עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. התקציב המקסימאלי הוא 4,000 ש"ח, ניתן לחרוג רק אם החריגה מועטה ביחס לתמורה. למחשב יחובר מסך T220 של סמסונג איני יודע מה הרזולוציה הטבעית שלו. אין צורך בציוד היקפי. השקט גם כן אינו חשוב במקרה הזה. לא מתוכנן אוברקלוק למחשב. אין חנות ספציפית אבל אני גר באיזור נהריה לכן עדיף חנות באזור עם משלוח, שירות תיקונים. לגבי שדרוג, אם אופציית השדרוג תפגע ברכיבים שאני אוכל לקנות עם התקציב הזה, אני לא רוצה אפשרות לשדרג בעתיד. נתתי את כל הפרטים לפי הנעוץ אני מקווה שזה מספיק. תודה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום לכולם מבקש לקבל המלצה זו או אחרת לגבי לפטופ יד שניה , אפשרי לפטופ בן 3-4 שנים כיוון שאינני מבין מאום מבקש את עזרתכם , התקציב שלי עומד על כ- 1200 ש"ח מקריאה באינטרנט הבנתי כי לא כדאי להתעסק עם הנטבוקים למינהם , נדמה לי כי יכול להשיג לפטופ מהיר ובעל ביצועים טובים , שעולים על הנטבוק החדישים למינהם שימושו ,סרטים,מוסיקה,אינטרנט על איזו חברה הייתם ממליצים לי ? / דגם ספציפי שהוכיח את עצמו ? תודה לתומכים הבכירים

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. המפרט מיועד למשחקים וסרטים בעיקר. המפרט הוא עד 6000שקל מקסימום אבל רצוי מאוד! ואני מדגיש מאוד מתחת ל5700שקל. לא צריך שום ציוד היקפי פרט לעכבר אופטי רגיל של מיקרוסופט. אז הנה מה שחשבתי עליו : CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 565.41 ] 1 Motherboards for AMD : Epox 8RDA+ v2.1 nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X, 5.1 Dolby Sound, ATA133, 1394, LAN, USB 2.0) [ ¤ 571.12 ] 1 Memory : DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory [ ¤ 517.54 ] 1 CPU Cooling : Thermaltake Volcano 11+ Xaser Edition Highest Performance Cooler for AMD [ ¤ 169.93 ] 1 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 498.43 ] 1 Video Cards : G…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by asixl,

שלום אני לא מעט זמן מחפש מחשב נייד שיתאים לכיס שלי ושיהיה בעל ביצועים לא רעים, בין אם זה שימוש יום-יומי כמו סרטים, אינטרנט אבל גם משחקים. בסופו של דבר הגעתי לשתי אופציות עם העדפה לאחת מהן. אני הולך להציג לכם את שתי האופציות שלי ואשמח שתביעו את דעתכם האישית על כל מפרט ומפרט. המחשב הראשון הוא LENOVO IDEAPAD Y510P במחיר של1200$. http://shop.lenovo.com/us/en/itemdetails/59405667/457/3DF730C824AE4473C4D348CB0A6C8D1E האופציה השניה שלי היא ASUS N550JV-DB71 במחיר של 1000$. ועכשיו הדילמה, אומנם האסוס יותר זול אבל עושה רושם שבLENOVO אני מקבל הרבה יותר בתמורה לקצת. מה אתם חושבים? מאד אהבתי את העובדה שבLENOVO יש כונן ULTRABAY שאני יכול להלביש עליו כל דבר שארצה, במקרה הזה כרט…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by ilanb0,

המחשב הקיים כנראה לא מתאים למשחקים כגון CRISIS 3, או MASS EFFECT 3. שייך לבן שלי שהינו חייל והוא מעוניין להחליט בין רכישת מחשב חדש או שדרוג הקיים. ציוד היקפי + מסך + מערכת הפעלה קיימים בידינו. המארז מצויין ולא נדרש אחר. זכרון הוא לא בעיה וגם לא כונן אופטי. עיקר הבעיה היא במעבד ובכרטיס ואולי גם לוח אם. הייתי מגדיל לו גם את הקשיח. אז האם שדרוג החלפים עדיף? להלן התצורה הנוכחית: [table] [tr] [td] מעבד: [/td] [td] Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Conroe BOX - [/td] [/tr] [tr] [td] לוח אם: [/td] [td] Gigabyte GA-P35-DS3L [/td] [/tr] [tr] [td] מארז: [/td] [td] ANTEC SONATA II 450W [/td] [/tr] [tr] [td] זיכרון: [/td] [td] Kingston Original 1GB DDR2…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. היי לכולם רציתי להתייעץ איתכם לגבי מחשב חדש שאני רוצה לקנות אבל לא יודע אם כדאי כי כרגע יש לי מחשב עם מעבד די טוב אז ככה יש לי i7-4790 לוח אם של h97 plus 16 גיגה ראם ספק כוח 550w של קורסאייר אני יודע שהולך לצאת דור חדש של מעבדים ודור חדש של כרטיסי מסך השאלה אם המחשב הנוכחי יספיק לכרטיס המסך החדש של 2080 או שעדיף כבר לשדרג מה דעתכם סכום ההשקעה שאני הולך להוציא אם אני משדרג זה באיזור ה10000 אלף

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. מחשב כזה: AMD כפול ליבה כ.מסך - לא משהו מטורף (אפילו משהו של 600 שקל יהיה טוב) 1 G זיכרון דיסק SATA 2 160G לא צריך SLI לא צריך מארז יפה שיהיה מחשב סופר שקט לא צריך שום כונן אופטי המון המון USB 2 כמובן שעם כ.רשת (מובנה 100) כ.קול - לא צריך משהו 8000 ערוצים - סטנדרטי המחשב יעשה הכל מהכל.. (משחקים, אינטרנט, אופיס, MATLAB, קומפילציה של תוכנות וכאלה) כמה מכונה כזאת צריכה לעלות?

8. Started by Productive,

רוצה למכור את המחשב שלי ויש לי קונה כמה להגיד לו? מפרט: ASUS M2N-E MotherBoard AMD Athlon X2 Dual Core Processor 5600+ 2.80 GHz 4.00GB RAM 500GB Hard Disc ATI Radeon HD 4870 512MB Realtek 8185 Extensible 802.11b/g Wireless Device Raidmax Sagitta (מארז) סיבה: רוצה לקנות מחשב נייד, אגב כמה יעלה לי נייד בערך באותה רמה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי?7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים \ עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). השימוש רב כמובן למשחקים ותוכנות כמו פוטושופ , Sony Vegas , Cubase ועוד. רזולוציה שאני משתמש בדרך כלל זה 1980X1080 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?5 חצי חצי , המחשב בחדר והשימוש הרב באוזניות ככה שזה לא מפריע. 6. האם מ…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. דבר ראשון אני לא צוחק !!! אחי גר ביפן, ורוצה לקנות מחשב... הבעייה העיקרית היא שהוא לא יפני, אז דבר ראשון הוא היה צריך לחפש אתר באנגלית, שאני אוכל לעזור לו ... אחרי שהוא מצא הוא רצה שאני אציע לו מחשב בתקציב של 120,000-130,00 יין הוא רוצה מחשב שיריץ משחקים, אבל לא משהו ברמה עולמית. אני יודע שהוא מתכוון לעשות מוזיקה בשלב כל שהוא, אבל אין לי יותר מדי פרטים על זה . בנוסף הוא צריך מסך דק, LCD 17" כי הבית שלו ביפן קטן כמו החדר שלי פה... צורב וDVD אני שמח אם תוכלו להציע לי מפרטים מהאתר נראה לי שמחשב Middle Class Prime A Lightning NF יספק אותו כתובת האתר מיפן ... http://www.primepc.jp/goods_pc/goods_pc.php תודה מראש !

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by avihaizipel,

שלום רב: אשמח לעזרה בשדרוג לוח האם שלי שיתאים למעבד שלי כולל זיכרון מתאים ושיהיה מספיק חזק בשביל הכרטיס מסך. כ.מסך: R9 280X מעבד: i5 2500K תקציב: 1500 עדיף פחות נ.ב. אני גם רוצה שתהיה לי אפשרות לשדרג את המעבד בעתיד. תודה מראש לעוזרים אם אתם צריכים עוד פרטים תגידו לי.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by vic1234,

הסוללה שלי כבר לא מחזיקה יותר מדקות בודדות ולכן מבקש המלצה מאיפה לרכוש סוללה מתאימה הדגם של הסוללה הוא A32 N55 5200MAH

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by udist,

1. מה התקציב המקסימאלי? - 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לא 2. מה שימושי המחשב? - עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - פוטושופ אילוסטייטור, אפטר אפקטס, שימוש יומיומי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? - עכבר ומקלדת אלחוטיים 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? - 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? - לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום לכולם לאחר בחירות לא טובות של לפטופים לעצמי כל השנים הללו כעת אני רוצה לעשות את זה בצורה קצת יותר קפדנית ומחושבת. קודם כל - אין הגבלת מחיר. (מעדיף לא לעבור את ה-6 אבל בשביל משהו טוב אני מוכן להשקיע יותר. מסך : היה לי לפטופ 11" (נטבוק) שהיה לי קטן מידי וחלש, והיה לי מחשב DELL n5010 עם מסך 15.6 שהיה לי פשוט עצום וכבד ולא לקחתי אותו לשום מקום איתי (משקל + סוללה = לא כיף) אבל הוא היה חזק. אני רוצה לפטופ עם מסך 13.3, סוללה שתחזיק לי הרבה זמן (5-6 שעות לפחות), הרד דיסק פחות משנה לי הגודל אבל רצוי שאני אוכל לאחסן עליו מכונות וירטואליות \ סרטים וכדומה, (אני מתאר לעצמי שאם אני לוקח SSD אז הנפח יהיה בהתאם - אבל לא קריטי לי SSD) יצרן..לא משנה לי... השימושים: הרצת מכונות …

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום, סבתא שלי מתעקשת לקנות לבת דודה שלי ולי לפטופים. אני לא יודע איך סבתא שלכם, אבל את סבתא שלי גם פיל במנוסה לא יזיז מילימטר. ולכן "נדפקתי" ואני צריך לבחור לבת דודה שלי ולי לפטופ חדש : 1. נתחיל מהפשוט יותר (תרתי משמע )- עד 2400 (כמובן שרצוי כמה שפחות) מדובר בצעירה בת 15. מחשב פשוט, לשימושים יומיומיים. בעיקר פייסבוק סרטים ומוזיקה, אולי קצת אופיס. רצוי שיהיה קצת יותר ססגוני מ"שחור מבצעי", אבל לא חייב.. כמובן שלא צריך להשתגע כאן, אבל כן חשוב שלא יהיה צעצוע שלא שווה כלום אחרי שנה. מתלבט אם לקנות Toshiba Satellite C855-12W ולשדרג לו את הזיכרון ל4GB או אולי אפילו 8. מה אתם חושבים? 2. UX31A מול מחשב בהרכבה עצמית של DELL מבוסס 430s - סדר גודל של 1000$ אני עובר לג…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. מחפש המלצה על מעבד, לוח וזכרונות. שימוש ביתי שוטף, אינטרנט, סרטים, אופיס, משחקים מידי פעם (לא גיימר רציני) יש לי כרטיס מסך Sapphire Radeon X1950 GT וספק כח HEC400AR-TF חשבתי אולי ללכת על AMD Athlon 2 X4 635 2.9Ghz Quad Core AM3 BOX תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by 7mz44_,

שלום . רציתי לשדרג כרטיס המסך של המחשב cpu :- i3 6100 mobo :- asus h110m-k d3 ram :- g.skill 8gb ddr3 1600MHZ graphics card :- gigabyte gt 740 1gb vram psu :- corsair 450w אמרו לי ש אקנה gtx 960 4gb vram בדקתי ב אמאזון :- http://goo.gl/1mj9zC האם הכרטיס הזה יעזור אותי למשחקי השנה הזאת ו השנה הבאה וגם יש שאלה אחרת איך לקנות מ אמאזון על הדואר הישראלי

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. שלום, אני מחפש לפטופ לאחותי שתקנה אותו בארה"ב ותביא אותו לארץ. התקציב: 500$ גודל: 15.6 או 14 מעבד: עדיף core i3/5 זיכרון: 4GB ומעלה הארדיסק: גודל פחות קריטי אבל רצוי 7200RPM אה וכמובן חשוב העיצוב והצבע, עדיפות לסגול.. אם לא אז שחור. ראיתי בנתיים את זה: http://www.bhphotovideo.com/c/product/778886-REG/Lenovo_114155U_ThinkPad_Edge_E420_14.html איך הוא?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. מיפרט לחבר עבור משחקים לא משחקים ברמה הכי גבוה באיכות הכי טובה, אבל עדיין משהו שאפשר להנות ממנו. כולל מסך 3500 גג. אשמח לקבל את הצעותכם

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. תקציב מקסימאלי עדיף לחסוך. דרישות: מסך 15.6-16 יציאת thunderbolt מקלדת מוארת 16 גיגה זיכרון יתרון למסך מגע אבל לא הכרחי. מה דעתכם על: Lenovo IdeaPad Flex 5

21. Started by 1337Din,

ללא מסך ללא ציוד הקפי. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by v1p3rd,

שלום רב, אני מעוניין לקנות מחשב נייד למטרות עבודה שאני הולך איתו הרבה, ויש שתי מפרטים שאני מתלבט בינהם הראשון מחשב של dell מעבד Intel Core i3 M350 2.26Ghz מערכת הפעלה Win 7 Heb זיכרון DDR3 1333 MHz 3GB כרטיס מסך Intel HD מסך 13.3" דיסק קשיח 2.5” HDD 500GB 7200RPM נדיר ביותר צורב ללא צורב אך ניתן להוסיף צורב חיצוני יציאות וכניסות USB(v2.0)*2, 1 e-STAT/USB combo port, HDMI, Mic-in, Headphone-out, RJ45, port replicator port, 5-in-1 card reader(MS/MS Pro/Ms Duo/MMC/SD), Express card Bluetooth יש מצלמת רשת Build in 0.3MP Web Camera כרטיס רשת Ethernet 10/100/1000 Base T on Board רשת אלחוטית Pro/Wireless 54Mbps קול HD Audio, Speaker 1.5Wx2 סוללה 6…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. היי בניתי מפרט על בסיס מה שקראתי פה באתר אמח לשמוע את דעתכם עליו, אני מעוניין להזמין אותו מקסימום בתחילת שבוע הבא. עניתי לשאלות ההכוונה 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?ניתן נצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?ניתן לחרוג עד כ1000 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? עבודה מול שוק ההון בזמן אמת עם ריבוי מסכים א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. תוכנות גרפים, תוכנות סריקת מניות זמן אמת, חדרי מסחר אינטרקטיביים ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). כן זו העבודה שלי ג) במידה והמ…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by dadzik,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך במידה ואפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (לא כבדים), תכנות ועריכה גראפית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Eclipse - כבד, Adobe Suite - כבד ועוד תוכנות כגון unity3d ו-blender (כבד). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CSGO -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1980x1020 24". -לאילו הגדרו…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by sahargt,

PLEASE REVIEW IF YOU HAVE ANY QUESTION PLEASE FEEL FREE TO GIVE ME A CALL THANK YOU FOR ORDER FROM IBUYPOWER ---------------------------------------------------------------------------- ---------------------- BOARD: ABIT IC7-G MAX-III i875 CHIP 800FSB DDR400 8X AGP MB W/ LAN/5.1 SOUND/IEEE-1394/USB 2.0 CAS: RAIDMAX SCORPIO-668 AUMINUM TOWER CASE + 420 WATT POWER + WINDOW CAS_1: [bLUE] SOUND ACTIVED COLD CATHODE NEON LIGHT CAS_2: UPGRADE TO ENERMAX EG465P-VE 430 WATT POWER SUPPLY CAS_4: COOLERMASTER Musketeer System Dynamics Detector CD: 16X DVD-ROM - SONY CDCOLOR: SILVER COLOR CDRW: SONY DRU-510A DUAL FORMAT DVD-RW/DVD+RW + CD-R/RW DRIVE CDRWCOLOR: SILVER COLOR …

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים