עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי לצערי יש לי רק את התמונה של המפרט לכרטיס מסך צריך להוסיף עוד 1600 שקלים ולמחשב 2500, נראה לי מחיר מטורף למעבד I5

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Yoel Zor,

הי חברים, אני מחפש לשדרג את המחשב ולכן אשמח לעצותיכם. תקציב: 2000. לנצל עד תומו אם זה כדאי. חריגה - עד 200. שימוש עיקרי: גיימיניג קל (הגדרות בינוניות+- במשחקים החדשים יספקו את הסחורה) ותכנות בתור תחביב. חומרה דרושה*: לוח אם, מעבד, כרטיס מסך וזכרון (8GB). ספק כוח יש(350 Watt שכנראה לא יספיק, לכן במידת הצורך לכלול) תוכנות: Visual studio, Photoshop. Android studio - מזדמן על הגבול התדיר. מתי מתוכננת קניית המחשב?: בזמן המיידי. *החומרה הקיימת שכנראה תמשיך הלאה: מארז, SAMSUNG SSD 850 EVO, ספק כוח 350 Watt (במידה והוא מספיק). תודה מראש

3. Started by BarK1996,

שלום לכולם, אני די לחוץ על לקנות כבר את המחשב.. לפני שאלך לחנות, אשמח לשמוע את חוות דעתכם, המחשב הוא : [h=1]HP Pavilion 15-P205NJ[/h] וקישור למפרט שלו באתר של KSP : http://ksp.co.il/?uin=25651 בגדול, בחרתי מחשב עם נתונים כאלה כי אני רוצה להתחיל ללמוד להשתמש בתוכנות עריכה כמו אדובי אפטר אפקטס, פוטושופ, פרימייר, סוני ואגס וכדו'... ובכלל מחשב שיהיה מהיר... לדעתי (עד כמה שאני מבין בזה...... ) המפרט של המחשב הזה די טוב, אבל אני חייב להיות בטוח, אשמח לשמוע את חוות דעתכם , תודה רבה מראש !

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. הזמנתי את המפרט הבא: AMD Athlon 2 X4 635 2.9Ghz Quad Core AM3 BOX 561.00 Gigabyte MA785GT-UD3H AMD785G CHIPSET 506.00 Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 490.00 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3 218.00 Cooler Master Elite 335 180.00 HEC 500TE-2WX 500W 263.00 סט מקלדת ועכבר חוטי Microsoft Wired Desktop 400 95.00 הזכרון Transcend לא נמצא במלאי האם כדאי לחכות כשבוע וחצי עם המחשב עד שהזכרון יגיע מהספק או לקחת את הזכרון הבא 2x Samsung 2GB DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 במחיר זהה. או אולי ללכת על זכרון של חברה אחרת במחיר דומה. תודה מראש, שלומי

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by daniel694,

אהלן, מחפש לבנות מחשב HTPC שישמש בעיקר לצפייה ב-HD ולגלישה באינטרנט (לא גיימינג). הסתכלתי על המפרט המומלץ הזה: http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=137680&section=293 , שנראה לי ממש אחלה. יש לי כמה שאלות: 1. יש לי 3TB של אחסון חיצוני, אז חשבתי האם כדאי לי לשים כונן SSD? האם אני ארגיש בהבדל מהירות כשאני אריץ תוכנות (XBMC, דפדפן..) 2. האם יש מארז וספק מומלצים יותר מאשר ה-Antec NSK1480 350W? קראתי שהספק שלו קצת מעפן. 3. בהינתן המעבד והלוח אם, אין צורך בכרטיס מסך נכון? תודה!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. מיפרט לחבר עבור משחקים לא משחקים ברמה הכי גבוה באיכות הכי טובה, אבל עדיין משהו שאפשר להנות ממנו. כולל מסך 3500 גג. אשמח לקבל את הצעותכם

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום, ברשותי מחשב שקניתי לפני מספר שנים לאחר התייעצות מוצלחת בפורום. כעת אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך. המטרה בעיקר שיריץ ברמה טובה את כל המשחקים החדשים - לאו דווקא על ההגדרות הגבוהות ביותר. אשמח לעצות בנוגע לכרטיס המשתלם ביותר להערכתכם בתקציב של עד 250$ בארצות הברית. להלן המפרט הנוכחי של המחשב: מעבד: intel sandy bridge core i5 2400 1155 6mb 95W 3.1ghz tray לוח אם: MSI H61M-P23 SOCKET 1155 ספק כוח: ANTEC earthwatts EA500D זיכרון: transcend DDR3QQ/4GB/1333 הכרטיס הגרפי הנוכחי אותו ברצוני להחליף: RAEDON HD 6850 1GB DDR5 של חברת connect3D תודה רבה מראש! רונן

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by LG G2,

* מטרות המחשב? עבודה משרדית וגיימינג. * גודל המסך? 13.3/14 אינץ'.האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא. * רזולוציית המסך? לא משנה כל כך. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? כמה שפחות, עדיף לא לעבור את ה-2 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, 7 שעות בשימוש בינוני-כבד. קחו בחשבון שאני כנראה אקנה סוללה נוספת כדוגמת זו. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? אני מניח שיש בכל המחשבים היום... * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? המינימום הוא 500GB, רצוי אפילו יותר. * כונן אופטי? ממש לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם בת…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by lee.,

הצעה זו היא ההצעה הישנה. המתוקנת בהמשך הציעו לי את המחירון הבא, שנראה טוב מכדי ממש להאמין, מדובר במחירון מיוד לסטודנטים בחנות הטכניון עם החנות CNAB. מארז: foxcone 397 ATX 400w intel improve 213 לוח אם: asus p5 vm 800/1067 mhzfsb 10/100 363 מעבד: intel p d820 2.8 gh 530 שידרוג: intel core 2 dou E6300 450 קירור מעבד: 130 zalman 7000 זיכרון : 512MB DDR2 667mhz 289 זיכרון קינגסטון זהה, תוספת 100 שח. כרטיס מסך מובנה. דיסק קשיח: samsung 80gb sata 7200rpm 8m 246 כונן אופטי DVD-RW 173 מקלדת ועכבר 80 כל המחירים בשקלים, כוללים מע"מ. מחיר סופי ללא שידרוגים - כ 2020 (החלפתי הכל מדולרים לשקלים אז זה לא מדויק). כולל השידרוגים (מעבד וסוג זיכרון) כ 260…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום, היצטרפתי לא מזמן ואני כבר נהנה מפורום זה. הוא עמוס במידע חיוני, במדריכים טובים, והכי חשוב אנשים שמבינים ורוצים לעזור! אז יש בפי שאלה: אני מיתכוון לרכוש מחשב חדש בסכום שלא עולה על 5000 ש"ח ושמיועד בעיקר לעבודה מרובה ולמשחקים חדשים וכבדים. בדקתי באיזור ה"מפרטים המומלצים" שבאתר הראיתי את שני המפרטים הבאים: מפרט א. מעבד AMD AthlonXP 2500+ Barton 1833MHz , 512Kb 333 Mhz FSB - BOX - with stock fan 530 לוח אם nVIDIA nForce2 - ABIT NF7 v2.0 400 זיכרון פנימי 512mb PC3200 DDR-RAM - TWINMOS CAS2.5 400MHz 540 דיסק קשיח ATA - 80GB 7200RPM - Western Digital 8Mb Buffer Special Edition - 3Y Warranty 445 כונן DVD LiteOn 16/48 - Black 223 כונן דיסקטים Citizen 1.44 Bla…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. הי, אני עובד כיועץ ומריץ על הנייד מכונות וירטואליות, לרוב של מסדי נתונים - כבד ב-CPU וב-I/O. הנייד הישן שלי כבר מקרטע. אני מחפש נייד חזק שאוכל להסתובב איתו אצל לקוחות עם: - 16 גיגה זיכרון (חובה - להרצת מספר מכונות וירטואליות בנוחות, 8 גיגה צפוף לי). - מעבד quad-core Haswell -חשוב ביותר. בנוסף, אופציונלית אולי דגם עם Iris Pro Graphics 5200 - נראה מלהיב כ-128MB של L4 cache, יכול להאיץ עוד יותר ביצועים (וגם לתת טיפה ביצועי גרפיקה), למשל i7-4850HQ - דיסק - 250GB SSD - בשביל ביצועים... יש לי כונן חיצוני לשמור מכונות וירטואליות ושאר ירקות שלא בשימוש כרגע. - מסך - כרגע יש לי 15.6, זה גודל טוב. חשוב מסך נוח מאוד לעין שאפשר להיות מולו שעות רבות (עדיף לא מבריק\מסנוור). עדיף FHD. אי…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by zone glide,

1. עד כמה זה ישתלם יותר להזמין חלק מהרכיבים באמזון? לפי מה שבדקתי יש חיסכון של כמה מאות שקלים אבל לא משהו רציני מדי... 2. בקשר לרייזן 9 3900X, אילו שימושים אמורים להיות לי כדי שהוא יהיה מוצדק? זה יהיה מוזר לקחת 16GB RAM "בלבד" עם מעבד כזה? 3. נניח ואני הולך על המעבד הזה, זה יהיה בסדר להשאר ולעמוד על כרטיס בסדר גודל של 2070S / 5700XT? הם גם ככה מאוד טובים למשחקים, ומעבד יהיה בעייתי יותר לשדרוג בעתיד. מה הייתם מציעים יותר - 5700XT או המתחרה שלו? ולמה? תקציב כרגע זה לא פקטור, אלו שאלות כלליות.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by hag911,

יש לי את החלקים האלו בבית: כרטיס מסךEvga8600GT Corsair DHX XMS2 Dominator Dual Channel 2048MB PC8500 DDR2 1066Mhz Memory with Dominator Airflow Fan Thermaltake Tsunami +window Intel Q6600 Retail - G0 Stepping SLACR מסך- LG LCD 19" L1970HR עכשיו... אני צריך שתיבנו לי מפרט מלא ותשלימו את מה שחסר ושהיה מאוזן,המחשב מיעד לOC קירור למעבד. ספק כוח. דיסק קשיח. לוח אם. שלא יעבור את ה- 2550, ושלא יעלה על המחיר. תודה

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=19766

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by debil,

לחבר שלי יש מחשב שהפסיק לעבוד ועושה צרות. לאחרונה הוא קנה חלקים חדשים (ספק, הארד דיסק) ויש לו מארז, ולכן הוא חושב על קניית החלקים החסרים הרלוונטים. אם אפשר לקבל המלצה אחת למפרט אינטל ושני לאי-אמ-די, אז בכלל יהיה טוב. (אני מניח שמה שחסר לו זה לוח אם, מעבד וזיכרון, ואולי כרטיס מסך , עדיף מובנה ?) 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך, עדיף. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט, אופיס, הורדות, סולידוארקס (לא שימוש עצבני), כונן די וי די לצפייה בסרטים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. יש לי מחשב עם מעבד intel e5500, לוח אם ASRock G31M-VS2 וזיכרון 2GB אני רוצה לקנות כרטיס מסך במחיר של עד 600 ש"ח. זיכרון כמה שיותר גבוהה שיעבוד עם המחשב שלי. חשוב שיהיה בכרטיס מסך יציאה ל-DVI. אשמח להמלצות גם לחנויות זולות שאפשר להזמין דרך האינטרנט. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. השימוש במחשב הוא בעיקר למשחקים ותוכנות עריכת סרטים. מעבד Intel Core 2 Duo E6750 לוח אם- ? זיכרון פנימי DDR-2 - 1024mb PC5300 - PQI/כל חברה אחרת667mhz דיסק קשיח WD1600JS Western Digital SATA2 צורב NEC AD7170A DVD כרטיס גרפי nVIDIA GeForce 8600GT Extreme 256MB PCIeוLeadtek כרטיס קול ורשת שיהיו מובנים בלוח אם מארז- ? אם אפשר חוות על המפרט, שיפורים במסגרת המחיר והמלצות למארז זול עם ספק כוח אמין או בנפרד כל אחד (לא חשוב לי בכלל החיצוניות) ולוח אם שיתאים לרכיבים. אני מתכנן לבצע את הרכישה בשבועיים הקרובים. תודה רבה

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. טוב הרכבתי את המפרט לפי העדפות ודעות מהפורום תגידו בבקשה אם יש משהו לשפר מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB + Thermaltake V1 כמות: 1 - מחיר: ¤1602 לוח אם: Abit IP35 כמות: 1 - מחיר: ¤776 מארז: NZXT Lexa Aluminum No PSU כמות: 1 - מחיר: ¤642 ספק כוח: Enermax Liberty 400W 30A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤382 זיכרון: OCZ 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) Reaper CL3 כמות: 1 - מחיר: ¤505 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל בדיקות כמות: 1 - מחיר: ¤5 סה"כ: ¤3912 + Twintech nVidia 8800GT 512 Heat Pipe version PCIe 1185 סה"כ 5097 בבקשה לא לסטות יותר מדי אני רוצה לקנות גם צורב dvd חדש. אה וגם לא צריך hd/ציוד הקפי או כול דבר שלא צופיע במפרט. תודה מ…

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by jj516,

אני מעוניין לרכוש מחשב נייד והייתי מעוניין בזה דווקה - http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?auction_id=1566733 מה אתם אומרים? האם הוא שווה את המחיר? ומה זה המעבד דוטן, לא יצא לי לדעת עליו יותר מדי, תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. התקציב: המחיר הנמוך ביותר שניתן. בשל הצרכים: MS OFFICE MS WORD MS EXCEL הדגמת גלישה באינטרנט (חיבור USB, חיבור WIFI, חיבור רשת ביתית) מערכת הפעלה: WINDOWS XP במידת האפשר מדובר במחשב לצרכים משרדיים ואנשי מכירות שטח. המחשב יכול להיות ישן, כל עוד מדובר בטכנולוגיה שנמכרת וניתן לספק עבורה שירותי תמיכה טכנית ותחלופה נורמאלית של רכיבים. מסיבה זו אין צורך בכרטיס מסך רציני, כרטיס קול רציני וכיו"ב. בתודה מראש, אוהד

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אני מעוניין לרכוש מחשב בתקציב של עד 7000 ש"ח. התקציב הוא גם למחשב עצמו, גם למסך, וגם לרמקולים, מקלדת ועכבר(רמקולים מקלדת ועכבר ברמה ממוצעת בלבד) השימוש העיקרי יהיה גיימינג- וחשוב שיריץ משחקים כבדים. -אין תכנון לעשות אוברקלוקינג -אין צורך במערכת הפעלה -אין חשיבות רבה לרעש- אך כמובן שעדיף שיהיה שקט תודה- כ"צו

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אז ככה אני רוצה לקנות מחשב נייד בארצות הברית נכנסתי לאתר של HP ואחרי הרבה משחקים שם מצאתי את המחשב הבא: Your HP HDX16t series Operating system Genuine Windows Vista Home Premium with Service Pack 1 (64-bit) Processor Intel® Core2 Duo Processor P7450 (2.13GHz) Memory FREE Upgrade to 4GB DDR2 System Memory (2 Dimm) from 3GB DDR2 System Memory (2 Dimm) Hard drive 500GB 5400RPM SATA Hard Drive with HP ProtectSmart Hard Drive Protection Graphics card 512MB NVIDIA GeForce 9600M GT Display 16.0" diagonal High Definition HP Ultra BrightView Infinity Display (1366x768) Primary optical drive Blu-Ray ROM with SuperMulti DVD+/-R/RW Double Layer Personalization Webcam + Finge…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אני צריך את עזרתכם בהרכבת מפרט בכ-2000 ש"ח קוספא בלבד+תוספת של כרטיס טלויזיה. אני גר בתל אביב ואשמח שהמפרט יורכב מחנות אמינה באיזור תל אביב עד ראשון לציון. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את הכל, לנסות לא לחרוג גג 150 שקל. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? השימושים הם אופיס, אינטרנט, קצת סרטים, קצת תכנות במטלב (סטודנט להנדסת חשמל). המשחק הכי מורכב ששיחקתי הוא angry birds, לכן נראה לי שמספיק כרטיס מסך on board. * אם המסך לא כלול במפרט? אין צורך במסך. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? יש צורך בכרטיס טלויזיה, אני רואה טלויזיה במסך של המחשב. 4. האם יש רכיב בו אין צורך…

24. לחברי הפורום, שלום. המטרה היא הרכבת מחשב על בסיס מעבד Intel Core 2 Extreme QX9770, 3.2 GHz Q9770 (BX80569QX9770) Boxed Processor. פריט זה הוא נתון קבוע ולא ניתן לשינוי. קיבלתי הצעות מחיר משתי חנויות שונות. מבקשת עזרה בביקורת המפרטים והערות. המחשב הוא לא מחשב גיימינג. למחשב יחוברו שני מסכים LCD 23 אינץ. מפרט ראשון מארז COOLER MASTER ELITE 335/334. ספק כוח ANTEC NEO ECO 620W. לוח אם GIGABYTE GA-EP43T-UD3L. זיכרון KINGSTON 133 DDR3 4GX2. כ. מסך SAPPHIRE HD 5670 1GB DDR5. מאורר COOLER MASTER HYPER 212 PLUS. דיסק WD GREEN SATA 7200 500G. מפרט שני מארז THERMALTAKE ARMOR A60 MID-ATX. ספק כוח ANTEC HIGH CURRENT GAMER 620W. לוח אם אותו דבר כמו במפרט הראשון. זיכרון KINGSTON 1333M…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב בכותרת 2.5-3.5 אפשר יותר אם יש דגם באילת כי יש אופציה לקנות שם. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? המחשב מיועד לחבר , לפי מה שהבנתי הוא רוצה שהנייד יחליף מחשב נייח ישן וישמש לגלישה ואופיס ואולי בעתיד לעבודה או משהו לא הכי הבנתי ממנו אם יש משהו ספציפי 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא יודע כמה השאלה תקפה לנייד אבל מאמין …

דיונים חדשים בפורומים