עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, קודם כל כבר כמעט שבועיים מאז שקניתי מחשב נייד והוא בסדר. העכבר עובד כמו שצריך, את הכלים של המחשב הנייד החדש אני מתכוון ללמוד. רציתי לשאול אם אני רוצה ממש ללמוד על מחשבים ניידים (אבל חדשים) האם יש איזשהו אתר ישראלי או דובר אנגלית שאני יכול ללמוד מזה. במקביל אני אקרא יותר הודעות בפורום שלכם וכך אני אלמד מזה. תודה רבה ויום טוב, אדוארד.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. בגדול התקציב לא גדול במיוחד ,באזור ה4000 שקל אני חשבתי על מעבד כמו ריזן 1700 בגלל ה8 ליבות שלו ו16 גיגה DDR4 הבעיה שאני לא מעודכן בלוחות אם היום חוץ מזה אני יודע שליבה של AMD היום לא חזקה כמו ליבה של אינטל היום ,שעושים ראש בראש עם דגמים מתחרים בכל זאת ניראה לי שהפעם אני ילך על AMD כרטיס מסך ,בגלל התקציב ,אני רוצה דרג בינים ,אבל שיהיה עם לפחות 4 גיגה זיכרון גרפי זה מחשב לקרוב משפחה ואני רוצה שיחזיק מארז אני רוצה פשוט ,אבל ספק כוח טוב ,ועם הספק שיהיה מספיק טוב להחזיק בעתיד כרטיסי מסך חזקים יותר בכל מקרה צריך מפרט שלם ,ותודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. יש לי חבר שקונה מחשב חדש, יש לו באיזור ה5000 ש"ח להוציא, למרות שהמחיר גמיש. הדרישות הן מחשב שיהיה נוח לעבוד עליו הרבה זמן, לראות סרטים ומוזיקה, עדיף הארד דיסק כמה שיותר גדול וממש חשוב 15.4" ומשקל סביר. תודה!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. הזמנתי אותו מהדובים הוא צריך להגיע עוד שבוע ככה .... תנו דעות עליו תודה MotherBoard - Gigabyte GA-SINXP1394 Cpu - INTEL P4 2.4B GHZ 533MHZ 478PIN 512Cache Memory X 2 - Corsair CMX256A DDR 3200C2 Gpu - Hercules 3D Prophet 9500 Pro 128MB OEM Hd - WD 80GB 7200RPM 8 MB Cache special version Case - Dragon AX-01SLD Aluminum Case Silver - מנורת פלורוסנט "קרה" : אולטרא כחול DVD - Aopen DVD 1648 Burner - LITE ON 48X12X48 OEM FLOPPY - PANOASONIC FLOPPY 1.44 Monitor - AOC 19 9KLR p/s - HEC 475DVD WATT PSU

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by אליעז וקנין,

היי חברים צריך המלצות לקניית מחשב שבעיקר ישמש להקינג ופעולות דומות ..מה הדברים שחשובים שיהיו למחשב כזה ??? לשים דגש על מעבד? כמות זיכרון? מספר יציאות USB ? כל דבר. וכמובן אם יש איזה לינק למחשב במחיר טוב אשמח !!

6. Started by miki_9,

אני מחפש מחשב נייד חזק למשחקים, זמן סוללה לא כל כך חשוב, הארד דיסק 1TB לפחות גודל מסך"15 ומעלה תקציב עד 10,000

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Avisp,

שלום, אני מתעניין ברכישת מחשב לצרכים שוטפים ולעריכת תמונות בתוכנות כמו לייטרום ופוטושופ. המחשב המדובר הוא Dell Inspirion http://www.bhphotovideo.com/c/product/1025680-REG/dell_inspiron_15r_i5535_2684slv_15_6.html?cm_mmc=EML-_-Promotion-FathersDay-_-140609-_-Body_Retail_Dell-Inspiron-15R האם המפרט מתאים לדרישות ? תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. מחפשת מחשב חזק שיוכל להתמודד בקלות ובמהירות עם עבודה במקביל על מספר תוכנות של אדובי. רשימת המכולת: 1. התקציב המקסימאלי - 6000 ש״ח ניתן לנצל את כל התקציב, ניתן לחרוג עד 1000 ש״ח במקרה הצורך 2. שימושי המחשב: עריכה גרפית ומולטימדיה, תכני HD תוכנות עיקריות: Photoshop Illustrator Indesign Flash Dreamweaver Premier pro לצורכי פרנסה 3. אין צורך בציוד היקפי 4. נדרש מפרט מלא 5. חשיבות השקט = 7 6. לא מתוכנן אוברקלוק (OC) 7. יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (win7) והרכבת המחשב בחנות 8. איזור מגורים - השרון 9. ללא בקשות מיוחדות 10. לא מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד, אך רצוי לשמור על אופק שדרוג המחשב תבורכו מיכל

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום רק לפני שעה קיבלתי את המחשב הנ"ל! וההחלטה הייתה אחרי המון התלבטויות! וכנראה שלא טעיתי בבחירה! מה שאני רוצה להדגיש , המסך , יש כאלה מהפורום אמרו שמהסך לא לא משהו , מה שכן , אני כל הזמן עבדתי עם מסך CRT , אז המסך הוא מאוד מצויין! ובהיר מאוד עד כדי שלא נוח לי לחזור ל CRT בקיצור , הוינדוז שבא איתו לא נראה לי , אני רוצה לפרמט ולחלק את איך שנוח לי , אבל הבעיה שלא בא איתו דיסקים של דרייברים , ואני מפחד לפרמט ולהיתקע בלי דרייברים או התוכנות , מה אפשר לעשות?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by בנצי אלקיס,

שלום רב מבקש ייעוץ לפני קנית מחשב נייד https://m.ivory.co.il/catalog.php?id=26154 תודה לגלישה באינטרנט,סקייפ,עריכת סרטים מתמונות. שמיעת מוסיקה.

11. אני רוצה לקנות בשבוע-שבועיים הקרובים מחשב חדש, המחשב מיועד למשחקים ועריכת וידאו ולא מתוכנן OC. אני לא צריך ציוד היקפי, אני צריך רק את המחשב. התקציב הוא עד 6000 ש"ח (עם חריגות קטנות של עד 100 ש"ח). חשוב שבמפרט יהיה כרטיס הטלויזיה Hauppauge PVR150. חשבתי על המפרט הזה: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 -=Stepping G0=- Box ¤1461 לוח אם GIGABYTE GA-P35C-DS3 ¤632 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤418 זיכרון Kingston 1024MB 667MHz DDR2 CL5X2 ¤180 כרטיס גרפי ASUS nVIDIA GeForce 8800GT 512MB PCIe ¤1444 כרטיס TV ועריכה Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE ¤379 צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤170 מארז ללא ספק GIGABYTE iSolo 210 ¤485 ספק כח Corsair CMPSU-450VXEU 4…

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by AloNs01,

אהלן חברים אחותי מחפשת מחשב נייד ללימודים שלה, בסביבות ה 3000 שקל כתבתי פה גם לפני חודשיים בערך ואמרתם שעדיף לחכות, אז חיכינו P: בעיקרון עשיתי פה חיפוש קטן בת'רדים ולא מצאתי מחשב לשימושים שלה.. אפשר לחרוג עד 500 שקל אם ההבדל שווה את ההפרש אז ככה * מטרות המחשב? בעיקר ללימודים. היא גם רוצה להשתמש במאיה, חובבני לא רציני, וסימס * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14", לא חשוב * רזולוציית המסך? ברגיל.. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? נופ * משקל רצוי? בכל זאת ללימודים, אז כמה שפחות, אין לי מושג מה הטווחים של המשקלים * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר יותר טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HD * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? פחות …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש העיקר לגיימינג, מסך 23" FULL HD, המשחקים הכי חדשים בשוק, רזולוציה 1080*1920 מיועד להגדרות גבוהות, חיבור HDMI נוסף לטלוויזיה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בציוד הקפי. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש כרטיס קול חיצוני, אין צורך באחד מושקע בלוח אם. לא צריך הארד דיסק, ולא צריך כונן אופטי. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן כלל. 7. האם האם יש צורך לכלול מער…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום, אני מתכוון לקנות מחשב נייד ללימודי רפואה. נראה שלמחשבי לנובו יש את המפרט הטוב ביותר תמורת המחיר. השאלה שלי היא האם המחשבים אמינים? מה הדעה שלכם לגבי מחשבי לנובו? אולי שווה לקנות אותם ולהרחיב את האחריות? המטרה העיקרית של המחשב היא לגלוש באינטרנט(סרטונים פייסבוק וכד'), word/powerpoint/excell, מסמכי אדובי - לא משחקים. אני רוצה מחשב עמיד, שיחזיק לי לאורך זמן. בנוסף, אני מתכוון לחבר אותו בבית למסך גדול יותר וככה להשתמש בשני מסכים. אין לי צורך בכונן אופטי. משקל לא ממש חשוב לי. הכי חשוב לי זה עמידות/איתנות של המחשב. אני מתכוון להתנייד איתו ולא רוצה שכל הטלטולים יפגמו בו. אלה המחשבים שחשבתי עליהם לנובו U41-70 לנובו U31-70 לנובו Z51-70 שאלה אחרת, ראיתי את המחשב הזה של דל…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by geva_t,

שלומות מבקש את עזרתכם במידע על הדגם הבא- HP 2510P RU537 מחיפוש זריז גיליתי שהסדרה ישנה מאוד, גם עיצובית וגם מבחינת מפרט וחלקים. יש לי הזדמנות לקנות אותו במחיר מצחיק, בן 9 חודשים ועם 3 שנות אחריות. מישהו יכול להגיד לי אם שווה או שכדאי להיזהר ממשהו? רב תודות.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. צהריים טובים חברה 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 4000+- לא חייב להגיע לקצה התקציב. כמו כן אני משלם באשראי. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה גרפית בראש סדר העדיפויות אבל הייתי רוצה להריץ משחקים חדשים. בעיקר אסטרטגיה וFPS 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. רק עכבר 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי צורב\כונן DVD ודיסק קשיח כבר יש. כרטיס קול און בורד מספק אותי. 5. האם י…

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. היי אני צריכה לקנות מחשב נייד לעבודה עם תוכנות אודיו cuebase 7 ו TRAKTOR אני ישמח לעזרה האם המפרט של המחשבים האלה יעבוד לי מעולה עם אותן תוכנות... יש לי 3 אופציות סליחה אם זה יותר מידי מידע... אופציה ראשונה: מגיע עם אופציה ל שדרוג המחשב למעבד I7-4500 עם זיכרון 8G וכרטיס מסך AMD 8870M 2G - אם יש צורך... (כולל השדרוג זה יצא לי 4100 ש"ח בלי השדרוג פחות 550 ש"ח) אבל נראה לי שהמסך ענק מידי.. מסך- 17.3in HD+ (1600 x 900) Backlit Display with TL [TABLE=width: 568] [TR] [TD]דגם המחשב[/TD] [TD]Dell - INSPIRON 3737[/TD] [/TR] [TR] [TD]מעבד[/TD] [TD]4th Generation Intel Core i5-4200U (3M Cache, up to 2.60 GHz)[/TD] [/TR] [TR] [TD]מסך[/TD] [TD]17.3 inch LED Backlit Display with…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום אני מכין פרויקט להגשה, לבנות שרתים ומחשבים לצורך עבודה. בניתי מהדגם שלי מחשב, עכשיו אני לא יודע עד כמה הוא טוב... אולי אם תוכלו בבקשה להציע לי הצעה למפרטים טובים לשרתים ? תודה על מי שיוכל לעזור. מחשבי גרפיקה ומןלטימדיה · 2 עמדות pc לגרפיקה שמשמשות לעיבוד וסריקת תמונות ברזולוציה גבוהה ביותר של 1024dpi כאשר קובץ סרוק יכול להגיע לנפח של .0.5Gb כל תחנה צריכה להיות מסוגלת לאחסן DATA של לפחות 2TB על גבי כונן יחיד. · דרישה להגנת נתונים כולל שימוש ב-RAID מתאים. · מערכת ההפעלה שתותקן הינה VISTA UITIMATE · תוכנת עיבוד התמונה היא CS2 ME adode-photoshop · המסך אמור לתמוך ברזולוציה של 2560X1600 PIXELS · משתמש יוכל לצרוב את העבודות שלו כדי להעבירן למחשב …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by kopakabana,

[table][tr][td]לוח אם[/td][td]GA-EP43-DS3L[/td][/tr][tr][td]מעבד[/td][td]Intel Core 2 Duo E8400 [/td][/tr][tr][td]קירור למעבד[/td][td]Arctic Cooling Freezer 7 Pro[/td][/tr][tr][td]זכרון[/td][td]2 x 2GB DDR2[/td][/tr][tr][td]כרטיס מסך[/td][td]ATI RADEON HD4850 512MB DDR3[/td][/tr][tr][td][/td][td][/td][/tr][tr][td]מארז + ספק כוח[/td][td]ANTEC SONATA III 500W[/td][/tr][tr][td]מאוורר למארז[/td][td]Arctic Cooling AF12025 PWM 120mm[/td][/tr][/table] כמו כן, המחשב כולל שני כוננים קשיחים: * ST2000DM001 של Seagate (נפח של 2TB) * כונן קשיח של 800GB שאני לא זוכר מה הדגם שלו

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Avi Albilya,

היי המפרט שלי כרגע הוא: i7 4770 16gb ram ddr3 1080ti מסך BENQ 144H אני יהיה באילת בזמן הקרוב עכשיו אני שם לב שכל המשחקים החדשים שיוצאים אני כבר לא כלכך עובר את ה100 FPS ואחרי שהתרגלתי לשחק עם 144H זה קצת מציק השאלה שלי היא כזאת אם יש טעם לשפר ל8700K שזה אומר כבר להחליף זכרונות ולוח אם האם זה יתן לי הבדל משמעותי בביצועים? או בכלל לחכות I7 9700K של אינטל למרות שהבנתי שהוא לא ממש יהיה יותר חזק מה8700K ? או בכלל לא לשרדג ולהשארר עם המפרט שלי ? :) מעריך את העזרה שלכם תמיד

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by tembo,

שלום לכולם, כמה שאלות בנושא מחשבים ניידים: 1. שמתי לב שלמעשה יש שני סוגי מעבדים עיקריים במחשבים ניידים: מעבד שולחני כלומר אותם המעבדים בדיוק שיש לנו במחשבים בבית ובכלל ומעבדים שיועדו למחשבים ניידים כלומר סנטרינו, דותן וכדומה. השאלה שלי היא מה ההבדלים למעשה בין 2 סוגים אלו, הבנתי שאחד מההבדלים זה צריכת החשמל, באילו הבדלים בזמן השימוש מדובר. כמו כן מה מבחינת ביצועים? 2. מה ההבדלים בין המעבדים הניידים שיצאו היום לשוק מה מיועד למשתמש "בייתי" - מה אני בתור מתכנת / משתמש בייתי רוצה לקנות. 3. מבקש המלצות לדגמים מומלצים אני זקוק למחשב בעיקר לתכנות JAVA וכדומה, אינטרנט חשוב לי עניין האלחוט כלומר היכולת להתחבר בכמה שיותר דרכים לאינטרנט ללא כבלים, 256 מגה לפחות 30 גיגה כונן והייתי מ…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by redead,

מדובר בנייד שמשמש המון לצפיה בסרטים חלקם בHD , כרגע הוא בעל כרטיס מסך און בורד ולמעשה המעבד צריך לעבוד הרבה בקידוד, אני רוצה להשקיע סכום מינימלי+ בכרטיס מסך עצמאי למטרה הזאת. כמה צריך לעלות העסק? בנוסף אני רוצה להחליף את הכונן הקשיח , ראיתי שיש Scorpio 320GB 5400RPM 8MB Sata ב340 שקל , עושה רושם משתלם . לקחת אותו אם משהו אחר?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by ftzahi22,

טוב אז ככה : 0 6274 Sunbeam Samurai Gaming P/S not include Silver Case 339.00 ¤ 1 339 ¤ 1 6515 NEC ND-3540AW 16/8/4//48/24/48 Bulk DVD±R/RW 339.00 ¤ 1 339 ¤ 2 6493 AMD Athlon 64 3500 Venice Socket 939 Tray 1629.00 ¤ 1 1629 ¤ 3 6231 Arctic-Cooling Highend Low Noise Freezer 64 CPU Cooler for AMD64 179.00 ¤ 1 179 ¤ 4 2443 Citizen/Sony/Mitsumi Black 1.44MB 3,5" FDD 55.00 ¤ 1 55 ¤ 5 2623 Seagate 160GB 7200 rpm 8MB Buffer NCQ Serial ATA HDD 579.00 ¤ 1 579 ¤ 6 1222 Microsoft K4900124 Multimedia Keyboard 89.00 ¤ 1 89 ¤ 7 6565 MSI K8N NEO4 Platinium Soket 939 Motherboard 939.00 ¤ 1 939 ¤ 8 4044 GeIL 1GB (2x512MB) DDR 3200 Value Dual Channel Memory 639.00 ¤ 1 639 ¤ 9 3190 …

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by esaly,

היי חבר'ה! שבת שלום! מצאתי עיסקה ממש טובה לגבי המחשב הזה...אני יכול להשיג אותו ב1K. אני סטודנט ומחפש משהו קל יחסית ואיכותי לגלישה - מקסימום צפייה בסרטים. אני יודע שהוא בנוי ממש טוב כיאה לIBM. מישהו פה מכיר אותו ויכול לתת חוות דעת? המון תודה מראש...

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. * מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס, צפיה בסרטים * גודל המסך? 15 אינץ' ומעלה * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? סטנדרטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?- כן, HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח- רגיל, לפחות 500GB * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לאו דווקא בינלאומית אבל אחריות של 3 שנים! * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא משהו ספציפי מה שעוד חשוב - מעבד i3 לפחות וזיכרון 4GB לפחות. השוק רווי בהרבה מאוד ניידים במפרטים הנ"ל, לא יודע לגבי טיב המחשבים, אשמח לייעוץ.... תודה \…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים