ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
אהלן, עתיד להיות סטודנט להנדסת חשמל באריאל. האם הasus zenbook 13 הוא מחשב טוב בטווח המחירים שלו? או שיש משהו עדיף? בעיקרון.. לא חשוב המשקל. לגבי רעש, יכול ללחוש לי בזמן השיעור רק שלא יפריע לאחרים. לא מתכוון להשתמש בו למשחקים מדי.. מלבד שימושו הייעודי, כניראה אראה בו סדרות, ואולי אשחק לול (לא קריטי). הבנתי שצריך מעבד טוב כמו הi7 ו8 ראם לפחות. כרטיס ssd, וכרטיס גרפי נאה. עוד משהו? בכל מקרה, אשמח להמלצות אחרות.. אפילו במחירים יותר מפתים אולי. מוכן להוסיף אבל עוד כסף אם נחוץ. ואין לי בעיה שלמחשב לא תיהיה מערכת הפעלה. אתקין פרוצה. תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום תותחים! ברצוני לרכוש מחשב גיימינג בתקציב עד 4000 ש"ח. הבעיה היחידה היא שאין לי שמץ של מושג בנושא בעצמי וחברים הפנו אותי לאתר הזה כדי לקבל עזרה! אז אני נתון בידיכם. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 4000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? במידה והשדרוג משמעותי ניתן לחרוג בעד 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, בדגש על משחקים שיצאו בשנה האחרונה MKX, Witcher, Inquisition וכ"ו. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא נדרש ציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך, עכבר, מקלדת…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות? התקציב הוא 2500ש"ח ללא חריגה. 2. מטרות המחשב? המחשב ישמש לעבודות בסיסיות כגון : אינטרנט, אופיס ומשחקים כגון: PES09,GTA:sa וכו'. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? ללא ציוד הקפי 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? אין צורך בכונן DVD משום שנרכש אחד לפני כחודש. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? הדבר החשוב הוא בעיקר דגש על כמה שפחות שקט, בהתחשב במה שמאפשר התקציב, עיצוב המחשב לא חשוב במיוחד. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? יש צורך בהרכבת המחשב במעבדה, אין צורך …
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם )) אפשר גם נגיד לחרוג עד 100-200 שקל גג גג גג. סך הכל רוצה מחשב למשחקים (לחבר) שיריץ את רוב המשחקים החדשים על הגדרות בינוניות - גבוהות. אם אפשר אפילו לקצץ במחיר זה יהיה קטלני למרות שאיך שהבנתי זה בערך המינימום למחשב למשחקים שימו לב - המסך שלו 19" והוא לא משנה אותו מה שאומר שרזולוצייה נמוכה יותר = הגדרות גבוהות יותר במשחקים. אבל למקרה שהוא כן יחליף, אז תנו לי בבקשה 2 מפרטים - אחד זול נגיד ל19" ועוד אחד ב3000 עם חריגה מקסימלית של 200 שקל אבל עדיף בלי לחרוג. עדיף לבנות באייבורי ועדיף לוח אם חדש בשביל שיפורים עתידיים של כרטיס מסך. אה - ומעבד של אינטל. באמת תודה לכולם!!!! 8)
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני צריך עזרה לבחירת מארז וספק עד 5000 ש"ח רצוי שהמארז יהיה יפה אבל יותר חשוב שיהיה טוב ונוח וגם ספק טוב שלא נדפק... אני לא מתכוון לקנות את זה...וקשה לי להסביר למה זה אבל אני צריך את העזרה דחוף לשעה הקרובה אז בבקשה מי שיכול לענות עכשיו ולא עוד שעתיים אחרי תהליך השליחה של ההודעה יעזור לי מאוד... אה וכן אולי 5000 ש"ח נראה לכם ממש ממש הרבה רק לספק ומארז אבל בגלל שאני לא קונה את זה ואף אחד לא יקנה את זה זה רק בשביל איזה עבודה...אז תתפרעו...אבל עדיף איזה 2000 ש"ח לשניהם... תודה...
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מדגם: DC7100 CMT 3.0GHz 1Gb עם המפרט הבא: Standard description: HP dx5400 Convertible Minitower Base Unit ALL 1.44MB Floppy Drive CMT 48X CD-ROM Drive Intel P4 - 530 w/HT Thermal Kit - dc7100 CMT 1GB PC3200 DDR400 DIMM (2x512) Country Kit dc7100-Israel - Hebrew localization [P2770AV#007]Standard Delivery Maple Restore CD License Microsoft Windows XP Pro-Europe - English localization HP USB scroll mouse carbonite 80GB Serial ATA 7200RPM Hard Drive 1st 2004 Standard Keyboard USB-Israel - Hebrew localization המחשב מגיע כולל XP PRO ברישיון... עלות החבילה USD 812 + מע"מ עריכה: המחשב מגיע עם 3 שנים אחריות תוך 48 שעות בבית הלקוח. האם כדאי לקנות מחשב כזה כמשתמש ביתי ? שימושים…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב HTPC עם מעבד ישן intel core 2 due E8400 עם לוח אם של אינטל microATX ועם 4gb ddr2 אבל כרטיס מסך חדש יחסית gtx460 המחשב כבר לא עובד כל כך טוב ורציתי לדעת האם כדאי לי להחליף את המעבד לאחד חדש וזה יעזור או שעדיף להחליף כבר את כל המחשב. אשמח לקבל גם הצעות לוחומרה, כמו כן אני רוצה שהמחשב יתמוך בפורמטי אודיו חדשים כמו Dolby Atmos ויאפשר צפייה בתוכן ב4K. אין לי תקציב כי אני לא יודע כמה כדאי להוציא במצב כזהת אבל אשמח לאפשרויות הטובות ביותר גם אם זה יעלה הרבה. תודה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי את החלקים האלו בבית: כרטיס מסךEvga8600GT Corsair DHX XMS2 Dominator Dual Channel 2048MB PC8500 DDR2 1066Mhz Memory with Dominator Airflow Fan Thermaltake Tsunami +window Intel Q6600 Retail - G0 Stepping SLACR מסך- LG LCD 19" L1970HR עכשיו... אני צריך שתיבנו לי מפרט מלא ותשלימו את מה שחסר ושהיה מאוזן,המחשב מיעד לOC קירור למעבד. ספק כוח. דיסק קשיח. לוח אם. שלא יעבור את ה- 2550, ושלא יעלה על המחיר. תודה
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 10-12 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?כן לנצל בשביל זה הוא קיים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?רצוי שלא אה.. 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?Gaming א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב אה כול משיש לי בסטים אה יותר מידי כידי לכתוב פה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדו…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר ימבה עיונים בהרבה פורומים הבנתי שבשביל לנצל כ. מסך טוב חייבים גם מסך טוב. הפנמתי, קראתי והגעתי למסקנה (כמעט סופית) שאני אקנה את ה-DELL 2007 (עולה בערך 2500 ש"ח). נשאר לי 5500 ש"ח לשאר המפרט. הדרישות שלי מהמחשב (והבקשות מכם): 1. אין כוונה לבצע OC (לא מספיק מבין בזה ובנוסף, דיי עצלן). 2. שיהיה שקט. 2. עבודה מרובה במסמכים. 3. תמיכה ביישומים רבים במקביל. 4. חשוב לי שהמחשב יתמוך במשחקים החדשים ביותר בצורה חלקה. 4.1 אין לי בעייה לרדת כרגע בעוצמה של כרטיס המסך ולהמתין ל-DX10 עוד שנה. חשבתי על X1950PRO או להמתין קצת לדור ביניים בעוד חודשיים. תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך טיפה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (לרוב), עריכת תלת מימד (חובבני עד מקצועי), עריכת סרטים ואוברקלוק. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). CINEMA 4D, 3D STUDIO MAX, ZBRUSH ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CRYSIS2 Battlefield 3, COD MW3 וכד' .. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 32 בעתיד אני קונה DELL U2311H -…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי יש לי מחשב עם מעבד פנטיום 3 450 שכבר די גוסס אז אני רוצה להחליף לוח אם, מעבד, כרטיסי זיכרון ואני עם צריך מארז, ספק ודברים שחייבים, עכשיו, יש לי כבר HD אחד של 40 ואחד של 80 חיצוני שקניתי היום הכרטיס מסך שיש לי זה ג'י פורס 2 ורציתי לדעת אם זה כלכך קריטי בעריכה שאני אחליף אותו? כי אני לא ממש משחק במשחקי מחשב... וכרטיס קול, מסך וכל הציוד היקפי לא צריך... תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברי הקט שמו ביג גיי מתכוון לרכוש את הערכה הבאה במחיר מבצע מה שאנו רוצים לדעת אם רוב הרכיבים הנ"ל שווים או שהייתם מציעים תחליפים אחרים Gigabyte GA-8SQ800 Ultra SIS 655 Motherboard (DualDDR,AGPx8,ATA133 RAID,5.1 Sound,1394,LAN,USB 2.0) ----------------------------------------- Intel Pentium IV 2.66GHz 512K 533MHz Socket 478 CPU BOX ----------------------------------------- DDR-RAM 256MB 3200 Samsung Original Memory X2 ----------------------------------------- DVD-ROM Asus 16/48 Retail ----------------------------------------- Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive ----------------------------------------- ATI Radeon 9500 PRO 128MB DVI Bulk Video Card -------------…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב הרכבתי את המפרט לפי העדפות ודעות מהפורום תגידו בבקשה אם יש משהו לשפר מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB + Thermaltake V1 כמות: 1 - מחיר: ¤1602 לוח אם: Abit IP35 כמות: 1 - מחיר: ¤776 מארז: NZXT Lexa Aluminum No PSU כמות: 1 - מחיר: ¤642 ספק כוח: Enermax Liberty 400W 30A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤382 זיכרון: OCZ 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) Reaper CL3 כמות: 1 - מחיר: ¤505 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל בדיקות כמות: 1 - מחיר: ¤5 סה"כ: ¤3912 + Twintech nVidia 8800GT 512 Heat Pipe version PCIe 1185 סה"כ 5097 בבקשה לא לסטות יותר מדי אני רוצה לקנות גם צורב dvd חדש. אה וגם לא צריך hd/ציוד הקפי או כול דבר שלא צופיע במפרט. תודה מ…
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה להתחבר לראוטר ולא מצליחה. מחשב נייד של מישהו אחר שנמצא לידי כן מצליח להתחבר. כאשר אני נכנסת לפרטי ההתחברות אני רואה שרשום קישורית מוגבלת או חסרה מה זה לעזאזאל? ואיך אני פותרת את הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות נייד. עוד אין לי תקציב או דרישות ואני רק לומד את הנושא בינתיים. שמתי לב שבניידים שראיתי יש רק סוללות 6 תאים. לכמה זמן בערך בשימוש סביר של גלישה ועבודה רגילה (לא משחקים) על המחשב מספיקה סוללה כזו? האם יש מחשבים עם סוללות יותר חזקות (יותר מ-6 תאים)? מה טווח המחירים שלהם? והאם סוללה חזקה מחזיקה בהכרח יותר זמן? תודה על התשובות
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלוום לכולם. מבקש מפרט בתקציב של 3000 ש"ל לצרכי צפיה בקבצי 4K UHD. אין צורך במארז וספק היות שהכל יורכב במארז NZXT ALFHA וספק CORSAIR VS650. אבקש המלצה לכונן קשיח בעל איחסון גדול. האים יש צורך בכרטיס מסך?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעיקרון המפרט לבן דוד שלי הוא לא "גיימר כבד" הוא בכיתה ד' ואוהב לשחק במחשב... השימושים של המחשב יהיו למשחקים (כאילו דאהה) ולאינטרנט. וכמובן לישומיי אופיס... המפרט הוא מפרט כולל ציוד הקפי, יש להם מחשב ממש ישן (פנטיום 1\2) אז אי אפשר לקחת כלום חוץ ממסך. EPOX 8RDA+ NVIDIA Nforce 2 AMD 641 ש"ח AMD ATHLON XP 2400 - גוף קירור + מאוורר למעבד : Spire falconRock II 567 ש"ח + 49 ש"ח TwinMos 256MB PC 2700 DDR 485 ש"ח Maxtor 40GB 7200RPM 390 ש"ח ATI RADEON 9500 PRO 128MB RETAIL 1,303 ש"ח CD Lite on x 52 Retail 119 ש"ח Mitsuni floppy 1.44 51 ש"ח Simbadda 201H Grey USB Front 400W Case 185 ש"ח …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה בקשר למעבד AMD Turion II Dual-Core Mobile Processor P520: מבחינת ביצועים, לאיזה דגם של מעבד מחברת intel אפשר להשוות את המעבד הזה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מוזיקאי שרוצה להקליט ולערוך סאונד, לרוב בתוכנת qBase 5. יש לי כרטיס קול חיצוני טוב ומסך, כך שהם לא צריכים להכלל במפרט. חשוב לי לפחות 4 ג'יגה זיכרון, הארד דיסק שיכיל את כל ההקלטות, ובנוסף שהמחשב יפעל בצורה שקטה ככל האפשר על מנת שלא יפריע בהקלטות. אם זאת לא תוספת כספית רצינית, שיהיה אפשר לראות סרטים במחשב. תודה רבה מראש, רועי.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כול התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, עריכה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר, סוני וגאס After Effect ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA V, Battlefield 1, Call Of Duty, The Witcher 3 וכדומה, על אולטרה 1920X1080 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080, 24 אינץ -לאילו הגדרות גרפיו…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
4th of july שמח לכולם אני בארה"ב כרגע ואני רוצה לחזור לארץ עם לפטופ שיאפשר לי להתנייד בין דירה בתקווה שתהיה לי\בית של ההורים\לימודים מטרות המחשב: 1. מולטימדיה - יחובר בחיבור HD לטלויזיה 42 ולמערכת רמקולים 5.1 לכן צריך להיות 1080p ואם יש חיה כזו גם יציאת SPDIF 2. פוטושופ - עריכת תמונות (אני עובד כצלם ומצלם כתחביב) 3. בעדיפות נמוכה - משחקים *גודל המסך: 15-17 *משקל רצוי: לא איכפת לי שלא יהיה אולטרא בוק אבל בתחום הסביר לקחת בתיק ללימודים (כבר יש לי תיק מתאים ללפטופ 17) * זמן סוללה: פחות קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI ואם אפשרי SPDIF (לא מצאתי לכן אני שואל פה) * בלוטות: בהחלט * גודל מינימלי של כונן קשיח: ממש לא משנה * כונן CD/DVD? צורב: חובה צ…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, שלום רב, זו הפעם הראשונה שאני מנסה לכתוב בפורום, אז אשמח להצעות שיפור בדרך העברת המסרים שלי ! העיקר - הנני מעוניין לרכוש מערכת רמקולים בסך 400 ש"ח, חלקן עם דרייבר וחלקן ללא. דוגמא זה רמקולים של מיקרולב. איך אוכל לנצל את המירב מכרטיס הקול שלי? האם דרייבר של רמקולים ב- 400 ש"ח טובים יותר/ פחות מכרטיס הקול שלי? האם זה מתנגש/ מחליף אחד את השני ? בתודה מראש,
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם קיבלתי את ההצעה הזאת למחשב גיימינג ב ksp והייתי מעוניין לדעת עם זה המקסימום שאפשר להוציא בתקציב של 3300 שקל בלי כרטיס מסך? ואיזה כרטיס מסך הכי מומלץ בתקציב של 1500 שח עם חריגה של 300 ? תודה רבה לכל העונים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עריכה: לא יודע איך הפוסט עלה בטעות בפורום תמיכה טכנית. מנהלים, אנא להעביר לפורום המתאים (מפרטים). תודה חבר שלי עובד כגרפיקאי בתוכנות אילוסטרייטור, פוטושפ, אינדיזיין. הוא ניגש לחנות מחשבים עם תקציב של כ-8000 ש"ח לקניית המחשב וציוד הקפי. המוכר נתן לו מפרט מתאים שמנצל את כל התקציב ואפילו חורג במעט. אין לי כרגע את המפרט ביד, אני רק יכול לציין ממה שאני זוכר שהוא כלל זיכרון של 4X4 ג"ב. כונן SSD + כונן 1 ט"ב לנתונים. ומעבד מרובע. יש לציין שהציוד ההיקפי תופס רק כ1000 ש"ח מהתקציב. אני טענתי באוזני החבר שזה זריקת כסף לפח. מכיון שבגרפיקה דו מימדית לדפוס - אף פעם הוא לא ינצל את החוזק של המחשב הזה. ואם הוא רוצה להנות מהעבודה על מחשב עדיף שיקח כסף מהתקציב ויקנה מזגן למשרד... אך החבר עד…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-