עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. יש לי מחשב נייד מסדרת PAVILION של HP המעבד עובד בתדר של 2260 MHZ לפעמים הוא מטייל ל 2300 בקיצור נחמד מאוד לאחרונה קרו הדברים הבאים בצפיה בלשונית אובר אוקלוק באוורסט תמונה : המעבד צונח ל 13 MHZ 150 200 1500 הוא משחק אם זה איך שבא לו עשיתי שחזור מערכת למרות שזה צעד שלא יוביל לכלום כמו כן גם ביצעתי עדכון ביוס שלא עזר ( היה לי את הכי מעודכן) בקיצור התופעה נצפתה ב WINDOWS 7 למרות שקודם לכם לא היו בעיות כרגע משחקים נתקעים לי ויש לאגים יש לי אחריות HP השאלה אם מדובר בדבר בר פיתרון בתודה שלומי נ.ב ביצועי המחשב מוגדרים על מקסימום עבודה = פועל תמיד= הגדרות גבוהות [attachment deleted by admin]

2. שלום, אני צריך בבקשה עזרה בבניית מפרט למחשב שכולל את כל הציוד ההיקפי הנדרש. זה מחשב לסטודנט למדעי המחשב אז הוא ישמש בעיקר לתוכנות אופיס ותוכנות לתיכנות. חוץ מזה המחשב ישמש להורדות ולראות סרטים על הטלוויזיה כך שחשוב שלכרטיס המסך תהיה יציאה לטלויזיה. אני צריך גם את כל הציוד ההיקפי. מסך LCD 17 או 19 אינץ', עכבר ומקלדת אלחוטיים, מדפסת (רצוי לייזר, לא צריך ציבעונית). אין צורך ברמקולים. תודה רבה!

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  3. אהלן, אני סטודנט שמחפש בין היתר מחשב שמסוגל גם לשרת אותי בצפייה של סרטי FHD על גבי LCD, ולאחרונה התחלתי לצלם וידאו אקסטרימי במצלמה למי שמכיר, GoPro HERO, הייתי רוצה שאוכל גם לערוך את הסרטים שאני מצלם על גבי המחשב, הסרטים מצולמים ב720P 30/60 fps. זה המחשב נייד הראשון שלי כך שאני לא יודע איזה פיצ'רים רצויים, סדר גודל של תקציב הוא 3K~. וחייב יציאת HDMI. תודה רבה לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by shaibend,

שלום, לאחרונה קניתי מחשב נייד עם קורא טביעות אצבע. התוכנה של ההתקן שהגיעה עם המחשב דורשת credentials, מישהו יודע מה זה? ואיפה אני יכול למצוא את זה? תודה וש"ש

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  5. Started by CyberBot,

Intel HasWell Core i7 4790 Socket 1150 8MB 3.6Ghz Box Gigabyte GA-Z97X-Gaming 5 Socket 1150 Z97 Chipset DVI+HDMI+VGA כרטיס מסך Gigabyte GTX970 WF3 4GB GDDR5 DX12 2xDVI HDMI 3xDP PCI-E GV-N970WF3OC-4GD Corsair 8GB Kit (4GBx2) DDR3 CMX8GX3M2A1600C9 1600Mhz CL9 For Core I3 I5 I7, Western Digital 2TB 64MB Sata3 7200rpm Black WD2003FZEX צורב LG GH24 GH24NS SATA x 24 Black בעיקר ל witcher 3 ומעלה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  6. שלום, אני מתכנן לקנות את הG550 K3G, הוא מגיע עם VISTA HOME PREMIUM אני יודע שיש אופציה "לשדרג בחינם" דרך LENOVO לווינדוז 7 (תמורת דמי משלוח "פעוטים" של 20 דולר בערך) אך הסדרה של G550 לא נמצאת שם לבחירה. כלומר, האם כדאי לחכות? כמה זמן יקח למעבר בניידים לווינדוז 7? ואם אקנה עכשיו ואתקין את הוויסטה שמגיעה איתו, עם כל הדרייברים מכונן הRESTORE וכולי, איך יתבצע המעבר לווינדוז 7 שכולל פירמוט? איך גורמים למערכת להכיר ולהסתדר עם כל האופציות של הנייד? תודה רבה וסופ"ש נעים.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by magimag,

Hi, I would appreciate if you could help me with price tag for my rig: Motherboard : Gigabyte GA-945P-S3 RAM: Kingston 4x1GB kvr667D2N5 DDR2 667 CPU: intel E6300 core2duo CPU FAN: Zalman Z-Machine GV1000 Video Card: Sapphire Radeon x1950xtx Video Card Fan: Scythe Shuriken Rev.B3 SCSK-1100 Power Suppply: ENERMAX Liberty ELT400AWT 400W

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  8. Started by bbking,

מעבד I5 3317 2 כרטיסי מסך אינטל HD 3000 ו-NVIDIA 610M 500GB 4GB זכרון כולל עכבר ותיק

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  9. Started by moshe20,

אבא שלי צריך מחשב פשוט לא מסך וציוד הקיפי הוא לא משחק בכל משחקים בגדול למין סוג של עבודה משרדית עדיף חנות מאישור חיפה בבקשה כמובן ללא אברקלול. הוא בעקרון רק אינטרנט וורד רק שיהיה מעבד חזק שלא יתקע לו תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by GuyD,

. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו ועריכת תמונות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Light room | Adobe After Effects | Premiere |Photoshop | illustrator שימוש כבד יומיומי כמעט לפרנסה -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. תוכנות ADOBE בעיקר - לא למשחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 3 מסכים של 1080P לעבודה במקביל -לאילו הגדרות ג…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. Started by ychamp,

אני רציתי לבנות סרבר עם1TB הארדריבים בRAID שימוקם אצלי בבית ויהיה מחובר ל8 מחשבים אחרים התקציב הוא כ 1000$

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by maorgetter,

שלום, הרכבתי מפרט ביחס לתקציב שלי, אני חושב שהפקתי את המפרט המירבי ביחס לתקציב, אבקש דעה על המפרט מה אתם אומרים? מפרט לצורכי משחקים כמו BF2, COD BLACK OPS, FIFA 13 מידי פעם, גלישה באינטרנט, שקט, חלק... התקציב הוא 2300 פלוס מינוס, איך המפרט ביחס לתקציב? זה המפרט: http://www.tms.co.il/preview/spec/z2fp36jsוגם מה עדיף מבין שניהם הראשון או זה? מעבד: Intel Dual Core G640 2.8Ghzקירור למעבד: אינטל מקורי לוח אם: MSI B75MA-E33זיכרון: 4GB DDR3 1333MHZ כרטיס מסך: Sapphire Radeon HD7770 1GB GDDR5 מארז: Gigabyte Luxo X140 1X120MM ספק כח: FSP 400W HCN 32A@12V כונן קשיח: 500GB 7200RPM SATA3 כונן אופטי: DVD-RW X22-X24

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  13. אשמח לשמוע מה אתם אומרים על שני המחשבים עבור מחשב לשימושי אינטרנט איזה עדיף ואם בכלל .. תודה מחשב נייד DELL, מדגם Inspiron N5030 לוח אם: Intel GM45 chipset מעבד: Pentium Dual Core T4500(2.30GHz,800MHz,1MB) זיכרון: 2048MB (1x2048) 1333MHz DDR3 Dual Channel גודל דיסק: 320GB Serial ATA (5400RPM) 3 שנות אחריות של DELL!!! מערכת הפעלה WINDOWS 7 כלולה במחיר! מחשב נייד DELL, מדגם Inspiron N5030 טכני: כללי יצרן: DELL דגם: IN-RD09-4635 צבע: שחור לוח אם: Intel GM45 chipset מעבד: Pentium Dual Core T4500(2.30GHz,800MHz,1MB) זיכרון: 2048MB (1x2048) 1333MHz DDR3 Dual Channel גודל דיסק: 320GB Serial ATA (5400RPM) כוננים 8X DVD+/-RW Drive CDRW/DVD Combo חריצי הרחבה 3-in-1 Media …

14. אז קודם כל אני רוצה להגיד שלום . התקציב שלי הוא 6000 שקל ואני רוצה לדעת מה המפרט ששווה לי לקחת. בלי רמקולים בלי מסך בלי כלום רק מחשב.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Yarden_2y,

שלום, אני מחפש מחשב נייד לאמא שלי לעבודה משרדית.(מיילים אופיס וכאלה) הסתכלתי על הדגם הבא: DELL INSPIRON 5579 15.6 2 IN 1 FHD TOUCH/I5-8250U/INTEL HD/8GB/SSD256/WIN10 HOME/LKB/3C/3Y/GRAY אשמח לשמוע חוות דעת עליו. תודה רבה!

16. היי כולם, מחפש לקנות מחשב לאחי הקטן. חשבתי על מפרט מבוסס על I5, שימושי המחשב הן בעיקר בסביבת חלונות (כוללים פתיחה של המון חלונות במקביל) ויש צורך שיהיה חזק גם בגיימינג, אין צורך בOC רזולוציית מסך של 1920/1080 ישנה חשיבות גדולה לטמפ יחסית נמוכה של המחשב + שקט תודה רבה.

17. היי אני צריך בבקשה המלצה למחשב נייד - פשוט וזול עד 2000 שקלים , המחשב מיועד לאמא שלי ומטרתו היחידה זה אינטרנט סקייפ ופייסבוק , זה הכל . תודה ושנה טובה

18. שלום אני קניתי בחודש אוקטובר מחשב נייד של GIGABYTE דגם W468N ויש לי מספר בעיות איתו, הבעיה הראשונה שלי(לפחות אני חושב שזאת בעיה) היא שכאשר אני לוחץ על מקשים מסויימים אני מרגיש שהמקלדת כולה נלחצת למטה ובכפתורים אחרים היא לא נלחצת. אני מרגיש שכל הפאנל שמחזיק את הכפתורים נלחץ ובחלק מהכפתורים הוא לא נלחץ ורק הכפתור שלחצתי נלחץ. אני חושש שזאת בעיה בהרכבה ולכן משתדל ללחוץ בעדינות כל פעם. בעיה נוספת היא בהתחממות של הכרטיס מסך, אני לא בטוח שזאת בעיה, יש למחשב הנייד כ.מסך 8400GS וכשאני בודק הוא תמיד על 60-65 מעלות ואם אני משחק באיזה משחק כמו call of duty4 ברזולוציות לא גבוהות הוא מתחמם אפילו ל75 מעלות. אני לא יודע האם זה תקין. אשמח מאוד אם תעזרו לי.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שלום אני צריך המלצה למחשב נייד 10.1" שהשימושים העיקריים שלו יהיו מוזיקה, אינטרנט, יוטיוב וקליפים לפעמים.. התקציב הוא עד 1500 ש"ח.. תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by bar barbar,

236 דווח פורסם 2011 ביוני 4 כותרת הדיון מחשב נייח עד 2000 שקלים תוכן ההודעה הראשית עד היום הייתי כול 4 שנים פשוט זורק את המחשב וקונה חדש היום אנח מחפש לקנות מחשב שאני אוכל לשדרג כול פעם ולא לזרוק ולרכוש שוב חדש

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום חברים אני צריך את עזרתכם במציאת מפרט, עדיף דגם ספציפי מחנות אמינה. להלן הפירוט: 1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית וצפייה בסרטים וסדרות. 3. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 9 4. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 5. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה והרכבת בחנות, דגש על דגם מוכן במארז 6. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? חנות אמינה (לא ivory) באזור חולון-ראשון-בת ים 7. האם חשוב לשמור על …

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שלום, אני מחפש מחשב נייד ששימושיו העיקריים יהיו גרפיקה (אילוסטרטור, פוטושופ וכד'), וגיימינג. התקציב הוא עד 5000 גג. מצאתי כמה מחשבים שיכולים לענות לי על רוב הדרישות, אבל תמיד זה מרגיש כמעט. הגעתי למסקנה שהמעבד הכי טוב שאני אקבל במחיר הזה הוא i7-2630QM, כרטיס המסך הוא GT525M . גודל המסך לא משנה כל עוד הוא בסביבות ה-15"-16". נפח הרדיסק 500GB ומעלה. שתי נקודות התורפה הן הכרטיס מסך, ומהירות ההרדיסק. שאלותיי: - לגבי כרטיס המסך, בשביל לקבל כרטיס מסך GT540M, אני אצטרך להעלות את התקציב ל-6000. האם זה קריטי וכדאי? - האם אני ארגיש הבדל משמעותי בין מהירות הרדיסק 5400 ל-7200? - ושאלה שלישית, חשבתי על אופציה לקנות מחשב עם הרדיסק פחות מהיר (ובכך לחסוך כמה מאות שקלים) ובכסף שחסכתי להוס…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by ^^rUsLaN^^,

שלום אנשים! אני מתלבט האם לקנות את המחשב שלי במקום אחד ואז יעשו לי גם הרכבה במקום ויבדקו לי את החומרה או לקנות במספר מקומות שבהם זול יותר? יוצא לי חסכון של כ-500 שח אם אני לא קונה במקום אחד,בגלל שחלק מהרכיבים זולים יותר וחלק אני לא צריך (אבל חייב להוסיף לחשבון אם אני מרכיב מערכת דרך "בנה לך מחשב") . כאשר מרכיבים לי את המחשב במעבדה הם גם בודקים את החומרה ומגדירים כל מיני הגדרות בביוס של הרכיבים. מצד אחד זה יתרון להרכיב במקום שאני יבחר כי ככה אני יוכל להשגיח על התהליך , אבל מצד שני זה חסרון כי במקרה של תקלה יהיה לי יותר קשה להוכיח שזה בעיה של החומרה ולא שאני קילקלתי משהו. מה תגידו ?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by BandiT,

שלום,, אני רוצה לקנות מחשב... אז ככה השימוש העיקרי שלו הוא..שיתוף קבצים,אינטרנט, משחקים קלים\כבדים... AMD Athlon 64 S939 3000 GA-K8NS9 nForce 3 Ultra - Socket 939 או K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) ?512MB Samsung? או TwinMos 512MB PC 3200 DDR 400 -2Slots Gigabyte RADEON 9600Pro 128 Mb או xfx 6600 128MB DVI,TV,PCI-E בעקרון אני לא סגור לגבי הכרטיסים...לא מבין בהם הרבה...תציעו לי משהו טוב שיחזיק אצלי כמה שנים, שוב השימוש העיקרי הוא לא הרצת משחקים...אבל מצד שני שירוצו לאט אבל ירוצו... אני גם צריך המלצה למארז + ספק שיתאים למפרט הנ"ל... רצויי מארז זול אבל שיהיה אפשר לקרר אותו טוב..

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by Elad87,

AMD Athlon 64 3000+ CPU Box Gigabyte GA-K8VT800M K8T800 MICRON 512 PC 3200 WD SATA 80GB 8MB 7200 RPM SAPPHIRE 9600XT 256 mb DDR TV OUT DVI floppy 1.44 כונן ATX Bull Blue 400Watt Extra Fan Color Light Fan זה תמונה של המארז http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=5482&from=show_products.asp&main_cat=1&sub_cat1=6&sub_cat2=381&sub_cat3=225&last_cat=sub_cat3&cat_id=225 עכשיו בקשר ללוח אם EPoX EP-8KDA3J nVIDIA nForce3 250Gb 754-pin EPoX EP-8HDA5J VIA K8T800 754-pin Gigabyte GA-K8VT800M K8T800 Gigabyte GA-K8NS nForce3 250 יש פה 4 לוחות אחד מהם כבר בתוך המפרט.. תגידו לי מה הכי שווה לפי סדר אם אפשר כאילו מה הכי לא כדאי לקחת ומה הכי …

• 13 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.