עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by broken,

הייתי טיפש דיי והסקתי שהוא הבעייתי, במקום הזיכרון. רכשתי R7 250 ב415 ש"ח מTMS, ואז גיליתי שאחד הסטיקים של הזיכרון בעייתי. אני צריך לרכוש סטיק של 2GB DDR2 800 ומקווה לכסות לפחות את העלות הזו, זה ריאלי, או ששווה למכור את כR7? (פורסם בטעות גם בפורום כ. מסך, לא מצאתי איך למחוק אותו משם)

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום רב חברים. אני מחפש דרייבר לנייד מסוג dell Inspiron N3010 ל -Webcam למערכת הפעלה מסוג windows 7 ultimate 64BIT. מיותר לציין שחיפשתי באתר היצרן ולא מצאתי ולו דרייבר אחד למצלמה. אנא עזרתכם. תודה והמשך יום נפלא.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אני לא יודע אם זה בתת פורום המתאים, אבל זה נראה לי הכי קרוב. יש לי מחשב בן 4 שנים,Q6600 , לוח GA-P35-DS3R, זכרון 2GB 800MHZ וכרטיס מסך 8800GTS. השימושים שלי במחשב הם הרבה תוכנות שפועלות בו זמנית (10+ שולחנות פוקר +עוד כל מיני דברים אחרים ברקע) + משחקים (רזולוציה 1680X1050 כיום, וכנראה תוך כמה זמן 1920x1200), לאו דווקא החדשים ביותר אלא 2010+ (יש עדיין משחקים בQUEUE). מצד אחד המחשב לא עגלה, מצד שני אני ממש רוצה לשדרג אותו, חשבתי להחליף את הכרטיס מסך לGTX570 + ספק חדש שאצטרך (הנוכחי 500 של TT שלדעתי לא יסחוב) + SSD, ולהשאיר את השאר כפי שהוא , בעצם לדחות את הקנייה של המעבד (2600K)+זכרון+לוח - חסכון של 3K. האם משחקים חדשים שיוצאים היום יעבדו לי כמו שצריך לדעתכם, או שהחלקים היש…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. היי, מחפשים לקנות מחשב לטובת גיימינג ללא כרטיס מסך עד 3500 אלף שקל. קיבלנו את ההצעת מחיר הבאה: https://imgur.com/8cZQkDt מה דעתכם? האם אפשר לנצל את התקציב בצורה יותר טובה? לצערי התצוגה מקדימה / העלאת תמונה לא עבד לי (כרום / אינטרנט אקספלורר) . תודה

5. Started by נפתלי,

שלום עליכם מבקש לדעת אם מישהו יודע איזה מחשב אני צריך לגרפיקה וגם חומרה עם כל האפשרויות תודה נפתלי

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אני זקוק למחשב נייד תותח, שעומד במשימות של גרפיקה כבדות, במהירות, בלי לחשוב הרבה... היום יש לי dell latitude d630 ואני כבר לא לגמרי מרוצה ממנו, נראה לי גם שהוא מתחמם מאוד ומהר. אני הייתי רוצה לבדוק משו עם מעבד core I7 עדיף לכאורה מסך לא קריסטלי (הגרפיקה היא לפרינטים ולא לאינטרנט או סרטים) 4-8 גיגה זכרון. שלא יתחמם. (קירור טוב, או מחשב שמראש מתחמם פחות) מסך ברזולוציה גבוהה מאוד. עמיד בניידות. זמן עבודה בבטריה. כמובן שחשוב לי גם להתייחס לעניין המחיר. אשמח לשמוע מה אתם ממליצים. אני די מבולבל. (לגבי המשקל, יש מקום לחשוב גם על זה, אם כי לא על חשבון איכות. גודל מסך לא פחות מ15 אינטש) תודה מראש!!! :s05:

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by בנצי אלקיס,

שלום רב מבקש ייעוץ לפני קנית מחשב נייד https://m.ivory.co.il/catalog.php?id=26154 תודה לגלישה באינטרנט,סקייפ,עריכת סרטים מתמונות. שמיעת מוסיקה.

8. Started by sharonbh,

אני מתכנן לקנות מחשב נייד חדש לשימושים כלליים ולמשחקים.תקציב עד 800$. מה דעתכם על המפרט של המחשב הבא: http://www.gateway.com/systems/product/529668643.php נ.ב., אני גר בארה"ב תודה שרון

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? - לחסוך אם אפשרי. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - עד 500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? גלישה באינטרנט, עריכת מסמכי Office, דוא"ל, צפייה בסרטים ועריכת תמונות "קלה" (Nikon Capture NX2, AcDsee, בעתיד אולי DXO) - שימוש ביתי, ללא משחקים. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גר…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Salwaby,

חיפשתי מפרט בפורום ב 5000 ש"ח שיהיה טוב למשחקים , מצאתי משהו .. אני הייתי רוצה אולי תגובות עליו - מה לשפר אם בכלל . Intel Pentium D 930 3.0GHz 2x2 MB GIGABYTE GA-8I945PG-RH Leadtek WinFast PX7900GT TDH 256M CORSAIR VALUE 2x512MB 667Mhz Westren Digital WD2500KS HEC 400W HEC-400TRT מארז COMPUCASE CI-6A19 + ספק כח 300WATT www.skypc.co.il - החנות :] סה"כ : 5072 ש"ח (יש גם החזר על הספק שבא בנוי במארז - ככה שיוצא בערך 4900 ש"ח) לא זוכר מאיפה בפורום הבאתי את המפרט, אבל הוא נראה טוב, מה חושבים ? (ערכתי - שכחתי בהתחלה את הספק)

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום לכל חברי הפורום. בבקשה עזרתכם. הייתי מעוניין בעזרה מצדכם לצורך הוזלת המפרט והנחייה בבחירת הרכיבים נכנסתי לבוץ עמוק עם כל ההנחיות שבאתר הזה ודומים לו. המידע שהנחה אותי בבחירה הוא כדלקמן: מעבד INTEL CORE 2 DUO E7500 2.93GHz 600 מאיץ גרפי מובנה INTEL GMA X4500 ? לוח אם ASUS P5QPL-AM 245 זכרונות KINGSTON/CEON 4098MB DDR2 800Hz 560 עבור תוכנות סרטוט הומלץ באתר על 4 ג'יגה דיסק קשיח Barracuda 7200.12 1TB 415 צורב Basic DVD-RW, SATA 150 כרטיס מסך ASUS NVIDIA GEFORCE 220GT 1024MB 395 הזול שמצאתי שמספק 128 ביט מארז COOLER MASTER CM690 340 שלושה מאווררים ספק כח SEASONIC 400W : SS-400ET 2…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by binia1990,

שלום לכולם קיבלתי את ההצעה הזאת למחשב גיימינג ב ksp והייתי מעוניין לדעת עם זה המקסימום שאפשר להוציא בתקציב של 3300 שקל בלי כרטיס מסך? ואיזה כרטיס מסך הכי מומלץ בתקציב של 1500 שח עם חריגה של 300 ? תודה רבה לכל העונים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Liad344,

שלום אני מחפש מחשב נייד לצרכים של גלישה,microsoft office, visual studio וקצת משחקים (minecraft לא יותר) וב visual studio לא דברים כבדים מידיי. מסך: 10.1-15.6 אינץ זיכרון: מינימום 256 ג"ב , מעדיף SSD או משולב (רק העדפה) זיכרון RAM: מינימום 4 GB זמן סוללה רצויי: כמה שיותר ארוך. מינימום 4 שעות מסך: עדיף מגע. רזולוצייה: מינימום 1366*786 משקל: עד(!) 2.3 קילוגרם. חברה מועדפת: אין. (לגבי אסוס שמעתי שלהרבה יש תקלות במחשבים החדשים שלהם זה נכון? ) אם יש למישהו המלצה על חנות מסוימת זה יעזור.. (חוץ מivory ו bug שאני יודע שהם אמינות אני לא ממש מכיר עוד חנויות אמינות). תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by ron63841,

מחשב נייח למשחקים עד 6000 שקלים 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציה המירבי הוא 6000 ש"ח ולא מתאפשרת חריגה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים. דוגמאות: Valorant, League of Legends בעיקר ולפעמים משחקי Single Player טובים למשל Cyberpunk 2077 כשיצא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? רמת חשיבות של 8 מתוך 10 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו,…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. המלצתי לחבר על שני מפרטים עם הפרש של 1000 ש"ח בניהם בערך. המחשב משמש לגיימינג בינוני, סרטים, אינטרנט ועבודה שגרתית רגילה. כל הציוד ההיקפי שהוספתי הוא ציוד הכרחי. המחשב יושב בחדר נפרד כך שרמת רעש לא ממש רלוונטית. לא צפוי שדרוג עתידי ואין צורך ביכולות OC. שימו לב שריכזתי את ההבדלים בין המפרטים מתחת לשורה של הרכבת המחשב. מפרט ראשון (מחיר נמוך): מסך LG Led 22" E2240T 1:5,000,000 1920x1080 5ms Led, יחידות 1 ₪944 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1933 מקלדת חוטית Microsoft Digital Media Keyboard 3000 USB, יחידות 1 ₪123 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1502 צורב LG GH24 SATA x 24 Black, יחידות 1 ₪132 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1572 Samsung 5…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. מעבד: ?Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2x1MB Cache? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3539 מחיר בקיי אס פי - 1180 לוחות אם למעבדי אינטל של חברת ג'גהבייט לוח אם GA-965P-DS4 אתר החברה: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2288&ModelName=GA-965P-DS4 http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=14930 מחיר בגולדטופ - 1126 לוח אם שיש בו : SATA2, FIREWIRE, אודיו איכותי OB כ. רשת OB תומך בזיכרונות DDR2 800 הרץ. והכי חשוב: יציאות סאונד דיגיטליות (אופטי וקואקסיאלי). זיכרונות: 2 סטיקים- ? DDR II 800 G.SKILL 2GB F2-6400CL4D-2GBPK http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820231087 מחיר - 1000 (מארה…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by gman_il,

הי חברים, אני רוצה לקנות מחשב קטן ושקט לבת שלי , מה שחשוב זה המקום , חשבתי על מארז Mini ITX של Fractal Design למשל , ה- node 304 , מלבד זה כבר רכשתי לה Samsung SSD 850 128GB. אני צריך מפרט שיתאים למארז Mini ITX לבן (מתאים יותר לחדר אבל לא חובה), כלומר MOBO ורכיבים נוספים שיתאימו למארז כזה. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Ronen Mars,

שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש ויש לי כמה לבטים, אני יכול לקנות מחשב חדש, יש דיונים פה ופה עכשיו יש לי את האופציה לקנות את המפרט הבא ב3K(חצי מחיר), אצטרך להוסיף לו זיכרון וSSD, אבל אולי זה יכול להשתלם לי יותר ממחשב חדש, מה דעתכם ? Processor: Intel Core i7 920 @ 2.66GHz (8MB L2 cache) Memory: 6GB tri-channel DDR3 @ 1066MHz Hard drive: 1TB SATA @ 7200RPM Optical drive: SuperMulti DVD+/-RW Sound: Integrated 7.1 HD audio Video card: ATI Radeon HD4850 Networking: 10/100/1000 Gigabit ethernet Operating system:WIN 7 Dimensions: 14.2"(H)x6.7"(W)x17.1"(D) 360W rated power supply

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. הי, אני עומדת לנסוע לשנה בסין ומחפשת מחשב נייד בסביבות 4,000 ש"ח, שישרת בעיקר צרכים סטודנטיאליים. לא מתכוונת לצפות ביותר מדי סרטים ולא עוסקת בשום עריכה גרפית מכל סוג שהוא. האם יש מחשב מומלץ מהסדרות/יצרנים שציינתי? ראיתי את ה-Pavilion ואכן נראה שכרטיס המסך שלו מצוין, אבל האם זה אכן עקרוני/משמעותי כ"כ לעומת האחרים? תודה על העזרה, מיכל

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Yaniv,

[TABLE=class: grid, width: 700, align: center] [TR] [TD=align: center]1) מה התקציב המקסימאלי?[/TD] [TD=align: center]4,100₪[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center]א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?[/TD] [TD=align: center]לנצל הכל.[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center]ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?[/TD] [TD=align: center]₪100[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center]2. מה שימושי המחשב?[/TD] [TD=align: center]משחקים וצפייה בסדרות וסרטים[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center]א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).[/TD] [TD=align: center]X[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center]ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - א…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. בדגם של דל 6410 תוך כדי בדיקה הוא מגלה שהדגם הקודם 6400 זול משמעותי .וההתלבטות האם ללכת על הדגם החדש או להסתפק בקודם. הצרכים שלו אופיס, אינטרנט, עבודות קלות בפוטושופ, ובכללי ניידות . אני מניח שהדילמה קיימת בכל דגם של חברה אחרת מה הייתם מציעים לרכוש? תודה ושבת שלום

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. הבעיה היא שהמחשב חייב להיות מבוסס אינטל ושזה יכלול: מארזץ ספק, מקלדת ועכבר ! תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by liran877,

קניתי מחשב inspirion 3537 של דל עם מעבד I7 וכרטיס מסך radeon 8850m יש לי בעיה שאני פותח את המסך אז הוא לא נדלק בחזרה והמנורות של המחשב עובדות רגיל. יש לי אותה בעיה שהמחשב לא מתעורר ממצב שינה. ניסיתי להתקין דרייברים חדשים לכרטיס מסך של raden וגם לכרטיס מסך הבנוי של intel iris 4400 הבעיה לא נפתרת וממש מעצבנת למחשב חדש. אגב אני משתמש בוונדוז 8.1 חוץ מהבעיה הזאת המחשב עובד מצוין גם במשחקים כבדים אז אני לא חושב שזאת בעיית חומרה דווקא

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום שלום! אני עוברת דירה ואין לי מקום לקחת את המחשב הנייח שלי ועל כן אני קונה מחשב נייד. כרגע ברשותי מחשב נייד ACER ASPIRE ONE אבל הוא מאוד חלש ולא מתאים לצרכים שלי. * מטרות המחשב? גלישה באינטרנט, אופיס, מעט משחקים לא כבדים אבל גם לא קלים, צפייה בסרטים HD מאוד חשוב לי שתהיה אפשרות לעבוד על מספר יישומים במקביל (word, excel, firefox, IM softwares וכו')- שהמחשב לא יהיה איטי. וצפייה ב HD בצורה חלקה. המשחקים פחות חשוב. * גודל המסך? אני אשמח אם המחשב יהיה גם נייד אבל עם מסך לא יותר מדי קטן..... מאוד לא סגורה על גודל המסך * משקל רצוי? כמה שפחות ונראה לי שעד 3 ק"ג זה עדיין מאפשר ניידות קלה- אשמח אם תתקנו אותי אם אני טועה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? בעבודה על המחשב עם מספר תו…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. זקוק לעזרה בהרכבת מפרט למחשב גראפי לעבודה בתוכנות תלת מימד 3DMAX ואוטוקאד בתקציב של עד 5000 שח אודה אם תוכלו לפרט מה תורמת כול חומרה כלומר האם דרוש כרטיס מסך טוב יותר או שעדיף יותר RAM ולמה כי המושג שלי קלוש בנושאים הללו תודה ויום טוב

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.