ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,464 דיונים בפורום זה
-
אני צריך מחשב שישמש אותי להרבה זמן. אין חשיבות לשקט. ללא ציוד הקפי. שימוש עיקרי: גלישה, הורדות, קידוד וידאו מתון והפעלת מס' מערכות הפעלה ורטואליות. כמוכן, משחק במשחקי אסטרטגיה חדשים. אופצייה לשדרג לצפייה ב- HD. כונן קשיח 320. מפרט מבוסס על מעבד Intel Core 2 Duo E8400 אבקש מפרט מ - http://skypc.co.il
-
- 7 תגובות
- 717 צפיות
-
-
היי, אני בחיפושים אחר מחשב המיועד לעבודה משרדית (אינטרנט, אופיס וכיוצ"ב), לימודים ועבודה בפוטושופ. תקציב עד 4K. מצאתי את הדגם הזה, שעושה עלי רושם טוב: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=913772 (Lenovo E31-80 80MX0096IV) מה דעתכם? והאם מישהו יודע להעיד על טיב המסך, המקלדת וחיי הסוללה שלו? תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? יש לי 2500 למטרה, אבל אם אין צורך בכל ה-2500 אז כמובן שאפשר לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא, אם חייבים אז 200 שקל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב: עבודה משרדית, צפיה בסרטים וסדרות, איחסון מאות ג'יגות של מדיה (שירים וקבצי וידאו), מעט משחקים - בעיקר ישנים, אני הרבה אם כמה חלונות פיירפוקס פתוחים שבתוך כל אחד מהם יש מעל 7 טאבים פתוחים.. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). יומיומי ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? יש לי מסף 19" של DAE…
-
- 7 תגובות
- 724 צפיות
-
-
היי, לאחר התייעצות בפורום מעבדים, אמרו לי שלמטרות OC אני יכול להסתפק בE5200 אני רוצה בבקשה מפרט שכולל את המעבד הזה. הבעיה היא שאני רוצה לוח אם שיתמוך במעבדים חזקים יותר ( להלן מעבדי הC2Q ) האם יש לוח אם שתומך בשני סוגי המעבדים? ומציע יכולות OC כלומר אני חושב שכל הפרמטרים האלה מנגדים אחד את השני? או שאולי לא? בכל אופן. הדגש פה הוא על לוח אם שישאר בשדרוג עתידי. 4GB זכרון 800mhz זה הסטנדרט? או שיש גבוה יותר? לא צריך דיסק קשיח. ( יש לי אחד של 500GB SATA ) והכרטיס מסך רצוי שיהיה NVIDIA. לגבי מארז. חשבתי את המארז של Cooler Master CM690
-
- 7 תגובות
- 745 צפיות
-
-
הפרט הוא כזה. מעבד: Intel Core 2 Quad Q9450 2.66Ghz 12MB Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤1644 קירור למעבד: Zalman 9700+Led כמות: 1 - מחיר: ¤298 לוח אם: Gigabyte GA-EP45-DS3 כמות: 1 - מחיר: ¤634 מארז: THERMALTAKE Soprano RS 101 Piano Black Fan Filter 120mm + Window כמות: 1 - מחיר: ¤290 ספק כוח: Thermaltake 450W TR2 RX 140mm Dual 12V Rails כמות: 1 - מחיר: ¤268 זיכרון: Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 Dominator DDR2-1142 CL5-5-5-15 כמות: 1 - מחיר: ¤1309 קשיח למחשב שולחני: WD 250GB SATA II 16MB Raid Edition כמות: 1 - מחיר: ¤320 כרטיס מסך: Sapphire Radeon 4850 512MB DDR3 Retail - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤1072 סה"כ: ¤5835 המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 2 תשלומים שו…
-
- 7 תגובות
- 767 צפיות
-
-
בכותרת בלי מסך, למטרת גיימינג, עם הביצועים הכי גבוהים במחיר הזה והחידושים הטכנולוגים. בתודה מראש
-
- 7 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום לכולם, זה כבר שבוע אני קורא הודעות אחת אחרי שנייה בפורום הזה ומנסה להבין מי נגד מי. הרבה דברים למדתי ומכולם השכלתי. אני מרכיב מחשב לגיימר כבד כי הגיע הזמן לשחק. הרכבתי את המפרט הנ"ל ב- KSP לפי ההצעות שעלו פה. אני מתכוון לטפל בעניין ה- OC בבוא העת. ניסיתי להגיע ל- 6500 עם מסך אך לצערי עברתי 7k ללא מסך. מספר נקודות לפני ה- ENTER הסופי: 1. האם שווה להשקיע בכרטיס מסך הזה או לחזור ל- x1900xt 256 של נועה? 2. האם היום למשחקים כבדים מספיק 1 גיגה או לא? 3. האם במארז הזה יש USB ויציאת אודיאו מלפנים? אם לא, איזה מארז מומלץ עם כניסות האלה. 4. איזה מסך כרגע מומלץ לחיה הזאת? זהו, אודה לכם על העזרה. [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 671 צפיות
-
-
מחשב בסיסי לשימושי אופיס, צפיה בסרטים וכו'. לא משחקים, לא תוכנות כבדות. אין הכרח לנצל את כל התקציב. בסה"כ אני צריך מפרט סביר שכל החלקים בו יהיו טובים (כלומר, ספק נורמלי מחברה מוכרת וכו') דיסק קשיח רגיל, לא SSD. אין צורך בכונן DVD. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום כבר זמן מה אני חושב לשדרג את המחשב מכיוון שהוא די זבלה ומעפן, חשבתי לקנות את החלקים הבאים: SAPPHIRE HD 4850 512MB GDDR3 PCI-E OCZ DDR2 PC2-8500 Reaper HPC Edition אני לא סגור לגבי החלקים למעלה מכיוון שאני לא יודע אם אני אקבל את התמורה המלאה למחיר שאני משלם, אני רוצה לשלם כ900-1000 לכרטיס מסך הכי טוב בהתאם למחיר ולזרוק 200-350 על זיכרון. בעיה נוספת היא שאני מפחד שהחלקים למעלה לא יהיו מתאימים למפרט שכבר יש לי והוא: INTEL DUAL CORE E2140 1 MB 800MHZ (אני מתכנן לעשות OC בהקדם האפשרי ואם זה אפשרי חח) לוח אם ECS 671T DDR2 512MB 667MHZ TWINMOS ואין לי כרטיס מסך ATX 400W אני אשמח לעצות, הארות, הערות ולכל דבר.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב, אני אצטרך אותו מספטמבר, האם כדאי לי לחכות עד לאוגוסט (מבצעי חזרה לבית הספר וכאלה אם בדרך כלל יש כאלה על לפטופים) או לקנות כבר בזמן הקרוב? אלה הנתונים: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?סטודנט- עבודה משרדית, טיפה עריכת תמונות, צפייה בסרטים ברזולוציות גבוהות (חיבור לטלויזיה), משחקים ברמה קלה/בינונית (SC2 וכאלה), שימושיי מחשב ביתי למשתמש כבד- ריבוי משימות. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3 עדיף מאט * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יו…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תקציב - 9500 אלף שקל מטרות - משחקים טיפה כבדים , צפייה בסרטים וכו מסתפק בכרטיס קול של הלוח אם כולל כונן דיסקטים חשוב שהמחשב יהיה שקט ושיהיה לו הרכבה. נ.ב המחשב לא מיועד לOC תודה לכל העוזרים מראש.
-
- 7 תגובות
- 655 צפיות
-
-
טוב אני מתכננן על לקנות מחשב חדש + מסך למשחקים, ורציתי לדעת מה דעתכם על המפרט הבא: הצעות יעול יתקבלו בברכה. פורמט מומלץ לתוכן ההודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? 5000+- 2. מטרות המחשב? לדוגמה: משחקים בעיקר. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי?, מסך. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא צריך כרטיס קול. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? Intel 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? עדיפה התאמה בין הצבעים למרות שזה לא קריטי לחלוטין, הקירור חשוב. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? כן אבל בבקשה לא להחשיב את המערכת כחלק מהמפרט. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב…
-
- 7 תגובות
- 732 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים כבדים, צפיה בסרטים . * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? לא מבין בזה מה שנראה לכם לנכון ( אני מחפש משהו איכותי מאוד הבנתי ש IPS נחשב לאיכותי ) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מוארת שתהיה מוארת ואיכותית ונוחה יחד עם העכבר גם כן . * משקל רצוי? אין חשיבות . * האם נדרש זמן סוללה ארוך? סוללה חזקה ושקטה ואמינה לגבי טווחים של זמן כראות עינכם . * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כמה שיותר שבמידה ואני יהיה זקוק לא יחסר . * Bluetooth? לא מתנגד . * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? העדפה לכונן 250GB SSD מהיר ! במידה ולא ניתן אז 1T 7200 RPM * כונן אופטי? צורב DVD * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת …
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מעבד: AMD ATHLON 64 4800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADO4800DDBOX- BOX מחיר: ¤716 לוח אם: ASUS M2N-E מחיר: ¤526 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL מחיר: ¤2117 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200KS מחיר: ¤504 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H42N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK מחיר: ¤195 זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 מחיר: ¤635 מארז: COMPUCASE CI-6A19B-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN מחיר: ¤403 מחיר סופי לאחר הנחה: ¤4998 ועוד שאלה, אם אפשר נגיד להוסיף עוד 500 שקל, יש במה לשפר את המחשב?
-
- 7 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום רב בשעה טובה קניתי מחשב נייד DELL STUDIO 1537 P8400 את המחשב אני מחבר לרמקולים בחדר והוא משמש אותי כמערכת שמע השאלה שלי היא כזאת... האם אני יכול להשאיר את המחשב תמיד דלוק ופתוח (המסך) ? *כמובן שהמחשב מחובר למטען האם יצוצו איזה שהם בעיות בגלל זה (יתחמם יתר על המידה, המטען יתחמם ויהרס, הסוללה תדפק , המסך , ועוד ) נ.ב את המחשב השלחני (נייח) הקודם שלי תמיד השארתי דלוק תודה מראש בבקשה לתשובות מלאות ודעתכם האישית
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שיהיה כולל צורב די וי די, 2 ג'יגה זיכרון ,250 ג'יגה וכל שאר הדברים. שיהיה בו כרטיס מסך חזק גם חשוב. הציעו לי תמפרט הבא מה אתם אומרים? הכרטיס מסך פה ממש טוב והמפרט נראה סבבה אם יש מקום לשיפורים אנא תאמרו מעבד Intel Core 2 Duo E7200 Box ¤603 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE7200 לוח אם GIGABYTE GA-P31-DS3L ¤340 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39274 כונן קשיח Seagate ST3250624AS 250GB SATA2 16MB ¤269 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10832 זיכרון Mushkin DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 SP ¤209 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=996529 כרטיס גרפי Palit nVIDIA GeForce 8800GT 512MB PCIe ¤979 כמות:1 http://skypc.co.il/product.a…
-
- 7 תגובות
- 574 צפיות
-
-
מעבד Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2x1MB Cache לוח אם Gigabyte GA-945P-S3 Intel 945P Motherboard זכרונות DDR2 512MB 667MHZ Cl5 Twinmos x2 דיסק קשיח SEAGATE 80GB 7200RPM SATAII 8MB צורב דיוידי NEC ND-3550A Black x 16 Bulk DVD±R/RW כרטיס מסך X1900GT 256MB, DDRIII 2xDVI, VIVO, PCI-E מה אתם אומרים על המפרט? צריך עזרה במציאת מארז וספק כוח... ואולי קירור למעבד ולכרטיס מסך... תודה מראשש
-
- 7 תגובות
- 621 צפיות
-
-
קודם כל תודה מראש לכל מי שינסה לעזור לי. אז ככה אני צריך מפרט של עד 3K +חריגות מינמליות ככל האפשר צריך לכלול הכל חות ממסך ורמקולים ובנוסף כרטיס טלוויזיה- זאת אומרת מעבד,לוח אם, זיכרון, צורב DVD, כונן קשיח, כרטיס טלוויזיה, כרטיס מסך,עכבר ומקלדת אני דיי נוטה לכיוון אינטל למרות שאני לא רוצה להתעסק בOC וקיררורים נוספים. המעבד צריך להיות דיי חזק ללא התעסקויות מיותרות הכרטיס טלוויזיה צריך לשדר טלוויזיה וקונסולות שיחברו אליו בצורה טובה (צריך שיהיו היציאות המתאימות של הצהוב אדום לבן) זיכרון לדעתי 4 ג'יגה כי הוא הולך להריץ הרבה תוכנות כבדות (סולידוורקס, מאטלב, אנסיס, מי שמכיר..) הארדיסק 320-500 תלוי מה ייכנס בתקציב, אני חושב ששל חברת WD כרטיס גרפי כמה שיותר טוב למשחקים שיכול להכנ…
-
- 7 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד ויש לי כמה שאלות: 1. איזה חברה כדי לקנות? (DELL.HP.NEC וכו') 2. איזה זיכרון כדי לשים? 3. איזה כרטיס מסך כדי לשים? המחשב בעיקר לעבודה משרדית (הדפסות גלישה וכו') אך אני רוצה שגם יהיה אופציה למשחקים עליו...
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כותרת... סכום:5000 ש"ח כולל ציוד היקפי (מקלדת עכבר מסך 22,רמקולים וכו...)
-
- 7 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד בשבוע הקרוב ושני המחשבים הללו מתאימים לדרישות שלי, אשמח להיוועץ אתכם ולקבל חוות דעת. כעקרון אני צריך אשתמש במחשב חמש ימים בשבוע מחוץ לבית. * מטרות המחשב? אני מעוניין להתעסק בתוכנות כמו PHOTOSHOP על ידי חיבור של טבלה גראפית, לשחק במשחקים קלים (LoL), לצפות בסרטים. * גודל המסך? ה- 15.6" מושך אותי : * משקל רצוי? לא ממש משנה לי אני בחור חסון ;D * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא תיהיה לי בעיה לחבר את המחשב לשקע רוב הזמן אז לא בעיה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? רצוי שיהיה HDMI לחיבור לטלוויזיה כעיקרון מילאתי את הטופס על מנת לסקור את מירב ה…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד במחיר זול ושיהיה סביר לשימוש בייתי 5,000 שקלים בערך.. חייב המלצות !תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום שוב, אשמח לקבל את דעתכם על המפרט הבא: מעבד Intel® Core™ 2 Quad Q6600 לוח אם Intel G31 Pearl Creek 1333MHz FSB דיסק קשיח 320GB SATA II 7200 RPM 16MB (Hitachi/Western Digital/Seagate) זכרון פנימי OCZ 2048MB (2GB) DDR II 800MHz כונן אופטי צורב LG/Optiarc/Pioneer X20 SATA DVD כרטיס מסך Gigabyte/MSI/Asus/Sapphire PCIe nVIDIA GeForce 8400GS 512MB או ATI HD3450 PRO 512MB ספק כוח EZCOOL 450W 12CM FAN מארז איכותי עם פח עבה כולל יציאות USB קדמיות ואחוריות מקלדת + עכבר + רמקולים סה"כ מחיר - 1959 ש"ח הערות: השימושים שלי - גלישה באינטרנט וצפיה בסרטי DVD. המליצו לי כאן על E7200 עם gigabite ga-p31 ו-4GB זיכרון עם קירור למעבד ומארז וספק של HEC במחיר 2500 ש"ח כאן יש לי מעבד QU…
-
- 7 תגובות
- 598 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני חייב להעיף כבר את הג'יפה 440 אם אקס שלי כי הוא בקושי מריץ דייב אני צריך המלצות חברים... עכשיו אני מסתכל בדיוק בפנדס תגידו לי אם משהו מפה טוב (כמובן במחיר) כי אני לא בדיוק מבין בדברים האלו ??? http://www.pandas.co.il/advanced_search_result.php?categories_id=273&inc_subcat=1&manufacturers_id=&keywords=9800&dfrom=&dto=&pfrom=&pto=&x=39&y=12
-
- 7 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב לצרכי תיכנות אני עובדת עם Visual Studio 2008 ו SQL Server 2008 ובנוסף המחשב מיועד לשמש לצפייה בסרטים המפרט ההתחלתי שביקשתי מהחנויות היה: מעבד Intel Core 2 Duo 3 ומעלה לפחות 4GB של זכרון RAM כונן קשיח 7200RPM , גודל 500GB לפחות כרטיס מסך של NVIDIA או ATI עם לפחות 256MB של זכרון מערכת הפעלה - vista אין צורך בציוד היקפי מסך אני בוחרת בנפרד, כנראה ש 2209 DELL נושאים שעלה בזמן שהייתי בחנויות הזיכרון DDR3 או DDR2 באחת החנויות המוכר פצח בהסבר על למה עם מעבד Duo אני לא ארגיש את ההשפעה של DDR3, כי אני לא עושה OverClocking אני לא זוכרת את ההסבר המדוייק אשמח לדעת מה היתרון של DDR3 על פני DDR2, עבור הצרכים שתיארתי עוד נושא מערכת הפעלה לפי מה שהבנתי לגבי ה…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-