עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by gabishpak1,

אני יודע שהתקציב קטן אבל זה מה שנתנו לי אין הרבה לכתוב בלי OC גימינג בינוני בלי חריגות תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אני חייב חוות דעת רצינית +מפרט באותו סכום שהציעו ושיהיה יותר טוב ממה שנתון וגם הסברים על למה לא לקחת את החלקים הנתונים במפרט כי אבא שלי מתווכח איתי ואומר דברים לא הגיוניים ואני מנסה להסביר לו אבל הוא מתעקש אז בבקשה תעשו לי טובה ותעזרו ליייייייייי המפרט בתמונה מקווה שאתם רואים מה רשום אם לא אני יסדר את זה [attachment deleted by admin]

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by shiranbi,

כרגע יש לי 1GB זיכרון, אני רוצה להכפיל אותו אני רוצה לדעת אם יש לי slot פנוי השתמשתי בתוכנת cpu-z ושם כתוב שיש לי רק stick אחד פתחתי את המקום המתאים של הmemory בתחתית המחשב ויש שם stick למרות שיש שם עוד מקום השאלה שלי היא אם מישהו מכיר את המודל ויודע אם ניתן לשים שם עוד אחד או שיש מקום רק לstick אחד במחשב הנ"ל

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד, אשר ישמש אותי לצרכים הבאים: 1. עבודה משרדית רגילה. 2. סטודנט, דברים שקשורים לתואר (חישובים ב-Wolfram, אוליי). 3. פיתוח תכנה. הדבר כולל מבחינתי סביבות פיתוח, קימפולים (אוליי כבדים - Kernel), שימוש ב-Windows וגם ב-Linux (אני נוטה ל-VM בתוך Windows ולא ל-Dual Boot). 4. מדיה. קצת עבודת Photoshop ועריכת וידאו/אודיו. 5. משחקים (עדיפות נמוכה מבחינתי). כמו כן, אני מעדיף לשלם עכשיו קצת יותר, כדי לקבל מחשב, שיישאר חזק למשך הרבה (יחסית) זמן, ולא להרגיש כבר בעוד חצי שנה, שהמחשב שלי מיושן. התקציב שלי מבחינתי הוא כ-6000 ש"ח, אך הדבר צריך לכלול גם מסך (גדול וטוב - 22", ועדיף 24", אם נכנס בתקציב. ד"א, אשמח לקבל המלצות גם לגבי זה), מקלדת (עדיף ארגונומית)…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אהלן לכווווווווווולם ... אני חדש בפורום הזה והוא נראה לי המקום הטוב ביותר לבקש עזרה... אז ככה... שמי זיו ואני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש טוב ואמין, הבעיה היחידה שאני לא כל כך מבין :s05:בחומרה הפנימית ..לכן.. אודה לכם אם תמליצו לי על חומרות שכדאי שיהיו במחשב ואפילו תמליצו על שמות של חברות מחשב ו/או דגמי מחשב... אם תוכלו גם להסביר לי בקצרה על החומרה שאתם ממליצים אודה לכם יותר.... ;D דרך אגב אני מחפש מחשב נייד בסביבות ה- 7000 (לא הכי טוב ולא הפושטי) תודה רבה זיו. [glow=red,2,300][/glow]

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Dimsauce,

שלום, אני רוצה לרכוש מחשב חדש ורציתי לקבל חוות דעת. המחשב מיוד בעיקר למשחקים, אני גם רואה עליו סרטים ועובד כתוכנות גראפיקה. אני מעוניין לחסוך אם כי אין לי ביעה להוציא עליו באזור ה5K עם חריגה אפילו. זה המפרט: מעבד אינטל http://www.ksp.co.il/?uin=19209 Intel Core i5 4670 Haswell 3.4Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Box לוח אם http://www.ksp.co.il/?uin=19224 Gigabyte GA-Z87X-D3H LGA1150, Intel Z87, DDR3 1600 זכרון http://ksp.co.il/?uin=15283 [h=1]Kingston 2x4GB DDR3 1600Mhz HyperX Dual Channel CL9-9-9-27[/h] כונן אס.אס.די http://www.ksp.co.il/?uin=18367 [h=1]Samsung 840 Series MZ-7TD250BW 250GB SSD Sata III[/h] ספק כוח http://ksp.co.il/?uin=18002 Thermaltake Litepower 650W Active P…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by moshe55501,

יש לי מחשב חדש ויש בו מצלמה מובנת ואני לא מצליח להפעיל אותה המחשב הוא HP מערכת הפעלה ויסטה דגם HP 6690

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Roma Pekelis,

ברשותי נייח בן 5 שעובד מעולה, מערכת הקירור של המחשב מתחילה להראות סימני גסיסה וברצוני להחליף אותה תוך שמירה על המחשב. החלקים להחלפה: קירור למעבד i5-3470 תושבת 1155 קירור לכרטיס מסך AMD Radeon 7950 ספק כח (לא זוכר ) מישהו יכול להמליץ לי על הקירורים שמשתלם לשים? איזה ספק כח לקחת? (המטרה לשמור על המחשב, לא לבזבז יותר מידיי כסף על הנושא אבל גם לא לחסוך בכל מחיר).

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by a_N,

שלום חברים. אני רוצה שתעזרו לי לבנות את המחשב הבא שלי, אני רוצה לציין שלמרות שאני הולך לקנות אותו ממש בתחילת אוקטובר, לא הרבה ישתנה בו מבחניתי(רק אולי הוזלה של חלקים מסויימים, שזה רק לטובה). המחשב הוא לטובת gaming ,סרטים, ועבודה- (אני עובד הרבה אם וירטואליזציה- לכן 3 גיגה זיכרון) אני גם רוצה לציין שהמפרט שאני הרכבתי הוא מחנויות שונות ולכן כאשר פונים לחנות ישירות אם המפרט המחיר יהיה יותר זול מאשר להביא את כל החלקים לבד(מתוך ניסיון) אז תגידו לי מה אתם חושבים על המפרט שהרכבתי ומה אתם מציעים לי לשנות או מפרט אחר במקום: ---תודה לכל העונים--- מעבד: Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHz 4MB 1333MHz 1115 שח לוח: GAP35DS4וGigabyte 970 שח כרטיס מסך: Leadtek PX8800 GTS TDH PCI-E 640MB…

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אז ככה... המפרט הוא בשביל מכר שלי שהשימוש היחיד שהוא עושה במחשב זה לגלוש באינטרנט ולכתוב איזה מודעות ומסמכים בWORD. הוא לא משחק במשחקים ולא עושה שום דבר כבד במחשב. אני כותב 800 שקל כי לא נראה לי שאפשר לקנות משהו נורמלי ושיחזיק הרבה זמן בפחות. אפשר לחרוג במחיר קצת ... הוא לא הגביל אותי ... אני פשוט לא חושב שמשתלם לו לקנות משהו יקר. הוא לא צריך מסך.מקלדת,עכבר ורמקולים .. את זה כבר יש. הוא צריך צורב.. אז חשבתי כבר להכניס פה צורב DVD.. גם ככה ההבדל במחיר לא כזה גדול. אין צורך בדיסק קשיח גדול ... אממ...נראה לי זהו... אם אפשר להסתדר בפחות מ800 שקל .. גם טוב. תודה מראש.

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום, הייתי רוצה לשמוע חוות דעת של מי שיש לו ניסיון או ידע בנושא - אני רוצה לקנות מחשב http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2224&CatCode=315 נותנים לי אותו ב- 2700 ש"ח. אבל הוא מגיע עם מערכת הפעלה ויסטה מובנת (Home Basic ), המחשב יוכל להתמודד עם המערכת הזאת? או שכדאי להמשיך לחפש מחשב שמגיע ללא מערכת הפעלה ולהתקין עליו XP?(למרות שהבנתי שיש בעיות של התאמת דרייברים ל- XP) תודה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by rogichr,

מישהו כאן בפורום היה אמור לקבל Fujitsu LifeBook T5010. האם יש חדשות בנושא? ואיך Lenovo ThinkPad X200 בהשוואה לFujitsu מבחינת איכות, תמורה וכו'..( מעבר למעבד יותר חלש.).

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by joe123,

שלום, אני מתכנן לקנות מחשב מבוסס sempron 3000 עם 1 ג'יגה זכרון. האם לדעתכם מחשב זה יהיה מספיק חזק עבור הורדות קבצים (emule and dc) ועבור משחקים כגון sims2, nba, fifa וכו' תודה,

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by plomphy,

קודם כל סליחה מראש על ההודעה הארוכה... אני מתחילה ללמוד שנה הבאה והחלטתי שהגיע הזמן ללפטופ חדש. בהתחלה התכוונתי לקנות 12 אינץ' כמו הנוכחי שלי אבל כרגע הנטייה שלי היא לנטבוק יותר יותר קליל של 10 אינץ' (אני אלמד בשתי פקולטות רחוקות פיזית אחת מהשנייה ואני בן אדם מאוד קטן, ככה שהגב שלי יישבר בקלות, מה גם שאני תמיד סוחבת חצי בית P: ) אני כבר שבוע רק מחפשת מחשבים וקוראת עליהם ביקורות ואני חוששת מעניין היכולת הנמוכה של הנטבוקים למולטיטסקינג. השאלה שלי היא כזאת- מה מוגדר כמולטיטסקינג? אני כבר למעלה מ6 שנים עם dell inspiron 700m שיש לו כנראה מעבד וכל שאר האפיונים של ימי הביניים, ויכולות המולטיטסקינג שלו בעיניי מספקות ביותר.. אני לא אצטרך יותר מאופיס ואינטרנט (אבל כן מדובר בכמה קבצ…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום, אני צריך בבקשה מפרט עד 3500 ללא ציוד היקפי שיכלול צורב ושהיה מתאים בעיקר למשחקים. רצוי שהיה מהחנויות SkyPC או FoxPC. תודה.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by A.I.,

ראיתי את המפרט שיש בדף הראשי של AMD בסכום שמוקצב לי, אבל אני מעוניין במפרט מבוסס אינטל. שימושי המחשב שלי הם לעריכת ווידאו ומשחקים לא ברמה הכי מקצועית אבל שירוצו יפה. מסך אני לא צריך. אני מודה לכם מראש על העזרה. :-* עריכה: OMG, מנהל הפורום ערך לי את ההודעה.......... אגב אני לא הייתי כאן המון זמן Oo, אבל אני זוכר את דיון הפרידה ממך שנסעת לדרום אמריקה. אם אתה זוכר שאלתי אותך בדיון הפרידה שלך, האם הניק שלך הוא על שם הסרט? וענית לי שכן. חשבתי שרק אני אהבתי בטרוף את הסרט הזה......

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by hatul,

אחי ביקש ממני המלצה למחשב נייד לאוניברסיטה. הוא צריך אותו בשביל סיכומים ואינטרנט ככה שהוא יכול להיות חלש אבל הוא רוצה מסך של 15 אינץ'. כדאי זמן סוללה טוב של 4-5 שעות והמחשב צריך גם לכלול ווינדוס. חשבתי על Dell Inspiron N5050 i3-2330M GMA 3000 HD אבל מצאתי אותו רק עם שנה אחריות ואני ממש חושב שצריך להיות 3 שנים אחריות. האם יש לכם המלצה למשהו? תודה רבה בשמי ובשמו.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום לכולם, בעתיד הקרוב אני מתכנן לשדרג את המחשב, ויש לי ספק כוח שהולך איתי עוד מהמחשב הקודם ובן קרוב ל10 שנים כבר... דגם הספק: Thermaltake toughpower 750w cable management הספק עובד טוב ולא עשה בעיות מאז הקנייה. חשוב לציין שגם לא עבד תחת עומסים כבדים אלא שומש למטרות גיימינג רגיל. אז האם יש צורך בהחלפה בגלל גיל הספק ? בשדרוג אני מתכוון שיהיה רק כרטיס מסך יחיד כך ש750W אמורים להספיק בהחלט. תודה לכל העונים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום. דוד שלי מחפש לקנות מחשב חדש למשרד, שישמש לאופיס ולאימיילים, כלומר די מינימלי בדרישות. יש צורך במסך, עכבר ומקלדת, כמו גם מערכת הפעלה ואופיס. אני יודע שנהוג לתת תקציב ממשי כדי לעבוד בו אבל הרעיון הוא תמורה לכסף, מכיוון שהדרישות מינימליות, אין צורך להגיע אפילו לרכיבי mid-end אבל ההעדפה היא לא לקנות רכיב שבעוד חודש לא יהיה שווה כלום אשמח אם תוכלו לעזור בנושא.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו במידה ויש צורך לצרכים שיוסברו בהמשך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים - א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד בעיקר לגיימינג -המשחקים היחידים שירותו על המחשב הם : diablo 3 , starcraft 2 , והמשחק שלמענו בעצם מתבצע השדרוג -World of warcraft - Mist of pandoria -רצף של ארבע שעות משחק מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מס…

21. Started by barak_11,

שלום, אני מחפש מחשב נייד בגודל 13.3" כשהדרישות המינימליות הן: *מעבד I5 (דור 3 לפחות) *8GB ראם (או לפחות אופציית הרחבה ל8 שאני אממש בקנייה) *כונן קשיח היברדי SSHD (לא מתפשר על זה, כבר שנה וחצי עם SSD בנייח) *אין צורך בכונן אופטי *אין צורך ברזולוציית מסך גדולה (1366 x 768 יספיק...) *כמובן שדרושה יציאת USB3, HDMI ובלוטות'. *זמן סוללה מכובד. *אין צורך במערכת הפעלה אם זה מוזיל עלויות. התקציב שאני מעוניין להשקיע הוא כ3.5K , יש אופצייה לחריגה ל4 לכל היותר אם זה שווה את זה. המחשב ישמש לפיתוח JAVA/אנדרואיד/.NET ויהיה מעיין תחנה ניידת. יש לי מחשב נייח חזק עם 2 מסכים ובגלל זה אני מחפש מחשב קטן, קל ובעל סוללה חזקה לעבודה מחוץ לבית/לא בחדר העבודה. מחיפ…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום המחשב אמור לשמש בעיקר למשחקים ולעבודה עם תוכנות גרפיות כמו פוטושופ ואילוסטרטור וכו'... אשמח לתגובות/שיפורים או הצעות לשינוי... האם שווה לי להשקיע יותר ולקחת מעבד E8400 או שהמעבד שבחרתי יספיק לצרכים... מכיוון שאני לא יכול להשקיע יותר מדי מעבר לתקציב של 2600 ש"ח .... תודה. מעבד Intel Core 2 Duo E7300 Box ¤585 כמות:1 http://skypc.co.il/pl_product~IE7300~3~0.htm לוח אם ASUS P5QL ¤471 כמות:1 http://skypc.co.il/pl_product~31254~10~0.htm זיכרון G.Skill DDR2 1024MB 800MHz CL 5-5-5-15 NY ¤75 כמות:2 http://skypc.co.il/pl_product~F2-6400CL5S-1GBNY~15~0.htm כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB ¤237 כמות:1 http://skypc.co.il/pl_product~WDC1118~7~0.htm כרטיס גרפ…

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by zniibidl,

מדובר בדגם משנת 2011. מה שוויו כיום?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by motib25,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח ללא חריגות. התקציב ללא כרטיס מסך שיקנה בהמשך. 2. סרטי HD, משחקים על איכות נמוכה ומשרדי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7-8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך 8. האם ישנה ה…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. Started by maors3,

יש לי ASUS N10E כ שנה והוא עובד לאט ביחס לסידרה E האים מישהוא ניתקל בתופעה או שמע עליה?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.