ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
שלום! קוראים לי רן מהרצליה . אני חדש פה. וההורים שלי רוצים לקנות לי מחשב טוב ב12,000 אלף אני לא מבין במחשבים,אז אם אתם יכלים לעשות לי משהו טוב למשחקים. תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד של ג'יגהבייט והעכבר שלו עושה לי בעיות הוא בוחר לי לפעמים לבד בדברים שאני לא לוחץ עלייעם ניגשתי עם המחשב למור לוי והטכנאי שם אמר לי שזאת בעיה במערכת הפעלה התקנתי ווינדוס אחר ועדיין הבעיה נמצאת אבל היא פחות ממה שהיה ליפני זה אבל היא עדיין קיימת וזה מעצבן אני ישמח לדעת אם יש פיתרון לדבר הזה תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני מוכן להשקיע 8000 שקלים אפילו יותר אם צריך אני רוצה נפח כונן גדול לפחות טרה בייט אני רוצה מסך 22 אינץ' בלוחות אם אני פחות מבין לא יודע מה כדאי וגם כרטיס מסף לא ממש מבין אבל אני רוצה כרטיס טוב שאני אוכל להפעיל עליו משחקים חדשים חלק אני רוצה צורב DVD מעבד אני רוצה חזק, אמרו לי שהQUADCORE לא עובד טוב על הWINDOWS XP ומצד שני הבנתי שווינדוס ויסטה סתם עושה בעיות ולא שווה את כל התצוגה החדשה וזה כל שאר הדברים גם שיהיו ברמה טובה, הרבה זכרון שהכל ירוץ חלק אני רוצה מחשב תותח ולא אכפת לי להשקיע אפילו יותר מ8000 אז זה יהיה משהו טוב תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לוח אם GIGABYTE GA-M56S-S3 38485 מעבד AMD Athlon 64 X2 5600+ Socket AM2 Box AMD1170 זכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL4 Special Ops OCZ2SOE6672GK כונן קשיח Western Digital WD3200AAJS 320GB 3200AAJS מארז ללא ספק Thermaltake Armor-Jr VC3000BWS ספק כח ThermalTake TR2 420W W0061R כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon X1950PRO ULTIMATE 256MB PCIe NCX1950-ULT קרור למעבד Thermaltake V1 TT-CL-P0401 הרכבת מחשב + ובדיקת מעבדה + בדיקת מאמץ למחשב (למחשב חדש בלבד) מה אתם אומרים על המפרט הזה? מישהו המליץ לי על זה. אני אוהב את המארז של ט'רמל טייק.. אני צריך עכשיו רק צורב DVD שתומך בLIGHTSCRIBE ואני לא בטוח לגבי הספק ( הוא יחזיק הכל ? )
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב נייד חדש לשימושים כלליים ולמשחקים.תקציב עד 800$. מה דעתכם על המפרט של המחשב הבא: http://www.gateway.com/systems/product/529668643.php נ.ב., אני גר בארה"ב תודה שרון
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חבר'ה, אני מעוניינת לקנות מחשב נייד של hp ואלו ההצעות שקיבלתי: HP Pavilion dv5-1160ej FZ512EA ב-4500 ש"ח HP Pavilion DV6-1340 ו- HP Pavilion DV5-1060EJ FM560EA לגבי שניהם עדיין אין לי הצעת מחיר. מבחינת רוב המפרט הדמיון בין הדגמים גדול, ההבדלים העיקריים מתבטאים במערכת ההפעלה (הבנתי שיש תלונות על הויסטה בזמן האחרון, זה נכון?), דגם המעבד (T6600 מול P8400) מהירות הדיסק הקשיח וכרטיס המסך ( NVIDIA® GeForce® 9200M GS מול ATI Mobility Radeon HD 4650). המחשב מיועד לצפייה בסרטים, משחקי תלת מימד, מוזיקה ושימוש בתוכנות האופיס השונות. השאלה שלי היא כזאת: עד כמה ההבדלים האלה מהותיים לצורך השימוש היעודי במחשב? איך מתבטא בפועל התפקוד של המעבדים, מה יותר טוב משניהם? האם יש דברים נוספי…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה למחשב נייד לצורכי אוטוקאד סקצ'אפ ווי-ראי(תוכנת רינדור) מסך: 15.6 אינץ משקל: לא קריטי במיוחד רק שיהיה נורמלי סוללה: לא דרוש זמן ארוך במיוחד כמובן שאם אפשר אז עדיף מעבד צריך להיות i7 זיכרון לפחות 6 ג"ב כרטיס מסך צריך להיות די עוצמתי, אני לא מחפש איזה GTX אבל משהו ברמה גבוהה מספיק אשמח לשמוע לגבי המחשב הזה : http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=11314&perur=2&t=1&c=320 אני יכול להשיג אותו ב5000 ש"ח. האם הוא שווה את זה או שיש משהו יותר טוב במחיר נמוך יותר? תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
והאם לדעתכם הם שווים כ 1500 שקל מחשב שולחני חזק מבוסס מעבד 4 ליבות דגם q6600,לוח אם של אינטל,4gb ram ddr2 800 mhz,כרטיס מסך: gtx 460 evga 768mb,דיסקים קשיחים: 160gb 160gb,ספק: 500W,צורב dvd,מארז חדש מקצועי ומרווח,הכרטיס מסך עוד באחריות לשנה בערך(ksp)לא בשבת. 3:29pm או זה באותו מחיר:מעבד Q6600לוח Abit AB9-Quad-GTזכרון 4GBכרטיס מסך : ATI HD5870ספק כוח: Thermaltake Litepower 700Wקירור: Thermaltake Big Typhoonדיסק קשיח 500GB
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד, אשר ישמש אותי לצרכים הבאים: 1. עבודה משרדית רגילה. 2. סטודנט, דברים שקשורים לתואר (חישובים ב-Wolfram, אוליי). 3. פיתוח תכנה. הדבר כולל מבחינתי סביבות פיתוח, קימפולים (אוליי כבדים - Kernel), שימוש ב-Windows וגם ב-Linux (אני נוטה ל-VM בתוך Windows ולא ל-Dual Boot). 4. מדיה. קצת עבודת Photoshop ועריכת וידאו/אודיו. 5. משחקים (עדיפות נמוכה מבחינתי). כמו כן, אני מעדיף לשלם עכשיו קצת יותר, כדי לקבל מחשב, שיישאר חזק למשך הרבה (יחסית) זמן, ולא להרגיש כבר בעוד חצי שנה, שהמחשב שלי מיושן. התקציב שלי מבחינתי הוא כ-6000 ש"ח, אך הדבר צריך לכלול גם מסך (גדול וטוב - 22", ועדיף 24", אם נכנס בתקציב. ד"א, אשמח לקבל המלצות גם לגבי זה), מקלדת (עדיף ארגונומית)…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברס, אני זקוק למחשב All in one. ראיתי בחנויות מחשבים שזה בעצם מסך שהוא גם מחשב (טאץ). אני זקוק למחשב זה היות ואין לי כל-כך הרבה מקום בבית. אני מחפש מחשב All in one שיוכל להריץ GTA V החדש - ובכללי את המשחקים החדשים היום בשוק על הצד הטוב ביותר. אשמח לעזרתכם. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניינת לבחון את 3 המחשבים שאני מתלבטת לגביהם: לבדוק שהמקלדת נוחה לי, לבדוק אם המסך המבריק של המחשב עם הטאצ' יפריע לי ובקיצור להתרשם מהם ויזואלית. באייבורי ובKSP אין מחשבים בתצוגה, בבאג יש מחשב אחד שכלול ברשימה שלי-Y2P ואת השאר אין. סרטונים ביוטיוב לא ממש עוזרים לי ואני לא מכירה אף אחד שיש לו את המחשבים האלה. יש לכם רעיון לגבי איזשהי חנות עם תצוגה רחבה יותר שעשויה לכלול את לנובו u430P לנובו פלקס 2 14, ו-Y2P של לנובו? תודה מראש על העזרה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 CS:GO וכ'ו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חבר'ה, אני מחפש מחשב לבן-דוד שלי המיועד למשחקים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך למרות שהתקציב דחוק ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF4 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כנראה 22Inch -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני-גבוה …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האלן חברה אז ככה חשוב לי שהמחשב יהיה מהיר ושקט דיסק קשיח - 250-320 לא מעבר לזה בשום מצב מסך - שיהיה סבבה ויאפשר צפייה כרטיס מסך - השימושים הם משחקים כמו nfs mu וכ"ו כרגע לא משחקי טופ לא מתוכנן oc כרגע...אם החנות מספקת באחרויות סבבה אם לא אז פשוט קרור לא סטוק אבל לא מטורף מקלדת ועכבר - לא משהו יוצא דופן מעבד וזכרונות - לא חשוב שאני עובד עם תוכנות שמנצלות 4 ליבות ... אז חשבתי אולי על כפול ליבה חזק מה אתם אומרים? לגבי זיכרון מהירות חשובה לי שהמחשב לא יתקע ושאני יוכל להריץ הרבה תוכונת ביחד זה מאוד חשוב!!! הפעלת הרבה תוכנות ביחד אז ניראה לי מינימום 2G אם ראייה ל4G .. מכיוון שלא מתוכנן oc אז התזמונית לא הכי משנים ולכן לא אמור לעלות הרבה 4G לפי מה שאני מבין.. אז ב…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לקנות מחשב לעבודה. המחשב יריץ Windows xp pro, Vmware, Visual studio 2008, SQL Server 2008 ועוד כלים לתכנות. דרישות המינימום של המחשב: 4GB זכרון מעבד 8400 לפחות כרטיס מסך פחות חשוב לי. אני לא מתכוון לשחק במחשב, חשוב מאוד שתהיה יציאת HDMI. מסך 15.4 לא פוסל גם מסך 14 אינץ' המשקל פחות חשוב אורך סוללה סביר, אני לא מסתובב הרבה בדרכים. אני מניח שתמיד תהיה לי נקודת חשמל קרובה. דיסק קשיח לפחות 200 ג'יגה WIFI - יהיה נחמד אם יתמוך בפרוטוקול N 3-4 כניסות USB2 אחריות לשלוש שנים צורב DVD. תוספים שיכולים להיות מחוץ למסגרת המחיר: Docking Station - מאוד חשוב. אני רוצה לפחות בבית שלי לעבוד כמו בנאדם. כמה זה עולה??? תודה רבה ארז תיק נשיאה לא משהו יקר מידי אך שישמור על ה…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן.. זוכרים אותי? שאלתי לפני איזה שבוע בקשר למפרט.. אז עכשיו הגענו למפרט כמעט סופי. מעבד - ?Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB? לוח אם - ?DG965WHMKR s775 Conroe, DDRII 800, PCI-E? זכרונות - סטיק אחד של 1G Kingston DDR2 667mhz הארדיסק - ?160GB 7200RPM, 8MB, SATA II? WD כרטיס מסך - X1650 Pro 512MB, DDRIII, TV, DVI, PCI-E מארז - HJA-291 MIDI 500W Max, 18cm Fan Black כל זה ב3800. המפרט נבנה מKSP. במארז יש ספק מובנה 500W נכון? עכשיו...אני צריך את הדעה לגבי כל חלק, האם משתלם.. בקשר לכרטיס מסך אנחנו עוד לא סגורים...איזה כרטיסים יש ב900 שקל פלוס מינוס. יאללה אני סומך עליכם תודה רבה...
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים,אשמח בבקשה להמלצות על מחשב נייד למעצבים גרפיים מתחילים,צריכה לקורס חדש שאני מתחילה. וגם שלא יהרגו לי אתה הכיס.(תקציב של עד 5000)
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המפרט מיועד למשחקים והוא לאחיינית שלי.. הלכתי למרדנית הציעו לי מפרט ב 3490 ש"ח מה אתם אומרים עליו ואיך ניתן לשפר? מעבד מעבד AMD Athlon 64 3200+ Venice S-939 לוח אם Gigabyte GA-K8NF-9 939 זיכרון זיכרון Kingston 512M Kingston DDR 512MB PC3200 400Mhz דיסק קשיח Western Digital 80GB 7200RPM 8MB S-ATA 2 כרטיס מסך LEADTEK GeForce 6600 PCX 256MB +TVD צורב DVD DVD צורב ND-3550A DVD ±R/RW x16 (Dual Layer) כונן 1.44 כונן 1.44 Mitsumi 1.44 מארז ג'נרי רגיל... FRONTIER/ 009-12CM 500W בקשר למארז והספק לא רוצה משהו שהוא יקר... שישאר ג'נרי... נתנו לי את ההצעזה הזו במרדנית ב 3490 ש"ח מה אתם אומרים? ומה צריך לשפר? תודה
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אין תקציב משוער, זו שאלה די כללית. מחשב לשימוש ביתי, סרטים וגלישה בעיקר... כולל מסך 23 של DELL. אני לא מבקש המלצה למפרט אלא על מחיר משוער. (מחיר שיהיה כולל המסך)
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אודה על הצעת מפרט למחשב ביתי (לא משחקים) עלות עד 2000 ש"ח תודה רבה
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו כאן בפורום היה אמור לקבל Fujitsu LifeBook T5010. האם יש חדשות בנושא? ואיך Lenovo ThinkPad X200 בהשוואה לFujitsu מבחינת איכות, תמורה וכו'..( מעבר למעבד יותר חלש.).
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום המופלא אני צריך את עזרתכם בקניית לפטופ-מחשב נייד לצורכי גריפקה [ פוטו-שופ] אוטקד ודומיהם הייתי שמח אם תמליצו לי על לפטופ שעונה על הדרישות של עד 10 אלף שקל תודה מראש לכל החברים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום שלום! אני עוברת דירה ואין לי מקום לקחת את המחשב הנייח שלי ועל כן אני קונה מחשב נייד. כרגע ברשותי מחשב נייד ACER ASPIRE ONE אבל הוא מאוד חלש ולא מתאים לצרכים שלי. * מטרות המחשב? גלישה באינטרנט, אופיס, מעט משחקים לא כבדים אבל גם לא קלים, צפייה בסרטים HD מאוד חשוב לי שתהיה אפשרות לעבוד על מספר יישומים במקביל (word, excel, firefox, IM softwares וכו')- שהמחשב לא יהיה איטי. וצפייה ב HD בצורה חלקה. המשחקים פחות חשוב. * גודל המסך? אני אשמח אם המחשב יהיה גם נייד אבל עם מסך לא יותר מדי קטן..... מאוד לא סגורה על גודל המסך * משקל רצוי? כמה שפחות ונראה לי שעד 3 ק"ג זה עדיין מאפשר ניידות קלה- אשמח אם תתקנו אותי אם אני טועה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? בעבודה על המחשב עם מספר תו…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תנו אותה בדירוג (: מעבד: E6300. לוח-אם: GB DS3. הארד דיסק: 250SATA2 16MB. כרטיס מסך: לידטק 7950GT 512MB. זיכרון: geil 512X2 DDR2 667MHZ. ספק: FSP 400 nois taker. מארז: transformer black. קירור למעבד: ביג טייפון. שאלה: האם יתאפשר לי לעשות OC לפחות לתדר ה-3GHZ עם הרכיבים? הכל ב-5200!!! בבקשה תגובות.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? אופיס, סרטים, מוזיקה וכו'. לא מיועד למשחקים. * גודל המסך? עד 13, עם עדיפות ל-12 * משקל רצוי? עד ה- 2 קילו, עדיפות לפחות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? נדרש, לפחות חמש שעות עבודה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? הייתי רוצה יציאת eSata וdisplay port, או משהו בסגנון * בלוטות? חובה. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160 ג'יגה, רק 7200, לא פחות. * צורב DVD? לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לנובו, דל. אם יש אופציות נוספות אני פתוח להצעות. יש לי כרגע מחשב עסקי רציני e6400, שקניתי אחרי התלבטות ממושכת כאן בפורום. אני מעוניין לקנות מחשב יותר קטן, באותה איכות בנייה [חשוב ביותר] מכוון שזה פרוייקט…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-