ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
שלום. קניתי את המחשב הנייד שלי מלפני חצי שנה והוא מגיע עם 2 ג'יגה זכרון של חברת A-DADA ומספר הדגם ADOVE1A0834E. הגיעו 2 כרטיסים שכל אחד מהם הוא ג'יגה. http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=1117 מצאתי את הזכרון הזה בזאפ ורציתי לדעת האם הוא מתאים למחשב והאם ניתן למצוא דיל יותר טוב בתקציב של מה שאני פירסמתי? תודה רבה ויום טוב (:
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
חבר ביקש עזרה ואני מצאתי את עצמי בתסביך עם הבקשות שלו: 1) מארז מצועצע(חלון צד, עיצוב מדליק) ויעיל מבחינת קירור. 2) עכבר Logitech MX518. 3) מקלדת רגילה אבל שתהיה נוחה למשחקים. 4) רמקולים Surround טובים, שזה 5.1 ולא 2.1. 5) 4GB זיכרון אם אני לא טועה. 6) לוח אם יותר "טוב" מ-GA-P35-DS3L. 7) רוצה Quad, אבל אני אומר לו ש-C2D יותר מתאים לקרטריון, ה-E8400, אבל כנראה צריך לרדת ל-E8200 או E7200 אפילו... 8) HDD של 500GB. זהו נראה לי, וכל זה בעלות של 4,700 ש"ח... :-\ אמרתי לו שזה לא ריאלי בתקציב הזה, אבל הוא מתעקש ולכן יש לי את הסיבוך עם זה, אנא תעזרו... אה, והתשלום הוא בתשלומים... תודה מראש!
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ! אני רוצה לקנות מחשב חדש לכן אבקש את עזרתכם בהרכבת המפרט. המחשב מיועד ברובו למוזיקה (עריכה,יצירה,הורדה) הפעלת תוכנות מוזיקה כבדות. אך למרות זאת שיהיה בו כ.גרפי סביר שיעלה משחקים + יציאת DVI(רצוי גם עם יציאה וידאו לחיבור טלויזיה) לא צפוי OC המפרט לא אמור לכלול ציוד עזר(מקלדת,עכבר....) אין צורך בצורב,מסך תודה .
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אחותי מתחילה ללמוד עוד חודש, וצריכה לפטופ ללימודים. * מטרות המחשב? לימודים לתואר הנדסאי אדריכלות. עבודה עם תוכנות כמו AUTOCAD ותוכנות מידול ועיצוב נוספות. * גודל המסך? 15" * רזולוציית המסך? פחות קריטי, מן הסתם 1080 יהיה נחמד יותר. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? כמה שפחות, אבל אני לא מניח שהתקציב יאפשר אולטראבוק * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) משהו סטנדרטי אני חושב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 256GB במינימום. פחות קריטי כרגע סוג הכונן. * כונן אופטי? לא הכרחי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות ב…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חברים, זה בשביל ידידה.. מסך 14 אינץ' - חובה. (14.1\14\14.4 לא משנה - אלא אם כן תגידו לי שזה כן משנה ). רזולוציה עדיפות כמה שיותר גבוה (בגדר הסביר ) אבל לא קריטי מדי. כעיקרון היא מחפשת מחשב שיוכל להריץ פוטושופ משקל - לא קריטי. לרוב הוא נייח . דרישות מיוחדות לאמצעי קלט: לא רוצה TOUCHPAD גדול. זמן סוללה - עדיפות לזמן סוללה ארוך. - אבל לא חובה. HDMI - חובה. USB 3 - עדיף. בלוטוס - זה לא סטנדרט ? אני לא שאלתי אותה - אני מאמין שלא קריטי אם זה ההבדל. הארדיסק - עדיפות שיהיה גם SSD של 64-128 ג'יגה - לא חובה. עדיפות שיהיה גם כונן רגיל. חברה - עדיף חברה מוכרת\אמינה - היה לה מחשב 6 שנים של HP שעבד לה טוב והיא היית מבסוטה. שיראה טוב - זאת עדיפות מאוד נמוכה אבל עדיין ה…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום!! אין לי תקציב מוגזם.... משו בסביבות ה2000 [glow=red,2,300]בלי מע"מ.[/glow] חשבתי על +athlon xp 2500 abit nf7-sl שני סטיקים של 256 מ"ב ddr 400. radeon 9200 128ddr VIVO ולא סגור על מארז... רוצה משו יפה ולא יקר מדיי... לקחתי את האס-אל ולא את האביט הרגיל כי אני רוצה לשמוע מוזיקה באיכות, הוא יהיה מחובר לאלטק איטיפי3 ולסנהייזר פיאקס200. הויוו די חשוב לי... ככה שאם אתם ממליצים על כרטיס מסך אחר בתקציב שיכלול גם ויוו בבקשה.. כמו שציינתי אני צריך מארז לא יקר מדיי אבל שיהיה יפה.. אם התקציב מאפשר אז עם חלון ותאורה נאה.. תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני בעיקרון מחפש פחות מ1000 ש"ח רק שיהיה עליו 7 ואופיס! תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה ההחלטה היא דיי קשה ואני רוצה להתייעץ המטרה של המחשב הוא עריכת אודיו בקיובייס אז ככה אני מעוניין להוציא כ7 אלף....רק על הקופסא הבחירה הראשונה היא מעבד ופה זה ההחלטה הקשה בין מחשב מבוסס i7 980x או מחשב מבוסס דואל זיאון אז ככה ההצעה היא תחנה של hp xw8600 מבוססת 2 זיאון x5492 עם 16 גיגה ddr2 או מחשב בייתי מבוסס 980x עם 16 גיגה (או יותר לדוגמא 24) והשאלה כאן היא איזה ערכת שבבים?? מה יהיה עדיף לי?? מה יתן את הביצועים הכי טובים?? מבחינת המחיר חלק מהדברים אני יכול להזמין מחו״ל...וחלק יד שניה... אין השוואות לקונפיגירציה כזאת??? של דואל פרוססור נגד i7 980x??? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מחשב: dell inspirion 17R מערכת הפעלה: WIN 8 64BIT כרטיס מסך: nvidia GT650M לוח אם: dell 04m3ym פירוט הבעיה: יש לי בעיה בהפעלה של המשחק falcon BMS, המחשב מפעיל לי אותו רק באמצעות הכרטיס המובנה HD4000 ולא על ידי הכרטיס מסך החיצוני. חשוב לציין שהכרטיס מופיע במנהל ההתקנים ובמשחקים אחרים הוא פועל, בנוסף גם שינוי ההגרות בפנל של NVIDIA לא פתר את הבעיה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הי, אני עוזר לבן משפחה לבנות מפרט לשימוש משרדי (עורך דין), אשמח לעצות בהרכבת המפרט ולכן הנה מגיע השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500, לנצל, אם לחרוג אז ב-500 (אם אין ברירה אז לחרוג ב-1000) 2. מה שימושי המחשב? שימוש יומיומי תכוף, גלישה מרובה, עבודה עם יישומי אופיס, מיילים וכד'. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? כן, במסך "24 ובסט עכבר מקלדת אלחוטיים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס מסך יהיה מיותר לדעתי. 5. עד כמה חשוב השקט? 5 - זה לא שיקול מרכזי אבל אין חיבה לרעש. 6. האם מתוכנן אוברקלוק? לא. 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה? כן, לכלול מע' הפעלה, הרכבה בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא בהכרח. 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? השאיפה היא להר…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לוח אם Intel Bayfield P-4-865GBF ?(DUAL DDR 400, AGPX8, 8 USB 2.0 PORTS, SOUND DARD SoundMax) כרטיס מסך Gigabyte GV-R9200 VIVO 128MB DDR מעבד Intel Pentium 4 2.4C 800MHz צורב LG 52X24X52 כונן LG DVD X16 דיסק קשיח WD JB 120GB 72000RPM 8MB BUFFER זיכרון פנימי 256MB DDR 400 X2 מארז ATX כונן 1.44 כרטיס קול משולב על הלוח עכבר אופטי של Microsoft מקלדת מולטימדיה של Microsoft 2 רמקולים + SUB של Creative מסך מאג "19 שטוח דגם 996PF כל זה ב 6250 שקל.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. בקורב אני מתחיל ללמוד ארכיטקטורה ולשכור דירה קרוב לאוניברסיטה. לשם כך אני רוצה להתחיל להתנייד. יש למישהו המלצה למחשב נייד טוב בגודל 14 אינטש של DELL עם מעבד טוב וכרטיס מסך טוב? כרגע אני לא כל-כך מוצא מחשב כזה. וחיפשתי בהרבה אתרים. באופן כללי, איפה המקום הכי טוב לחפש? והאם כדאי לקנות מחשב נייד בתאילנד? האם יש דרך להפוך את המקלדת לעברית בארץ אם מביאים מחשב מחו"ל? הבנתי שDELL היא חברה טובה גם באמינות והאיכות של המחשב וגם באחריות בין לאומית. אבל בעיקרון, מה שבעיקר אני רוצה לשאול אתכם זה בנוגע למפרט מחשב ודגם שכדאי לקנות. במה שבעיקר חשוב לי במחשב זה שיוכל להריץ תוכנות גרפיקה ועיבוד. תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב אשמח להמלצות למחשב חדש שמיועד בעיקר למשחקים (!) וגם גלישה באינטרנט. (משחק בעיקר משחקי רשת ואסטרטגיה אז אין חובה להפציץ בקונפיגורציות שדרושות לCRYSIS ודומיו) ללא ציוד היקפי. מיועד למסך 19' שנקנה לאחרונה. מארז שקט- חשוב כרטיס מסך- NVIDIA בלבד. תודה. תקציב עד 4500 ש"ח תודה
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין במפרט מחשב לעבודה בעיצוב גרפי. התקציב הוא כ-5000 ש"ח. מצד אחד - אין חובה לכסות את כל התקציב אם אין צורך, מצד שני - ניתן לחרוג במעט אם הסיבה טובה מאוד. המחשב ישמש לעבודה ממושכת ויומיומית בתוכנות: Photoshop, 3D Studio Max, Solidworks בגרסאותיהן החדשות. אין צורך בציוד היקפי (יש לי מסך מתאים, מקלדת, עכבר ורמקולים), או בכונן דיסקטים. יש צורך בצורב DVD. אין צורך במערכת הפעלה. על המחשב להיות שקט עד כמה שניתן, בלי לפגוע בביצועים בצורה משמעותית. לא מתוכנן OC אי-פעם, כך שאין חשיבות ליכולות ה-OC של המרכיבים. המחשב אמור להיות שימושי כמו שהוא למשך כמה שנים. שידרוג יתכן, אך לא מתוכנן. אם אפשר, נא להתייחס לרשת אייבורי http://www.ivory.co.il היות ויש לה סניפים הן …
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, המטרה של המפרט הזה היא מחשב שישרת: בצורה מעולה צרכים כמו אופיס, גלישה ופיתוח (Visual Studio לדוגמא), בצורה מעולה להצגת סרטים, מוזיקה וכדומה, ובצורה טובה למשחקים ברמה של היום. המחיר תוכנן להיות באיזור ה- 3,000. ביחס של עלות מול תועלת, המליצו לי ללכת על שילוב AMD-ATI, וזו ההצעה שקיבלתי: לא מוזכרים כאן כוננים או ציוד היקפי, מכיוון שאותם אני לוקח ממחשב קיים. סה"כ המחיר על החבילה (כולל מאוורר נוסף, מארז וספק כח) הוא כ- 3,300 ש"ח. אשמח לשמוע דעות על הרכיבים השונים, כיצד יעבדו יחד, או האם כדאי ללכת על דגם או יצרן אחר, שאולי יעלה טיפה יותר אך יהיה יותר אמין או יתן ביצועים טובים יותר. תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברים... אני צריך עוד מפרט (בבקשה) מחשב כולל מסך לעבודות בית (אינטרנט, אופיס, הורדות (חמור שעובד 24 שעות) ) וטיפה משחקים.. (בוא נגיד את זה ככה.. משחק אחרון ששיחקו פה זה GTA SAN ANDRESS..) ככה שלא צריך כרטיס מסך מטורף אבל משהו חמוד וסביר... מארז בלי חלון אבל שיהיה יפה עם חיבורי USB מקדימה ואודיו מעבד INTEL או AMD לבחירתכם 1G זיכרון צורב DVD + כונן DVD HD בתקן SATA II מסך CRT 17 אינטש והכי הכי הכי חשוב... שיהיה סופר דופר שקט... **** הערה**** זה מחשב שהולך לעבוד 24 שעות... בלי הפסקה *********** תקציב... 3500 כולל מסך
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
בוקר טוב 1. מה התקציב המקסימאלי? 1200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?אימטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.מקדלת ועכבר 4. האם יש רכ…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אודה על הצעת מפרט למחשב ביתי (לא משחקים) עלות עד 2000 ש"ח תודה רבה
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מתי נראה עוד מחשבים שתומכים בThunderbolt חוץ מMacBook Pro? לפי מה שאני יודע Thunderbolt תומך עד 10 Gb/s אבל בעתיד הוא כנראה יתמוך ב100 Gb/s מה שאומר שהוא יוכל להיות תקן חיצוני במקום PCIe 2.0 x16 שתומך בעד 64 Gb/s וגם PCIe 3.0 x16 לא יהי רחוק מי זה הוא יתמוך עד 128 Gb/s, ככה שיש ל זה סיכוי לא ? ראיתי מן כונן חיצוני לכרטיס מסך של נייח לנייד http://www.hwtools.net/Adapter/PE4L.html ואת זה http://www.villageinstruments.com/tiki-index.php?page=ViDock מה הם שווים ועד כמה הצוואר בקבוק יפריע ? הסבר על העניין, לי זה נשמע מעניין אבל הייתי רוצה לשמוע עוד דעות בעניין. יש עוד משהו שאני לא מבין בניידים מה זה 1G VRAM בכרטיסי מסך ? 1. זה אומר שבמחשב עם 4G DDR יהיה 1+4 2. זה אומר שבמחש…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
גיליתי שהמשחק BATTLE FOR MIDDLE-EARTH זה רק לבעלי קונן DVD במחשב, היה לי פעם, אבל עכשיו אין לי, הקטע הוא, שאם אני מתכוון לקנות אחד, אני מעדיף צורב DVD, עכשיו צורב DVD נחשב גם כקונן DVD? אני יכול להשתמש בצורב DVD לראיית סרטי DVD במחשב ולשחק במשחקי DVD למשחב?
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, זקוק להמלצה למחשב נייד עד סכום של 3000 שח. קנייה בארץ או מארה"ב עם משלוח. * מטרות המחשב? עבודה עם RHINO כולל רינדור. בעיקר לעיצוב טבעות ועגילים. * גודל המסך? 15-16 * רזולוציית המסך? NA * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? NA * משקל רצוי? NA * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? NA * Bluetooth? NA * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? NA * כונן אופטי? NA * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? NA * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות בארץ * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? NA * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם זיכרון 8GB כריס מסך nvidia geforce עדיף עם אחריות ארוכה בשל מגבלו…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני זקוק למפרט מחשב שמאפשר להריץ בצורה טובה Premiere Pro CS6 ו After Effects CS6 חשוב לציין שברצוני לעבוד עם פלאג אשר מתממשק עם אפטר אפקטס -element 3d https://www.videocopilot.net/products/element/ .הסרטים יהיו ברזולוציה 1920×1080 עם שילוב של אובייקטים 3D אני חושב שאני יבחר במחשב שמבוסס מעבד של אינטל עם זיכרון של בין 8ל 16 גיגה זיכרון .לא סגור על כרטיס המסך ואני מודע לחשיבות של הכרטיס הביצועים מאוד חשובים במסגרת התקציב 8000 שקלים למחשב עם חריגות במידה ויש צורך אשמח לדעתכם המקצועית תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני חייל שמשרת במסגרת עם מספיק זמן פנוי בשביל שיהיה לי מחשב בבסיס, אבל לא מספיק כדי שיהיה נייח(מה גם שלסחוב אותו זה יהיה סיוט...) ואני מחפש בסופ"שים כבר משהו כמו 3 חודשים מחשב נייד עם יכולות טובות להריץ משחקים חדשים יחסית(אני מן הסתם לא מצפה להריץ את קרייסיס בצורה חלקה על הגדרות בינוניות אפילו בתקציב הזה, אבל מספיק לי שאני אוכל לשחק משהו כמו Assassin's creed או אפילו להריץ Bioshock ומשחקים ישנים יותר כמו Supreme commander. כל מני משחקים שפשוט פיספסתי כי לא היה לי מחשב להריץ אותם(כרגע פנטיום 4 2.4 GHZ עם GeForce 5600...). אז בקיצור אני צריך מחשב שלא צריך להיות הרבה יותר מדי נייד(בסיס-בית, בית-בסיס) וצריך להיות עם כרטיס מסך שלפחות שווה ל8600GT אם לא יותר, לא? עכשיו,…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צריך נטבוק גודל 13 עם הרבה זמן בטריה עמיד יחסית ומסך מספיק טוב לאור שמש גם זמן בטריה ארוך ירוץ אליו WIN7 עם אופיס ותוכנות קלות יחסית
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-