ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
Pentium 4 2.8GHZ ASUS P4P800 Deluxe Maxtor 120GB SATA Sapphire Radeon 9600XT 2xKingston BGA 256mb each Supertalent full tower כל זה במשהו כמו 5500, מKSP. דעתכם בנושא? תודה ;D
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד לסטודנט, השימושים יהיו אופיס, אינטרנט, ודברים פשוטים אחרים (לא MATLAB או משהו בסגנון). חשוב לי שבמחיר המקסימלי יהיו גם 3 שנים אחריות. יש עדיפות למחשב עם קורא כרטיסים, ועם הארד דיסק לפחות 120 GB(לאחסון תמונות - חובב צילום). תודה רבה וסופ"ש טוב!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני שוקל את האפשרות לשדרוג המחשב (שוקל כי אולי עדיף אקסבוקס) , התקציב הוא 1,500 ש"ח אם אפשר פחות זה מצוין. המפרט שלי כרגע: לוח אם: MSI P965 NEO-F 7.1 1GLAN כרטיס מסך: GEFORCE 9500GT 512MB מעבד: DUAL CORE E2220 2.40GHZ זיכרון ראם: 1.5 800MHZ ספק: 300W EZCOOL אני חשבתי על שדרוג מעבד, כרטיס מסך, ראם, וספק: מעבד I3 או CORE 2 DUO E7500 2930MHZ (בערך 500 ש"ח) כרטיס מסך GTS 250 או HD 5750 (בערך 600) 2GB RAM 800MHZ שזה 170 ש"ח. וספק אולי כזה: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1368 משהו ב- 200 ש"ח. סה"כ 1470 שאלות * החלקים האלה מתאימים ללוח אם שלי? * יש חלקים טובים יותר במחירים האלה? * אני מתלבט מה עדיף, XBOX360 או השדרוג הזה, בעבר היה לי XBOX והוא קיבל טבעת …
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן . מה התקציב המקסימאלי? 8-8.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם זה לא משמעותי מבחינת ביצועים. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות, גרפיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). MAYA מזדמן , UNITY\UNREAL ENGINE תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. The witcher/ battlefield/starcraft/fallout וכל החדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע אין מסך אבל לא יהיה פחות מ21" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נ…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני חושב על לשדרג את המחשב הקיים. טוב נו, לא בדיוק לשדרג, כביכול לקנות מחשב חדש טוב יותר, ולהעביר אליו את הכרטיס מסך מהמחשב ה"ישן" יותר (די חדש), ובו לשים פשוט כרטיס מסך ישן יותר ולתת למישהו. הנה הציוד שהרכבתי: Athlon64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore 1 930 930 זכרונות? DDR 400 כמות מחיר סה"כ 512MB 400MHz VT 3 240 720 דיסקים קשיחים? Hitachi כמות מחיר סה"כ Deskstar 80GB 1 250 250 צורבים? DVD Recorders כמות מחיר סה"כ NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 1 195 195 הכרטיס מסך הוא Radeon 9800 pro 256m, אני מרוצה ממנו, הוא לא קשור לסיפור. בכל מקרה, חיפשתי בKSP שם לוחות אם תומכים למעבדים עם ליבה כפולה, ולא מצאתי כלום. יש לכם המלצה או אתם מכירים איזשהו לוח א…
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי....אינ רוצה לקנות מחשב מtms . התקציב הוא 5000 ולא אגורה יותר...בעיקר לגלישה,סרטי hd ומשחקים [הכל מהכל בקיצור] צריך: כרטיס מסך לסרטי hd ,דיסק קשיח 500gb,מקלדת ועכבר אלחוטיים. ללא מסך [קונה בנפרד vp30 ] אחרי שהסתכלתי פה הרבה זמן בעיקרון בניתי כבר מפרט....הבעיה הוא שהוא קצת חורג לי מהתקציב..המפרט: מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1425 1 לוחות אם Gigabyte GA-P31-S3L Conroe Support GP31S3L ¤ 435 1 מארזים NZXT Lexa BlackLine No PSU ¤ 517 1 קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤ 122 1 ספקי כוח Enermax Liberty 400W 30A @ 12V ¤ 393 1 זיכרונות Kingston Original 1GB DDR2-667Mhz K1G667 ¤ 129 1 קשיחים למחשבים שולחניים Samsu…
-
- 27 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב? 3000 ש"ח ללא חריגה. 2. מהו היעוד של המחשב? אופיס, אינטרנט וסרטים 3. האם יש לכלול גם ציוד היקפי בתקציב כגון מסך\מקלדת\עכבר\רמקולים? המסך הקיים זה DELL 23", והמחשב יכלול מקלדת ועכבר. 4. האם יש צורך בחומרה לא סטנדרטית במחשב או יציאה מיוחדת? אם כן, מה? לא 5. האם יבוצע OC (המהרה) למעבד? לא 6. האם יש צורך לכלול תוכנה בתקציב כגון מערכת הפעלה, חבילת אופיס, אנטי וירוס? לא 7. האם יש העדפה לחנות\רשת מסויימת? האם יש העדפה לחנות מאיזור כלשהו? אזור המרכז-שפלה, הם מתגוררים בראשון לציון. 8. האם יש העדפה לגודל מארז (למשל HTPC או מארז מיקרו)? לא 9. האם יש בקשות מיוחדות במפרט? ללא כרטיס מסך מכיוון שיש כבר אחד כזה במחשב הקיים (ראדון 567…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5K, א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח - ממש עדיף לחסוך אבל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD החדש, DIABLO 3, TOTAL WAR, כך מיני דברים בסגנון, -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המטרה שהוא יהיה FULL HD, 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העד…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים חדשים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Call Of Duty MW2 Prototype Assasins Creed Crysis Mass Effect Anno -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1200 22inch -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי את המחשב שהוזמן מהמבצע של וואלה (Asus n56jk) וכעת זה הדקות הראשונות שאני משתמש בו... רציתי לדעת האם יש איזהשהיא אפשרות לבדוק האם למחשב יש "זמן תגובה" אשר מצופה ממנו - לדוגמה שאני עושה מקש ימני על השולחן עבודה, לוקח לו שתי שניות עד שהוא פותח לי את התפריט, וכך גם שאני לוחץ על התיקייה למטה על מנת לפתוח את המחשב שלי..(יכול להיות שזה הקטע של הווינדוס 8 וזה נורמלי - פעם ראשונה שאני משתמש בו). אני מודע לזה שבמחשב אין כונן SSD, אבל עדיין יש לו HDD של 7200 RPM ומעבד\זיכרון חזקים מאוד - לכן זה נראה לי קצת מוזר... בנוסף, נתקלתי בבעיות קלות בסאונד (קשה להסביר, אבל זה כמו מוזיקה שמחוברת לרמקולים ולפעמים מישהו משחק עם החיבור ויש הפרעות) - רציתי לדעת אם עוד מישהו נתקל בבעיה זו וג…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דרושה הצעת מחיר למחשב desktop ללא ציוד היקפי לשימוש בסיסי: מיילים אופיס וכו'. עדיפות לחנויות בחיפה והסביבה תקציב: בין 1500 ל 2500 פחות חשוב שיהיה שקט וגם overclocking מערכת הפעלה כן (בינתיים) תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך רק חלק מהדברים: 1. לוח אם: חובה יציאת COAX דיגיטלית לאודיו, לא חובה שיהיה BLUETOOTH, תמיכה בSATA2, ללא כרטיס מסך מובנה. 2. מעבד: המון חישובים, תוכנות פועלות יחד בו זמנית- לא דווקא תוכנות כבדות אבל אני רגיל להיות בהרבה מקומות במחשב בו זמנית אם זה לכתוב באופיס בזמן שבטלויזיה פועל סרט מהמחשב ואני שומע מוזיקה ברקע כשאימיול וביטורנט פועלים וגם AVANT browser מריץ 15 אתרים שונים בזמן הזה. 3. מארז: פשוט רצוי שחור ושקט חשוב שקט! ועם ספק ומאוור. 4. כרטיס מסך: שיספק אותי לחיבור מסך LCD 22 של המחשב, ואולי גם טלוויזית LCD. משחקים לא כל כך חשוב אבל שיריץ ברמה סבירה. 5. זיכרונות: אני חושב שזה הכי חשוב למה שאני צריך, הרבה דברים פועלים בו זמנית ושהמעבר בינהם יהיה מהיר ו…
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי לפני שנתיים מחשב AlienWare בארה"ב המפרט לא כל כך חשוב חוץ מזה שהוא בעל כרטיס מסך nvidia 8600m איפשהו לאורך הדרך נשרף הכרטיס מסך או הלך מסיבות אחרות והמחשב עובד עכשיו עם הכרטיס מסך מובנה על הלוח אם, מצב זה לא היה בעייתי אלה שלאחרונה נקנתה טלביזיה חדשה ואני חייב יציאת HDMI מתפקדת במחשב.... השאלה שלי היא אם מישהו יודע אם מוכרים בארץ איפשהו כרטיסי מסך רק לנייד? ואם לא מה האופציות? לקנות ב EBAY? תודה מראש לכל העוזרים... דרך אגב אם מישהו מוכר כרטיס יד שניה אני מעוניין כל עוד יש לו HDMI..
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, החלטתי להפתר מהLENOVO 3000 N100- שגרם לי רק צרות ב3 שנים האחרונות. מחפש מחשב שיהיה בעצם תחליף למחשב שולחני, ניידות נדרשת אבל לא שיקול משמעותי ( כלומר המשקל...). העבודה תהיה בעיקר לגלישה , יישומי אופיס, סרטים HD וכ'ו. יודע שבLENOVO לא נוגע יותר . מתלבט לגבי DELL HP . אמרו לי בDELL המקלדת לא נוחה בהשוואה לHP. בחיפושים התוודעתי לזה שיש מעבדים חדשים I7. אני לא יודע איך בעצם לבחור לפעמים המעבד חזק יותר ולפעמים יש יתרון לזכרון או כרטיס מסך וכ'ו. אני ארשום מספר דגמים רק לצורך השוואה - אני אשמח לתובנות ועזרה בהחלטה HP PAVILLON DV6 1340EJ HP PAVILON DM3-1010EJ DELL STUDIO 1555 DELL STUDIO 1557 (I7( אולי חברה אחרת טושיבה או LG...? תודה מראש על העזרה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בגול, השימוש שלי במחשב מתפלג לכמה פונקציות: - גרפיקה, עיצוב. - ערכית תמונות. - משחקים. בניתי את המפרט הבא יחד עם העזרה של המפרטים של WH ודעות אישיות שלי. מעבד Athlon 64 3700+ Socket 939 AMD לוח אם LGA775 Intel945P - Gigabyte GA-8I945P-G - 3Y Warranty זיכרון פנימי DDR-2 - 512mb PC4300 - Twinmos 533mhz - 3Y Warranty זיכרון פנימי - מודול שני DDR-2 - 512mb PC4300 - Twinmos 533mhz - 3Y Warranty דיסק קשיח 160GB - SATA-II - 7200RPM - 8MB - Samsung HD160JJ - 3Y Warranty כרטיס מסך PCX - GeForce 6800GS (450/1000) 256MB DDR-III 256bit 12-Pipes - Gigabyte GV-NX68G256D-B bulk כרטיס קול Audigy 2 ZS Creative כרטיס רשת PILA8460M Intel מארז Compucase 6CS3 Black - 0.6mm Steel -…
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
[h=1]15.6 Dell Inspiron 3521 i5-3337U[/h]http://www.dell.com/il/en/p/inspiron-15-3521/pd יש חייה כזו בארץ ??
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני כבר מתלבטת מעל לחודש איזה מחשב נייד לקנות אז אשמח מאד לקבל המלצות. אני צריכה את המחשב בעיקר למסמכים - אופיס, אקרובט וכו', אינטרנט, סקייפ... לא גרפיקה והמוני סרטים. אבל, כן יש לי הרבה מאד מסמכים, ספרים סרוקים וכד', אז צריך שיהיה לו מספיק זיכרון. חשוב לי שהוא יהיה מהיר (אני כבר כמה שנים עם מחשב נורא איטי וזה משגע אותי) ושיהיה קל כי אני סוחבת אותו הרבה. מאותה סיבה גם חשוב לי שהוא יהיה חזק ועמיד ככל האפשר. מצד שני, שהוא לא יהיה קטן מדי כי אני עובדת עליו כל היום ו-12 אינצ' זה כבר קטן מדי. מבחינת מחיר, הייתי שמחה למצוא מחשב טוב בין 3000 ל-4000 שקלים, אבל אני מוכנה להוציא עד 5000 בשביל מחשב באמת טוב. תודה רבה מראש על העזרה!!!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שבת שלום אני צריך את עזרתכם השבוע התחלתי ללמוד גרפיקה ממוחשבת, ואני מעוניין לקנות מחשב נייד לצורך הלימודים ועבודה מהבית. צריך מחשב שיוכל להריץ את התוכנות כמו שצריך בלי קושי מסויים, המליצו לי על טושיבה וSatellite A300-1LTוToshiba האם הוא טוב בשבילי? יש דברים טובים יותר? תקציב: 5000 סוג התוכנות: פוטושופ, פלאש, אינדיזיין,אילוסטרייטר. תודה מראש, אלירן
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12608 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=13865 http://ksp.co.il/?store=ksptelaviv&uin=22126 הדילמה שלי זה האם יהיה הבדל משמעותי במהירות הכונן? הטושיבה 5400 השאר 7200
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הייתי פעיל בתחום המחשבים לפני כמה שנים. אך עקב שירותי הצבאי וחוסר זמן נעשיתי לא מעודכן בתחום והרבה ומושגים חדשים נפלו עליי. עברתי על כמה מדריכים של קנייה וטכנולוגיות מעבדים חדשה. נכנסתי ל SKYPC ולKSP . מבקש עזרה מחשב למטרות של אינטרנט אופיס סרטים אולי בעתיד קצת משחקים משהו לא רציני במיוחד שיתפוס גם לתקופת הסטודנט שלי בערך עוד שנה. מצפה ממנו שיחזיק ת3-4 שנים. אם תוכלו בתקציב הזה , שיהיה עם מעבד i5 מסך 15.4 לא פחות מ2 GB RAM , לפחות 320 GB קשיח ומסך טכנולוגית LED. כל השאר רק יוסיף. תודה , מקווה שהפורום האדיר הזה יעזור לי בבחירתי. + אני לא מחכה להורדת מחירים הקנייה תתבצע בשבוע הקרוב. אם יש משהו מתאים בתקציב נמוך מזה אז אני גם לוקח ( לא חייב לנצלו עד הסוף )
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה אני מחפש מפרט מחשב די חזק למשחקים ב-4500 שקל. יש לי מסך 20 רחב. כמה דברים שאני קצת מעדף ורוצה לשאול אם כדאי. זיכרון:DDR3 6Gigabite כונן קשיח:Westeran digital 500G תודה רבה למי שיעזור לי. *אני מתכוון לקנות אצל פנדה אז אם אפשר לראות כמה עולה שם.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין במחשב נייד שמחירו נע בין 2500-3000 ש"ח המחשב הוא למטרת: עבודה משרדית , גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים. הנקודה החשובה ביותר: שיעבוד בצורה מהירה ללא תקיעות. מאפיינים: גודל המסך: בין '14 ל '15.6 , אשמח לקבל המלצה לזה ולזה. משקל: לא קריטי , מן הסתם תמיד עדיף יותר קל(שלא יגרום לחריגה מהתקציב) זמן סוללה: זמן סוללה ארוך יהווה יתרון , אך לא בא בחשבון אם מתבטא בחריגה מהתקציב. יציאות מיוחדות: אין צורך ביציאות מיוחדות גודל דיסק קשיח: 300 או 500 יספיק לא נדרשת אחריות בין לאומית צורב DVD: לא קריטי אך עדיף שיהיה. *אשמח אם המקשים יהיו נוחים. *יש עדיפות לקנית המחשב דרך חנויות כמו IVORY/KSP. המון תודה שבוע טוב
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מפרט קיים: GIGABYTE Poseidon BLACK FSP 400W 24pin SATA 12cm PN Noise Killer GIGABYTE GA-P35-DS3L Intel Core 2 Duo E6550 2.33GHZ 4MB Scythe Infinity OCZ DDR2 2048MB Platinum Revision 2 Dual Channel 800MHZ 4-4-4-15 WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII DVDRW Pioneer DVR-212 18X SATA Dual Layer BLACK DVD SONY X16 EXTRA SHORT BLACK PNY GeForce 8800GT 512MB GDDR3 PCI-E Samsung 226BW WS 22" 2ms 1000:1 (3000:1 DC) חשבתי על השדרוג הזה: GIGABYTE EP43-DS3L Intel P43, יחידות 1 ₪490 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=3362 G.SKILL DDR2 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL4 , יחידות 1 ₪290 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=263 OCZ Mo…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרתכם, מחפש מחשב עבור סטודנט, מרבית השימוש יעשה בתוכנות אופיס למיניהן ולצפיית סדרות/סרטים, רצוי מסך 15 אינצ', SSD יתקבל בברכה לאופציה לשימוש עתידי מאסיבי יותר, צירפתי את השאלון עם תשובות, תודה מראש! 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000-2500 בערך? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, צפייה בסדרות (בחיבור למסך טלוויזיה) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים אם תוכלו לעזור לי להרכיב מפרט עד 3000 שח ללא ציוד הקפי כלל ואם אפשר שיכלול כרטיס מסך או טלויזיה שאני אוכל לחבר גם לטלויזה ולא רק למסך.... 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, משחקים, הפעלת תוכנות (לא גרפיות) שדורשות הרבהזיכרון א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג אולי למשחקים ישנים ,זה ממש לא עיקר המ…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-