עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by royzx6r,

היי, שלום לכולם. אני רוצה לקנות מחשב לעסק. מה שהכי חשוב לי זה האמינות והאחריות. תקציב עד 4K. אין צורך במערכת הפעלה ועדיפות למסך מט 15 אינטש. שימושים - אינטרנט/אופיס/סרט פעם בחודש. תודה ושבת שלום!

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  2. Started by Nemesis,

דרוש מפרט בסכום הנ"ל לחדר שינה של הורים לצורך: הורדות, סרטים (HDTV) ומשחקים. דרישות חובה: - מעבד כפול ליבה - 2 ג'יגה זכרון - גופי קירור שקטים. עדיפות לרכיבים מזיגזג, גם אם עולים כמה גרושים יותר. פריטים דרושים: - לוח אם - מעבד - זכרון - כרטיס מסך - גוף קירור שקט למעבד (TT Big Typhoon)? - גוף קירור לכרטיס מסך אם נדרש. פריטים קיימים: - דיסק קשיח 250GB - צורב DVD - ספק כח (http://www.thermaltake.com/purepower/w006768/w006768.htm) - מארז Coolermaster Wavemaster תודה.

• 10 תגובות
    • 901 צפיות
  3. צריך מפרט דחוף עד יום ראשון מחיר עד 5000 ש"ח עם מעבד קונרו ובלי צורב ובלי כונן ובלי ציוד הקפי,(בלי מסך). המחשב לא בעיקר למשחקים אלא לדברים אחרים במחשב.אבל גם קצת למחשקים. צריך את המפרט דחוף מכיוון שאני רוצה לקנות אותו כבר ביום ראשון. עזרה מהירה בבקשה. :s05: :s05: תודה מראש רועי.

• 14 תגובות
    • 774 צפיות
  4. עריכה אתמול כתבתי פוסט שלם ומפורט, אין לי מושג מה קרה לו. בכל אופן, הנה מה שרציתי לכתוב. 1. תקציב: 7000 ש"ח אפשר חריגה עד 500 ש"ח. 2. שימוש במחשב: מחשקים, תכנות מזדמן ולימודים. יש לי מסך "19, אבל ייתכן שאשדרג בהמשך. 3. אין צורך בציוד היקפי 4. חשוב שהמחשב יהיה שקט מאוד (8-9) 5. לא מתוכנן אוברקלוק 6. מערכת הפעלה Win 7 (איזה כדאי?) והרכבה 7. חשוב לי לקנות את המחשב בחיפה או בסביבה הקרובה מאוד. 8. ייתכן שבהמשך אקנה מסך גדול יותר - באזור ה "22 אני מעדיף מחשב שיישאר רלוונטי לזמן מה ללא שדרוג חומרה. תודה מראש על העזרה, גרשון

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by tahash,

שלום לכולם, 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים מכל הז'אנרים, אבל בעיקר RPG'S של בת'סדה (SKYRIM, FALLOUT 3, NV) כבדים במודים. אני יודע שSKYRIM למשל, מכביד על המעבד, בפרט עם עומס מודים, אז יתכן שזה אומר שהמעבד צריך להיות חזק. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב …

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  6. * מטרות המחשב? תכנות ופיתוח אפליקציות * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 מועדף, מעדיף מאט. * רזולוציית המסך? אם יש אפשרות לתמיכה ב4K אז עדיף. מינימום FULL HD. * משקל רצוי? עד 3 קילו אבל גמיש * האם נדרש זמן סוללה ארוך? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI ומינימום 2 כניסות USB. * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1 טרה של זיכרון. לא חובה SSD במחשב * כונן אופטי? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה רבה מראש על העזרה, גיל

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  7. שלום אנשים כפי שרשום בכותרת אני רוצה לקבל הצאה של כרטיס מסך וספק כוח כי על מסך אני די נעול כרטיס מסך אני אישית רוצה GTX460 וספק שיחזיק לי את המערכת הרשומה אצלי במפרט מסך אני די נעול על DELL 2331. בעיקרון אני די אהבתי את החברה GAINWARD אך לפי הבנתי היא לא מבין הזולות או הטובות בהשוואה של מחיר תואלת. אז איזה חברה הייתם מציאים לי? והאם יש המדל מהותי בין 1GB ל2GB כשמדובר ברזולוציה 1920X1080 ? הספק שלי הנוכחי ממש בקושי מחזיק את המערכת שלי כרגע ולפי מה שידוע לי הכרטיס 460 צורך יותר חשמל מה 260 שיש לי אז אם אתם אומרים לי שכדאי לי להחליף אז לאיזה ספק? מה שמאוד חשוב לי זה שלא יעבור את ה3000 שקל רצוי פחוט אז אם אפשר לקזז ל 2500 יהיה מצויין. תודה מראש לכולם. נ.ב. לפי השמועות עוד מאט…

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  8. ערב טוב נתחיל בקצת רקע אתמול הבן של המנקה שעובדת אצלי ראה ערוץ הקניות והוא ראה שם מחשב "מעולה" במחיר "מציאה" במקום ב-6000 ש"ח רק לעשר דקות הוא נמכר ב"זילזול" במחיר של כ-4000 ש"ח... והם ששו להזמין אותו בגלל המחיר "מציאה"... היום יום חמישי זה היום שבוא היא עובדת אצלנו ישר שהיא באה היא התחילה לתחקר אותי ולספר לי וכמובן לא היה לי לב להגיד לה איזה מחשב "מעולה" היא קיבלה... אז אמרתי לה שתתקשר לשם ותבקש את המפרט... והיא ביקשה אותו ולקחה את המפרט לטכנאי בעל ידע... והוא סיפר לה את האמת המרה... כעת היא פנתה אליי לעזרה... ואני פניתי אליכם... כמו שמציינת הכותרת התקציב הוא 3500-4000 ש"ח בלי הוצאות מיותרת מסך לא צריך ולא מדפסת... המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט וליישומי אופיס בשביל העבודה …

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by EviLeader,

שלום לכולם, אני מנסה להרכיב מחשב בסביבות ה2000-3000 ש"ח לחבר.. הנה משהו שעשיתי: מעבדי ‏AMD‏ כמות מחיר סה"כ Athlon 64 4200+ (Socket AM2) X2 DualCore 1 570 570 לוחות אם למעבדי ‏AMD‏ ASUS כמות מחיר סה"כ M2N-E AM2, 570Ultra, DDRII 800, PCI-E 1 535 535 זכרונות‏ DDR II 667 כמות מחיר סה"כ 1GB Starex 2 205 410 כרטיסי מסך‏ eVGA כמות מחיר סה"כ 8600GT 256MB GDDR3, HDTV, 2xDVI, PCI-E 1 770 770 דיסקים קשיחים‏ Western Digital כמות מחיר סה"כ 80GB 7200RPM, 8MB, SATA 1 225 225 מארזים‏ HEC כמות מחיר סה"כ HEC Compucase CI-6A21 Beige and Silver (No PSU) 1 245 245 ספקי כוח‏ HEC כמות מחיר סה"כ 500TD-TF 500W 2x8cm fan 24pin 1 275 275 סה"כ אני מ…

• 7 תגובות
    • 661 צפיות
  10. Started by yaron79,

שלום לחברי הפורום רכשתי שבוע שעבר נייד Lenovo IdeaPad G560 M274NIV אני מאוד מרוצה ממנו עד עכשיו... עד עכשיו השתמשתי במחשב נייח ככה שאין לי כ"כ מושג איך לתחזק מחשב נייד יש לי כמה שאלות ברשותכם: 1. א. המחשב רוב הזמן מונח על השולחן אצלי בחדר, ומחובר כמעט תמיד לחשמל...קודם כל רציתי לדעת אם חיבור קבוע לחשמל יכול לגרום נזק למחשב/מטען??? ב. במידה ולא...האם במצב כזה עדיף להוציא את הסוללה או שזה סתם מיתוס?? 2. כיוונתי את הגדרות הצבע המועדפות עליי דרך לוח הבקרה של NVIDIA, ושמתי לב שכאשר מסתכלים במסך כשברקע יש רקע בהיר בוהק, רואים לאורך כל המסך קווים אופקיים, רואים את זה רק בזווית מסוימת כשיושבים מול המסך לא מבחינים בזה... יכול להיות שזאת בעיה במסך??? או שככה זה …

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5800 (ללא מסך) - אולי ארכוש מסך DELL U2515 בנוסף - בסימן שאלה א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל במידת האפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ווירטואליזציה + משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). HYPERV (כבד) ,GNS3 (כבד), משחקים (תדיר) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אין לי מושג - XPLANE , BF, COD וכיו"ב -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 1920x1080 …

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  12. Started by yoavbd123,

1. מה התקציב המקסימלי? התקציב הוא סדר גודל של 2000 שקל. במידה ויש צורך בחריגה למען שיפור משמעותי מבחינת עלות תועלת, שדרוגים עתידיים וכד' ניתן לעלות לאזור ה2200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? שימוש משרדי יומיומי אופיס גלישה באיטרנט וכד'. סרטי HD לעיתים נדירות, לא מאוד משמעותי, אבל תוספת נחמדה... 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? צריך הכל 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 2-3 , לא ממש קריטי, ובכל מקרה מפרט מסוג כזה לא אמור להיות רועש במיוחד אז זה ל…

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. זה מה שיש לי amd athlon xp-m 1900+ mmx 3now 1 6ghz 512 mb ram geforce fx 5200 אני רוצה שמשחקים חדשים יפעלו בצורה חלקה מה צריך להחליף (אני לא מבין גדול אבל מעבד 3 גיגה הרץ גיפורס 6 ועוד 500מב זיכרון זה טוב) כמה זה צריך לעלות ??? זה החנות/מעבדה שמשם אני בדך כלל מסדר ת'מחשב http://www.pcdoctor.co.il/index.php

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. התקנתי את הויסטה נקי (בלי הזבלה של היצרן) הורדתי את הדרייברים מהאתר של החברה (בישראל) http://il.computers.toshiba-europe.com/innovation/vista_drivers.jsp?macId=&LNG=33&mode=allMachines&userOS=&action=search&selCategory=2&selFamily=2&selSeries=178&selProduct=784&selShortMod=780&selOS=26&selType=all&country=all&language=all&search= המערכת הפעלה היא ויסטה עכשיו, מאיזה שהיא בסיבה הוא לא מציג לי את האייקון של עוצמת האלחוט ליד השעון, ככה שאין לי מושג מה הולך. למישהו יש נסיון עם התקנה של הדרייברים של טושיבה? דגם: Satellite L300 1A3 תודה!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום אני עוסק בגרפיקה ממוחשבת ואנימטור (תלת ממד,אנימציה) במקצועי ובוחן משחקי מחשב במשרה חלקית ,לאחרונה אני מחפש להחליף את המחשב המיושן שלי במחשב שיכול לעמוד בכובד ,עומס רב מאוד ,מולטיטאקסינג אכזריים ביותר ,פתיחה של תוכנות כבדות בלי טעינה ארוכה (רצוי בתוך 2 עד 4 שניות) ,אני צריך מחפש מחשב שיכול להריץ במהירות בצורה חלקה ביותר משחקים כבדים מאוד מהשורה הראשונה (דוגמא: באטלפילד 1 ,HALO 6 שייצא וGTA V ) ,צריך מערכת סאונד (כרטיס קול) עוצמתית ואיכותית כמה שיותר ומדויקת מאוד ,מחשב שיכול לעבוד בתוכנות (שיש לי) כגון MAYA ,בלנדר ותוכנות שמתאימות לסרטים הדומים ובסדר גודל ל"עולם היורה" (ולייב אקשן) ,אני צריך גם הרבה מאוד נפח איחסון להרבה מאוד משחקים ,כמובן ביצועים חלקים וטהורים כל הזמ…

• 11 תגובות
    • 3.1k צפיות
  16. Started by x-cutioner,

שלום עזרתכם במציאת הנייד המתאים לי: צרכים: גרפיקה סבירה+, כרטיס מסך שיפעיל משחקים כבדים באיכות טובה. מסך-חובה 15 אינץ' + DVD צורב, דיסק קשיח 120+ ורמקולים טובים. משקל לא חשוב. אחריות בינלאומית. תקציב: עד 7K. מה אתה מציעים? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 671 צפיות
  17. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=762533 זה נראה כמו מוצר מעולה... מישהו יודע מה איכות הסאונד שלו וכמה הוא נייד (האם הוא נכנס לתיק של מחשב נייד 16 אינץ' בגודל) אם יש לכם ביקורת שלילית על המוצר... האם יש לכם תחליף טוב יותר (לא חייב עם רמקול, אני יכול לקנות בנפרד, חשוב לי המקרר)

• 0 תגובות
    • 933 צפיות
  18. היי כולם!(מחשב נייד)בשביל מהירות כללית של המחשב, שיהיה תמיד מהיר וחלק בפרט לגלישה עם 7-10 כרטיסיות פתוחות בדפדפן - כמה ישפיע כונן קשיח של 7200RPM לעומת 5400RPM?לא למשחקים*לא לתוכנות גרפיות*מה עדיף כונן 7200RPM או כונן 5400RPM משולב עם 32GBSSD ? מה עדיף מבין אלו שבטבלה: Dell Precision M7510 - קישור Dell XPS 15 XPS15-5310 - קישור Intel Core i7 Intel Core i5 2000Mhz 3200MHz 7200RPM 5400RPM/SSD 1000/32GB 8GBRAM - DDR4 8GBRAM - DDR4

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. תקציב של 10,000 שקל למשחקים כבדים ואפשרות לOC כי לא בטוח שאני ירצה להתעסק עם ולא יודע אם כדאי לי. יש לי כמה התלבטויות ושאלות המפרט: DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D 920 ש"ח AMD Athlon 64 3500+ (939-pin) Oem Venice 1,740 ש"ח Twinmos 512MB DDR433 PC3500 DDR Speed Premium BH-5 x2 898 ש"ח WD 200GB-8MB JS - 7200RPM S-ATA II 692 ש"ח NEC ND-3520A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Black Bulk 355 ש"ח ANTEC Super LANBOY Aluminum Super Mini Tower Case 580 ש"ח Thermaltake 400Watt XP480 2 Fans 195 ש"ח Thermaltake BigTyphoon Cpu Cooler CL-P0114 231 ש"ח Thermaltake 80MM 4 Channel VR Case Fan A1873 152 ש"ח …

• 65 תגובות
    • 5k צפיות
  20. אני מעוניין בעזרה הנושא של בניית מחשב לסלון אני מעוניין להשקיע לא יותר מאלף שקלים לנושא מה שאני מעוניין שהיה לפי חשיבות 1) ממויזקה שישמיע מוזקה מהאינטרנט או מהמחשב שלי (היה מחבר ברשת חוטית) 2) יש לי כבר HD ישן לכן לא צריך HD לא צריך DVD כי הDVD היה על המחשב האישי שלי ושוב הם מחוברים ברשת מהירה 3) מארז כנראה שצריך לקנות...שוכב. 4) לוח אם ומעבד ...אפשר להסיג יד שנייה מחשב ישן פנטים 4 או ללכת על חדש כבר? 5) כרגע שהיה לו כרטיס קול פנימי על הלוח אם 6) שלט יש לי 7) סרטים באיכות סבירה לא מעוניין ב FHD 8) יוריד סרטים סדרות. מה אתם חושבים ? רבותי ?

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. מחפש מעבד+ לוח אם+ זיכרונות מעדיף שזה יהיה של אינטל .....מי שיכול לתת של אינטל ו AMD אני אהיה ממש אסיר תודה. אפשרות לעלות תקציב עד 1900 או 2000 אבל תישארו בתקציב ה 1800 שיהיה לו AGP... תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 765 צפיות
  22. שלום לכל החברים והחברות קודם כל אני רוצה להודות לאנשים שעומדים מאחורי האתר הנפלא הזה . בעזרת אתר זה הצלחתי לבנות מחשב חדש שמתאים לי ולצרכים שלי. זה האתר מס' 1 מבחינתי. אני רוצה גם להודות לכל החברים שהגיבו בת'ראדים השונים שלי (אם זה נשמע כמו מילות פרידה, אז זהו... שזה לא ;D). זהו מפרט שהורכב לאחר עיונים ובדיקות רבות בפורומים השונים. ובכן, לאחר 6 שנים שלא השתדרגתי, קבלו את המפרט החדש שלי: לוח אם ¤ 1,060 DFI INFINITY 975X/G LGA775 מעבד ¤ 1,350 Intel Core2 Duo 1.86GHz 2MB E6300 Box CPU זכרון ¤ 630 PQI TURBO DDR2 667MHZ 1024MB DUAL CHANEL כרטיס מסך ¤ 1,175 BFG GeForce 7600GT OC 256 PCI-E כונן קשיח ¤ 560 WD 250GB 7200RPM 16MB SATA RAID צורב ¤ 260 PI…

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by TaMiRn2,

צריך המלצה למחשב נייד ב1000$ יכולה להיות אפשרות לקנות מחו"ל (ארצות הברית) המחשב הוא בעיקר לעבודה על פוטו שופ, סקטצ' אפ, אוטוקאד, וטרי די מאקס משקל ממוצע וגודל ממוצע כמובן... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  24. Started by hypernia,

מחשב לגיימר לא כולל מסך רמקולים מקלדת עכבר וכל הדברים האחרים... (בתקציב של 3000)

• 3 תגובות
    • 590 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.