , אני לא מבין גדול אז החלטתי להסב את השאלה הזו אליכם l R580-JS01IL CPU Intel® Core™ i3-330M Processor, 2.13GHz,3MB Cache,1066MHz FSB Memory 4GB (DDR3 / 2GB x 2) HD 500 GB (5400 rpm S-ATA) Display 15.6'' LED HD (1366 x 768) 16:9 Gloss GPU nVIDIA GeForce GT 310M (Ext. Graphic), 512MB Dedicated gDDR3 (Ext. Graphic) Optical Device Super Multi Dual Layer (S-ATA) Network Card Gigabit LAN Wireless 802.11bg/n Bluetooth Yes Integrated Camera 1.3 MP Web Camerara Speakers 3 W Stereo Speaker (1.5 W x 2) Sound HD (High Definition) Audio Sound Effect SRS 3…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-