עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by assafcohen1,

איפה אני יכול לקבל הצעת מחיר (בארץ!) על המפרט הזה שאני ממש רוצה: המפרט: Dell XPS L702X 8GB DDR3 1.0TB 500GB 7.2k HDD x 2 i7-2620CPU - 2.70GHz Win 7 - 64bit NVIDIA® GeForce® GT 555M 3GB graphics with Optimus 9 Cells lithium Battary 17.3" FHD (1080p) with 2.0MP HD Webcam BackLight Keyboard JBL 2.1 Speakers with Waves Maxx Audio 3 + Creative SoundBlaster X-FI MB 1.2

2. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את מה שיש ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא יותר מ 500₪ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefild 3/diablo3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). עדיין אין מסך אבל כנראה שזה יהיה LG 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, ע…

3. Started by Hagaix,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. קול אוף דיוטי, באטלפילד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). full hd -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות-בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ני…

• 4 תגובות
    • 798 צפיות
  4. Started by Access Denied,

כל מי שרצה להזמין v131 במפרט החזק (i5) וקיבל תשובה שהמוצר לא במלאי בארץ, ישמח לשמוע שיש אופציה נוספת http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=803956 http://www.notebookclub.co.il/products/latitude_vostro/dell-vostro-v131-2430m.htm במחיר קצת יותר גבוה, נמכר הדגם עם המעבד המעודכן (ההבדלים לא משמעותיים, מדובר בעוד כמה MHZ) אך למי שחשוב זמינות הנייד, הפרש של 200 שח לא צריכים לעשות הבדל גדול.

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  5. Started by maxwell10,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב: תוכנות חישוב וגרפיות כגון מטלב, Solidwork, Grapher, Origin וכדו' 3. האם יש צורך בציוד הקפי: כן, מסך, מקלדת, עכבר ורמקולים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? רק הרכבה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. רחובות והסביבה 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA? לא 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המ…

• 7 תגובות
    • 880 צפיות
  6. Started by PayneBack3251,

שלום מה דעתכם על השילוש הבא כולל כרטיס מסך, אני מתכנן שדרוג בשביל משחקים, חשוב לי שקט, יש לי כבר ספק Seasonic 600W ואני משחק על FullHD 40" [table][tr][td] מעבד: [/td][td] INTEL CORE i7 S1155 2600 3.4Ghz - TRAY - לרוכשי מערכת מחשב ! - זמין במלאי אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪1225 [/td][/tr][tr][td] לוח אם: [/td][td] ASROCK Z68 PRO3-M + AC FREEZER 13 - השילוב המנצח ! אחריות: שלוש שנים ללוח האם ושנה לגוף הקירור. מחיר: ₪717 [/td][/tr][tr][td] זיכרון: [/td][td] KINGSTON 4096MB DDR3 1333 CL9 - מבצע לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי כמות: 2 אחריות: שלוש שנים. LIFETIME יצרן. מחיר: ₪132 [/td][/tr][tr][td] כרטיס מסך: [/td][td] PNY GTX570 1280MB DDR5 - RETAIL - לרוכשי מחש…

7. Started by 114508534,

אהלן איפה אפשר לקנות מסך חלופי ללפטופ toshiba Satellite -L650-108 חיפשתי באיביי ויש כמה מסכים אבל חלקם לד חל'ם LCD , איזה אני צריך , אשמח לקבל לינק , תודה .

• 2 תגובות
    • 918 צפיות
  8. שלום. אני מתחילה ללמוד מדעי המחשב, אני מתעניינת ברכישת מחשב נייד לצרכיי הלימודיים הכוללים תכנות בעיקר. חברה- חברה מוכרת שמעניקה אחריות בינ"ל. שימוש- תכנות. מסך- גודל 14-15 אינץ', עדיפות למסך LED מט. משקל: 2.2-2.5 ק"ג סוללה- סטדנדרטי 6 תאים זיכרון- לא פחות מ 4G. דיסק קשיח במהירות של 7200 סל"ד כרטיס מסך- מובנה סטנדרטי, אלא אם כן מישהו ממליץ על כרטיס חיצוני, בעקבות שימוש זהה לשלי. אני מעוניינת למנוע התחממות עד כמה שאפשר. מקלדת מלאה, עם הלוח מספרים בצד ימין. כולל כרטיס רשת אלחוטי ומערכת הפעלה windows7/ חיבורי USB. האם מחשב עם מעבד I3 מספיק לצרכיי? התעניינתי בדגם Dell inspiron N4050. הנה המפרט המקוצר שלו: מעבד I3. דיסק קשיח 640GB.זיכרון 4GB. מאיץ גרפי intel HD Graphics. מסך 14…

• 1 תגובה
    • 961 צפיות
  9. בעדיפות למחשב עם ווינדוס 7 בעברית. צרכי אינטרנט בלבד. שאלה קטנה.. אם אני קונה מחשב עם "freedos" כאילו שאין מעכרת הפעלה, דיסק רגיל של ווינדוס 7 מספיק? או שזה גירסא מיוחדת?

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  10. שלום, אני מחפש כבר חודש מחשב נייד מושלם ב 5000 שקל משחקים כמו GTA IV , סרטים , מוזיקה , וכו' אני צריך מינימום 15 אי'נץ מסך (לא פחות) אני צריך מינימום 500GB HD כרטיס מסך חזק מעבד חזק מינימום 4 GB DDR3 נ.ב = חשוב חשוב USB3!!! לא משנה לי האחריות,לא משנה לי זמן סוללה,לא משנה לי משקל,לא משנה לי חום המחשב... תודה רבה מה אתם אומרים על זה? מחשב נייד Dell Studio XPS 15 i5-560M 420M דל http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=778650 HP Pavilion dv6-6020ej LH776EA = AMD Radeon HD 6770m http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=792348 http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=A665&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=89&aff=Zap〈=he http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=796261 http://www.zap.c…

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  11. אני צריך שהוא יריץ חלק 720p ו 1080p ואת כל המשחקים הכי חדשים על הגדרות גבוהות ומסך FULL HD. מבקש עזרה ממי שבאמת מבין. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל מה שיוצא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינ…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי?3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג אלא אם ההבדל יהיה משמעותי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? 88% גלישה, אופיס ותכנות, 10% סרטים, 2% משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. oblivion, titan quest , skyrim, dragon age ואולי גם fifa. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כעת 1400*900 . מסך "מאג" 19. (שוקל להחליף). -לאי…

13. זה מה שבניתי, אשמח לתגובות והערות. מעבד: [..] AMD ATHLON II X2 250 AM3 (3.0GHz) - BOX - זמין במלאי ₪305 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-MA78LMT-US2H - זמין במלאי ₪380 זיכרון: [..] KINGSTON 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333MHZ - זמין במלאי ₪163 כמות:2 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-24NS70 X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪111 מארז: [..] COMPUCASE 6T10 + ANTEC VP450 - באנדל איכותי של מארז + ספק ! ₪338 דיסק קשיח: [..] WD GREEN 1TB SATA2 - זמין במלאי ₪277 הרכבת מחשב: [..] "הרכבה ובדיקות SILVER" - הרכבה + ביצוע בדיקות - אספקת מחשב עד 5 ימי עסקים ₪81 מחיר סופי כולל מע"מ: ₪1818 בהתחלה הסתפקתי ב GIGABYTE GA-MA78LMT-S2 אבל אז הבחנתי שאין לו יציאת HDMI אז שידרגתי לנ"ל במחשב יעשה שימוש של אינטרנט וסר…

• 5 תגובות
    • 729 צפיות
  14. Started by Eladx6,

ביקשתי מפרט כבר בפורום אחר, והציעו לי ככה מ-TMS: http://tms.co.il/preview/spec/dv7muwh2, את המפרט הזה ב-2323 ש"ח או בחריגה מקסימאלית את זה (בגלל הכרטיס מסך): http://tms.co.il/preview/spec/nxr7fmeu אז אני מבקש גם חוות דעת וגם הצעות אחרות אם יש 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ~500 אם זה יהיה כדאי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רב תכליתי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop CS5 - תדיר Cinema4D - מזדמן אני גם מתכנת ובונה אתרים אז תוכנות כמו …

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?- עריכת סרטים ומשחקים קלים [ SIMS לדוגמא] א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Adobe Primire , after effects, photoshop 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.-לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת ה…

• 4 תגובות
    • 845 צפיות
  16. Started by nab,

השימושים הם בעיקר אינטרנט אבל לפעמים גם משחקים שיוצאים בלעדי ל PC ולא לקונסולות .. מה שאני צריך זה: לוח אם מעבד כ.מסך זכרונות כלומר ללא ספק כח וללא הארדיסקים תודה רבה

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  17. Started by eliranNi,

היי 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K, ניתן לחרוג בכמה מאות אם זה ישפר פלאים. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? נצל נצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (לא יזיק לראות בזה תכני HD) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל מה שיוצא. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050, 22 אינץ (קיים אצלי) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צ…

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  18. Started by MaC_MaN,

אני מעוניין במחשב נייד חזק שיוכל להריץ Windows 7 (64bit) + 3VMs עליו, התקציב הוא נע בין 5K-7K, מסך 15.4 לפחות משקל לא רלוונטי כל כך, סוללה שתחזיק לפחות 5 שעות מינימום, כונן קשיח 120 SSD, בלוטות? לא משנה. יציאות מיוחדות HDMI/dvi,Esata (למרות שלא קריטי) האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא יש לכם משהו להמליץ? חשוב לי שגם האחריות עליו תהיה של מישהו אמין ומוכר. תודה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by bugosvi,

שלום ברצוני לקנות מחשב לאבי ולהעיף מהבית את הפנטיום 4 שיש לו ...אז ככה ( אם יהיה אפשר לקנות מחשב קומפלט בלי הצורך להרכיב , יותר טוב ..) 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב : עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש : שימוש בתוכנה protrack למסחר בבורסה למיטה הבנתי פועלת רק על XP ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד - -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? :נמוכות אך למחשב יחוברו 2 מסכים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?לא …

• 5 תגובות
    • 707 צפיות
  20. שלום, אני מעוניין בקרוב להחליף את המחשב שלי והייתי רוצה המלצה למפרט טוב, יש לי לוח אם ומעבד שאני משיג בזול: INTEL® DH67BL ‏Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray‎ אשמח גם לשמוע דעתכם על המעבד והלוח אם שבחרתי אם אתם ממליצים לוח אם אחר אז העדפה ללוח אם של אינטל כי יש לי הנחות שם כל התשובות לשאלות הבאות הם ללא חישוב לוח אם ומעבד כי אני מביא אותם בניפרד כלומר ה 3500 שח תקציב זה תקציב לכל שאר החלקים. מבחינת קופסא, אם אפשר לשים את הכרטיסי מסך החדשים עם הקופסא הזאת (Silverstone precision black) אני יעדיף אותה אלא אם כן יש לכם המלצה למשהו יותר טוב באותו מחיר 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 (אם ההמלצה שלכם היא עם לוח אם שונה ומעבד שונה אז התקציב הוא בין 4500 ל 5000…

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by lipner23,

תקציב מקסימלי 4500 ולנסות לא לעבור את זה. העבודה בעיקר משחקים אבל גם אינטרנט והורדות. אני רוצה לשחק על רמת רזולוציה גבוהה ושהמשחקים החדשים ירוצו חלק, בנוסף אני רוצה גם מסך במפרט. כולל מסך , אני מעדיף להשקיע יותר בחלקים הקריטיים ואולי בעתיד אני אשפר את הציוד ההיקפי. המחשב שלי עכשיו די רועש אז אני רוצה מחשב שיעבוד בשקט גם בזמן ריבוי פעילויות ושיהיה גם נגד אבק אם אפשר. לא יודע איך עושים OC אז לא מתוכנן OC. לא להוסיף מערכת הפעלה. אני רוצה שבעתיד אני אוכל לשדרג ולהתאים את המחשב לאותו זמן, שיהיו אופציות שידרוג עתידיות. עדיפות לחנויות RSM או KSP.

• 7 תגובות
    • 957 צפיות
  22. Started by gurzeev,

לפני כ-3 שנים קניתי מחשב במפרט הבא: http://oi51.tinypic.com/2hfopdx.jpg עיקרים: E43 8800GTS W/ OC 4GB ראם (קניתי שני סטיקים חדשים מאז הקנייה ההיא וביחד איתם יש לי 4 בTC) P5NE את המעבד הבאתי כבר ל3.6GHZ, אבל זה דרש יחסית הרבה מתח אז הוא כרגע על 3.1GHZ. סיימתי לאחרונה קק"צ ואני חוזר לבסיס שלי, יהיה לי זמן רק בסופ"שים למחשב, ואני קונה היום מסך 23" U2312HM בשביל סרטים וסדרות בעיקר. אבל אני חושש שה88GTS שלי שהוא גרסאת 320MB לא יעמוד במשחקים ברזולוציה כ"כ גבוהה (כרגע עם מסך 19" אין לי בעייה). איזה צעד יעיל אני יכול לעשות כדי לאפשר לעצמי להמשיך לשחק במשחקים כמו BF3 עם המסך החדש (לא קריטי לי לשחק על הגדרות גבוהות) ?אם אני קונה כ"מ כמו 6770 לא יהיה לי צוואר בקבוק מטורף בג…

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250+ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב מיועד לשימושים רב תכליתיים (ללא גיימינג) וכולל מעט עריכה גרפית, מעט סימולציות נומריות, מטלאב, אופיס , גלישה איטנסיבית (המון טאבים עובדים בו זמנית), תכני HD כולל חיבור ל LCD חיצוני. מתוכננת עבודה בעתיד על שני מסכים במקביל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המ…

• 12 תגובות
    • 944 צפיות
  24. Started by rlord,

שלום בניתי מפרט למשחקים ויש לי מספר שאלות לפני שאני מזמין אותו: 1.האם המפרט טוב ויריץ לי את כל המשחקים החדשים? 2.האם הספק כוח שמגיע עם המארז יספיק למחשב הזה? אני יודע שזה לא משהו פשוט אסור לי לחרוג מהתקציב. 3.אם יש הצעות לשיפור או שאפשר להוריד עוד קצת את המחיר אני אשמח לשמוע. תודה מראש לעוזרים החוות דעת שלכם מאוד חשובות לי. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel 2100 3.1GHz 1155 3MB with graphics tray כמות: 1 - מחיר: ₪532 קירור למעבד: Intel Original for 1156 - בקניית מעבד בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪36 לוח אם: Gigabyte GA-H61M-D2P-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪346 מארז: Ippon D2 120mm x 2 + 450 PFC כמות: 1 - מחיר: ₪223 זיכרון: Kingston 4G…

• 9 תגובות
    • 955 צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1300 ש''ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטי HD,אינטרנט,מוזיקה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 17 אינצ' רחב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? ציוד היקפי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8.5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? קל-בינוני 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנ…

• 2 תגובות
    • 734 צפיות

דיונים חדשים בפורומים