עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by shah,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 7000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט,סרטיפ, משחקים (ARMA II/III, COH2) , תיכנות של פרוצדרות כבדות מאוד בMATLAB, וקבצים עתירי פונקציות ומשקל באקסל, א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אקסל 2007 - פרנסה, MATLAB- כבד, Ethovision - תוכנה גרפית כבדה. adobe illustrator+photoshop -מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב מיועד גם לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב- ARMA II/III, COH2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) ש…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by SamsungUser,

שלום, צריך שתבנו לי בבקשה מפרט למשחקים\עריכת סרטים ב-3.5K .. אין צורך במסך\רמקולים..אך יש צורך בסט מקלדת ועכבר..(אפשר משהו פשוט יחסית,אני לא גיימר כבד! ) בקשר למארז חשבתי על NZXT TRINITY או איך שלא כותבים את זה או מה שתכניסו בתקציב..(לא לחוץ עליו)..ואני מעדיף שהמארז יהיה יפה עם חלון צד .. בעיקרון אני רוצה שהמחשב יעבור סבבה לעוד שנתיים שלוש.. תודה! ד"א לא מתוכנן OC .

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by nevid,

שלום מחשב HP Pavilion dv5-1160ej עם Vista, המחשב נדלק ורואים את המסך שכתוב HP לאחר מכן המסך ניהיה שחור ונתקע כך, ניסיתי להעלות את המחשב עם דיסק איתחול של וינדוס וזה נתקע באותו שלב וגם שמפעילים את האפשרות של Windows recovery המחשב פשוט לא מגיב. הרצתי את הבדיקות של הביוס לזיכרון ולהארד דיסק והכל תקין. אודה אם מישהו יוכל לעזור לי או אפילו לתת לי כיוון איך לבדוק את הבעיה. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by BandiT,

שלום,, אני רוצה לקנות מחשב... אז ככה השימוש העיקרי שלו הוא..שיתוף קבצים,אינטרנט, משחקים קלים\כבדים... AMD Athlon 64 S939 3000 GA-K8NS9 nForce 3 Ultra - Socket 939 או K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) ?512MB Samsung? או TwinMos 512MB PC 3200 DDR 400 -2Slots Gigabyte RADEON 9600Pro 128 Mb או xfx 6600 128MB DVI,TV,PCI-E בעקרון אני לא סגור לגבי הכרטיסים...לא מבין בהם הרבה...תציעו לי משהו טוב שיחזיק אצלי כמה שנים, שוב השימוש העיקרי הוא לא הרצת משחקים...אבל מצד שני שירוצו לאט אבל ירוצו... אני גם צריך המלצה למארז + ספק שיתאים למפרט הנ"ל... רצויי מארז זול אבל שיהיה אפשר לקרר אותו טוב..

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. קיבלתי הצעה מפרט של מחשב נייד MSI CR620 2.0GHz מאפייני מפתח תצורה המידע אינו רלוונטי סדרה המידע אינו זמין יציאות •USB •RJ-45 (רשת) •HDMI כונן אופטי כולל -------------------------------------------------------------------------------- מידות גודל מסך 15.6 אינטש משקל 2.5 ק"ג נתונים טכניים סוג מעבד Intel Pentium נפח זכרון(RAM) 2048 MB סוג הזכרון DDR3 דיסק קשיח 320 GB מהירות דיסק קשיח 5400 RPM מצלמת רשת כולל סוג מסך המידע אינו זמין רשת אלחוטית •802.11g •802.11b •802.11n Bluetooth לא כולל מודם סלולארי לא כולל דגם מעבד P6100 הערות לגבי המפרט הזה וכמובן הצעות חלופיות - יתקבלו בברכה. אפרת

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by iguy2,

אחרי המלצות בירורים וגלישה בפורום הזה הרכבתי לעצמי את המפרט הזה. http://www.tms.co.il/preview/spec/mvleu375 מה שאני מחפש זה מפרט שיהיה חזק מאוד שיריץ לי את bf 4 וcrysis 3 על אולטרה ובנוסף שיהיה שקט. מה דעתכם על המפרט? יש משהו שהייתם מחליפים? משפרים?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. משחק המיועד לא לגיימר רציני, מקסימום ישחק Football Manager 2008 וישתמש במסנג'ר..

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Elite_Sniper,

שלום מחפש מחשב שיכלול את החלקים הבאים: מעבד, לוח אם, זכרונות, כרטיס גרפי, ספק ומארז במחיר עד 3000. המחשב הוא לא מכונת משחקים אבל רצוי שהמשחקים החדשים יפעלו עליו באופן סביר. בנוסף אני צריך מעבד פנטיום 4 3 גיגה הרץ בערך.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. היי, אני מתחיל ללמוד מדעי המחשב ועיצוב תעשייתי (תוכנית משולבת). בשנתיים הראשונות רוב הלימודים אם לא 95% הם במדעי המחשב ולאחר מכן 99% יהיה לימודי עיצוב תעשייתי. ההתלבטות היא האם לפצל את הקנייה לשני מחשבים, שלב ראשון מחשב קל ונוח למדעי המחשב שלא אחשוב על המשקל שלו ותמיד יהיה בתיק או לקנות כבר מעכשיו מחשב חזק שיספיק גם למטרות העיצוב ויוכל לשמש אותי כראוי ב4-5 שנים הקרובות. אני יודע שהאפשרות הראשונה היא קצת יותר בזבזנית אך אולי כך אוכל לחסוך בהוצאות כרגע ולחסוך להוצאה יותר רצינית בעתיד. * מטרות המחשב: כפי שציינתי בהקדמה, תכנות וגרפיקה/תלת מימד כאופציה, צפייה בסרטים וקצת גיימינג. * גודל המסך:14"-15.6" לא חשוב מבריק או מט. * רזולוציית המסך: אם לאפשרות של מחשב …

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום רב, אני מעוניין לקנות מחשב לעבודה משרדית, מחיר כולל: בסביבות ה-3000 ש"ח (ללא מסך בינתיים). לגבי מעבד, נראה לי ש-e6300 יכול להתאים, אני צריך רק למצוא לו לוח אם מתאים. הדרישות שלי ללוח אם הן:FSB כנדרש למעבד, 4 חריצי זיכרון (הרחבה עתידית) במהירות 677mhz, כרטיס מסך, רשת, קול on-board, חיבור ieee 1394 (לא חובה, אבל מומלץ). האם מישהו מכיר לוח שעומד בדרישות האלו? שאר הרכיבים יהיו סטנדרטיים, לפי ההמלצות במפרטים, כך שלוח אם ומעבד צריכים לעלות כ-1500 ש"ח כדי לעמוד בתקציב. האם לדעתכם יש מעבד שיהיה משתלם יותר value/price? תודה, PSben

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום רק לפני שעה קיבלתי את המחשב הנ"ל! וההחלטה הייתה אחרי המון התלבטויות! וכנראה שלא טעיתי בבחירה! מה שאני רוצה להדגיש , המסך , יש כאלה מהפורום אמרו שמהסך לא לא משהו , מה שכן , אני כל הזמן עבדתי עם מסך CRT , אז המסך הוא מאוד מצויין! ובהיר מאוד עד כדי שלא נוח לי לחזור ל CRT בקיצור , הוינדוז שבא איתו לא נראה לי , אני רוצה לפרמט ולחלק את איך שנוח לי , אבל הבעיה שלא בא איתו דיסקים של דרייברים , ואני מפחד לפרמט ולהיתקע בלי דרייברים או התוכנות , מה אפשר לעשות?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by maksimsl,

הלכתי כבר לאיבוד בג'ונגל של הניידים, כל פעם שאני מרגיש שאני נסגר על מחשב מסויים אני רואה עוד מחשב ועוד מחשב... בסופו לש דבר כולם די זהים אבל ההתלבטות קשה... דל לנובו גיגהבהייט, אייסר, אייץ' פי???? בסופו של דבר מצאתי מספר פייבורטיטים ואשמח לקבל את המלצתכם או הסתייגויותכם בשמחה.... DELL Vostro A1015 T5670 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=13789 ‎Lenovo G550 NTDRAIV http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSPGahash ‎Gigabyte W576M-64R2 ‎ http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSPGahash

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by 1liran1,

יש לי מחשב נייד של HP DV6 ועשיתי בדיקות על הדיסק הקשיח והבנתי שהוא לא עובד. על המחשב היה מותן WIN 7 מקורי, לא קיבלתי עם המחשב כלום שום דיסק. מה אני עושה כאשר אני יכניס למחשב דיסק קשיחי חדש, מאיפה אני יכול שוב להתקין עליו WIN 7?? של HP.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by GRiM,

אני מחפש מפרט שמטרתו העיקרית היא משחקים, אני מעדיף לקנות כרטיס מסך חלש (בסביבות ה-500 ש"ח) שיוכל להריץ משחקים ולאחר כשנה בערך להחליפו במשהו חזק (2000 ש"ח בערך). בכסף שנשאר עקב כרטיס המסך החלש אני רוצה לקנות 2GB זיכרון פנימי, ואני חושב שלא יהיה צורך בשדרוג הזיכרון בזמן הקרוב. זוהי מערכת שאני חשבתי עליה כרגע, דעתכם בבקשה: AMD Athlon 64 3200+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - BOX 950 ¤ 1 ABIT AN8 ULTRA 815 ¤ 1 SAMSUNG DDR 1024MB 400mhz 650 ¤ 2 WD 80GB 7200RPM 8MB JD SATA 360 ¤ 1 LEADTEK WinFast APX6600 TD 128MB PCI-EXPRESS 645 ¤ 1 NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X 280 ¤ 1 כונן דיסקטים 1.44 50 ¤ 1 COMPUCASE CI-6A19 WHITE 400W 495 ¤ 1 סה"כ: ¤ 4895

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by noaa,

היי, אני מחפשת מפרט למחשב לגרפיקה אני עובדת עם כמה תוכנות כבדות כמו solidworks, 3dmax + Vray, פוטושופ, ועוד כמה תוכנות גרפיות. בדרך כלל סוליד וורקס ופוטושופ במקביל. יש לי מחשב נייח בן 5 שאיכשהו החזיק מעמד מצויין עד עכשיו, אבל אני חוששת שלא לעוד הרבה זמן. מעוניינת להשקיע 2000-3000 ש"ח, וסביר להניח שארצה להשאר עם המחשב לתקופה ארוכה ללא שדרוגים. אם זה משנה, המסך שלי הוא 19'' מרובע. תודה נועה [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אהלן, בעקבות גסיסתו של המחשב שלי, וסתם כי הגיע הזמן, החלטתי לשדרג. לאחר התייעצות, חשבתי על לקנות את החומרה הבאה: Intel Core 2 Extreme Quad Q6600 8800GT Gigabyte GAP35CDS3R ולהעביר מהמחשב שלי את כל השאר (זכרון 1GB של קינגסטון שאני אשדרג ל2 בהמשך, הארדיסקים של WD וכו'). מספר שאלות: 1. האם בכלל שווה להשקיע במעבד עם 4 ליבות כרגע? 2. האם ה8800GT הגיע כבר לארץ? 3. אם אני מתכנן להריץ בנתיים XP, האם 1 ג'יגה זכרון יהיה בעייתי? כמובן שכל המלצה או טענה נוספת תתקבל בברכה. תודה מראש.

• 23 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. http://fcb.pas-rahav.com/lgsale/

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by TheRealOG,

אהלן חברה, לפני ארבע וחצי שנים +- נעזרתי באתר הזה על מנת להרכיב מפרט למחשב חדש לגיימינג בסביבות ה3.5K, הוא לא בדיוק היה high end, אבל הוא סיפק את הצרכים שלי. עם הזמן הוא התיישן ואני רוצה לשדרג אותו/להחליף אותו. המפרט הנוכחי הוא: מעבד - INTEL CORE2DOU 7500 לוח אם - ASUS G41 INTEL CHIPSET מארז - EZCOOL K110 זיכרון פנימי - 2GB DDRII 800 MHZ KINGSTON כרטיס מסך - GEFORCE 9800GT 1GB כרטיס קול - O/B כרטיס רשת - O/B ספק - 400W TRUE EZCOOL מאוורר מעבד - BUFFLO CPU FAN מסך - BENQ 19' LED 1:2000000 5MS - אין צורך להחליף כונן DVD - לא מתפקד וצריך החלפה דיסק קשיח - אין לי צורך להחליף, יש לי שני דיסקים קשיחים מצוינים בנפח כול של 1.5TB 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. אמזון לא עושים משלוחים לארץ של חלקי מחשב

20. מזל טוב! רכשתם מחשב נייד בארצות הברית. אבל לאחר התפוגגות השמחה אתם מגלים שיש ברשותכם מערכת הפעלה Vista Home שאינה מאפשרת התקנה של ממשק בעברית. אל דאגה, יש לי פיתרון. קיימת תוכנה מגניבה וחינמית לחלוטין בשם Vistalizator. התוכנה הזאת מאפשר לכם לשנות את השפה בכל גרסה של מערכת הפעלה Vista לאיזה שפה שאתם רוצים. אז איך זה עובד, אתם שואלים? אז ככה. אתם נכנסים לאתר בשם www.froggie.sk. באתר תמצאו את התוכנה Vistalizator ששוקלת בקושי 300KB ואת חבילות השפה הרשמיות של Microsoft. (הורדה מהאתר של Microsoft) תורידו את חבילת השפה שאתם רוצים, אתה התוכנה, תעקבו אחרי ההוראות הפשוטות באתר ותוך דקות ספורות המחשב הגוי יהפוך ליהודי טהור דם. תהנו.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by z999,

אהלן, יש לי מחשב גיימינג בן לא מעט שנים והגיע הזמן לעשות אוברול רציני, כיום יש בפנים מעבד QX9650 וכ"מ Radeon 6850. אני רוצה להוציא בערך 4000 שקל (הסכום גמיש למעלה ולמטה) המספר מגיע פשוט כי זה הסכום שנראה שצריך. הייתי מעדיף להוציא פחות אבל לא נראה לי שאני אוכל להגיע לרמה הדרושה בפחות. אני רוצה לחזור למצב שהיה ב2008 שפשוט יכולתי להריץ כל משחק חדש בהגדרות הכי גבוהות ב1080 בלי להתעסק יותר מדי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך, אני לא עשוי מכסף ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? נניח 500, אבל עדיף לרדת מתחת לתקציב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by carz12345,

שלום, אני מחפש מחשב לשימוש יומיומי: אי-מיילים, office, סרטים ביו-טוב HD, ואולי משחקים פשוטים (אני לא גיימר). צריך לכולל: מארז יחסית שקט, לוח אם (האם הלוח אם מספיק לצרכים שלי או שכדאי לקנות גם כרטיס וידאו בנוסף), מעבד (I5)+ קירור, ספק כח, SSD 128GB, לא צריך DVD, כרטיס רשת אלחוטי. 1. מה התקציב המירבי? 2000-2500 האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? קטנה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אי-מיילים, office, סרטים ביו-טוב HD, ואולי משחקים פשוטים (אני לא גיימר) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא, מסך קיים של DELL UltraSharp U2312HM. 4. האם יש ר…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by ariel_rg,

שלום, מחפש נייד לעיצוב דו מימד (פוטושופ, אילוסטרייטור וכאלה) עד 4000 ש"ח אשמח לשמוע כל מה שיש לכם לומר בנושא, החל מנוחות של מקלדת ועד רזולוציה ו-SSD. איפה לקנות, מתי, הכל... מפרטים או סתם נתונים שיתאימו לי. מעדיף DELL, ובכל מקרה מחפש משהו שלא אצטרך להתעסק איתו יותר מדי אלא נטו לעבוד. צריך להדגיש שהוא ישמש כמחשב ראשי לעבודה (ככה שאני צריך נוחות ויכולות מלאות כמה שיותר) לפני שאתם אוכלים אותי, אז זו עבודה בשעות הפנאי בלבד... תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום, מחפש מחשב לעבודה משרדית + אינטרנט. אין צורך במסך, עכבר מקלדת. המעבד צריך להיות של אינטל. התקציב הוא 2000 ש"ח כאשר אין בעיה לחריגה קלה אם ביצועי המערכת ישתפרו משמעותית. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום לכולם, אני 7 שנים עם אותו מחשב והגיע הזמן להחליף את העגלה... אני מחפש מפרט למחשב גיימינג וגרפיקה. אני עובד בעיקר עם תלת מימד (Blender). אני גם מפתח תוכנה אבל אני חושב שמפרט גיימינג וגרפיקה יהיה יותר ממספיק בשביל זה 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך זה תמיד טוב... ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא, אלא אם כן מדובר בשינוי ניכר בביצועים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Blender - תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.