ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 800 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. skyrim, bf3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני צריך גם לקנות מסך חדש -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אני צריך מקל…
-
- 7 תגובות
- 671 צפיות
-
-
היי, אני מתלבט בין שדרוג כרטיס המסך בלבד, לבין שדרוג כל המערכת. מטרת השדרוג היא משחקים בלבד. אני מעוניין להוציא כמה שפחות, ונראה לי שאוכל להשיג אחוזי שיפור גדולים משדרוג כרטיס המסך בלבד. אשמח אם תוכלו לייעץ לי האם החלפת הכרטיס בלבד תגרום להרצה חלקה יותר של משחקים כגון BATTLEFIELD3 או באטמן החדש. המערכת שלי היא: INTEL E8200 2.66G CORE2DUO OC 3.2Ghz ABIT IP35P INTEL P35 DDR2 1066 DDR2 4GB 800MHZ HEATSINK PATRIOT GIGABYTE 8800GTS 512MB OC 425w enermax modu82+ תודה רבה! [table] [tr][td] [table] [tr] [td] [/td][/tr][/table] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][/tr][tr][td][/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/t…
-
- 5 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום לכול חברי הפורום אני חדש פה ולא מבין כלום במחשבים מקווה שתוכלו לעזור לי אני רוצה ליקנות מחשב מה שאני צריך מהמחשב שיהיה מהיר וחזק בלי תקיעות גרפיקה טובה ושקט אשמח עם תגידו לי עם המחשב הזה טוב לוח ראשי - H61 GB מעבד מרכזי - I3 2100 ספק כוח -500 זיכרון פנימי - 4 GB כרטיס מסך -GT 450 דיסק קשיח -GB 500 צורב+ כונן DVD - LG ומה העלות שלו בערך ? תודה מראש ;D
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
מעבד Core i5 2500k 3.3 GHz 6MB GPU core Tray לוח אם Gigabyte P67A-UD4-B3 Core i3/i5/i7 DDR3 2133 זכרונות DDR3 2133Mhz 2x4GB G.Skill RipJaw X Edition + Turbulance II dual Channel אני בונה מפרט למחשב גיימר וגם לעיבודי פוטושופ (מעבר לצרכים משרדיים בסיסיים). כרטיס מסך לא צירפתי בכוונה כי זה פחות מעניין אותי כרגע. אשמח להכוונה, הארות, הערות. תודה רבה
-
- 14 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי התלבטות קשה בבחירה של מחשב מתוך מפרט נתון של חברת IVORY. אני אפרט כאן בקיצור על כל מחשב מה הוא כולל מבחינת מעבד. התקציב הוא בסביבות ה-2K ואפילו פחות לכן ההצעות של IVORY דיי מתאימות. למפרט מלא תוכלו להיכנס לאתר החברה ובדף המחשבים השולחניים יש את המפרטים. טוב ההתלבטות היא בעצם בין חמישה סוגי מעבד שהם מציאים שם כחלק מהמחשב המלא. I3 , I5 , E6700, Q8400 כולם במחירים האלו מבוססים על לוחות אם H61 (דרך אגב מה דעתכם על ה-CHIPSET הזה? ) כל הרכיבים התומכים כגון זכרון HD וכו' הם פחות או יותר זהים ההתלבטות שלי היא בעצם האם ללכת על מעבד מהדור הקודם או החדש. העניין היחיד שגורם לי ליטות לכיוון מעבדי ה-I הוא שתמיד אני אוכל לשדרג והלוח אם יהיה תואם שלא כמו במעבדי ה-E. למ…
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב למטרות עבודה עם תוכנית צילום בעיקר. (פוטושופ, לייטרום). אני רוצה מחשב מהיר (תוכנות יעלו מהר וטעינת התמונות תעלה מהר). יחד עם זאת אני מחפש מחשב עם מסך יחסית קטן בסביבות 14), האמת לא בגלל שאני רוצה לצאת איתו מחות לבית (ובגלל זה משקל לא מהווה עבורי פקטור), אלא בגלל שמסך גדול מסרבל ופשוט גדול. בדקתי וקראתי וראיתי כי המחשב שנותן הכי הרבה (מבחינת חומרה) הוא הדל 5110, כי יש לו I7 שאני ממש רוצה. הבעייה היחידה איתו שהמסך שלו גדול והארד דיסק שלו 5200 שזה קצת איטי. הווסטרו הוא I5 אבל המסך שלו מתאים לי. כמה באמת מרגישים את ההבדל בין I7 לI5? מה אתם אומרים? האם כדאי להתפשר על גודל מסך ולהנות מI7 או ללכת על מסך קטן יותר אבל עם מעבד I5. התקציב שלי הוא בסביבות 40…
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD Phenom 2 955 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Box כמות: 1 - מחיר: ₪582 קירור למעבד: Scythe JAPAN MUGEN 3 1155 + 1366 SUPPORT כמות: 1 - מחיר: ₪228 לוח אם: Gigabyte MA78LMT-S2 כמות: 1 - מחיר: ₪271 מארז: SilverStone Precision Black X1 120MM + Silverstone Strider 500W- ברכישת מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪480 קירור למארז: Scythe 120mm Slip Stream 1200RPM 68.54CFM / 24.0dBA כמות: 1 - מחיר: ₪37 זיכרון: Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-1333 כמות: 1 - מחיר: ₪121 קשיח למחשב שולחני: Samsung 500GB Sata II 16MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪374 כרטיס מסך: Gigabyte GT…
-
- 5 תגובות
- 700 צפיות
-
-
איך אפשר לשפר את טווח הקליטה של הWIFI במחשב הנייד?
-
- 13 תגובות
- 3k צפיות
-
-
היי, אני מחפש לגיסי מחשב נייד שמיועד בעיקר לשימוש ביתי. (בעיקר בגלל בעיות מקום, ומעבר עם המחשב בין חדר לחדר) בעיקרון המחשב מיועד למשחקים ולסרטים. (גם כדי לחבר את המחשב לטלוויזיה בשביל הסרטים) משחקים כמו Fifa וכו, אבל לא רק. תקציב מיועד 4000+. הכיוון הוא 4000 אבל אם יש מחשב משתלם במחיר גבוה יותר שלא עולה על 5000, אז זה גם בא בחשבון. זמן סוללה ושמקל פחות חשובים מן הסתם כי המחשב הולך להשאר רוב הזמן בבית. מבחינת גודל, אני מניח ש-15" אינצ' זה טוב בשביל מחשב שנשאר בבית, למרות שגם 14" יכול להתאים. כדאי גם מחשב אמין עם תקופת אחריות ארוכה כמה שיותר. תודה!
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
אז ככה אני מחפש מחשב חזק להרצת משחקים ברזולוציה גבוהה, גם סאונד טוב וכל הדברים מסביב.(גם מחשב לפיתוח,אבל אני מאמין שאם זה יצליח לבצע את הדרישות של הרצת משחקים ברמה גבוהה אז זה יעשה את העבודה גם לפיתוח) חשוב לי גם שהמחשב יהיה שקט ויתחבר HDMI. נכנסתי לאתר של KSP לבנות שם מחשב, את הדברים שנראה לי שאני מבין בהם בחרתי כבר, יש כמה דברים שאני לא יודע מה כדאי, שהם: לוח אם: מארז: מאווררים וגופי קירור: לגבי ציוד הקפי יש לי אז לא צריך. אשמח את תמליצו לי פה על דברים ותתנו הערות על מה שבחרתי אם יש משהו שלא נראה לכם וכאלה... התקציב הוא עד 7000-8000 מעבד:1190 ש"ח Core i7 950, 3.06GHz, s1366, 8MB Tray זכרונות:420 ש"ח DDR3 1600Mhz 2x4GB Kingston HyperX Blu Dual Channel CL9-9-9-27 דיסק …
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום לכולם, הנה: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל. כמובן שעדיף לחסוך 100-200 ש"ח, אך לא על חשבון הביצועים. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD ועבודה משרדית (לימודים). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Office. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Assassin's Creed, HAWX, COD, BF. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך - אני מניח שאקנה בסביבות 2…
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות כחלק ממחשב שאני אסיים לבנות בארץ את החלקים הבאים EVGA GeForce GTX 580 3072 MB GDDR5 PCB PCI Express 2.0 כרטיס מסך ASUS Rampage III Black Edition Intel X58 לוח אם Intel Core i7-990X Extreme Edition מעבד רציתי לדעת על החלקים עצמם ועל החיבור ביניהם ואם למישהו יש מושג באיזה צורה הם עוברים במכס יש? אין?
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 שקלים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - BF3,COD... בעיקרי FPS. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוה בתקציב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ו…
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות, צפיה בסרטים, עבודה בC# ואם זה משנה שמיעת שירים . * גודל המסך? כמה שיותר גדול אני חושב, בחירה שלכם . * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? ארוך שיספיק ליום לימודים (5 שעות לפחות) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אם אפשר אז שיהיה HDMI, אם לא לא נורא * בלוטות? לא אכפת לי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 200GB (אם יש עם זיכרון יותר קטן אבל המחשב עצמו יותר טוב אז סבבה ) * כונן CD/DVD? צורב ? כונן שקורא די וי די וסידי עדיף כמובן, צורב לא חשוב . * כונן Bluray? לא חשוב . * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא משנה לי, אלא אם כן זה יקנה בחול . * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן, אך אפשר ומומל…
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אינטרנט , אופיס, וכו'... תקציב עד 4000 ש"ח תקנו אותי אם אני טועה אבל רצוי משהו עם מעבד intel core i5 תודה רבה !!!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר את מלוא. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן עד 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Battlefield 3, Skyrim. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 ועם עדיפות למסך 24" ומעלה (עד 27") -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות! 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לד…
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, עד היום למשך 304 שנים הסתדרתי עם המפרט שלי : E6750 GIGABYTE-P35DS3 9800GT-1GB WD1TB G.SKILL 6144MB GBPK ללא שום בעיה אבל עכשיו אחרי שהתקנתי את BF3 ואני מקבל בקושי 19 FPS על הרזולוציה שלי 1920x1080 כשהכל על LOW אני מרגיש שיש צורך בשדרוג. אני בספק אם ישנו שדרוג כלשהו שיוכל לעזור לי מיכוון שהמעבד כבר דיי חלש ויהווה צוואר בקבוק לכרטיס מסך חדש אבל בכל זאת אשמח לשמוע חוות דעות ו\או מפרט חדש. כמובן שאעדיף לשדרג את המחשב הקיים בעלות מינימלית אבל אני מודע לכך שיש סיכוי טוב שהדבר לא אפשרי ואצטרך לקנות מחשב חדש.
-
- 9 תגובות
- 950 צפיות
-
-
כמה שיותר זול יותר טוב -אין לי מוסג מה העלויות של מחשב כזה.. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים, צפיה בסרטים * גודל המסך? - 15,17 * משקל רצוי? לא יודע * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא חשוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI,USB * בלוטות?לא חשוב * גודל מינימלי של כונן קשיח?500 ג'יגה לפחות * כונן CD/DVD? צורב?לא חשוב * כונן Bluray?לא חשוב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא תודה מראש למגיבים :xyxthumbs:
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
שלום רב! אני מתחילה בראשון הקרוב את שנת הלימודים הראשונה בתחום העיצוב. אני מעוניינת לרכוש מחשב נייד, שיתאים את העבודה על תוכנות כגון: פוטושופ, אילוסטרייטור, פלאש, פרימייר 3D Max, אינדזיין, סוליד, אפטר אפקט. חשוב לי לציין, שהמטרה שלי היא לקנות מחשב חדש יחסית בשוק, שיתאים לצרכים שלי (שנוודה יחדיו). המאפיינים שחשובים לי במחשב שאקנה: -תקציב- אני עוד מתלבטת, אבל המטרה בינתיים היא לא לעבור את 4.5 K, בשאיפה לכמה שפחות, על סמך המאפיינים שבאמת חשובים ונחוצים לי. -משקל- שלא יהיה כבד מדי, השאיפה היא פחות מ2 קילו- שלא יבוא על חשבון האיכות. -מסך- אם יש פחות מ15.6 אינצ' יהיה מצויין כדי להבטיח שהמשקל יהיה נמוך יותר, בהתאם. -נפח 600GB + -חיי סוללה- כמה שיותר (: אני צריכה הכוונה- לגבי מה …
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אחותי בקשה אני אחפש בשבילה מחשב נייד עד 3000 ש"ח הדרישות: מסך גדול - כדי שהיא תוכל לכתוב עבודות (ולראות סרטים) שלא יתקע כאשר גולשים באינטרנט ועובדים על עוד משהו חיפור Wi-Fi אמינות אני מניח שאלו דרישות די פשוטות. אם צריך עוד מידע כדי שתוכלו לעזור לי - אני אנסה לשאול אותה תודה
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אהלן חברה, רכשתי מחשב לפני כשנתיים בערך, כעת חלק מהמשחקים החדשים כבר לא רצים על High ואני שוקל את האופציה לשדרג את המחשב במקום לקנות חדש. הנה פרטי המחשב שלי - Intel Core 2 Quad CPU Q8300 2.50Ghz Nvidia GeForce 9800GT 4GB Memory Gigabyte P43-ES3G המשחקים החדשים כגון באטלפילד 3 כבר לא רצים מספיק טוב..אשמח שתגידו לי מהם החלקים החלשים כאן שמומלץ לשדרג...אם צריך עוד פרטים אספק. אני מתכנן להשקיע עד כ 1000 שקל (מחשב חדש יעלה כ 3000 אז נשמע סביר..) לא מתוכנן OC, אין צורך בציוד היקפי - רק שדרוג הקיים. תודה!
-
- 7 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצות למחשב וגם לדברים שצריך שחשוב שהיו במפרט של המחשב מטרה עבודה דברים כבדים שיצטרך להריץ Matlab אולי גם תוכנות כמו adams www.adams.com/ , צפיה בסרטים כן אבל לא דבר עיקרי תקציב בערך 8,000 שח Disk> 300GB מסך 13-12" משקל מתחת ל 1.5 קג סוללה 4 שעות לפחות כוננן קשיח לפחות 300GB בלוטות רצוי כונן CD/DVD -יכול להיות חיצוני כי רוב הזמן אני לא צריך אותו בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה עכבר פנימי רצוי מאוד Trackpoint אפשרות לחיבור של שני מסכים למחשב. כרגעה במחשב הקיים אני מחבר אותו לשני מסכים דרך תחנת עגינה מסך אחד חיבור רגיל (VGA),מסך שני חיבור (חושב שזה (DVI HDCP. מסכי מחשב שיש לי L1942PK W2246 שניהםשלחברת LG, הצעת מחיר יש עדיפות לספקים של האוניברסיטת בן…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם, אני מעוניינת לקנות מחשב נייד לשימושים ביתיים (מוזיקה, סרטים, פוטושופ).. * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא משנה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אני מעוניינת שהחברה תהיה אמינה, עם שירות לקוחות טוב בארץ (עדיפות לאחריות מלכתחילה של 3 שנים, אך אם לא- שאוכל להרחיב), שהפלסטיקה תהיה איכותית (לא יישבר בקלות). המחשב שחשבתי עליו הוא: http://www.notebookclub.co.il/products/…
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר סרטי HD ו 3D. פה ושם גם משחקים לא משהו כבד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המחשב מחובר לטלויזיה סמסונג 46 אינץ C7000. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (ל…
-
- 6 תגובות
- 774 צפיות
-
-
http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7743625&came=758&utm_medium=knyotvenofesh&utm_source=knyotvenofesh&utm_content=gigabyte מחשב למשחקים שווה?
-
- 6 תגובות
- 714 צפיות
-