ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בסביבות 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 ושאר המשחקים החדשים בעונה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1200, מסך 24 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציו…
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום. הרכבתי את המפרט הבא עבור שימוש משרדי, גלישה, סרטי HD וגיימינג (לא כבד במיוחד אבל שיספיק לשנתיים הקרובות) התקציב שהעמדתי לעצמי הוא 5000 שקל לכל החבילה. מארז Antec Three Hundred Midi Tower Gamer Black Case (No PSU) ספק כוח Seasonic 620W Bronze Retail לוח אם GA-Z68MA-D2H-B3 מעבד Core i5 2400 3.1Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray קרור למעבד Scythe Katana 3 CPU Cooler (For Intel Only) הארד דיסק WD Caviar Blue 1 TB SATA זיכרון DDR3 1333Mhz 2x4GB G.Skill SNIPER Dual Channel CL9-9-9-24 צורב DVD iomega SuperSlim USB 2.0 DVD±RW x8 Black מסך DELL LED U2312HM כרטיס רשת אלחוטי PCI Edimax EW-7722IN כרטיס מסך GIGABYTE - AMD HD 6770 OC 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E רמקולים CREATI…
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום, מחפש מחשב נייד חדש, המטרה היא לרוב לאימייל+אינטרנט, אך לפעמים גם לסרטים וסדרות. - גודל מסך - היום יש 15.6 וזה מתאים לצפיה בסרט או סדרה, זה פחות או יותר גם הכיוון (עם אופציה לאינץ אחד פחות אם יתאים מבחינת שאר הדרישות...) - משקל - המחשב יהיה בעיקר בבית, אז סוגיית המשקל יותר זניחה, למרות שקל תמיד עדיף. - זמן סוללה - של 4 שעות לפחות יהיה טוב. - תוספות - WIFI N כמובן, חשובה יציאת HDMI. - דיסק קשיח - לפחות 500 GB. - כרטיס מסך - יהיה נחמד אם יהיה כרטיס מסך קצת יותר טוב מהגנרי, אם אי פעם אחליט להריץ משהו מעט כבד יותר (משחק פה ושם..) - אמינות! הנייד האחרון היה של HP Compaq והוא היה זוועה. נשלח לתיקון כ-4 פעמים בשנה הראשונה שלו... התקציב לא גדול, כ-3000 שקל מקסימום, אשמח ל…
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי במתנה מעבד I5-2500K - כרגע יש לי מעבד E8400 עם לוח של גיגהבייט ו-8 ג"ב זיכרון וקירור של THERMAL TAKE (יושבים בתוך מארז סונטה 3 נהדר עם ספק 500 שבא איתו) אני מבקש להחליף את הרכיבים הרלוונטיים כדי שיתאימו למעבד החדש - באותה הזדמנות אני חושב שהגיע הזמן שאני אתקדם ל-SSD אשמח להעראות\הארות - תודה: זיגזג - הדרך הקצרה למחשב חדש http://www.zigzag2000.co.il/2p/ לוח אם ASRock H61M/U3S3 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=16180 כמות: 1 מחיר: 390 ש"ח ( למזומן:382 ש"ח ) G.Skill Ripjaws-X 2x4GB (8GB) DDR3 1333MHz CL9 - F3-10666CL9D-8GBXL http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=14344 כמות: 1 מחיר: 310 ש"ח ( למזומן:304…
-
- 5 תגובות
- 899 צפיות
-
-
אני מעוניין במחשב נייד חזק שיוכל להריץ Windows 7 (64bit) + 3VMs עליו, התקציב הוא נע בין 5K-7K, מסך 15.4 לפחות משקל לא רלוונטי כל כך, סוללה שתחזיק לפחות 5 שעות מינימום, כונן קשיח 120 SSD, בלוטות? לא משנה. יציאות מיוחדות HDMI/dvi,Esata (למרות שלא קריטי) האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא יש לכם משהו להמליץ? חשוב לי שגם האחריות עליו תהיה של מישהו אמין ומוכר. תודה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. מבקש את דעתכם על הדגם הזה [table][tr][td][table][tr][td] Model[/td][/tr][/table][table][tr][td]5750-2312G5[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td] Colur[/td][/tr][/table][table][tr][td]Black[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td] CPU[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel® Core i3 2310M Processor, 2.1GHz, 3MB Cache,1066MHz FSB[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table…
-
- 3 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום רב לחברי הפורום, אני נעזר בפורום הנ"ל לא מעט, קורא המון ומשכיל מנסיונכם ומהידע שלכם ועל זה מגיעה לכם תודה רבה, אתם באמת עושים עבודה נפלאה. אני פונה אליכם כעת על-מנת לקבל המלצה למחשב נייד לשימוש בייתי +, לאחר שהנייד שלי ושל אישתי נגנב לא מזמן בפריצה שאירעה בביתנו. אני במקצועי מעצב תעשייתי, כך שאני רגיל למפרטים די בומבסטיים במחשבים, כאלה שמאפשרים עבודה רצינית מאד בתלת וברינדורים. על כן אני מתקשה למצוא מפרט למחשב הסלוני-הביתי שיניח את דעתי בצורה מספקת, כזה בו לא יהיה שימוש בתלת עליו אני מדבר אך אולי, אם אפשר במסגרת התקציב, פוטושופ קליל פה ושם לתמונות (אני גם מצלם). אז לענייננו בהתאם לשאלון: * מטרות המחשב? בייתי סטנדרטי-כל יישומי אופיס, גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים HD וה…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך מחשב לצרכים יומיומיים, עבודה, ומשחקים. המחשב יחובר למסך ברזולוצייה של 1440X900 העבודה תכלול תכנות ועבודה עם VMs. המפרט: מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1155 2400 3.1Ghz - TRAY ₪830 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-H67MA-USB3-B3 ₪541 זיכרון: [..] CORSAIR VENGEANCE 8192MB (4096MBX2) 1600 CL9 : CMZ8GX3M2A1600C9R ₪410 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD6850 1GB GDDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש ! ₪703 צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK - זמין במלאי ₪112 קרור למעבד: [..] SCYTHE KATANA III - FOR INTEL ONLY - זמין במלאי ₪97 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG ECOGREEN F2 1TB SATA2 ₪285 הרכבת מחשב: [..] הזמנת חלקים בלבד - ללא הרכבה ₪0 מחיר סופי כולל מע"מ: ₪2978 מפרט זה הורכב באת…
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות לחסוך, אבל זה התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 שקלים, עד 6500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולי…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מרכיב מפרט מחשב לחבר ואני צריך עזרה בהתאמה. המפרט כולל GTX580 ו-i5 2500k. על איזה לוח אם אתם ממליצים בשביל המפרט הזה? ועל איזה קירור ומארז אתם ממליצים ? הקירור צריך להיות מעולה כי השימוש של המחשב הוא לגיימינג כבד. אם אתם צריכים עוד פרטים תגידו. תודה, נועם
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
http://www.overclock.net/intel-build-logs/806229-im-back-x5680s-48gb-13-ssd.html ולמי שאין כוח לקרוא, ממש בקיצור: X5680's, 48GB, 13 SSD, Phase Change, 7 monitors, GTX 580's+more..
-
- 6 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בקרוב להחליף את המחשב שלי והייתי רוצה המלצה למפרט טוב, יש לי לוח אם ומעבד שאני משיג בזול: INTEL® DH67BL Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray אשמח גם לשמוע דעתכם על המעבד והלוח אם שבחרתי אם אתם ממליצים לוח אם אחר אז העדפה ללוח אם של אינטל כי יש לי הנחות שם כל התשובות לשאלות הבאות הם ללא חישוב לוח אם ומעבד כי אני מביא אותם בניפרד כלומר ה 3500 שח תקציב זה תקציב לכל שאר החלקים. מבחינת קופסא, אם אפשר לשים את הכרטיסי מסך החדשים עם הקופסא הזאת (Silverstone precision black) אני יעדיף אותה אלא אם כן יש לכם המלצה למשהו יותר טוב באותו מחיר 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 (אם ההמלצה שלכם היא עם לוח אם שונה ומעבד שונה אז התקציב הוא בין 4500 ל 5000…
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תקציב: 2.5k-3k חריגה אפשרית: 250 ש"ח יעוד: גיימינג קל-כבד משחקים לדוגמא: pes 12 nba 2k12 cryciss2 call of duty 7 asb ציוד היקפי: מסך מקלדת עכבר הארדיסק: 500gb-1tb וצורב אם אפשר אז ציוד שאפשר עליו oc תודה מראש לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי לאחרונה מחשב חדש אודה לחוות דעת. המפרט: מעבד: INTEL CORE I5 2500 6MB 3.3GHz מארז : SILVERSTONE PS03B ATX לוח: ASUS P8P67 B3 זכרון: KVR KINGSTONE 4GB DDR3 1333MHZ דיסק קשיח: WD 1TERA C.BLACK 64MB 7200 ספק כח: CI POWER A.PFC FAN12 550W כרטיס מסך: כרגע אני נשאר עם שלי עוד חודש אני רוכש חדש GEFORCE 9600GT מה דעתכם? סה"כ יצא לי 3140 ש"ח מאייבורי
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
ש לי מחשב נייד lenovo s10-3 ויש לי 1 RAM... עכשיו אני רוצה להחליף ךזיכרון הזה http://www.ebay.com/itm/2GB-RAM-MEMORY-4-Lenovo-IdeaPad-S10-3-S10-3c-DDR3-/270790530998?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3f0c5f97b6#ht_1787wt_1163 איל אני יכול לדעת אם המחשב יכול להחזיק כזו כמות של זיכרון? זה המעבד: Intel® Atom™ Processor N450, 1.66GHz כרטיס מסך: intel® graphics media accelerator 3150 גודל מסך: 10.1'' high-defnition LED backlight display, 16:9 widescreen מערכת הפעלה Windows 7 Starter 32 bit המחשב יצליח להחזיק את התוספת של הראם?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית (פוטו שופ) ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280x1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד…
-
- 9 תגובות
- 951 צפיות
-
-
מפרט טכני:-מעבד:Intel Core i7 2600 3.40GHz 8M מערכת הפעלה:Windows 7 Home Pre 64-Bit -לוח אם: Intel H67 Chip -זיכרון: 4GB DDR3 1333MHZ -דיסק קשיח:TB 7200RPMt -כונן:LG GH22 DVDRW X22 -כ.מסך:Nvidia GeForce GT430 1GB לביצועי גרפיקה גבוהים במיוחד.-יציאות:LAN, 8 USB, HDMI,DVI, 7.1CH Audio -מארז:Briza Hitech SP6097 כולל סינון אבק ושליפות מהירות. -ספק כוח:Ehtremely Silent 500W FULL POWER שנות אחריות -תוכנת אופיס: תוכנת Open Office] (כולל וורד,אקסל,בעברית מלאה).-חבילת התקנות: אנטי וירוס,תוכנת צריבה,מקודדים,ותוכנה לצפייה בסרטי HD. כמה בערך שווה מחשב כזה? אני יכול לקנות מחשב כזה דרך הסתדרות המורים אני פשוט רוצה לדעת אם מה שהם נתנו לי זה באמת זול או שזה סתםאני אומ…
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?מקסימום 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית+משחקים+תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פרו2012+פיפא2012+מנג'ר2012 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).יש לי כיום מסך 19" של סוני -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?הייתי רוצה שהמשחקים שציינתי ישוחקו ברמה …
-
- 5 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום, המסך שלי כל כמה שניות קופץ עשיתי חיפוש בגוגל וללא מצאתי פיתרון לבעיה... מצאתי באתר של HP את המידע הבא: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?lc=en&dlc=en&cc=us&docname=c01881110&product=4041668〈=en#N667 האם זה אומר שאני צריך להחליף מסך? במידה וכן האם מישהו מכיר מקום זול לקניית מסך...? (אני ירכיב את המסך...) תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לרכוש מחשב לעבודה משרדית, Office ואינטרנט. כמו כן גם לצפיה והקלטה של טלויזיה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית. צפיה והקלטה של טלויזיה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מתכנן לחבר את זה למסך U2410 שיקנה בנפרד. הרזולוצי…
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש ואני אשמח לקבל עזרה בנושא. כמה נקודות חשובות: 1. התקציב הוא 5,000 ש"ח. מותרת חריגה של עד 500 ש"ח. 2. המחשב ישמש בעיקר לגיימינג, כאשר השאיפה היא למחשב חזק, שיכול להחזיק משחקים בדרישות גבוהות, ויתתחיל לפגר מאחור רק עוד שנתיים וחצי-שלוש. לדוגמה Modern Warfare 3 3. לא מפריע לי יותר מדי כמה שקט יהיה המחשב אבל אני לא רוצה בולדוזר בחדר. 2/10 4. לא מעוניין באוברקלוקינג למחשב. 5. אני מעוניין לרכוש עם המחשב את מערכת ההפעלה ווינדווס 7 64BIT. 6. 1TB צריך להספיק 7. מעדיף לקנות את המחשב באזור באר שבע אבל אני לא פוסל חנות טובה באזור ראשון לציון. 8. לא מחפש לשדרג את המחשב 9. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 961 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש בקרוב, משהו שיכול להחזיק מעמד שנתיים-שלוש עד שהוא יתחיל לפגר מאחור. אבל מה, פעם אחרונה שקניתי מחשב הייתה ב-2007, ואני כבר לא ממש מעודכן במה שהולך בשוק, מבחינת חברות, טכנולוגיה, רכיבים וכו'. הנה פירוט של מה שאני מחפש, בהתאם לשאלון שמופיע בדיון החוקים. 1. התקציב הוא בין 3,000 ל-4,000 ש"ח. אם תהיה חריגה קלה, אז זה בסדר, אבל עדיף שלא. 2. המחשב ישמש בעיקר לגיימינג, כאשר השאיפה היא למחשב חזק, שיכול להחזיק משחקים בדרישות גבוהות, ויתתחיל לפגר מאחור רק עוד שנתיים וחצי-שלוש. למחשב כבר יש מסך של 21 אינץ' שמיועד לו. 3. רמקולים חדשים הם אופציה, אם התקציב יאפשר זאת. 4. חוץ ממה שציינתי (המסך, והרמקולים שהם בגדר אפשרות), יש צורך להחליף את הכל. 5. השקט נמצא במקום …
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד hp pavilion dv6-1330ej ואני מתלבט בין המשטחי קירור הבאים: 1. http://dealextreme.winwin.co.il/p/dual-fan-usb-cooling-pad-with-usb-4-port-hub-for-7-15--laptop-notebook---black--40cm-cable--59079 2. http://www.dealextreme.com/p/3-fan-usb-powered-aluminum-laptop-cooling-pad-8915 3. http://www.dealextreme.com/p/high-performance-3-fan-laptop-cooling-pad-with-4-port-usb-hub-9141 4. http://www.dealextreme.com/p/stylish-translucent-3-fan-tilted-laptop-cooling-pad-usb-powered-13227 אפשר המלצות או הצעות? איזה מבין ה-4?
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
המפרט אמור להיות מיועד לגיימינג בינוני כבד לשנים הקרובות: [table][tr][td] מעבד:[/t] AMD Phenom 2 965 3.4Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Box כמות: 1 מחיר: ₪641 [table][tr][td] קירור למעבד:[/t] בקניית מעבד בלבד- Cooler For AMD Original כמות: 1 מחיר: ₪14 [table][tr][td] לוח אם:[/t] Gigabyte GA-MA74GM-S2 כמות: 1 מחיר: ₪202 [table][tr][td] מארז:[/t] Case Thermaltake SIDE PANEL WITH 23CM FAN BLACK (For Soprano, Armor JR, Tsunami) כמות: 1 מחיר: ₪78 [table][tr][td] קירור למארז:[/t] Cooler for Case 80 mm CC80 כמות: 1 מחיר: ₪10 [table][tr][td] ספק כוח:[/t] Thermaltake 550W TR2 RX 140mm Dual 12V Rails כמות: 1 מחיר: ₪317 [table][tr][td] זיכרון:[/t] Corair 2Gb DDR2-800 VA…
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אשמח לקבל כאן עזרה בבניית מפרט מחשב לשימוש ביתי 1. מה התקציב המקסימאלי?3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג אלא אם ההבדל יהיה משמעותי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? 88% גלישה, אופיס ותכנות, 10% סרטים, 2% משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. oblivion, titan quest , skyrim, dragon age ואולי גם fifa. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כעת …
-
- 2 תגובות
- 913 צפיות
-