עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Zenarcotic,

* מטרות המחשב? אופיס, סרטים, מוזיקה וכו'. לא מיועד למשחקים. * גודל המסך? עד 13, עם עדיפות ל-12 * משקל רצוי? עד ה- 2 קילו, עדיפות לפחות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? נדרש, לפחות חמש שעות עבודה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? הייתי רוצה יציאת eSata וdisplay port, או משהו בסגנון * בלוטות? חובה. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160 ג'יגה, רק 7200, לא פחות. * צורב DVD? לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לנובו, דל. אם יש אופציות נוספות אני פתוח להצעות. יש לי כרגע מחשב עסקי רציני e6400, שקניתי אחרי התלבטות ממושכת כאן בפורום. אני מעוניין לקנות מחשב יותר קטן, באותה איכות בנייה [חשוב ביותר] מכוון שזה פרוייקט…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. * מטרות המחשב? עריכה גרפית ותלת מימד.שימוש בתוכנות: Autodesk Maya Mudbox Adobe Photoshop Adobe Premire Adobe After Effects Zbrush * גודל המסך? 15.6 עדיפות למט * רזולוציית המסך? רצוי 1920X1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עדיפות למקלדת מלאה,אבל לא חייב * משקל רצוי? פחות חשוב,שלא יהיה כבד מידי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4-6 שעות עבודה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI,VGA,USB3 * Bluetooth לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 750GB ומעלה * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן ווינדוס 8 * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? HP,DELL,ASUS LENOVO * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם. המ…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by yanayliroz,

כרגע המחשב שלי מורכב מ-gtx 960 i5 3470 8GB ram 750w psu 500GB WD BLUE זהו בערך בלוח אם הוא לוח 1155 גנרי ממחשב ישן H61 של DELL אני מתלבש בין לשדרג לסט חדש של ivy bridge כלומר I7 3770K ולוח Z77 ועם שאר הכסף לקנות עוד הארדדיסק וכרטיס מסך חדש כי הנוכחי שלי לא מריץ arma 3 כמו שצריך האופציה השנייה היא לקנות סט של kaby lake או ryzen 5 חדש ולחכות עוד קצת לגבי הכרטיס מסך התקציב הוא עד 2000 שקל בעיקרון

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by rept0rix,

קיבלת את המחשב עם תוכנת ויסטה והתוכנה תופסת לי הרבה מקום בזיכרון אני רוצה להחליף לXP זה אפשרי?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Xilver,

תגידו אם זה שווה: מארז קדמיות ואחוריות USB כולל יציאות ATX מעבד AMD AM2 ATHLON 3200 64BIT שדרוג ל 3500 רק 99 ש"ח אחריות מעבד לכל החיים!! לוח אם PCI-EXPRESS MSI K9N NEO CHIPSET NVIDIA NFORCE ניתן להשיג גם לוחות ג'יגהבייט ואסוס כרטיס קול 7.1 ( 8ערוצים) כרטיס רשת 10/100/1000 אחריות לוח אם 3 שנים!! דיסק קשיח 160GB SATA2 7200 RPM (WD,MAXTOR,HITACHI) אחריות דיסק קשיח 3 שנים!! ניתן לשדרג לכל דיסק אחר אספקה מיידית. אפשרות לתשלומים. שנתיים אחריות בפריסה ארצית בכל מעבדות אייבורי. אחריות למעבד ולזכרון לכל החיים, 3 שנות אחריות ללוח האם ולדיסק הקשיח זיכרון פנימי 512MB DUAL DDR II 667MHz אחריות זיכרון לכל החיים ניתן להרחבה כונן אופטי צורב SONY/LG/N…

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by FireHouse,

שלום לכולם יש לי מחשב נייד ישן של LG דגם e23 הוא כל הזמן מתחמם ונכבה, ואני לא שומע את המאוורר פועל.. אז אני משער שהמאוורר התקלקל (כי כבר התקלקלו לו עוד הרבה דברים אחרים) השאלה שלי זה האם יש איזשהו מדריך שאני יכול להיעזר בו כדי להחליף את המאוורר לבד? ואם מצאתי מאוורר לדגם הזה ספציפית אבל שעולה 19$ (מאיזושהי מדינה במזרח נראה לי סין), האם שווה לקנות ולהחליף? או שבכזה מחיר זה ממש גרוע?? תודה רבה!!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום לכולם לאחר בחירות לא טובות של לפטופים לעצמי כל השנים הללו כעת אני רוצה לעשות את זה בצורה קצת יותר קפדנית ומחושבת. קודם כל - אין הגבלת מחיר. (מעדיף לא לעבור את ה-6 אבל בשביל משהו טוב אני מוכן להשקיע יותר. מסך : היה לי לפטופ 11" (נטבוק) שהיה לי קטן מידי וחלש, והיה לי מחשב DELL n5010 עם מסך 15.6 שהיה לי פשוט עצום וכבד ולא לקחתי אותו לשום מקום איתי (משקל + סוללה = לא כיף) אבל הוא היה חזק. אני רוצה לפטופ עם מסך 13.3, סוללה שתחזיק לי הרבה זמן (5-6 שעות לפחות), הרד דיסק פחות משנה לי הגודל אבל רצוי שאני אוכל לאחסן עליו מכונות וירטואליות \ סרטים וכדומה, (אני מתאר לעצמי שאם אני לוקח SSD אז הנפח יהיה בהתאם - אבל לא קריטי לי SSD) יצרן..לא משנה לי... השימושים: הרצת מכונות …

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by punisher6578,

יש לי תקציב של 12000-13000 שקל ואני רוצה לקנות את מחשב הגיימרים הכי סוס למחיר הזה(לא כולל מסך וציוד היקפי). ואם אפשר אז בבקשה תמהרו להגיב כי אני צריך אותו עוד להיום.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Intel Core i5 8500 Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 Gigabyte B360M DS3H Corsair DDR 4 8G 2400 CL14 Vengeance LPX Red (סה"כ 16 ג'יגה ראם) ************** Palit Geforce GTX 1070 Dual 8GB GDDR5 VR Ready Samsung 256GB M.2 SSD NVME - PM981 Seagate HDD 2.0TB 64MB SATA3 Barracuda Corsair Carbide 100R Silent Mid Tower Black ANTEC psu 550W Neo Eco Modular 80+ 4900 ש"ח. ****** ברשותי סלוט נוסף זהה הערות\הארות אחרונות לפני הרכישה? הבנתי שיצא דור חדש של כרטיסים אבל הדדליין שיש לי זה גג עוד 3-4 שבועות ומעדיפים ממש שארכוש אותו בימים הקרובים. תודה רבה על העזרה -------------------------…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by iguy2,

אחרי קריאות רבות פה בפורום בניתי לי מפרט שמיועד לגיימינג כבד ולהגדרות הכי גבוהות שאפשר. התקציב שלי עד 7500 שקל. השאלה היא אם כדאי להשקיע בi7 או שאפשר להסתפק בi5 ואם באמת מפרט כזה יחזיק לי את אותו זמן כמו שמפרט ב5.5 אלף יחזיק? 1370 ₪ - Intel Quad Core i7 4770 3.4Ghz S1150 465 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GA-H87M-D3H S1150 360 ₪ - 8GB Crucial DDR3 1600Mhz 2350 ₪ - GeForce Gigabyte GTX780 3GB WindForce3 499 ₪ - * מבצע * - SSD Samsung 840 EVO 120GB SATA III 420 ₪ - Seagate 2T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty 810 ₪ - FD R4 Titanium + FSP Raider 650W 80+ Silver BUNDLE 90 ₪ - LG DVD-RW X24 GH24NS90 120 ₪ - Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 850 ₪ - DELL 23'' U2312HM ULTRA S…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אני מעוניין לקנות מחשב חזק במיוחד לעריכות מעגלים מודפסים (pcb design) - על המחשב רצה רק תוכנה אחד - AUTOCAD דו-מימדית. התוכנה מבצעת חישובים פיזיקלים ומתמטיים מאוד מאוד מסובכים. אני לא בטוח עד כמה כרטיס המסך משפיע. אשמח אם תוכלו לייעץ לי בנוגע למפרט. כמו כן, מצורף מפרט שקיבלתי מ"זיגזג": 1 INTEL Pentium 4 - 3.2 (540) - 1MB Cache, 800Mhz FSB 775PIN - RE 1,439.05 ש"ח 2 1GB Samsung DDR PC3200/400 - Samsung Original 1,539.70 ש"ח 1 INTEL Glen Rid (915P) Lan DDR400 - ATX 593.94 ש"ח 1 POINT OF VIEW 6600 256mb DDR - TV OUT/DVI - PCX 788.59 ש"ח 1 Seagate 160GB NCQ 8MB 7200RPM S-ATA 598.11 ש"ח 1 WD 80GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA 363.28 ש"ח 1 NEC DVD-RW NEC ND 3540A x16…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. בקיצור - חברה שלי התחילה ללמוד ובא לה לפטופ המחיר כאמור עד כ-3K (אפשר גם לגלוש עד 3.5K- אם זה יעזור להרצת המשחקים האמורים) מסך 15 (אתמול בדקנו באופיס דיפו - וכל המסכים הקטנים - נראים לנו קטנים מידיי לצורכי לימוד) HD - לפחות 120GB אחריות כמה שיותר כמובן זיכרון מה שצריך... אם יש צורך בעוד נתונים אשמח לספק שאלה קטנה לפני הכל - האם מחשב שמגיע עם מערכת הפעלה - אפשר לבקש שיגיע בלי - בכדי לחסוך בעלות? אני משער שלא צריכה להיות בעייה להתקין אותה לבד. מחשבים שראינו באופיס דיפו (שאלת בונוס - מאיפה כדאי לרכוש? או שזה לא כזה משנה - כי האחריות היא על ידי צד שלישי? אם זה לא משנה - איפה יש בד"כ מחירים טובים?) מחשב 1 מפרט מחשב: * דגם- HP Compaq 6735s * מעבד- AMD Athlon QL-62 2.0GHz * זיכר…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by tomerco,

שלום אני ממש מתלבט בזמן האחרון כי קונים לי מחשב ביום ראשון הקרוב אז בבקשה תעזרו ההיתלבטות היא מה עדיף amd 64 3400+ בסוקט 754 או amd 64 3000+ בסוקט 939 ואם אתם ממליצים על אחד מן המעסדים אז אנא המליצו לי גם על לוח טוב תודה מראש tomerco

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות? התקציב הוא 2500ש"ח ללא חריגה. 2. מטרות המחשב? המחשב ישמש לעבודות בסיסיות כגון : אינטרנט, אופיס ומשחקים כגון: PES09,GTA:sa וכו'. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? ללא ציוד הקפי 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? אין צורך בכונן DVD משום שנרכש אחד לפני כחודש. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? הדבר החשוב הוא בעיקר דגש על כמה שפחות שקט, בהתחשב במה שמאפשר התקציב, עיצוב המחשב לא חשוב במיוחד. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? יש צורך בהרכבת המחשב במעבדה, אין צורך …

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Backfin,

אשמח אם תוכלו להגיד לי מה דעתכם על המפרט הבא ב6500. מה שאין במפרט = דברים שאני לא צריך. פירוט מוצרים 1 GEIL 512 PC3200 400MHz DDR SDRAM value w/hs 563 ש"ח 1 AMD ATHLON 64 3000+ BOX 1,470 ש"ח 1 Chenbro Mid Tower Xpider PC61166 Silver Screwless Gaming Caseהמארז הנבחר של TOM 345 ש"ח 1 Thermaltake TT420APD 2-fan 379 ש"ח 1 EPoX EP-8KDA3J nVIDIA nForce3 250Gb 754-pin 655 ש"ח 1 Albatron GeForce 6800 GT 256-bit DDR3 256MB 2,550 ש"ח 1 Samsung 80GB 7200 RPM SATA 150 495 ש"ח סה"כ 6,457 ש"ח

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אנחנו מעוננינים במחשב (לא נייד) לעבודה משרדית, ז"א בעיקר אופיס ואינטרנט. הבעיה היא שכל המפרטים שאני רואה בחנויות זה פשוט סינית בשבילי. אם תוכלו לתת לי מפרט שאני אוכל ללכת איתו לחנות ולהגיד 'כזה אני רוצה' זה יהיה הכי טוב! התקציב שלנו הוא בסביבות 2500, ונראה לי שאמרו לי לדרוש כרטיס מסך לא מובנה (לא יודעת מה זה אומר אבל הזהירו אותי..) תודה רבה לכל העוזרים!

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. * מטרות המחשב?עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, עריכה גרפית אוטוקאד דו מימד * גודל המסך? 13.3 * משקל רצוי? 1-1.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?נ6-7 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) יציאת HDMI, USB * בלוטות? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?256 ג'יגה ומעלה, SSD. * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום לכולם! אז ככה.. אני צריך בבקשה עזרה בבנית מפרט.. ייעוד: אופיס, אינטרנט, מוזיקה ומעט מעט מעט משחקים (סגנון סימס). תקציב: 1500 - 1700 ש"ח, עם שאיפה לכמה שפחות (עדיף 1500 ש"ח..) נדרש: רק "הקופסא", אין צורך בציוד היקפי כלל (אגב, כן נדרש צורב DVD) הערה: אני אקנה מ-SKYPC, אז אני מעדיף מפרטים רק משם... תודה רבה מראש!

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Or Reinis,

יש לי מחשב HTPC עם מעבד ישן intel core 2 due E8400 עם לוח אם של אינטל microATX ועם 4gb ddr2 אבל כרטיס מסך חדש יחסית gtx460 המחשב כבר לא עובד כל כך טוב ורציתי לדעת האם כדאי לי להחליף את המעבד לאחד חדש וזה יעזור או שעדיף להחליף כבר את כל המחשב. אשמח לקבל גם הצעות לוחומרה, כמו כן אני רוצה שהמחשב יתמוך בפורמטי אודיו חדשים כמו Dolby Atmos ויאפשר צפייה בתוכן ב4K. אין לי תקציב כי אני לא יודע כמה כדאי להוציא במצב כזהת אבל אשמח לאפשרויות הטובות ביותר גם אם זה יעלה הרבה. תודה לעוזרים!

20. Started by erlichsefi,

שלום, לפני חודש נוצרה לי בעיית גלישה באינטרנט. יש אי יציבות בחיבור וזה גורם לבעיות רבות, הדפדפנים נתקעים (כרום ואקפלורר) הDROPBOX מסתנכרן לאט ועוד רבות. יש לי inspiron 14z 5423 כרטיסי רשת: Dell Wireless 1703 802.11b|g|n (2.4GHz) Qualcomm Atheros AR8162/8166/8168 PCI-E Fast Ethernet Controller (NDIS 6.30) [h=3] מה ניסיתי?[/h]* בדיקה של כל הרכיבי תקשורת דרך האתר של DELL *התחברות לרשת דרך כבל ETRNET *התקנת דרייברים של כל הרכיבי תקשורת דרך האתר של DELL *שחזור שלך המערכת 3 שבועות אחורה ( בוצע לפני שבוע). כל אלה לא פתרו את הבעיה את הבעיה. (מצורף מצב הPINGים לפורום הזה). בבקשה עזרה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. שלום, רכשתי מחשב Asus Eee PC 1001PX עם מערכת הפעלה WINDOWS 7 STARTER בעת שאני מנסה להתחבר לרשתות ציבוריות אלחוטיות לדוגמא : בבתי קפה, בלימודים וכו' אינני מצליח להתחבר (WINDOWS WAS UNABLE TO CONNECT...) אך לרשת האלחוטית בבית שלי ושל חברים בבית אני מתחבר ללא שום בעיות, אשמח לקבל עזרה, אריאל

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by oorlevi,

המפרט צריך להיות מהרי שיסחוב כמה שיותר שנים! הוא לא מיועד לגיימר אבל צריך שיהיה חזק ושיפעל כל משחק שהבנאדם ירצה אי להתקין. הוא צריך להריץ ויסטה חלק!!!! אבל חלקקקקק.... שלא יהיו בעיות של דרייברים ותאימות. שקט כמה שאפשר עם מארז וספק שיחזיקו אותו בקלות. לוח עם פוטנצייל לשידרוג עתידי, מערכת הפעלה ויסטה חשבתי על פרימיום היא הכי משתלמת לא? ובקיצור כל הטוב שאפשר להכניס ב 4 אלף! בניתי את המפרט הבא: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤820 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤451 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB ¤291 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרו…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אני מעוניין להתחדש במחשב: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 ש"ח. פלוס מינוס 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גלישה, סרטים, NETFLIX, מעט משחקים לא כבדים, LUPA, ארכיון תמונות וסרטים משפחתיים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) קיים כונן SSD 250BX100. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי. יותר חשוב הגנה מאבק ושלא יתחמם. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צור…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by eliyahut,

אני מעוניין למכור את המחשב נייד שברשותי ורציתי לדעת כמה הוא שווה.. אני אציין שהמחשב אצלי 3 שנים בערך ובקושי הייתי משתמש בו(פעמיים בשבוע למשך 2-3 שעות וגם זה בלחץ) והוא נראה ממש ממש חדש. גם שקניתי אותו הוצאתי את הסוללה ושמתי בצד כי המחשב תמיד היה מחובר לשקע חשמל ככה שהסוללה במצב חדש מאוד. DELL INSPIRON N5110 מסך 15.6 אינץ מעבד CORE I5 2430M זיכרון 6GB DDR3 כונן קשיח 640GB 7200RPM כרטיס מסך פנימי INTEL HD GRAPHICS 3000 וחיצוני NVIDIA GT525M כולל כונן אופטי קניתי אותו ב4200 מאופיס דיפו ועדיין יש לי את הקופסא המקורית וכל המסמכים שלו

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. Started by oba3k,

ראיתי שיש עוד כמה הודעות על סביבות המחיר הזה, אבל הדרישות שלי טיפלה שונות. אני רוצה מחשב בעיקר להורדות ותכנות אבל שיוכל להריץ גם את המשחקים הכבדים(אבל בעדיפות אחרונה, כלומר לא צריך כרטיס מסך מפוצץ, רק כזה שמתמש בטכנולוגיות חדשות... שיוכל לעבוד גם בעוד שנה-שנתיים). הבעיה היא שאני חייב 2 הארד דיסקים. אחד למערכת ואחד להורדות (אחרת הביצועים שלי על הפנים...) והנפח של שניהם חייב להיות מעל 200GB ורצוי אף יותר. אני רוצה כפול ליבה, אבל לא מתכנן OC מאסיבי (אולי משהו קטן כזה ...) חוץ מזה אני רוצה את המפרט מזיגזג... ועם יהיה VIVO זה נחמד (אני רוצה לחבר את הממיר של יס ולהקליט, אבל שוב לא חובה. כמו כן אני רוצה מחשב שקט...

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.