עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, מעוניינת לרכוש מחשב לעבודה משרדית ושימוש אישי סטנדרטי בתקציב של עד כ-4K (אם יש תוספת הכרחית ומומלצת אפשר לחרוג מעט). אודה להמלצה על מפרט מתאים או המלצה על דגמים מסויימים בתקציב זה. אציין שהכי חשוב לי שהמחשב יהיה בעל תגובה מהירה לאורך זמן וזכרון שיספיק לאחסון קבצים, תמונות וכו' לאורך זמן.. העבודה כוללת חיבור לשרת חיצוני מרחוק, אקסלים וכו' וגם שימוש אישי- סרטים, יוטיוב וכו'. האם יש יצרן מומלץ גם מבחינת אחריות ושירות בארץ וגם באופן כללי מבחינת איכות המוצר? התעניינתי בכמה דגמים ואשמח לחוות דעת: http://www.zap.co.il/jacket.aspx?siteid=4702&siteurl=http%3a%2f%2fwww.pc-online.co.il%2fitem.php%3fps%3d10675&modelid=96…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by alex542,

מה התקציב המקסימאלי?1000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם אין הבדל משמעותי אז עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?גג 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. need for speed rivals, the crew -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1600X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוני-כלומר מצב שתהיה גרפיקה נחמדה והיא אפשר לשחק ברמה אפשרית 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?7-8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?א…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by a_N,

שלום חברים. אני רוצה שתעזרו לי לבנות את המחשב הבא שלי, אני רוצה לציין שלמרות שאני הולך לקנות אותו ממש בתחילת אוקטובר, לא הרבה ישתנה בו מבחניתי(רק אולי הוזלה של חלקים מסויימים, שזה רק לטובה). המחשב הוא לטובת gaming ,סרטים, ועבודה- (אני עובד הרבה אם וירטואליזציה- לכן 3 גיגה זיכרון) אני גם רוצה לציין שהמפרט שאני הרכבתי הוא מחנויות שונות ולכן כאשר פונים לחנות ישירות אם המפרט המחיר יהיה יותר זול מאשר להביא את כל החלקים לבד(מתוך ניסיון) אז תגידו לי מה אתם חושבים על המפרט שהרכבתי ומה אתם מציעים לי לשנות או מפרט אחר במקום: ---תודה לכל העונים--- מעבד: Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHz 4MB 1333MHz 1115 שח לוח: GAP35DS4וGigabyte 970 שח כרטיס מסך: Leadtek PX8800 GTS TDH PCI-E 640MB…

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by redead,

מדובר בנייד שמשמש המון לצפיה בסרטים חלקם בHD , כרגע הוא בעל כרטיס מסך און בורד ולמעשה המעבד צריך לעבוד הרבה בקידוד, אני רוצה להשקיע סכום מינימלי+ בכרטיס מסך עצמאי למטרה הזאת. כמה צריך לעלות העסק? בנוסף אני רוצה להחליף את הכונן הקשיח , ראיתי שיש Scorpio 320GB 5400RPM 8MB Sata ב340 שקל , עושה רושם משתלם . לקחת אותו אם משהו אחר?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שימו לב, הקנייה מ-KSP בלבד. אני מעוניין לקנות מחשב רב תכליתי, בהכרח עם SSD, שיכול להתמודד עם הכל ובמהירות, כולל גיימינג. יחד עם זאת, מאוד חשוב לי שיישאר שקט ככל האפשר. התקציב גמיש סביב ה-5,000 ש"ח (ללא ציוד היקפי). מה אתם הייתם עושים אם אלו היו הצרכים והמגבלות שלכם? אני דיי סגור על המעבד (הבנתי שגירסת ה-K זה ל-OC): Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray - 945NIS אני ממש לא סגור על לוח האם, עדיין לא קראתי על כל ההבדלים בין P67, Z68 וכן הלאה, אני עדיין לא בטוח מה אני צריך, אם מישהו מוכן לעזור בהסבר קצר, אני אשמח... GIGABYTE Z68MA-D2H-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 1333, 3xPCI-E, DVI, HDMI - 550NIS 15 ש"ח יותר מקינגסטון הפשוטים ביותר, סכום שאני מוכן להשקיע,…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by arik100,

שלום כרגע יש לי: e6750 2x1gb ddr2 667mhz hd4670 אני מעוניין לשדרג את הביצועים במשחקים , ולשם כך עומדות בפניי שני אפשרויות: 1. לקנות 6850 2. לקנות מחשב חדש לגמרי. מה אתם ממליצים? כמובן שהאופציה הראשונה היא העדיפה השאלה היא אם זה באמת יעזור או שזה טיפה בים ועדיף כבר לשדרג. בכל מקרה קנייה של מחשב חדש תהיה בעלות של 3K וכמובן שתהיה AMD בשל עלות-תועלת.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  7. זה המפרט שיש לי Computer: GIGABYTE G33M-S2L CPU: Intel Core 2 Quad Q6600 (Kentsfield, G0) 2400 MHz (9.00x266.7) @ 2132 MHz (8.00x266.6) Motherboard: GIGABYTE G33M-S2L Chipset: Intel G33 (Bearlake-G) + ICH9 Memory: 3072 MBytes @ 333 MHz, 5.0-5-5-15 - 1024 MB PC6400 DDR2-SDRAM - Kingston KTC1G-UDIMM - 2048 MB PC6400 DDR2-SDRAM - Kingston Graphics: NVIDIA GeForce 8800 GTS 512 (p393) NVIDIA GeForce 8800 GTS, 512 MB GDDR3 SDRAM Drive: WDC WD800JD-08MSA1, 78.2 GB, Serial ATA 1.5Gb/s Drive: WDC WD3200AAKS-00B3A0, 312.6 GB, Serial ATA 3Gb/s Drive: …

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by hararim,

שלום לכולם אשמח לעזרתכם * מטרות המחשב?בגדול שימושים קלים אך מעדיף שתהיה אפשרות גם להריץ תוכנות של תכנות(מטלב visul וכו') * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14-15.6 * רזולוציית המסך? עדיף כמה שיותר טוב אך זה לא הדבר הכי חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא עקרוני * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף שכן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?לפחות 1T , האם כדאי גם SSD לטובת מערכת הפעלה? * כונן אופטי?עדיף שכן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חייב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשה DELL * כל דרישה מיוחדת שחשובה ל…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שמעתי רבות על הפורום הזה ועל כך שהאנשים פה מבינים עניין ולא מנסים לקחת רווח על האנשים אז אני פונה אליכם עם תוכלי לתת חוות דעת על מחשב שאני עומד לקנות מפרט המחשב הינו : AMD Athlon xp 2500+ 640k fsb 333 מעבד Albtron Nforce 2 km18 pro 2 לוח אם ddr 512 pc2700 זיכרון w.d 80gb 7200 rpm s-ata 8 mb buffer הרד דיסק mitsumi 1.44 כונן דיסקטים ASUS cdrw 52/24/52 צורב cd rom asus 52 סידי AOPEN middle tower pro מארז GIGABYT READON 9600 PRO 128 MB כרטיס מסך genius multimdia kb…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by hugibugi,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 3, Far Cry 3. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גבוהה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש …

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. שלום, שמי גדי פונט, אני בן 39 ואני גר בלוס אנג'לס. החלום שלי בעשרת השנים האחרונות זה שיהיה לי מחשב חזק מהיר ושקט, והמחשב הכי טוב בעולם. אי לכך ובהתאם לזאת שאני עושה ערימות של כסף ביום וסוף סוף אני יכול להרשות לעצמי להרתם למען הגשמת חלומי, אשמח אם תעזרו לי להגשים את חלומי ולעזור לי בבחירת חלק המחשב. חשוב מאוד לציין שחשוב שהמחשב יהיה מאד שקט, מהיר בטירוף, שהתאום בין החלקים יהיה אבסולוטי, המחשב עם החלקים הכי טובים ויעילים כרגע בשוק, החל מהבורג במארז, דרך כרטיס הקול והמסך וכלה בכונן התקליטורים. תקרת הגג היא בעצם לא קיימית, אבל עדיף כמובן לא להמליץ על חלקים שסתם יקרים אבל פחות טובים. אני אעריך מאד את העזרה שלכם ותודה מראש!

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by thebenjamin,

שלום, המחשב הישן שלי לא יחזור מתיקון בשל חוסר חלקי חילוף ולכן אני מחפש מחשב דומה או עדיף עליו. השתמשתי בlenovo flex 15.6" עם 8GB זכרון, דיסק משולב של 24GB+500GB וכרטיס מסך 820M. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3700 (צריך לכלול הרחבת אחריות במידה והאחריות לשנה) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכנות, טיפה משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא יש…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by bijos,

שלום, מעוניין להחליף מחשב שולחני במחשב מיני. שימושי המחשב - אינטרנט, צפיה בסרטים אונליין ותוכנות אופיס. שום דבר כבד... העניין - במחשב השולחני ישנו כרטיס מסך שאליו מתחבר ממיר של הוט ומאפשר צפיה בטלויזיה/VOD של הוט תוך כדי עבודה על דברים אחרים (כלומר לכרטיס הטלויזיה יש כניסת HDMI). אני מחפש מחשב במארז כמה שיותר קטן אבל כזה שיאפשר להעביר את כרטיס הטלויזיה מהמחשב השולחני הישן למחשב מיני החדש, כרטיס הטלויזיה המתחבר עם PCI-e. שאר המפרט של המחשב צריך להיות בסיסי. תקציב - פחות בעיה. תודה

14. שלום לכולם, בונה מפרט לשימוש כללי וגיימינג בסיסי (total war series, משחקי FPS בהגדרות בינוניות פלוס) ללא OC. רעש סביר זה בסדר, לא כמו בג'נרי שיש לי עכשיו. הרכבתי משהו ב SKY, יש הצעות לשיפור? אפשר גם בחנויות אחרות באזור המרכז. איך הלוח הזה? האם עדיף לקחת 2 גיגה RAM ואז כשהמיינסטרים יהיה סטיקים של 4 אז להוסיף (לוח עם 2 סלוטים...)? 2 גיגה יסחוב סביר על WIN7 עם כרטיס מסך? איזה ספק בא עם המארז? לא רשום הדגם למרות שאני מתאר לעצמי שזה HEC. תודה מעבד AMD Athlon II X2 245 Box ₪314 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX245OCGQBOX לוח אם Asus M4N68T-M ₪282 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=941040 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  15. כמה שווה כרטיס מסך מסוג GTX 570 של Asus ? אני מעוניין למכור..

16. מה העניינים, מעוניין לקנות מחשב בשבועות הקרובים עדיף איזור ה6500 ולא יותר. יש המון אפשרויות ובניתי לעצמי כמה אבל רוצה לשמוע את שלכם ומה לדעתכם הכי חזק.. אחד ההתלבטויות זה האם לקחת AM4 או AM5 וממה שראיתי הזיכרון להם - DDR5 יקר בהרבה (עדיין?) ואם אני מוצא DDR5 במחיר טוב, האם יש יתרונות אחרת בכלל לAMD5 חוץ מזה שהוא תומך במעבדים החדשים? *מעוניין לקנות בארץ את כל החלקים (חדש) חוץ מכרטיס מסך אין לי בעיה להביא משומש ולחסוך (כנראה 6700XT שעולה רק איזה 1100) אלא אם כן תמצאו אחלה דיל. מארז אני יקח גודל רגיל כלומר ATX גובה 45-50 MID TOWER **מבחינת שימושים אז משתמש הרבה באמולטורים חזקים (PS3/XBOX360) ועוד, ווירטואליצזיה, יצירת מוזיקה/מאסטר…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by ani,

המחשב מיועד בעיקר לגלישה ולתיכנות ג'אווה סי-שארפ ועוד. חובה 2gb זיכרון (מפעיל הרבה אפליקציות במקביל). צריך צורב, לא צריך מקלדת ועכבר. חובה שהמארז (ולכן גם הצורב, כן?) יהיו בצבע לבן (לא משנה העיצוב העיקר שלא יהיה מארז שחור) רצוי מאוד מאוד להחליף את המאווררים של המארז ואת הקירור של המעבד בשקטים יותר (לא מתוכנן oc) יהיה נחמד (אם כי לא חובה) שמשחקים קלים כגון fifa/pro יפעלו (מספיק שיפעלו, לא צריך שיפעלו "טוב") יהיה נחמד אם בעתיד תהיה את האופציה לשדרג לכרטיס מסך רציני יותר אולי אפילו dx10 ושיהיה אפשר לשחק במשחקים יותר רציניים תודה

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by dd7,

מפרט ב4k בלי מסך וציוד הקפי למשחקים יש אפשרות לקונרו? לוח אם שתומך בddr2 800? 2 גיגה זיכרון? אפשרי? אם לא אז אשמח לחוות דעת...

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שלום לכולם. חבר שלי ביקש ממני לחפש לו מחשב נייד בתקציב של 2000-2500 ש"ח. * גודל המסך - לא מהקטנים , ז"א13'-14' , אם התקציב מאפשר יותר אז בסדר. * משקל רצוי - שיהיה ממוצע אין דגש על מחשב קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך - המחשב יהיה הרבה בבית בקרבת חשמל , מצד שני עדיף מחשב שלא יכבה אחרי שעה וחצי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - אין צורך ביציאות מיוחדות * בלוטות - לא מחייב , אם נכנס בתקציב עדיף. * גודל מינימלי של כונן קשיח - 250GB * צורב DVD - כן. * האם נדרשת אחריות בינלאומית - מספיקה אחריות לאומית. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - לא. המחשב ישמש לגלישת אינטרנט(אין לו מחשב בבית) , פה ושם סרטים ואולי משחקים ברמה של פיפ"א. תודה לכולם.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by שלמה הדג,

בעזרתכם הרכבתי את המפרט הזה: AMD Athlon 64 3200 (939-pin) BOX Abit AV8 Socket 939 VIA K8T800 Pro PQI 1024MB DDR 400MHz PC3200 Dual Channel (2x512MB) Gunmetal 2.5-3-3-7 Albatron GeForce 6800GT 256-bit DDR3 256MB Maxtor 80GB 8MB 7200RPM NEC DVD x16 DV5800 NEC ND-3500A Dual Layer DVD+ R/W/DL 16x White Bulk Mitsumi floppy 1.44 COMPUCASE CI-6920 MIDI ATX/HEC400 LDT - - - סה"כ: 7511 ש"ח. פנדס החזירו לי את המפרט הבא עם מספר שינויים. עכשיו, אני רוצה לדעת אם השינויים משמעותיים, האם לקבל את המפרט שלהם בחלקו/בשלמותו, או בקיצור - מה עדיף? Giagbyte GA-K8NS Ultra-939 nForce3 Ultra chipset Point of View GeForce 6800GT 256MB WD 80GB 7200RPM 8MB LG DVD 16x48 OEM COMPUCASE super midi towe …

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום לכולם. אני חייב את עזרתכם, אני ממש אובד עצות! אני מחפש לקנות נייד ראשון ללימודים. אני חפשתי המון באינטרנט ואני כבר מבולבל לגמרי. קודם כל האם יש איזשהו אתר שסוקר מחשבים שניתן לסמוך עליו? שנית כל, אני סטודנט להנדסת תוכנה ואני מחפש מחשב שיהיה קל (עד 2 קילו) עם מסך בין 13.3-14 אינצ' (עדיפות גדולה ל14) עם FHD ושיסחוב אצלי את כל התואר ואפילו מעבר. כמו כן אני מעדיף שיהיה מסך מגע וכמובן SSD אבל בגלל שהSSD מקפיץ את המחיר בצורה אסטרונומית אפשר לוותר עליו. אני כן מחפש שיהיה לו עיצוב יפה ומודרני ואני כן מחפש שיהיה חזק מספיק בשביל להריץ כמה משחקים בזמני הפנוי. התקציב הוא עד 5000 ש"ח. שאלה נוספת שרציתי לשאול היא האם יש אפשרות לקנות מחשבים ניידים מאתרים בח"ול ולשלוח אותם לארץ? תו…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by greenheart,

שלום רב לכולם ! אני מקווה שאני מפנה את הבעיה לפורום הנכון.. במידה ולא אשמח אם תוכלי להפנות אותי לאן שצריך יש לי מחשב נייד Compaq CQ61 הוא הגיע עם וינדוס ויסטה - מקורי מיד לאחר הפעלה ראשונית יצרתי לבקשת הודעה שהופיעה לי במחשב דיסקים של גיבוי ראשוני של המחשב לפני 3 שבועות רכשתי וינדוס 7 מקורי דרך HP - גרסת עדכון מויסטה ל - 7 וזה הגיע בשני דיסקים שבוע שעבר ניסיתי להדליק את המחשב וצצה לי ההודעה הבאה : "widows failid to start a recent hardware or software change might be the cause" למרות שערב לפני השתמשתי במחשב בצורה רגילה ולא היה שום דבר חריג בכל אופן בהמשך להודעה הזו ניצבות בפני שתי אפשרויות : 1/ launch startup repair (recomended) 2/ start windows normally לא משנה מה אני בוח…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  23. שלום לכולם, אני מתחיל ללמוד מדעי המחשב ואני מחפש מחשב חביב לתקופת הלימודים. נכון לעכשיו ראיתי את הדגם הזה: Asus P53E-SO061V‎ ‎Intel® Core i5 2410M Processor, 2.3GHz, 3MB Cache,1066MHz FSB‎ ‎4GB DDR3 1333MHz (1 x 4096MB) ‎640GB (SATA) 5400rpm‎ ‎15.6'' 16:9 HD (1366x768) LED Backlight anti-glare ‎ ‎Integrated Intel® HD Graphics 3000‎ אחיות 3 שנים ע"י IBM (איסוף והחזרה בבית הלקוח) מחיר - 3300 בעיקורן אני מחפש מחשב שיחזיק לי לשלוש שנים הקרובות. המטרות העיקריות שלו הם אינטרנט, סרטי HD ולימודים (מדעי המחשב). הדבר הכי חשוב לי במחשב הוא שהוא יהיה מחברה ידועה וטובה ללא כל בעיות נפוצות, והכי חשוב זה האחריות. רציתי לשאול מה אתם חושבים על המחשב הנ"ל? איך Asus בתור חברה ואיך האחריות ש…

24. Started by louisaw,

אז אני מתחיל לימודים החודש ומעוניין לרכוש מחשב נייד שישמש בעיקר ללימודים אבל גם יוכל להריץ משחקים בשעת הצורץ. אחרי כמה חיפושים וגלישה בפורום, רשמתי לעצמי את הדגמים שלהלן: Asus N53SN: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=12996 Asus U36SD: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=13710 Asus K53SV: http://www.ivory.co.il/Product.asp?productid=7519 Asus K53SC: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=13805 הבעיה שאני לא מצליח להבין מה בדיוק ההבדל בין כל הדגמים הללו. למשל, יש הבדל משמעותי במחיר בין ה-K53SV ל-N53SN, אבל האם אני באמת ארגיש את ההבדל בין השניים בשעת השימוש? לשניהם יש אותו מעבד, ל-N53SN יש כפול זכרון אבל לא נראה לי שזה בכלל הכרחי, ל-K53S…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  25. שלום, אני צריך עזרה בבקשה במפרט של כ - 4000 ש"ח למטרת עבודה של תיכנונים ארכיטקטיים בעיקר ושימוש בתוכנות Autocad ודומיו.. ובשביל תוכנות כאלה הבנתי שצריך יחסית המון זיכרון ומעבד חזק. המפרט כולל הכל (מסך , עכבר , מקלדת .....). אני גר באזור חיפה לכן גם רציתי לדעת אם זה יהיה בסדר לקנות מ KSP. ז"א אם יש איתם בעיות. תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.