עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אהלן, חבר ביקש שאבנה לו מפרט למחשב מפלצת אבל לאו דווקא למשחקים. הוא מהסוג אנשים האלה שאין להם סבלנות בגרוש. משחקים פחות מעניינים אותו אבל הוא דורש שהמחשב יהיה "טיסן לא מהעולם הזה" כדבריו. הוא לא רוצה שיהיה דבר כזה כמו "לחכות" ומוכן לשלם על כך כמה שצריך. בקיצור, שיהיה מהיר בצורה היסטרית וכמה שיותר יותר טוב משחקים לא קריטי בכלל עדיף כמה שיותר שקט אין צורך ב-OC אין צורך במסך תקציב: כמה שצריך תודה לכולם

• 5 תגובות
    • 966 צפיות
  2. Started by yuvesch,

שלום! אני מעוניין לנקות מחשב חדש (מחליף יש בן 6 שנים) השימוש שלו יהיה הרבה מאוד אינטרנט, בין היתר גם תוכנות גרפיקה (לא בשביל זה המחשב אבל אני פה ושם משתמש בפוטושופ וכו') ומשחקים לרוב משחקי רשת אבל בעזרת השם המחשב החדש יהיה חייה רעה אז גם משחקים רציניים יותר. קיבלתי שתי הצעות כשאחת היא מינימום ואחת היא (כנראה) מקסימום, רציתי להתייעץ לגבי הצרכים שלי מה עדיף? כמובן שאפשר לשנות\להוסיף וכו'. הצעה ראשונה: quad 8400 לוח G41 זכרון 4GB DDR3 הארד דיסק 1TR ספק THERMALTAKE 470W כרטיס מסך GT9600 כונן DVD צורב מארז של אינטל 2 מאווררים סה"כ 3496 ש"ח הצעה שניה: Dual 7500 לוח G41 הארד דיסק 1TR זכרון 2GB DDR3 ספק ZUMAX 400W כרטיס מסך GT9600 מארז של אינטל 2 מאווררים כונן DVD צורב בגדול ההבד…

• 5 תגובות
    • 644 צפיות
  3. Started by amit887,

בעיקרון אני לא מחפש מסך יותר מדי גדול ככה שבסביבות 15 אינץ' יהיה בסדר נפח הארד דיסק לא כזה משנה רק חשוב שיהיה 72K RPM חובה יציאת HDMI המחשב בעיקר לעבודות אופיס ותכנות ( שפת C,C# ג'אווה), סרטים , ומשחקים קלים (בעיקר מנג'ר) וכמובן עדיף זמן סוללה כמה שיותר ארוך ומשקל נורמלי

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודת עיבוד נתונים וDATABASE (postgresql) ותוכנות שהדרישות האופטימליות הן מעבד i5+ ו 8gb ראם ומעלה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). התוכנות לא מוכרות בכלל אז רשמתי את הדרישות השימוש יהיה כבד בכל מקרה אם משהו מכיר PT3 בעיקר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד למשחקים כבדים בכלל אבל רוצה שתהיה אופציה לשחק משחקים חדשים ועתידיים ברזולוציה ממוצעת + -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA PRO בעיק…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. יש לי מפרט שבניתי ואני חייב לקבל חוות דעת מקצועית רכיב נתונים intel ספק כוח+מארז Compucase 6A19-2F Midi Tower 400Watt כונן דיסקטים SONY Floppy 1.44MB מקלדת עכבר צורב DVD לוח אם Gigabyte GAP35CDS3 מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz 8Mb-Stepping G0 דיסק קשיח Western Digital 500GB 7200 rpm 16MB Buffer S-ATAII HDD זיכרון מחשב OCZ GOLD 667Mhz 4x1GB DDR II כרטיס מסך קניתי כבר QUADRO FX 1400 כרטיס קול קירור ARCTING COOLING- 775 FREEZER-7-PRO יש לי כמה שאלות האם Compucase 6A19-2F Midi Tower 400Watt הוא ספק כוח ריל או לא כי אני יודע שממליצים עליו ואיני יודע אם הוא אמיתי????.. האם ספקי כוח של EZ COOL 400W הם REAL והאם הוא שווה משהו ????? והאם יש עוד מארז וספק 400W במ…

• 14 תגובות
    • 659 צפיות
  6. Started by username80,

האם זאת חברה טובה ואמינה (ביחס למחיר שלה כמובן)?

• 1 תגובה
    • 869 צפיות
  7. שלום רב, מבקש עזרה ברכישת מחשב ללימודים מרחוק... 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? *2500* ; *כן* 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? *עבודה משרדית, אינטרנט* 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? *כן* 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) *לא* 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? *לא קריטי* 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? *לא* 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? *ווינדוס 10* 8…

• 0 תגובות
    • 409 צפיות
  8. חברה מבקש מפרט למחשב עד 4000 אלפ לא כולל מסך,צורב וציודד כמו עכבר מקלדת ורמקולים. המחשב מיועד למשחקים אני מהקריות. תודה רבבה.

• 6 תגובות
    • 532 צפיות
  9. Started by V00d00,

חבר מתייאש מה-Pentium 4 1.5GHz אז הוא החליט לשים קצת כסף בשביל לקנות מחשב חדש. 1. 3000 ש"ח מקסימום, ללא חריגה. 2. משחקים כבדים, למשוך את הביצועים שלו עד המקסימום. 3. ללא ציוד היקפי בכלל. 4. שיהיה צורב DVD מצויין. 5. שיהיו חלקים מוכרים, שלא יעשה בעיות אחרי כמה זמן. 6. שלא יהיו בעיות בעניין הקירור, מארז איכותי ולאו דווקא יפה. 7. אין צורך במערכת הפעלה. 8. אין צורך בצרכים מיוחדים. 9. לא חשוב אם הוא יהיה שקט או לא. 10. לא מתוכנן OC 11. משחקים כבדים, בשאיפה למשחקים האחרונים - לא דווקא על הגדרות גבוהות אלא יותר על ביצועים מאשר איכות. אם אפשר, שיהיה מהחנות הבאה: www.logicpc.co.il תודה רבה לכל העוזרים מראש. 8)

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  10. Started by ecas,

אהלן אני מחפש לעשות שדרוג למחשב ואני צריך את העזרה שלכם, אני משתמש במחשב בעיקר לעבודות תלת מימד וגם קצת למשחקים זה המחשב שיש לי כרגע לוח אם - Gigabyte Z68X-UD3H-B3 מעבד - Intel i5-2500 3.30GHz כרטיס גרפי - Geforce 9500 GT זכרונות - 4GB ספק - 230V, ראיתי שרשום עליו את זה A X-ATX34, QC-Pass, נראה לי שזה הדגם... מערכת הפעלה - Windows 7 Home Premium 64bit אני גם עובד עם שני מסכים ואולי שלושה בעתיד (למסכים אין HDMI). התקציב שלי עומד על אזור ה 3500, אפשר גם קצת יותר אם ממש צריך, אני שמעתי גם משהו על שני כרטיסי מסך בינונים במקום אחד חזק, האם זה עדיף יותר? הייתי מעדיף לשים 16 GB זכרון, ואני מעדיף להישאר עם אינטל ו nVidia אשמח לכל עזרה ועצה. 1. מה התקציב המקסימאלי? …

• 13 תגובות
    • 3.8k צפיות
  11. אהלן, צריך עזרה בבקשה בקניית מחשב עד 3000 ש"ח (חריגה מקסימלית של 100 ש"ח אם זה באמת משפר). 1. מטרת המחשב - עבודה משרדית וצפייה בסרטי HD של עד 15 ג'יגה - כולל אפשרות חיבור לטלויזיה HDMI. 2. גודל צג - 15.6". 3. זמן סוללה - פרמטר חשוב - כמה שיותר זמן יותר טוב. 4. כונן צורב DVD. 5. מערכת הפעולה - WIN 7 64. 6. נוחות - חשוב שזה יהיה מחשב שהמקלדת וה-touchpad שלו נוחים לשימוש. 7. מחשב שיוכל להחזיק לפחות 3-4 שנים ויעבוד חלק. 8. אין צורך בגיימינג בכלל! מחכה להצעות! תודה רבה, אסף.

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  12. אהלן חברים, מחפש לקנות מחשב נייח חדש לגיימינג . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 ש"ח ומתאפשרת חריגה בהתאם לכדאיות. (עד 7000) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, RDR2 , CYBERPUNK ועוד... 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב במיוחד, אפשרי שקט ממוצע. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? …

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Krooc,

אני קונה מחשב ואני רוצה לדעת האם המחירים טובים, אם לא אז בכמה אפשר להשיג בערך פחות Core 2 Duo E6750 nm 4mb l2 2.33 GHz 1333 MHz מעבד לוח אם Gigabyte GA P35 DS3L 2GB DDR2 667 MHz זכרון צורב DVD PHILIPSX18 RW כונן קשיח W.D SATA2 500 GB 7200 RPM 16MB כ. מסך GIGABYTE 8800 GT 512mb 256 bit כ. רשת on board lan 10/100 מארז מקצועי וספק כוח HEC PRO MINI USB FULL ATX +HEC 450W REAL 4800 או:::: Core 2 Duo E6750 nm 4mb l2 2.33 GHz 1333 MHz מעבד לוח אם Gigabyte GA P35 DS3L 2GB DDR2 667 MHz זכרון צורב DVD PHILIPSX18 RW כונן קשיח W.D SATA2 250 GB 7200 RPM 16MB כ. מסך GIGABYTE 8800 GT 512mb 256 bit כ. רשת on board lan 10/100 מארז מקצועי וספק כוח HEC PRO MINI USB FULL ATX +HEC 450W REAL 4…

• 4 תגובות
    • 531 צפיות
  14. אהלן, קיבלתי את המפרט הנ"ל ורציתי לקבל את חוות הדעת שלכם: מעבד: Intel 2100 3.1GHz 1155 3MB with graphics tray קירור למעבד: Scythe KATANA 3 1156 / 1366 only לוח אם:Gigabyte GA-H67MA-USB3-B3 מארז+ספק:Gigabyte Triton 180 + Seasonic S12II-430W זיכרון:Corsair 2GB (Single Stick) DDR3-1333 CL9 Value Select הארד דיסק:Samsung 500GB Sata II 16MB SpinPoint F3 כונן אופטי:LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black בעיקרון אין לי שימושים מיוחדים במחשב, אני לא משחק משחקים כבדים, רק רוצה שהמחשב יחזיק להרבה זמן, שיהיה שקט, אמין ומהיר. בתודה מראש גל

• 7 תגובות
    • 678 צפיות
  15. Started by ATAT,

שלום, אני בחיפושים אחרי מחשב עם מסך *לא* מבריק. לשימושים משרדיים+עבודה מרובת טאבים. התקציב גמיש (פלוס מינוס 1000 ש"ח). מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 ש"ח - אפשר לעלות עד ל-5000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, מצגות, עבודה מרובת טאבים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא במיוחד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו,…

• 0 תגובות
    • 460 צפיות
  16. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב לצורכי גרפיקה - תוכנות כמו: פריהנד פוטושופ CS, אילוסטרייטור, ודומיהן ותוכנות כמו מאיה פרימייר ופלאש. יש לי תקציב של 4000 שקל עד גג 5000 ורציתי לשמוע גם המלצות על מסכים. כדאי לקנות CRT או LCD כשזה נוגע לגרפיקה? אגב לא מתכוון לעשות OC. תודה.

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  17. שלום.. אני רוצה לקנות מחשב חדש דנדש ולהחליף את מה שיש לי כבר 5 שנים... אני לא גיימר ולא מכור למחשבים אבל אני רוצה מחשב שיכול להריץ משחקים בצורה טובה ושיתאים גם למוסיקה ברמה גבוהה. לגבי המוסיקה... האם באמת צריך לקנות כרטיס קול? או שמה שיש על הלוח אם מספיק? לגבי הרמקולים אני חושב שאני יקח creative T6100 או logitech pc x530. בין היתר אני צריך גם מסך טוב. התקציב שלי זה 3500-4000 תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  18. Started by Guarding angel,

אהלן חברים... אפיון ובדיקת מערכת מחשב ¤110.00 לוח אם GIGABYTE למעבדי Athlon 64BIT ¤513.00 AMD Athlon 3000 512Kb Cache k8 64Bit 939 BOX ¤790.00 זכרון Aeneon 2*512MB DDR 400 MHZ ¤508.00 PowerColor ATI Radeon X800GT 256MB 256bit DVI+TV ¤859.00 מארז ATX חדשני מהודר עם חיבור BTX ¤218.00 דיסק קשיח 160GB 7200RPM 8MB ¤478.00 צורב Toshiba x16 DVD דגם SD-R5372 ¤242.00 מחיר כולל להזמנה: ¤3,718 מספר תשלומים אפשריים: 619.666*6 תשלומים מPCNOW.CO.IL ? אלא אם כן יש לכם משו טוב יותר עד 3700 בתודה מראש נ.ב. תודה integral ומצטער על אי ההבנה

• 13 תגובות
    • 930 צפיות
  19. היי, מחפש נייד לידידה בתקציב 2K. * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים (שהמעבד ידע להסתדר עם HD). * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? הסטנדרט עם עדיפות לפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? סטנדרטי 4+ . * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) שיהיה הסטנדרט עם עדיפות ל HDMI ו-USB 3.0 * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 ומעלה * כונן CD/DVD? צורב?בונוס * כונן Bluray? לא צריך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיפות * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא.

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  20. ברצוני עצה לגבי סוג מחשב נייד שיכול להתאים לאיכויות גרפיות גבוהות, צפייה בסרטים HD, עבודות משרדיות והורדות מוזיקה וסרטים באיכות טובה תקציב: 6000ש''ח + -. אנא חזרו אליי בהקדם האפשרי!!!

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  21. שלום רב! "המליצו" לי בחנות מסוימת על הדגם הזה DELL Vostro A860 T5670 X3100. אני צריך מחשב לאופיס, אינטרנט, ו Visual C++ שיריץ WIN7 בלי בעיות. התקציב מתאים מאד ל DELL VOSTRO הנ"ל, רק ראיתי בזאפ שיש הבדל של כ 300 שח בין דגמים עם 3GB RAM ל 2GB RAM, השאלה היא האם זה ישפיע בכלל על עבודה רגילה. אני אישית עובד על מחשב נייח בן 3-4 שנים עם 2GB עם WIN7 ורק כשאני עובד עם פרמייר בפרויקטים כבדים אני מרגיש את המגבלה של 2 GB. עוד שאלה, לדגם הזה יש דרייברים רשמיים של דל ל Win7? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  22. Started by lior5725,

שלום ברצוני לרכוש מחשב חדש ורציתי לדעת איזה חברה של זיכרונות מומלץ לרכוש והאם כדאי את ה-2200 או 2000 מגה הרץ. ולגבי כרטיס המסך מה עדיף לי GTX570 של גיגה בית או GTX570 של נבידיה. מה יותר טוב. תודה רבה ושבוע מצויין!

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  23. מעוניין לקנות מחשב שיוצב בסלון, יחובר לטלויזיה HD באמצעות כבל HDMI וישמש בעיקר לצפיה בסרטים ולמשחקים. ברור לי שבמחיר הזה לא אוכל לקבל מחשב גיימינג כבד. מעוניין גם שלא ירעיש יותר מדי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך עד סביבות ה 200ש"ח ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג עד סביבות ה 200ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? , משחקים ובעיקר צפיה בסרטי HD כאשר המחשב יוצב בסלון ויהיה מחובר לטלויזיה דרך כבל HDMI. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי FPS, מירוצים, אסטרטגיה. -מהי הרזולוציה הטבעית…

• 9 תגובות
    • 884 צפיות
  24. שמתי לב שאם אני מרכיב לבד עם אותם חלקים את המפרט הבא: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1513 יוצא לי יקר יותר ב600 שקל כלומר 5050 שקל במקום 4450 מה דעתכם? לא עדיף לקנות מפרט מורכב מראש? מה כדאי להוסיף או לשנות? תודה,

• 9 תגובות
    • 895 צפיות
  25. Started by bellboy,

שלום אני מחפש סוללת 8 תאים למחשב שלי ולא מצאתי בשום מקום בארץ את הסוללה, בשום אתר לא שולחים לארץ הדגם של הסוללה הוא - AT902AA אם מישהו יודע איפה אפשר לרכוש, אשמח לדעת

• 0 תגובות
    • 589 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.