עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb Box 1270 ¤ 1 GIGABYTE GA-965P-S3 965 ¤ 1 G.Skill DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL 1024MB CL 5-5-5-15 870 ¤ 1 WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII 390 ¤ 1 LEADTEK WinFast PX7900 GS TDH PCI-E 1260 ¤ 1 RAIDMAX Scorpio Black 400W 435 ¤ 1 סה"כ: ¤ 5190 זה המפרט שאני מתכוון לקנות... עכשיו עם יש לכם שיפורים אז כתבו אותם רק בלי לחרוג מהתקציב כי כבר חרגתי יותר מדי בעצמי חח תודה

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by AloNs01,

אהלן חברים אחותי מחפשת מחשב נייד ללימודים שלה, בסביבות ה 3000 שקל כתבתי פה גם לפני חודשיים בערך ואמרתם שעדיף לחכות, אז חיכינו P: בעיקרון עשיתי פה חיפוש קטן בת'רדים ולא מצאתי מחשב לשימושים שלה.. אפשר לחרוג עד 500 שקל אם ההבדל שווה את ההפרש אז ככה * מטרות המחשב? בעיקר ללימודים. היא גם רוצה להשתמש במאיה, חובבני לא רציני, וסימס * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14", לא חשוב * רזולוציית המסך? ברגיל.. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? נופ * משקל רצוי? בכל זאת ללימודים, אז כמה שפחות, אין לי מושג מה הטווחים של המשקלים * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר יותר טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HD * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? פחות …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אני סטונדט להנדסה מכונות עובד הרבה עם סוליד ובעתיד עם מאטלב. הזמנתי מחשב ואני פתאום לא בטוח שהוא מפסיק חזק בגלל הכרטיס מסך השאלה אם הוא מספיק חזק לדרישות שלי או שצריך לבטל את ההזמנה ולהחליף לאותו מחשב עם כרטיס מסך חזק יותר כמו MX 230 או שאולי לחפש מחשב אחר תודה רבה https://ksp.co.il/?select=.268..271..159..211..2185..5274..5156..442.&kg=&list=1&sort=2&glist=1&uin=75228&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real= זה המחשב שהמזנתי

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by staieb,

שלום לכם, אני די סגור על הG750JX של ASUS, אם אקנה אותו אז זה יהיה באילת ומחירו שם 7280 ש"ח. הוא מתאים לצרכים שלי. קראתי ביקורת וסיקורים, אכן התרשמתי לטובה מהמחשב. http://ksp.co.il/?uin=21388 הדבר היחיד שביאס אותי הוא שהתת-דגם שקיים פה בארץ לדגם הG750JX, מכיל שני כוננים קשיחים HDD -- 750GB - 7200RPM משמע לא קיים כונן SSD. לא מובן לי למה זה קורה במחשבים מהTOP בימינו, והדגם הזה קיים ברוב המקומות בעולם עם כונן SSD.. אבקש מכל המנוסים במפרטים ברמה הזו, האם החוסר בSSD כ"כ קריטי כמו שאני חושב ? האם מישהו התנסה עם שדרוג כונן קשיח מטעם החנות (ksp) בתוספת תשלום ? (אני יודע שזה קיים עם זכרונות, לא ידוע לי בנוגע לכוננים קשיחים) אפשר לעשות את הדרך הקשה והיקרה ולהזמין כונן בנפרד ולהתק…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Or ei,

כל דעה\עצה לשיפור תתקבל בברכה 1 COMPUCASE CI-6a21 400w ATX SUPER MIDI (Black & Blue) TOWER CASE 478.29 ש"ח 1 WD 120GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA 639.21 ש"ח 1 .SAPPHIRE RADEON 9800 PRO 128MB (256bit) + TV - RETAIL 1,577.91 ש"ח 1 ABIT NF7-SL ver 2.0 (nforce2) - ATX 531.93 ש"ח 1 512MB TwinMos DDR PC3200/400 (TMD7608F8E50D) - original 603.45 ש"ח 1 AMD ATHLON XP (BARTON) 2600 - 512K Cache, 333FSB (RETAIL - 3 Yea 616.86 ש"ח 1 Logitech Pilot Wheel Mouse Optical BLACK (oem) - ps2/usb 89.40 ש"ח 1 Genius KB-21 Multimedia PS2 HEB/ENG/Rus keyboard - ps 75.99 ש"ח 3 generic - 80mm fan 80.46 ש"ח סך הכל לתשלום: 4,693.50 ש"ח סך הכל לתשלום במזומן שטרות: 4,552.69 ש"ח

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by ShaharIL,

היי, רציתי להתייעץ לגבי קניית 2 מחשבים ניידים עד 3000 שקל בארץ * מטרות המחשב? אינטרנט , עבודה משרדית, קצת גרפיקה דו מימדית לאתרים, תיכנות PHP * גודל המסך? אין עדיפות לסוג מסך , עדיפות לסביב ה14" בשביל שלא יהיה כבד מידי * רזולוציית המסך? אפשרי סביב ה HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא משנה * משקל רצוי? עד 2.5 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עד 4-5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB3 HDMI * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) רצוי שילוב של SSD ו HDD רגיל * כונן אופטי? לא נדרש אבל אפשרי שיהיה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. התקציב שלי הוא בערך 3300 אבל אפשר לחרוג, אני קונה ב KSP ולא מתוכנן OC. יש לי מסך 22" 1050*1680, והכנתי מפרט חדש בהתאם לתגובות על הקודם, אני לא צריך צורב וקירור למעבד כי יש לי. תביעו בבקשה את דעתכם: K.S.P. מעבדי אינטל‏ Price Units Total Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB Tray 770 1 770 לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE Price Units Total EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1333, PCI-E 430 1 430 זכרונות‏ DDR II 800Mhz Price Units Total 2GB Kingston Value 220 1 220 כרטיסי מסך‏ GIGABYTE Price Units Total HD 4870 1GB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 900 1 900 דיסקים קשיחים‏ Western Digital Price Units Total 500GB 7200RPM, 16MB, SATA I…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by AnX-,

המחשב מיועד למשחקים חבדים... לא צריך OC למרות שכמה חלקים הם לOC.. מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤1560 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3 ¤820 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39211 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤368 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL4 ¤766 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-2GBHK כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD2900XT 512MB HDCP PCIe ¤2345 http://skypc.co.il/product.asp?pid=NCH2900XT-512 צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤184 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-H62N מארז ללא ספק NZXT Apollo ¤390 http://skypc.co.il/product.asp?pid=NZApo…

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. היי לכולם אשמח לקבל את עזרתכם בחיפושי אחר מחשב נייד חדש. אתחיל ואומר שכרגע יש ברשותי 2 ניידים האחד הוא בגודל HP 15.4 שהוא משמש אותי בעיקר כמחשב שולחני בבית. השני הוא HP MINI בגודל 8.9 שקינתי אותו בעיקרון לתת לי מענה לשהות מחוץ לבית ברמת אינטרנט וקצת אופיס. נכון להיום לאחר כשנה פלוס נמאס לי מהשילוב והצורך לסנכרן את המידע בין שני המחשבים. אני מעוניין כיום במחשב שיתן לי מענה לכמה שימושים ויפתור אותי מהצורך לעבוד עם שני מחשבים. בעיקרון אין לי הגבלת תקציב כלשהי אני מוכן להשקיע בשביל מחשב שיענה לי על הצרכים מטרות המחשב: אינטרנט ואופיס, צפיה בסרטים, עריכה גרפית דו מימדית בעיקר פוטושופ * גודל המסך? חשבתי משהו בסביבות 12-14 אינץ חשוב שהמסך יהיה בעל רזולוציה גבוהה ככל האפשר. * משק…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. היי חבר'ס להלן הדרישות: מעבד לא משנה לי AMD או INTEL אבל יש עדיפות ל- INTEL כרטיס מסך 8800 GTS תנסו לדחוס לי בבקשה זכרון 2 גיגה הארד דיסק לפחות 250 גיגה מארז שיראה טוב ולא סתם ג'אנק כונן די וי די לוח אם רצוי של ASUS ושאר הירקות חוץ ממסך, מקלדת, עכבר מצלמת אינטרנט חח

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אשמח לתגובות + הסברים אם יש צורך בשינוי של חומרה כלשהי. motherboard: IntelP55WB CPU: INTEL CORE I7 870 memory: KINGSTON KVR1333D3N9/2G x2 video card: GIGABYTE/ASUS GEFORCE GTS450 1GB DDR5 hard drive: HDD WD 1TB WD10EARS DVD RW LG case: HEC COMPUCASE 6K31 power supply: HEC 500W מחשב מיועד לעבודה עם הרבה יישומים במקביל. קצת משחקים אבל זה לא השימוש העיקרי. התקציב שלי הוא עד 3,500 ש"ח בלחץ....! (כמובן אחרי מע"מ) תודה אנשים!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום לכולם, הנסיון הקודם שלי עם הפורום היה כל כך מוצלח שהחלטתי לשאול שאלה נוספת...: אני מודה, אני קצת מכור להורדת סדרות טלויזיה מארה"ב (lost!). עם זאת, המחשב שלי הוא לפטופ, ואני שונא להשאיר אותו דולק ומחובר לחשמל ולאינטרנט לאורך זמן, לכן אני חושב לקנות מחשב שישמש אותי בתור עמדת-הורדות-אינטרנט (ואולי מיני שרת מוזיקה לעצמי), שיהיה מחובר 24/7. ככה אני אוכל לשמור את הלפטופ לעבודה וללימודים, ולהשאיר אותו נקי מכל הבלאגן של וידאו ומוזיקה. יהיה לזה גם בונוס נחמד - הוספת עמדת עבודה נוספת היא תירוץ טוב להתחיל לעבוד עם Wireless בבית אז, אני מחפש מחשב שיהיה **כמה שיותר זול** (אני ממש לא מחפש מהירות מעבד / יכולות גרפיות / סאונד / וכו)... מבחינתי שכל היכולות שלו יהיו כלולות על…

13. * מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס, צפיה בסרטים * גודל המסך? 15 אינץ' ומעלה * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? סטנדרטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?- כן, HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח- רגיל, לפחות 500GB * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לאו דווקא בינלאומית אבל אחריות של 3 שנים! * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא משהו ספציפי מה שעוד חשוב - מעבד i3 לפחות וזיכרון 4GB לפחות. השוק רווי בהרבה מאוד ניידים במפרטים הנ"ל, לא יודע לגבי טיב המחשבים, אשמח לייעוץ.... תודה \…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by tamir2,

שלום לכולם!! טובב..אז ככה אבא שלי החליט לקנות בשבילו מחשב.. עכשיו המחשב צריך להיות בעיקר לעבודות עם כל מיני תוכנות..הרבה צריבות..סרטים(מהמצלמה שלו..) וכל הדברים האחרים של מחשב לעבודה משרדית... התקציב הוא 5000 שקל..אפשאר טיפה לחרוג אבל לא הרבה.. עכשיו הדבר החשוב הוא..שאני צריך שתשימו שם את הכרטיס מסך רדון 9800 פרו.. כשהוא יקבל את המחשב...אז הכרטיס יבוא אלי .ואני ישים לו את שלי.... המפרט צריך להיות כולל מסך... וסידרום אחד!.. לא צריך צורב כי יש....ארדיסק 80 ג'יגה... כי הוא לא צריך יותר..וזהו השאר תחליטו אתם... תודה רבה לכל העוזרים!!.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Dream-Catcher,

ok, i need new PC i have about 6500 NIS and a bit more... עד 7000 I dont need screen, keybord, mouse, headphones, or any other shit I need CPU Motherbord memory (1GB ram?) hardisk (80GB is enough for me) a good video card DVD-RW case (with front USB) power supply אז ככה זה מה שאני צריך, כי את השאר כבר יש לי במחשב שאני כותב ממנו עכשיו המחשב מיועד למחשקי מחשב בעיקר, הייתי רוצה שהוא יהיה מחנות באזור המרכז (גר ליד תל-אביב) תודה נ.ב לא צריך OC

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום. * מטרות המחשב: קצת מהכל. אבל בעיקר עבודה משרדית, גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים ב-HD. * גודל המסך? - לא משנה * משקל רצוי? - כמה שפחות עדיף * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא במיוחד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כן, HDMI * בלוטות? - לא יזיק * גודל מינימלי של כונן קשיח? - 320GB * צורב DVD? - כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? - לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? - זאת השאלה שאני מעוניין לשאול אתכם. מצאתי שלושה מחשבים שעונים לדרישות שלי, השאלה שלי היא מה לדעתכם עדיף? איזו חברה יותר עדיפה/אמינה? תודה! 1. acer AS5738ZG-444G32Mn * מעבד T4400 במהירות 2.2GHz * כרטיס מסך ATI Radeon HD4570 512MB * מסך איכותי 15.6" HD לצפיה בסרטי High Definition * זיכרון מהיר במיוחד 4GB DDR…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by nani50,

שלום לכולם. אני כמעט בטוח שיש לי כיוון טוב, אך אני ישמח לשמוע מה אתם חושבים. המחשב ישמש אותי בעיקר ללימודים,סרטים,Vmware ואופיס .. גודל מסך: 14 ינצ' משקל: כמה שיותר קל יותר טוב. אך לא על חשבון ביצועים. סוללה: כמה שיותר יציאות מיוחדות: USB 3 HDMI כונן CD : לא קריטי. העדפות: רק לא LENOVO מאוד חשוב לי במחשב שההיה לי פד עכבר גדול. מקלדת טובה, לא מלאה. ומסך טוב, לא חייב להיות מט. הדגם שאני חשבתי עליו הוא ה Dell 14z http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=21677 I7 במחיר כזה לא ניקח... מה אתם חושבים?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. בקשה קצת מוזרה, אני יודע...מדובר במחשב שאמור להיות מתנה לבחורה. * גודל המסך? לא חשוב * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא חשוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיף HDMI * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 320GB * כונן CD/DVD? צורב? צורב * כונן Bluray? לא חשוב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חשוב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אני אעדיף לקנות ללא מערכת הפעלה בכלל אבל אני לא יודע אם זה אפשרי... * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? רק חברות בת"א/רמת-גן/גבעתיים בבקשה המחשב ישמש לצרכים משרדיים בעיקר אבל אני גם מעוניין שהיא תוכל להריץ משחקים לא כבדים על הגדרות נמוכו…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום אנשים טובים, חבר טוב שלי קונה מחשב, לצערי הוא חייב לבצע את העסקה בחנות מאוד מסויימת (עקב אילוצים שלא תלויים בו). המפרט מיועד לסטודנט, והוא צריך לכלול מסך. הבעיה היא, שבעל החנות עד עכשיו לא הסכים לתת לנו רשימת מלאי, כדי שנרכיב מתוכה מפרט לרוחנו אלא אמר לנו לתת לו מפרט, והוא ייתן את המענה הטוב ביותר שהוא יכול לתת למפרט שאנחנו נספק זו ההצעה שקיבלנו ממנו בסופו של דבר, והמחשב הגיע בפועל עם כמה הבדלים מהמפרט הזה (מסומנים באדום) מפרט מחשב מעבד: Athlon 64 5200+ (Socket AM2) X2 DualCore ¤765 בפועל הגיע מעבד 5000 ולא 5200, מכיוון שבחנות טוענים שאין ייבוא רשמי יותר ל 5200 מחר בבוקר נדע האם יש לו 5600 או לא. לוח אם: GIGABYTE GA-MA69VM-S2 ¤340 זה הלוח שהגיע באמת בפוע…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. דבר ראשון אני לא צוחק !!! אחי גר ביפן, ורוצה לקנות מחשב... הבעייה העיקרית היא שהוא לא יפני, אז דבר ראשון הוא היה צריך לחפש אתר באנגלית, שאני אוכל לעזור לו ... אחרי שהוא מצא הוא רצה שאני אציע לו מחשב בתקציב של 120,000-130,00 יין הוא רוצה מחשב שיריץ משחקים, אבל לא משהו ברמה עולמית. אני יודע שהוא מתכוון לעשות מוזיקה בשלב כל שהוא, אבל אין לי יותר מדי פרטים על זה . בנוסף הוא צריך מסך דק, LCD 17" כי הבית שלו ביפן קטן כמו החדר שלי פה... צורב וDVD אני שמח אם תוכלו להציע לי מפרטים מהאתר נראה לי שמחשב Middle Class Prime A Lightning NF יספק אותו כתובת האתר מיפן ... http://www.primepc.jp/goods_pc/goods_pc.php תודה מראש !

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by ER_BOGO,

שלום! הייתי רוצה לדעת אם התצורה הבאה טובה. לוח Gigabyte GA-K8NS (nForce3 250) - ATX מעבד AMD Athlon 64 (3000+) - 512K Cache - RETAIL זכרון 512MB Samsung DDR PC3200/400 - Samsung Original ( כפול 2 ) הארד דיסק WD 120GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA ספק כח .Thermaltake - Silent PurePower 410W (W0035) - Passive PFC

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by hq4ever,

Abit NF7-SL AMD Athlon XP 2500 BARTON 512K Western Digital 200 GB SATA 8 mb Buffer Gigabyte - ATI RADEON 9800 PRO 128 mb 256-BIT TermalTake Volcano 12 ANTEC 3700AMB Metallic 350 Watt DDR 512 mb 3200 PC400 GEIL with COOLING הנה הקישור : http://www.hwzone.co.il/tradezone/index.php?cat=showitem&item=600 הבנ'אדם טוען שזה חדש לחלוטין ושהוא יכול להביא עוד במחירים כאלו מה אתם אומרים שווה לקחת ? הוא רוצה על זה 5600 או עם צורב DVD של LG אז 6200 ש"ח. אז מה אתם אומרים זה מחיר טוב ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אני בעיקרון צריך לוח אם + מעבד + כרטיס מסך + " ספק כח " לא חייב / יש לי גנריק 500W. הרעיון של השידרוג להפוך את המחשב מ P4 למערכת חזקה יותר . הקטע ששידרוג של מעבד + לוח = זה כבר 700 . מחשב בסיסי E5300 + כרטיס מסך 8400GS יעלה לי באייבורי 1300 לערך . מה כדאי לעשות ? * בקשר לכרטיס מסך אני צריך משהו בסיסי אני גיימר פשוט .

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by yakir4u,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) קצת תכנות בג'אווה ובעיקר ללימודים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גדול מ14 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? לא רלוונטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) יחובר לחשמל רוב הזמן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA,…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אשמח לחוות דעת והערות על המפרט שבניתי בKSP (לא חייב להיות בKSP). השימוש הוא בעיקר לאינטרנט, סרטים ופה ושם משחקים לא כבדים במיוחד (Football Manager בעיקר). רצוי שיסחוב באופן סביר יישומים מתמטיים אם אצטרך לעבוד מהבית (MATLAB או R). מעבד: Intel Core i5 4690 3.5Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Box עושה רושם שהתועלת שבi7 לא מצדיקה את התוספת מחיר. לא לקחתי סדרה K כי אני לא מתכוון להתעסק עם OC. מאותה הסיבה נשארתי עם המאוורר של אינטל. אני רואה שהמפרטים המומלצים תמיד כתוב מאוורר אחר, יש בזה תועלת אם לא עושים OC? כמה רועש המאוורר של אינטל וכמה שקטות אופציות לא יקרות מידי אחרות (100-150 ש"ח)? לוח אם: Gigabyte GA-H97M-D3H LGA1150, Intel H97, DDR3 1600, 2xPCI-E,VGA, DVI, HDMI מנסיון עבר שדרוג…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.