עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, אז הושלם הפרויקט שלי שעבדתי עליו בחודש האחרון, וזה להרכיב מחשב חזק יחסית בעלות מינימלית ככל הניתן. רוב החומרה נרכשה מיד שניה, או בדרכים לא דרכים, הכל במטרה לצמצם עלות. סימנתי ב-* את החומרה שנרכשה מחנות. יש לציין שכל החומרה תחת אחריות. מעבד: i5 4670K - עלה 700 ש"ח. קירור: Noctua NB9 SE2 - עלה 170 ש"ח. זכרון*: Kingston Hyper-X Fury CL10 1x8GB - עלה 375 ש"ח. לוח אם*: Gigabyte GA-Z97-HD3 - עלה 575 ש"ח. כרטיס מסך: Sapphire 280X Vapor-X - עלה לצערי 750 ש"ח. לדעתי אפשר היה להוריד עוד. ספק: +Anter TruePower 650W 90 - עלה 300 ש"ח. מארז: Zalman GS1000 Plus - עלה 250 ש"ח. הגיע עם 6 מאווררים של זלמן. מסך, הארד דיסק, מקלדת, עכבר, מע' אודיו - היו אצלי. כסף שבוזבז על נסיעות: 30 ש"…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מחשב נייח למשחקים לאחי הקטן סכום עד 3000 ש"ח ניתן לחרוג קצת גג עד 3500 ש"ח אני מאזור המרכז. והיכן עדיף לרכוש מחשב 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך במידה וזה לא פוגע בביצועים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן בין 200 עד 300 גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא יודע כרגע, בטח משחקים חדשים ומשחקי ספורט וגוף ראשון -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאל…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום הכנתי מפרט מהחנות OMC. תגידו לי בבקשה מה דעתכם עליו ואם כדאי לי להחליף חנות. amd athlon am2 3800 dual core - 400 ש"ח gigabyte m61p-s3 לוח אם kingston cl5 1gx2 667mhz case ea6a21 black 400w 775/478 מארז של HEC עם ספק מקורי שלהם winfast leadtek lv36 256mb/ 256 bit/ d3/ dvi/ pe כרטיס מסך 940 ש"ח זה יוצא 2800 ¤ כולל מע"מ והתקציב הוא בערך 3000¤ לא צריך עוד חלקים אז אל תוסיפו. תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. בשעה טובה ומוצלחת הזמנתי את המפרט הבא אבל יש לי יום יומיים לבצע שינויים. האם בחרתי נכון או שאולי צריך לשנות את אחד או חלק מהחלקים. תודה לכולם מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤1379 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤479 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Seagate ST350032AS 500GB SATA2 ¤592 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון SuperTalent DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL5 ¤462 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=T800UX4GV5 כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GT ZL 512MB PCIe ¤1237 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV388 צורב Pioneer DVR-212 X18 DVD …

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום לכולם ! מבקש המלצה על המחשב נייד הצורך הוא : סרטים,אינטרנט,ועבודה משרדית מה אתם אומרים על המחשב ‎Lenovo G550 NTD99IV ‎ ? שמוכרים ב KSP ואם יש יותר טובים אשמח לדעת ולקבל המצלה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by מכבי חיפה,

המחשב מיועד לעבודה כללית אני צריך מסך בלי ציוד היקפי גם מארז יפה וצריף להיות במפרט כפול ליבה וכרטיס מסך טוב מאווד

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. . מה התקציב המקסימאלי? התקציב המקס' 3800, התקציב כולל קניית מסך Dell U2312HM . א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD וקצת Solidworks א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש מדמן ב Solidworks ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Diablo 3 , Wow -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המסך שאני קונה Dell U2312HM 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מי…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אני רוצה לקנות בשבוע-שבועיים הקרובים מחשב חדש, המחשב מיועד למשחקים ועריכת וידאו ולא מתוכנן OC. אני לא צריך ציוד היקפי, אני צריך רק את המחשב. התקציב הוא עד 6000 ש"ח (עם חריגות קטנות של עד 100 ש"ח). חשוב שבמפרט יהיה כרטיס הטלויזיה Hauppauge PVR150. חשבתי על המפרט הזה: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 -=Stepping G0=- Box ¤1461 לוח אם GIGABYTE GA-P35C-DS3 ¤632 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤418 זיכרון Kingston 1024MB 667MHz DDR2 CL5X2 ¤180 כרטיס גרפי ASUS nVIDIA GeForce 8800GT 512MB PCIe ¤1444 כרטיס TV ועריכה Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE ¤379 צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤170 מארז ללא ספק GIGABYTE iSolo 210 ¤485 ספק כח Corsair CMPSU-450VXEU 4…

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד, אשר ישמש אותי לצרכים הבאים: 1. עבודה משרדית רגילה. 2. סטודנט, דברים שקשורים לתואר (חישובים ב-Wolfram, אוליי). 3. פיתוח תכנה. הדבר כולל מבחינתי סביבות פיתוח, קימפולים (אוליי כבדים - Kernel), שימוש ב-Windows וגם ב-Linux (אני נוטה ל-VM בתוך Windows ולא ל-Dual Boot). 4. מדיה. קצת עבודת Photoshop ועריכת וידאו/אודיו. 5. משחקים (עדיפות נמוכה מבחינתי). כמו כן, אני מעדיף לשלם עכשיו קצת יותר, כדי לקבל מחשב, שיישאר חזק למשך הרבה (יחסית) זמן, ולא להרגיש כבר בעוד חצי שנה, שהמחשב שלי מיושן. התקציב שלי מבחינתי הוא כ-6000 ש"ח, אך הדבר צריך לכלול גם מסך (גדול וטוב - 22", ועדיף 24", אם נכנס בתקציב. ד"א, אשמח לקבל המלצות גם לגבי זה), מקלדת (עדיף ארגונומית)…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. כמו שמופיע בכותרת... המחשב אמור לשמש בעיקר לעבודה גרפית (לא עיבוד וידאו) וכן ליישומי משרד רגילים כגון OFFICE וגם לצפיה בסרטים. אני אשמח אם גם יהיה אפשר להריץ עליו משחקים ברמה גבוהה - אבל זה בפרוש לא הקו המנחה. המפרט אמור להיות מלא - כולל מסך "19 וכן עכבר מקלדת ורמקולים (לא ברמה הכי גבוהה). התכנון הוא לחבר את המחשב גם למערכת וטלויזיה לצורך צפייה בסרטים - לכן לא דרושים רמקולים יקרים. וכמו שאמרתי... דרוש מפרט מבוסס אינטל. המון תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by BarM,

<blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים+קצת סרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.bf3 moh mw3 בקיצור המשחקים החזקים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).צריך מסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקול…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום, כתבתי בעבר את הדרישות שלי, אבל הנה הן שוב... הגעתי לשני מועמדים סופיים... מישהו יכול להגיד לי מה כדאי לי לקנות בהתאם לדרישות והאם מישהו התנסה בדגמים הנ"ל? HP: http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=000051iaATEx8xBeyLvcL2QcFU8:12bbi68k5?id=4164075&pr=QJ5&N=2 31488 30244&sgID=10 Lenovo: http://www.qsys.co.il/pl_product~59-018790~10~34.htm תודה רבה לכל העוזרים... * מטרות המחשב?- עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, משחקים (לא גיימר מושבע, אבל יהיה נחמד אם יהיה אפשר לשחק קצת). * גודל המסך?- לא קטן מדי ולא גדול מדי. 14-15 פלוס מינוס. * משקל רצוי?- לא קריטי יותר מדי... 2-3 ק"ג יהיה סבבה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך?- אני לא יודע מ…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Itzik68,

למחוק בבקשה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אפשר בפחות... (5000 ש"ח)... עם דגש על כרטיס מסך חזק!!!

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום, מחפש מחשב נייד שיתאים בעיקר לעריכת תמונות (PS, Lighroom) ועריכת וידאו, ולמעט פיתוח (Visual Studio) . כל שאר היעודים הם קלים יותר (מסמכים, אינטרנט וכו'), אין צורך למשחקים. מסך לא חייב להיות גדול מדי, 14 אינץ' יספיק, אני מתכנן בחלק מהזמן לעבוד עם תחנת עגינה למסך גדול יותר שיהיה צורך. בכל מקרה הרזולוציה ואיכות המסך כן חשובה למטרות הנ"ל. מסך מגע לא חובה, אבל אפשרי, למקרה ואחשוב על פיתוח אפליקציות. כל שאר הפרמטרים מבחינתי פתוחים לגמרי, אין העדפה למשהו ספציפי. מבחינת חברה, יש לי נסיון טוב עם אסוס, אבל לא חובה. תקציב - כ-3000-3500. אשמח להמלצות ואפילו עצות כלליות על מה חשוב להיות הדגש בצרכים כאלה (מעבד,זיכרון, דיסק). תודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by חובב,

שלום יש לי מחשב נייד N 150 זה נטבוק אטום 1.6 ו 1 גיגה זיכרון למי שלא מכיר. המסך שלו תקול אך המחשב עולה עם מסך חיצוני. הבעיה היא שיש שידור למסך רק לאחר שהווינדוס עולה, השאלה האם יש אפשרות לגרום למחשב לשדר למסך החיצוני בהפעלה הראשונית, כלומר להתעסק עם הביוס ולהתקין ווינדוס בעזרת המסך החיצוני???

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by matbuha,

שלום, שמי מישאל ולפני בערך עשור נעזרתי באתר לקניית דסקטופ ששירת אותי נאמנה עד עצם היום הזה. אחרי התלבטות, החלטתי לא לקנות לפטופ אליינוור (קראו לי דביל ונעלבתי) אלא להיעזר באתר לקניית/בניית מחשב נייד שישמש כמדיה סנטר, תחנת עבודה ומחשב גיימינג. * מטרות המחשב - גיימינג, עבודה משרדית ומדיה סנטר * תקציב - עד 7000ש"ח, במטרה לחסוך במידת האפשר * גודל המסך - 16-18 אינצ', מה ההבדל מבחינת מחירים? לגבי מט/מבריק, מה עדיף למטרות שלי? * משקל רצוי - אין לי בעיה עם קצת משקל, אבל בכל זאת, אני לא צריך דסקטופ עם בטריה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך - רצוי שיחזיק מעמד בכמה שעות עבודה רצופות ללא חיבור למטען. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - HDMI * Bluetooth - לא מזיק * גודל מינימלי וסוג של כ…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אני רוצה לבנות מחשב כמרכז מדיה לסלון אשר ישמש להורדת תכנים ולהרצת סרטי HD עם ערך מוסף של גיימינג. מספר הגבלות: תקציב: עד 3K ש"ח (אשמח לפחות אם לא הכרחי). מארז: עדיפות ל-ANTEC (מאד אוהב את האיכות ובפרט את מערכות ההשתקה שלהם). כונן BR הכרחי (הזדמנות להפטר מנגן ה-DVD הישן...). נפח זכרון מינימלי 2T עם אפשרות להוספת כוננים נוספים בעתיד. חיבור ישיר לרשת. חיבור הקול יהיה למערכת סטריאו "רגילה" בשתי יציאות RCA (אין צורך בכרטיס מתוחכם ודי בכרטיס מובנה על הלוח). המחשב יחובר למסך פלזמה FHD של פנסוניק (VT20). אין צורך בציוד היקפי. אין צורך ב-OC. אין צורך במערכת הפעלה (יש לי ויסטה הום פרמיום). לגבי משחקים, אני לא גיימר רציני, אבל כן אשמח לכרטיס שיתמוך ברוב המשחקים או לפחות שתהיה אפשרות…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by 114508534,

בוקר טוב 1. מה התקציב המקסימאלי? 1200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?אימטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.מקדלת ועכבר 4. האם יש רכ…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום אני מחפש מפרט למשחקים בערך ב5000 6000 כמובן לא חייב לנצל את כל הסכום חשוב לי השקט והקירור של המחשב אני לא צריך מחשב שיריץ כל משחק על ההגדרות הכי גבוהות אבל שיריץ משחקים לפחות לשנה שנתיים הקרובות ואופציות לשידרוג בעתיד לא מתוכנן OC אני מעוניין במארז הזה: http://tms.co.il/product/4565 או http://tms.co.il/product/5398 כמובן אם המארזים האלה לא יוכלו לקרר\להיות שקטים אני אוותר במידה ולא נוצל כל הסכום אפשר להכניס מסך 19-20 תודה

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. http://hwzone.co.il/community/forums/46-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91%D7%99%D7%9D-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93%D7%99%D7%9D http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12921 http://www.wallashops.co.il/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-ASUS-%D7%93%D7%92%D7%9D-R451LA-CA070H/pi1IN8B7F94A?sct=r%3d3%26q%3dwildcard%3a*Asus+wildcard%3aVivoBook*+OR+Asus+VivoBook%26ct%3dc%26url%3dhttp%253a%252f%252fwww.wallashops.co.il%252fa20%252fpi-1IN8B7F94A.aspx

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. 1. תקציב מקסימאלי - 2000 - לנסות לחסוך. ניתן לחרוג עד 500 ש"ח 2. שימושי המחשב: בעיקר בניית אתרים (הפרנסה שלי) ומעט עבודות לדפוס. מבחינת תוכנות: פוטושופ (עיקרי - לבניית אתרים ולטיפול בתמונות בפורמט raw) אילוסטרייטור ואינדיזיין (יותר נדיר). כרגע משתמש ב-cs3. אם אפשר לשדרג ל-cs5 ולהשאר במגבלות התקציב - מה טוב. לא מיועד למשחקים בכלל. רואים סרטים (חלק קטן מהם ב-hd) המסך שלי ברזולוציה של 1680*1080 3. אין צורך בציוד הקפי ממש. אולי מקלדת שקטה מאוד, אם יש לכם משהו מומלץ. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך 5. השקט די חשוב לי - 8 מתוך 10 הייתי אומר 6. לא מתוכנן אוברקלוק 7. צריך שהמחשב יהיה מורכב. חשבתי להתקין בו בעצמי וינדוז 7 גרסת 64 ביט 8. אני גר בירושלים, אין לי חנות מו…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by arik100,

שלום כרגע יש לי: e6750 2x1gb ddr2 667mhz hd4670 אני מעוניין לשדרג את הביצועים במשחקים , ולשם כך עומדות בפניי שני אפשרויות: 1. לקנות 6850 2. לקנות מחשב חדש לגמרי. מה אתם ממליצים? כמובן שהאופציה הראשונה היא העדיפה השאלה היא אם זה באמת יעזור או שזה טיפה בים ועדיף כבר לשדרג. בכל מקרה קנייה של מחשב חדש תהיה בעלות של 3K וכמובן שתהיה AMD בשל עלות-תועלת.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by marinagb,

שלום נער שאני מגדירה כ"גיימר ביינוני" מחפש מחשב לא יקר (עד 5000) אבל עם ביצועים טובים ראיתי בIVORY https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=18309 וגם קיבלנו הצעה של TMS עם אפשרות שדרוג של מעבד וכרטיס מסך - מבקשת תגובה של מבינים - אשמח אם תגיבו כי בסוף שבוע זה אנחנו באילת

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by hararim,

שלום לכולם אשמח לעזרתכם * מטרות המחשב?בגדול שימושים קלים אך מעדיף שתהיה אפשרות גם להריץ תוכנות של תכנות(מטלב visul וכו') * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14-15.6 * רזולוציית המסך? עדיף כמה שיותר טוב אך זה לא הדבר הכי חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא עקרוני * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף שכן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?לפחות 1T , האם כדאי גם SSD לטובת מערכת הפעלה? * כונן אופטי?עדיף שכן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חייב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשה DELL * כל דרישה מיוחדת שחשובה ל…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים