ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,351 דיונים בפורום זה
-
http://www.overclock.net/intel-build-logs/806229-im-back-x5680s-48gb-13-ssd.html ולמי שאין כוח לקרוא, ממש בקיצור: X5680's, 48GB, 13 SSD, Phase Change, 7 monitors, GTX 580's+more..
-
- 6 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי לאחרונה מחשב חדש אודה לחוות דעת. המפרט: מעבד: INTEL CORE I5 2500 6MB 3.3GHz מארז : SILVERSTONE PS03B ATX לוח: ASUS P8P67 B3 זכרון: KVR KINGSTONE 4GB DDR3 1333MHZ דיסק קשיח: WD 1TERA C.BLACK 64MB 7200 ספק כח: CI POWER A.PFC FAN12 550W כרטיס מסך: כרגע אני נשאר עם שלי עוד חודש אני רוכש חדש GEFORCE 9600GT מה דעתכם? סה"כ יצא לי 3140 ש"ח מאייבורי
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
שלום לכולם, אז הנה הגיע זמנה גם של העגלה שלי להתחלף סוף סוף.. אין לי שמץ של מושג במה הולך היום בשוק מבחינת חומרת מחשבים ככה שמה שאתם אומרים אני אומר אמן אז נא להיות אחראיים חחח.. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ללכת עם מה שיותר משתלם.. כלומר לא צריך סתם לבזבז אבל המטרה היא כמובן לנצל את הכל כל עוד זה באמת יתרום לביצועים! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח ורק אם זה ממש ממש משתלם. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג נטו! מכוון להגדרות הכי גבוהות אבל כמובן כמה שאפשר במסגרת התקציב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. הכל קיי…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום,אני צריך את עזרתכם,הכנתי לי מפרט ואני צריך שתגידו לי מה דעתכם עליו. המפרט הוא לגיימינג כבד. [table][tr] [td]מעבד: [/td] [td] Intel Quad Core I5 2400 Quad Core 3.1GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 מחיר: ₪840 [/td][/tr] [tr] [td]קירור למעבד: [/td] [td] Scythe KATANA 3 1156 / 1366 only כמות: 1 מחיר: ₪117 [/td][/tr] [tr] [td]לוח אם: [/td] [td] Gigabyte GA-Z68M-D2H כמות: 1 מחיר: ₪495 [/td][/tr] [tr] [td]מארז: [/td] [td] Lancool Midi Tower PC-K59B Black - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 מחיר: ₪399 [/td][/tr] [tr] [td]ספק כוח: [/td] [td] Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 מחיר: ₪370 [/td][/tr] [tr] [td]זיכרון: [/td] [td] 2Gb DDR3 - 1333 …
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום פורום יקר ראשית רציתי להודות לכם על העבודה הנפלאה שאתם עושים פה, אתם עוזרים להמון אנשים ולא תמיד מקבלים את התודה, אז בשם כולם - תודה ולעניינינו, גם אני צריך המלצה אז אתחיל במילוי השאלון שלכם: * מטרות המחשב? צרכים סטודנטיאלים בסיסיים: אופיס, אינטרנט וכו'. * גודל המסך? 13 אינץ' * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן, שלא יהיה מתחת ל-4 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא קריטי * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח? כזה שיתאים למטרות המחשב, לא קריטי. * כונן CD/DVD? צורב? לא קריטי, אפשר. * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית? אין לי מושג מה זה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? נגיד שלא, אפ…
-
- 6 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום לכולם ושבוע טוב, אני מחפש לשדרג את המכונה הישנה שלי ולמחשב החדש בעיקר בגלל שהמכונה הישנה מפסיקה לעלות בכלל. עניתי על השאלות ב FAQ אשמח אם תעזרו לי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - כל המשחקים החדשים ביותר. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מפרט טכני:-מעבד:Intel Core i7 2600 3.40GHz 8M מערכת הפעלה:Windows 7 Home Pre 64-Bit -לוח אם: Intel H67 Chip -זיכרון: 4GB DDR3 1333MHZ -דיסק קשיח:TB 7200RPMt -כונן:LG GH22 DVDRW X22 -כ.מסך:Nvidia GeForce GT430 1GB לביצועי גרפיקה גבוהים במיוחד.-יציאות:LAN, 8 USB, HDMI,DVI, 7.1CH Audio -מארז:Briza Hitech SP6097 כולל סינון אבק ושליפות מהירות. -ספק כוח:Ehtremely Silent 500W FULL POWER שנות אחריות -תוכנת אופיס: תוכנת Open Office] (כולל וורד,אקסל,בעברית מלאה).-חבילת התקנות: אנטי וירוס,תוכנת צריבה,מקודדים,ותוכנה לצפייה בסרטי HD. כמה בערך שווה מחשב כזה? אני יכול לקנות מחשב כזה דרך הסתדרות המורים אני פשוט רוצה לדעת אם מה שהם נתנו לי זה באמת זול או שזה סתםאני אומ…
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין בעזרה בקבלת מפרט עד 6K ללא ציוד הקפי וללא הארד דיסק תודה מראש לעונים 1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים גם עריכה גרפית וסרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).photshop mattab ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.cod battlefield 3 rage -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1900X1200 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחש…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: חלקית. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Pes/Fifa 12 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע יש לי 17 אינץ', בעתיד כשיהיה לי יותר כסף אני אקנה 22 אינץ'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות עד בינוניות. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 6. האם מתוכנן אובר…
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
המחשב מיועד למשחקים כבדים. איך הלוח אם והכרטיס מסך שבחרתי? האם עדיף להחליף ל GTX ? הרכבתי את המפרט הבא ב-KSP: מעבדי אינטל כמות מחיר סה"כ Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray 1 995 995 לוחות אם למעבדי אינטל ASUS כמות מחיר סה"כ P8P67-M B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1600, 2xPCI-E 1 670 670 זכרונות DDR3 1600Mhzכמות מחיר סה"כ 2x4GB G.Skill SNIPER Edition Dual Channel CL9-9-9-24 (Low Voltage) 1 320 320 כרטיסי מסך ASUS - AMD כמות מחיר סה"כ HD 6950 DCII 2GB GDDR5 DX11 2xDVI 4xDP PCI-E 1 1490 1490 דיסקים קשי…
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
לא רציתי לעשות עוד דאבל פוסט בנושא הישן. העליתי את התקציב ל-4400 ש"ח וחרגתי בטיפה. אז הסבר לגבי השינויים שעשיתי - אני מתכנן OC למעבד עד 4.5GHz ואם אפשר אז אפילו מעבר, לכן החלטתי לקחת לוח עם צ'יפסט Z68 במקום P67 שמעט ישן יותר ולהתפשר במארז של ג'יגבייט על גבי הלאנקול K59 שיותר יקר אבל אני חושד שגם פחות איכותי. לקחתי GTX 570 במקום GTX 560 Ti למרות שהוא אמור להיות מספיק לרזולוציה שלי (1680x1050) כדי להיות future proof, כי יכול להיות שאני אעבור למסך 1920x1080 ואני מעדיף לא לחזור על המקרה שהיה לי עם הכרטיס הנוכחי שלי כשחשבתי שאני לא אחליף מסך ובסוף נתקעתי עם כרטיס שנותן ביצועים פחותים ביחס לרזולוציה הטבעית של המסך. חוץ מזה שמאוד מתאים לי לקבל 18% שיפור בביצועים ב-BF3 שבשבילו אנ…
-
- 5 תגובות
- 711 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1300 (אם אפשר בפחות בלי לפגוע בביצועים אז בשמחה!) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא נראה לי שיש יותר מדי משחק ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גג 200 שקל, עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית וטיפה משחקים אבל לא ברזולציות גבוהות, פשוט בני דודים שהם בסביבות גילאי 13 משחקים משחקים אבל לא מחפשים רזולוציות מטורפות אלא רק שיעבוד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA למשל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית)…
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
הרכבתי את המפרט הבא לשם הנוחות באתר של ksp. לאור ניסיון העבר והביקורות האחרונות שאני קורא הנטייה שלי היא דווקא שלא להזמין מהם. הרציונל שהנחה אותי בבניית המפרט: שימושים: משחקים בקטנה ב-FHD, סרטים, עבודה משרדית. את המעבד ואת הלוח אני לא אשדרג בעתיד - מוכן להשקיע את המקסימום. המחשב צפוי לעבור OC אינטנסיבי בשלב מסויים. לכן נדרשים קירור וספק איכותיים. מארז - מאוד מוצא חן באופן ספציפי. מוכן לשלם על זה אלא אם יש למישהו הצעה במחיר קצת יותר סביר. כרטיס מסך נבחר בגלל שלפי מה שראיתי הוא הכי cost effective. צפוי להשתדרג במהלך החיים של המערכת (כל שנתיים שלוש). צפוי לקנות SSD crucial 128gb בחו"ל. מבקש המלצה על מסך 24 אינץ' ויותר. עדיפות למסך עם טיונר. חשבתי על samsung p2770hd. דעתכם? ד…
-
- 43 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום רב אבקש את עצתכם לגבי הנושא הבא: אני מעניין לרכוש לאשתי מחשב אשר ישמש אותה לעבודה בבית על תוכנות גרפיות בעיקר (אילוסטרטור, פוטושופ וכו'). היא פרילנסרית והעבודה הגרפית במחשב היא קריטית עבורה לכם אבקש לדעת מה הרכיבית שעליהם חשוב לשים תשומת לב ואת הסכום הראוי על מנת שהיא תוכל לעבוד בזריזות (זכרון פנימי ? מעבד? הארד דיסק? כרטיס מסך?) יש מסך וציוד היקפי לכן מדובר על תקציב משוער של עד 4-5 אלף ש"ח למחשב בלבד. תודה מראש!!
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
יש לי מחשב קיים, עם מעבד די חלש לגיימינג Dual Core E5700 3GHz כ.מסך (שאני יודע מה טיבו כיום) Radeon HD5750, 1024RAM 4G RAM 1333ghzאני רוצה לשחק מחשקים כגון COD MW3, Battlefield3 בגרפיקה טובה (לא חייב להיות הכל על הכי גבוה, אבל שתהיה סבירה ומשחק חלק לחלוטין)אני מתכוון לרכוש מחשב חדש, ואת הישן להשאיר ולהשתמש בו כמחשב משרדי, כך שאוכל לקחת ממנו זכרון אחד (2G) ואת הכ.מסך.התקציב שלי הוא כ1300 ש"ח ללא ציוד היקפי/
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כבר בחריגה... 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? 80% משחקים 20 עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ - תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Mass effect 3, Elder Scrolls V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? שאיפה לגבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא:…
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
זה המפרט: Laptop Exterior: Laptop Exterior: No Paint The ORIGIN Difference: Truly Custom PCs. Want a component that is not on our site? Call or email us and we will include it in your system. Included Chassis and Primary Display: EON17 platform with Intel Core i7 and 1920 x 1080 Full HD 17.3" LED Backlit Glossy Screen Included Graphics Card: Single 2GB GDDR5 ATI Radeon HD 6970M (2GB of Total GFX) $192.00 Processor: Intel Core i7 970 3.2GHz LGA 1366 Hex-Core Processor (12MB L3 Cache) $355.00 Memory: 12GB Triple-Channel DDR3 SDRAM at 1333MHz - 3 X 4GB $232.00 RAID Configuration: RAID 0: For better speed and performance (2 or more identical drives needed) - ORIGIN Recommende…
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב לאחותי שגרה בחו"ל, התקציב שלה הוא עד 400$, המחשב ישמש לאינטרנט וסרטים בעיקר, מכיוון שהמחשב יהיה בסלון ויחובר למסך הגדול בסלון אני מעדיף (לא חייב אבל נראה לי מומלץ) שהוא יהיה עם מארז שוכב (כמו HTPC). אני חושב שהכי טוב יהיה לקנות מהחנות http://www.newegg.com/ שוטטתי לי קצת באתר אבל לא ראיתי משהו שאני חושב שיכול להתאים ואשמח לעזרה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
הדגם: Lenovo ThinkPad Edge E420S 4401-4NG מפרט: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=9622 סה"כ המפרט שלו סבבה, הבעיה היא בסוללה שהיא מובנית (כמו שקראתי בביקורת כאן: http://www.notebookcheck.net/Review-Lenovo-ThinkPad-Edge-E420s-Notebook.53833.0.html) ידוע שסוללות בד"כ אחרי שנתיים + מתפגרות. השאלה עד כמה זה בעייתי, מאחר וזה לא כמו נייד רגיל אחר שאפשר פשוט להחליף סוללה פה זאת פרוצדורה אחרת... מישהו נתקל בתופעה ו\או יכול להמליץ אם אין 'סיכון' ללכת על המחשב הזה או להתרחק ממנו כתוצאה מה'בילט-אין' של הסוללה ?! תודה!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה להחליף לאמא שלי את המחשב (הוא בן 8 אם לא יותר), שימושים: 90% אינטרנט, 10% צפיה בתמונות ואופיס. דרוש רק המחשב ללא עזרים (מקלדת, מסך וכו') דרישות: 1)מעבד של אינטל 2)אולי כדאי כ.מסך מובנה בלוח-אם 3) המחשב אמור לתת מענה בשלוש ארבע שנים הקרובות ללא שידרוג נוסף, ואז בעל יכולת שדרוג כך שיעבוד לפחות שבע שנים. תקציב כ 2000 ש"ח שאלות נוספות: 1) אם שמים "פס" זיכרון אחד גדול למשל 4Gb במקום שניים של 2Gb האם זה משמעותי? (ואז לא חובה לוח אם עם 4 סלוטים לזכרון) 2) האם עדיף לקנות SSD קטן, נגיד 40Gb במקום כונן קשיח גדול ולא מנוצל ? 3) האם יש צורך בקירור שונה מהמקורי למעבד? (לא יבוצעO.C כמובן) תודה על העזרה, גיא
-
- 5 תגובות
- 874 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר, אך גם צפייה בסרטים\סדרות ולעבודה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA\PES\cod\אססין קריד.... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני שוקל להחליף את המסך עוד כמה חודשים, זה משנה בכלל? -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/ב…
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
אז ככה ההחלטה היא דיי קשה ואני רוצה להתייעץ המטרה של המחשב הוא עריכת אודיו בקיובייס אז ככה אני מעוניין להוציא כ7 אלף....רק על הקופסא הבחירה הראשונה היא מעבד ופה זה ההחלטה הקשה בין מחשב מבוסס i7 980x או מחשב מבוסס דואל זיאון אז ככה ההצעה היא תחנה של hp xw8600 מבוססת 2 זיאון x5492 עם 16 גיגה ddr2 או מחשב בייתי מבוסס 980x עם 16 גיגה (או יותר לדוגמא 24) והשאלה כאן היא איזה ערכת שבבים?? מה יהיה עדיף לי?? מה יתן את הביצועים הכי טובים?? מבחינת המחיר חלק מהדברים אני יכול להזמין מחו״ל...וחלק יד שניה... אין השוואות לקונפיגירציה כזאת??? של דואל פרוססור נגד i7 980x??? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3200 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. cs 1.6 , Crysis 2 , COD Modern Warfare 2, GTA 4, Battle Field 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Full HD , 22' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדו…
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית ברמת PS ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, COD וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). SAMSUNG 2333T -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועו…
-
- 6 תגובות
- 766 צפיות
-
-
צריך עזרה בהרכבת מחשב ב-4.5 K....יעדי המחשב הם כללים....גם אינטרנט....צפייה בסרטי HD....קצת משחקים....כולל מסך....לא כולל רמקולים וציוד היקפי! מה המפרט הכי יעיל שאני יוכל לקבל במחיר הזה?....מעדיך לקנות מאייבורי..
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-