עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אחותי לומדת עיצוב אופנה בשנקר, משתמשת בפוטושופ, אילוסטרייטור וכל מיני תוכנות דומות, הכל במקביל ועם כמה חלונות של כל אחד. כל זה בעת שימוש בלוח גרפי. המחשב הנוכחי לא עומד בזה (טושיבה סטלייט מלפני 4 שנים). את המחשב אני מתכוון לקנות בארץ. גודל מסך : 14-15.6 רזולוציה : כמה שיותר גבוה כונן אופטי : כן משקל : עד 5lbs או 2 קילו וקצת נשמע לי סבבה זמן סוללה : לא דרוש זמן מטורף - הנורמל מתאים(4 שעות?) כונן קשיח : לא פחות מ500, עדיפות ליותר ועם שילוב של SSD בין אם משולב או לא. מערכת הפעלה : כן, לא חשוב 7 או 8. אחריות : עדיפות ל3 שנים. חברות מועדפות : עדיפות לאסוס, דל, סמסונג. נטו בגלל איכות הבניה שחוויתי אצלם. תודה רבה על ההצעות

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אורח Golan Bachar
    Started by אורח Golan Bachar,

ברשותי מחשב נייח מדהים בן כ-10 שנים, מתפקד מעולה. לפתע המסך הפסיק להגיב למחשב ולאחר התייעצות עם מסר מומחים בתחום נמסר לי שעליי להחליף את המעבד, ברשותי מעבד (שכנראה שלא עובד) am2 phenom (משהו כזה). אשמח לקבל פניות מאנשים שיש ברשותם מחשב עם מעבד מהסוג הנ"ל למכירה סוג המעבד שאני צריך ישן ולא קיים למכירה בחנויות. תודה רבה לעוזרים, גם לאלה שלא

3. 1. מה התקציב המקסימאלי?6800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? בעקרון לנצל- אך רק בשביל דברים משמעותיים, לא צריך סתם כח מיותר או נראות מיוחדת של המחשב) ב) במידת הצורך - לא ניתן 2. מה שימושי המחשב: לימודי אדריכלות וגיימינג כבד ב 144HZ -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב FULL HD 144HZ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב HIGH-ULTRA 3. האם יש צורך בציוד הקפי - מסך FULL HD 144HZ- עד 1300 שקל(לא חלק מהתקציב של המחשב) 5. עד כמה חשוב השקט 4-5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה - כן בעתיד- OC קל 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס- לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית?ל…

4. Started by koby058,

מי מהם יותר טוב?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by orozer,

אז ככה צריך צורב DVD תכרטיס מסך דיירקט איקס10 החדש מינימום 250 GB זכרון 2 GB ראם לא צריך ציוד היקפי המחשב ישמש למשחקים חזקים מאוד... תודה..

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by levihaim,

הי, אני בונה מפרט ויש לי כמה שאלות של מתחיל בכח מה שקשור לחומרה בת שנה שנתיים ומבין בעולם המחשבים בכלל (לא להתבייש להשתמש במושגים "מפחידים"). המחשב יהייה משפחתי שזה אומר אינטרנט, אופיס, צפיה בסרטים ומוזיקה ומשחקים (בעיקר אסטרטגיה אבל לא רק). אני לא מעוניין בתותח על (אין תקציב) אבל בהחלט ברכיבים טובים מותאמים בעלי יכולת שידרוג. התחלתי כך : Athlon XP 2500+(512k 333) 8RDA3 (n-force2)sb,lan,USB2.0 או NF7 (nForce2)lan,usb2 256MB Kingston DDR 333 80 GB 7200 ATA-100 (8MB) 2/3 Lang. Rus or Arb Optical PS2 + roll transparent/black 17''V.M. PRO1403 או MAG מקביל אין צורך ב-CD או כונן 1.44 ההתלבטויות הן: 1. מה האבדל בין שני לוחות האם ? ה-chipset זהים אז מה האבדל ומה עדיף? 2. כמה ק…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום לכולם, אני מחפש מחשב לסטודנטית בעלות זולה ביותר. מבחינת שימושים מדובר על גלישה באינטרנט וOFFICE, אפילו סרטים לא מעניין אותה. אין בעיה למפרטים של AMD או INTEL. חנויות מסביב לחולון בעיקר. מבחינת אופציות שכבר ראיתי, אם אין מפרט מורכב זול יותר, מה עדיף? IVORY http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1280&CatCode= http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7432&CatCode=1 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5497&CatCode=3 KSP http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=holon&comp=30 - אפשר לבצע שינויים במפרט כמו מעבד ולוח. http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=holon&comp=3 WALLASHOPS http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IWDG415800 - הכי…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אהלך חבר'ה לא מזמן פתחתי פה פוסט על המפרט שקיים אצלי וקיבלתי ביקורות מסויימות.... ביקשתי לשדרג את המחשב אבל לא היה לי מושג ממה להתחיל מההבחנה של כמה מחברי הפורום הומלץ לי לשדרג מעבד+כרטיס מסך+ ספק כוח.... אז ככה אני יציין שוב את המפרט שקיים אצלי אם מישהו רואה עוד משו שצריך שידרוג אני ישמח לקבל הצעות: מעבד- intel core 2 duo e6300 לוח אם- GA965PS3 Gigabyte 3 ג'יגה זיכרון ddr2 800hz kingston הכרטיס מסך: shapphire ati x1900gt ddr2 256mb דיסק קשיח: 160 g.b sata2 מסך 17 lcd LG אז ככה לרשותי עומדים 1500 שח' בעיקרון אני מעוניין לשדרג את המחשב בצורה שבה הוא "יאכל" משחקים כמו כלום-כלומר יחזיק לפכות לשנה וחצי את המשחקים החדשים ביותר והחזקים שבשוק כמו: Prince of Persia החדש, Grand …

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by view,

רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? אני לא סגור אם זה יהיה למשחקים אבל נגיד משהו כמו פיפא 11. * גודל המסך?לא משנה כל כך משהו נורמלי.. * משקל רצוי?לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שיחזיק 4 שעות ללא טעינה ..זה בקשה גדולה ? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI כן. * בלוטות? אם אפשר לדעת מזה נותן לי אני ישמח כאילו העברת קבצים ? אם לא מעבר לזה זה לא משנה לי. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320.. * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אני חושב שאם אני קונה בארץ אז לא צריך * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא.. אם אפשר אני ישמח גם להצעה של עד 2000 שקל מחברה מחול לקניה מחשב מח…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. [מנהלים, אם זה לא שייך לפורום הזה אני מבקש שתעבירו נושא זה לפורום המתאים, תודה.] שלום לכולם! הנה המפרט: מעבד: Intel Core 2 Duo E6600 משחה טרמית: ZALMAN ZM-STG1, 3.5g גוף קירור למעבד: ZALMAN CNPS9700 LED לוח אם: ASUS P5N32-E SLI זיכרונות: Corsair XMS2 DIMM Kit 2048MB PC2-6400U CL4-4-4-12, DDR2-800 - TWIN2X2048-6400C4 2 דיסקים קשיחים [במערך RAID ברמה 0]: Seagate Barracuda, 7200.10, 320GB, 16MB Cache, S-ATA II, NCQ, 8.5ms כרטיס גרפי ("כרטיס מסך"): EVGA e-GeForce 8800 GTS, 640MB - [כנראה בעתיד יהיה מערך SLi של שתי כרטיסי EVGA e-GeForce 8800 GTS] כונן DVD של: DVD-ROM Laufwerk IDE PLEXTOR PX-130A/T3BP צורב DVD של: DVD-+R/-+RW PLEXTOR PX-760A מארז: Miditower COOLER MASTER Stack…

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by edbergr,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל לא בכוח ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?לימודים וגיימינג(OVERWATCH, GTA V ,ומשחקים עדכנעים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך גדול 15.6+ 1080P (אני לא רואה שום צורך ביותר ללפטופ) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by SuperMario12345,

רציתי לקבל בבקשה חוות דעת על המפרט הזה: מעבד: AMD Phenom 2 955 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Box כמות: 1 קירור למעבד: Xigmatek Dark Knight S1283W 3xHeatPipes CORE-TOUCH CPU Cooler 120mm Fan כמות: 1 לוח אם: Gigabyte GA-890GPA-UD3H Six Core Support כמות: 1 מארז: Lancool Midi Tower PC-K60B Black כמות: 1 ספק כוח: Corsair 750TX 60A @ 12V Bulk כמות: 1 זיכרון: Crucial 2GB (Single Stick DDR3-1333 CL9 כמות: 2 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 כמות: 1 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD 6850 1GB כמות: 2 כונן אופטי: SONY NEC DVDRW DVR x 24 SATA AD7260S BLACK כמות: 1 המחיר הוא בסביבות ה-4500 , תנו ח"ד מה אתם חושבים על מפרט והמחיר.. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by pavelr,

מעוניין במחשב חזק לצרכים ביתיים, מעט משחקים מדי פעם. כולל מסך, ללא דיסק קשיח וצורב. אשמח לדעתכם. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪953 קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪46 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪373 מארז: SilverStone Redline 1 USB 3.0 + Seasonic 430W - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪475 קירור למארז: Raidmax 120mm Retail Quiet Fan כמות: 1 - מחיר: ₪22 זיכרון: Corsair 4Gb CMX4GX3M1A1600C9 CL-9-9-9-24 כמות: 2 - מחיר: ₪126 כרטיס מסך: Sparkle GTX650 1GB GDDR5 HDMI OC - בקניית מח…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by itamarz_,

המלצה למחשב "שקט" 5000 ש"ח לא כולל מסך. 2GB זיכרון פנימי. דיסק קשיח 250GB מינימום. כרטיס מסך ללא מאוורר. ובכלל מינימום של מאווררים תודה רבה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום אני קניתי בחודש אוקטובר מחשב נייד של GIGABYTE דגם W468N ויש לי מספר בעיות איתו, הבעיה הראשונה שלי(לפחות אני חושב שזאת בעיה) היא שכאשר אני לוחץ על מקשים מסויימים אני מרגיש שהמקלדת כולה נלחצת למטה ובכפתורים אחרים היא לא נלחצת. אני מרגיש שכל הפאנל שמחזיק את הכפתורים נלחץ ובחלק מהכפתורים הוא לא נלחץ ורק הכפתור שלחצתי נלחץ. אני חושש שזאת בעיה בהרכבה ולכן משתדל ללחוץ בעדינות כל פעם. בעיה נוספת היא בהתחממות של הכרטיס מסך, אני לא בטוח שזאת בעיה, יש למחשב הנייד כ.מסך 8400GS וכשאני בודק הוא תמיד על 60-65 מעלות ואם אני משחק באיזה משחק כמו call of duty4 ברזולוציות לא גבוהות הוא מתחמם אפילו ל75 מעלות. אני לא יודע האם זה תקין. אשמח מאוד אם תעזרו לי.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. * מטרות המחשב?עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, עריכה גרפית אוטוקאד דו מימד * גודל המסך? 13.3 * משקל רצוי? 1-1.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?נ6-7 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) יציאת HDMI, USB * בלוטות? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?256 ג'יגה ומעלה, SSD. * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. ערב טוב לכולם. המחשב יהיה מיועד הרבה למשחקים,אך לא העיקר. יהיה בו שימוש גם לעבודה עם פוטושופ ,עריכה והמרה של סרטים וכד'. אני מבקש את עזרתכם למפרט מחשב המבוסס על קונרו e6700. שיהיו בו לפחות 2 ג'יגה זכרון מהיר ddr2,אין לי מושג אם יש הבדל אפקטיבי בין 667 ל800 mhz ,חשוב לי מאד יעילות ומהירות. אשמח לקבל חוות דעת על מספר דגמים ספיציפיים לזכרונות לוח אם שיתמוך בכל התקנים המתקדמים שיש כיום.[אם יש אפשרות לתמיכה בתקנים עתידיים אז אדרבא] כרטיס מסך מבוסס על צ'יפ של nvidia בלבד לא ati [העדפה אישית שלי מבלי לפגוע באחרים] וכאן מגיעה שאלת השאלות:האם שווה לי להשקיע בכרטיס הכי חזק שיש כרגע, או שכדאי לרכוש כרגע כרטיס מסך ברמה בינונית ולחכות לdx10 ??? דיסק קשיח יחיד לא raid .הכי שקט שיש עד …

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by fp581,

פנטיום 4 2.8 כרטיס מסך 9600XT ג'יגה זיכרון (4 מקלות של 215 אני חושב) 80 ג'יגה זיכרון כרטיס קול מובנה (מעפן) מאוורר מיוחד כפול כזה מחובר (לא יודע את השם) לקירור הכרטיס מסך 3 כוננים 1 צורב DVD צורב רגיל וכונן רגיל כמה הוא שווה? אני מביא אותו אם הכל כולל אנטי ווירוס ווינדוס XP OFFICE קודקים ועוד מלא תוכנות למציאת ספי וור

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אני צריך טאבלט טוב לעבודה איזה מעבד אני צריך לבקש דור או כל דבר אחר פשוט אני לא מבין בזה אם תוכלו לעזור לי אני ישמח מאוד תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by bar barbar,

236 דווח פורסם 2011 ביוני 4 כותרת הדיון מחשב נייח עד 2000 שקלים תוכן ההודעה הראשית עד היום הייתי כול 4 שנים פשוט זורק את המחשב וקונה חדש היום אנח מחפש לקנות מחשב שאני אוכל לשדרג כול פעם ולא לזרוק ולרכוש שוב חדש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. מה אתם אומרים?: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-965P-S3 זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS WD 160GB 8MB SATA2 7200 RPM - WD1600JS כרטיס מסך: XFX PCI-EX GeForce 8800GTS 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - PV-T80G-THF9 - RETAIL צורב DVD: LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA מארז: GIGABYTE 3D AURORA 570 - BLACK/SILVER - GZ-FA1CA ספק כוח:Enermax Liberty 400W אם למישהו יש המלצות בנושא, אשמח לשמוע.. כמו כן, כל הרכיבים ששמתי תואמים נכון? לא עשיתי שום טעות?

• 24 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by chric,

שלום לכולם,יש לי מחשב דיי ישן ורציתי לשדרג,השימושים העיקריים שלי הם גלישה וצפייה בסרטים וממש מעט משחקים,בזמן האחרון הוא דיי איטי במיוחד שאני פותח הרבה כרטיסיות בדפדפן,המפרט שלי [TABLE=width: 100%] [TR=bgcolor: #FFFFFF] [TD=width: 300]Mainboard Model[/TD] [TD=align: center]GA-MA770-UD3 (0x000002DA - 0x4CB49E60) [/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 100%] [TR=bgcolor: #FFFFFF] [TD=width: 300] manufacturer[/TD] [TD=align: center]AMD[/TD] [/TR] [TR=bgcolor: #FFFFFF] [TD=width: 300] model[/TD] [TD=align: center]AMD Athlon II X2 240 Processor[/TD] [/TR] [/TABLE] NVIDIA GeForce GT 730 amd ddr2 4 gb ומארז [h=2]Antec Three Hundred Two Midtower Case[/h]זיכרו…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. יש לי חבר שקונה מחשב חדש, יש לו באיזור ה5000 ש"ח להוציא, למרות שהמחיר גמיש. הדרישות הן מחשב שיהיה נוח לעבוד עליו הרבה זמן, לראות סרטים ומוזיקה, עדיף הארד דיסק כמה שיותר גדול וממש חשוב 15.4" ומשקל סביר. תודה!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. היי ברצוני לקנות מחשב נייד אני מתחיל ללמוד עוד מעט הנדסת מכונות אין לי דרישות מיוחדות פשוט שהוא ישמש אותי ללימודים קצת לראות סרטים ושיריץ פיפא טוב יותר מזה אין שימוש בו על איזה מחשב תוכלו להמליץ לי בקשר לתקציב עד 4000 וכמובן אם יש מחשב בפחות אני אשמח תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. מחפש מחשב לגיימינג בינוני /כבד. מתלבט בין שני מחשבים שמחיר כל אחד מהם הןא 800 . 1. דגם HP ELITE 8300 מעבד Intel I7 CPU -3770 3.4 GH. זיכרון 12GB. דיסק קשיח +SSd 120 Gb HDD 500 GB . כרטיס מסך של NVidia GT-210 עם זיכרון פנימי 1Gb. 2. מעבד xeon e5 2620 v2 6 chores 12 threads זיכרון 16g 820gb hdd כרטיס מסך gtx 750 2gb

דיונים חדשים בפורומים