עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, מבקש עזרה להרכיב מחשב גיימינג ללא OC . יש לי מסך דל 24 אינטש וצורב ודיסקים קשיחים . מבקש רק לוח,מעבד ,זכרון כ. מסך ומארז . רוצה מעבד של אינטל בלבד וכרטיס מסך של NVIDIA בלבד. מכוון בינתיים ל GTX480. מתלבט ולא מבין מה לבחור בין I7 ל I5 ובין הלוחות השונים. כיום עובד עם WIN7 32 ביט. ואם תגידו שעדיף לעבור ל64 עם יותר זכרון זה גם בא בחשבון. כמו שאמרתי השימוש העיקרי הוא משחקים וגלישה באינ'. התקציב 4500 ש"ח והוא גמיש אבל חייב להיות מושכל. תודה מראש מנו

• 7 תגובות
    • 713 צפיות
  2. Started by ITAMAR-MAS,

שלום התלחתי ללמוד אפטר אפקטc5 ופריימרc5. תוכנות לעריכת וידאו של אדובי. ואני צריך מחשב חזק לתוכנות האלה . חבר בנה לי מחשב ורציתי לדעת עם התוכנות האלה יעבודו במחשב הזה? כי זה מחשב חזק, מישהו אמר לי שהוא מחשב קצת חלש לעריכה בפרמייר ובעל חומרה שאינה ממש נתמכת, בטח שלא על ידי CS5 זה המפרט למטה. תודה. מעבד AMD Phenom II X6 1090T Box -מחיר-1,583 ש"ח לוח אם Gigabyte GA-890XA-UD3 - מחיר-826 ש"ח כונן קשיח Seagate ST31000528AS 3.5" 1000GB SATA2 32MB -מחיר-354 ש"ח זיכרון OCZ DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 7-7-7-20 Platinum -מחיר-663 ש"ח כרטיס גרפי HIS ATI Radeon HD5770 1024MB DDR5 PCIe -מחיר-863 ש"ח צורב Sony Optiarc AD-7240S X24 SATA Black DVD -מחיר-98 ש"ח מארז ללא ספק Antec N…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. היי, שלום לכולם. אני מחפש מחשב לסבא שלי, הדרישה העיקרית זה שהוא יהיה מסוגל להריץ תוכן HD במידת הצורך. כמובן שהוא לא צריך משחקים בכלל. אני מעוניין שהמסך יהיה 20~22 אינץ' והמחשב יבוא עם ציוד היקפי של מקלדת רוסית + עכבר. רמקולים כבר יש. אם אפשר לדחוף את זה בערך בתקציב הנ"ל אני אשמח מאוד. תודה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Born2Kill,

מה יותר מומלץ מבחינת קלות מערכת ההפעלה? כעיקרון השימושים שלי זה גלישה באינטרנט ואופיס. אז לכן סדר העדיפויות שלי הם בראשונה קלות מערכת ההפעלה.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. שלום ברצוני לדעת מה הם דרישות מינימליות להרצת סרטים FHD 1080P בצורה חלקה. מה היא רמת מעבד מינימלית, כמות זיכרון, כרטיס מסך. כאשר כרטיס מסך כנראה ירכש חדש היות ואני רוצה שיהיה לו יציאת HDMI או שימוש בכבל DVI-HDMI יהיה מספיק טוב? בברכה דני.

• 7 תגובות
    • 943 צפיות
  6. Started by lidorafargan,

אני צריך את המחשב בישביל כל המחשקים החדשים שעומדים לצאת ב 2011 וכל המשחקים שיש היום החדשים ! מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 - TRAY ₪977 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-P55-US3L ₪495 זיכרון: [..] KINGSTON 2048MB DDR3 1333MHZ - זמין במלאי ₪255 כמות:2 כרטיס מסך: [..] GAINWARD GTX460 768MB GDDR5 - RETAIL - זמין במלאי ₪974 צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK - זמין במלאי ₪113 מארז: [..] COOLERMASTER CM 690 w/o PSU - זמין במלאי ₪330 ספק כוח: [..] SEASONIC S12II 620W BRONZE - RETAIL - זמין במלאי ₪421 קרור למעבד: [..] SCYTHE MUGEN II REVB ₪225 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG F3 1TB SATA2 - זמין במלאי ₪341 הרכבת מחשב: [..] הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפו…

7. שלום אלו ההצאות שקיבלתי עבור מחשב רב תכליתי- משחקים (FIFA,NBA) +חיבור לטלוויזה, תקציב 2K ההצעות שקיבלתי: מחשב א' מעבד Intel QUAD CORE , Q 8300 ) BOX לוח אם ASUS P5 L- DDR3 FSB 1333/1066/800 MHz זיכרון 2G DDR3 1333 KINGSTON כ.מסך GFORCE 210 GT 512 ASUS HD מארז ATX 500W 2 USB קדמי + 4 USB אחורי דיסק קשיח G W.D 500 7200 SATA 2 צורב DVD-X24 SONY-NEC מחשב ב' מעבד Intel Core i3 -530) BOX לוח אם Gigabyte GA-H55-S2H זיכרון 2G DDR3 1333 KINGSTON כ.מסך OB מארז Coolmaster Elite 310 +ספק 460W דיסק קשיח Samsung F3 HD502HJ צורב Samsung SH-S223 X22 אשמח לשמוע את דעתכם איזה מחשב עדיף ואם יש הצעות לשיפור במסגרת התקציב

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  8. שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש בתקציב של כ 4500 שח עם חריגה של 10% לכל כיוון. המחשב ישמש בעיקר לעבודה מאומצת באינטרנט וביישומי אופיס, צפייה בסרטים ומוזיקה וכן גם לעיתים למשחקים חדשים שיוצאים. המפרט שחשבתי עליו: מעבד I7 920/930 זכרונות 3*1 גיגה 1333 קינגטון - האם כדאי לקחת 2*3 ולעבור בשל כך למערכת הפעלה 64 ביט? דיסק קשיח 1 טרה WD לוח אם גיגהבייט GA-X58A-UD3R צורב LG כרטיס מסך גיגהבייט GT 240 - האם יש טעם לחכות ליציאת ה 450 החדש? מארז - THERMALTAKE ELEMENT T ספק - HEC 600W WIN600+ לגבי המארז והספק זה מאוד חשוב לי שהם ייצרו שילוב של שקט , כלומר שלא ייצא רעש כתוצאה מפעולת המחשב כ הוא דולק אצלי 24/7 אז אם יש המלצות לשילוב טוב יותר אשמח לשמוע תודה מראש לעונים

• 7 תגובות
    • 885 צפיות
  9. Started by maormark,

שלום וברכה השימושים של המחשב שלי הם לאינטרנט ולימודים איזה מחשב עדיף לי? שניהם אותו מחיר. dell insirion n3010 http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-n3010-430m.htm או dell vostro v13 http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-v13.htm יש לציין כי אני מחפש רק מחשב שהוא 13.3 אינץ לא יותר. תודה רבה..

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. Started by adrix,

אני רוצה לדעת כמה עולה המחשב הזה + המסך קבלתי הצעת מחיר ואני לא יודע אם זה טוב =D מעבד : intel Core i7-930 לוח אם : Asus x58 זיכרון 3x2GB Ram של Kingstone צורב DVD של HP מהירות מקסימלית 22X כ.מסך : GeForce Nvidia GT240 1gb דיסק קשיח Western Digital Caviar 500Gb 32mb מארז: Huntkey Hercules H002 מסך : Lg Full HD 19" תודה לכל העוזרים

• 7 תגובות
    • 725 צפיות
  11. ז"א המחשבים בין ה2200 (N500 של לנובו הוא דוגמא טובה, למרות שיש לו כבר מחליפים במחיר) לבין ה3000. 15.6" מן הסתם, לא סוללה מדהימה, לא קלים במיוחד. משהו פשוט. עכשיו יש ענייני העדפה של תצורה כזו על אחרת, ובמחירים האלה אני משאר שכל ההבדלים בחומרה הם די זניחים. השאלה הגדולה כאן בעצם האם שווה ללכת על מחשב כמו זה (יותר נכון בדיוק זה): http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4881&CatCode=315 המפרט שלו נראה לי מעולה. למען האמת, המפרט הזה הוא כרגע יותר טוב מהנייח שלי. השאלה שלי לגבי הכרטיס מסך, האם יש כאן קצ', או שמדובר בגרסא ממוזערת בכרטיס מסך בינוני לא רע? המטרה של הכרטיס מסך, והתוספת במחיר בהתאם, הוא לאפשר לשחק במשחקי מחשב. לא קרייסיס על היי, אבל כל משחק חדש שיתאפשר לי ל…

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by SyndromE,

אני עוזר לחבר להרכיב מפרט לגיימינג והייתי שמח להעזר בהמלצותיכם, אני לא הכי מעודכן במעבדים וצ'יפסטים החדשים של אינטל... ברשותו כרגע: Q6600 2gb ddr2 800mhz xfx 650i ultra ThermalTake 400W PP והוא מעוניין לשדרג, בעיקר בשל בעיות עם הקיים. התחלנו ב-2k אבל כנראה שנעלה ל 3000ש"ח, במידת הצורך, ל-4 חלקים חלופיים. יש לו כבר מארז (של gigabyte זהה לשלי), כוננים, כרטיס מסך gtx460 חדש ומסך. אם אפשר להשאיר את הספק (קשה לי להאמין), מה טוב. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by deathrevenge,

היי אני רוצה המלצה למפרט תשובות לשאלות: 1. מה התקציב המקסימלי? 4500 ש"ח +1000-800 למסך האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 10% 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב משחקים SC2 בעיקר, ומשחקי FPS חדשים. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: *אני רוצה לקנות מחשב שיתאים למסך 22 ברזולוציה 1000-1600 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? SC2, משחקי FPS חדשים. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד? גבוהות? 3. האם יש צורך בציוד היקפי? מסך 22 אינצ' במחיר של עד 1000 ש"ח. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לקחת הרדדיסק כמה שיותר זול (אפילו חצי טרה עם זה חוסך משהו..) 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 ע…

• 7 תגובות
    • 800 צפיות
  14. שלום, אני מעוניין במחשב חדש שישמש אותי בעיקר למשחקי מחשב (בעיקר GTA4 ו PES, אולי פה ושם משחקים טיפה יותר כבדים) ולסרטי HD. חשוב שהמחשב יהיה שקט, אבל הכי חשוב שהוא יהיה כמה שיותר מאוורר עקב כמות אבק בלתי רגילה אצלי בבית. אני לא מתכוון לעשות למחשב OC, ושידרוג עתידי אפשרי לחלקים מסויימים. כמו כן, אני מעוניין במסך מחשב, 21-22 אינצ' עדיפות עם יציאת HDMI (כמו גם בכרטיס המסך). אין צורך במקלדת, עכבר ורמקולים. את המחשב אני רוצה שירכיבו לי בחנות. בקשר למערכת ההפעלה, אני לא סגור שאני רוצה כי יש מצב שזה יקפיץ לי את המחיר. החנות ממנה אני מתכוון לקנות את המחשב היא כנראה RSM או כל חנות מומלצץ אחרת באיזור תל אביב-ראשלצ. התקציב, כולל מסך הוא עד 5000 שקל. תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 831 צפיות
  15. Started by danutsa,

שלום לכולם ותודה מראש לכל מי שעונה. אני מעוניין לקנות מחשב חדש שישמש בעיקר למשחקים, אך יוכל להריץ תוכנות כמו solid works, matlab בוא זמנית בלי לקרוס. ניסיתי לעשות מפרט בעצמי אך יש כל כך הרבה מבחר שאני באמת מבולבל. כרגע התקציב עומד על 5000-6000 ללא מסך. אני אקנה מסך בשלב מאוחר יותר - אני מקווה להריץ משחקים ב-1920*1280 ההתלבטות שלי כרגע היא כזו: מעבד: אינטל או AMD. אם אינטל, אז האם סדרת i800 או i900. בנוסף, ראיתי שהמעבד החדש של AMD בעל 6 ליבות עולה בערך כמו i920. אם הבחירה היתה בין שניהם, איזה מעבד עדיף? כרטיס מסך: מתלבט בין 5850 לבין gtx460. האם אלה כרטיסים טובים או אולי בכלל עדיף משהו אחר? בקשר לשאר הפרטים כגון לוח אם, זכרונות, קירור, אני באמת זקוק לעזרה. נתון נוסף או האו…

• 7 תגובות
    • 786 צפיות
  16. Started by mvshape,

שלום חברים, אז ככה, העניין הוא שאני מתלבט האם לקנות מחשב נייד או נייח. כמובן שיש הבדלי מחירים לטובת הנייח, אך יש לי אפשרות לקנות את הנייד בארה"ב שיחסוך לי כמה אלפים. השאלה הרצינית היא: האם שווה לקנות מחשב נייד ב סביבות ה 4000 בארה"ב או האם שווה לקנות נייח בארץ שיהיה יותר חזק? *בלי להתייחס לרגע ליתרון הניידות. זה המפרט שיעלה לי סביבות ה 3500 שח. Intel® Core™ i5-450M processor Features 3MB cache and 2.4GHz processor speed with Turbo Boost up to 2.66GHz. Intel® Core™ i5 processor Features smart 4-way processing performance with a speed boost. Intel® HD Graphics provide extra graphics power for your laptop when you need it. Intel® Turbo Boost Technology Delivers extra perf…

• 7 תגובות
    • 871 צפיות
  17. Started by OoPpSS,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך כמה שאפשר במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? "22 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כבדים כמו GTA IV * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב ב…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אהלן, ברצוני לקנות לפטופ חדש, אני כגיימר אעדיף מחשב שגם יוכל להריץ משחקים בצורה טובה, וכמובן סרטים וסדרות ללא כל בעיה (ב HD).. מסך יפה ואיכותי (שיהיה לא פחות מ 15") ובסביבות המחיר של 2,000 ש"ח עד גג 3,000. תודה רבה מראש .

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by ItachiSan,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4K בלי חריגות. אם אפשר לחסוך. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? HTPC, תכני HD, גלישה באינטרנט. הרזולוציה הטבעית של המסך: 1920x1080 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמק…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Lishay,

שלום, כבר הרבה זמן שאני מחפש לקנות מחשב נייד בעיקר לצורכי לימודים בתקציב של כ- 3000 עד 3500 לכל היותר. עברתי על כמה מחשבים, ולבסוף מצאתי את המחשב הזה שמוצא חן בעיני, Compaq Presario CQ61 יש לו כמה גרסאות, אותו דגם רק שינוי במפרט אבל מה אתם אומרים על המחשב עצמו, על Compaq, על הסדרה Presario ? אני אשמח לשמוע חוות דעת לפני שאני קונה, ועוד משהו, האם שווה להוסיף כסף בשביל להרחיב את האחריות ל- 3 שנים? אני מניח שרובכם תגידו כן אבל מצד שני זה עולה עוד כסף, סכום לא מבוטל יחסית, אז האם בכל זאת זה שווה?

• 7 תגובות
    • 940 צפיות
  21. 1. התקציב הוא 6000 ואני רוצה למצות את כל המחיר. אם יהיה נחוץ אז החריגה תיהיה כ300 שח 2. מטרת המחשב היא בעיקר לגיימינג אך אני גם מרבה לצפות בסרטים באיכות גבוהה כמו BLURAY 1080P. וגם פה ושם עריכה גרפית *) אני אשתמש במחשב בצורה כבדה *) המחשב מיועד בעיקר למשחקים * כעיקרון אני לא מבין ברזולוצייה אבל אני אשתמש במסך 22 FULL HD וגם לעיתים אני אחבר את המחשב למסך 52 FULL HD * אני אשחק ב: STARCRAFT 2, METRO 2033, וCRYSIS 2 שעתיד לצאת * אני מצפה לשחק בהגדרות גבוהות 3. אין צורך בציוד היקפי! 4. אני לא אצתרך כונן דיסקטים 5. אני אזדקק למפרט מלא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 10 7. אני לא יודע מזה אובר קולור אבל אם זה חשוב תוסיפו למפרט ומזה אוב…

• 7 תגובות
    • 845 צפיות
  22. ntel Core i7 920 (D0) 2.66Ghz 8MB Cache OEM כמות: 1 - מחיר: ₪1296 קירור למעבד: Scythe JAPAN MUGEN 2 1366 SUPPORT כמות: 1 - מחיר: ₪203 לוח אם: Gigabyte X58A-UD3R כמות: 1 - מחיר: ₪1162 מארז: Coolermaster HAF 932 Black כמות: 1 - מחיר: ₪632 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail כמות: 1 - מחיר: ₪369 זיכרון: A-Data 6GB (3x2GB) DDR3-1333 CL9-9-9-24 כמות: 1 - מחיר: ₪963 כרטיס מסך: Sapphire ATI Radeon HD 5850 1GB GDDR5 HDMI Retail - למכירה במערכת מחשב בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪1399 תציעו לי משהו תודה גם בלי כוננים צורב וקשיח

23. Started by oOtalOo,

מפרט לגיימינג מסך: [..] DELL ULTRASHARP 23" U2311H ₪1298 מעבד: [..] AMD ATHLON II X4 635 AM3 (2.9GHz) - BOX - זמין במלאי ₪531 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-MA78LMT-US2H - זמין במלאי ₪350 זיכרון: [..] TRANSCEND 2048MB DDR3 1333MHZ CL9 ₪252 כמות:2 כרטיס מסך: [..] GAINWARD GTX460 "GOLDEN SAMPLE" 1GB GDDR5 - RETAIL - זמין במלאי ₪1212 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-22NS50 X22 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪114 מארז: [..] ANTEC NINE HUNDRED II w/o PSU ₪584 ספק כוח: [..] SEASONIC S12II 520W BRONZE - RETAIL ₪368 קרור למעבד: [..] COOLERMASTER HYPER TX3 ₪110 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG F3 500GB SATA2 - זמין במלאי ₪218 הרכבת מחשב: [..] הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות (חינם לחברי הפ…

• 7 תגובות
    • 988 צפיות
  24. בס"ד 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!-3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?את כולו במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?19 אינץ * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?משחקים חדשים כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש ר…

• 7 תגובות
    • 872 צפיות
  25. Started by Alter,

אהלן, אשמח לקבל קצת עזרה עם המלצות למפרט למחשב נייח סביב ה2000 שקלים. השימוש במחשב הוא יומיומי, הורדות, גלישה ברשת וצפייה בסרטים. קיימת אפשרות שיותקנו משחקים על המחשב, אך המחשב לא מיועד לגיימרים! מידע נוסף - חשוב לי כרטיס מסך נפרד מהלוח אם. מעבד - אחד חזק שלא ימות אחרי חמש שנים. RAM - עדיפות לDDR3, ו2 ג'יגה זיכרון מינימום. כונן קשיח - סביב ה300 ג'יגה זה בסדר, אם ההפרש מחירים לא משמעותי אפשר יותר. נדרש מארז, וספק כוח. אם תוכלו לצרף גם בנוסף הצעות מחיר לציוד היקפי - מקלדת, עכבר, מסך, זה יהיה מעולה! מקווה שלא שכחתי כלום, תודה, רון.

• 7 תגובות
    • 786 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.