ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
ראשית שלום לכולם ותודה על הפורום שמאפשר בכלל לשאול ולדעת... שנית החלטתי לשתף במידע לאור הבדיקות שלי על מחשב בארץ ובחו"ל בתקופה האחרונה. אני מעוניין לרכוש מחשב נייד, בהתאם לצרכים שלי ( בקרוב עו"ד ). ביום יום השימושים שלי מהמחשב הם די אנטנסיביים למרות שהתוכנות עצמן ( פי די אף, אופיס, אינטרנט) לא דורשות הרבה, בהיקף שאני משתמש אני רוצה מחשב חזק. לגבי משחקים, אני לא ממש בקטע, למעט משחקי אסטרטגיה כמו C&C וורקראפט ודומיהם וגם בתדירות די נמוכה. הדילמה העיקרית שלי היתה בין דל E6400 לבין לנובו T400, שהם די דומים אבל לדל יש אחריות באתר הלקוח, גם לגבי מוצר שנקנה בחו"ל ( לפחות הE6400- יש לי אישור במייל כתוב ואני מברר פרטים אחרונים בנושא איתם) ולכן לדעתי אין בכלל על מה להשוות. הגע…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תקציב - 4000 ולא מעל! מטרות: שגרה (גלישה באינטרנט מוזיקה וכאלה), וקצת עריכה (solid). אופציות: כונן קשיח שיהיה 120 או 160 מה שנכנס בתקציב אבל לא פחות מ120. שיהיה sata. צורב דיוידי - רק אם אפשר במסגרת התקציב. ציוד הקפי - לא צריך. ואין העפדה לחברות מסוימות. חברה זה לחבר וזה די דחוף. אני ממש מקווה שתעזרו למרות שהרבה זמן לא הייתי פה. תודה מראש ולאחר מכן. עוד דבר אחד: שתהיה חנות עם שם ועם אחריות.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת איזה לפטופ עדיף לקנות של DELL או של HP (לא משנה כרגע המפרט רק לגבי המוניטין של החברה). ועוד שאלה קטנה, קראתי פה שיש מעבד חדש dual core וראיתי באחת ההודעות שיש dual 2 core. זה מעבדים שונים? מה עדיף? תודה לעונים קובי
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי מצד אחד חשוב לי שאני לא "אתבאס" מהמחשב ,כמו לדוגמא לשחק משחקים שהמחשב לא סוחב או לערוך סרט משפחתי, אולם מצד שני לקרוא לי גיימר או עורך סרטים זה יהיה עלבון.... אז ננסח את זה כמחשב שנועד בעיקר לעבודה הורדות ואינטרנט עם נגיעות של ערכת סראים ומשחקים. -חשוב לי שהמעבד יהיה "אינטל" -אם יש למישהו מסך 19" *לא* כחלק מהמחיר אשמח...מה דעתכם על Samsung SyncMaster 932B ... -המחיר אמור לכלול מקלדת עכבר ומערכת סאונד. המון המון תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 11000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל הכול ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג.. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג הכי כבד שיש ויותר מזה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. באטלפיל 3 מקס פין 3 וואטצ דוג -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680*1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות מאוד 3. האם יש צורך בציוד הקפי לא מקלדת, עכבר, ר…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מארז: EZCOOL FAN 25CM + LED דיסק קשיח: WESTERN DIGITAL 640GB 16MB SATA2 זכרון: MUSHKIN 800MHZ DDR2 2GB שתיים יחידות כאלה לוח אם: GIGABYTE G41 COMBO REV2 מעבד: INTER QUAD CORE 2 Q9400 כרטיס מסך: SPARKLE GF9800GTX 512MB PCIE ספק כוח: CORSAIR GSמעוניין לדעת כמה המארז שווה היום ... ועם אני יכול לשפר אותו למחשב גיימינג יותר חזק בתקציב של 5000 ש''ח תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד לצרכים של גלישה,microsoft office, visual studio וקצת משחקים (minecraft לא יותר) וב visual studio לא דברים כבדים מידיי. מסך: 10.1-15.6 אינץ זיכרון: מינימום 256 ג"ב , מעדיף SSD או משולב (רק העדפה) זיכרון RAM: מינימום 4 GB זמן סוללה רצויי: כמה שיותר ארוך. מינימום 4 שעות מסך: עדיף מגע. רזולוצייה: מינימום 1366*786 משקל: עד(!) 2.3 קילוגרם. חברה מועדפת: אין. (לגבי אסוס שמעתי שלהרבה יש תקלות במחשבים החדשים שלהם זה נכון? ) אם יש למישהו המלצה על חנות מסוימת זה יעזור.. (חוץ מivory ו bug שאני יודע שהם אמינות אני לא ממש מכיר עוד חנויות אמינות). תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחשבים גאדג'טים גיימינג טכנולוגיה פורומים יד שניה מחשבים מומלצים תמיכה טכנית בימים ההם, בזמן הזה צרכנות מדריכים ביקורות כתבות נבחרות …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחדש חדש ולהחליף את הישן. אני עומד להשאיר מהמחשב הישן את המסך, כרטיס מסך, צורב, כונן דיסקטים, וציוד הקפי. אני רוצה dvd, ואני עומד להשאיר את הכונן קשיח הישן אך רוצה עוד אחד, אני חושב ש80g יספיקו. לא אכפת לי אם אינטל או amd זה הכל אני חושב.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=8032531&productCategoryId=pcmcat103700050019&type=product&tab=1&id=1157067806867
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב. צלצלתי ל: http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1537-p8400-ati.htm אמרו לי שאין בכחול או אדום, אלא רק בשחור. האם יש מקום נוסף לברר שם האם ניתן להשיג את הדגים הספציפי בצבע אדום? אני לא רוצה לוותר כל עוד לא בדקתי את כל האפשרויות. [אולי אפילו אחשוב על לרכוש מחו"ל]. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לפני הכל, ראיתי שעכשיו אינטל הכריזה על דור מעבדים חדש, כדי לי לחכות קצת שהמחירים ירדו? אם כן, כמה זמן לחכות? * מטרות המחשב? עבודה משרדית, צפייה בסרטים. * גודל המסך? 15 ומשו אינץ * משקל רצוי? שיהיה סביר.. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אני סטודנט ולכן אני צריך זמן סוללה ארוך.. אני מניח ש 4-5 שעות יספיקו. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? לא חשוב.. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 GB רצוי 500 GB * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הראשון הוא של LG דגם F1 227DE הקישור: www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=50&subcatid=67&prodid=168&keySearch והשני הוא DELL ISPIRON 6400 הקישור: www.pc-4u.co.il/product.asp?productid=503 אציין רק שלשני המחשבים יש שלוש שנים אחריות אם יש לכם הצעות הדומות במפרט במשך האחריות ובאיזור המחיר...אשמח לשמוע ד"א את MSI פסלתי משום שאייבורי קורעים כאשר הם שומעים תשלומים
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין במחשב נייד שמחירו נע בין 2500-3000 ש"ח המחשב הוא למטרת: עבודה משרדית , גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים. הנקודה החשובה ביותר: שיעבוד בצורה מהירה ללא תקיעות. מאפיינים: גודל המסך: בין '14 ל '15.6 , אשמח לקבל המלצה לזה ולזה. משקל: לא קריטי , מן הסתם תמיד עדיף יותר קל(שלא יגרום לחריגה מהתקציב) זמן סוללה: זמן סוללה ארוך יהווה יתרון , אך לא בא בחשבון אם מתבטא בחריגה מהתקציב. יציאות מיוחדות: אין צורך ביציאות מיוחדות גודל דיסק קשיח: 300 או 500 יספיק לא נדרשת אחריות בין לאומית צורב DVD: לא קריטי אך עדיף שיהיה. *אשמח אם המקשים יהיו נוחים. *יש עדיפות לקנית המחשב דרך חנויות כמו IVORY/KSP. המון תודה שבוע טוב
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שבוע טוב וחג שמח אז אחרי הרבה קריאה ומפרטים הבנתי שזה המפרט שאמור לספק לי את המיטב. אשמח לשמוע חוות דעת מעבד AMD Phenom II X4 965 Black Edition Box ₪1012 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HDZ965FBGMBOX לוח אם Gigabyte GA-770T-Usb3 ₪493 כמות:1 http://www.skypc.co.il/pl_product~38493U~10~0.htm כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪246 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502HJ זיכרון OCZ DDR3 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 7-7-7-16 Gold ₪474 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ3408K כרטיס גרפי HIS ATI Radeon HD5770 1024MB DDR5 PCIe ₪826 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=H577F1GD צור…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקציב המקסימאלי הוא 4,000 ש"ח, ניתן לחרוג רק אם החריגה מועטה ביחס לתמורה. למחשב יחובר מסך T220 של סמסונג איני יודע מה הרזולוציה הטבעית שלו. אין צורך בציוד היקפי. השקט גם כן אינו חשוב במקרה הזה. לא מתוכנן אוברקלוק למחשב. אין חנות ספציפית אבל אני גר באיזור נהריה לכן עדיף חנות באזור עם משלוח, שירות תיקונים. לגבי שדרוג, אם אופציית השדרוג תפגע ברכיבים שאני אוכל לקנות עם התקציב הזה, אני לא רוצה אפשרות לשדרג בעתיד. נתתי את כל הפרטים לפי הנעוץ אני מקווה שזה מספיק. תודה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב הקיים כנראה לא מתאים למשחקים כגון CRISIS 3, או MASS EFFECT 3. שייך לבן שלי שהינו חייל והוא מעוניין להחליט בין רכישת מחשב חדש או שדרוג הקיים. ציוד היקפי + מסך + מערכת הפעלה קיימים בידינו. המארז מצויין ולא נדרש אחר. זכרון הוא לא בעיה וגם לא כונן אופטי. עיקר הבעיה היא במעבד ובכרטיס ואולי גם לוח אם. הייתי מגדיל לו גם את הקשיח. אז האם שדרוג החלפים עדיף? להלן התצורה הנוכחית: [table] [tr] [td] מעבד: [/td] [td] Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Conroe BOX - [/td] [/tr] [tr] [td] לוח אם: [/td] [td] Gigabyte GA-P35-DS3L [/td] [/tr] [tr] [td] מארז: [/td] [td] ANTEC SONATA II 450W [/td] [/tr] [tr] [td] זיכרון: [/td] [td] Kingston Original 1GB DDR2…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000 ש"ח עד 2500 לא כולל כרטיס מסך וSSD 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים fortnite, ovrewatch, fifa 19 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא ,מסך קיים 1080 בעתיד ישדרג ל 1440 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה): כבר קיבלנו : gpu XFX RX580 8G ,ssd EVO 860 1T sata3 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב, רצוי מארז שקט , ומאוורר , וסולידי ( לא חשוב כל האורות והקישוטים) 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אולי בעתיד ... …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי מחשב לצרכי גרפיקה CS ו premiere וכאלו סרטים ואינטרנט. תקציב עד 4,000 אני מתלבט בין ה-3 הבאים : "14.1 MSI EX400 2.16GHz T6400 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3194&CatCode=315 "16 MSI Bravo EX623 2.0GHz T6400 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3196&CatCode=315 Lenovo 3000 N500 NS778IV http://www.ksp.co.il/hlaptop.php?made=ibmh ובכלל ה MSI נחשבים אמינים ? תודה רבה שי
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? יש לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4000, אבל בבקשה תנסו שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ועריכה גרפית קטנה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ופרנסה אפשר להכליל. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. באטלפילד, ליג אופ לגנדס, מינקראפט על הכי נקי. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Price list updated 08-08-2006 מעבדי אינטל? Price Units Total Core2 Duo 1.86Ghz, 1066Mhz, s775, 2x1MB Cache 1250 1 1250 לוחות אם למעבדי אינטל? GIGABYTE Price Units Total GA-965P-DS3 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E 950 1 950 זכרונות? DDR II 667 Price Units Total 1GB Twinmos 450 2 900 כרטיסי מסך? ASUS Price Units Total EN7600GT 256MB, HDTV, DVI, PCI-E 1190 1 1190 דיסקים קשיחים? Western Digital Price Units Total 250GB SATA II 7200RPM 16MB 465 1 465 צורבים? DVD Recorders Price Units Total NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 195 1 195 שונות ( מאווררים, מארזים נשלפים וכו'... )?? Spire Price Units Total Spire SP741B3 DiamondCool II (Socket 754, 939,…
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין במפרט למחשב המיועד לעבודה משרדית בעיקרה (בחו"ל). המחשב לא מיועד למשחקים וגם לא לצפייה בסרטים. השימושים העיקריים הינם שגרתיים... אינטרנט, אופיס ,הורדה וטיפול בקבצי וידאו (המרות פורמטים, הוספת כתוביות, צריבה וכדומה),וכן השמעת מוזיקה באיכות טובה.. חשוב לי שהמחשב יוכל להריץ מספר תוכנות במקביל. כיום יש לי מחשב בארץ שנקנה לפני כשנתיים בהמלצתכם ושירת אותי נאמנה עד היום אך מתחיל להיות קצת איטי וממילא אין טעם לסחוב אותו הנה. לגבי תקציב - אין מגבלות תקציב מיוחדות אך גם לא מעוניין לזרוק כסף ללא צורך. המחשב מיועד לקנייה , הרכבה ושימוש בתאילנד כך שאין משמעות למחירים בארץ או לאחריות. אין לי נסיון בקניית חלקי מחשב כאן אבל לפי מחירי מסכים ו HD שראיתי כאן, המחירים נמוכים יות…
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Intel HasWell Core i7 4790 Socket 1150 8MB 3.6Ghz Box Gigabyte GA-Z97X-Gaming 5 Socket 1150 Z97 Chipset DVI+HDMI+VGA כרטיס מסך Gigabyte GTX970 WF3 4GB GDDR5 DX12 2xDVI HDMI 3xDP PCI-E GV-N970WF3OC-4GD Corsair 8GB Kit (4GBx2) DDR3 CMX8GX3M2A1600C9 1600Mhz CL9 For Core I3 I5 I7, Western Digital 2TB 64MB Sata3 7200rpm Black WD2003FZEX צורב LG GH24 GH24NS SATA x 24 Black בעיקר ל witcher 3 ומעלה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! הייתי רוצה לדעת אם התצורה הבאה טובה. לוח Gigabyte GA-K8NS (nForce3 250) - ATX מעבד AMD Athlon 64 (3000+) - 512K Cache - RETAIL זכרון 512MB Samsung DDR PC3200/400 - Samsung Original ( כפול 2 ) הארד דיסק WD 120GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA ספק כח .Thermaltake - Silent PurePower 410W (W0035) - Passive PFC
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין להרכיב מחשב חדש ומתלבט בקשר לחלקים. בעיקרון המחשב ישמש למשחקים, לא יעשה OC ואני לא מתכוון לעדכן אותו במשך כמה שנים אלא במקרים חריגים. הגבלת התקציב של 7000 שקל היא לא לגמרי נכונה. אומנם זה נראה לי הגבול, אבל הייתי שמח לא להגיע אליו ופשוט לקנות את החלקים שייתנו לי את התמורה הכי טובה לכסף ויהיו הכי משתלמים. אני לא מחפש לבזבז כסף, אבל היות ואני רוצה מחשב טוב שיישאר כזה למספיק זמן, לא אכפת לי לשלם יותר איפה שכדאי. מתוך קריאת המלצות פה בפורום הרכבתי עד עכשיו את המפרט הזה (מחירים מ- KSP אבל אין לי הגבלה בחנות) : Intel Core 2 Duo E6600 - 1970 ASRock ConRoeXFire-eSATA2 - 550 2x512MB TwinMos DDRII 667 - 600 Sapphire Radeon X1900GT 256MB - 1390 Maxtor 250GB SATA II…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-