ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
מחשב למשחקים ושימוש גרפי עד 14k ללא מסך, בעקרון אני חשבתי על מחשב עם 4 מעבדים 2 כרטסי מסך וקירור פנימי חזק אם אפשר גם לפרסם אתר או חברה שמוכרת את המפרט המבוקש. סומך עליכם.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! בניתי מפרט גיימינג חזק למשחקים כבדים, מכונות וירטואלית ועוד'. אשמח לדעת את חוות דעת מקצועית, האם חלקי המחשב שהרכבתי מתאימים מבחינה חומרתית. מבחינת המחיר אין לי בעיה להשקיע. אם יש המלצות גם טוב. מעבד + לוח אם: 2289 ₪ - * מבצע * - Quad Core i7 7700K 4.2Ghz + MSI Z270A GAMING PRO (SLI) CARBON זכרון: 1242 ₪ - * מבצע * - 32G (4x8G) Corsair Vengance LPX Black DDR4 3000Mhz Red-LED CL15 כרטיס מסך: 3450 ₪ - * מבצע * - MSI Nvidia GeForce GTX1080Ti 11G D5 GAMING X דיסק קשיח: 419 ₪ - SSD Kingston 240G HyperX FURY Sata3 דיסק קשיח: 619 ₪ - * מבצע * - WD Caviar Black 2TB 5 Years Warranty מארז: 864 ₪ - Corsair Graphite 780T White Full…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מאוד מתלבט בין שני המחשבים אומרים שhp הוא די מצועצע והדל הוא יותר חזק אני דיי מובלבל השימושים שלי הם שימושים נורמלים אני סטדונט ואני משתמש באופיס אינטרנט סרטים מוזיקה וכו.... בכול אופןן אני ישמח אם תעזרט לי גם לגבי המפרטים עצמם כול מוכר שדיברתי אמר אחרת dell http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=2772 hp http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKdv61320ej כרגע יש לי ibm r52 שהוא סוס עבודה יש לי אוטו כמעט 3 שנים ועד עכשיו הוא עובד כמו שצריך אין תקלות מיוחדות בכול אופן אשמח לשמוע המלצות נוספות על משחב נייד אחרים מומלצים תודה דורון
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי קרובים בארה"ב והם מגיעים לארץ. אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על לפטופ קל- בסביבות ה300$ אם קיים כזה דבר, ואם אין קל אז אפילו רגיל. השימושים הם אינטרנט ולימודים. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, אשמח אם תוכלו לעזור לי במציאת מחשב נייד במחיר עד 4000 ש"ח. שיניתי את הדרישות שלי מהמחשב * מטרות המחשב? תכנות אפליקציות, צריך שיתמוך בvirtual box על מנת שאוכל לתכנת גם על Mac וגם על Linux * גודל המסך? 13.3 * רזולוציית המסך? עדיפות ל900p ומעלה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? שיהיה קל ויתאים לנסיעות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? פחות קריטי אבל הייתי שמח אם היה מחזיק לפחות 5 שעות בלי טעינה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD או שילוב * כונן אופטי? לא חייב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא הכרחי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? מספיק רק בישראל * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא אבל אשמח אם יהיה *…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עזור לאחיינים שלי לקנות מחשב משחקים חדש שיחליף את ה-dual core , 2GB ראם שלא כל כך סוחב משחקים. יש ברשותם כבר כרטיס מסך SAPPHIRE HD 6750 שנקנה בעזרת האנשים האדיבים פה. אם אפשר לחסוך מה טוב. יש מסך 22 אינץ' ברזולוציה 1920x1080 אין צורך בציוד הקפי ולא מתוכנן אוברקלוקינג. שקט 7 אין צורך גם במערכת הפעלה. רצוי חנות באזור פתח תקווה. הייתי מעוניין בלוח אם תומך SATA3. כונן SSD יהיה נחמד אבל לא קריטי (אם יכנס לתקציב). תודה לכל העוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה, כל מה שדרוש לי זה לוח אם, מעבד, זיכרון, HD ומארז+ספק. יש לי Geforce Ti4600, וגם קריאטיב אודיג'י 2, וצורב וכל הדברים שמסביב. חשבתי על מעבד סביב ה3GH ו1 קאש. לוח אם - משהו טוב וזול אם אופציה לOC עתידי, לא צריך כרטיס מסך ONBOARD. רשת OB יהיה טוב. (האם יש הבדל גדול בין ה365 ל375?) (ATA רגיל וSATA חובה) זיכרון - 512MB, של משהו מהיר וטוב. HD - כרגע יש לי פנוי 40GB, של WD, ככה שחשבתי ללכת על הWD ראפטור 36 גיגה SATA, הוא מהיר משמעותית מהדגמים הרגילים של ה7200? מארז+ספק - ראיתי שיש בזיגזג ב211 ש"ח מארז יפה עם חלון וקטודה+ספק, הגיוני? על הדרך - מסך LCD 15" הכי פשוט וזול שיש, מה שראיתי בינתיים זה בנטאקשן מכירת פיצוץ ב1400 ש"ח. מישהו יכול למצוא יותר זול? (המסך לא נכלל בתקציב …
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחותי עובדת כגרפיקאית והיא צריכה לקנות מחשב מקצועי לגרפיקאים ועוד כולל התקנה תוכנות כמו פוטושופ כד'.. מישהו מפורום הציע לה מחשב, הנה מפרט: מעבד I5 מהסדרה היקרה של טושיבה, 6 ג'יגה זיכרון והחלפה של הכונן הרגיל ל SSD 120 GIGA מהיר. מדובר במחשב מהסדרה היקרה ולא הרגילה של טושיבההמחיר של המחשב זה 6200 ש"ח ועוד התקנה 700 ש"ח.צורת התשלום היא העברה בנקאית של 6200, ובקבלת המחשב תוספת 700 עבור ההתקנה. איפה אפשר למצוא באתר של חנות טובה שמוצע מחשבים נייחים מקצועיים לגרפיקאים או הרכבה עצמאית בעיר ירושלים?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלוםאני מעוניין לקנות מחשב חדש, עיקר השימוש להרצת VS ו MATHLABהתקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח. אשמח לנסות ולחסוך? שימושי המחשב : תיכנות והרצת תוכנות כבדות. בעתיד אשמח לאפשרות להוסיף כרטיס גרפי למשחקים אבל בשלב זה צריך כרטיס אונבורד סביר עם יציאת HDMI, (צפייה בסרטי FULLHD) מסך מחשב קיים: 1200*1920 אין צורך בציוד הקפי : בסכום זה מחפש רק: 1. מעבד Intel Sandy Bridge Core i5 2500K Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray 2. יחידת קירור למעבד (צריך להיות שקט מאוד). 3. MB כמה שיותר יציאות USB 3 תמיכה בSSD המשמש גישה לפני הHD וכמובן שקט (ללא חלקים זזים) 4. מארז בינוני ושקט יציאות USB קדמיות 5. ספקי כוח שיאפשר חיבור של כרטיס גרפי בינוני (בעתיד) ושקט. 6. זיכרון …
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חבר'ה, אני מחפש מחשב לבן-דוד שלי המיועד למשחקים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך למרות שהתקציב דחוק ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF4 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כנראה 22Inch -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני-גבוה …
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה בגדול אני ברעיון של לקנות מחשב נייח ומפציץ (תחלס נראה לי כבר עברתי את הגיל אז אני לא יודע מה אני אעשה איתו ) למחשב נייד יש לי יותר שימושים (אם הוא יוכל להריץ משחקים חמודים מה טוב...!!! בכל מיקרה אני מעונין לקנות מחשב נייד... יש אפשרות להביא מחשב נייד טוב עם 2GB זיכרון בתקציב הזה? אני נעול על 2GB כי אין מצב שאני מעלה ויסטה עם פחות.. ואני רוצה ויסטה על המחשב הנייד.. חוץ מיזה שלא נראה לי מועיל לקנות מחשב היום עם פחות מ2GB מעבר לזה הדרישות שלי מהמחשב הם... לא סלרון (תאמת שלא מפריע לי AMD אבל לא ידוע לי שיש בכלל למחשב נייד שיש ) אני מתחיל ללמוד עכשיו CCNA ואני רוצה שיהיה לי מחשב ללימודים למה אני לא אוהב לרשום ואני כותב במחשב בקצב רצח קיצר מחשב נייד יועיל לי בהחלט דברים…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני חייב עזרה דחוף ככה: אני צריך לקנות מחשב כבר השבוע ואני בכיוון של intel lga 775 3.0 gb לגבי לוח אני בעד ASUS אך כיוון שהוא יקר הציעו לי של GIGABYTE- ושל MSI האם הם טובים? לגבי כרטיס המסך יש את הRADEON X300 מול ה- NVIDIA 5300 מה כדאי? ועוד משהו- יש הבדל ניכר במחיר הזכרונות של DDR מול ה DDR2 האם למרות זאת כדאי להשקיע כבר עכשיו ב DDR2 ? והינה העיקר שבעיקר ----האם באמת מוכרים חומרה משופצת ברשת IVORY או שזו סתם עלילה?? אם כן אז איפה כדאי לרכוש מחשב זול ומבית אמין?? אני יכול להשקיע עד 5500 ש"ח כולל מסך 17" דק וזאת גם ההצעה שקיבלתי מ-IVORY אז? היעו של המחשב הוא בעיקר אינטרנט ומשחקים ועריכת תמונות בקטנה כן מהצעה שקיבלי באייבורי יש הכול רמקולים מקלדת ועכבר מיקרוס…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין שתי מפרטים ובכלל לא יודע איזה לקחת, מצד אחד המפרט היקר ישמש אותי לכמה שנים טובות ויריץ כמעט כל משחק באיכות מאוד גבוהה ורזולציה מקמסימלית, מצד שני אני לא חולה איכות ובשנים האחרונות המחשב שיש לי יותר נחשב לעגלה והתרגלתי לאיכות ביננונית מינוס במשחקים מאוד חלשים [CS 1.6 TF2..] מה שגם, במשחקים לא תמיד משתמשים ברזולציה מקסימלית[מקטין את הדמויות] לצורך העניין עד עכשיו ב-CS שחקתי על 800X600 במסך ובמחשב החדש אני לא יעבור את 1024X768 כנראה.. ומהסתכלות שלי בפורומים רזולוציה 1980X1080 לא הכי נפוצה. ושוב אני יגיד - בעוד 800~ 900 שקל אני יוכל להריץ כמעט כל משחק חלק, וגם אלה שייצאו בשנה שנתיים הבאות. במפרט הזול - עדיף לקחת במקום ה-660 את ה-XT? הבנתי שה-XT מתעלה על 66…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, דרוש מחשב נייד לא גדול שנכנס בקלות לתיק בינוני. עד 2000 שח ועדיף אפילו פחות. עבור עבודה משרדית הכוללת כתיבה בוורד, ושימוש בסיסי בפוטושופ (עריכת תמונה בלבד). אין צורך בציוד הקפי. תוכנות windows and office. גר במרכז ירושלים, רוצה לקנות כבר בשבוע הבא. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש לקנות מחשב נייד, אך ההבנה שלי בנושא מעוד מועטה. קראתי פה את הדיון חוקים ואני רוצה לענות על השאלות שבו, אך אני באמת לא יודע מספיק בשביל להגיד מה אני מעדיף ומה אני רוצה, לכן אני אתאר את המצב שלי ואת הצורך ואקווה שזה יעזור. אני סטודנט למדעי המחשב, יש לי מחשב נייח בבית שהוא ברמה יחסית גבוהה, אבל אני רוצה עוד מחשב בשביל הלימודים, להפריד בין כשאני משחק או מוריד דברים וכו' לבין לימודים. הדברים החשובים מבחינתי במחשב: שיהיה נוח לנשיאה (מבחינת משקל), זמן סוללה מקסימלי (אני לא יודע כמה נחשב ממוצע וכמה נחשב הרבה), שתהיה לו יציאת HDMI ושיהיה מהיר. שיצליח כמובן לעמוד בדרישות הלימודים, ושאם אפשר יתאים גם לעריכת וידאו ברמת התחביב (לא צריך פה כרטיסי מסך מטורפים וכו…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מה המצב יש לי לפטופ עם ווינדוס 7. הלפטופ בסדר עם 2 גיגה זיכרון. הלפטופ (של לנובו)עבד טוב עד עכשיו אבל פתאום התחילו לקרות דברים. אם אני סוגר את הלפטופ ופותח אותו אחרי כמה זמן המאוורר שלו מתחיל לעשות רעש חזק ואז הלפטופ נכבה. לאחר שהוא נכבה (וגם סתם ככה אם אני עושה כיבויי רגיל) ואני מפעיל אותו מחדש הוא מגיע לאיזור שהוא כותב STARTING WINDOWS ויש את הציור המתנה של 7, פתאום שומעים את המאוורר שוב עם טורים בוהים ואז הוא נכבה. לאחר מכן אני פותח אותו שוב הוא שואל אותי אם אני רוצה להפעיל את המחשב במצב בטוח, אני אומר לו להפעיל הפעלה רגילה -ואז שוב אותו סיפור-מאוורר עושה רעש והמחשב נכבה. אחר כך אני מדליק אותו שוב ואז הוא אור לי שהייתה בעיה בהפעלה ושואל אותי אם לעשות STARTUP REPAIR או…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.tms.co.il/preview/spec/5ynt8gsb השימושים בעיקר לעריכה וגיימינג, חשוב לי מחשב שקט וחזק לביצועים טובים, מהיר.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, אשמח לקבל עזרה בבחירת מחשב לאחי הסטודנט. הקריטריונים שחשובים לו בנושא הם: מעבד טוב (i3 לצורך העניין נשמע טוב) 4 ג'יגה זיכרון (לא קריטי) מסך 15-16 ללא כרטיס מסך חיצוני (ע"מ לחסוך סוללה, ולהימנע מפיתויים מיותרים). סוללה סבירה - 4 שעות לפחות חברה דיי אמינה לפחות. ווינדוס 7. בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
1) האם זה בטוח להזמין כונן SSD וזיכרון מ-Ebay ? או שעדיף רכיבים כאלה להזמין מחנויות\אתרים אחרים ? 2)שאלה בנוגע לשדרוג זיכרון - האם לדוגמא אני יכול לקחת 4GB ממחשב ישן ולשים את זה בחדש? או שהרכיב מתבלה עם הזמן ויהיה הרבה פחות אפקטיבי מזיכרון חדש ? 3) האם יכול להיות שלאותו דגם מחשב ימכרו בחלק מהמקומות סוללה של 4 תאים ובחלק מהמקומות סוללה של 6 תאים ? או שסתם האתר לא רושם את הפרטים הנכונים?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
ללא מסך(המסך יהיה 22"). שימושים: אינטרנט, עריכת מסמכים, MATLAB, צפייה בHD, וקצת משחקים(לא מצפה לשחק על ההגדרות הכי גבוהות עם התקציב הזה). אין צורך במערכת הפעלה. תודה רבה לכולם!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מפרט 1 מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 7500 / 1151 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪823 קירור למעבד: בקניית מחשב חדש בלבד - Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 כמות: 1 - מחיר: ₪31 לוח אם: Gigabyte GA-H110M-S2V כמות: 1 - מחיר: ₪211 מארז: Antec VSK-3000B-U3 + HP500S כמות: 1 - מחיר: ₪325 זיכרון: DDR4 8G / 2133 CL15 Crucial Single Ranked כמות: 1 - מחיר: ₪234 כרטיס מסך: Palit GTX 1050Ti StormX 4GB DDR5 PCIE HDMI DP כמות: 1 - מחיר: ₪652 קשיח למחשב שולחני: Corsair SSD 120G Force Series LE200 2.5" SATA III כמות: 1 - מחיר: ₪263 קשיח למחשב שולחני: WD 1TB Sata3 Caviar …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני הולך לקנות את זה: http://www.alienware.com/configurator_pages/aurora_m9700.aspx?syscode=PC-LT-AURORA-M-9700&subcode=SKU-DEFAULT מספר שאלות תקציביות: - בהתחשב שהתקציב הוא 2200$, מה השידרוגים העדיפים ? 2GB זכרון ? SLI Enabled ? איזו מהירות מעבד ? - בקיצור מפרט במסגרת התקציב.. - דעות נוספות יתקבלו בברכה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
על הדגם היקר שלו (10000 ש"ח) - מה זמן הבטרייה שלו במשימות יום יומיות (עם WIFI דולק?) - האם הוא יכול לאכול את כל המשחקים שיש היום על מקסימום רזולציה ואיכות גרפית גבוהה שלהם (והאם אפילו את CRYSIS) ? - איך איכות הבניה שלו יחסית לדגמי TP קודמים ויחסית לתחרות שלו ? - האם הוא שווה את הכמה אלפים יותר שהוא עולה יותר מהאחרים ? - האם יש מחיר יותר זול בארץ חוץ מ http://buy4less.co.il/product.asp?f=3131&p=0 ? - איך השירות של IBM/LENOVO בניידים בארץ ? - מישהו יודע עד כמה התמיכה שלו טובה בלינוקס ? - אם היה לכם 10 אלף ש"ח הייתם משקיעים אותו בנייד זה או בדגם אחר ? - מה החסרונות שלו ? - כמה זמן אחריות יש עליו ? - באמת אין לו יציאת DVI ? רק VGA אנלוגי ?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש ASUS ZENBOOK עם מעבד I5 דיסק 128G SSD וזכרון 4-8 גיגה עד יום שישי יש לי משפחה באזור מנהטן שיכולים להביא לי את המחשב לארץ הבעיה שהמחשב לא נמצא באתרים של החנויות הגדולות כמו BNH, BESTBUY יש מחשב אחר שאתם ממליצים באותו סגנון בטוח מחירים של 900$? או חנויות מחשבים באיזור? שאלה נוספת, יצא למישהו להתנסות באחריות של אסוס בישראל על ציוד שנרכש בחול? תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני משדרג את המחשב של ההורים (בן 10 הגיע הזמן..) ורציתי להשתמש ברכיבים החדשים שיש לו. אני רוצה לקחת את הכרטיס מסך (Radeon HD 7950 ) למחשב החדש, קניתי את הכרטיס הזה לפני 3 שנים בנוסף אני רוצה לקחת את הספק כוח (לא זוכר את הדגם, אבל הוא איכותי ונותן הספק גבוהה יותר מהמומלץ למפרט שלי), קניתי אותו לפני 3 שנים. ואני גם אקח את ה - SSD שקניתי בקנייה הקבוצתית כאן בפורום - samsung ssd 850 evo 250gb. 1. מה אני צריך לברר לפני שאני קונה את שאר חלקי המחשב? (גודל המארז שיתאים לכרטיס מסך, מתאמים ל - SSD) 2. אני קונה את שאר הרכיבים בהרכבה עצמית. האם ירכיבו לי את זה או שאצטרך להרכיב לבד? (בדקתי את פלונטר, KSP ,TMS, אייבורי) 3. האם כדאי …
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-