עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל, עם אופצייה לשידרוג בעתיד ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי FPS לרוב (crysis, far cry), תכני HD אין צורך בכרטיס מסך במפרט זה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 9 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? …

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום. אני מחפש מחשב נייד לשימוש כללי עד 3500 ש"ח. * מטרות המחשב - לימודים, עבודה, גלישה (יוטיוב), סרטים, משחקים קלים וכו'. * גודל המסך - 15.6 יספיק (אפשרי פחות) * רזולוציית המסך - לפחות 1366x768 * האם נדרש זמן סוללה ארוך - ממוצע * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - HDMI * Bluetooth - אין צורך. * כונן קשיח - כונן SSD (לא פלאש מודול, אלא כונן בפני עצמו) 128GB * כונן אופטי - לא. * מערכת הפעלה - ווינדוז 8 * מסך מגע - לא. * חנות לקנייה - KSP\OMC\BUG\IVORY (אלו החניות הקיימות באיזור המגורים שלי, מעוניין לקנות ולקבל את המחשב במקום ולא להמתין להזמנה) מצאתי מספר מחשבים ואף שקלתי לקנות מחשב "זול" ולהחליף לו את ההארדדיסק בSSD יש את הפוג'יטסו הזה שנראה לי שתפסלו http://ksp.co.il/?uin=1927…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by lirancoh85,

המפרט כרגע הוא intel core 2 duo e8200 xfx nforce 680i lt SLI ready xfx 9600gso 580m 384mb DDR3 g.skill 800mhz 1gb x2 pny 800mhz 2gb x2 Thermaltake 430w xp550 np bitfenix merc alpha + 6x 120mm scythe arctic freezer pro 7 panasonic "42 th42px60b hd ready המחשב מחובר רק לטלויזיה , עיקר השימוש הוא לפרו אבולושיין ופיפא, אך לפעמים גם משחקים כגון CALL OF DUTY וכו' עד עכשיו הכרטיס מסך סחב יפה , פיפא 12 כבר קשה לו וגם ב CALL OF DUTY היו נפילות מדיי פעם, ברצוני להחליף את כ. המסך ואת הספק , תקציב עומד על 200£ לירה שטרלינג (אני חי בלונדון) שמספיק ל 6870 ו CORSAIR GS600 אשמח להצעות נוספות וחוות דעת. תודה מראש לירן

4. מחפש המלצה למחשב נייד לאחי, ישמש כתחנת עבודה ולכן סוללה וניידות משניים - תקציב גג קשיח 3500 ש"ח. * מטרות המחשב: מטלות לימודים - מסמכים/מצגות, autocad דו-מימד, סרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט: 15" עדיף מט. * רזולוציית המסך? כל דבר מעל HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: ללא * משקל רצוי: אין הגבלה במשקל * האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: לא * Bluetooth: כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: אפשרות לשדרוג עתידי לSSD. * כונן אופטי: כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית : לא * האם בתקציב צריך…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אני מתכנן לקנות בע"ה מחשב נייד ואני מעוניין לקנות לו משטח קירור. אני מחפש משהו שיהיה דק [באיזור הסנטימטר] ושיש זול [100-120 שקל] ורצוי שיהיה בגודל של כל המחשב[15.6"]

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. מיועד למשחקים עדיף amd am2 (מעבד ולוח אם של amd ) אפשר לשים 80 GBבהארד דיסק אני לא ממש צריך יותר מזה ..

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by ran8,

משהו יכול להסביר לי איך זה ייתכן? אני מודע לעובדה שעשיתי טעות בבחירת המחשב הזה עם הI7 והייתי צריך לקחת עם I5 שפחות מתחמם אבל בכל זאת כאילו למה זה קורה??וזה שאני סתם במנוחה , מקסימום רואה סרט... אם זו בעיה של קירור מה אתם ממליצים?? תודה, רן

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. [מנהלים, אם זה לא שייך לפורום הזה אני מבקש שתעבירו נושא זה לפורום המתאים, תודה.] שלום לכולם! הנה המפרט: מעבד: Intel Core 2 Duo E6600 משחה טרמית: ZALMAN ZM-STG1, 3.5g גוף קירור למעבד: ZALMAN CNPS9700 LED לוח אם: ASUS P5N32-E SLI זיכרונות: Corsair XMS2 DIMM Kit 2048MB PC2-6400U CL4-4-4-12, DDR2-800 - TWIN2X2048-6400C4 2 דיסקים קשיחים [במערך RAID ברמה 0]: Seagate Barracuda, 7200.10, 320GB, 16MB Cache, S-ATA II, NCQ, 8.5ms כרטיס גרפי ("כרטיס מסך"): EVGA e-GeForce 8800 GTS, 640MB - [כנראה בעתיד יהיה מערך SLi של שתי כרטיסי EVGA e-GeForce 8800 GTS] כונן DVD של: DVD-ROM Laufwerk IDE PLEXTOR PX-130A/T3BP צורב DVD של: DVD-+R/-+RW PLEXTOR PX-760A מארז: Miditower COOLER MASTER Stack…

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by stojakovic,

המפרט שלי: q6600 p35-ds3l 2gb g.skill ddr2 8800GT antec sonata 3 + earthwatts 500W דיסק קשיח 320GB צורב מערכת קירור: scyth kaze master שלה מחוברים: 1.קירור למעבד- zalman cnps8700 led 2.מאוורר 120 מ"מ של זלמן על arctic cooling accelero s1 שעל הכרטיס מסך 3.מאוורר 120 מ"מ של זלמן מכניס אוויר 4.מאוורר 120 מ"מ של זלמן מוציא אוויר כמה לפי דעתכם הריאלית והמבוססת הוא שווה קומפלט? אם זה משנה משהו- יד ראשונה שמורה מרופא! לא, סתם.. מה שבאתי לרשום זה שיש את כל האריזות המלאות של כל הדברים כולל כל הספרים וכו' וכו' לדעתי אחריות אין כבר על כלום...

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by oferle,

שלום רב, אני זקוק למחשב נייד לצרכי עבודה - office, אינטרנט ושימושיים ביתיים / משרדים לא תוכנות מורכבות. חייב שיהיה קל מכוון שאני מסתובב איתו הרבה...כלומר לכוון ה 14" יש המלצות - תקציב של כ 3500 ש"ח תודה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by עוד הדיוטה,

גם אני עשיתי טעות, ולפני כשנה קניתי מאייבורי (בהמלצת טכנאי מחשבים שעובד איתי...) מחשב. זה לא יקרה שוב, מבטיחה. בינתיים אני תקועה עם דואל קור בעייתי שמרסט את עצמו להנאתו ללא שום לוגיקה, כשבא לו. כבר החליפו בו כמעט הכל. אני עוסקת בעיצוב פנים ושאלותי מתחלקות לשני נושאים: חומרה - האם יש מצב להוציא מפרט טכני של הקיים במחשב שלי (ואיך לעזאזל עושים את זה?) ולשפר ע"י החלפת חלקים, או לקנות מחשב חדש לחלוטין (חראם, לא? אין לי עודפי בוחטות) תוכנה - כמה עולה לקנות windows חוקי חדש? האם לעבור לויסטה? מה עוד צריך לקנות (אופיס אאוטלוק?) ומה חינמי? תודה רבה רבה לעונים

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by roilevi,

אני קונה מחשב נייד בארה"ב והתקציב שלי 800 $ . מכיוון שאני הולך לכיוון של 13 אינצ' יש לי מספר מוגבל של אופציות . או ללכת על HP ואז המחשב פחות חזק (intel -i3 פשוט) או ללכת עם ACER או ASUS ובאותו מחיר לקבל מחשב יותר חזק (intel -i5 ) הנה הקישורים : 1. [http://www.shopping.hp.com/webapp/shopping/load_configuration.do?destination=review&email_id=1852304&jumpid=in_r329_emailconfig] 2.[http://www.amazon.com/Acer-Aspire-TimelineX-AS1830T-3721-11-6-Inch/dp/B003N3JJJY/ref=sr_1_3?m=ATVPDKIKX0DER&s=pc&ie=UTF8&qid=1290966344&sr=1-3] 3. [http://www.amazon.com/U35F-X1-Light-13-3-Inch-Laptop-Battery/dp/B003XRDA4A/ref=sr_1_3?m=ATVPDKIKX0DER&s=pc&ie=UTF8&amp…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אני רוצה לקנות לפטופ ושמתי לב שיש מעבדים בכל מיני לפטופים עם מהירות בסיס נמוכה. למשל הלפטופ הזה: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=37502&site-search=dell מהירות הבסיס שלו היא 1.3 GHZ והיא יכולה להגיע עד 3.9 ghz. האם זה אומר בפועל שרוב הזמן המחשב שלי יהיה בעל מהירות נמוכה? במהירות נמוכה אני מתכוון לאיך המחשב מגיב. האם הוא זריז בפתיחה של תוכנות, חלונות סייר קבצים וכו', או מתעכב והכל איטי יותר? האם בתוך התוכנות עצמן הוא יהיה זריז או איטי יחסית? (ראוי לציין שרוב הזמן לא עושים במחשב שימוש כבד, אלא סתם עריכה בלופה, אינטרנט, ג'ימייל וגם זום מדי פעם (ולעיתים רחוקות גם קצת פרמייר)) להשוואה, יש לנו לפטופ שנקנה לפני 9 שנים (dell …

14. שלום, חברה שלי סטודנטית לעיצוב והיא משתמש בתוכנות רבות וכבדות כמו AutoCAD, 3D Max Studio, Revit ועוד. הרבה זמן התלבטנו אם כדאי לקנות iMac או PC לבסוף החלטנו שכדאי לחסוך 2000-3000 שח אבל להרכיב PC ממש ממש טוב לצרכים שלה. הרכבתי את המפרט הנ"ל והייתי שמח לקבל הערות, הצעות לשיפור, שימור וכו'... מעבדי אינטל‏ Core i5 661, s1156, 4MB, GPU Core, Tray 995 לוחות אם למעבדי אינטל‏ ASUS P7P55-M s1156 Core i5, Intel P55, DDR3 1600, 2xPCI-E, 1394a 630 זכרונות‏ DDR III 1600Mhz 2x2GB Kingston HyperX Dual Channel CL9 665 כרטיסי מסך‏ ASUS 9400GT Silent 512MB GDDR2 DX10 DVI HDMI PCI-E 280 דיסקים קשיחים‏ Western Digital 1TB IntelliPower, 64MB, SATA II WD10EARS 440 צורבים‏ LG D…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by tomerw,

מעבד: AMD Barton 2500+ לוח אם: Epox 8RDA+ זיכרונות: Kingston 256MB * 2 דיסק קשיח: Westren Digital 80GB 8mb Cache כרטיס מסך: Tyan Tachyon G9700 Pro כולל דיוידי של LG וצורב 52x24x52 של TEAC מסך: CTX PR711 Trinitron מה דעתכם? המחשב שקניתי טוב?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום לכם, אני מעוניין לקנות מחשב בזמן הקרוב, כך שתגובות כגון "תחכה לזה תחכה לזה" לא בדיוק יעזרו לי, מכיוון שאין לי זמן, וזה כל פעם מתחדש ואין לי כוח לשחק את המשחק הזה כמו שעשיתי פעם שעברה לפני כמה שנים. כמו שרשום בכותרת אני מעוניין לקנות מחשב שמיועד למשחקים ושבאמת יחזיק לזמן ארוך(למרות שזה די מגוחך להגיד זאת אבל לא משנה), אין צורך להגיד שאני מצפה מהמחשב שלי להריץ משחקים כראוי בצורה סבירה-טובה. התקציב הוא 5000-6000, אני אשמח לשמוע את ההצעות שלכם ודעתכם בנושא, תודה מראש.

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Xt,

אוקיי, אז אני כנראה אקנה את המחשב הבא, בבקשה תגידו לי מה כדאי להוסיף\להוריד כדי שזה יהיה מחשב מעולה למשחקים. P-4 2,8 Ghz (Bus:800MHz, H-T, 1MB cache) 1150 IC7-G MAX II,raid,DDR128b,H-Threding,GBL 850 2x 512MB Kingmax BGA 960 RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB 1570 120GB (8MB) SATA 640 LG X16 (box) 180 Thermaltake Volcano 12 170 ATX FullTower Supertalent alum. 470 אם יש לכם הצעות למפרטים דומים באותו מחיר (6000 שח) שיותר כדאיים מזה רישמו אותם.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אני צריך עזרה בבניית מפרט למחשב לשימוש בסיסי, כמו אינטרנט, מוסיקה, OFFICE וכו'. לא מתוכנן OC. ללא ציוד הקפי. תקציב: 3000 ש"ח. המחשב יהיה בחדר שינה, לכן, המארז צריך להיות שקט וללא כל לדים. אם המפרט שאתם מציעים הוא של AMD, אני אשמח גם אם אפשר שתתנו אופציה למפרט של אינטל. תודה רבה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. מטרות המחשב יהיו בעיקר לאיטרנט,משחקים כבדים יחסית,מוזיקה ,סרטים,אופיס 2007. חשבתי על ה HP פביליון,שדווקא יצא לי לפגוש כמה דגמים ממש נחמדים של המחשבים האלה,ויש אותם לכמה חברים שלי. אך האמת שאני לא מעודכן,ויכול להיות שאני מפספס דגמים של חברות אחרות שיכולות להאיר את עיניי. אבקש את עזרתכם,ואם אפשר הפניה לאתר ממנו לקוח הדגם. רצוי מאוד שתהיה חנות מבאר שבע. ד"א יש אפשרות לחריגה לא משמעותית-200+/-

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אז אני מתחיל ללמוד באוקטובר תוכנה ומחפש מחשב שישרת אותי ל 4 שנים קרובות. מטרות המחשב - אינטרנט אופיס משחקים צפיה בסרטים - גודל המסך 15.6 - רצוי עם מקלדת מלאה (לא יכול בלי הנמפאד בצד ) - לפחות 3 יציאות USB , יציאת HDMI (לא מיני) - אין צורך שיגיע עם מערכת הפעלה (יש לי כבר וינדוס 7 מקורי). אז מצאתי את המחשב ASUS K55VD-SX749H והוא בטווח אבל הבנתי שיש לו בעיות עם ההארד דיסק שבא איתו והוא בכללי לא מומלץ.. המלצות הערות הארות למישהו?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Cypherlz,

שלום חברים, כרגע יש לי מחשב מאוד ישן עם Intel(R) Core(TM) i7-4790 CPU @ 3.60GHz (8 CPUs), ~3.6GHz 16GB RAM DDR3 NVIDIA GeForce GTX 970 ואני מחפש לקנות מחשב חדש בקרוב חשבתי ללכת על חומרה ישנה שתהיה גם ככה שדרוג די משמעותי עבורי 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? אשמח לקבל 2 הצעות למחשב אחד ב7,000 אם אפשרות חריגה עד 7,600 אחד ב10,000 ללא אפשרות חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג \ תכנות בסיסי 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צ…

22. שלום לכולם וברכות על הפורום המקצועי ביותר שלא האמנתי שקיים עד החיפוש הנוכחי. בכוונתי להשקיע במחשב חדש, שיעשה מעט עריכות וידאו - (לא תלת מימד) ויותר קידוד DVD לDIVX ברור לי שאצטרך מעבד חזק - (שלי (פנטיום 4? 2.6 HT) מרנדר DVD שלם ב6 שעות, מחשב חדיש עושה זאת ב3) לא ידוע לי עד כמה גדולה מעורבות כרטיס המסך בתהליך הרינדור או העריכה והאם יש עדיפות לnvidia או ati המחשב אמור לעשות את מה שציינתי תוך כדי עבודה במקביל על הרבה תוכנות פתוחות כמו דפדפנים, מסמכים, אימיול וכו. ו.. לרוץ חלק שאת זה הנוכחי לא עושה. דרישות מיוחדות - 2 יציאות DVI firewire תודה

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. 2GB Twinmos 667MHZ dual channel 900 WD 160GB SATA II 7200RPM 8mb 390 Nec 33550A DVD RW x16 Dual Layer x8 black 195 Connect 3D X1800XT 256MB 1650 E6400 C2D 1500 DFI Infinity 975X for LGA775 1060 ועכשיו אני צריך ספק ומארז בכמה שפחות כסף. 400-600 ש"ח ואני צריך גם חוות דעת בכלל על המפרט והאם אפשר להשיג יותר טוב ב 6100 ש"ח? תודה אני חייב תגובות מהר כדי להזמין אותו כבר : (בימים הקרובים)

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by NIR_R,

קיבלתי מחשב נייד מדגם HP Pavilion DV6000, שנקנה לפני כמה שנים טובות.. קראתי עליו קצת באינטרנט, והבנתי שיש לדגם הזה המון בעיות.. אני נתקל בבעיה מציקה, שכל פעם שאני מזיז את המחשב, לא חשוב לאיזה צד, אפילו טיפה, המסך "מתחרבש" ונתקע. זה קורה גם אם אני מזיז אותו לפני שהווינדוס הספיק לעלות. אם המחשב עומד בלי לזוז, אני יכול לעבוד איתו שעות. איך אני יכול להתגבר על הבעיה? האם בכלל שווה לתקן דבר כזה, בדגם כל כך בעייתי? תודה!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by בני,

שלום לכולם אני חדש כאן ואני מבקש לקבל מפרט טכני להרכבת מחשב . התקציב שלי הוא עד 3000 שקלים והוא אמור לשמש אותי לחמש השנים הקרובות. השימושים העיקריים שלי הם מוסיקה, אינטרנט וצפייה בסרטי וידאו באיכות full hd . אני לא גיימר ולא משתמש בתוכנות לעריכה גרפית . בנוסף אשמח לקבל המלצה על חנות אמינה ( מה דעתכם על ksp ? ) בתודה מראש בני

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים