עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. הקדמה קצרה: המחשב ישמש בעיקר ליישומים מרובים (אינטרנט קבצים וכו) אבל ישמש גם מידי פעם לגיימינג בעיקר למשחקים שיצאו כבר אבל צריך להיות מסוגל להחזיק משחקים שיצאו גם בשנה שנתיים הקרובים, כאשר כרגע אני משתמש במסך ברזולוציה של 1920x1080 ב1080p ומתכוון להשתדרג בעתיד הקרוב (אולי אפילו יחד עם הרכישה של מחשב זה) למסך טיפה יותר גדול (באזור 23-24 אינץ בערך) של 1440p (בתקציב נפרד) המחשב עצמו ילך איתי בערך 7 שנים לעתיד, אני כנראה אשדרג בעתיד את הכרטיס מסך ולכן זה רכיב פחות קריטי עבורי, מה שבעיקר חשוב לי זה מעבד חזק, 32gb RAM, SSD למערכת הפעלה וסך הזיכרון הכולל במערכת בערך באזור 2-2.5 טרה. כמובן שהרוב יהיה בכונן קשיח מסיבות של תקציב אני לא יודע אם הדרישות שלי הן…

2. Started by zion789,

כמו שראיתם מה הייעוד של המחשב,אני רוצה שיהיה בו 2 ג'יגה זכרון,כרטיס מסך מהסדרה של ה880(אם אין תקציב אז את הגרסה המוחלשת טיפה),מעבד core 2 duo(אתם תחליטו איזה) דיסק קשיח ענק! של לפחות 320 ג'יגה אם לא יותר(אם אפשר יותר בתקציב אז למה לא),לוח אם אם שיתאים לכל הסיפור הזה וגם לעתיד אם אני ירצה לשדרג למשהו יותר מסיבי(כמובן שקיימת אפשרות לאוברקלקינג) שיהיה עליו גם כרטיס קול מובנה טוב וכו',מערכת קרור עצבנית שתקרר את כל העסק,ובנוסף מארז טוב ויפה שיכניס את כל העסק פנימה. כמובן שאל תשכחו את הציוד ההיקפי מלבד מסך שזה צורב DVD מקלדת עכבר וכו' וכו' נ.ב אם כל העסק מצריך שדרוג בתקציב תגידו לי כדי שאני יידע אבל אל תפריזו במחיר תודה רבה רבה ציון

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. דגם MQ6M3RK/A מול דגם MM6V3RK/A שניהם אותו גודל כמעט אותו מחיר רק ראיתי שיש הבדל בין המעבדים מה ההבדל בין המעבדים? מי יותר חזק? יש עוד הבדלים שחשוב שאדע?

4. Started by jj516,

אני מעוניין לרכוש מחשב נייד והייתי מעוניין בזה דווקה - http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?auction_id=1566733 מה אתם אומרים? האם הוא שווה את המחיר? ומה זה המעבד דוטן, לא יצא לי לדעת עליו יותר מדי, תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. הגיע זמנו של הסנדלר לקנות חליפה... אני מחפש נייד זול וגדול כתחליף למחשב שולחני לשימושים בסיסיים מאוד ומועטים - מיועד להוריה של אשתי שעושים את צעדיהם הראשונים בגלישה, עריכת מסמכים וקצת צפיה בתמונות וסרטים. 1. מה התקציב? עד 3500 ש"ח אך עדיף פחות. 2. מטרות המחשב? מיועד לפנסיונרית ללא רקע במחשבים - שימושי אופיס קלים וגלישה מזדמנת. גג שעה ביום. 3. גודל המסך? רצוי גדול ככל האפשר עם טקסט קריא וברור. 4. משקל רצוי? לא חשוב כלל 5. האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא חשוב כלל 6. יציאות מיוחדות? לא חשוב כלל, אם כי S_VIDEO יהיה נחמד. 7. בלוטות? נחמד - לא קריטי. 8. גודל מינימלי של כונן קשיח? לא חשוב כלל 9. צורב DVD? רצוי - לא הכרחי. 10. האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא 11…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום לכולם, מחפש לקנות מחשב נייד חדש לאחר הרבה שנים עם מחשב גיימינג נייד. הזדמן לי לקנות כבר כמה חלקים בBlack Friday במחירים טובים, לכן על שאר המפרט להיבנות בהתאם. החלקים שברשותי כרגע הם: מעבד - AMD Ryzen 7 1700x לוח אם - Asus ROG Strix x370-F השאלון ממולא לפי התקציב הנותר: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל הכל, לא חובה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, מעט עריכה, בעתיד הלא רחוק תכנות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -מהי…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום, מחפש לקנות מחשב נייד מסך 13 אינץ בעיקר לעבודה על אופיס. עד 2500 שח תודה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום לכולם ראשית, סליחה שאני פותח נושא חדש, אבל זה די מיותר להמשיך את הנושא הקודם שלי, כי זה סתם יצור בלאגן גדול, אז ריכזתי את כל המפרטים הוספיים שלי כאן. יש לי פה הצעות של 2 מפרטים, אנא עזרו לי לבחור את האחת שהכי טובה . מפרט 1: מעבד אינטל 920- ל לא צורב, מקלדת ועכבר ,פלופי: ממורי מחשבים: מעבד- INTEL PENTUM D920 2.8GHZ TRAY 1550 thermaltake TR2 110 ש"ח לוח אם- GIGABYTE 8I945PG 600 ש"ח כרטיס מסך- GIL 6600GT 128MB 600 ש"ח זיכרון Elixir 512MB DDR2 533MHz X2 480 ש"ח דיסק קשיח Maxtor 6L250RO 250GB 7200 8MB Buffer 580 .הרכבה 120 ש"ח ממיתר מחשבים- : ספק כוח ENERMAX 350 WATT 280 ש"ח מארז ATX BLACK 110 ש"ח סה"כ ממורי מחשבים+380 ש"ח מיתר : 4420 לפני הנ…

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אני זקוק למחשב נייד תותח, שעומד במשימות של גרפיקה כבדות, במהירות, בלי לחשוב הרבה... היום יש לי dell latitude d630 ואני כבר לא לגמרי מרוצה ממנו, נראה לי גם שהוא מתחמם מאוד ומהר. אני הייתי רוצה לבדוק משו עם מעבד core I7 עדיף לכאורה מסך לא קריסטלי (הגרפיקה היא לפרינטים ולא לאינטרנט או סרטים) 4-8 גיגה זכרון. שלא יתחמם. (קירור טוב, או מחשב שמראש מתחמם פחות) מסך ברזולוציה גבוהה מאוד. עמיד בניידות. זמן עבודה בבטריה. כמובן שחשוב לי גם להתייחס לעניין המחיר. אשמח לשמוע מה אתם ממליצים. אני די מבולבל. (לגבי המשקל, יש מקום לחשוב גם על זה, אם כי לא על חשבון איכות. גודל מסך לא פחות מ15 אינטש) תודה מראש!!! :s05:

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by sufgi,

זה מה שהרכבתי עד כה : Dell 20 LCD 2007WFP UltraSharp Flat Panel - 2382 Intel Core 2 Duo E6400 - 1240 Gigabyte GA-965P-DS3 - 700 G.Skill DDR2 2048MB 667Mhz CL4 - 999 Western Digital 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - 420 Leadtek Nvidia Geforce 8800GTS 320MB PCIe - 1852 Corsair HX 520W PSU - 745 Gigabyte 3D Aurora - 690 Pioneer DVR111d x16 - 270 סה"כ - 9300 ש"ח מספר שאלות - אילו שינויים ניתן לבצע על מנת להוריד את מחיר המערכת בכ-1000 ש"ח ? ייתכן שאזמין מספר חלקים מארה"ב - המסך, שעולה כחצי ממחירו בארץ (הצעות לחנות המחזיקה אותו בארה"ב ?) ואולי כרטיס GTX שמחירו בחו"ל שווה למחיר ה-GTS שבמפרט. אשמח לעזרה וייעוץ מאנשים עם ניסיון בתחום הייבוא האישי ;D

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אני צריך רק חלק מהדברים: 1. לוח אם: חובה יציאת COAX דיגיטלית לאודיו, לא חובה שיהיה BLUETOOTH, תמיכה בSATA2, ללא כרטיס מסך מובנה. 2. מעבד: המון חישובים, תוכנות פועלות יחד בו זמנית- לא דווקא תוכנות כבדות אבל אני רגיל להיות בהרבה מקומות במחשב בו זמנית אם זה לכתוב באופיס בזמן שבטלויזיה פועל סרט מהמחשב ואני שומע מוזיקה ברקע כשאימיול וביטורנט פועלים וגם AVANT browser מריץ 15 אתרים שונים בזמן הזה. 3. מארז: פשוט רצוי שחור ושקט חשוב שקט! ועם ספק ומאוור. 4. כרטיס מסך: שיספק אותי לחיבור מסך LCD 22 של המחשב, ואולי גם טלוויזית LCD. משחקים לא כל כך חשוב אבל שיריץ ברמה סבירה. 5. זיכרונות: אני חושב שזה הכי חשוב למה שאני צריך, הרבה דברים פועלים בו זמנית ושהמעבר בינהם יהיה מהיר ו…

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by asilic,

היי, אני מחפש מפרט מחשב לחברה שלי היא הולכת להיות סטודנטית.. חשוב לציין שהמחשב לא מיועד למשחקים כבדים אולי למשחקים אבל ממש פשוטים.. מסך 17 אינץ אם אפשרות לשטוח תלוי מה ההבדל במחיר צורב מדפסת+סורק אם אפשרות למשולב. תודה אסי

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by HellBoY,

שלום אני מחפש לחבר מחשב למשחקים עם רמקולים מקלדת ועכבר אבל בלי מסך עד 7000 שקל תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by hararim,

קניתי לאחותי נייד של לנובו עם ווינדוס 7. המחשב מגיע עם מערכת ההפעלה מותקנת אבל ללא דיסק של מערכת ההפעלה. מה עושים אם צריכים לפרמט?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by swampfrog,

Part type Part name / Price Amount CPU : Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX - [1,099 NIS] 1 Cooler : Thermaltake Spark 7+ Highest Performance CPU Cooler for PIV-478 - [160 NIS] 1 Motherboard : ABIT AI7 Intel 865PE Motherboard (µGuru,HT, FSB800,SATA RAID,Dual DDR,5.1 Sound,AGP8,LAN,1394,USB 2) - [674 NIS] 1 Memory : OCZ 512MB (2x256) DDR-RAM 3200 Premier Series Dual Channel Memory Kit - [657 NIS] 1 Hard Disc : Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD - [650 NIS] 1 Video Card : Sapphire Atlantis Radeon 9800 Pro 128MB DDR DVI Video Card - [1,570 NIS] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5'' Floppy…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by alon23,

הי הרכבתי מפרט ורציתי לשמוע מה דעתם והצעות לשיפור : זה מחשב לגיימינג, אולי בעתיד OVERCLOCK, התקציב הוא 6000 בלי חריגות. הדבר היחיד שישתנה פה זה המעבד שיהיה I7-3770K Intel Sandy Bridge Core i7 2600K Socket 1155 8MB 95W 3.4Ghz Tray, יחידות 1 ₪1449 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2465 ‏Noctua ‎Noctua NH-U12P SE2, יחידות 1 ₪236 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3461 ASROCK Z77 EXTREME4 Z77 CHIPSET, יחידות 1 ₪914 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3724 Kingston Hyper X Genesis 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1600Mhz, יחידות 1 ₪356 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2746 SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 256Bit Dual Fan, יחידות 1 ₪1354 http://www.rsm.co.…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by nbucky1995,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3400 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחק חדש שיוצא (גיימינג כבד) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צור…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by tomermu,

עניינו אותי במחשב הבא : http://www.toppc.co.il/pl_product~vs13~16~0.htm אני מחפש מחשב 13.3 שיהיה דק וקל. הדרישות שלי לעבודה הן בעיקר משרדית : 2-3 תוכנות משרדיות פתוחות , 3-4 חלונות אקספלורר באופן קבוע, אקסל-אאוטלוק פתוחים תמידית ושמיעת מוסיקה ברקע. המחשב יהיה מחובר רוב הזמן לחשמל וכנראה גם לתחנת עבודה עם חיבור USB. השאלה שלי היא איך המחשב הנ"ל עם המפרט שלו יוכל להתמודד עם כל זה מבחינת : 1. מעבד 2. כרטיס גרפי 3. איכות המחשב בכלל? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום רכשתי מחשב נייד של LENOVO THINKPAD EDGE 15 בדרום אפריקה עם אחריות מקומית של שנה. רציתי לדעת אם אני יכול לרכוש בארץ אחריות למחשב מחברה פרטית כלשהי או מנותני שירות של לנובו בארץ ולעשות הארכה של 3 שנים לאחריות? ואיך ועם מי ליצור קשר בנושא תודה רבה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by geva_t,

שלומות מבקש את עזרתכם במידע על הדגם הבא- HP 2510P RU537 מחיפוש זריז גיליתי שהסדרה ישנה מאוד, גם עיצובית וגם מבחינת מפרט וחלקים. יש לי הזדמנות לקנות אותו במחיר מצחיק, בן 9 חודשים ועם 3 שנות אחריות. מישהו יכול להגיד לי אם שווה או שכדאי להיזהר ממשהו? רב תודות.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. היי אני צריכה לקנות מחשב נייד לעבודה עם תוכנות אודיו cuebase 7 ו TRAKTOR אני ישמח לעזרה האם המפרט של המחשבים האלה יעבוד לי מעולה עם אותן תוכנות... יש לי 3 אופציות סליחה אם זה יותר מידי מידע... אופציה ראשונה: מגיע עם אופציה ל שדרוג המחשב למעבד I7-4500 עם זיכרון 8G וכרטיס מסך AMD 8870M 2G - אם יש צורך... (כולל השדרוג זה יצא לי 4100 ש"ח בלי השדרוג פחות 550 ש"ח) אבל נראה לי שהמסך ענק מידי.. מסך- 17.3in HD+ (1600 x 900) Backlit Display with TL [TABLE=width: 568] [TR] [TD]דגם המחשב[/TD] [TD]Dell - INSPIRON 3737[/TD] [/TR] [TR] [TD]מעבד[/TD] [TD]4th Generation Intel Core i5-4200U (3M Cache, up to 2.60 GHz)[/TD] [/TR] [TR] [TD]מסך[/TD] [TD]17.3 inch LED Backlit Display with…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום, רציתי לשאול האם הלוח אם הזה: https://www.gigabyte.com/us/Motherboard/GA-AB350M-DS3H-V2-rev-11#kf תואם למעבד ryzen 5 3600. תודה רבה מראש!!!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by gman_il,

הי חברים, אני רוצה לקנות מחשב קטן ושקט לבת שלי , מה שחשוב זה המקום , חשבתי על מארז Mini ITX של Fractal Design למשל , ה- node 304 , מלבד זה כבר רכשתי לה Samsung SSD 850 128GB. אני צריך מפרט שיתאים למארז Mini ITX לבן (מתאים יותר לחדר אבל לא חובה), כלומר MOBO ורכיבים נוספים שיתאימו למארז כזה. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by yossi21,

מפרט מעבד: Intel® Dual Core Processor T4400 2.2GHz מסך: "15.6 כולל מצלמה מובנית מאיץ גרפי: Intel® GMA 4500M זכרון: 3072MB DDR3 דיסק קשיח: 250GB SATA 5400RPM מערכת הפעלה: (Windows 7 Home Premium (64bit מחיר: 2280 ש"ח שנה אחריות על המחשב וחצי שנה אחריות על הסוללה מקור: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4917&CatCode=315 כדאי?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום, לפני הכל, ראיתי שעכשיו אינטל הכריזה על דור מעבדים חדש, כדי לי לחכות קצת שהמחירים ירדו? אם כן, כמה זמן לחכות? * מטרות המחשב? עבודה משרדית, צפייה בסרטים. * גודל המסך? 15 ומשו אינץ * משקל רצוי? שיהיה סביר.. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אני סטודנט ולכן אני צריך זמן סוללה ארוך.. אני מניח ש 4-5 שעות יספיקו. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? לא חשוב.. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 GB רצוי 500 GB * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.