ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
אני מתחיל ללמוד באוקטובר, ועובר מהבית ונייח ששימוש אותי בנאמנה שנים אני צריך מחשב שכמעט ויחליף אותו. * מטרות המחשב? מחשב חזק, אני עובד עם Firefox עם עד 40 טאבים פתוחים במקביל עכשיו הזכרון שלו עומד על 600MB~, מס' תוכנות במקביל, רצוי מאוד שיוכל להרית משחקי 3D (גם על Low, לא ממש מפריע לי) מידי פעם - כאן אני מוכן להתפשר. * גודל המסך? 13-14". * משקל רצוי? לא ממש קריטי... * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? רצוי שידע להחזיק 3-4 שעות בשימוש קליל (אופיס, גלישה קלילה), בשימוש "הרגיל" הוא יהיה מחובר לחשמל - אז לא ממש משנה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI חשוב מאוד. * בלוטות? רצוי מאוד. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB. * צורב DVD? רצו…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקציב המקסימאלי הוא 2,000 ש"ח. עדיף פחות - אזור 1,800 ש"ח. המחשב מיועד לשימוש ביתי (כלומר גלישה באינטרנט ומשחקים קלילים אולי), ומעט שימוש בפוטושופ וכלים כמו Eclipse. אין צורך בציוד היקפי (מסך 22"). שקט לא קריטי, אך לא רועש מדי. לא מתוכנן OC. לא לכלול תוכנות מסוימות. חברות: Zigzag2000 בעדפיות ראשונה, RSM, IQPC ודומיהן אח"כ. לא מתוכנן שדרוג בעתיד. חשבתי לקחת מפרט שמבוסס סביב G620, אך ראיתי כמה מפרטים שכללו את A6-3500 וממעט קריאה נראה שהוא מעבד נפלא. מפרט סביב G620 יוצא בערך 1,800 ש"ח, האם שווה להוסיף עוד 200 ש"ח בערך ולקחת מפרט כמו הבא? זיגזג - הדרך הקצרה למחשב חדש http://www.zigzag2000.co.il/2p/ מעבד AMD X3 A6-3500 Box http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות בזמן הקרוב מחשב ולפני כמה שבועות ביקשתי המלצה למפרט למחשב נייח, לאחרונה נודע לי שהורי מתכננים לקנות לי טלויזיה לחדר כך שאני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה ולחסוך בהוצאה על מסך מחשב, נוסף לכך אמי דורשת ממני שאקנה מחשב עם "כמה שפחות ג'ונגל של כבלים מאחור ומסביב" מה שהביא אותי לשקול מחשב נייד שדורש כבל רק לחשמל ולעכבר, פה אתם נכנסים לתמונה: התקציב אשר עומד לרשותי ~ 5000 אשר חסכתי מהמשכורת המצומצמת שלי בשנה וחצי האחרונות * מטרות המחשב הן: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים ( כבדים על הגדרות כמה שיותר גבוהות + FPS כמה שיותר גבוה יותר טוב), צפיה בסרטים (HD ואם ניתן אז על מסך הטלויזיה), עריכה גרפית (כרגע לא אולי משהו פשוט בעתיד) * גודל המסך: כאמ…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, מהו אורך חיי הסוללה המקסימאלי הקיים כיום במחשבים ניידים? תודה רבה מאוד מראש . יוסי.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב?עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, עריכה גרפית אוטוקאד דו מימד * גודל המסך? 13.3 * משקל רצוי? 1-1.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?נ6-7 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) יציאת HDMI, USB * בלוטות? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?256 ג'יגה ומעלה, SSD. * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי שלא התאפשר לי לקנות לפטופ מארה"ב כמו שרציתי, אין לי ברירה אלא לקנות מחשב בארץ... אני לומדת תקשורת חזותית ואתעסק עם תוכנות כמו פלאש, פוטושופ, אילוסטרייטור וכ"ו, לכן אני מחפשת מחשב שיהיה מספיק חזק וטוב בשביל להפעיל אותם. התקציב שלי הוא בסביבות 4000 ש"ח (איתו הייתי יכולה להשיג מחשב מתקדם של Dell studio). מה שמצאתי שקרוב לטווח המחיר, הוא הדגם של Dell inspiron N5010, עם המפרט הבא: Intel® HM57 Express Chipset לוח אם Intel i3-350M(2.26 GHz) Mobile CPU מעבד 2048MB (1x2048) 1333MHz DDR3 זיכרון- עם אופציה להרחבה ל 8GB 320GB Serial ATA (5400RPM) גודל דיסק 8X DVD+/-RW Drive DVD Multi Burner כוננים 7-in-1 Media Card Reader Secure Digital חריצי הרחבה 15.6i…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח ללא חריגות. התקציב ללא כרטיס מסך שיקנה בהמשך. 2. סרטי HD, משחקים על איכות נמוכה ומשרדי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7-8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך 8. האם ישנה ה…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לפני חודש נוצרה לי בעיית גלישה באינטרנט. יש אי יציבות בחיבור וזה גורם לבעיות רבות, הדפדפנים נתקעים (כרום ואקפלורר) הDROPBOX מסתנכרן לאט ועוד רבות. יש לי inspiron 14z 5423 כרטיסי רשת: Dell Wireless 1703 802.11b|g|n (2.4GHz) Qualcomm Atheros AR8162/8166/8168 PCI-E Fast Ethernet Controller (NDIS 6.30) [h=3] מה ניסיתי?[/h]* בדיקה של כל הרכיבי תקשורת דרך האתר של DELL *התחברות לרשת דרך כבל ETRNET *התקנת דרייברים של כל הרכיבי תקשורת דרך האתר של DELL *שחזור שלך המערכת 3 שבועות אחורה ( בוצע לפני שבוע). כל אלה לא פתרו את הבעיה את הבעיה. (מצורף מצב הPINGים לפורום הזה). בבקשה עזרה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אם אוכל לקבל הצעות למפרט מחשב עם הפרמטרים הבאים אני אודה לכם מאוד: 1. תקציב 5000 ש"ח למחשב, ניתן לחרוג בכמה מאות שקלים אם זה ממש עושה את ההבדל. 2. המחשב הוא בעיקר לאינטרנט, WORD, אבל גם למשחקים (בעיקר משחקי אסטרטגיה ). אני צופה שהוא יהיה דלוק חלק נכבד מהיום. 3. התקציב אמור לכלול גם ציוד היקפי: מסך (מה דעתכם על SAMSUNG BX2335) ורמקולים (לא ממש חשוב העיקר שיהיה סאונד), מקלדת ועכבר אלחוטיים ללא מדפסת. 4. חשוב מאוד שהמחשב יהיה שקט. 5. לא מתוכנן אובר קלוק. 6. המחיר אמור גם לכלול והתקנת וינדוס ואופיס והתקנת המחשב עצמו. 7. אני גר בירושלים והייתי מעדיף שהחנות תהיה בירושלים אם למישהו יש המלצה. 8. חשוב לי שהמעבד יהיה של אינטל (רצוי לפחות I5 עם 4 ליבות). אני לא מתכנן לש…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר ימבה עיונים בהרבה פורומים הבנתי שבשביל לנצל כ. מסך טוב חייבים גם מסך טוב. הפנמתי, קראתי והגעתי למסקנה (כמעט סופית) שאני אקנה את ה-DELL 2007 (עולה בערך 2500 ש"ח). נשאר לי 5500 ש"ח לשאר המפרט. הדרישות שלי מהמחשב (והבקשות מכם): 1. אין כוונה לבצע OC (לא מספיק מבין בזה ובנוסף, דיי עצלן). 2. שיהיה שקט. 2. עבודה מרובה במסמכים. 3. תמיכה ביישומים רבים במקביל. 4. חשוב לי שהמחשב יתמוך במשחקים החדשים ביותר בצורה חלקה. 4.1 אין לי בעייה לרדת כרגע בעוצמה של כרטיס המסך ולהמתין ל-DX10 עוד שנה. חשבתי על X1950PRO או להמתין קצת לדור ביניים בעוד חודשיים. תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברים יקרים, שלום רב. אני מתעניין לרכוש את המחשב הנייד הבא: lenovo ideapad u350 m22eriv הרי לינק עם מפרט : http://www.night-net.net/index.php?main_page=product_info&cPath=34_74&products_id=247 מחירו 2890 ש"ח יש לו אחלה סוללה(8 תאים) מעבד SU4100 , מסך 13 אינטש, משקל 1.8 ק"ג...ובקיצור דיי עונה לדרישותיי שהם ניידות, קימפולציה בויזואל סטודיו...אינטרנט ואופיס. השאלה היא כזו: האם יש כאן מישהו שיכול לספר לי עליו מיד ראשונה...? איך הוא? האם כבד\קל? ביצועים? שווה את התמורה? איך הוא רץ ועובד עם אפליקציות כבדות? איך המראה\עיצוב שלו? כמה זמן מחזיקה הסוללה? איך הוא מבחינת מעבד? איך הוא מריץ סרטים ב-HD ? ובקיצור...האם כדאי? המון תודה, ליאור
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? מאמין שאזור ה 5.5 צריך להספיק. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך, אין שום כוונה לדחוף בגלל שיש תקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם באמת צריך אז גם 500 ואפילו 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים עבודות ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכול מהכול גם BF3 וגם סקירים וגם דיבלו ועד לFOOTBALL MANAGER. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). sumsung bx2335 1…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב- עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (כמה שיותר כבד), צפיה בסרטים, * גודל המסך - 15 + * רזולוציית המסך - כמה שיותר גדולה יותר טוב HD FHD * משקל רצוי - לא משנה כל כך * האם נדרש זמן סוללה ארוך? - שיעבוד לפחות שעתיים וחצי על סוללה בצפייה בסרטים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? - HD 500G לפחות * כונן אופטי- עדיף שיהיה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? -לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? - לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה - לא חייב יכול להתקין לבד * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - לא שיהיה רק מחשב מצוין * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...)- עדיך שישהיה כמות זיכר…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך מפרט ב4200 שקל, שכולל את הבאים: מעבד(4 ליבות, לא לדיון,תודה),כ.מסך(חושב על 4850),לוח אם, מארז(חושב על CM 690,אם אפשר את הגירסה של NV),ספק כוח,צורב,דיסק קשיח(לפחות 640GB,העדפה לכוננים עם פלטה אחת, עקב שיפורי המהירות),ראם(לפחות 4GB). זהו נראה לי זה הכול, יענו את הקופסא וכל תכניה החשובים (פלוס צורב, אשמח אם הוא יהיה LIGHTSCRIBE,אפילו שלא חובה) השימושים של המחשב יהיו רבים , מאוד, הוא יעבוד בדול בוט, בהתחלה VISTA עם UBUNTU, ש70-80% מהזמן אני נמצא באובונטו. אני ארצה להפעיל המוון דברים באותו הזמן, סרטים מוזיקה לערוך סרטים לקרוא באינטרנט עם 20 טאבים פתוחים באותו הזמן, אני גם אשחק בו, אבל לא ברמה שמצדיקה את ה4870 ואת ההתפשרות על דברים אחרים לפי החישובים שלי המחשב יחובר לT…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הנה מפרט שהרכבתי , מיועד בעיר לתלת מימד (רינדורים) פוטושופ ותוכנות לעריכת וידאו אשמח לשמוע הערות לשיפורים אם יש מפרט מחשב Intel Core 2 Duo E-6600 2.4GHz 4MB BOX + Thermaltake Big Typhoon (K8/775) Heatpipe 120mm Asus P5B E Deluxe Intel P965 Chipest Socket GXSATA2 FSB 1066MHz G.Skill DDR2 PC6400 800MHz 2GB Dual Channel CL 4-4-4-12 For RAID0 2XWD 250GB SATA 7200RPM 16MB Buffer RAID 24/7 WD2500YD + Cooler Master cooldrive 3 Asus EN7900GT TOP GeForce 256MB PCI-E Coolermaster CAC-T05 Centurion 5+ONE 120mm fan Front IEEE1394/USB NO PSU Enermax Liberty 500W כמו שאמרתי סה"כ כ-10K תודה לכל התייחסות
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה בקשר למעבד AMD Turion II Dual-Core Mobile Processor P520: מבחינת ביצועים, לאיזה דגם של מעבד מחברת intel אפשר להשוות את המעבד הזה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב נייד שאני משתמש בו להרצת מערכות ווירטואליות בHYPER V כרגע אני מצונזר הן מבחינת דיסק וזיכרון , מפרט המחשב: I7 4700HQ , 8GB , 750HDD זיכרון 8G מספיק לי לעד 3 - 4 מערכות בלחץ וגם זה שאני נותן לכל מערכת גיגה זיכרון ( SERVER 2012 R2) אני צריך להריץ יותר כמובן והדיסק קשיח פשוט בשימוש של 100% שכל המערכות פועלות דבר שמעט את העבודה , המעבד לא מראה מאמץ מיוחד. השאלה האם לשדרג את הזיכרון או להוסיף SSD שיהיה במיוחד לVHDS שיפעלו משם אין לי תקציב לשניהם כרגע אז השאלה מה יותר קריטי ונראה נכון לשדרג קודם תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב בכותרת 2.5-3.5 אפשר יותר אם יש דגם באילת כי יש אופציה לקנות שם. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? המחשב מיועד לחבר , לפי מה שהבנתי הוא רוצה שהנייד יחליף מחשב נייח ישן וישמש לגלישה ואופיס ואולי בעתיד לעבודה או משהו לא הכי הבנתי ממנו אם יש משהו ספציפי 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא יודע כמה השאלה תקפה לנייד אבל מאמין …
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני מוזיקאי שרוצה להקליט ולערוך סאונד, לרוב בתוכנת qBase 5. יש לי כרטיס קול חיצוני טוב ומסך, כך שהם לא צריכים להכלל במפרט. חשוב לי לפחות 4 ג'יגה זיכרון, הארד דיסק שיכיל את כל ההקלטות, ובנוסף שהמחשב יפעל בצורה שקטה ככל האפשר על מנת שלא יפריע בהקלטות. אם זאת לא תוספת כספית רצינית, שיהיה אפשר לראות סרטים במחשב. תודה רבה מראש, רועי.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום מחפש לקנות מחשב כולל כל הציוד ההקפי (מסך, רמקולים מקלדת+עכבר) בעד 4000 ש"ח. המחשב צריך להבנות כך שיוכל להיות משודרג בעתיד בצורה קיצונית, כלומר הספק והמארז חייבים להיות איכותיים, מרווחים ובעלי ואטים מספקים כדי להכיל מחשב יחסית חזק וצורך ואטים שעתיד להקנות בעוד כשנתיים. (כלומר שדרוג זכרון, מעבד וכ"מ) יש לשים לב לעובדה שהיות ואני כרגע חייל אין לי צורך במחשב חזק ואימתני למשחקים. אוכל להסתפק בכ"מ מינמלי, עיקר המשחקים הם משחקי RTS וFPS רמת הפירוט הגרפי אינה קריטית לי מדי כלומר לא איפכת לי לשחק על הגדרות מאוד נמוכות כך שאפילו כ"מ OB אולי יספיק. רצוי מקלדת ועכבר יחסית נוחים. שימו לב קריטי לי כרגע יותר הרמקולים והמסך כיוון שהם הולכים לשרת אותי לתקופה ארוכה (עד שיתפגרו..), …
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אין זאת הפעם הראשונה שאני בוחר להתייעץ איתכם, בכל מקרה, אבא שלי עומד לרכוש (זה נדחה מספר פעמים), מספר מחשבים חדשים למשרד שלו (ראיית חשבון), והוא מעוניין לקנות מספר מחשבים שיחזיקו לאורך שנים, הן ברמת החומרה והן ברמת התמיכה שלהן בתוכנות השונות. בכל מקרה אני יודע שגם מעבדים "פשוטים" יותר כגון CORE 2 DOU אמורים להספיק לטווח הארוך, אבל אני מחפש יותר משהו בכיוון של I3 או I5, עם כמות זיכרון שתספיק להרצה חלקה של חלונות 7 (אשמח להמלצה על גרסה מתאימה לרואה חשבון), עם מסך (רצוי WIDE), ועם כרטיס מסך סביר. דברים נוספים שרצויים זה צורב (לצד כונן נוסף DVD), פלוס כונן פלופי 1.44 (בכל זאת למשרד יש תחלופה של דיסקטים), ועדיפות למארזים לא בצבע שחור (עדיפות ללבן\צבע בהיר). בכל מק…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, צריך מפרט למשחקים ללא מסך לבחור הציעו סט של מקלדת ועכבר אלחוטיים של לוג'יטק - האם כדאי אלחוטי?? בתקציב זה האם עדיף AMD או INTEL ?? לגבי כ.מסך מה עדיף X1950XT או 7950GT ?? בתודה מראש??
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד, אשר ישמש אותי לצרכים הבאים: 1. עבודה משרדית רגילה. 2. סטודנט, דברים שקשורים לתואר (חישובים ב-Wolfram, אוליי). 3. פיתוח תכנה. הדבר כולל מבחינתי סביבות פיתוח, קימפולים (אוליי כבדים - Kernel), שימוש ב-Windows וגם ב-Linux (אני נוטה ל-VM בתוך Windows ולא ל-Dual Boot). 4. מדיה. קצת עבודת Photoshop ועריכת וידאו/אודיו. 5. משחקים (עדיפות נמוכה מבחינתי). כמו כן, אני מעדיף לשלם עכשיו קצת יותר, כדי לקבל מחשב, שיישאר חזק למשך הרבה (יחסית) זמן, ולא להרגיש כבר בעוד חצי שנה, שהמחשב שלי מיושן. התקציב שלי מבחינתי הוא כ-6000 ש"ח, אך הדבר צריך לכלול גם מסך (גדול וטוב - 22", ועדיף 24", אם נכנס בתקציב. ד"א, אשמח לקבל המלצות גם לגבי זה), מקלדת (עדיף ארגונומית)…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לרכוש מחשב חדש ורציתי לקבל חוות דעת. המחשב מיוד בעיקר למשחקים, אני גם רואה עליו סרטים ועובד כתוכנות גראפיקה. אני מעוניין לחסוך אם כי אין לי ביעה להוציא עליו באזור ה5K עם חריגה אפילו. זה המפרט: מעבד אינטל http://www.ksp.co.il/?uin=19209 Intel Core i5 4670 Haswell 3.4Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Box לוח אם http://www.ksp.co.il/?uin=19224 Gigabyte GA-Z87X-D3H LGA1150, Intel Z87, DDR3 1600 זכרון http://ksp.co.il/?uin=15283 [h=1]Kingston 2x4GB DDR3 1600Mhz HyperX Dual Channel CL9-9-9-27[/h] כונן אס.אס.די http://www.ksp.co.il/?uin=18367 [h=1]Samsung 840 Series MZ-7TD250BW 250GB SSD Sata III[/h] ספק כוח http://ksp.co.il/?uin=18002 Thermaltake Litepower 650W Active P…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך המלצה למחשב לחברה שלי. היא צריכה משהו נחמד בשביל אינטרנט, אופיס, פוטושוף, משחקים קלים. לא כולל מסך דרישות: 1. מפרט אינטל, דואל-קור. 2. כ.מסך לעבודה משרדית ולמשחקים נוחים (משהו כמו 7300GS 256MB) 3. לפחות הרדיסק 160GB 4. 1GB זיכרון 5. אם יהיה כסף אז מארז HEC וספק נורמלי. 6. חנות מהמרכז (תל אביב, רמת אביב, רמת גן) תודה לכולם
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-