ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
אני חושב על משהו בסגנוון הזה: LEADTEK GeForce 8800GTX 3500ש"ח ASUS P5N32-E DELUXE Nforce680i 1725ש"ח INTEL CORE 2 DUO E6600 1850ש"ח WD 320GB 7200RPM 16MB SATAII 595ש"ח G.SKILL DDRII PC6400 800Mhz 2GB CL4-4-4-12 1520ש"ח SUNBEAM TUNIQ TOWER 120MM 270ש"ח ASUS DVDR\W 250ש"ח LOGITECH MX REVOLUTION 520ש"ח LOGITECH MEDIA KEYBOARD ELITE 160ש"ח סה"כ: 10390ש"ח!! מ-NOACOMP נותר לי 1110ש"ח כדי לקנות מארז טוב בעל קרור מובנה ושקט......ולפי מה שהבנתי ה 8800GTX דורש מארז גדול.....אני חשבתי על ה-AURORA החדש....לפי מה שקראתי הוא קצת יותר מרווח....אשמח לקבל הצעות!! ולאלה שישאלו יש לי ספק טוב OCZ POWERSTREAM 600W
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד חדש שיענה על הצרכים הבאים : * יצליח להריץ תוכנות גרפיקה כגון פוטושופ ואילוסטרייטור, ויעבוד חלק בעת עבודה על קבצים קצת יותר גדולים מהנורמה. * יהיה בעל כרטיס גרפי טוב, לאו דווקא בשביל משחקי מחשב, אלא גם להריץ תוכנות תלת מימד ורנדרינג ברמה סבירה. אני נמצא כרגע באיטליה וראיתי מס' מחשבים שאני מתלבט ביניהם, אשמח גם להמלצות אחרות : HP Pavilion 15-N066SL מעבד I7 - 4500U 6GB זיכרון ראם GEFORCE GT 740M ב560 יורו ASUS N56VV-S4007H I7 3630QM 16GB זיכרון ראם GEFORCE GT750M ב-800 יורו HP Envy 15-j040el Core i7 - 4700MQ 12GB זיכרון ראם GeForce GT 740M ב-640 יורו[TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 278px][/TD] [TD=width: 980px]LENOVO Z500-59372854 Intel Core i7-3632Q…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה צריך צורב DVD תכרטיס מסך דיירקט איקס10 החדש מינימום 250 GB זכרון 2 GB ראם לא צריך ציוד היקפי המחשב ישמש למשחקים חזקים מאוד... תודה..
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי מחפש לבן שלי בן 8 מחשב יד 2 לפורטנייט. אשמח לדעתכם איזה מחשב מבחינת יד 2 עם איזה מעבד ואיזה כרטיס מסך שיהיו בתקציב של עד 2000 ש"ח. ראיתי שהרבה מוכרים מחשבים רק לא יודע מה יהיה לו טוב. לא מחפש להוציא אלפי שקלים ועל מפרט מפלצתי... ראיתי ביד 2 מישהו שמוכר מחשב שלו מעבד i7-7700 כרטיס מסך 1050ti 4GB זכרון קינגסטון 16GB ספק 500W שאר הדברים לא כאלו רלוונטים (HD SDD וכו'....) מארז ZALMAN השאלה שלי אשמח לחוות דעת מה ערך ריאלי לקנייה של מחשב כזה בהנחה שמעבד בן 6 וכרטיס מסך בן 7. מבחינת שנת יציאה. ואם הוא יסחוב בצורה סבירה פורטנייט. תודה מראש לכל העוזרים :-)
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, אני נמצא כעת לפני קניה של נתב אלחוטי וחשבתי על תקן 802.11N. יש ברשותי את הנייד Lenovo SL510, בדקתי באינטרנט ששמתי לב שהוא תומך בתקן N כDraft - למה בדיוק הכוונה ? בתודה מראש, מייק.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עידכון (3.9.08)שעה 15:45: מה אתם אומרים ללכת על המסך הזה: http://www.buycenter.co.il/Product.asp?Pid=VM-RD33-2257&Cat2Cat1ID=7233&Cat2ID=9805&aff=Zap〈=he אני רוצה לסגור עיסקה היום. דרך אגב מישהו מכיר חנות שמוכרת יותר בזול? אם לא אז איך החנות הזאת? ________________________________ שלום, אני מחפש מחשב נייד לעבודה בפוטושופ ואופיס 2007 הדגש הוא על מסך לא מבריק (בשביל פוטושופ) אין צורך במערכת הפעלה. לא קריטי המשקל והגודל עדיף מסך 15.4 (אפשר יותר אם יש) מקווה שתוכלו לעזור לי, תודה ABIRDH
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן יש לי מחשב של דל סטודיו 1569 שנקנה לפני 3 שנים ובזמן האחרון יש הפרעות בסאונד, קפיצות ורעשים. ההפרעות מתרחשות גם באינטרנט וגם בנגנים במחשב וקורות רק שאני מפעיל משהו אחר בנוסף לשיר\סרט שפועל.למשל אם אני פותח אתר אחר או קובץ אחר במחשב בזמן שסרטון ביוטיוב פועל יש את הקפיצות והרעשים. חשבתי שזה מהרמקולים אבל גם עם אוזניות זה קורה. עדכנתי דרייבר שהורדתי מהאתר של דל וגם זה לא עזר. תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי חברה אז בעקבות החדשה האחרונה : http://hwzone.co.il/news/1162157919/31074/ חברת DELL מאז זריזה , והנה כבר המחשבים הגיעו : http://www.dell.com/content/products/productdetails.aspx/inspn_1501?c=us&cs=19&l=en&s=dhs . עכשיו השאלה היא האם יש עוד משהוא חדש חוץ מהמעבד ??
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום המחשב הוא לבני , המחשב מיועד למשחקים חזקים , אני מעוניין לדעת איך המפרט הזה והאם יש מה לשפר או לקצץ . CASE MEDIA PRO 500W + 8CM FAN SOUND-FW1394-SATA INTEL DRAGON TAIL P35DPM L1G+FW 1333Mhz RAID DDR II 1GB 800MHZ SAMSUNG 250GB 8MB SATA II 7200 SAMSUNG DVRW NEC 7200 X 20 +/- DUAL LAYER BLACK Optical MOUSE USB BLACK ZOTAC GFR 8400GS 256M LAN Intel 1000 O/B Firewire O/B INTEL QUAD Q6600 2.4G 8M
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מאחר והאשכול הקודם כבר עמוס ב-5 מפרטים שונים לפחות ועבר כבר לעמוד הבא בפורום, החלטתי לפתוח אשכול חדש, הפעם אני מתאר לעצמי שזה יהיה האשכול האחרון. אני מבקש ממכם להביע דעה על המפרט הבא וכמה הוא שווה: AMD Athlon XP 3000 ABIT NF7-S GEIL 512MB PC3200 x2 WD 80GB Gigabyte 9550 256MB Sony 52x32x52x Floppy 1.44 CASE+PSU הציעו לי על המפרט הנ"ל 1500 ש"ח, מה אתם אומרים? המפרט בסה"כ לא רע לדעתי - מעבד חזק, לוח איכותי וג'יגה זיכרון. אולם הבעיה היחידה כאן לדעתי - כרטיס מסך, יריץ משהו? NFS9?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 4K מקסימום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים חדשים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: GTA V, FIFA 15, Dying light -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשו…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
חבר ביקש עזרה ואני מצאתי את עצמי בתסביך עם הבקשות שלו: 1) מארז מצועצע(חלון צד, עיצוב מדליק) ויעיל מבחינת קירור. 2) עכבר Logitech MX518. 3) מקלדת רגילה אבל שתהיה נוחה למשחקים. 4) רמקולים Surround טובים, שזה 5.1 ולא 2.1. 5) 4GB זיכרון אם אני לא טועה. 6) לוח אם יותר "טוב" מ-GA-P35-DS3L. 7) רוצה Quad, אבל אני אומר לו ש-C2D יותר מתאים לקרטריון, ה-E8400, אבל כנראה צריך לרדת ל-E8200 או E7200 אפילו... 8) HDD של 500GB. זהו נראה לי, וכל זה בעלות של 4,700 ש"ח... :-\ אמרתי לו שזה לא ריאלי בתקציב הזה, אבל הוא מתעקש ולכן יש לי את הסיבוך עם זה, אנא תעזרו... אה, והתשלום הוא בתשלומים... תודה מראש!
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעת עם המחשב הבא Asus G750JW-T4012H יוכל לסחוב משחקים ברמה סבירה עד גבוהה שבאמת יהיה כיף לשחק בו כולל משחקים כבדים המפרט של המחשב ובנוסף לגרפיקה כי זו העבודה שלי ,,, תודה מראש כל חו"ד תבו בברכה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם וברכות על הפורום המקצועי ביותר שלא האמנתי שקיים עד החיפוש הנוכחי. בכוונתי להשקיע במחשב חדש, שיעשה מעט עריכות וידאו - (לא תלת מימד) ויותר קידוד DVD לDIVX ברור לי שאצטרך מעבד חזק - (שלי (פנטיום 4? 2.6 HT) מרנדר DVD שלם ב6 שעות, מחשב חדיש עושה זאת ב3) לא ידוע לי עד כמה גדולה מעורבות כרטיס המסך בתהליך הרינדור או העריכה והאם יש עדיפות לnvidia או ati המחשב אמור לעשות את מה שציינתי תוך כדי עבודה במקביל על הרבה תוכנות פתוחות כמו דפדפנים, מסמכים, אימיול וכו. ו.. לרוץ חלק שאת זה הנוכחי לא עושה. דרישות מיוחדות - 2 יציאות DVI firewire תודה
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחיר והמפרט שלהם הוא אותו דבר בערך למעט גודל מסך, דיסק קשיח וסוג מעבד (INTEL ATOM N450 מול INTEL ATOM Z520) אצל מי מבין השניים המעבד חזק יותר והתוכניות ירוצו באופן חלק יותר?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי מצד אחד חשוב לי שאני לא "אתבאס" מהמחשב ,כמו לדוגמא לשחק משחקים שהמחשב לא סוחב או לערוך סרט משפחתי, אולם מצד שני לקרוא לי גיימר או עורך סרטים זה יהיה עלבון.... אז ננסח את זה כמחשב שנועד בעיקר לעבודה הורדות ואינטרנט עם נגיעות של ערכת סראים ומשחקים. -חשוב לי שהמעבד יהיה "אינטל" -אם יש למישהו מסך 19" *לא* כחלק מהמחיר אשמח...מה דעתכם על Samsung SyncMaster 932B ... -המחיר אמור לכלול מקלדת עכבר ומערכת סאונד. המון המון תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לוח אם Intel Bayfield P-4-865GBF ?(DUAL DDR 400, AGPX8, 8 USB 2.0 PORTS, SOUND DARD SoundMax) כרטיס מסך Gigabyte GV-R9200 VIVO 128MB DDR מעבד Intel Pentium 4 2.4C 800MHz צורב LG 52X24X52 כונן LG DVD X16 דיסק קשיח WD JB 120GB 72000RPM 8MB BUFFER זיכרון פנימי 256MB DDR 400 X2 מארז ATX כונן 1.44 כרטיס קול משולב על הלוח עכבר אופטי של Microsoft מקלדת מולטימדיה של Microsoft 2 רמקולים + SUB של Creative מסך מאג "19 שטוח דגם 996PF כל זה ב 6250 שקל.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3400 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחק חדש שיוצא (גיימינג כבד) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צור…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עניינו אותי במחשב הבא : http://www.toppc.co.il/pl_product~vs13~16~0.htm אני מחפש מחשב 13.3 שיהיה דק וקל. הדרישות שלי לעבודה הן בעיקר משרדית : 2-3 תוכנות משרדיות פתוחות , 3-4 חלונות אקספלורר באופן קבוע, אקסל-אאוטלוק פתוחים תמידית ושמיעת מוסיקה ברקע. המחשב יהיה מחובר רוב הזמן לחשמל וכנראה גם לתחנת עבודה עם חיבור USB. השאלה שלי היא איך המחשב הנ"ל עם המפרט שלו יוכל להתמודד עם כל זה מבחינת : 1. מעבד 2. כרטיס גרפי 3. איכות המחשב בכלל? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שבת שלום אני צריך את עזרתכם השבוע התחלתי ללמוד גרפיקה ממוחשבת, ואני מעוניין לקנות מחשב נייד לצורך הלימודים ועבודה מהבית. צריך מחשב שיוכל להריץ את התוכנות כמו שצריך בלי קושי מסויים, המליצו לי על טושיבה וSatellite A300-1LTוToshiba האם הוא טוב בשבילי? יש דברים טובים יותר? תקציב: 5000 סוג התוכנות: פוטושופ, פלאש, אינדיזיין,אילוסטרייטר. תודה מראש, אלירן
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הסתכלתי על המפרט של 2 המחשבים וראיתי שהבטריה של ה x5 חלשה יותר. האם יש עוד הבדלים פרט לכך (אני לא מבין גדול בניידים וזה רק מה שראיתי), והאם הם מצדיקים הבדל של 35 דולר? עוד שאלה קטנה האם המחיר באמזון כולל מס/משלוח? או שעל המחיר שרשום שם צריך להוסיף תוספות אלה? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לפני הכל, ראיתי שעכשיו אינטל הכריזה על דור מעבדים חדש, כדי לי לחכות קצת שהמחירים ירדו? אם כן, כמה זמן לחכות? * מטרות המחשב? עבודה משרדית, צפייה בסרטים. * גודל המסך? 15 ומשו אינץ * משקל רצוי? שיהיה סביר.. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אני סטודנט ולכן אני צריך זמן סוללה ארוך.. אני מניח ש 4-5 שעות יספיקו. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? לא חשוב.. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 GB רצוי 500 GB * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם מבקש לקבל המלצה זו או אחרת לגבי לפטופ יד שניה , אפשרי לפטופ בן 3-4 שנים כיוון שאינני מבין מאום מבקש את עזרתכם , התקציב שלי עומד על כ- 1200 ש"ח מקריאה באינטרנט הבנתי כי לא כדאי להתעסק עם הנטבוקים למינהם , נדמה לי כי יכול להשיג לפטופ מהיר ובעל ביצועים טובים , שעולים על הנטבוק החדישים למינהם שימושו ,סרטים,מוסיקה,אינטרנט על איזו חברה הייתם ממליצים לי ? / דגם ספציפי שהוכיח את עצמו ? תודה לתומכים הבכירים
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך מחשב טוב למשחקים כבדים כמו GTA IV שיעבוד טוב. אני לא צריך מסך יש לי כבר(19") דברים שאני רוצה שיהיו במפרט: E8400 מעבד HD4850 כרטיס מסך אני מוכן לחרוג קצת מהתקציב עד 200 שקל אבל רק אם זה באמת נחוץ. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 4K-4.5K 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים בעיקר 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא 5. האם י…
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-