עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by iakovl,

טוב חברה, הגיע הזמן המכריע, קניית מערכת חדשה התקציב שבחרתי לזה הוא 5.5K יעוד? מחשב ראשי - משחקים, סרטי HD וכו'.. הנה המפרט שבחרתי + חלקים שכבר יש (מסומנים בכחול) מעבד E8400 ב 815 ש"ח לוח אם Asus P5Q Pro ב 670ש"ח זכרון - 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition ב375ש"ח כ.מסך - club3d 4850 דיסק קשיח- wd3200aaks ב220ש"ח דיסק קשיח - ST31500341AS *4 ב2740 ש"ח צורב - Asus DRW-20B1LT ב150ש"ח מארז - P180/6A19 ספק - VX450 קירור- Ninja 2 ב175ש"ח סה"כ יצא לי 5145 ש"ח אבל בגלל שאני ואינטל לא מסתדרים אז אני משאיר את התקציב פתוח ל5.5 במידת הצורך. ה4 כונני 1.5 אמורים לעבוד עם הבקר PERC 5/I (באמת הגיע הזמן) בגלל זה הדרישה העיקרית היא ללוח אם עם 2 PCI-E*16 או אם יש PCI-E*8 יעודי, העדפה שיוכל לפעו…

• 7 תגובות
    • 793 צפיות
  2. מחשב נייד קטן 8 עד 10 אינץ' תקציב של 2000 ש"ח שימושים עיקריים אינטרנט EBOOKS וכו' לא משהו רציני

• 7 תגובות
    • 790 צפיות
  3. Started by hck,

שלום חבר שלי מעוניין לרכוש מחשב חדש (ללא מסך) במחיר של כ4000 ש"ח. מכיון שהמחשב לא מיועד בבסיסו למשחקים (אינטרנט, אופיס ואולי קצת משחקים), הלכתי לכיוון של Intel + Geforce 5200, מה שמשאיר קצת יותר לשאר המפרט. ההתיעצות היא בעיקר לגבי לוח אם איכותי ומתקדם(915/925 או 865/875 ?), ולגבי זכרונות (DDR I או DDR II ?). כמו כן אבקש לצרף צורב DVD (הבנתי מחיפוש בפורום שNEC 3520A מומלץ ביותר) + כונן נוסף. כמובן שאם הלוח תומך בPCIE אז כרטיס מסך בהתאם (עם DVI). תודה!!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Aviv.H,

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=769436 אני קונה אותו שבוע הבא ורציתי לדעת מה אתם חושבים עליו..הוא טוב ?? ד"א יש לו מסך HD ? יעני אם אני מוריד סרט בHD אז אני יכול לראות אותו במחשב הזה בHD ?? והאם אפשר להריץ עליו משחקים חדשים שיוצאים כמו נגיד מאפיה 2 או משהו כזה... ואם יש לכם עוד משהו להוסיף עליו אני ישמח לשמוע חוות דעת על המחשב הזה ואם למישהו מפה יש את המחשב הזה אז בכלל טוב..חח תודה !!

• 7 תגובות
    • 3.2k צפיות
  5. שלום, * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, צפיה בסרטים, תיכנות, עבודה גם עם לינוקס (לא חובה בדואל בוט מלא...) * גודל המסך? רצוי 13.3". לא קטן יותר. התפשרות על 15.6" רק במידה ותהיה הצדקה * משקל רצוי? קל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אשמח אם תהיה יציאת HDMI, אבל גם mini DP זה בסדר נראה לי. * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD, לפחות 256GB * זיכרון פנימי מינימלי? לפחות 8GB * כונן CD/DVD? צורב? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? תמיד טוב בגדול המצב הוא כזה: אני סטודנט שנה ד' להנדסת תוכנה ויש לי מחשב נייח חדש וחזק שעליו אני עושה את רוב העבודה המקצועית שלי (תיכנות) ומריץ משחקים. יש לי גם לפטופ מזדקן וכבד שהמסך שלו מתחיל לעשות בעיות ולכן החלטתי לקנות נייד חדש…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by איתמר בן עזרי,

1. מה התקציב המקסימאלי?3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם לא צריך יותר אז לא צריך יותר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Office אינטרנט גלישה, סרטונים באינטרנט ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני ממש לא מבין בגדלים אבל גודל נורמאלי מה שמצויי אצל סטונדטים -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמו…

7. Started by ben222,

1. מה התקציב המקסימאלי -6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך -לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב- עדיף שלא אבל גג 0.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)- משחקים, המון טאבים בכרום א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).- לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב- CSGO, FIFA17, H1Z1- זה מה שאני משחק כרגע, אבל מעוניין לשחק גם במשחקים הכבדים יותר כמו COD, OVERWATCH וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).- 1080P אולי בעתיד אשדרג ל 4K... …

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. זה המחשב תנו חוות בבקשה הוא מיועד ליצירה ועריכת מוזיקה ולמעשה מחשב לאולפן מעבדי אינטל? Price Units Total Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1140 1 1140 לוחות אם למעבדי אינטל? ASUS Price Units Total P5B s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E 960 1 960 זכרונות? DDR II 667 Price Units Total 1GB Kingston 670 2 1340 כרטיסי מסך? Sapphire (ATI) Price Units Total X1300 512MB, PCI-E 380 1 380 דיסקים קשיחים? Samsung Price Units Total 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II 355 2 710 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 40 1 40 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? DVD Price Units Total LG 16x 40x White 110 1 110 צורבים? DVD Recorders Price Units Total LG …

• 7 תגובות
    • 926 צפיות
  9. Started by goanin,

שלום לכולם. הוצעה לי מערכת מחשב, במחיר של 2,550 ש"ח. המחשב ישמש אותי לפעולות פשוטות: שימוש בלוח כתיבה אלקטרוני. הכנת סרטונים פשוטים. תחזוק אתר אינטרנט.. המפרט, כפי שנשלח לי לאימייל: מעבד Intel Q8400 לוח אם Foxconn G41 DDR3 זכרון Kingston 2GB DDR3 1333MHZ דיסק קשיח Samsung 500GB כרטיס מסך NVIDIA G-Force GT220 1024MB צורב DVD SAMSUNG מארז + ספק מסך מחשב MAG 22" מקלדת + עכבר פשוטים. האם המפרט תואם את המחיר? האם יש הצעות לשיפור? תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 889 צפיות
  10. Started by jossef1959,

אני צריך מחשב ב4000 למשחקים ושיהיה מהאתר TMS אם אפשר, ואני לא צריך שום ציוד הקפי. ודבר אחרון הכרטיס מסך 9600GT 512MB יכול להחזיק טוב את Call Of Duty 4 אל ההגדרות הכי גבוהות וחלק? אם כן אני לא צריך כרטיס חזק יותר מזה. תודה!! עריכה:ואני לא עושה OC

• 7 תגובות
    • 613 צפיות
  11. Started by lsshay,

תשאלו מה הקשר? אז ככה - קופסת הגפרורים שבה אני ומשפחתי גרים בה מכתיבה מיזעור ותליה של כל דבר כולל את המחשב-שורה תחתונה: אני צריך מחשב בגודל הזה (פיזית) -http://www.dell.com/us/p/inspiron-zino-hd-410/pd?p=inspiron-zino-hd-410&view=pdetails עם ביצועים כאלה: http://configure.us.dell.com/dellstore/config.aspx?oc=dkcwnn1&c=us&l=en&s=dhs&cs=19&model_id=alienware-m11x-r2&vw=classic- ההגיון שלי אומר שאם ניתן למזער מחשב גיימינג חזק(I3) למימדים של נייד 11 אינץ אז מדוע לא ניתן לבנות מחשב בגודל של הזינו עם I3? או שבעצם ניתן?? ולחוקי הפורום אין צורך בציוד היקפי כולל מסך תקציב עד 1000$ שימושים מחשב חזק לשימוש ביתי עם דגש על הופעה תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  12. הי, קודם כל - תודה רבה מראש על העזרה שלכם כאן. זה פשוט נהדר! תקציב: 8K, אפשר לחרוג. אפשר גם לא לנצל אותו. שימושים, מהתדירות הגבוהה ביותר לנמוכה ביותר: גלישה וכו' תיכנות כבד (DB, שרת וכו' רצים לוקאלית) יצירת מוסיקה (פלאגינים כבדים) עריכת וידאו - מעט מאוד, מספיק לי FHD, רוצה שיהיה נוח אבל לא אכפת לי, למשל, לוותר על preview באיכות גבוהה ציוד היקפי: אין צורך יש לי 3 מסכים, מעוניין לחבר 2 מהם, יתרון אם אוכל לחבר את השלישי (הוא ישן ומתחבר רק RGB) אבל זה ממש לא קריטי לי רכיבים קיימים: מארז Fractal Design, נדמה לי שזה R4 אבל אני לא זוכר את הדגם הספציפי. נרכש לפני 3-4 שנים והו…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by qt1h00,

שלום לכולם, אני צריך הצעת מחיר למחשב (לא כולל מסך) למחשב שישמש אותי להכל בעצם... אני מתכנן על מחשב שאוכל לשחק שם משחקים אז אין צורך בהשקעה היסטרית.. הבעיה העיקרית שלי היא שאני רוצה להשתמש בכרטיס מסך הישן שלי 9800 PRO ואני לא יודע האם קיים לוח היום שיכול לתמוך לי בזה. חשבתי על 1G כדי להרחיב בעתיד הקרוב ל 2G (בגלל הבעיה התקציבית). ללא כרטיס מסך בגלל ה 9800 PRO וללא המסך. אני צריך מעבד שיעמוד בפעולות יומיומיות , אינטרנט ושטויות כאלה.. ומשחקים. לעניין המשחקים: המחשב שלי היום 2.8 עם כרטיס מסך 9800PRO ענה לי על הדרישות שלי לכן אין צורך במעבד רציני עפ"י ראייתי ואני לא חושב כרגע שאני מעוניין לראות 3 שנים קדימה אלא רק להצליח למצוא מחשב ב 2000 שקל. תודה.

• 7 תגובות
    • 709 צפיות
  14. Started by D.A.Y.C,

שלום לכולם. חבר שלי רוצה לקנות לו מחשב לגרפיקה. והוא החליט שהוא יבנה את המפרט. מפרט: האם זה יתאים לגרפיקה?

15. שלום! אבקש שתבנו לי מפרט ב-3500 ש"ח עם מסך, מקלדת ועכבר (רצוי לוג'יטק) המחשב למשחקים. תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 902 צפיות
  16. שלום חברים, אני מקווה שזה בסדר לפרסם את השאלה באזור הזה של הפורום. אני מחפש מחשב יד שניה ונתקלתי במחשב הזה: Phenom II x2 Dual Core 555 Socket AM3 - מעבד ASUS M2A HDMI - לוח אם 4 GB זכרון DDR2 כונן קשיח - 320 GB צורב DVD מארז שוכב שווה לי לשלם 650 ש"ח עבורו? השימושים שלי זה בעיקר גלישה, סרטים וקצת תוכנות גרפיקה.

• 7 תגובות
    • 822 צפיות
  17. Started by tibia,

intel 1.6 256 RDRAM HD 40 mag 770fs מארז רגיל ספק 500 geforce 2 200mx MSI (לא ידוע ) וזהו נירא לי .... כמה אני יכול לקבל עליו .?? נ.ב אני מקווה יותר מ 1.90 אני רוצה לקנות גלידה במקדונלדס

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by sharonbh,

שלום לחברי הפורום, אשמח לקבל המלצות לקניית חלקי מחשב בתקציב של 600$ (אני גר בארה"ב ולכן המחירים ב $) המיועד בעיקר למשחקים עתירי גרפיקה (סימולטורי טיסה כגון FSX על הגדרות גבוהות, קרייסיס וכו'). זהו המחשב שיש לי היום: Base processor Athlon 64 X2 (T) 3800+ 2.0 GHz 2000 MT/s (mega transfers/second) Socket 939 Motherboard Manufacturer: Asus Motherboard Name: A8N-LA HP/Compaq motherboard name: Nagami2-GL8E Memory 3.5GB Hard drive 1 WD SATA 250GB, 1 SATA WD 500GB ספק כוח 650W של ANTEC כרטיס מסך: ATI RADEON 4870 1GB SAPHIR מסך: 22" של ACER X223W מערכת הפעלה: ווינדוז XP אני גר בארה"ב ולכן ככל הנראה אקנה את החלקים באתרים כגון NEWEGG וכד'. החלקים שאצטרך לשדרוג הם מעבד (העדיפות …

• 7 תגובות
    • 775 צפיות
  19. Started by andrei21,

1. מה התקציב המקסימאלי? ~2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסןך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. סדרת Civilization, Total War -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680*1050 בעתיד אוליי FHD לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות+ 30FPS+ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשו…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. אני רוצה לשדרג ממש בקטנה את המעבד ואת הזיכרון כדי שיוכלו להריץ ויסטה ומשחקים בסגנון ASSASIN''S CREED די חלק. אני מחפש שדרוג בתקציב מינמלי/בינוני(מחירים בבקשה..) כדי שהמפרט יחזיק עוד הרבה זמן כמו שהוא סחב בינתיים. תודה. (ד"א לא כולל ויסטה..)

• 7 תגובות
    • 779 צפיות
  21. מעבדי אינטל‏ כמות מחיר סה"כ Core 2 Duo E7400, 1066Mhz, s775, 3MB 1 655 655 לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE כמות מחיר סה"כ G31M-ES2L s775 C2D 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, VGA, PCI-E 1 265 265 זכרונות‏ DDR II 800Mhz כמות מחיר סה"כ 2GB Samsung Value 2 135 270 כרטיסי מסך‏ Sapphire כמות מחיר סה"כ HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 1 1080 1080 דיסקים קשיחים‏ Western Digital כמות מחיר סה"כ 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II 1 225 225 צורבים‏ Samsung כמות מחיר סה"כ SH-S223F DVD±RW x22 White Sata 1 115 115 מארזים‏ CoolerMaster כמות מחיר סה"כ CM 690 Black (No PSU) 1 335 335 ספקי כוח‏ Thermaltake כמות מחיר סה"כ TR2 Power W010…

• 7 תגובות
    • 802 צפיות
  22. Started by maormark,

שלום וברכה השימושים של המחשב שלי הם לאינטרנט ולימודים איזה מחשב עדיף לי? שניהם אותו מחיר. dell insirion n3010 http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-n3010-430m.htm או dell vostro v13 http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-v13.htm יש לציין כי אני מחפש רק מחשב שהוא 13.3 אינץ לא יותר. תודה רבה..

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. Started by Oray Lola,

שלום, רציתי לדעת כמה דברים לגבי המחשב הזה, אני מעוניין במחשב לסרטים, עבודה קלה ובעיקר לגיימינג בינוני, אך אני די מוגבל בתקציב. מפה לשם מצאתי את הדגם Lenovo IdeaPad Z70-80 , ב3400 ש"ח באילת כמובן, ורציתי לקבל חוות דעת עליו . בנוסף, רציתי לדעת כמה קריטי עניין האחריות ואם מישהו יודע כמה שנות אחריות יש עליו מקיי אס פי ( לפי הקישור , כי אני לא כל כך הבנתי). תודה רבה , על שיתוף הפעולה וזמנכם היקר. http://ksp.co.il/?uin=29935

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש, שסוףסוף יהיה לי מחשב נורמאלי. התקציב שלי הוא גג 5000 ש"ח. האם אתם בבקשה יכולים לעזור לי עם מפרט טוב שיתאים בערך למה שאני רוצה: מעבד חזק, כרטיס מסך טוב, שיריץ משחקים חדשים חלק (לא קרייסיס, אבל שהמחשב יפעל טוב) וכל השאר אני מקווה שתעזרו לי. בנוסף, אשמח לההסבר מפורט איך אני קונה מחשב שבנוי מהמפרט שנתתם לי, מאיזה אתר ואיך זה עובד. כולל ציוד הקפי תודה רבה, אשמח לכמה שיותר הצעות, תום.

• 7 תגובות
    • 635 צפיות
  25. היי! התקציב שלי נכון לכרגע הוא 2000 ש"ח (1000 מתוך זה במזומן). אני צריך לקנות מחשב נייח עם מסך דק שישמש לרוב לעבודה גרפית, התוכנות שבהם אשתמשו: flash ,freehand ,photoshop חשוב שהמחשב יהיה שקט, יותר נכון לא רועש. אין צורך במערכת הפעלה. פחות חשוב כרטיס קול איכותי וכדומה, יותר חשוב שהמחשב ירוץ טוב עם התוכנות הנ"ל ושיעשה את העבודה הרצויה, כלומר עבודה גרפית.. זה ללימודי גרפיקה ממוחשבת. האם אוכל לקבל המלצה למפרט מחשב הכי מתאים לאופי העבודה ולתקציב? תודה.

• 7 תגובות
    • 613 צפיות

דיונים חדשים בפורומים