עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום אני רוצה לבנות מפרט לעצמי בסביבות ה-3K - מבחינת תוכנות - הייתי רוצה שהמחשב יריץ בקלות (יחסית)- -מטלאב -ויז'ואל סי -סולידוורקס(תכנה גרפית תלת מימד) -סרטי HD -משחקים כמו NBA,FIFA,Football manager (בצורה טובה) -נכון לעכשיו יש לי מסך 17 אינץ' CRT אבל מתכנן בעתיד(הלא קרוב) לקנות 22 או 24 אינץ'. הרכבתי משהו ניסיוני: אני בעיקר לא נעול על הכרטיס מסך והמעבד- המעבד- האם הוא נותן תורה טובה למחיר ? עדיף E7500? E8*** ? מרובע ליבות ? הכרטיס מסך- יש טעם לשרדג ל-HD4770 או 4830 עם ג'יגה זיכרון או 4850 עם חצי ג'יגה זיכרון? מעבדים INTEL CORE 2 DUO S775 2.8GHz E7400 BOX 7400BOX ¤ 670.00 1 ¤ 670.00 לוחות אם Gigabyte GA-EP43-DS3 GEP43DS3 ¤ 448.00 1 ¤ 44…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by v1p3rd,

שלום רב, אני מעוניין לקנות מחשב נייד למטרות עבודה שאני הולך איתו הרבה, ויש שתי מפרטים שאני מתלבט בינהם הראשון מחשב של dell מעבד Intel Core i3 M350 2.26Ghz מערכת הפעלה Win 7 Heb זיכרון DDR3 1333 MHz 3GB כרטיס מסך Intel HD מסך 13.3" דיסק קשיח 2.5” HDD 500GB 7200RPM נדיר ביותר צורב ללא צורב אך ניתן להוסיף צורב חיצוני יציאות וכניסות USB(v2.0)*2, 1 e-STAT/USB combo port, HDMI, Mic-in, Headphone-out, RJ45, port replicator port, 5-in-1 card reader(MS/MS Pro/Ms Duo/MMC/SD), Express card Bluetooth יש מצלמת רשת Build in 0.3MP Web Camera כרטיס רשת Ethernet 10/100/1000 Base T on Board רשת אלחוטית Pro/Wireless 54Mbps קול HD Audio, Speaker 1.5Wx2 סוללה 6…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by yaloner,

אחרי שנים רבות שלא קניתי מחשב חדש, אני צריך לקנות שני מחשבים. אני חושב שאקנה לפי המפרטים המומלצים שבאתר פה, אחד ביתי בינוני, ואחד רב-תכליתי משובח. בזמנו, היה ידוע לי איפה קונים ולאן לא מתקרבים, אבל היום אני כבר לא מעודכן. אשמח לקבל המלצות לחנויות אמינות ועם שירות הגון בהן אפשר לבנות מפרט. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by DAVIDD,

חבר שלי לא רשום כאן אז ביקש ממני לכתוב כאן הודעה וזה מה שאני עושה תגיבו בבקשה.. 1 DFI Best Bundle For Overclocking NF4 64Bit AMD http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=10678&PHPSESSID=49822d3e1a64b33dc9cfa8e4fe636f3e 3,350 ש"ח 1 Westren Digital 200GB SATA II JS 8MB 7200RPM 635 ש"ח 1 NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Black Bulk 393 ש"ח 1 Thermaltake Soprano VB1000BNS Black Window 506 ש"ח 1 TAGAN EasyCon TG480-U15 480Watt Active PFC 695 ש"ח 1 Thermaltake Volcano SilentBoost K8 Cpu Cooler A1838 148 ש"ח 1 ViewSonic LCD 19 VX924 3,104 ש"ח 1 Logitech® Media Keyboard …

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אני רוצה לקנות לפטופ ושמתי לב שיש מעבדים בכל מיני לפטופים עם מהירות בסיס נמוכה. למשל הלפטופ הזה: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=37502&site-search=dell מהירות הבסיס שלו היא 1.3 GHZ והיא יכולה להגיע עד 3.9 ghz. האם זה אומר בפועל שרוב הזמן המחשב שלי יהיה בעל מהירות נמוכה? במהירות נמוכה אני מתכוון לאיך המחשב מגיב. האם הוא זריז בפתיחה של תוכנות, חלונות סייר קבצים וכו', או מתעכב והכל איטי יותר? האם בתוך התוכנות עצמן הוא יהיה זריז או איטי יחסית? (ראוי לציין שרוב הזמן לא עושים במחשב שימוש כבד, אלא סתם עריכה בלופה, אינטרנט, ג'ימייל וגם זום מדי פעם (ולעיתים רחוקות גם קצת פרמייר)) להשוואה, יש לנו לפטופ שנקנה לפני 9 שנים (dell …

6. Started by Elad87,

AMD Athlon 64 3000+ CPU Box Gigabyte GA-K8VT800M K8T800 MICRON 512 PC 3200 WD SATA 80GB 8MB 7200 RPM SAPPHIRE 9600XT 256 mb DDR TV OUT DVI floppy 1.44 כונן ATX Bull Blue 400Watt Extra Fan Color Light Fan זה תמונה של המארז http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=5482&from=show_products.asp&main_cat=1&sub_cat1=6&sub_cat2=381&sub_cat3=225&last_cat=sub_cat3&cat_id=225 עכשיו בקשר ללוח אם EPoX EP-8KDA3J nVIDIA nForce3 250Gb 754-pin EPoX EP-8HDA5J VIA K8T800 754-pin Gigabyte GA-K8VT800M K8T800 Gigabyte GA-K8NS nForce3 250 יש פה 4 לוחות אחד מהם כבר בתוך המפרט.. תגידו לי מה הכי שווה לפי סדר אם אפשר כאילו מה הכי לא כדאי לקחת ומה הכי …

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. רציתי לדעת אם תוכלו לבנות לי מפרט שיענה על הדברים שכתבתי פה למטה המחשב בעיקר מיועד למשחקים וסרטים, אני מאמין שהוא יצטרך להריץ משחקים ברמה גבוהה כמו FIFA, CALL OF DUTY, FEAR2 וכו... כמו כן הוא צריך גם להקרין סרטים וסדרות באיכות טובה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר אז לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר FIFA וCALL OF D…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אני לא מוצא את הכפתור שמקפיץ את הדיון שפתחתי

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. נמאס לי. הגרוטאה הישנה שלי (חלק מהרכיבים כבר עלו לכיתה א!) התחילה לקרוס לעיתים קרובות מידי. נכון, אני יכול לשבת כמה שעות או ימים ולנסות לתקן את זה או להשקיע כמה שעות או ימים בלהתקין הכל מחדש, אבל רעבאק, נמאס לי להיות בעל המחשב הכי חלש במשפחה - אפילו לאבא שלי, שצריך עזרה להדליק את המחשב, יש מחשב שאוכל את שלי בלי מלח. אז הכנתי במהירות מפרט בסיסי, מקווה שתוכלו לשפר אותו. שימוש: הכל. קצת משחקים (לא הכי חדשים שיש, קרוב לוודאי), קצת פיתוח, הרבה וירטואליזציה. שקט: חשוב מאוד. OC: לא מתוכנן כרגע. יתכן OC קל בעתיד. יכולת שידרוג עתידית: מאוד חשובה. בהחלט לא חייבים לנצל את כל התקציב 8). עדיפות לקניה בזיגזג. המפרט כרגע: רכיב מחיר מעבד AMD PhenomII x4 (955) - quad-core [AM3] 3.2GHz 45…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by edbergr,

לעזרתכם אני רוצה לקנות לפטופ חדש לצרכים שפוטים מעוד בעיקר גלישה ולהקרין סרטים על הטלויזיה * תקציב - 3500 ש"ח (הערה למטה לגבי התקציב) * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - אינטרנט, סרטים, ודברים קלים בסגנון הזה * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - 14" מינימום אם יש משהו מתאים גדול יותר שנכנס בתקציב יתקבל בברכה. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). - FHD יהיה אחלה אם אפשרי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת num…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום, רציתי לקבל מפרט למחשב שצריך להריץ הרבה תוכנות כבדות לפיתוח חומרה. כגון: modelsim, xilinx ise, matlab ע"מ להוזיל את המחיר אני מוכן לעשות OC למעבד. לא איכפת לי איך ה-OC יתבצע - העיקר שהוא ישתלם במסגרת התקציב. אני מעוניין בזיכרון 16GB הארד-דיסק מעל 500G כדי לגבות הרבה חומר. לא מעוניין במסך, מקלדת, עכבר, כרטיס טלויזיה,רמקולים וצורב. מעוניין במארז ובתוכנו. חשוב שהמחשב יהיה שקט. התשלום יהיה במזומן בהנחה והחנות נמצאת באזור המרכז.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום לכולם, מחפש לקנות מחשב נייד חדש לאחר הרבה שנים עם מחשב גיימינג נייד. הזדמן לי לקנות כבר כמה חלקים בBlack Friday במחירים טובים, לכן על שאר המפרט להיבנות בהתאם. החלקים שברשותי כרגע הם: מעבד - AMD Ryzen 7 1700x לוח אם - Asus ROG Strix x370-F השאלון ממולא לפי התקציב הנותר: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל הכל, לא חובה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, מעט עריכה, בעתיד הלא רחוק תכנות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -מהי…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אני לא יודע אם זה בתת פורום המתאים, אבל זה נראה לי הכי קרוב. יש לי מחשב בן 4 שנים,Q6600 , לוח GA-P35-DS3R, זכרון 2GB 800MHZ וכרטיס מסך 8800GTS. השימושים שלי במחשב הם הרבה תוכנות שפועלות בו זמנית (10+ שולחנות פוקר +עוד כל מיני דברים אחרים ברקע) + משחקים (רזולוציה 1680X1050 כיום, וכנראה תוך כמה זמן 1920x1200), לאו דווקא החדשים ביותר אלא 2010+ (יש עדיין משחקים בQUEUE). מצד אחד המחשב לא עגלה, מצד שני אני ממש רוצה לשדרג אותו, חשבתי להחליף את הכרטיס מסך לGTX570 + ספק חדש שאצטרך (הנוכחי 500 של TT שלדעתי לא יסחוב) + SSD, ולהשאיר את השאר כפי שהוא , בעצם לדחות את הקנייה של המעבד (2600K)+זכרון+לוח - חסכון של 3K. האם משחקים חדשים שיוצאים היום יעבדו לי כמו שצריך לדעתכם, או שהחלקים היש…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by or_azu,

אני צריך מפרט עד 4K שיתאים למשחקים כבדים.. לא צריך ציוד הקפי ולא מסך.. בנוסף גם צורב או כונן כלשהם לדיסקים גם לא צריך.. השקט חשוב אך לא כמו הביצועים אם יש אפשרות למחשב עם הדרישות שלי שיהיה גם שקט מצוין אם לא יהיה שקט לא יהיה נוראי.. לא מתוכנן OC אם אפשר רק לא לחרוג מהתקציב.. תודה לעוזרים

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום לכולם, עקב בקשה של חבר של אחי, אני מחפש מפרט בסיסי לילדה בת 12 המפרט צריך לכלול: מסך 19 אינץ, מקלדת + עכבר רמקולים +סאב. 2.1 אינץ מצלמת אינטרנט וכמובן המערכת עצמה, תקציב: 2500 ש"ח - 3000 ש"ח. נא להרכיב מפרט מהחלקים שבאייבורי אני אודה לכם מאוד! (ידוע שהאפשרות מגבילה אבל זאת הדרישה) מסיבות אישיות אני רוכש שמה אז נא לא להביא חוו"ד על החנות... המון המון תודה מראש, אם תוכלו להכין לי כמה מפרטים בכמה מדרגות זה יהיה נהדר (לפעמים הבאות)

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by sufgi,

זה מה שהרכבתי עד כה : Dell 20 LCD 2007WFP UltraSharp Flat Panel - 2382 Intel Core 2 Duo E6400 - 1240 Gigabyte GA-965P-DS3 - 700 G.Skill DDR2 2048MB 667Mhz CL4 - 999 Western Digital 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - 420 Leadtek Nvidia Geforce 8800GTS 320MB PCIe - 1852 Corsair HX 520W PSU - 745 Gigabyte 3D Aurora - 690 Pioneer DVR111d x16 - 270 סה"כ - 9300 ש"ח מספר שאלות - אילו שינויים ניתן לבצע על מנת להוריד את מחיר המערכת בכ-1000 ש"ח ? ייתכן שאזמין מספר חלקים מארה"ב - המסך, שעולה כחצי ממחירו בארץ (הצעות לחנות המחזיקה אותו בארה"ב ?) ואולי כרטיס GTX שמחירו בחו"ל שווה למחיר ה-GTS שבמפרט. אשמח לעזרה וייעוץ מאנשים עם ניסיון בתחום הייבוא האישי ;D

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אני לא רואה צורך בטופס כי זה כבר מיותר.. התקציב הוא עד 2400 ש"ח... בלי חריגות.. אחריות לא קריטי.. מספיק לי שנה אחת אחריות העיקר שהיא לא מהחנות עצמה אלא מהיצרן או משהו מהסגנון... אני מעוניין במחשב שלא נוטה להתקלקל וכו', מחשב אמין ככל שניתן.. שימושים: הרבה עבודה משרדית, הרבה תיכנות, הרבה גלישה באינטרנט, מדי פעם צפייה סרטים בסדרות, משחקים אולי ממש בקטנה... גודל מסך: 13- 15.6 משקל: לא חשוב לי בכלל, אבל אם אפשר שיהיה קל אז למה לא.. סוללה: כמובן שרצוי שתהיה כמה שיותר חזקה... לפחות 4.5 שעות... כונן אופטי: חשוב מאוד, חובה שיגיע עם צורב, חובה! USB3: דיי חשוב שיהיה, לא סוף העולם אם לא יהיה אבל רצוי מאוד.. שאלה קטנה: האם מחשב עם מעבד 3217U ייתן ביצועי סוללה טובים יותר ממחשב עם מעבד …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד. במחשב הנייד הנוכחי שלי, שבן 10 שנים, השימושים הבסיסיים - ללחוץ על כפתור התחל, לפתוח עוד טאב, לפתוח את וורד - הכל קורה באופן מיידי ומקסימום תוך איזה שניה או שתיים. האם ככה זה גם בווינדוס 10 או שעלי לצפות לכל מיני לאגים? אני שואל כי במחשב נייד חדש לגמרי של דל שקניתי יש לאגים בכמעט כל דבר כל הזמן, ואני רוצה לקנות מחשב נייד אחר ואני רוצה לדעת האם זה הגיוני ובסיסי שעלי לצפות לאפס לאגים? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by מוטיכ,

שלום לכולם אני מחפש מחשב נייד לעבודה באוטוקד ותוכנות עתיר כמו"כ על המחשב להיות חזק פיזית שלא ישבר בכל נפילה קטנה. מסך גדול. אפשרות גלישת אינטרנט טובה. אני רוצה לקנות בבלאק פריידי אשמח לקבל מפרט שאני צריך או דגם מסוים או חברה מומלצת. תודה לכל המשיבים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. שלום אני מחפש מפרט למשחקים בערך ב5000 6000 כמובן לא חייב לנצל את כל הסכום חשוב לי השקט והקירור של המחשב אני לא צריך מחשב שיריץ כל משחק על ההגדרות הכי גבוהות אבל שיריץ משחקים לפחות לשנה שנתיים הקרובות ואופציות לשידרוג בעתיד לא מתוכנן OC אני מעוניין במארז הזה: http://tms.co.il/product/4565 או http://tms.co.il/product/5398 כמובן אם המארזים האלה לא יוכלו לקרר\להיות שקטים אני אוותר במידה ולא נוצל כל הסכום אפשר להכניס מסך 19-20 תודה

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? תקציב 3000, עדיף בלי חריגה 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (כבדים), צפיה בסרטים, הורדות 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא צריך צורב, יש לי צורב DVD בחיבור IDE מהמחשב הישן 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעבד רק אינטל 6. האם נושא הקירור והעיצוב במ…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. טוב אני יירשום בנקודות מה אני צריך בגדול המחיר שיהיה בסביבות ה-2500 קצת לכאן או לשם זה לא משנה לי אבל שלא יעבור בואו נגיד את ה-3000 - תוכנות שאני משתמש פוטושופ, פלאש, אילוסטרייטור, סינמה 4D - בגדול אני לא משחק משחקים במחשב אבל בואו נגיד אם אפשר שיריץ CS או CS:S (סורס) אז למה לא - בקשר לזיכרון אני לא צריך יותר מ-160 ג'יגה למה יש לי גם כונן חיצוני של חצי טארה זה מספיק לי - אני עם 32 BIT (ראיתי שאיזה פורום שזה משנה ) - חשוב לי ממש שהוא לא יהיה רועש!! - צריך שירכיבו לי את המחשב - צריך ציוד הקפי (עכבר, מקלדת) אם יש בכסף הזה להכניס מסך (22 אינץ') שתומך ב-HD זהה יהיה ממש טוב אבל לא נראה לי שיש אם זה נראה לכם מוגזם אז לא משנה אם כן אז סבבה פשוט עכשיו יש לי אבל אני מת…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. דרישות: עדיף שתמליצו לי על מחשב של HP (אבא שלי פשוט יכול לקנות במחירי יבואן) לא איכפת לי שהוא לא יהיה נייד יותר מדי - כלומר זמן בטריה נמוך, כבד אם זה אומר שלמחשב יהיו ביצועים טובים יותר. בעיקר לעבודה משרדית ו-AUTOCAD. שיהיה כמה שיותר חזק, שיחזיק הרבה זמן בלי לקרטע. תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Ronen Mars,

שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש ויש לי כמה לבטים, אני יכול לקנות מחשב חדש, יש דיונים פה ופה עכשיו יש לי את האופציה לקנות את המפרט הבא ב3K(חצי מחיר), אצטרך להוסיף לו זיכרון וSSD, אבל אולי זה יכול להשתלם לי יותר ממחשב חדש, מה דעתכם ? Processor: Intel Core i7 920 @ 2.66GHz (8MB L2 cache) Memory: 6GB tri-channel DDR3 @ 1066MHz Hard drive: 1TB SATA @ 7200RPM Optical drive: SuperMulti DVD+/-RW Sound: Integrated 7.1 HD audio Video card: ATI Radeon HD4850 Networking: 10/100/1000 Gigabit ethernet Operating system:WIN 7 Dimensions: 14.2"(H)x6.7"(W)x17.1"(D) 360W rated power supply

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. התקציב המקסימאלי הוא 4,000 ש"ח, ניתן לחרוג רק אם החריגה מועטה ביחס לתמורה. למחשב יחובר מסך T220 של סמסונג איני יודע מה הרזולוציה הטבעית שלו. אין צורך בציוד היקפי. השקט גם כן אינו חשוב במקרה הזה. לא מתוכנן אוברקלוק למחשב. אין חנות ספציפית אבל אני גר באיזור נהריה לכן עדיף חנות באזור עם משלוח, שירות תיקונים. לגבי שדרוג, אם אופציית השדרוג תפגע ברכיבים שאני אוכל לקנות עם התקציב הזה, אני לא רוצה אפשרות לשדרג בעתיד. נתתי את כל הפרטים לפי הנעוץ אני מקווה שזה מספיק. תודה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים