עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100+- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים (מדעי המחשב), בעיקר עבודה משרדית, סרטים, מוזיקה, תמונות, משחקים לא כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיועד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל המסך שיש לי כרגע 17 אינץ' רזולוציה של 1280*1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (…

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  2. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=792490 אני לא משתמשת במשחקים כבדים אבל רואה סרטים שומעת מוזיקה אופיס וחשוב זמן סוללה. חשוב לא כבד מדי. עד שתי קג. שיהיה גישה קלה ומהירה לאינטרנט. כונן אופטי לא יודעת אם צריך תאכלס או לא. מחפשת אסוס עד גג גג 4000 ש"ח. אשמח לעוד הצעות שנראות לכן מתאימות! תודה רבה למשיבים.

• 4 תגובות
    • 782 צפיות
  3. Started by gedalia,

עבור מחשב סלוני לצורך משחקים בסיסיים, אינטרנט והרבה HTPC יש לי 2 מפרטים אפשריים, בתקציב של עד 1,500 ש"ח. ההבדלים הם במעבדים, אחד ATHLON ואחד G620. אשמח לחוות דעת מהו המפרט המועדף, ואם כדאי לבצע שינויים במפרטים. תודה מפרט 1 AMD Athlon 2 X2 250 3.0Ghz Dual Core 65W AM3 Box, יחידות 1 ₪292 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2940 Gigabyte GA-880GM-D2H AMD880G CHIPSET, יחידות 1 ₪348 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2346 Samsung EcoGreen 1TB=1000GB 32MB Sata HD105SI / HD103SI, יחידות 1 ₪247 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1971 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 ₪114 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=96 Xigmatek Asgard III Pure Black,…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. שלום רב לכל חברי הפורום! קיבלתי הצעה דיי מעניינת לרכוש מחשב נייד מדגם Samsung 300v5a s07il חדש, ללא אחריות במחיר של 2500 ש"ח. המפרט נמצא כאן: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=18792 מספר שאלות: 1. למה אני לא מצליח למצוא את המחשב הנ"ל באתרים מחו"ל? זה מוזר לי מאד ואני מפחד שזה פרסום שגוי. 2. המחשב שווה את המחיר? 3. המחשב מסוגל לספק לי את מה שאני רוצה ממנו? צפייה בסרטי 1080P ללא בעיה וצפייה בסרטי 3D? אם תוכלו לענות על השאלות שכתבתי, ואולי להוסיף דברים שלא חשבתי עליהם, אודה לכם מאד! אשמח לתשובה בהקדם, לפני שחלון ההזדמנות נסגר! just4u32.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by oz12,

מחפש מחשב נייד קטן קומפקטי שיריץ סרטים וסדרות בזמן שאני בצבא.. לא משו חזק מידי ואולי אם יוכל לסחוב איזה משחק אחד שניים סגנון fifa תודה לעוזרים תקציב עד 1500 ש"ח

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  6. Started by alexo360,

בניתי מפרט למחשב גיימינג ב6k ורציתי דעות/עצות,חשוב לציין שזכרונות וספק כבר יש לי וגם כן שאני מעוניין להוסיף עוד כרטיס מסך עוד כמה חודשים.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by nab,

השימושים הם בעיקר אינטרנט אבל לפעמים גם משחקים שיוצאים בלעדי ל PC ולא לקונסולות .. מה שאני צריך זה: לוח אם מעבד כ.מסך זכרונות כלומר ללא ספק כח וללא הארדיסקים תודה רבה

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  8. Started by Pancakes,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסרטי HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. SKYRIM,SAINT'S ROW 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אחד מהם ברזולוציה 1680X1050 והשני נמוך יותר,לא בטוח כמה. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שאפשר לסחוט בתקציב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. …

• 25 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. בניתי את המפרט הזה בRSM רציתי לדעת כיצד אני יכול לצמצם במחירו בלי לפגוע במערכת כולה. המפרט מיועד לגיימינג כבד ולמשחקים FPS בגרפיקה הגבוה ביותר מתוכנן OC בינוני בעתיד Intel Sandy Bridge Core i5 2500K Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray, יחידות 1 ₪1058 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2906 Scythe Katana 3 Rev 2 Intel 1156/1155/1366, יחידות 1 ₪107 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=247 Gigabyte GA-Z68MA-D2H Z68 CHIPSET + 8GB (4GBx2) DDR3 1333Mhz, יחידות 1 ₪826 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3090 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪285 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257 ThermalTake V9 Black Edition 2x230mm 2x…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  10. הייתי שמח לקבל עזרה בהשלמת רכיבי החומרה הבאים: מעבד - חשוב שיהיה Intel Core i7 לוח אם - חשוב שיהיה לו מחבר USB 3.0 כרטיס מסך - אני עובד על תוכנות תלת מימד ועריכת ווידאו ברשותי הרכיבים הבאים: מארז - NZXT SOURCE 210 ELITE USB3 ספק כוח - ANTEC NEO ECO 520W זיכרון - שני מודולים של KINGSTON DDR3 2048MB 1333 MHZ דיסק קשיח - שניים של SAMSUNG F3 1TB כרגע מחובר למחשב מסך SAMSUNG ברזולוציה של 1280x1024, אך ייתכן ואשדרג בעתיד למסך 23 אינץ' ברזולוציה של 1920x1080. אין לי כוונה לבצע OC תקציב מקסימלי של 3500 ש"ח תודה מראש

• 5 תגובות
    • 592 צפיות
  11. שלום לכולם! אני מעוניין לקנות מחשב נייד לאחותי, אבל חשוב לי לציין שהניידות שלו פחות רלוונטית והוא לא הולך להסתובב כמעט ובכלל מחוץ לבית. הוא מחשב נייד רק מסיבות של העדר מקום. לכן פרמטרים כמו משקל וזמן סוללה פחות חשובים לי. כאמור מחשב למטרות איטרנט ואופיס בעיקר. מסך 15. לא נדרש גודל קשיח גדול מידי. 500 זה מעל ומעבר. אם יש הבדל רציני במחיר אז עדיף פחות. זהו בגדול. התקציב גם גמיש למדי. אם אפשר בפחות מזה אני אשמח. לא רואה סיבה לחרוג מזה אבל אם כן אשמח לטיעונים מוצדקים. תודה!

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  12. Started by eliranNi,

היי 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K, ניתן לחרוג בכמה מאות אם זה ישפר פלאים. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? נצל נצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (לא יזיק לראות בזה תכני HD) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל מה שיוצא. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050, 22 אינץ (קיים אצלי) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צ…

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  13. Started by BindeR,

שלום רב, חברים אני עוד חודשיים מטייל לדרום אמריקה ל4 חודשיים.חשבתי לקנות DVD נייד לכל הנסיעות. אך חיפוש קצר באיבי מצא לי מוצרים סייינים של מחשבי נוטבוק זולים שעובדים על זיכרון פלאש. הצרכים שלי זה להפעיל פייסבוק להעלות תמונות ולצפות בסרטים. זה המקסימום שאני יעשה במקביל. האם מחשב זה יספק לי את הצרכים בצורה מספקת? כמה זמן הסוללה תחזיק לי בערך. מוכן להשקיע עד 400 שקל. אחרי הכל אין לדעת אם המחשב ישרוד או ייגנב במהלך הטיול. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  14. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק אם זה שיפור משמעותי - 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית, יכול להיות שגם תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). editor לתכנות, תוכנת סטטיסטיקה קלה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכל - דגש על אסטרטגיה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא ידוע -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?…

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  15. שלום מעוניין לקנות מחשב נייד ולא יודע איזה חברה עדיפה מאיזה מחשב מבין לשניים יראו חד יותר זה רק מה שחשוב לי אולי למשהוא יש ויכול להמליץ יש שתי חברות HP וDELL מחשב נייד Dell Inspiron n5110 i3-2310M 3000 HD כרטיס מסך: Intel HD Graphics 3000 מחשב נייד HP G62-B50SJ LD655EA כרטיס מסך: Intel Graphics Media Accelerator 4500MHD 512MB חג שמח לכולם

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Weihenstephan,

היי כולם אני מחפש מחשב נייד לגיימינג , פשוט העבודה שלי משעממת טילים ואני חייב איכשהו להעביר משמרות לילה.. אני מחפש מחשב שאני אוכל לשחק איתי פוטבול מנג'ר 2012 פרו 2012 הבאטלפילד החדש שיצא (לא חייב הגדרות גבוהות - העיקר שיהיה שחיק) 30+ FPS קול אוף דיוטי החדש שיצא.. - כנל.. לא חייב הגדרות גבוהות עם פילטרים.. פשוט שיהיה שחיק ועוד כל מני משחקים מהדור הקודם בורדרלנד, GTA וכאלה בסגנון להעביר את הזמן.. מגבלת תקציב סביב ה 6 אלף זאת אומרת שאני כנראה אקח נייד עם מעבד I7 ועם כרטיס מסך חזק.. זמן סוללה לא חשוב לי כי הוא יהיה ברובו מחובר לחשמל גם כשאהיה באוניברסיטה בלימודים הוא יהיה מחובר לשקע חשמל כמו כן לא מפריע לי ניידות, אני בחור גדול חח ויש לי תיק אז גם מסך 15.6 - 17…

17. Started by ReflexHD,

שלום חברים, אז לאחר שהמחשב שלי שבק חיים החלטתי לקנות אחד חדש. בגלל ההתראה הקצרה הצלחתי לגייס 4000 שח למפרט. אשמח שיכלול I5 2500K כרטיס חזק שיתאים לגיימינג (מעדיף GTX אחד מאשר SLI) לוח אם תומך OC לעתיד(דגם ZXX) מארז נאה שמכבד את בעליו ובעל סרקולציה טובה עם כמה שיותר מאוורים אני יודע שהתקציב אינו מאפשר רבות אך בכל זאת אשמח עם תוכלו להפיק ממנו את המקסימום אם נסיון לחסוך דגש על כך שבעתיד אני מתכוון לשדרג אותו באופן מסיבי בהחלט תודה רבה דניאל. 1. מה התקציב המקסימאלי?4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?להשתדל לחסוך אך רק אם לא יפגע במפרט עצמו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שפחות גמיש 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכנ…

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  18. Started by Edd1,

<blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי? 3800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וכללי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:הכל -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.הכל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמי…

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  19. Started by Alex86,

מעבד Core i7 2600 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray מאוורר למעבד מאוררים למעבדים Scythe Katana 3 CPU Cooler לוח אם GIGABYTE H67M-D2-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, DVI זכרון DDR3 1333Mhz 2x4GB Patriot Signature Heatshield Dual Channe דיסק קשיח Western Digital Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX כרטיס מסך GIGABYTE - nVidia GTX570 OC 1280MB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E מארז CoolerMaster Gladiator 600 Black ATX Case (No PSU) ספק כוח Corsair AX 750W Gold Active PFC 12cm Fan Modular מחיר של המפרט 5300 בKSP מה דעתכם ? יש משהו לשנות/לשפר/לצמצם ?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Kay.,

אני צריכה משהו יחסית פשוט. אני אשתמש בו בעיקר לאינטרנט ואגירה של שירים ותמונות. הדברים הכי חשובים: משהו שיריץ טוב פוטושופ, זמן סוללה לא קמצני, מחיר לא פרוע מידי, ושלא ישבוק לי תוך שנתיים. בנתיים ההמלצות שנראו לי הכי בסדר היו DELL Inspiron N5110 - http://www.pcworld.idg.com.au/review/notebooks/dell/inspiron_15r_n5110/381366 אני לא בטוחה כמה הוא בנוי לתוכנות כבדות כמו פוטושופ, פשוט הם באים בצבעים נורא יפים.(אני בת.) ובחנות LOGER המליצו לי את ACER 5742- http://www.cnet.com.au/acer-aspire-5742g-core-i5-339307265.htm. אשמח לעזרה מכאלו שמבינים יותר ממני בעניין. שזה כולם, אז קדימה המלצות.

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  21. Started by Oranl,

הייתי רוצה לשמוע את המלצותיכם למפרט מבוסס אינטל למחשב שעתיד לשמש לעבודה על קבצים גדולים ומרובים בפוטושופ ובלייט-רום. התקציב הוא בין 4-5K, עם כוונה להכניס כונן SSD. אין צורך בציוד היקפי. מה הייתם ממליצים?

• 6 תגובות
    • 864 צפיות
  22. Started by Kuzum,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בלבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג כבד (כל המשחקים החדשים) -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. bf3 mw3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? א…

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  23. 1. תקציב - 4000 - 4500 שקלים 1/א. רצוי לשאוף ל-4000, אבל לא להתפשר אם יש דברים שיועילו. 1/ב. לא לחרוג. -- 2. משחקים בעיקר. 2/א. אין. 2/ב. פרו 2012/פיפא 2012/COD החדש, BATTLEFIELD החדש, F1 2011 וכו'.. גודל המסך הוא 20 אינץ', רזולוציה 1280X1024.. חשוב לציין כי המסך מעט מיושן ביחס להיום, והכוונה היא לשדרג אותו תוך חודשיים-שלושה למשהו יותר רציני (כולל חיבור HD). -- 3. אין צורך בציוד היקפי. -- 4. אין צורך לכלול כונן אופטי במפרט. -- 5. המחשב לא בחדר שלי, אבל כמובן שאני לא רוצה רעשים של טרקטור, שיהיה שקט.. 6-7.. -- 6. לא מתוכנן OC. -- 7. אין צורך לכלול מערכת הפעלה/אופס/הרכבת מחשב. -- 8. ככל הנראה הרכישה תתבצע ב-TMS. אך גם KSP יתקבל. -- 9. חשוב - חיבורים ל-USB3, ו-8GB ראם (מסיבות…

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  24. Started by tom123p,

שלום, זקוק להמלצה טובה למפרט מחשב נייח לשימושים בסיסיים (אינטרנט, סרטים ואופיס.. ואולי משחקים קלים), כולל מסך בעד 2,500 ש"ח. תודה מראש!

25. Started by Kay.,

אני צריכה משהו יחסית פשוט. אני אשתמש בו בעיקר לאינטרנט ואגירה של שירים ותמונות. הדברים הכי חשובים: משהו שיריץ טוב פוטושופ, זמן סוללה לא קמצני, מחיר לא פרוע מידי, ושלא ישבוק לי תוך שנתיים. בנתיים ההמלצות שנראו לי הכי בסדר היו DELL Inspiron N5110 - http://www.pcworld.idg.com.au/review/notebooks/dell/inspiron_15r_n5110/381366 אני לא בטוחה כמה הוא בנוי לתוכנות כבדות כמו פוטושופ, פשוט הם באים בצבעים נורא יפים.(אני בת.) ובחנות LOGER המליצו לי את ACER 5742- http://www.cnet.com.au/acer-aspire-5742g-core-i5-339307265.htm. אשמח לעזרה מכאלו שמבינים יותר ממני בעניין. שזה כולם, אז קדימה המלצות. וואו, זה סמיילי גאוני-

• 0 תגובות
    • 536 צפיות

דיונים חדשים בפורומים