עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ronbubl,

שלום לכולם. השימוש העיקרי שלי יהיה אינטרנט ותוכנות אופיס. להלן שני הדגמים אשר אני מתלבט ביניהם: Dell Inspiron N5110 http://www.ivory.co.il/Product.asp?productid=5689 Asus X54 i3 http://www.imshops.co.il/pl_product~X54I3~3~5.htm אל תתייחסו למחיר הסופי כל כך - כמו לשאלה האם אוכל להסתפק במעבד i3 (האם צריכת החשמל שלו נמוכה מזו של 5 - יותר בטריה?) האם יש חשיבות לסוג המעבד הגרפי? האם יש הבדל בין התצוגות (מסך) ובעיקר זמן שימוש (בטריה). תודה לכל העונים/העונות.

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  2. Started by sparrow560,

שלום! תהיתי אם תוכלו לעזור לי לבנות מפרט למחשב לצורכי גיימינג. ניסיתי בעצמי אבל אני לא ממש מעודכן בשיא הטכנולוגיה מאז המחשב האחרון שקניתי, לכן אשמח אם תוכלו לשפר את המפרט שלי, או להציע הצעות אחרות. בעקרון, השלד של המפרט שחשבתי עליו הוא: כרטיס מסך - Gigabyte GTX 570 מעבד - Intel core i7 2600 tray כרטיס מסך - nVIDIA 570GTX Gigabyte הארד דיסק - Western digital caviar black 64mb 1tb 7200RPM זכרון למחשב - Corsair ddr3 1333mhz 2gbX2 לוח אם - ASUS P8P67 ספק כוח, מארז ופתרונות קירור לא בחרתי מכיוון שאני לא ממש מבין ברכיבים האלה, והייתי שמח אם תעזרו לי בבחירת רכיבים אלו, כמו גם ביקורות על שאר הרכיבים שבחרתי. אני בהחלט לא בטוח לגבי הלוח האם שבחרתי. סה"כ מחיר גג שאני שואף לא לעבור …

• 5 תגובות
    • 971 צפיות
  3. בקשה לעזרה בהרכבת מפרט: 1. מה התקציב המקסימלי? 3K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך רק אם ממש אין טעם לקחת משהו יקר וטוב יותר. אין בעיה להשתמש בתקציב המלא. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שצריך. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? רב שימושי - מולטימדיה HD, עבודה משרדית בעיקר על אופיס, אינטרנט והורדות. שיתמוך במולטי טאסקינג כמו גדול. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש. שימוש יום יומי. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: אינו מיועד למשחקים אך מיועד לתכני HD ברזולוציה של 1680X1050 לפחות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by 2Fluffy4U,

ממש מתסכל לראות איך מעלים מחיר של כונן מ - 230 לפני חודש ל - 437/474 (תלוי חנות) עכשיו..

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. שלום למומחים, אחרי 4 שנים טובות עם המחשב הנוכחי הגיע הזמן לשדרג. המחשב הנוכחי מצויין ושרד המון, ושני הדברים היחידים שבגללם אני מחליף הן א. משחקים חדשים כבר לא עולים (אם כי PES 12 עולה!) וכי כמות הקיבולת שלו מגוחכת (80GB). השימוש שלי במחשב הוא בעיקר בצפייה בסרטים ובמשחקים (המשחקים שאני מדבר הם משחקי ספורט למינהים, כמו פיפא NBA2K12 וכו' וכמו כן משחקי מלחמה כגון באטלפילד וכו'). כמובן אחד הדברים החשובים מבחינתי הוא מחשב שיחזיק מעמד. פעם הייתי מחליף אחת לשנה - שנתיים ועכשיו אני כבר 4 שנים עם אותו מחשב וגם הוא ממשיך לעבוד ולחיות בצורה מצויינת (פשוט כבר לא יכול להתאים לצרכים שלי). אם המחשב הבא שלי יחזיק את אותה כמות - אהיה אסיר תודה. http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=…

• 3 תגובות
    • 868 צפיות
  6. Started by meirk147,

שלום רב, אני מעוניין לקבל חו"ד על מפרט מחשב שבניתי לאחר התייעצות בפורומים, ולפי הדרישות שמפורטים בהמשך. אני אשמח לקבל המלצות לשדרוג רכיבים(בתוספת של עד 300 ₪) או על חנות מומלצת יותר (באזור ירושלים / יבנה / עושה משלוחים) תקציב · בערך 2000 ₪ שימושים · בעיקר שימושים משרדיים: תוכנות אופיס, אינטרנט, הורדות קבצים וכו' · בנוסף אני כנראה אשתמש בעתיד בתוכנות כמו SOLIDWORKS, AUTOCAD ו - PHOTOSHOP, באופן מזדמן, אבל עדיין אני רוצה מחשב שידע להתמודד איתן. · חשוב לי שהמארז והספק כוח יהיו איכותיים ושקטים מעבדי אינטל : Core i3 2100 3.1Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12207 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Scythe Katana 3 C…

• 4 תגובות
    • 862 צפיות
  7. Intel DH67CL - 113$ Intel Core™ i5-2300 Processor (6M Cache, 2.80 GHz) - 203$ WD Green 64MB 1 Tera - 71$ Kingsron 4GB DDR3 (1333) - 37$ Nvidia GTX 560 TI 1GB HDMI - 324$ Compucase 6A19 - 72$ זו הצעת המחיר שקיבלתי, המחירים לפני מע"מ. זה יוצא אחרי הכל 3400~ ש"ח. אשמח לקבל הצעות \ המלצות ! תודה

• 3 תגובות
    • 892 צפיות
  8. שלום חברים ראיתי לא מזמן המליצו פה למישהו על המפרט הזה לגיימינג מחנות IQPC והמפרט הזה גם נראה לי כמו שכתבתי המחשב יהיה לגיימינג והמסך שלי הוא 1080. לא מעניין אותי ראש ,OC וכל הדברים האלה פשוט לגיימינג של כל המשחקים החדשים והכבדים , כמו BF3,SKYRIM...... הארדיסקים יש לי וגם כונן DVD הנה המפרט שחסר לו לוח ואני מבקש שתעזרו לי איתו. הפרטים למטה מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1155 2500 3.3Ghz - TRAY ₪926 זיכרון: [..] CRUCIAL/MICRON 4GB 1333MHZ DDR3 - לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי ₪123 כמות:2 כרטיס מסך: [..] PNY GTX570 1280MB DDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש מעל 3500 ש"ח ! ₪1473 מארז: [..] COMPUCASE 63R3-NPS w/o PSU ₪185 ספק כוח: [..] HEC COUGAR RS 550W - RETAIL - זמין במלאי ₪315 קרו…

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by omer1595,

שלום וקודם כל תודה שנכנסתם, בת דודה שלי מתחילה ללמוד עכשיו באוניברסיטה והיא ביקשה ממני לחפש בשבילה מחשב נייד, רצוי של DELL בשביל לימודים ואולי גם בשביל מוזיקה וסרטים (לכן יש צורך בכרטיס מסך סביר), רצוי גם שיהיה משהו כמו 320 GB זיכרון קשיח, ו-2 גיגה ראם. אחד הדברים העיקריים שהיא ביקשה זה אורך זמן סוללה - צריך שהוא יהיה ארוך ככל הניתן (לפי מה שהבנתי בסביבות ה10 שעות זה סבבה, אלה בסביבות ה3~5 שעות הם לא מספיקים). גודל המסך - רצוי בין 13 ל15, וצריך שיהיה WIFI (קולט WIFI), וחיבורי USB (למרות שאני מאמין שזה כבר בא בכל המחשבים). נ.ב: אני מאמין שאפשר יהיה אפילו לחרוג טיפה מהתקציב אם צריך... אבל בלי להגזים תודה רבה לכל מי שיעזור, וערב טוב לכולם

10. Started by Orong,

לדבריו נקנה לפני כשנה מצב מצויין עם WIN 7 ACTIVATED http://www.lineshop.co.il/Product.asp?Pid=677712377060&Cat2Cat1ID=77&Cat2ID=190

• 5 תגובות
    • 627 צפיות
  11. Started by assaf990,

מבקש המלצה למחשב עם מעבד אינטל בלבד לסרטי HD, ולמשחקים בינוניים ברזולוציה בינונית. 1027*768 0. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל 1. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? משרדית, משחקים בינוניים ותכני HD. שימוש ביתי. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? דיסקטים 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 9 7. האם מתוכנן אוברקלוק? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה? לא, אתקין עליו עצמאית WIN7 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? קריות 11. האם מתוכנן שדרוג משמעותי של המפרט בהמשך? אולי 12. האם חשוב לש…

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  12. Started by ExetRox,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים במיוחד וסרטי HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 ושאר המשחקים החדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני צריך מסך ואני גם לא סגור על הגודל כל כך אבל אני חושב ש-22 אינץ' זה סוג של ברירת מחדל. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינ…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Mish91,

אהלן. דרושה הצעה למחשב נייד. מיועד ללימודים ולהוראה. דרישות סף: שיהיה מהיר, קל, ושהסוללה תחזיק. גם חייבת להיות כניסה לחיבור למקרן. תקציב גמיש. פירוט: * שימושי המחשב: הצגת פרזנטציות, עבודה עם קבצי pdf ו-doc ענקיים. * גודל מסך: 13"-15". * משקל: עד 2.5 ק"ג. * מקלדת נוחה להקלדה מרובה. * זמן סוללה: כ-4 שעות. * יציאת חיבור למקרן. * זיכרון: 4GB DDR3. * כונן קשיח: מינימום 256GB (אפשר SSD. אם אפשר להשיג עבודה מהירה וחלקה בלי אז לא חייב). * חייב כונן CD/DVD צורב. * כולל מערכת הפעלה Win 7. * כולל Office 2010 Home and Student. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  14. הי חברים הרכבתי איזה מפרט בחנות של KSP אשמח אם מישהו יכול להגיד לי מה דעתו [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td]חבילה זו כוללת אחריות 3 שנים למעבד, ללוח אם, לדיסק קשיח ולמסך. שנתיים אחריות לכ. מסך ואחריות לכל החיים לזכרונות.[/td][/tr][/table][table][tr][td] [table][tr][td][table][tr][td][/t][/t] [/td][/tr][/table][table][tr][td]למפרט מלא לחץ כאן[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td] [table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]איפוס[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table] [/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/t][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]מעבדי אינטל[/t…

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  15. Started by eitan2503,

מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכול ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים,תכני HD,מוזיקה,גלישה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב-BF,CIV,NBA,ודומיו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך ל…

16. אני מחפש נייד לחברה סטודנטית לרפואה. השימוש העיקרי יהיה כתיבה וגלישה באינטרנט. הדרישות הבסיסיות: מסך 13" זמן סוללה ארוך (לפחות 6 שעות) מקלדת נוחה להקלדה ממושכת. (כן אני יודע שהכי טוב לנסות בפועל אבל הכוונה היא שלא יהיו מקרים שהלוח טאץ' נלחץ בטעות בזמן הקלדה...) כונן DVD (אלא אם יש אופציה ממש טובה שמצדיקה כונן חיצוני...) חשוב שיהיה קל ונוח לשאת כפי שמצופה ממחשב בגודל הזה... מחיר סביבות 4500ש"ח ואם אפשר אז שיהיה אסתטי =] אני מקווה להזמין אותו בשבוע הקרוב, אשמח לקבל המלצות. תודה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by rlord,

אני צריך את העזרה שלכם מה עדיף למשחקים? והאם יש הבדל בין כרטיסי המסך והמסכים במפרטים? הספק כוח במפרט הזה יחזיק את המערכת? Intel Sandy Bridge Core i3 2100 Socket 1155 3MB 3.1Ghz Box, יחידות 1 ₪608 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2521 Biostar H61MH Socket 1155 H61 CHIPSET, יחידות 1 ₪280 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2945 Transcend 4GB DDR3 1333Mhz , יחידות 1 ₪124 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2466 Hitachi 500GB 7200RPM 16MB Sata2 , יחידות 1 ₪204 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=800 LeadTek GeForce GTX460 OverClock 1024MB GDDR5, יחידות 1 ₪688 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1996 צורב Samsung SHS222 x 22 Sata- ATA…

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  18. Started by arield,

1. מה התקציב המקסימאלי.7000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שקל גג 2. מה שימושי המחשב ?גיימינג כבד ושימוש כללי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב?ישוחקו battlefiled3,crysis2 וכ"ד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך.רזולוציה מקסימאלית שאני אשחק היא full hd. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות(?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב השקט בסו…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם צריך לנצל אז לנצל. אם אפשר לחסוך אז לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ~ אם ההבנה שלי על עלותו של מחשב היא שגויה, אז אפשר לומר לי את זה ואני לא אעלב. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הכל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: heroes 3/4, GTA san andreas, prince of persia:all of them -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל המסך 19 א…

• 4 תגובות
    • 800 צפיות
  20. Started by mabar,

כמו שכתוב בכותרת, מפרט בעיקר למשחקים, עד 10,000 שקל. תודה.

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי?3 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות 2. מה שימושי המחשב: משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: חדשיםביותר -מהי הרזולוציה הטבעית של המסך: רזולוציה: 1280X1024, גודל: 17 (נראה לי ככה, המסך הוא syncmaster 730B ובדקתי ברשת וזה מה שהעלתי) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות אבל זה לא כ"כ משנה לי, העיקר שירוץ חלק 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אני אכתוב בסעיף 9. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא חשוב, רק שלא יהיה טרקטור ששומעים גם בחד…

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. שימו לב שבמהלך מעורר סימני שאלה החנות היתה סגורה ושלט גדול המודיע על חופשת סוכות עד לתאריך 22/10/2011. ב- 23/10/2011 החנות עדיין סגורה ויום לאחר מכן יש הודעה באתר האינטרנט שהפעילות הועברה לעפולה + כתובת וטלפון. לחנות היה מוניטין טוב ויתכן והכל בסדר והחששות לא מוצדקים. לא הזמנתי שם משהו גדול בסה"כ באתי לקנות משהו מהמדף. לתשומת לב.

23. * מטרות המחשב? עבודה עם תוכנות צילום, לייטרום, פוטושופ. לא למטרות משחקים. * גודל המסך? - עדיף למשהו בסביבות 14. האם נדרש זמן סוללה ארוך? - לא. מחובר לחשמל. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3 גודל מינימלי של HD- עדיף כמה שיותר גדול. כונן CD/DVD? צורב? - עדיף כן. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן אם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? - לא חברים אודה לעזרתכם, בדקתי וקראתי וראיתי כי המחשב שנותן הכי הרבה (מבחינת חומרה) הוא הדל 5110, כי יש לו I7 שאני ממש רוצה. הבעייה היחידה איתו שהמסך שלו גדול והארד דיסק שלו 5200 שזה קצת איטי. אני מחפש מחשב שיהיה חזק ומהיר. הווסטרו הוא I5. כמה באמת מרגישים את ההבדל בין I7 לI5? מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  24. Started by PayneBack3251,

שלום אני אשמח לחוות דעת על שילוש שאני רוצה לקנות, המחשב ישמש למשחקים, אני מצרף כרטיס GTX 570 למערכת, אני לא מתכנן OC יש לו צורך בלוח הזה או שאפשר לקחת משהו יותר פשוט ? [table][tr][td] מעבד: [/td][td] INTEL CORE i7 S1155 2600 3.4Ghz - TRAY - לרוכשי מערכת מחשב ! אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪1285 [/td][/tr][tr][td] לוח אם: [/td][td] ASROCK Z68 PRO3-M + AC FREEZER 13 - השילוב המנצח ! אחריות: שלוש שנים ללוח האם ושנה לגוף הקירור. מחיר: ₪717 [/td][/tr][tr][td] זיכרון: [/td][td] KINGSTON 4096MB DDR3 1333 CL9 - מבצע לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי כמות: 2 [/td][/tr][/table]תודה מראש !

25. Started by E. Shambuzzi,

שלום לכל החברים כיום ברשותי המפרט שבפרופיל והגיע הזמן להשתדרג. התקציב הוא 2000 ש"ח עם אפשרות לחריגה עוד 200 ש"ח אם מדובר ביתרון משמעותי. השימושים הם משחקים כבדים מכל הסוגים. מסך 20" - 1680X1050, הגדרות מקסימליות, בדרך כלל ללא AA. דוגמאות למשחקים - COD MW2, Metro 2033, CIV 5, Dead Island, Fallout NV , מתכנן גם על Skyrim החדש לכשיצא. אני מתכנן לשדרג מעבד/לוח/זיכרונות בשלב א', ובהתאם לשיפור בביצועים להחליט אם אני צריך גם כרטיס מסך או לא. חלק מהמשחקים כבר לא זורמים לי כל כך חלק (בעיקר CIV5 ומטרו 2033), אבל אני חושב שהבעייה דווקא במעבד. במידה ואתם חושבים שכדאי לי גם להחליף כרטיס מסך התקציב הכללי עולה ל 3000 ש"ח גג. אין צורך בציוד היקפי. מבחינת שקט מעדיף לקחת קירור צד ג' שקט, …

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים