ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,375 דיונים בפורום זה
-
בגול, השימוש שלי במחשב מתפלג לכמה פונקציות: - גרפיקה, עיצוב. - ערכית תמונות. - משחקים. בניתי את המפרט הבא יחד עם העזרה של המפרטים של WH ודעות אישיות שלי. מעבד Athlon 64 3700+ Socket 939 AMD לוח אם LGA775 Intel945P - Gigabyte GA-8I945P-G - 3Y Warranty זיכרון פנימי DDR-2 - 512mb PC4300 - Twinmos 533mhz - 3Y Warranty זיכרון פנימי - מודול שני DDR-2 - 512mb PC4300 - Twinmos 533mhz - 3Y Warranty דיסק קשיח 160GB - SATA-II - 7200RPM - 8MB - Samsung HD160JJ - 3Y Warranty כרטיס מסך PCX - GeForce 6800GS (450/1000) 256MB DDR-III 256bit 12-Pipes - Gigabyte GV-NX68G256D-B bulk כרטיס קול Audigy 2 ZS Creative כרטיס רשת PILA8460M Intel מארז Compucase 6CS3 Black - 0.6mm Steel -…
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לוח אם Intel Bayfield P-4-865GBF ?(DUAL DDR 400, AGPX8, 8 USB 2.0 PORTS, SOUND DARD SoundMax) כרטיס מסך Gigabyte GV-R9200 VIVO 128MB DDR מעבד Intel Pentium 4 2.4C 800MHz צורב LG 52X24X52 כונן LG DVD X16 דיסק קשיח WD JB 120GB 72000RPM 8MB BUFFER זיכרון פנימי 256MB DDR 400 X2 מארז ATX כונן 1.44 כרטיס קול משולב על הלוח עכבר אופטי של Microsoft מקלדת מולטימדיה של Microsoft 2 רמקולים + SUB של Creative מסך מאג "19 שטוח דגם 996PF כל זה ב 6250 שקל.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. בקורב אני מתחיל ללמוד ארכיטקטורה ולשכור דירה קרוב לאוניברסיטה. לשם כך אני רוצה להתחיל להתנייד. יש למישהו המלצה למחשב נייד טוב בגודל 14 אינטש של DELL עם מעבד טוב וכרטיס מסך טוב? כרגע אני לא כל-כך מוצא מחשב כזה. וחיפשתי בהרבה אתרים. באופן כללי, איפה המקום הכי טוב לחפש? והאם כדאי לקנות מחשב נייד בתאילנד? האם יש דרך להפוך את המקלדת לעברית בארץ אם מביאים מחשב מחו"ל? הבנתי שDELL היא חברה טובה גם באמינות והאיכות של המחשב וגם באחריות בין לאומית. אבל בעיקרון, מה שבעיקר אני רוצה לשאול אתכם זה בנוגע למפרט מחשב ודגם שכדאי לקנות. במה שבעיקר חשוב לי במחשב זה שיוכל להריץ תוכנות גרפיקה ועיבוד. תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב אשמח להמלצות למחשב חדש שמיועד בעיקר למשחקים (!) וגם גלישה באינטרנט. (משחק בעיקר משחקי רשת ואסטרטגיה אז אין חובה להפציץ בקונפיגורציות שדרושות לCRYSIS ודומיו) ללא ציוד היקפי. מיועד למסך 19' שנקנה לאחרונה. מארז שקט- חשוב כרטיס מסך- NVIDIA בלבד. תודה. תקציב עד 4500 ש"ח תודה
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים. יש באפשרותי לרכוש מחשב דרך העבודה במסגרת המתנות לחג. המחשב אמור לשמש ליישומי אופיס שוטפים ומשחקים עבור הילד בסגנון סימולטורים,מרוצי מכוניות, משחקי מלחמה וכ.. . מחיר החבילה המוצעת הוא 3240 ש"ח. להלן המפרט: מארז:מהודר עם USB קידמי ואחורי לוח אם: MSI CHIPSET INTEL 915 , זיכרון: 512 מ"ב מסוג dual ddr מעבד: INTEL PENTIUM 4 PRESCOTT 3.0 GHZ 64 BIT HT 800 MHZ כרטיס מסך: PCI EXPRESS ATI RADEON X600PRO-256MB DDR+DVI דיסק קשיח: S-ATA 120GB 7200RPM 8MB CACHE צורב DVD מהמקובלים בשוק. כרטיס רשת: 10/100 כרטיס קול שישה ערוצים ( 5.1) - לא יודע האם מדובר ב- O.B או לא אבל זה לא ממש משנה לי. ציוד היקפי: עכבר גלילה ורמקולים. כמו שציינתי המחיר הוא 3240 ש"ח בקיזוז התלושים שאני מ…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש מחשב בסיסי ביותר לאמא שלי שמשחקת ב"סוליטר" ו"זומה". ולצפיה בסרטים (בשביל הנכדים). ממש פשוט ללא דרישות מיוחדות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1200 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 ש"ח מקס' 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כנ"ל: סוליטר ודומיו וסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. סוליטר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/ב…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש באפשרותי לרכוש מחשב נייד נארה"ב. התקציב הוא עד 1000$. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות,צפיה בסרטים, HD, מחשב עסקי, שיחזיק מעמד כמה שנים, מקלדת נוחה ושימושית, בנוי טוב * גודל המסך? 15.4/6 * משקל רצוי? לא משמעותי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)- כן * בלוטות? לא הכרחי * גודל מינימלי של כונן קשיח? ממוצע פלוס * צורב DVD? רצוי לא ? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן, זה חשוב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חשבתי על DELL או LENOVO אשמח אם תוכלו לעזור לי. כנראה אעשה את ההזמנה דרך האתרים של החברות אבל זה הרבה יותר קל מבחינתי לגשת לאחת מהחנויות הגדולות (בסט ביי וכו') ופשוט לרכוש
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין במפרט מחשב לעבודה בעיצוב גרפי. התקציב הוא כ-5000 ש"ח. מצד אחד - אין חובה לכסות את כל התקציב אם אין צורך, מצד שני - ניתן לחרוג במעט אם הסיבה טובה מאוד. המחשב ישמש לעבודה ממושכת ויומיומית בתוכנות: Photoshop, 3D Studio Max, Solidworks בגרסאותיהן החדשות. אין צורך בציוד היקפי (יש לי מסך מתאים, מקלדת, עכבר ורמקולים), או בכונן דיסקטים. יש צורך בצורב DVD. אין צורך במערכת הפעלה. על המחשב להיות שקט עד כמה שניתן, בלי לפגוע בביצועים בצורה משמעותית. לא מתוכנן OC אי-פעם, כך שאין חשיבות ליכולות ה-OC של המרכיבים. המחשב אמור להיות שימושי כמו שהוא למשך כמה שנים. שידרוג יתכן, אך לא מתוכנן. אם אפשר, נא להתייחס לרשת אייבורי http://www.ivory.co.il היות ויש לה סניפים הן …
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מעבד סוג: Intel® centrino Pentium M מהירות המעבד: 1.7GHz מסך גודל המסך: 15 אינץ רזולוציה: 1024x768 כרטיס מסך: Intel Extreme Graphics 2 זכרון :DDR 512MB כונן: צורב DVD ד.קשיח נפח איחסון: 60GB ד.קשיח מהירות: 5400RPM שמע כרטיס קול: מובנה רמקולים כניסת מיקרופון יציאת אוזניות תקשורת כרטיס רשת 10/100 מודם תקשרות מהירה V. 92 כרטיס רשת אלחוטי Wi-Fi 802.11b/g מודם 56K פנימי מידות משקל כולל סוללה: 2.8 ק"ג נתוני סוללה זמן עבודה: עד 3.5 שעות מערכת הפעלה דגם: WIN XP HOME בעברית כאילו.. שווה את בכסף ? איך הכרטיס מסך בהשוואה לATI Readon 9200 ? תודה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת האם ספק כוח של Cooler Master 460W מתאים למחשב במפרט הבא: Intel Core i7 2600 Kingstone DDR3 1333 8GB RAM WD 1TB HDD Geforce GTX 560Ti 1GB אם לא, איזה בעיות עלולות להיות? תודה רבה :-)
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בוקר טוב 1. מה התקציב המקסימאלי? 1200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?אימטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.מקדלת ועכבר 4. האם יש רכ…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני מבקש המלצה נייד חדש: - תקציב 3.5k, אפשר למתוח עד 4 / 4.5 תלוי במפרט - מסך, בגודל 13" / 14", מט - משקל בסביבות ה 2kg - מעבד, ברמה של i5 - כרטיס מסך, חיצוני של nVidia - סוללה, שתיהיה אפשרות לשדרג ל 9 תאים במעמד הקניה, כמובן בתוספת תשלום (כלומר לא להכניס בתקציב). האם אני מבקש יותר מידי? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, זקוק להמלצה למחשב נייד עד סכום של 3000 שח. קנייה בארץ או מארה"ב עם משלוח. * מטרות המחשב? עבודה עם RHINO כולל רינדור. בעיקר לעיצוב טבעות ועגילים. * גודל המסך? 15-16 * רזולוציית המסך? NA * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? NA * משקל רצוי? NA * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? NA * Bluetooth? NA * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? NA * כונן אופטי? NA * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? NA * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות בארץ * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? NA * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם זיכרון 8GB כריס מסך nvidia geforce עדיף עם אחריות ארוכה בשל מגבלו…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מקווה שהפעם לא יהיו לי בעיות עם הרכישה והיא תתבצע כמתוכנן. אז ככה אני רוצה שיהיה בו ג'יגה זכרון איכותי ומעבד טוב, בין האחרונים רצוי. כל זה לא בשביל משחקים כי אני בקושי משחק, יותר תוכנות כמו פוטושופ וכל דבר אחר שמכינים בו משהו. בגלל זה אני לא צריך כ. מסך כ"כ חזק..אני לא צריך ציוד הקפי כמו מסך, מקלדת, עכבר וצורב אבל מה כן אני רוצה רמקולים טובים לא 5.1 אלא 2.0. זהו זה. זה הכל.תודה מראש. :] נ.ב. 4500 זה הגג. נ.ב.2 הייתי גם רוצה קירור טוב, BT למשל או יותר נכון BT כך שזה כבר מוריד מהתקציב.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש ASUS ZENBOOK עם מעבד I5 דיסק 128G SSD וזכרון 4-8 גיגה עד יום שישי יש לי משפחה באזור מנהטן שיכולים להביא לי את המחשב לארץ הבעיה שהמחשב לא נמצא באתרים של החנויות הגדולות כמו BNH, BESTBUY יש מחשב אחר שאתם ממליצים באותו סגנון בטוח מחירים של 900$? או חנויות מחשבים באיזור? שאלה נוספת, יצא למישהו להתנסות באחריות של אסוס בישראל על ציוד שנרכש בחול? תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל במידת הצורך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב איכותי ללא כרטיס מסך. משחקים לעתים רחוקות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני חייל שמשרת במסגרת עם מספיק זמן פנוי בשביל שיהיה לי מחשב בבסיס, אבל לא מספיק כדי שיהיה נייח(מה גם שלסחוב אותו זה יהיה סיוט...) ואני מחפש בסופ"שים כבר משהו כמו 3 חודשים מחשב נייד עם יכולות טובות להריץ משחקים חדשים יחסית(אני מן הסתם לא מצפה להריץ את קרייסיס בצורה חלקה על הגדרות בינוניות אפילו בתקציב הזה, אבל מספיק לי שאני אוכל לשחק משהו כמו Assassin's creed או אפילו להריץ Bioshock ומשחקים ישנים יותר כמו Supreme commander. כל מני משחקים שפשוט פיספסתי כי לא היה לי מחשב להריץ אותם(כרגע פנטיום 4 2.4 GHZ עם GeForce 5600...). אז בקיצור אני צריך מחשב שלא צריך להיות הרבה יותר מדי נייד(בסיס-בית, בית-בסיס) וצריך להיות עם כרטיס מסך שלפחות שווה ל8600GT אם לא יותר, לא? עכשיו,…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ניסיתי להרכיב מחשב לאבא שלי לעבודה משרדית (אופיס - וורד, אקסל ואימייל) ואינטרנט ועבודה עם הרבה PDFים.. המחשב אמור להיות ליחסית הרבה זמן, כ 4-5 שנים. התקציב עומד באיזור ה - 2K אבל גמיש, כלומר ההעדפה היא לא להוסיף רכיבים בעתיד. אין צורך בציוד היקפי (דרוש צורב בסיסי), השקט לא מאוד חשוב, לא מתוכנן OC, אין צורך בווינדוס/אופיס אני מעדיף לקנות ב KSP (קרוב מאוד לבית). לפי מה שהבנתי - המעבד לא אמור להיות חזק יחסית (כיוון שלא מיועדות להיות בשימוש תוכנות כבדות/גרפיקה). כן אני רוצה שיהיה זיכרון סביר שירוצו כמה דברים במקביל (אני חושב ש 8GB יספיקו - תקנו אותי אם אני טועה), וכן הדיסק קשיח צריך להיות 1 tera. ההעדפה היא שיהיו בלוח אם 6 יציאות USB אחוריות (ולא 4). חבר המליץ לי על SSD בטענה…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, לחבר שלי יש מחשב ישן ומשחקי מחשב עובדים לו ממש לאט (גם על האיכות הכי נמוכה רוב המשחקים לא מתקרבים ל60 FPS). זה המפרט שלו: אין לו הרבה תקציב, אז הוא מחפש מה אפשר לשדרג בזול בשביל לשפר את המצב. מה אתם מציעים? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? אינטרנט, סרטים, מוזיקה, הורדות א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? הגודל של המסך 22 אינצ' והוא HDR * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת וע…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
CPU INTEL P4 630/64B/3G M/B 915 G INTEL EATONVILL MEMORY 256MBX2 DDR2 533MHZ HD WD SATA II 200G /7/2K/8MB PCIEX ATI RADEON X300 128 MB MONITOR 17 MAG S776 8MS ?SPK CASE ATX UTOPIA SILVER FAN ADDITIONAL 80 MM CASE FAN DVDX16 -R+R RW DL עכבר אופטי+מקלדת+רמקולים עם סאבוופר כרטיס קול 6 ערוצים מחיר 5250 ש,ח
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מחשב שישמש אותי גם לגיימינג וגם לתכנות, ניסיתי להתייעץ עם אנשים וכרגע קצת עברתי את התקציב שתכננתי. כמה פרטים כליים: 1. מה התקציב המקסימאלי? התקציב: 6.5k, אפשר לחרוג ל 7k 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושי המחשב: בעיקר משחקים, תכנות ותכני HD . בתכנות יכול להיות שיהיו על המחשב מכונות וירטואליות (אחת או שתיים במקביל) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי הדור הבא: watch dogs, gta v ועוד הרבה... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גב…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, הרכבתי מפרט ביחס לתקציב שלי, אני חושב שהפקתי את המפרט המירבי ביחס לתקציב, אבקש דעה על המפרט מה אתם אומרים? מפרט לצורכי משחקים כמו BF2, COD BLACK OPS, FIFA 13 מידי פעם, גלישה באינטרנט, שקט, חלק... התקציב הוא 2300 פלוס מינוס, איך המפרט ביחס לתקציב? זה המפרט: http://www.tms.co.il/preview/spec/z2fp36jsוגם מה עדיף מבין שניהם הראשון או זה? מעבד: Intel Dual Core G640 2.8Ghzקירור למעבד: אינטל מקורי לוח אם: MSI B75MA-E33זיכרון: 4GB DDR3 1333MHZ כרטיס מסך: Sapphire Radeon HD7770 1GB GDDR5 מארז: Gigabyte Luxo X140 1X120MM ספק כח: FSP 400W HCN 32A@12V כונן קשיח: 500GB 7200RPM SATA3 כונן אופטי: DVD-RW X22-X24
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אשמח לשמוע מה אתם אומרים על שני המחשבים עבור מחשב לשימושי אינטרנט איזה עדיף ואם בכלל .. תודה מחשב נייד DELL, מדגם Inspiron N5030 לוח אם: Intel GM45 chipset מעבד: Pentium Dual Core T4500(2.30GHz,800MHz,1MB) זיכרון: 2048MB (1x2048) 1333MHz DDR3 Dual Channel גודל דיסק: 320GB Serial ATA (5400RPM) 3 שנות אחריות של DELL!!! מערכת הפעלה WINDOWS 7 כלולה במחיר! מחשב נייד DELL, מדגם Inspiron N5030 טכני: כללי יצרן: DELL דגם: IN-RD09-4635 צבע: שחור לוח אם: Intel GM45 chipset מעבד: Pentium Dual Core T4500(2.30GHz,800MHz,1MB) זיכרון: 2048MB (1x2048) 1333MHz DDR3 Dual Channel גודל דיסק: 320GB Serial ATA (5400RPM) כוננים 8X DVD+/-RW Drive CDRW/DVD Combo חריצי הרחבה 3-in-1 Media …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב חזק שיהיה טוב לעריכות פוטושופ וכאלה. תנאים: תמיכה מלאה בFull HD ככה שצריך כרטיס מסך חזק. סאונד:כמובן גם סאונד HD או תמיכה בלפחות 5.1 ערוצים. עיצוב-כמובן חשוב אבל לא ממש חשוב. אחריות-הדבר הכי חשוב, מינימום שנתיים. מחיר-3500-4500 מחפש כמובן מחשב שיתאים לי גם לעוד שנתיים עם DDR3 ו4GB זכרון דיסק קשיח-250 מינימום. שימושים : אינטרנט,סרטים,עריכות בפוטושופ. בקיצור, צריך מחשב חזק. גודל מסך-העדפה ל14.1 בגלל המשקל שלו אם שכחתי משהו,תעדכנו. אגב, מה ההבדל בין כל המעבדים החדשים האלה אני עדיין לא הבנתי ומה ההבדל בין הT6600 ל 4300 לבין i3 i5 i7 ומה הכי כדאי לקנות? תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-