עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ordatz,

שלום אנשים , אני צריך עזרה בקניית מחשב , הרבה פה יותר מבינים ממני אז אם תוכלו לעזור אשמח מאוד. הסכום שאני רוצה להשגיע הוא עד 3000 שקל. אני רוצה לקנות מחשב ויש לי אפשרות לקנות אותו פה בארץ ובארצות הברית. אני רוצה שהוא יגיע אחריות. אז ככה: גודל מסך: רצוי כמה שיותר גדול במחיר שאני מוכן להשקיע. משקל רצוי:לא משנה סוללה:רצוי שתחזיק הרבה זמן בלוטוס,מצלמת אינטרנט:רצוי שיהיה כונן קשיח:מהירות - 7,200 סל"ד , זיכרון פנימי של 8 ג'יגה מינימום , צורב DVD רצוי שתהייה אחריות בינלאומית אם אני קונה אותו בארצות הברית ואין העדפה כלשהי לחברה מסוימת.. *רצוי כרטיס קול וכרטיס מסך טובים. תודה רבה לכל העוזרים .

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. . מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך עם אפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-400 ש"ח עם זה קריטי .. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים, ותכני HD וגלישה באינטרנט.. משחקים כגון - Crysis 2 Black Ops Call Of Duty וכל האלו החדשים.. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) ..? ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BO2 CallOfduty Far Cry 3 ועוד כמה משחקים חדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) גודל מסך…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Badi_Mami,

לקחתי בכוונה קצת דברים יותר יקרים כי הקניה תחל רק בתחילת שנה אחרי החופש הגדול הבאה ובטוח יהיה ירידת מחירים. הרכיבים שאני צריך רק זה:מעבד,לוח אם,זיכרון פנימי,כרטיס מסך,ספק,וצלע קירור של המעבד.כל השאר יש לי וחדשים המפרט מחשב יהיה להכל,משחקים,אינטרנט,תוכנות,מוזיקה,אופיס וכ'. זיכרון Mushkin 256MB PC2700 CL2 Blue מחיר: כל יחידה 329ש"ח לוקח שתי מקלות זיכרון 658 שניהים ביחד http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_90_468_730&products_id=3182 מעבד AMD ATHLON XP 2500 Barton 512K מחיר: 613 ש"ח http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269_75&products_id=3658 לוח אם ABIT NF7-SL ver 2.0 Nforce 2 AMD מחיר:680 ש"ח http://www.pandas.co.il/product_info.ph…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by saarxee,

זה: http://www.tms.co.il/preview/spec/1npqdm72 או זה: http://www.tms.co.il/preview/spec/wyelvk63. השימושים הם גיימינג כבד (משחקים מודרניים של היום, כדוגמת BF3), ועריכות גראפיות בפוטושופ ועריכת וידאו בסוני וגאס. (העריכות יהיו ברמה חובבנית). כלול מסך חדש בשניהם, דרישתו של הקונה הייתה מסך של 23 אינץ'. מה לדעתכם עדיף? גם כשמדובר בעריכה חובבנית, NVIDIA עדיפה על פני AMD, לא?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by levihaim,

הי, אני בונה מפרט ויש לי כמה שאלות של מתחיל בכח מה שקשור לחומרה בת שנה שנתיים ומבין בעולם המחשבים בכלל (לא להתבייש להשתמש במושגים "מפחידים"). המחשב יהייה משפחתי שזה אומר אינטרנט, אופיס, צפיה בסרטים ומוזיקה ומשחקים (בעיקר אסטרטגיה אבל לא רק). אני לא מעוניין בתותח על (אין תקציב) אבל בהחלט ברכיבים טובים מותאמים בעלי יכולת שידרוג. התחלתי כך : Athlon XP 2500+(512k 333) 8RDA3 (n-force2)sb,lan,USB2.0 או NF7 (nForce2)lan,usb2 256MB Kingston DDR 333 80 GB 7200 ATA-100 (8MB) 2/3 Lang. Rus or Arb Optical PS2 + roll transparent/black 17''V.M. PRO1403 או MAG מקביל אין צורך ב-CD או כונן 1.44 ההתלבטויות הן: 1. מה האבדל בין שני לוחות האם ? ה-chipset זהים אז מה האבדל ומה עדיף? 2. כמה ק…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by omri123,

לכל העוזרים שלום רכשתי HP Pavilion dv6-6140ej לפני שנה ושמתי לב כי האפשרות של התאורת מסך לא עובד בכלל, לא בשילוב על כפתור הFN ולא דרך האפשרויות של צריכת חשמל, לא משנה אם המטען מחובר או לא פשוט האופציה של בהירות מסך לא עובדת במחשב בכלל. מישהו מכיר/נתקל??

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by jeet87,

אני חדש פה ככה שאם חסר משהו אז תגידו לי... אני רוצה לקנות מחשב בתקציב של 2K למשחקים ללא מסך וללא ציוד הקפי ללא צורב ולא צריך הרכבה תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אהלן חברים, עקב המחירים הרצחניים בארץ החלטתי שאין ברירה ועליי להזמין מחשב נייד מחו"ל. שלושה חששות עיקריים: 1. לפי מחשבון העלויות, הסכום הסופי יוצא בערך 5,000 ש"ח (4800 ליתר דיוק). הפחד שלי הוא שבסוף אני יחוייב על 6,000. 2. נזק פיזי למחשב. 3. אין לי מושג בכלל איך עושים את זה?! מחירו המלא של הלפטופ הוא 999$ ואני רוכש מהאתר הרשמי של HP. מה שאני רוצה לשאול הוא: דרך איזו חברה אני מבצע את ההזמנה כך שיגיע בריא ושלם ושלא יפתיעו אותי במחיר. באתר של QSys הדגם עולה 6,800 והם מייבאים את זה אישי: http://qsys.co.il/items/534780-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-HP-Spectre-X360-13-4002dx אז השאלה אם הערכת המחיר של 5,000 הגיונית? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Eadan,

שימושים : הכל מהכל... אין עריכה גרפית, משחקים פה ושם.. המפרט הוא מחנות ולא מאתר ככה שאני מקווה שאני אכתוב נכון מעבד intel e6550 core 2 1333mhz לוח אם gigabyte 965pds3 זיכרון 2*1024 667 קורסייר דיסק קשיח WD sata2 360gb 16mb כרטיס מסך Gigabyte 8500gt 256mb רמקולים Eacan 2+1 מעץ (אותם אני עוד אבדוק בחנות) מארז ATX midi בלה בלה 500W מסך LG 1953TR ניגודיות 1:2000 ותגובה 2ms ויש גם DVI לא מבין בזה... צורב DVD של NEC מקלדת ועכבר פשוטים מחיר סופי : 4890 ש"ח מה דעתכם? תודה מראש!

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by louisaw,

אז אני מתחיל לימודים החודש ומעוניין לרכוש מחשב נייד שישמש בעיקר ללימודים אבל גם יוכל להריץ משחקים בשעת הצורץ. אחרי כמה חיפושים וגלישה בפורום, רשמתי לעצמי את הדגמים שלהלן: Asus N53SN: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=12996 Asus U36SD: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=13710 Asus K53SV: http://www.ivory.co.il/Product.asp?productid=7519 Asus K53SC: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=13805 הבעיה שאני לא מצליח להבין מה בדיוק ההבדל בין כל הדגמים הללו. למשל, יש הבדל משמעותי במחיר בין ה-K53SV ל-N53SN, אבל האם אני באמת ארגיש את ההבדל בין השניים בשעת השימוש? לשניהם יש אותו מעבד, ל-N53SN יש כפול זכרון אבל לא נראה לי שזה בכלל הכרחי, ל-K53S…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום הזמנתי מחשב נייד ומעוניין לשמוע חוות דעת עליו.. עד כמה הוא יריץ לי משחקים ועל איזה איכות.. משחקים כמו NBA 2K12 או BATTLEFIELD 3 הנה המפרט: XPS 17 2nd generation Intel® Core™ i7-2630QM processor 2.00 GHz with Turbo Boost 2.0 up to 2.90 GHz Genuine Windows® 7 Home Premium, 64-Bit, English NVIDIA® GeForce® GT 550M 1GB graphics 8GB Shared Dual Channel DDR3 Memory 750GB 7200 RPM SATA Hard Drive 17.3" FHD (1080p) 3D Display with 2.0MP HD Webcam Tray Load Blu-ray® Triple Writer (reads and writes CDs, DVDs, BDs) NVIDIA 3D Vision glasses ---- זה גם כלול אגב עלה לי 1300$ תודה רבה לכולם

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. חובה 512 זיכרון חובה AMD חובה לוח NF2 עם GF4MX440 מובנה כולל הרכבה והכל

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Rhinoc,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000-2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים / סטרימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן , LOL אולי GTA וכאלה -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם ה…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by NEUROMA,

שלום לכולם לאחר חיטוטים רבים ומכיוון שאני עוסק 90% בגרפיקה על ה CS4 ובאינטרנט האם באמת הלנובו החדש הזה שווא את ההשקעה ? LENOVO ThinkPad T410 2518-C3U 4GB 14 " עוד שאלה שצצה לי , אני קצת מפחד מכרטיסי המסך של אינטל האם כרטיס המסך שיש למחשב זה יעמוד בתהליכי עיבוד גדולים של ה CS4 ? איך השירות של לנובו בארץ למישהו יש מושג ? תודה רבה וחג עצמאות שמח לכולם ! שי ו. [br]פורסם בתאריך: 20.04.2010 בשעה 07:50:31 להל"ן המפרט המלא - http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=2609

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אהלן, יש לי כיום macbook air mid 2013 שאני מעוניין לשדרג... מפרט - 13.3" MacBook Air dual-core Intel Core i5 1.3GHz (4th generation Haswell processor), Turbo Boost up to 2.6GHz, 8GB RAM, 128GB Flash Storage, Intel HD Graphics 5000, 12 Hour Battery Life, 802.11ac Wi-Fi לגלישה/מסמכים או סבבה - אבל כשמעמיסים עליו מעבר (פיתוח/עריכת תמונות/קצת משחק בעריכת וידיאו) אני מרגיש שהוא חלש לי מדי. מבחינת ניידות - אני מנייד אותו לעיתים די רחוקות, זו בהחלט לא דרישה מהמחשב החדש אבל nice to have. חשבתי ללכת על אחד הטאבלטים שעם מפרט שקול ללפטופ (surface או מתחריו) - או לחלופין על מחשב שולחני. יש למישהו המלצה למחשב שיהווה שדרוג מור…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by ben389,

שלום, סבא שלי צריך מחשב חדש. הדרישות מהמחשב הם שיהיה שקט, עם מארז קטן ולהריץ WIN 7 דפדפן, אופיס וסקייפ. אני לא סגור על קונפיגוריציה. כרגע אני מתלבט בין מערכת מבוססת אחד האטומים החזקים ואז גם אפשר לשים דיסק SSD קטן (אינטל 40GB) או ללכת על משהו יותר חזק כמו I3. אני נוטה חזק לכיוון האטום כי זה גם יוצא יותר זול וגם אפשר בקלות יחסית לבנות מערכת FAN-LESS. השאלה הגדולה עם הוא יתמודד עם העבודה היומיומית והוא לא יחנק מהר. כבר יש בחנויות את ה D525 או שהכי חזק שאפשר לקנות זה D510? מפרט שחשבתי עליו זה: לוח + אטום 2GB זיכרון מארז antec isk300-150 בגלל הספק הפאסיבי דיסק אינטל X25-v ואיזה כונן אופטי דק. לגבי הI3 עדיין לא חשבתי על משהו ספציפי אבל ברור לי שאני אצטרך להתפשר בהרדיסק ובמאר…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? סביב ה10K כולל מסך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש עיקרי זה תוכנת DPP שזה התוכנה המקבילה של קנון לליטרום לעריכת תמונות מקבצי CR3 - מעבר לזה מעט לייטרום ופוטושופ. מעט פרמייר ובכללי ניהול תיקיות העבודה והארכיון. הDPP עובדת כמעט ורק על מעבד וראם. לכן אין לי צורך בכרטיס מסך חזק. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? המסך יהיה כל הנראה DELL U2722D שעולה כ2000 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) במפרט…

18. Started by G_E_M_S,

שלום לכולם, מזה תקופה של חודש אני מנסה למצוא נייד שאני באמת אוהב. כיום אני משתמש בT41 של IBM. אני די סגור על אחד משני הניידים בכותרת. העניין שלכל אחד מהם יש יתרונות וחסרונות מול האחר. CPU: dell-i7 hp-i5 gpu: dell-ati 4750 hp- geforce 320 monitor: dell-FH hp-720p אחריות- לדל יש שנת אחריות אחת יותר. מחיר- הדל יוצא לי יקר יותר ב700 שקל אבל זה לא שיקול. מצאתי הרבה מידע באינטרנט לגבי הדל, בגדול מחשב טוב אבל נאמר יחסית הרבה נגד המבנה שלו והמסך. לגבי הHP כמעט ולא מצאתי שום מידע. מבשק שתעזרו לי לבחור בין אחד מהשנים. נ.ב: המחשב הזה הולך להיות המחשב היחיד שלי(אין לי מחשב שולחני).

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by omerdahan,

* מטרות המחשב? משחקים בינוניים (בהמשך ההודעה אפרט ), סרטים ובעתיד הקרוב גם ללימודים.. * גודל המסך? לא חשוב לי כל כך * רזולוציית המסך? רזולציה נורמלית לא חשוב כל כך.. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?אין * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא חשוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?אם יהיה HDMI זה יהיה מעולה אבל לא קריטי * Bluetooth? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?לפחות 500 GB * כונן אופטי?כן רצוי שיהיה צורב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיף שתיהיה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא אין העדפה כלשהי * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם - אין משהו ספציפי עכשיו לגב…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל עד 2500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בלבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -,Crysis וכו, BF3,COD MW3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 20" ViewSonic 1280*1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוה שאפשר לתקציב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברק…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by ddoolev,

היי . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש לי כונן רגיל (לא SSD) בגדול 3TB. צריך רק כונן SSD. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 7/10 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? …

22. Started by ofergpr,

זה מפרט שהציעו לי -מה אפשר לשפר לוח אם - Asvs p5vd2 - mx מעבד - kingston - 1024 mb ddr2 כרטיס מסך - 7300gs 256mb 512nb *לוח אם - תומך dual core *מעבד - intel p-d lga dual core 250GB -hrad disc sata2 ללא תוספת של מקלדת עכבר DVD וכו'... מפרט עד 5000 מה אפשר לשפר...

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by darda,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3700-3800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא חשוב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחש…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. קיבלתי שני מפרטים מומלצים מחנות חומרה, זקוק לעזרה בבחירה סט ראשון: intel core2 quad 2.33GHZ 4MB Q8200 DFI P45 + OCZ 1150MHZ סט שני: intel core2 duo 3.0 6MB E8400 DFI P45 + OCZ 1150MHZ הלוח אם והזכרונות מגיעים יחד מאותו ספק (לכן אמורה להיות שם הנחה כלשהי). שני המפרטים עולים 2200~ כאשר הקוואד יקר בכמה שקלים. אני עובד הרבה עם פוטושופ וויז'ואל סטודיו והמון אפליקציות ברקע. מה אתם ממליצים לקחת ? - או בכלל לקחת בתקציב הזה משהו אחר.

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by tzatza,

אשמח להצעות שלכם עבור מחשבים לעיצוב גרפי ללימודים אשמח לביקורת עבור 2 המחשבים הבאים במי לבחור: http://www.nayadnayad.co.il/product.aspx?productid=10631 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=11701&perur=4 איזה מחשב טוב יותר והאם יש את אותו מחשבים בזול יותר. בנוסף זה בערך המפרט שרשמתי אז אם יש לכם המלצות ( לא מק) אשמח. מפרט מחשב נייד: מעבד: CPU Intel® Core i7 2630QM Processor, 2.3GHz, 6MB Cache,1066MHz – 4 ליבות זיכרון: Memory 8GB DDR3 1066MHz (2 x 4096 MB), Up to 8 GB דיסק קשיח: בין 500 ג'יגה ל 750 HD GB (SATA) 7200rpm צג: 15.6-17.3 Full HD LED אם ניתן anti glare עם ניגודיות טובה באור כ. מסך: ג'יפורס של NVIDIA עם 2 ג'יגה כונן אופטי: או צורב DVD או צורב בלו ריי (אם …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.