ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
אני מתכוון לקנות את asus g73jh השאלה שלי היא האם לקנות את ה asus g73jh-a2 1600$ או את ASUS G73JH-RBBX05 - 1200$ 400 דולר הבדל גדול. ההבדלים במפרט לא מפריעים לי, פשוט המחיר של ASUS G73JH-RBBX05 ממש ממש זול, האם יש הבדלים בינהם חוץ מהמפרט? (כמו התחממות, קופא, וכו') תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד מדגם Toshiba Satellite A300-15C בנתיים מצאתי אותו רק ב-wallashops ו-בחברת BUG אם ידוע לכם על עוד מקומות שמוכרים את הדגם הזה אשמח לשמוע. *אני צריך את המחשב לשימוש בבית ובחוץ, עבודות, מוזיקה, סרטים, ומשחקים בין היתר רצוי לציין שמעולם לא קניתי מחשב נייד והדגם הזה של TOSHIBA נראה לי מתאים לכל הדרישות שלי אשמח לקבל ביקורת על מחשב זה, ועוד הצעות על מחשבים ניידים עד תקציב 7,000 ש"ח מעבד Intel® CoreTM2 Duo Processor T8300 2.4GHz 3MB כרטיס מסך ATI Mobility RadeonTM HD 3650 512 MB נפח דיסק קשיח שיספיק לכל המוזיקה הסרטים והמסמכים שתרצו - 320GB! זיכרון מורחב ומהיר 3096MB DDR2 667 MHz רמקולים מקוריים HARMAN KARDON מסך 15.4 קריסטלי, TruBrite® WXGA TFT…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר'ה אני רוצה לקנות מחשב חדש אז ככה המחשב הזה בשביל משחקים טובים שיהיה מהיר וגם לעבודות ב"ס אני עובד האם תוכנות גרפיקה בקיצור איך שאומרים מחשב סוס אבל עד 3,000 אז אני מבקש מכם מפרט מחשב והמלצה מאיפה לקנות!! תודה רבה לעוזרים! ללא מסך וללא ציוד הקפי
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מעוניין לרכוש מחשב נייד 17.3 אינצ' צמצמתי את ההתלבטות בין לנובו ו HP HP 470 G8 Lenovo IdeaPad 3 הפרמטר החשוב ביותר עבורי הוא איכות המסך מדובר על מסכים ברזולוציה 1920*1080 האם יש אחד שעדיף על השני, בפרמטר של איכות המסך בלבד? תודה.
-
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
סכום ההשקעה : 5000 פלוס מינוס 500 המטרה - לימודים, משחקים, עבודה, וכו החלקים הנדרשים : לוח אם, מעבד INTEL, זכרונות 2 סטיקים של 1GB (התלבטות בין 1066MHZ ל 1333MHZ ), כרטיס מסך כרגע איני זקוק לחלקים אחרים, ברשותי מארז TRANSFORMER, ספק THERMALTAKE 550W, קירור מעבד - BIG TYPHOON - 12CM HD SATA2 - 1X200GB + 1X160GB + 1X80GB מאווררי מארז TT * 5 1XDVD RW 2XCD RW אני מעוניין להשקיע על הבסיס כמה שיותר, אם להחליף HD לעבוד בתצורת RAID וכו אפשר תמיד לשדרג את הדברים האלו ללא בעיה..... תודה על העזרה...... שי
-
- 25 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ראשית רציתי לברך אותכם על האתר הזה. ממש מצויין, עלו והצליחו. עכשיו לעיניינינו, אני חושב לקנות בימים אלו מחשב חדש. המחשב ישרת אותי בעיקר ליישומי משרד שונים : NET , Office. וכדומה. המחשב לא ישמש ל- OC ואומנם אני לא חובב משחקים מושבע אך לא הייתי רוצה למנוע ממני את האפשרות לשחק עליו משחק פה ושם . אשמח לקבל מפרט למחשב מבוסס AMD. התקציב עומד על 5000 כולל מסך, תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות? התקציב הוא 2500ש"ח ללא חריגה. 2. מטרות המחשב? המחשב ישמש לעבודות בסיסיות כגון : אינטרנט, אופיס ומשחקים כגון: PES09,GTA:sa וכו'. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? ללא ציוד הקפי 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? אין צורך בכונן DVD משום שנרכש אחד לפני כחודש. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? הדבר החשוב הוא בעיקר דגש על כמה שפחות שקט, בהתחשב במה שמאפשר התקציב, עיצוב המחשב לא חשוב במיוחד. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? יש צורך בהרכבת המחשב במעבדה, אין צורך …
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם :-) אני מעוניין לקנות מחשב חדש עם דגש על כוח עיבוד (מעבד i5 750) כדי לעבוד עם קידודי וידאו ותוכנות גרפיקה. התבססתי על המפרט המומלץ שלכם ("All Around Mainstream ללא ציוד הקפי" בעלות של 4650), הורדתי כמה דברים שלא נחוצים ושיניתי את לוח האם (לטעמי הלוח של אינטל היה פשוט מדי, והלוח של ג'יגהבייט כאן יותר רציני). אשמח לחוות דעתכם על המפרט. האם כדאי להשתמש בלוח אם שבחרתי? האם יש משהו מומלץ יותר? האם כדאי לשים 3 סטיקים של ראם כדי לקבל טריפל צ'אנל? אשמח לטיפים והמלצות. המפרט (המחירים הם מחירים ממוצעים מזאפ) מעבד Intel Core i5 - 750 - 2.66GHz - מחיר: 1050 גוף קירור למעבד SCYTHE MUGEN II - מחיר: 230 לוח-אם Gigabyte GA-P55-UD3R - מחיר: 750 זיכרון Corsair TWIN3X2048-1333C9 …
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחשב לאמא של שימושים בסיסיים, בדש על מעבד תמלילים, אקסל, אינטרנט בסיסי והורדות 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, סרטים, word, excel, הורדת סרטים, צורב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי …
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
CPU - AMD Athlon 64 3000+ CPU BOX / Tray + TT Venus 12- 1425.15 ¤ Motherboard - Albatron K8X800 Pro VIA K8T800 Motherboard (AMD64, FSB800, SATA RAID, 5.1 Sound, 3Com LAN, USB 2.0) - 615.04 ¤ Memory - OCZ 512MB DDR-RAM 3200 Premier Series Memory 585.75 ¤ Hard Disk Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD 490.51 ¤ Video Card - Albatron Geforce FX 5900XT 128MB DDR DVI Retail - 1183.21 ¤ Floppy - Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive - 51.78 ¤ CD/DVD-ROM - DVD-ROM Liteon 16/48 Retail 210.87 ¤ CD-RW Lite-On 52/32/52 Retail CD-RW228.44 ¤ Case Chenbro Midi Tower Xpider PC61166 Silver Screwless Gaming Case (P/S not included) 359.97¤ Power Supply T…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המפרט צריך להיות מהרי שיסחוב כמה שיותר שנים! הוא לא מיועד לגיימר אבל צריך שיהיה חזק ושיפעל כל משחק שהבנאדם ירצה אי להתקין. הוא צריך להריץ ויסטה חלק!!!! אבל חלקקקקק.... שלא יהיו בעיות של דרייברים ותאימות. שקט כמה שאפשר עם מארז וספק שיחזיקו אותו בקלות. לוח עם פוטנצייל לשידרוג עתידי, מערכת הפעלה ויסטה חשבתי על פרימיום היא הכי משתלמת לא? ובקיצור כל הטוב שאפשר להכניס ב 4 אלף! בניתי את המפרט הבא: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤820 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤451 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB ¤291 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרו…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה מפרט שהציעו לי -מה אפשר לשפר לוח אם - Asvs p5vd2 - mx מעבד - kingston - 1024 mb ddr2 כרטיס מסך - 7300gs 256mb 512nb *לוח אם - תומך dual core *מעבד - intel p-d lga dual core 250GB -hrad disc sata2 ללא תוספת של מקלדת עכבר DVD וכו'... מפרט עד 5000 מה אפשר לשפר...
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אח שלי הולך עוד מעט לאוניברסיטה, והולכים לקנות לו מחשב נייד. התקציב הוא עד 5,500 ש"ח, אבל עדיף כמה שפחות. בינתיים ראיתי מחירים די טובים במחירות קבוצותית, אבל מחירים עוד יותר נמוכים על מחשבים מחודשים (מחשבים משומשים שהוחזרו לחנות ותוקנו - עם אחריות בין 3 ל 6 חודשים), מ 2000-5000 ש"ח. מה אתם חושבים שעדיף לקנות? ???
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אחותי רוצה לקנות נייד (כרגע אין לה תקציב מוגדר אבל היא ראתה מבצע ורצתה לדעת האם זה שווה) והיא ראתה את צמד המחירים שבתמונה מלמטה האם המחירים טובים ושווים ? האם המחשב הזה טוב עבור צרכי אינטרנט אופיס וסרטי HD? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי המחשב שלי קצת התעייף וקשה לו להריץ סרטים באיכות של 4K הסרט לאגי ולא זורם i5 3570k gigabyte z68xp-ud3p ram 16gb(2x8) 1033mhz amd readon 7970 3gb בנוסף אני משחק מטרו:אקסודוס והצמשחק גם בקושי סוחב על המחשב האם זה חכם להוסיף עוד כרטיס מסך לCF על מנת להעלות ביצועים או שזה נובע מהמעבד? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2,000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר ללימודים, סרטים וגלישה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? כמה שאפשר 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? רצוי שיהיה קל ונוח 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי. עברתי על רשימת המפרטים אבל אני מחפש משהו אחר. יש לי מחשב ישן (פנטיום 2) אבל יתר הדברים חדשים. יש לי - דיסק קשיח 40G , צורב , כונן DVD , מסך חדש , מקלדת ועכבר , כרטיס רשת , כרטיס קול עם יציאה ל-4 רמקולים. אני מחפש לשדרג רק את המארז,לוח אם,מעבד וזיכרון. (עדיפות ללוח אם שיש עליו כרטיס מסך , קול ורשת). אני צריך את זה לגלישה באינטרנט , תוכנות שיתוף וצריבה. יש המלצות? בתודה מראש , אמיר
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אשמח לעזרתכם אני צלם שעובד המון ב LIGHTROOM ומתחיל להיכנס לעולם של הפוטושופ 2D בצורה יותר רצינית 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 שקל אם יתנו שיפור משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גראפית 2D, לייטרום ופוטושופ, סרטי FHD, מעט משחקים קלים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): לייטרום ופוטושופ לפרנסה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חבר'ה, אני מעוניינת לקנות מחשב נייד של hp ואלו ההצעות שקיבלתי: HP Pavilion dv5-1160ej FZ512EA ב-4500 ש"ח HP Pavilion DV6-1340 ו- HP Pavilion DV5-1060EJ FM560EA לגבי שניהם עדיין אין לי הצעת מחיר. מבחינת רוב המפרט הדמיון בין הדגמים גדול, ההבדלים העיקריים מתבטאים במערכת ההפעלה (הבנתי שיש תלונות על הויסטה בזמן האחרון, זה נכון?), דגם המעבד (T6600 מול P8400) מהירות הדיסק הקשיח וכרטיס המסך ( NVIDIA® GeForce® 9200M GS מול ATI Mobility Radeon HD 4650). המחשב מיועד לצפייה בסרטים, משחקי תלת מימד, מוזיקה ושימוש בתוכנות האופיס השונות. השאלה שלי היא כזאת: עד כמה ההבדלים האלה מהותיים לצורך השימוש היעודי במחשב? איך מתבטא בפועל התפקוד של המעבדים, מה יותר טוב משניהם? האם יש דברים נוספי…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי יש לי מחשב נייח בבית ואני מעוניין בלפטופ שיהיה למשחקים, תכנות אתרים, סרטים ובקיצור שיעבוד הכל עד 3000 שח בנייח יש לי כרטיס מסך geforce 9500 מעבד intel 2.6MHZ זכרון 3 GB DDR2 עכשיו אני רוצה נייד עד 3000 שח שיהיה יותר טוב מזה. אני יוכל למצוא? עזרו לי בקישורים http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22955969 לדעתי זה טוב... אני יקנה לו עוד איזה 2GB רק בנפרד לזיכרון וזהו... לא?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , בבקשה הביאו דעה על המחשב שהזמנתי. האם המחשב יחזיק מעמד לעתיד הרחוק ( כמובן שאני אשדרג אותו לפי הצורך עם השנים) מק"ט: #31491 Intel Core i5 4690K 3.5Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray מק"ט: #28641 Scythe Mugen 4 SCMG-4000 CPU Cooler מק"ט: #23394 G.Skill Ares 4x2GB DDR3 1600Mhz pc312800 Kit Cl9-9-9- מק"ט: #30827 Asus Z97-A LGA1150, Intel Z97, DDR3 1600, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI, DP מק"ט: #27750 EVGA GTX770 SuperClocked ACX Cooler 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E מק"ט: #26512 Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III מק"ט: #29579 Samsung SH-224DB/BSBS DVD±RW x24 Black Sata On Board 7.1 Channel Audio מק"ט: #29770 Antec 750W Active PFC 80+ Gold TP-750C PSU מ…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היצרנית הסינית הגדולה מתחילה לחשוף את קו המכשירים שלה לתערוכת CES 2016, ויש כמה הפתעות מעניינות בהחלט השבוע הוא השבוע הגדול של תערוכת CES לשנת 2016, ומי שהחליטה להקדים את כולן הפעם ולחשוף את מוצריה יומיים לפני פתיחתה הרשמית היא לנובו, שלה יש כמה ג'וקרים בשרוול, מסתבר. היצרנית הסינית הכריזה על עדכון לקו הניידים שלה, עם דגם חדש דק וקל עוד יותר ל-Carbon X1 שהיה בעבר הנייד הדק ביותר בעולם כולו, עם ThinkPad X260 שיירש את ה-X250 האהוב ומבטיח חיי סוללה של עד 21 שעות בעזרת הסוללה המוגדלת הנוספת שניתן לרכוש עימו, עם ניידי ThinkPad 13 'עממיים' אשר ניתן יהיה לקבל או עם מערכת חלונות 10 או עם מערכת Chrome OS, וגם עם עדכונים לקווי ה-ThinkPad 450 וה-ThinkPad 550 המגוונים…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עריכה: לא יודע איך הפוסט עלה בטעות בפורום תמיכה טכנית. מנהלים, אנא להעביר לפורום המתאים (מפרטים). תודה חבר שלי עובד כגרפיקאי בתוכנות אילוסטרייטור, פוטושפ, אינדיזיין. הוא ניגש לחנות מחשבים עם תקציב של כ-8000 ש"ח לקניית המחשב וציוד הקפי. המוכר נתן לו מפרט מתאים שמנצל את כל התקציב ואפילו חורג במעט. אין לי כרגע את המפרט ביד, אני רק יכול לציין ממה שאני זוכר שהוא כלל זיכרון של 4X4 ג"ב. כונן SSD + כונן 1 ט"ב לנתונים. ומעבד מרובע. יש לציין שהציוד ההיקפי תופס רק כ1000 ש"ח מהתקציב. אני טענתי באוזני החבר שזה זריקת כסף לפח. מכיון שבגרפיקה דו מימדית לדפוס - אף פעם הוא לא ינצל את החוזק של המחשב הזה. ואם הוא רוצה להנות מהעבודה על מחשב עדיף שיקח כסף מהתקציב ויקנה מזגן למשרד... אך החבר עד…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אפשר בפחות... (5000 ש"ח)... עם דגש על כרטיס מסך חזק!!!
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, עוד מעט יומולדת וההורים רוצים לקנות לי מחשב חדש. המחשב ישמש בעיקר למשחקים (לא כבדים כבדים ) ,שיריץ ויסטה ואממ ללא מסך (יש לי acer 19 ) תודה רבה רבה מראש !
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-