עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. המפרט: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 2- בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪1195 לוח אם: Gigabyte GA-Z68XP-UD3 כמות: 1 - מחיר: ₪776 מארז: ARMOR A60 2X 120mm + 200mm TOP Vent + USB 3.0 + eSATA HOT SWAP HD CAGE כמות: 1 - מחיר: ₪437 קירור למארז: Silverstone 120mm Air Penetrator 1500rpm RED LED כמות: 1 - מחיר: ₪84 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪370 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 כמות: 2 - מחיר: ₪106 קשיח למחשב שולחני: Seagate 1.5TB Sata3 BaracudaLP 64MB cache כמות: 1 - מחיר: ₪738 כרטיס מסך: Spar…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by kwawi,

שלום לכולם אני עומד לקנות מחשב חדש ,ורציתי לקבל חוות דעת בנוגע למחירים ולחלקים וכולי אשמח אם תתנו לי דעה על החלקים,אם כדאי להחליף כמה או לשפר פה ושם בעיקרון התקציב הוא עד 4500-5000 שקל אוקי אז אני חשבתי על זה מעבד:Intel Core 2 Quad Q9550 http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=2649 לוח אם:GIGABYTE GA-EP45-DS3R עם 2 חריצי PCI Express אם ארצה להרחיב לעוד כרטיס מסך בעתיד http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=2243 כרטיס מסך: GIGABYE Nvidia Gefore 280 GTX 1Gb http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=2272 זיכרונות יש'לי,4 ג'יגה של DDR II 800 של קינגסטון מארז:THERMALTAKE SOPRANO BLACK VB1000BNS http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=10 אני לא הולך …

• 7 תגובות
    • 792 צפיות
  3. Started by tsvi,

שלום, מה שלומכם? תודה מראש על העזרה! העניין הוא כזה, אני עכשיו לא צריך מחשב גיימינג מטורף, אלא רק מחשב חזק עם מעבד וחזק וזיכרון טוב, מבחינתי שיהיה עכשיו כרטיס מסך לא הכי טוב שיש היום בשוק, כי רק עוד בערך שנה אני אקנה כרטיס מסך יותר טוב לגיימינג. כי רק עוד שנה יהיה לי זמן לגיימינג. אבל כעת אני צריך מחשב חזק לעבודה רציפה ושיהיה מספיק זיכרון ומעבד חזק שכאשר אני מריץ VMs ברקע, אז כולם ירוצו לי מהר. לכשיתפנה לי זמן, אני ארצה לקנות כרטיס מסך טוב. כי המחשבה שלי היא, מכיוון שאין לי זמן עכשיו (רק עוד שנה בערך) לשחק במחשב, אז לא כדאי לקנות כרטיס מסך טוב עכשיו, אלא רק כשאני באמת אוכל לנצל אותו וזה יהיה עוד שנה, ובנוסף לכך, עוד שנה יהיו כרטיסי מסך יותר טובים וכו'. כמו כן, אני חושב שכ…

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. -Intel Core 2 Duo Penryn Processor T9300 (2.5GHz with 800MHz FSB and 6MB Cache) -Genuine Microsoft Windows Vista Home Premium Service Pack 1 -17.0" WSXGA+ High-Definition HP BrightView Widescreen Display (1680 x 1050) -HP Imprint Finish (Radiance) + Fingerprint Reader + Webcam + Microphone -4GB Dual Channel DDR2 667MHz (2 Dimm) -240GB 7200RPM SATA Dual Hard Drive (120GB x 2) -LightScribe SuperMulti 8X DVD+/-R/RW Double Layer -512MB NVIDIA GeForce 8600M GS -Intel Pro Wireless 4965 Wireless-N (also support A/B/G) Dual Band Built-in Bluetooth -8 Cell Lithium Ion Primary Battery -Built-in Altec Lansing Speakers -Built-in Fingerprint Reader -Built-in LAN 10/100 Netw…

• 7 תגובות
    • 779 צפיות
  5. Started by amit123,

אני צריך לוח אם כרטיס מסך זיכרון ומעבד:תגידו לי אם זה הכי טוב שאני יכול להשיג במחיר הזה(אני לא רוצה לחרוג יותר....) http://img205.imageshack.us/my.php?image=newgm7.png ואם לא אז תציעו לי משהו אחר....תודה! נ.ב תגידו לי אם כל החלקים מתאימים אחד לשני....

• 7 תגובות
    • 649 צפיות
  6. היי, אשמח בעזרה למפרט למחשב נייד לצורך מסחר בשוק ההון ותכנות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?מסחר בשוק ההון,תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).metatrader וכו' לשם פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המח…

7. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000-6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אבל לא לחרוג מ 6000 (אשמח לקבל כמה אפשרויות) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש כשרת עבור הסטארטאפ שלי, בגדול מתכנן להתקין עליו Ubuntu Server / Windows Server, להריץ עליו כמה מכונות וירטואליות במקביל (מספר בודד של מכונות לא משהו רציני), הוא הולך להריץ Task-ים להוריד ולאחסן data מהאינטרנט, להריץ שרת DB - MySQL ופוטנציאלית להוות גם שרת VPN לחיבור לרשת החברה מרחוק (בגדול צריך דגש על RAM גבוהה, מעבד חזק , אין צורך בכרטיס מסך מפוצץ, יש צורך ב -2 חיבורי Ethernet (השרת הול…

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  8. היי, אני קצת מאבד את עצמי בין כל דגמי המעבדים שיש, והתקשיתי למצוא נתוני בנצ'מרק למעבדים עדכניים. ??? אז רציתי לשאול על ההבדל בין שני המעבדים הספציפיים שבנושא - האם ישנו פער משמעותי בביצועים, בהנחה שיתר נתוני הנייד דומים? אם כן, באילו שימושים יהיה הבדל משמעותי יותר ובאילו פחות? T6400 2.0 GHz, FSB 800 MHz לעומת P8600 2.4 GHz, FSB 1066 MHz *אני יכול לציין נתונים נוספים אם רלוונטי... תודה!

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. אתמול קנינתי dell Vostro A860 וברגע שאני מנסה להתחבר לרשת אלחוטית הוא לא מזהה שום רשת יש עוד מחשבים בבית שעובדים עם הרשת האלחוטית הזאת ממה שהצלחתי להבין אני חושב שצריך איכשהו להפעיל את הרשת הזאת למרות שבאייקון של הרשתות ובמפרט של הדרייברים כתוב שהוא פועל ומופעל יש הצעות? תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 4.4k צפיות
  10. Started by Classify,

זה טמפ' גבוהות יחסית לזה שלא פועל שום משחק נכון? מה עושים? המחשב זה GIGABYTE W566N מעבד - 7500

• 7 תגובות
    • 709 צפיות
  11. Started by Ayelet Gazit,

שלום, מחפשת מסך 4k עם פאנל IPS, לחבר למקבוק, לצורך עבודות עיצוב גראפי. יש המלצות?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by neli4,

מטרות המחשב- עבודה משרדית, משחקים בינוניים (כמו pes), הורדות וצפייה בסרטים. אין צורך במסך, צורב, מקלדת, עכבר ורמקולים. העדפות: הארדיסק- 160 ג'יגה זכרון-2 ג'יגה לוח אם שיש לו גם IDE (להארדיסק ישן) כרטיס מסך עם יציאת DVI ויציאה לטלויזיה (לא חובה יציאה לטלויזיה) אם אפשר מפרט גם עם מעבד אינטל וגם amd תודה מראש * הרכבתי מפרט: 662 מעבד AMD Athlon 64 X2 5000+ Socket AM2 Box AMD1173 427 לוח אם GIGABYTE GA-M55S-S3 38415 392 זיכרון TwinMOS DDR2 1024B 800Mhz CL5 TMOS1GBDDR2-800 (כפול 2) 265 כונן קשיח Westren Digital WD1600AAJB 160GB 1600AAJB 384 מארז כולל ספק HEC 6A19 400W 6A19-400 904 כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon X1950PRO 512MB PCIe NCX1950PRO-512 79 הרכבת מחשב + וב…

• 7 תגובות
    • 845 צפיות
  13. Started by Hitchhiker,

היי. אני צריך מפרט למחשב, בתקציב של עד כ-6500 ש"ח. המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט ולוורד (לא למשחקים), אך גם לעריכת מוסיקה, אז צריך כרטיס קול טוב ורמקולים סבירים. מבחינת ציוד היקפי, צריך הכל: מקלדת, עכבר (עדיף איכותי, של לוג'יטק או משהו), ומסך דק 19 אינץ'. דרישה נוספת: מעבד של אינטל (מטעמי פטריוטיות ). תודה לכל העוזרים. נ.ב. אין לי בעיה לקנות את החלקים היקרים של המחשב (שאלה אמורים להיות המסך וכרטיס הקול) מחנויות נפרדות, אם זה יוצא משתלם יותר.

• 7 תגובות
    • 788 צפיות
  14. Started by DL,

שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש בעיקר לצורך משחקים בזמן הקרוב ורציתי לדעת מה אתם חושבים על המפרט הזה (הוא כמעט לגמרי בנוי מהמפרטים המומלצים של האתר, רק יש כמה שינויים קטנים שאני צריך עצה לגביהם) CPU INTEL Price Units Total Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1020 1 1020 M.BOARDS for INTEL GIGABYTE Price Units Total 945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E 520 1 520 MEMORY DDR II 667 Price Units Total 1GB TwinMOS 580 2 1160 VGA CARDS Sapphire (ATI) Price Units Total X1950XT 256MB GDDR3, 2xDVI, VIVO PCI-E 1565 1 1565 HARD DISKS Western Digital Price Units Total 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 390 1 390 CD-RW, DVD Recorders DVD Recorders Price Units Total PIONEER DVR-111…

• 7 תגובות
    • 659 צפיות
  15. שלום! חבר שלי החליט לשדרג את מחשבו וזהו מפרטו MoBo:D945PSN Processor:Intel Pentium D 935 3.2 GHz GPU:ATI X1600 Pro ספק:ג'נרי RAM:DDR 2 2X512 667MHz חשוב שיחזיק כמה שיותר זמן משחקים בהגדרות סבירות ושיחזיק משחקים חדשים על High ב-1024*768 תודה!

• 7 תגובות
    • 614 צפיות
  16. שלום לכולם, אני צריך מפרט מחשב לעבודה משרדית בעיקר (אינטרנט), שמיעת מוזיקה, ומדי פעם צפייה בסרטים. ללא משחקים או שום דבר אחר. ___ 1. מה התקציב? 3000 ¤. 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, הורדות, 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך LCD , מקלדת ועכבר רמקולים. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כונן דיסקטים 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבת מחשב 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא תודה מראש לעונים, אמיר.

• 7 תגובות
    • 563 צפיות
  17. Started by mathan,

המחשב של בן דוד שלי הלך לעולמו[כנראה הלוח אם התקלקל כתוצאה מהפסקת חשמל/מכת ברק או משהו בסגנון..] והוא ביקש ממני להרכיב לו מפרט, עד 5000 שקל.. 5000 שקל כולל הכל-מסך ושאר הציוד ההיקפי.. ועכשיו לשימוש: השימוש הוא די כללי, קצת משחקים, בעיקר אינטרנט, קצת עריכת ויצירת מוזיקה..אז אולי כדאי להכניס[אם יכנס בתקציב כמובן] כרטיס קול נחמד.. אממ אם זה לא יהיה מאמץ מדי, יהיה נחמד אם תיתנו שתי הצעות, אחת עם מסך רגיל, ואחת עם מסך LCD, ונחליט כבר מה לקחת, בהתייעצות עם המשפחה של הבן דוד. אה, ועוד משהו. רצוי מערכת מבוססת אינטל, לא יודע להסביר את זה, אבל הם מעדיפים אינטל, כי הם לא מכירים את AMD, ואני לא בטוח אם נצליח לגרום להם לקנות AMD, ככה שכדאי מראש לתכנן מפרט מבוסס אינטל.. תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 809 צפיות
  18. מעבד אינטל d.core e260 זכרון ceon 2gb ddr-2 667 לוח אם msi v2 945gcm5-f 1333 דיסק קשיח 250gb 16 mb s2 seagate צורב sata samsung dvd20 dl כרטיס מסך gf8500gt 512 mb pcie המחשב עלה 1800 שקל באייבורי! אני יודע שזה לא המחשב הכי טוב בעולם..אבל האם הוא מספיק ושווה את המחיר?? מה אתם חושבים

• 7 תגובות
    • 883 צפיות
  19. יש מפרט מוכן http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1294&CatCode=1 . מה הקטעה ..... מה לשפר ?

• 7 תגובות
    • 750 צפיות
  20. Started by V00d00,

1. מה התקציב? 6000 ש"ח מזומן. 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא. בלי מסך, עכבר, מקלדת, רמקולים. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? חברות מוכרות ובעלות אמינות 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? כן חשוב שהמחשב לא יתחמם גם בזמן מאמץ, רעש כמעט ולא מפריע, לא מתכנן OC אבל אין בעיה למאורר שמתאים גם לOC. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא. 9. האם חשוב שקט? עד כמה? לא כל כך חשוב. 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא. 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגד…

• 7 תגובות
    • 632 צפיות
  21. Started by liorkim,

1.מה התקציב המקסימאלי? התקציב המקסימלי הוא בערך 5.3K עם אפשרות לחריגה במידה וזה משתלם א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל 2. מה שימושי המחשב ? משחקים א) השימוש במחשב יהיה מרובה והוא מיועד לגיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כרגע חשוב לי שהמחשב יריץ את The Witcher 3 ואת Dragon age Inquisition אבל בגדול אני רוצה להיות מסוגל להריץ את הקוטרים הגדולים שיצאו בשנים הקרובות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) 1080X1920 עם אפוציה לעוד מסך בעתיד אם זה משנה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ככל הניתן 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכב…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. זה מה שיצא מעבד AMD Phenom II X4 955 Box ₪852 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HDZ955FBGIBOX לוח אם Gigabyte GA-770T-USB3 ₪482 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38493U כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪232 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502HJ זיכרון Mushkin DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 Silverline ₪652 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=996768 כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD5850 1024MB DDR5 PCIe ₪1400 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=9S5850G1 צורב Sony Optiarc AD-5240S X24 SATA Black DVD ₪106 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=918003 מארז ללא ספק Cooler…

• 7 תגובות
    • 735 צפיות
  23. Started by loading,

המחשב ירכש ככל הנראה בארץ בגלל שיש חברות כמו DELL שנותנות בחו"ל שנה אחת של אחריות ובארץ 3 בהפרש לא גדול במיוחד. אבל עדיין, אפשרי להביא מחשב מארה"ב אם זה ממש כדאי. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, משחקים קלים, צפיה בסרטים וקצת עבודה גרפית (מעבד I5 ומעלה עם זיכרון DDR3 רצוי של 8GB) * גודל המסך? 13-15 * משקל רצוי? עד 3.5 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מעל 3 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? רצוי מאוד שתהיה יציאה לטלויזיה, וגם USB3 לפחות יציאה אחת. כל השאר רגיל ואין צורך בקורא כרטיסים * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 במהירות 7200 * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אם המחשב מחו"ל אז כן * …

• 7 תגובות
    • 762 צפיות
  24. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב בטווח הבינוני, חודש חודשיים. ככל הנראה, 2-3 רכיבים אוכל להביא מארה"ב (מעבד, זכרונות, כ.מסך). מעוניין לקנות רכיבים שהvalue for money שלהם הוא הגבוהה ביותר, לא מתוכנן שום גיימינג במחשב, אבל השימושים שלי הם מאסיביים מאוד. (תכנות , תוכנות מרובות, עיצוב תמונות וכו') יש לי כבר כונן SSD (120GB) אז אפשר לחסוך מעט. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500, אבל עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנה - גם הפעלת סרברים על המחשב לפעמים, עריכה גרפית, המון טאבים בד"כ (עד 50 טאבים), עובד עם ש…

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by 10ziv,

1. מה התקציב המקסימאלי?5700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:cod,bf3 ועוד משחקים כבדים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).התקציב כולל מסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.מ…

• 7 תגובות
    • 906 צפיות

דיונים חדשים בפורומים