עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by zniibidl,

מדובר בדגם משנת 2011. מה שוויו כיום?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by maya2012,

מחפשת נייד לאמא שיהיה רוב הזמן בבית מתלבטת בין Asus k53e, Asus x54c, dell n5110 ,HP G6 1230sj מפרטים דומים ,פלסטיקה הכי טובה נראית ב k53e Asus. אבל המחשב יהיה בבית אז לא יודעת כמה זה משנה. צרכים: בעיקר אינטרנט מיילים גם קצת אופיס וסרטים. חשוב לי מחשב אמין, כמה שפחות תקלות וצרות, שרות טוב. איזה חברה/מחשב עדיף? תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Backfin,

אשמח אם תוכלו להגיד לי מה דעתכם על המפרט הבא ב6500. מה שאין במפרט = דברים שאני לא צריך. פירוט מוצרים 1 GEIL 512 PC3200 400MHz DDR SDRAM value w/hs 563 ש"ח 1 AMD ATHLON 64 3000+ BOX 1,470 ש"ח 1 Chenbro Mid Tower Xpider PC61166 Silver Screwless Gaming Caseהמארז הנבחר של TOM 345 ש"ח 1 Thermaltake TT420APD 2-fan 379 ש"ח 1 EPoX EP-8KDA3J nVIDIA nForce3 250Gb 754-pin 655 ש"ח 1 Albatron GeForce 6800 GT 256-bit DDR3 256MB 2,550 ש"ח 1 Samsung 80GB 7200 RPM SATA 150 495 ש"ח סה"כ 6,457 ש"ח

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by v1p3rd,

שלום רב, אני מעוניין לקנות מחשב נייד למטרות עבודה שאני הולך איתו הרבה, ויש שתי מפרטים שאני מתלבט בינהם הראשון מחשב של dell מעבד Intel Core i3 M350 2.26Ghz מערכת הפעלה Win 7 Heb זיכרון DDR3 1333 MHz 3GB כרטיס מסך Intel HD מסך 13.3" דיסק קשיח 2.5” HDD 500GB 7200RPM נדיר ביותר צורב ללא צורב אך ניתן להוסיף צורב חיצוני יציאות וכניסות USB(v2.0)*2, 1 e-STAT/USB combo port, HDMI, Mic-in, Headphone-out, RJ45, port replicator port, 5-in-1 card reader(MS/MS Pro/Ms Duo/MMC/SD), Express card Bluetooth יש מצלמת רשת Build in 0.3MP Web Camera כרטיס רשת Ethernet 10/100/1000 Base T on Board רשת אלחוטית Pro/Wireless 54Mbps קול HD Audio, Speaker 1.5Wx2 סוללה 6…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. היי! אשמח מאוד לעזרה בבניית מפרט למחשב ללימודי אנימציה, בתקווה שיוכל לשרת אותי כבר כמה שנים קדימה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000 ש"ח, ממש מעדיפה לא לחרוג אם אפשר. חריגה רק בשביל באמת לא לעשות פשרות אלימות מידי. 2. מה שימושי המחשב: אנימציה ועריכת וידאו\תמונות (הרמוני, מאיה, אפטר אפקטס, פרימייר, פוטושופ...) 3. האם יש צורך בציוד הקפי: כן, מסך (המלצות יתקבלו מאוד בברכה) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא באמת יודעת על מה מדובר... 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס כן, WIN10 …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by boriskz,

טוב, אז כנראה שהלך לוח האם.. בכל מקרה הגיע זמנו. יש לי כרטיס n710d3 מסך https://www.gigabyte.com/Graphics-Card/GV-N710D3-2GL#ov האם כדאי להחליף ללוח אם ללא כרטיס מובנה ולהשתמש בכרטיס הזה או שהיכולות של הכרטיס הזה כבר לא שוות הרבה? אם לנצל את הכרטיס לאיזה לוחות אם כדאי לכוון? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל עד 2500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בלבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -,Crysis וכו, BF3,COD MW3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 20" ViewSonic 1280*1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוה שאפשר לתקציב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברק…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by chric,

שלום לכולם,יש לי מחשב דיי ישן ורציתי לשדרג,השימושים העיקריים שלי הם גלישה וצפייה בסרטים וממש מעט משחקים,בזמן האחרון הוא דיי איטי במיוחד שאני פותח הרבה כרטיסיות בדפדפן,המפרט שלי [TABLE=width: 100%] [TR=bgcolor: #FFFFFF] [TD=width: 300]Mainboard Model[/TD] [TD=align: center]GA-MA770-UD3 (0x000002DA - 0x4CB49E60) [/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 100%] [TR=bgcolor: #FFFFFF] [TD=width: 300] manufacturer[/TD] [TD=align: center]AMD[/TD] [/TR] [TR=bgcolor: #FFFFFF] [TD=width: 300] model[/TD] [TD=align: center]AMD Athlon II X2 240 Processor[/TD] [/TR] [/TABLE] NVIDIA GeForce GT 730 amd ddr2 4 gb ומארז [h=2]Antec Three Hundred Two Midtower Case[/h]זיכרו…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. המפרט צריך לכלול מסך 19" LCD ו-GF 8800 יש אפשרות לדחוף את זה בתקציב? תודה

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by ImSo3K,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? גג 3K. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? נטו לתכנות, שיריץ חלק IDE's כמו pycharm ומאיץ גרפי unreal engine 4 (עדיפות לIDE's, המאיץ הגרפי זה לפנאי בלבד). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? המחשב ללימודים, מאוד חשוב. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי? מאמין שאזור ה 5.5 צריך להספיק. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך, אין שום כוונה לדחוף בגלל שיש תקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם באמת צריך אז גם 500 ואפילו 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים עבודות ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכול מהכול גם BF3 וגם סקירים וגם דיבלו ועד לFOOTBALL MANAGER. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). sumsung bx2335 1…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by sirsnir,

משהו ביקש ממני להעריך לו את מחיר המחשב הזה: Intel® Core i5 CPU 650 @ 3.20GHz kingston PC3-10700 667 MHz 2048mbX2 לוח אינטל DH55HC hd 500gb הערכה שלי היא בסביבות 650-700 שקל,מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by yakir4u,

היי המחשב שלי קצת התעייף וקשה לו להריץ סרטים באיכות של 4K הסרט לאגי ולא זורם i5 3570k gigabyte z68xp-ud3p ram 16gb(2x8) 1033mhz amd readon 7970 3gb בנוסף אני משחק מטרו:אקסודוס והצמשחק גם בקושי סוחב על המחשב האם זה חכם להוסיף עוד כרטיס מסך לCF על מנת להעלות ביצועים או שזה נובע מהמעבד? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? במידה ומתאפשר לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כרגע ללא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש העיקרי הוא עריכה\קידודי וידאו והמרות. בנוסף אפשרות להרצת משחקים כדוגמת CALL OF DUTY, battlefield 3 על רזולציית FULL HD בהגדרות גבוהות. במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: רזולוציית המסך היא FULLHD. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא צריך! 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6-7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? כרגע לא, אבל…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. היי, הרכבתי את המפרט למטה, אשמח לכל עזרה! 1. חשוב לי מחשב שיהיה חזק לאורך זמן מבחינת כוח עיבוד. המשחקים זה משני ולכן השקעתי יותר במעבד. 2. אין לי מושג בגדלים של מארזים, כרטיסי מסך, מעבדים, מאווררים וכו', אני קצת לא התחשבתי בגדלים ולא יודע אם יצא לי מתאים. איך אפשר לדעת? 3. מה שהרכבתי גם ככה די דחוק בתקציב, אם יש דברים מיותרים אשמח להוריד או לשנמך. תודה! הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1151 CM8067702868219 - Intel - i5-7600K Kaby Lake Quad core CPU - 3.8 GHz - Max Turbo Frequency 4.2 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 6MB cache - 65W T…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. היי, מחפשים לקנות מחשב לטובת גיימינג ללא כרטיס מסך עד 3500 אלף שקל. קיבלנו את ההצעת מחיר הבאה: https://imgur.com/8cZQkDt מה דעתכם? האם אפשר לנצל את התקציב בצורה יותר טובה? לצערי התצוגה מקדימה / העלאת תמונה לא עבד לי (כרום / אינטרנט אקספלורר) . תודה

17. Started by JekylHyde,

תגידו... זה רק אצלי או שלפטופים מתחממים ממש מהר? אני פותח 8 טאבים בדפדפן והמאוורר מתחיל לעבוד שעות נוספות. אני מנסה לצפות בסרט יוטיוב מסך מלא... כנ"ל. ומה לגבי מערכות הקרור החדשות שיש במחשבים ניידים? קראתי שיש לHP את HP COOL SENSE ולASUS את ICE COOL (למתחרים יש גם?)

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. תמונה מצורפת. תודה. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום אני מעוניין לקנות מחשב נייד, שיהיה ניתן להפעיל עליו ILLUSTRATOR & PHOTOSHOP CS4 ושישמש כמחשב עבודה נוסף. עדיין לא יצא לי לעבוד עם גרסא זו, אך לפי מה שהבנתי, ע"מ לעבוד עם גרסא זו בצורה טובה על המחשב להיות מצוייד בכרטיס מסך לא משולב. עלי לציין כי שימושיי בפוטושופ ואילוסטרייטור הם דו מימדיים בלבד! אך לעיתים קיימת עבודה עם מספר קבצים רב במקביל. ואני לא משחק משחקים כלשהם. ע"מ שתבינו את רמת השימוש שלי והדרישות שלי מהמחב אפרט את המצב הנוכחי, כרגע אני עובד עם PS3 עם מחשב : AMD DUAL-CORE 3800 2GB RAM INTEGRATED ATI X1250 ואני יחסית די מרוצה. כמובן שאם אקנה נייד חדש, אעדיף שכבר יעבוד יותר טוב. חשבתי על מעבד 5800 2.0MHZ זכרון 3GB 800MHZ כ.מסך ATI 3470/3450 או GEFORCE 9300 …

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום רב, שלום רב, זו הפעם הראשונה שאני מנסה לכתוב בפורום, אז אשמח להצעות שיפור בדרך העברת המסרים שלי ! העיקר - הנני מעוניין לרכוש מערכת רמקולים בסך 400 ש"ח, חלקן עם דרייבר וחלקן ללא. דוגמא זה רמקולים של מיקרולב. איך אוכל לנצל את המירב מכרטיס הקול שלי? האם דרייבר של רמקולים ב- 400 ש"ח טובים יותר/ פחות מכרטיס הקול שלי? האם זה מתנגש/ מחליף אחד את השני ? בתודה מראש,

21. Started by ישראל כהן,

שלום וברכה, אני לא יודע אם זה קשור ממש לפורום הזה, אבל היה נראה לי הכי פחות לא מתאים... ובכן, שלחתי טאבלט של מייקרוסופט (surface pro 4) לתיקון במסגרת האחריות במייקרוסופט ארה"ב, הבעיה היא שמייקרוסופט לא שולחת לארץ, לכן הייתי צריך לתת להם כתובת של חבר בארה"ב שאני אשלח אליו והוא ישלח אליהם, הם ישלחו אליו בחזרה והוא ישלח אלי. עכשיו השאלה היא אם מישהו יודע מה המדיניות של מכס ומיסים בכניסה לארץ: א. האם מחשב שחוזר מתיקון חייב במכס או מס כלשהו (ובאיזה שיעור)? ב. בהנחה שלא, האם כשלא החברה שתיקנה שולחת אותו אלא החבר שלי שמתווך בינינו גם כן אני אוכל להיפטר מהמסים? תודה רבה! ישראל.

22. בניתי מפרט מבוסס AMD בעקבות המחירים. קודם כול אני רוצה לדעת האם המפרט הזה יהווה שדרוג משמעותי עבורי ויתן לי בכלל שיפור משמעותי? אני משחק במחשב במשחקים קצת ואם יצאו בעתיד משחקים חדשים מסדרת ניד פור ספיד GTA אני ירצה שהם יעבדו חלק על גרפיקה בינונית-גבוהה. אני לא גיימר אבל משחק במחשב. בניתי את המפרט הבא: מעבד AMD Athlon 64 X2 3800+ Socket AM2 Box ¤383 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1184 לוח אם ASUS M2A-VM ¤361 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31540 כונן קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB ¤272 http://skypc.co.il/product.asp?pid=1600AAJS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 667Mhz CL5 ¤478 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-5400PHU2-2GBNT כר…

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by mig21,

i5 2.4 ghz 4GB זכרון 500GB איחסון 13.3 אינץ' כמה אפשר לבקש עליו?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אוקי דוד שלי צריך להפסטר מהעגלה שלו פנטיום 2 עם ריווה tnt עכשיו הוא רוצה שהמחשב יחזיק 5-6 שנים ושהיה ניתן לשידרוגים עכשיו הוא עוסק בתכנות (עובד בחברת סטארט אפ) והוא רוצה שהמערכת תשמש ללינוקס משחקים הוא אמר שאולי וגם לא doom3 אלה יותר בכיון cs הרגיל שגם לא צריכים משהו הנה מה שהכנתי תנו לי בעצות Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE K8NF-9 NF4, s939, PCI-E 512MB 400MHz V-DATA שתיהם כאלה לגיגה X300-SE PCI-E 128MB +TV 160GB 7200 8MB WD1600JB NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8 HEC Compucase CI-6A19 300W סה''כ 3325 מה אתם חושבים הספק יחזיק ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. חוות דעת אחרונה על המפרט הזה לפני שאני הולך לקנות אותו.. אני לא קונה מ-KSP למי שרוצה לדעת.. כולל מסך 22. תודה מראש..

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים