ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! בניתי מפרט גיימינג חזק למשחקים כבדים, מכונות וירטואלית ועוד'. אשמח לדעת את חוות דעת מקצועית, האם חלקי המחשב שהרכבתי מתאימים מבחינה חומרתית. מבחינת המחיר אין לי בעיה להשקיע. אם יש המלצות גם טוב. מעבד + לוח אם: 2289 ₪ - * מבצע * - Quad Core i7 7700K 4.2Ghz + MSI Z270A GAMING PRO (SLI) CARBON זכרון: 1242 ₪ - * מבצע * - 32G (4x8G) Corsair Vengance LPX Black DDR4 3000Mhz Red-LED CL15 כרטיס מסך: 3450 ₪ - * מבצע * - MSI Nvidia GeForce GTX1080Ti 11G D5 GAMING X דיסק קשיח: 419 ₪ - SSD Kingston 240G HyperX FURY Sata3 דיסק קשיח: 619 ₪ - * מבצע * - WD Caviar Black 2TB 5 Years Warranty מארז: 864 ₪ - Corsair Graphite 780T White Full…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, שלום רב, זו הפעם הראשונה שאני מנסה לכתוב בפורום, אז אשמח להצעות שיפור בדרך העברת המסרים שלי ! העיקר - הנני מעוניין לרכוש מערכת רמקולים בסך 400 ש"ח, חלקן עם דרייבר וחלקן ללא. דוגמא זה רמקולים של מיקרולב. איך אוכל לנצל את המירב מכרטיס הקול שלי? האם דרייבר של רמקולים ב- 400 ש"ח טובים יותר/ פחות מכרטיס הקול שלי? האם זה מתנגש/ מחליף אחד את השני ? בתודה מראש,
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
הי אני מחפש לקנות מחשב נייד לעסקים באינטרנט וגם לעבודות משהו כמו בערך 1000 שח
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השימושים הם אופיס, מוזיקה, גלישה - ותו לא - לתלמידת תיכון.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתלבט איזה מחשב לקנות ואשמח לקבל חוות דעת.... קישור להשוואה: http://www.kama.co.il/products_compare.php?category=1368 השימושים שלי הם אינטרנט,שירים,סרטים hd ומשחקים כמו warcraft,diablo ,meidivel 2, או לפעמים מקסימום קריסיס...(לא cod gta ) למרות שאם הייתי יכול לשחק בתקציב הזה הייתי שמח...... (התקציב שלי הוא 4000-4500.....) בהתחלה רציתי את ה-hp אבל אמרו לי ש- radeon hd 5470 הוא כרטיס מסך חלש ומיועד לעבודות משרדיות.... בגלל זה חיפשתי ב-kama מעבד i5 עם radeon hd 5650 ומצאתי את הטושיבה במחיר סביר.... אגב- האם מעבד i5 430m הוא בסדר? (כי הוא רק 2.26 ג'יגה הרץ....) רציתי לקנות את ה-i5 ולא i3 כי שמעתי שיש לו יתרון גדול בגלל ה-turbo שיכול להאיץ עד מהירות גבוהה.... …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש לצרכים של עריכה מיקצועית דרוש מעבד חזק מאד שיתאים לי לתוכנות חדשות והכי מקצועיות היום בשוק כמו פרימיר וגאס וכדומה... (אני עוסק בתחום הקולנוע לכן אני צריך מעבד חזק במיוחד) וגם שיהיה מצוין למשחקים כבדים שיריץ לי משחקים על חלק ושספיק לי לפחות ל4 השנים הקרובות.. התקציב שלי הוא 8000 שקל ללא ציוד היקפי יש לי מסך 22 אינץ דרוש שהמחשב יהיה שקט מאד בגלל שהוא בחדר שינה.. לא יודע אם אני יעשה o.c אולי בעתיד הקרוב... ומעדיך מעבד של i7 ... וזה מפרט שבנתי בבקשה אם יש לכם מפרטים טובים יותר או לתקן דברים מהפרט שלי אני ישמח!.... Intel Core i7 940 2.93Ghz 8MB Cache BOX, יחידות 1 ¤3120 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=4334 Thermaltake V1 Cpu Fan, יח…
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 CS:GO וכ'ו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
חסר לי ספק מעבדי AMD Phenom II x4 Quad-Core 955 Socket AM3 3.2Ghz 45nm Tray Warranty 3 years מאווררים וגופי קירור Scythe Mugen II 5 Heat Pipes CPU Cooler Model Mugen II Compatibility : AMD GIGABYTE MA790XT-UD4P AM3, 790FX, DDR3 1333, PCI-E, ATI CrossFireX, HDAudio, 1394a Warranty 3 years Model GA-MA790XT-UD4P זכרונות DDR III 1333Mhz 2GB Kingston Model KVR1333D3N9/2G דיסקים קשיחים Western Digital 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD3200AAKS Warranty 3 Years כרטיסי מסך Sapphire HD 4850 Vapor-X 1GB GDDR3 DX10.1 HDTV DVI HDMI PCI-E Warranty 3 Years Warranty כרטיסי קול none צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA Warranty 2 Years מארזים Therm…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם אשמח לקבל את עזרתכם בחיפושי אחר מחשב נייד חדש. אתחיל ואומר שכרגע יש ברשותי 2 ניידים האחד הוא בגודל HP 15.4 שהוא משמש אותי בעיקר כמחשב שולחני בבית. השני הוא HP MINI בגודל 8.9 שקינתי אותו בעיקרון לתת לי מענה לשהות מחוץ לבית ברמת אינטרנט וקצת אופיס. נכון להיום לאחר כשנה פלוס נמאס לי מהשילוב והצורך לסנכרן את המידע בין שני המחשבים. אני מעוניין כיום במחשב שיתן לי מענה לכמה שימושים ויפתור אותי מהצורך לעבוד עם שני מחשבים. בעיקרון אין לי הגבלת תקציב כלשהי אני מוכן להשקיע בשביל מחשב שיענה לי על הצרכים מטרות המחשב: אינטרנט ואופיס, צפיה בסרטים, עריכה גרפית דו מימדית בעיקר פוטושופ * גודל המסך? חשבתי משהו בסביבות 12-14 אינץ חשוב שהמסך יהיה בעל רזולוציה גבוהה ככל האפשר. * משק…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כל המפרטים המומלצים של אינטל הם מדור 6, לא כדאי לעדכן עם דור 7? (7XXX במקום 6XXX)
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
את המחירים לקחתי מpchardware.co.il אם יש לכם המלצה למקום טוב יותר לקנות היא תתקבל בברכה.... [1194] Intel Pentium IV 2.6C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [581] MSI 865PE Neo2-S Motherboard (HT, Dual DDR400, 5.1 Sound, S-ATA, AGP8X, USB 2.0) [571] Mushkin DDR-RAM 512MB 2700 Basic Green Memory [147] Midi Tower ATX Case For Pentium IV 300 Watt סה"כ 2493 ש"ח הלוח שבחרתי תומך ב800MHZ נכון ? אני לא כל כך מבין במארזים וספקים אז אם יש לכם עיצה.... בינתיים אני נשאר עם הכרטיס מסך שיש לי כרגע ASUS GF4 TI4200
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי, מדובר באופיס וגלישה באינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לרגל השחרור הקרב מצה"ל ויום הולדתי הורי החליטו לתת 40% להרכבת מחשב חדש. מספר דגשים: א. לרגל נסיעת אחי הבכור לארה"ב מעבד וזיכרונות ירכשו בארצות הברית. בחישוב עלויות המפרט קחו את זה בחשבון. ב. חובה לוח אם איכותי עם יכולת OC טובה. אכלתי הרבה חרא מלוחות אם זולים ולא אתן לזה לקרות שוב. ג. העדפה למעבד Intel. ד. התקציב קצת גמיש. ניתן לחרוג ב-500 ש"ח. ה. המחשב ישמש בעיקר למשחקים ברזולוציה 1440X900. (מסך רחב) הרכבתי מפרט ב-iqpc. מה דעתכם? לוח אם : GIGABYTE GA-P35DS3P ¤ 901 כרטיס מסך : LEADTEK GeForce PX8800GTS TDH 320MB GDDR3 320 BIT ¤ 1717 דיסק קשיח : WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤ 369 מארז : ANTEC NSK6000 SUPER MID TOWER CASE w/o PSU ¤ 429 ספק כוח : ENERM…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך בבקשה מפרט עד 3500 ללא ציוד היקפי שיכלול צורב ושהיה מתאים בעיקר למשחקים. רצוי שהיה מהחנויות SkyPC או FoxPC. תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וצפייה בתכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג, רצוי שיחזיק לשנתיים הקרובות -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. באטלפילד 4 זאת הדוגמה הכי טובה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב אשמח לקבל המלצה למחשב נייד, דגם ספציפי חברות: לנובו, HP, Dell תקציב: 3.5-4K. אם ממש הכרחי עד 5K מסך: 15.6" אלמנטים חשובים לי: - מתאים לתוכנות פוטושופ ואינדזיין (מבחינת זיכרון, איכות ומהירות) בהמשך ישולב עט דיגיטלי/תוכנת איור כלשהי. - תמונה טובה ואיכותית , משמש גם לצפיית סדרות סרטים (כטלוויזיה) *(מאיץ גרפי? כרטיס מסך)* - משקל קל, 2 kg - רצוי. רצוי: שקט, רמקולים טובים אין צורך: מסך מגע תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בקשה קצת מוזרה, אני יודע...מדובר במחשב שאמור להיות מתנה לבחורה. * גודל המסך? לא חשוב * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא חשוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיף HDMI * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 320GB * כונן CD/DVD? צורב? צורב * כונן Bluray? לא חשוב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חשוב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אני אעדיף לקנות ללא מערכת הפעלה בכלל אבל אני לא יודע אם זה אפשרי... * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? רק חברות בת"א/רמת-גן/גבעתיים בבקשה המחשב ישמש לצרכים משרדיים בעיקר אבל אני גם מעוניין שהיא תוכל להריץ משחקים לא כבדים על הגדרות נמוכו…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך מפרט ב5000 שקל אפשר לחרוג עד 5500 אבל עדיף פחות שישמש לצפיית סרטים דרך הטלוויזיה ומשחקים, בלי מסך כולל עכבר עלחוטי איכותי (חשבתי על הMX700 ) ומקלדת על חוטית איכותית. הדרישות הם מעבד חזק אין העדפה בין AMD לאינטל. (לא מתוכנן OC בשום מקרה) זיכרון מינימום 512 בשתי סטיקים ההרדיסק 120 ג'יגה לוח אם שיתן אופצייה לשידרוג עתידי (אם זה AMD אז לוח שתומך ב400FSB) כרטיס מסך חזק אם יציאת TVOUT איכותית אם יכנס אז ALL IN WANDER ואם יש כזה דבר כרטיס מסך אם חיבור 21 פינים. אם אפשר להשאיר קצת כסף לכרטיס קול לא אונבורד אז תודה מקסימום להשאיר לו 600 שקל. מארז טוב ואיכותי לא איזה סימבדה. ספק טוב כמו האנרמקס 350W לא צריך מסך רק מיקלדת ועכבר על חוטיים איכותיים ויש לי שאלה הרבה אומרים ש…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב יש לי מחשב דל והציעו לי מהעבודה מחד אידיאלפד לנובו ללא עלות. הייתי רוצה לדעת איזה מחשב כדאי לי לשמור לעצמי כלומר באיזה להשתמש. מבחינת מפרט הם ניראים לי כמעט זהים, אך העלות של הלנבו הרבה יותר גבוהה ואיני מבין למה ואם בכלל כדאי לי להחליף. אשמח לחוות דעת הדל ששייך לי- https://www.pc365.co.il/product-11316-Dell_Vostro_5468_VM_RD09_9853_ללא_מערכת_הפעלה_במלאי אידיאלפד לנובו שמציעים לי- http://m.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=917579
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מפרט לצורכי משחקים כמו BF2, COD BLACK OPS, FIFA 13, שקט חלק... התקציב הוא 2300 פלוס מינוס, איך המפרט ביחס לתקציב? שמתי לב שלא רואים את התמונה אז ראו קובץ מצורף להודעה זו. (תמונה מצורפת) איך הוא יריץ לי את המשחקים? ובמידה ואשדרג לI5-3470 ואת הזכרון ל8GIGARAM איך הוא יריץ כעת?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עדיף פחות, אזור האלף ארבע מאות... צריך: מהיר, הקלדה טובה, מסך טוב (סיכומים וסרטים) יוכל להריץ עליו תכנות של אלגוריתמים בג'אווה אנטנת אינטרנט אלחוטי חזקה יהיה נחמד אם יהיה אפשר לשחק בו... מה אתם אומרים על אלה? http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/gg-merchant-0-11305902607-1/43153825 http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/gg-yyydeals-5-23/42897345
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייח מדהים בן כ-10 שנים, מתפקד מעולה. לפתע המסך הפסיק להגיב למחשב ולאחר התייעצות עם מסר מומחים בתחום נמסר לי שעליי להחליף את המעבד, ברשותי מעבד (שכנראה שלא עובד) am2 phenom (משהו כזה). אשמח לקבל פניות מאנשים שיש ברשותם מחשב עם מעבד מהסוג הנ"ל למכירה סוג המעבד שאני צריך ישן ולא קיים למכירה בחנויות. תודה רבה לעוזרים, גם לאלה שלא
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך עם אפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-400 ש"ח עם זה קריטי .. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים, ותכני HD וגלישה באינטרנט.. משחקים כגון - Crysis 2 Black Ops Call Of Duty וכל האלו החדשים.. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) ..? ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BO2 CallOfduty Far Cry 3 ועוד כמה משחקים חדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) גודל מסך…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על ההצעה הבאה איך היא? לוח ABIT IS7-E p-4 800 mhz intel 865pe מעבד 2.6GB 800mhz 512kb מאורר Fan for p4 intel זיכרון 2*512mb DDR 400 mh dual channel כונן דיסקטים : panasonic 1/44mb כ.מסך : Abit nvidia Fx5600 256 mb ddr tv=dvi צורב CDRW lg 52*32*52 דיסק WD 120 gb SATA 7200 8m cache DVD lg * 52 כרטיס קול 6 channels 128 bit כרטיס רשת 10/100 מארז ATX midi 500W usb 8675 כסוף microsoft optical mouse BTC keyboard multimedia מסך : 17Lg T710Bh מחיר 5440 ש"ח שווה?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טופס לבקשת חוות דעת על מפרט: תקציב: • התקציב לרכישת המחשב:5000 • חריגה מקסימלית מהתקציב:400 שימושים: • מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום).עבודה משרדית | גיימינג כבד או קל | עריכה גראפית | עריכת אודיו | עריכת וידאו | HTPC | אחר (נא לפרט): • במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק:GTA V AC:U כל החדשים •במידה שבחרת בעריכה כלשהי, ציין שמות של תכנות בהן אתה תשתמש: • באיזו מערכת הפעלה תשתמש (32 / 64 ביט):64מערכת הפעלה 32BIT תנצל רק 3.5GB זיכרון ואילו מערכת הפעלה 64bit תנצל יותר זיכרון בהגבלת לוח האם. רוב המחשבים הסטנדרטיים כיום עובדים עם יותר מ-3.25GB זיכרון ראם, ולכן לרוב יהיה עדיף להשתמש במערכת הפעלה 64BIT. • האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מן התקציב? (כן…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-