עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by yoavbd123,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ממש עדיף שלא, גג עד 4300אם יש שיפור משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה יום יומית + סרטי FHD + משחקים חדשים שיצאו בקרוב, א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. DIA BLO3 GUILD WARS 2, ELDER SCROLLS SKYRIM וכד' לא כל כך בקטע של SHOOTERים ו GTA שאלה בד"כ המשחקים עם הדרישות היותר כבדות למיטב ידיעתי. -מהי הרזולוציה ה…

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אני צריך מחשב חזק לגרפיקה ועריכת סרטים בפרימייר אשמח לקבל מפרט טוב עד4500 תודה ללא ציוד היקפי

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  3. שלום, אני נוסע עוד שבוע לארה"ב ואחי רוצה לקנות לעצמו מחשב נייח חדש לגיימינג. התוכנית שלי היא להזמין דרך אמאזון חלק מהרכיבים ואז בארץ לקנות את שאר הרכיבים ולהרכיב. רכיבים עד כה שנראה לי עשויים להשתלם בקנייה דרך אמאזון - לוח אם, ספק, זיכרונות, כונן SSD 128 Crucial m4, אולי מעבד.. הבעיה היא שלמיטב הבנתי צריך שכל רכיב יעלה פחות מ - 200 דולר.. בכל מקרה אלה הדרישות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K עדיף לחסוך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנס…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by arkzai,

. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש,ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח אך תלוי בתמורה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה גרפית ,עריכת וידאו , תכני HD זה העיקר וקצת משחקים אבל ממש לא חשוב לי שהגרפיקה תהיה ברמה גבוה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). העיקרית זה פוטושופ, אילוסטרייטור בתדירות גבוה יותר אפטר, סינמה 4D, פריימיר, פלאש 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אשמח לקבל המלצה לרמקולים זולים אך איכותיים אך לא חובה 4. האם י…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by avz,

הי יש לי מחשב נייד מהעבודה (לנובו) שהבאתי הביתה ואני רוצה להתחבר לרשת הביתית שיש לי (ראוטר אלחוטי TPלינק). המחשב (עם מע' הפעלה XP) מוצא את הרשת הביתית, עוצמת סיגנל חזקה, אבל לא מצליח להתחבר ולגלוש בעזרת הדפדפן. בתמיכה של הוט אמרו לי שיתכן שהמחשב חסום לכניסה לרשת כלשהי מלבד הרשת של העבודה. מכיוון שזה יום ו', בעבודה אין לי עם מי לדבר. האם ניתן, ואם כן כיצד, להסיר את החסימה?

• 0 תגובות
    • 888 צפיות
  6. * מטרות המחשב? בעיקר ללימודים ועריכת תמונות/סרטים (פוטושופ, לייטרום וכ'ו) * גודל המסך? לא יצא לי להבין כמה זה משמעותי לכן, 14" זה נראה לי פשרה בין גודל לניידות * משקל רצוי? כפה שפחות יותר טוב, עדיף מתחת ל2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן באיזור ה5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI חובה! * בלוטות?רצויdell * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 GB * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD רגיל * כונן Bluray? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, אבל רצוי אחריות שיש בה כיסוי לשברים ולגניבות (אני יודע שקיים דבר כזה) אם זה מעלה טיפה את המחיר בסדר * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? dell אם אי אפשר למלא אחר אחת הדרישות כי ל…

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) מידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).אילסטראטור פוטושופ פרימר פלש לפרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 17 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות . האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשו…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. מטרות המחשב: עבודה משרדית, בעיקר בבית (הסיבה שזה לא מחשב נייח עדיין לא ברורה לי לגמרי, אבל הפסקתי להתווכח) גודל המסך: 15-17.5 אינץ' משקל רצוי: לא משנה (לא מתוכנן לצאת מהבית כמעט) האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא. כמעט תמיד יהיה מחובר לחשמל האם יש צורך ביציאות מיוחדות: לא בלוטות': אין צורך (אבל לא מפריע) גודל מינימלי של כונן קשיח: 250GB, אבל ההפרש במחיר לא משמעותי עדיף יותר כונן CD/DVD/צורב: צורב DVD כונן bluray: אין צורך האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא, אבל חשוב שתהיה אחריות טובה בארץ האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: כן. xp אם עדיין אפשר להשיג, או win7 האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא, רק שתהיה אחריות אמינה בארץ דרישות נוספות: מקלדת גדולה ונוחה (עם numpad בצד ימין) מ…

9. שלום לכולם, בונה מפרט/משדרג וצריך קצת עזרה(צריך תשובה עד הבוקר אז אין לי הרבה זמן לחקור בנושאים קודמים) המחשב יהיה לעריכת תוכונות גרפיות כבדות ומשחקים. מעבד אני סגור על i7 2600 זיכרון אני רוצה 8 ג'יגה, אין טעם בOC לוח אם שיתמוך בכל הדברים החדשים, ראיתי את gigabyte h67 הוא כדאי? מארז שיהיה קריר ושכל הכרטיסים הגרפיים בשוק יכולים להיכנס אליו מבחינת מידות(אני אשדרג בעתיד) תקציב 3200 למחשב הזה אני אעביר את הכ"מ 4870 והספק enermax 620 liberty אז מה הלוח,מארז,וזכרונות שאפשר להשיג בתקציב הנתון? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  10. Started by idanduel,

מטרת המחשב הוא לא רק אבל בעיקר למשחקים. מה אומרים? מעבד Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray ₪938 קירור למעבד Scythe KATANA 3 1156 / 1366 only ₪115 לוח אםGigabyte GA-Z68A-D3H-B31 ₪651 מארזLancool Midi Tower PC-K62R1 Dragonlord Red - בקניית מחשב חדש בלבד ₪499 ספק כוח Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבד ₪370 זיכרוןCorsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-13332 ₪121 X2 קשיח למחשב שולחניSamsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F31 ₪527 כרטיס מסך Gigabyte GTX560 Ti 1GB GDDR5 Ultra Durable - בקניית מחשב חדש בלבד ₪1089 2X כונן אופטיSONY NEC DVDRW DVR x 24 SATA AD7280S BLACK1 ₪97 סה"כ:₪5617

• 9 תגובות
    • 695 צפיות
  11. שלום. אני טס עוד שבוע לארה״ב ורציתי לשאול איזה רכיבים כדאי לנסות להביא משם. הכוונה כמובן לרכיבים קטנים יחסית. כמו זיכרון או ספק או כרטיס מסך.. ובאילו מגבלות מכס עלי להתחשב.. תודה

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  12. היי, המחשב מיוחד לתלמיד כיתה ז', וישמש בעיקר משחקים, גלישה באינטרנט ולימודים (Microsoft Office). יש צורך במערכת הפעלה, ציוד היקפי, חוץ ממקלדת ורמקולים שיש ברשותי. מעוניין במסך 22" ומעלה. בנוסף, מכיוון שאין חיבור לרשת תקשורת בסביבת המחשב, ויש wifi בבית, יהיה צורך להוסיף כרטיס רשת. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם אין פגיעה משמעותית בביצועים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד כמה עשרות שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים, אינטרנט ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Mi…

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר טיפה לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג קל אפשר להגיד, עבודה משרדית, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אני לא כל כך מכיר משחקים אבל בסגנון כרייסיס 2 וBT3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). עוד לא חשבתי על מסך זה תלוי בתקציב -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינו…

• 14 תגובות
    • 791 צפיות
  14. אני מתלבט בין שני דגמים די זהים של מיני ניידים, ואני רוצה לקבל חוות דעת אישיות. אם לא על הדגמים הספצפיים, אז לפחות על החברות. Lenovo S205-http://ksp.co.il/hmain.php?uin=13905 Asus 1215B-http://ksp.co.il/hmain.php?uin=13287 כמו שאמרתי, שני המחשבים כמעט זהים לחלוטין למעט זה שלאסוס יש מעבד טיפה יותר טוב וכן כרטיס מסך. אני מעדיף להוסיף 100₪ ולשדרג את הזכרון שלו ל4GB בגלל שהוא בא גם עם מסך גדול יותר, והוא גם נראה לי אמין יותר. גם נראה לי שהוא טיפה יותר מפנק מבחינת כניסות וחיבורים. מחכה להמלצות ולדעות. תודה רבה, levelone.

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  15. Started by MatanMaor,

AMD Phenom 2 X4 955 Black Edition Quad Core AM3 BOX , יחידות 1 ₪575 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=927 Gigabyte GA-870A-UD3 AMD870 CHIPSET, יחידות 1 ₪534 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1870 Kingston Hyper X Blu 4GB DDR3 1600Mhz CL9, יחידות 1 ₪154 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3225 Samsung 500GB 16MB Sata2 SpinPoint HD322HJ ^, יחידות 1 ₪252 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3309 XFX ATI Radeon 6770 HD-677X-ZNLC 1GB GDDR5 ברכישת מחשב חדש , יחידות 1 ₪550 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3221 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 ₪114 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=96 RaidMax Apex Bl…

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  16. Started by 00Amir,

מצאתי בבית של חברים מחשב נייד ישן של HP , מעבד, AMD Turion 64 Mobile technology ML-32 , חד ליבתי במהירות 1.6Ghz,וזיכרון 865MB כרטיס מסך ATI X200 . חיברתי , הפעלתי והוא עובד יופי, מאוורר המעבד קצת רועש אבל אני אנקה בהמשך, הדבר המפתיע זה שהנייד הזה משנת 2001 ומצליח להריץ סרט של HD, והמערכת ב 60% ניצול מעבד... מדהים! איך זה יכול להיות שבנייד אחד חד ליבתי שיש לי של אינטל אני לא מצליח להריץ סרטים HD בלי שהמעבד יגיע ל 100% ? מצטער על הגודל כתב... לא מצליח לסדר את זה....

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  17. Started by itay_izra,

אני רוצה לשדרג את המחשב וצריך את עזרתכם כדי שתציעו לי חלקים טובים ויתאימו למשחקים עתידיים. הנה המפרט שלי: מעבד: Q660 CPU Type QuadCore Intel Core 2 Quad, 2400 MHz לוח אם: GA-EG41MF-S2H gigabyte Motherboard Name Gigabyte GA-EG41MF-S2H (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN) זיכרון: System Memory 4096 MB RAM Slots 4 DDR2 DIMM כרטיס מסך נוכחי: Readon x1950 pro ספק: hyper hpu 4s425-xx (425W ----------------------------------- 1. מה התקציב המקסימאלי? לא ממש יודע איזה תקציב יתאים אבל שיהיה מוצר איכותי וזול א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים , עב…

18. שלום. אשמח לקבל את עזרתכם בבניית מפרט: . מה התקציב המקסימאלי? - כ-2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200~300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?הורדות וצפייה בהן (גם HD), אופיס, גלישה, צפייה ישירה, משחקי אינטרנט (לא משחקים כבדים) וכל מה שילדים בגיל בי"ס יסודי צריכים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרו…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by XpdX,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח אך תלוי בתמורה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית,עריכה גרפית, אינטרנט, תכני HD ותעבורת קבצים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, 3DSMAX - תדיר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אשמח לקבל המלצה לרמקולים זולים אך איכותיים ומסך זול ואיכותי (לא כלול בתקציב) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרט…

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  20. שלום לכולם, אשמח לקבל הצעה בהתייחס לפרטים הבאים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3000 הוא המקסימום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים + יצירת מוסיקה (cubase וכו', רק אם לא יעלה את התקציב כל כך) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. 2 call of duty modern warfare -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280X1024 (אולי בעתיד מתישהו אחליף מס…

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  21. Started by caveman,

שלום לחברי הפורום כבר כמה ימים שאני מחפש פורום חברים שנושמים CPU ומדברים בייטים. כנראה שמצאתי מאז הרכישה של המחשב הנוכחי לפני שנתיים לא נגעתי במפרטים, ועכשיו כשהגיע הזמן לשדרג אני מוצא שאני מה זה לא מעודכן. NVIDIA עבורו לסדרות תלת ספרתיות ומדברים פה כבר על פטה-בייט. בקיצור יקיריי הנוב הותיק קורא לעזרתכם ברמה העקרונית כמו כל אחד אני מעדיף לחסוך כמה שאפשר ושכל שקל יתן תמורה של שתיים ויותר. ולכן החלטתי לבצע את רכישת הרכיבים בנפרד ממקורות שונים ומחול כמו EBAY למשל הייתי רוצה להתפרע לגמרי, שיהיה מפרט מטורף שיעבור את הדרישות המומלצות למשחקים הכבדים ביותר וישמור על מעמד גבוה במשחקים גם בעוד שנה שנתיים. סוף סוף אני רוצה לשחק בפול HD בלי מריחות ובלי פינגים ולאגים. אשמח ל…

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by landmn,

דרוש מחשב נייד לסטודנטית לצרכים בסיסיים חשוב לה שהמסך יהיה 15 אינצ' ולא מבריק (מט). חשוב שהמחשב יהיה בנוי חזק ועדיף גם חסין מפני נוזלים על המקלדת. מעבד i3 Sandy bridge. זכרון 4 GB נאמר לנו שמסכי מט יש רק בסדרות העיסקיות. האם נכון? שאר הפרטים ע"פ השאלון: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) אופיס ואינטרנט, משחקים קלים* גודל המסך? 15 אינצ' מט (!!!) * משקל רצוי? רצוי עד 2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? רצוי אבל לא חובה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? נתפשר גם על 320 * כונן C…

23. Started by matan333,

שלום לכולם. המפרט של המחשב שלי עכשיו הוא: Q8200 2..33GHz 9500GT 500GB ספק כוח- ezcool 12 cmf 450w real זיכרון- 2gb ddr2 800mhz kingston סטיק אחד של 2GB WINDOWS XP 32 BIT לוח אם- אסוס p5ql pro p43 רוב השימושים של במחשב הם גלישה באינטרנט ומשחקים כמו פיפא, מנג'ר, פרו וטיפה NFS ניסיתי להפעיל פיפא על המחשב וזה עבד גרוע אז החלטתי שכדי לשדרג את המחשב. התקציב הוא באיזור 1000 ש"ח. אשמח אם מישהו יוכל להציע לי הצעות איך לשדרג את המחשב תודה לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Kayfun4ik,

שלום אני צריך המלצה למחשב מיני נייד (משהו כמו 10-12 ינץ) המטרה לשמש אותי בטיול תרמילאים דרישות: קטן ככל האפשר (וגם משקל קטן) אפשרות לגלישה באינטרנט (Facebook, הורדת מוזיקה, קריאת חדשות, כתיבת מיילים) סוללה שמחזיקה הרבה זמן מצלמה, רמקולים, צפיה בסרטים - לא חובה תקציב: אני לא יודע כמה זה צריך לעלות. עדיף זול ככל האפשר ומצד שני לא יותר יקר מ 2000 אשמח לכמה אפשרויות.

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  25. [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td]מבקש המלצה למפרט שיריץ לי משחקים כבדים על האפשרויות הכי גבוהות חלק.אני לא מבין גדול בחומרה אבל הדברים שחשובים לי הם מסך גדול,22 אינץ' זה מספיק או שאפשר יותר גדול? כונן פנימי לפחות 1T,עכבר ומקלדת גם צריך. מאיפה כדאי לקנות? ד.א התקציב שלי הוא 6-7 אלף יכול לחרוג טיפה. אשמח לתגובות,תודה מראש.[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/tabl…

• 5 תגובות
    • 793 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.