עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by jack77,

המפרט מיועד לילד בן 12 שמשחק בעיקר MINECRAFT וCALL OF DUTY על הגדרות נמוכות יחסית. אין צורך בציוד הקפי ואפשר לוותר על צורב. עדיפות מפרט מTMS. התקציב המקורי היה אמור להיות 1600 ש"ח אז אם אפשר שיצא פחות מ2000 אז יותר טוב.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום,אשמח להמלצה למפרט למשתמש שעיקר עבודתו על המחשב היא אינטרנט ומשימות פשוטות יש ציוד היקפי,צריך רק מחשב שיכלול מארז ספק כוח לוח אם מעבד אינטל זכרונות(4 GB) דיסק קשיח (500 GB) וכרטיס מסך (אפשר גם משולב עם הלוח אם) הטווח מחירים שאני מחפש הוא בין 1000 - 1500 תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by galid,

אבקש מפרט בסביבות מחשב נייח בסביבות 3,500 למשחקים כמו world of warcraft team fortress 2 תודה

4. אני מבקש מכם תגובות על המחשב שבניתי לבד : איך הלוח אם ,המעבד ,הכרטיס מסך על הכל ויש לי תקציב של 5000 וקיימת אפשרות של סטייה קטנה מהתקציב אז תודה מראש חברים. מעבדי ?AMD? כמות מחיר סה"כ Athlon 64 3000+ (S-939) 1 960 960 לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT כמות מחיר סה"כ AV8 (s939) sata,GBL 1 590 590 זכרונות? DDR 400 כמות מחיר סה"כ 256MB A-DATA 2 230 460 כרטיסי מסך? ATI כמות מחיר סה"כ RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB 1 1480 1480 דיסקים קשיחים? Hitachi(IBM) כמות מחיר סה"כ 80GB SATA 1 380 380 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY כמות מחיר סה"כ Teac/SONY 1.44 1 40 40 צורבים? CD Recorders כמות מחיר סה"כ Lite-on 52 x 32 x 52 (kit) 1 190 190 מארזים? כמו…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by amirx19,

מישהו יכול לומר לי איזה מעבד יותר חזק?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום תותחים! ברצוני לרכוש מחשב גיימינג בתקציב עד 4000 ש"ח. הבעיה היחידה היא שאין לי שמץ של מושג בנושא בעצמי וחברים הפנו אותי לאתר הזה כדי לקבל עזרה! אז אני נתון בידיכם. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 4000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? במידה והשדרוג משמעותי ניתן לחרוג בעד 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, בדגש על משחקים שיצאו בשנה האחרונה MKX, Witcher, Inquisition וכ"ו. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא נדרש ציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך, עכבר, מקלדת…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. שלום. אני מחפש מחשב זול יחסית בשביל שימושים בסיסיים בשביל סבתא שלי. אני מוסיף כאן את המפרטים שהציעו לי (בקובץ מצורף באקסל) בחנות מחשבים כלשהי אם אתם מוצאים משהו טוב יותר או חושבים שכדאי לקחת את אחד המחשבים אנא אמרו כאן.... [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. מיועד למשחקים עדיף amd am2 (מעבד ולוח אם של amd ) אפשר לשים 80 GBבהארד דיסק אני לא ממש צריך יותר מזה ..

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אשמח לחוות דעת והערות על המפרט שבניתי בKSP (לא חייב להיות בKSP). השימוש הוא בעיקר לאינטרנט, סרטים ופה ושם משחקים לא כבדים במיוחד (Football Manager בעיקר). רצוי שיסחוב באופן סביר יישומים מתמטיים אם אצטרך לעבוד מהבית (MATLAB או R). מעבד: Intel Core i5 4690 3.5Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Box עושה רושם שהתועלת שבi7 לא מצדיקה את התוספת מחיר. לא לקחתי סדרה K כי אני לא מתכוון להתעסק עם OC. מאותה הסיבה נשארתי עם המאוורר של אינטל. אני רואה שהמפרטים המומלצים תמיד כתוב מאוורר אחר, יש בזה תועלת אם לא עושים OC? כמה רועש המאוורר של אינטל וכמה שקטות אופציות לא יקרות מידי אחרות (100-150 ש"ח)? לוח אם: Gigabyte GA-H97M-D3H LGA1150, Intel H97, DDR3 1600, 2xPCI-E,VGA, DVI, HDMI מנסיון עבר שדרוג…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by eyaller,

מדגם: DC7100 CMT 3.0GHz 1Gb עם המפרט הבא: Standard description: HP dx5400 Convertible Minitower Base Unit ALL 1.44MB Floppy Drive CMT 48X CD-ROM Drive Intel P4 - 530 w/HT Thermal Kit - dc7100 CMT 1GB PC3200 DDR400 DIMM (2x512) Country Kit dc7100-Israel - Hebrew localization [P2770AV#007]Standard Delivery Maple Restore CD License Microsoft Windows XP Pro-Europe - English localization HP USB scroll mouse carbonite 80GB Serial ATA 7200RPM Hard Drive 1st 2004 Standard Keyboard USB-Israel - Hebrew localization המחשב מגיע כולל XP PRO ברישיון... עלות החבילה USD 812 + מע"מ עריכה: המחשב מגיע עם 3 שנים אחריות תוך 48 שעות בבית הלקוח. האם כדאי לקנות מחשב כזה כמשתמש ביתי ? שימושים…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by snop,

שלום ! רציתי לשאול האם אתם מכירים ויכולים להמליץ על מקומות שניתן לחרוט בהם על מקלדת של מחשב נייד....? הרצתי חיפוש בפורום ומצאתי רק את חברת Pcgraph, הבעיה בשבילי שהיא נמצאת במרכז ואני גר באיזור חיפה ואני לא יכול לוותר על המחשב ליותר מיום, אני מחפש משהו שבאותו יום אני אוכל לקחת. אז ידוע לכם על מקומות באיזור חיפה שניתן לעשות את זה ? ודבר חשוב - יש לי תאורה אחורית - חשוב שהחריטה תהיה מקצועית שגם העברית תואר. תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. שלום לכולם המפרט שלי הוא: P-D 820 2.8 MHZ DAUL CORE 800FSB Intel® Board D102GGC2 + ATI X300 Video 512 DDR2 667Mhz BENQ FP93GX DVI עכשיו השאלה שלי היא מה עדיף לעשות מה יתן יותר ביצועים ויהיה עדיף משיקול כספי וגם יתן תמורה טובה יותר בפועל למחשב: להוסיף כרטיס מסך שגם ינצל את חיבור ה DVI של המסך וגם לא ישתמש בזיכרון במחשב. או להוסיף זיכרון 256 מגה ואז יהיה לי 768 זיכרון כללי למחשב ובכך אני יכול לתת למחשב יותר זיכרון לכרטיס מסך O/B שהוא X300 ATI ואז יהיה לי יותר זיכרון למחשב אבל המסך לא יחובר ב DVI. אז חברים בבקשה מה כדאי לי לעשות תקציבי דל גג 250 שקל תודה לכולם.

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. היי ! אני אשמח שתעזרו לי כי יש לי 0 הבנה במחשבים. אני מחפשת לקנות לפטופ, רצוי עם מסך רחב (בשביל הנוחות). אני משחקת בסימס 4 (the sims 4) ואני רוצה לפטופ שיהיה אפשר להתקין עליו את המשחק. לא מחפשת לפטופ לגיימרים עכשיו, משהו שפשוט יריץ את המשחק חלק עם רזולוציה טובה. התקציב שלי הוא עד 3000. יש חיה כזאת ?

14. Started by chric,

שלום לכולם,יש לי מחשב דיי ישן ורציתי לשדרג,השימושים העיקריים שלי הם גלישה וצפייה בסרטים וממש מעט משחקים,בזמן האחרון הוא דיי איטי במיוחד שאני פותח הרבה כרטיסיות בדפדפן,המפרט שלי [TABLE=width: 100%] [TR=bgcolor: #FFFFFF] [TD=width: 300]Mainboard Model[/TD] [TD=align: center]GA-MA770-UD3 (0x000002DA - 0x4CB49E60) [/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 100%] [TR=bgcolor: #FFFFFF] [TD=width: 300] manufacturer[/TD] [TD=align: center]AMD[/TD] [/TR] [TR=bgcolor: #FFFFFF] [TD=width: 300] model[/TD] [TD=align: center]AMD Athlon II X2 240 Processor[/TD] [/TR] [/TABLE] NVIDIA GeForce GT 730 amd ddr2 4 gb ומארז [h=2]Antec Three Hundred Two Midtower Case[/h]זיכרו…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by h-lior,

חברים יקרים, שלום רב. אני מתעניין לרכוש את המחשב הנייד הבא: lenovo ideapad u350 m22eriv הרי לינק עם מפרט : http://www.night-net.net/index.php?main_page=product_info&cPath=34_74&products_id=247 מחירו 2890 ש"ח יש לו אחלה סוללה(8 תאים) מעבד SU4100 , מסך 13 אינטש, משקל 1.8 ק"ג...ובקיצור דיי עונה לדרישותיי שהם ניידות, קימפולציה בויזואל סטודיו...אינטרנט ואופיס. השאלה היא כזו: האם יש כאן מישהו שיכול לספר לי עליו מיד ראשונה...? איך הוא? האם כבד\קל? ביצועים? שווה את התמורה? איך הוא רץ ועובד עם אפליקציות כבדות? איך המראה\עיצוב שלו? כמה זמן מחזיקה הסוללה? איך הוא מבחינת מעבד? איך הוא מריץ סרטים ב-HD ? ובקיצור...האם כדאי? המון תודה, ליאור

16. מחשב בסביבות ה5K בעיקר לgaming ללא ציוד היקפי. מה דעתכם? http://www.tms.co.il/preview/spec/z357bgx9

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by mims,

שלום אני מעוניינת לקנות מחשב נייד לגרפיקה כמו פוטושופ ופלאש בסכום של עד 4000 ש"ח(עדיף לכוון 3500) אני דיי בתחילת דרכי אז ידיעותיי מצומצמות לפי מה שחקרתי, dell & hp הם הכי מומלצים האם זה נכון? ראיתי את סדרת מעבדי INTEL CORE 2 DUO T6500 2.1GHZעם זכרון של 2/3/4GB ו HD בגדלים שונים האם מעבד זה מספיק? כמה ram צריך לגרפיקה? עיקר הבעיה היא הכרטיס מסך של GF או ATI ישנם שני דגמים עיקריים ATI RADEON HD4330 512MB NVIDIA GEFORCE G103M 512MB מה מומלץ יותר והאם בכלל הם מספיקים לתוכנות הגרפיות? אם יש vista בלבד במחשב, האם עדיף לי יותר RAM? אם יש יותר מידי שאלות, הכי חשוב היא התשובה על כרטיס מסך ) תודה מראש על העזרה מימס

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. אז ככה אני בונה מחשב למשחקים בעיקר ולעבודה ב2D\3D. ** קאטש: אני גר בניו זילנד כרגע אז אני מקונה מפה... אין פה יותר מידי מבחר בגלל שמחשבים ניידים הולכים פה הרבה יותר חזק. ** קאטש 2: אני לא קונה מארז... אני רוצה לנסות לבנות שולחן ואת המחשב בתוכו. כרגע ללא HDD, אני יעביר את ה-512GB SAMSUNG PRO מהמחשב הנייד ואשתמש בו, אני לא לחוץ על מקום כרגע. המפרט (כמו כל ישראלי טוב, אני רוצה את ההכי חזק בפחות כסף)! [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=class: cart-item, width: 10%, align: center]GIGE9113[/TD] [TD=class: cart-item][TABLE] [TR] [TD][/TD] [TD]GIGABYTE GV-N770OC-2GD GeForce GTX 770 2GB 256-bit GDDR5 PCI Express 3.0 HDCP Ready Video Card [change] [/TD] [TD][/TD] [/TR] …

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי? מאמין שאזור ה 5.5 צריך להספיק. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך, אין שום כוונה לדחוף בגלל שיש תקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם באמת צריך אז גם 500 ואפילו 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים עבודות ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכול מהכול גם BF3 וגם סקירים וגם דיבלו ועד לFOOTBALL MANAGER. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). sumsung bx2335 1…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום, רציתי לקבל מפרט למחשב שצריך להריץ הרבה תוכנות כבדות לפיתוח חומרה. כגון: modelsim, xilinx ise, matlab ע"מ להוזיל את המחיר אני מוכן לעשות OC למעבד. לא איכפת לי איך ה-OC יתבצע - העיקר שהוא ישתלם במסגרת התקציב. אני מעוניין בזיכרון 16GB הארד-דיסק מעל 500G כדי לגבות הרבה חומר. לא מעוניין במסך, מקלדת, עכבר, כרטיס טלויזיה,רמקולים וצורב. מעוניין במארז ובתוכנו. חשוב שהמחשב יהיה שקט. התשלום יהיה במזומן בהנחה והחנות נמצאת באזור המרכז.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by udiudi,

שלום. אני צריך מכם המלצות למחשב נייד שיעמוד בדרישות הבאות: - עד 3,200 ש"ח - מסך לא גדול יותר מ14 אינץ', עדיף אפילו 12. - עבודה משרדית, מקסימום צפייה בסרט, אבל תכלס זה יהיה הורדות, קריאת מסמכים וצפייה בסרטים פה ושם. יש המלצות? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום, אז הושלם הפרויקט שלי שעבדתי עליו בחודש האחרון, וזה להרכיב מחשב חזק יחסית בעלות מינימלית ככל הניתן. רוב החומרה נרכשה מיד שניה, או בדרכים לא דרכים, הכל במטרה לצמצם עלות. סימנתי ב-* את החומרה שנרכשה מחנות. יש לציין שכל החומרה תחת אחריות. מעבד: i5 4670K - עלה 700 ש"ח. קירור: Noctua NB9 SE2 - עלה 170 ש"ח. זכרון*: Kingston Hyper-X Fury CL10 1x8GB - עלה 375 ש"ח. לוח אם*: Gigabyte GA-Z97-HD3 - עלה 575 ש"ח. כרטיס מסך: Sapphire 280X Vapor-X - עלה לצערי 750 ש"ח. לדעתי אפשר היה להוריד עוד. ספק: +Anter TruePower 650W 90 - עלה 300 ש"ח. מארז: Zalman GS1000 Plus - עלה 250 ש"ח. הגיע עם 6 מאווררים של זלמן. מסך, הארד דיסק, מקלדת, עכבר, מע' אודיו - היו אצלי. כסף שבוזבז על נסיעות: 30 ש"…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום , אני חלש מאוד בטכנולוגיה ואשמח לעצתכם. רוצה נייד לשימוש כללי (אינטרנט , סרטים) אבל גם שיריץ תכנות לעריכת תמונות וקצת וידאו (אין לי תוכנות ספציפיות בראש). רוצה נייד חזק יחסית שיריץ הכל בלי לגמגם וכשאני אומר הכל אני לא מתכוון לתכנות סופר כבדות שצריכות כוח עיבוד מטורף אבל בכל זאת שייתן לי מרווח נשימה אם אריץ משהו יותר תובעני, הנטייה שלי היא להשאר עם נייד מספר שנים ולא לשדרג מהר. מסך שיהיה לפחות 15 אינץ ואיכותי יחסית בגלל שמצלם (יודע שאין מה לצפות יותר מידי ממסך של נייד בקטע ) אשמח לרמקולים יחסית איכותיים מבחינת ווליום וצלילות. משקל לא משנה לי כי לא מתנייד איתו, זה תחליף למחשב רגיל. אחריות טובה של שלוש שנים ושאדע שיש מי שיטפל במקרה ש…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום חברים , חדש פה קורא פסיבי וזקוק לעזרת במפרט למחשב לגרפיקה - קראתי את האשכולות הנעוצים בנושא אך לחדש כמוני המונחים המקצועיים יצרו קצת בילבול :-\ כפי שצויין בכותרת מפרט לשימוש גרפיקה בעיקר דו מימד - ומעט תלת מימד לא מורכב מידי 1. מה התקציב המקסימלי? 10K במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? עבודה עם גרפיקה דו מימד ותלת מימד - שימוש מספר תוכנת במקביל ואינטרנט . א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. , פוטושופ ,אילוסטרייטור ,פלאש,פיירוורק - גירסאות חדשות CS5 .פוזר ו3DS MAX ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה . עיקר העבודה 2D 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? כן יש צורך בציוד…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. היי שבת שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד שימש אותי למשחקים חזקים. CEYSIS MOH COD וכו'. התקציב הוא 1200+- אפשר לחרוג טיפה... אני מביא אותו מחו"ל עם מישהו ככה שאני לא משלם עליו משהו נוסף. ASUS G73JH אני חשבתי על המחשב הזה מה אתה אומרים ? והאם יש לכם המלצות ? תודה מראש!!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.