ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
אני צריך המלצה למחשב לחברה שלי. היא צריכה משהו נחמד בשביל אינטרנט, אופיס, פוטושוף, משחקים קלים. לא כולל מסך דרישות: 1. מפרט אינטל, דואל-קור. 2. כ.מסך לעבודה משרדית ולמשחקים נוחים (משהו כמו 7300GS 256MB) 3. לפחות הרדיסק 160GB 4. 1GB זיכרון 5. אם יהיה כסף אז מארז HEC וספק נורמלי. 6. חנות מהמרכז (תל אביב, רמת אביב, רמת גן) תודה לכולם
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב מיועד למשחקים כמו crysis ו cod, לימודים (אופיס, אינטרנט) סרטים באיכות hd. הראשון הוא Hp pavilion g6 1270sj 6gb זיכרון, קשיח 750g, כ. מסך ati radeon hd 6470 1g, מעבד i5 2430. השני הוא dell inspirion n5110 זיכרון 6, קשיח 640, כ. מסך nvidia geforce gt 525m 1g שניהם עולים 3700₪. הערות הצעות ועזרה יתקבלו בברכה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, רציתי להתייעץ לגבי קניית 2 מחשבים ניידים עד 3000 שקל בארץ * מטרות המחשב? אינטרנט , עבודה משרדית, קצת גרפיקה דו מימדית לאתרים, תיכנות PHP * גודל המסך? אין עדיפות לסוג מסך , עדיפות לסביב ה14" בשביל שלא יהיה כבד מידי * רזולוציית המסך? אפשרי סביב ה HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא משנה * משקל רצוי? עד 2.5 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עד 4-5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB3 HDMI * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) רצוי שילוב של SSD ו HDD רגיל * כונן אופטי? לא נדרש אבל אפשרי שיהיה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לקנות מחשב לעבודה. המחשב יריץ Windows xp pro, Vmware, Visual studio 2008, SQL Server 2008 ועוד כלים לתכנות. דרישות המינימום של המחשב: 4GB זכרון מעבד 8400 לפחות כרטיס מסך פחות חשוב לי. אני לא מתכוון לשחק במחשב, חשוב מאוד שתהיה יציאת HDMI. מסך 15.4 לא פוסל גם מסך 14 אינץ' המשקל פחות חשוב אורך סוללה סביר, אני לא מסתובב הרבה בדרכים. אני מניח שתמיד תהיה לי נקודת חשמל קרובה. דיסק קשיח לפחות 200 ג'יגה WIFI - יהיה נחמד אם יתמוך בפרוטוקול N 3-4 כניסות USB2 אחריות לשלוש שנים צורב DVD. תוספים שיכולים להיות מחוץ למסגרת המחיר: Docking Station - מאוד חשוב. אני רוצה לפחות בבית שלי לעבוד כמו בנאדם. כמה זה עולה??? תודה רבה ארז תיק נשיאה לא משהו יקר מידי אך שישמור על ה…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מדוע אין במפרטים המומלצים המלצות למסכים זולים יותר ? נראה לי שכדאי להוסיף שורה כזו. במיוחד במפרטים הזולים. מה דעתכם ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקציב שלי הוא בערך 3300 אבל אפשר לחרוג, אני קונה ב KSP ולא מתוכנן OC. יש לי מסך 22" 1050*1680, והכנתי מפרט חדש בהתאם לתגובות על הקודם, אני לא צריך צורב וקירור למעבד כי יש לי. תביעו בבקשה את דעתכם: K.S.P. מעבדי אינטל Price Units Total Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB Tray 770 1 770 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE Price Units Total EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1333, PCI-E 430 1 430 זכרונות DDR II 800Mhz Price Units Total 2GB Kingston Value 220 1 220 כרטיסי מסך GIGABYTE Price Units Total HD 4870 1GB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 900 1 900 דיסקים קשיחים Western Digital Price Units Total 500GB 7200RPM, 16MB, SATA I…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום.. רציתי לדעת איך המפרט הזה ?! לצורכי אינטרנט שירים וסרטים! http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1EK34345551299
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500-4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן להגיע עד 4000 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הקלטת מוזיקה ועריכה של בתוכנות כמו CUBASE. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). CUBASE לאולפן מקצועי. פרנסה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? צריך רק מחשב ווינדוס. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7 6. האם מתוכנן…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס). * גודל המסך? הוא 13 אינץ' אשמח לדעת. * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI וUSB. * Bluetooth? לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מעדיף רק SSD. * כונן אופטי? לא רלוונטי. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. רכישת המחשב תהיה בארץ. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום!! מחפש נייד לשימוש ביתי פשוט(שימוש עיקרי:אינטרנט אופיס ומוזיקה) עדיפות למעבד intel i3/i5, אין חובה ssd,הארד דיסק 500gb יספיק, עדיפות למסך גדול(15.6) אין חשיבות למשקל,אין חשיבות למסך מט,אין חובה למערכת הפעלה, מה שכן חשוב שיעבוד זריז עד כמה שאפשר. כמה שיותר שנות אחריות... תקציב:1500-2000 מק'....עדיפות לכיוון 1500. תודה!!!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, צריכה עזרה בבנית מפרט מתאים למחשב. התקציב המקסימלי הוא 6 וחצי אלף. אפשרי לנצל את כל התקציב. מעדיפה לא לחרוג מעל 100 שח. (התקציב כולל קנית מסך). השימוש העיקרי שלי הוא לעריכת סרטים בavid, תוכנות אפטר אפקט, תוכנות עריכת תמונות פוטושופ. השימוש בכל תוכנות אלו בשימוש כבד (זאת הפרנסה שלי). כך שהמחשב צריך להיות עם יכולות גרפיות טובות ומסך ברזולוציה גבוהה. יש צורך בציוד הקפי מקלדת, עכבר, ורמקולים . השקט חשוב ברמה 7. יש לכלול מערכת הפעלה של אופיס. אני גרה בתל אביב. אני בימים הקרובים רוצה כבר לקנות ת'מחשב. חשבתי להוסיף קורא כרטיסי זיכרון. תודה!.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, הייתי רוצה לשמוע חוות דעת של מי שיש לו ניסיון או ידע בנושא - אני רוצה לקנות מחשב http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2224&CatCode=315 נותנים לי אותו ב- 2700 ש"ח. אבל הוא מגיע עם מערכת הפעלה ויסטה מובנת (Home Basic ), המחשב יוכל להתמודד עם המערכת הזאת? או שכדאי להמשיך לחפש מחשב שמגיע ללא מערכת הפעלה ולהתקין עליו XP?(למרות שהבנתי שיש בעיות של התאמת דרייברים ל- XP) תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו כאן בפורום היה אמור לקבל Fujitsu LifeBook T5010. האם יש חדשות בנושא? ואיך Lenovo ThinkPad X200 בהשוואה לFujitsu מבחינת איכות, תמורה וכו'..( מעבר למעבד יותר חלש.).
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך מחשב טוב למשחקים כבדים כמו GTA IV שיעבוד טוב. אני לא צריך מסך יש לי כבר(19") דברים שאני רוצה שיהיו במפרט: E8400 מעבד HD4850 כרטיס מסך אני מוכן לחרוג קצת מהתקציב עד 200 שקל אבל רק אם זה באמת נחוץ. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 4K-4.5K 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים בעיקר 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא 5. האם י…
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום המופלא אני צריך את עזרתכם בקניית לפטופ-מחשב נייד לצורכי גריפקה [ פוטו-שופ] אוטקד ודומיהם הייתי שמח אם תמליצו לי על לפטופ שעונה על הדרישות של עד 10 אלף שקל תודה מראש לכל החברים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך מחשב שישמש לעבודה משרדית, בתקציב של 1500 ש"ח (עם אפשרות לחריגה קלה). הסתכלתי על המפרטים באתר, ורציתי להתייעץ לגבי אחד מהם, זה של ה-1810 ש"ח: קודם כל, בשביל שימושים של אופיס ואינטרנט, האם הוא בסדר או שאפשר אפילו להסתפק במחשב יותר חלש? השקט לא חשוב במחשב זה (שלא יהיה רעש של טרקטור, אבל בכל זאת לא קריטי שלא יהיה שקט יותר מדי). דבר שני, אם אני רוצה להתקרב ל-1500 ש"ח, איפה אפשר לקצץ? ראיתי שההשקעה במארז+ספק היא 380 שקל, די הרבה ביחס לשאר מפרטי העבודה המשרדית. האם הם עד כדי כך חשובים? אני אשמח לנצל את ההודעה ולשאול אתכם אם אתם מכירים חנות אמינה וזולה באיזור השרון עם עדיפות לרמה"ש או צפון תל אביב. עד היום קניתי בטרוניקס, אבל גם הם נהיו מאוד לא אדיבים לקונים …
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המפרט כרגע הוא intel core 2 duo e8200 xfx nforce 680i lt SLI ready xfx 9600gso 580m 384mb DDR3 g.skill 800mhz 1gb x2 pny 800mhz 2gb x2 Thermaltake 430w xp550 np bitfenix merc alpha + 6x 120mm scythe arctic freezer pro 7 panasonic "42 th42px60b hd ready המחשב מחובר רק לטלויזיה , עיקר השימוש הוא לפרו אבולושיין ופיפא, אך לפעמים גם משחקים כגון CALL OF DUTY וכו' עד עכשיו הכרטיס מסך סחב יפה , פיפא 12 כבר קשה לו וגם ב CALL OF DUTY היו נפילות מדיי פעם, ברצוני להחליף את כ. המסך ואת הספק , תקציב עומד על 200£ לירה שטרלינג (אני חי בלונדון) שמספיק ל 6870 ו CORSAIR GS600 אשמח להצעות נוספות וחוות דעת. תודה מראש לירן
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך אני יכול לבדוק בדיוק מה המפרט שלי ? זאת אומרת הכל כולל הכל...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
https://www.excaliberpc.com/728307/asus-rog-zephyrus-duo-15.html שימו לב במדויק למפרט מתי יגיע לישראל? ניתן לשדרג את הראם לאחר הרכישה? דעתכם על האתר ששמתי פה הוא אמין לרכוש ממנו? רשום שהאחריות גלובלית אז אני מבין שתתפוס האחריות בישראל ASUS ROG Zephyrus Duo 15 (GX550LXS-XS96) 15.6" 300Hz (3ms) Full HD IPS-Level Gaming Laptop w / RTX 2080 Super Max-Q (Core i9-10980HK)
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד? עבודה משרדית. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14 לפחות. חשוב מט. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר). לא קריטי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין משהו מיוחד. * משקל רצוי?שלא יהיה כבד מידי (במידת המגבלות של חיי סוללה). * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם). רצוי זמן ארוך. (לפחות 4…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי. אני רואה בקספ שhd ssd בממשק m.2 עולה פחות מhd זהה בממשק sata. בהנחה שלוח האם תומך בm.2, האם יש סיבה להעדיף את הsata? למה במפרטים המוכנים שלהם (ובמפרטים שיצא לי לראות פה בפורום) ממליצים על sata?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז קודם כל אני רוצה להגיד שלום . התקציב שלי הוא 6000 שקל ואני רוצה לדעת מה המפרט ששווה לי לקחת. בלי רמקולים בלי מסך בלי כלום רק מחשב.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ראשית רציתי לברך אותכם על האתר הזה. ממש מצויין, עלו והצליחו. עכשיו לעיניינינו, אני חושב לקנות בימים אלו מחשב חדש. המחשב ישרת אותי בעיקר ליישומי משרד שונים : NET , Office. וכדומה. המחשב לא ישמש ל- OC ואומנם אני לא חובב משחקים מושבע אך לא הייתי רוצה למנוע ממני את האפשרות לשחק עליו משחק פה ושם . אשמח לקבל מפרט למחשב מבוסס AMD. התקציב עומד על 5000 כולל מסך, תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לבקש ממי שיכול שיבנה עבורי מפרט למחשב. המחשב יהיה בעיקרון לשימושים ביתיים, הרבה אופיס ואינטרנט וגם מעט שירטוט עם AUTO CAD. התקציב שאני מקציב למטרה הוא עד כ3,000 ש"ח, אין צורך במסך או בכרטיס מסך חזק, אבל רצוי שהמערכת כולה לא תיתקל בקשיים בהרצה של ישומים כלשהם. אם יש צורך בתוספת לתקציב על מנת להוסיף שידרוג משמעותי וחשוב, אנא ציינו זאת גם כן. תודה רבה לכולם.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-