ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
אין לי מושג איזה כרטיס מסך כדאי.. משהו פשוט יחסית שמתאים למערכת הפעלה. לגבי שאר המפרט, אשמח לשמוע חוות דעת ואם יש תיאום טוב. לוח M- Gigabyte Z77X-UD3H זיכרון- kingston 16GB DDR3 1333MH2 צורביDVD - LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem) דיסק קשיח- Samsung Spinpoint F3 1000GB HD103SJ מעבד- Core i7 2600K ספק כח- Hec Couger-RS 550W
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?תכנות בעיקר, ואולי עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נ…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה לפני כחודשים קניתי חלקי מחשב ובעצם שידרגתי בערך את כול המחשב חוץ מהמעבד זה שלא שידרגתי את המעבד גרם לי לצוואר בקבוק מטורף ועכשיו הגעתי ליום שאני קונה מעבד אז רציתי לדעת אם הוא טוב(מספיק טוב כדי לא לעשות לי עוד צוואר בקבוק) ואם הספק כוח שיש לי יעמוד בזה ולא יקרוס המפרט של היום: 256mb x1950GT 1GB DDR2 667 ספק::::350W FSP GIGABYTE GA 945PL S3 מעבד פנטיום 4 3MH ומה שאני רוצה להוסיף מעבד: דואל קור 2 E4500 מאורר AC FREEZER PRO 7 ואולי אולי עוד 1GB
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב מיני-נייד בתקציב של 1500-2000 ש"ח. השימושים שייעשו במחשב הם office, אינטרנט, סרטים, מוזיקה. המחשב מיועד לסטודנט, אז הצעות כמה שיותר זולות, אך עדיין איכותיות. שבת שלום.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן. אני זקוק לייעוץ בקשר למפרט שבניתי. תקציב - 7K. הצעות לשיפור וחיסכון יתקבלו בברכה. אני צריך חוות דעת על המארז ועל התאימות בין המעבד-לוח-זיכרונות. ואיזה מבין המסכים מומלץ למטרות גיימינג- Dell U2412M או U2312HM יום טוב ושבת שלום מעבד: Intel Ivy Bridge Core i7 3770K Socket 1155 8MB 3.5 Ghz BOX כמות: 1 - מחיר: ₪1736 קירור למעבד: Scythe MUGEN 3 REV B כמות: 1 - מחיר: ₪218 לוח אם: Gigabyte GA-Z77-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪651 מארז: Fractal Desing Define R3 כמות: 1 - מחיר: ₪552 קירור למארז: Scythe 140mm SLIP STREAM 1200rpm כמות: 1 - מחיר: ₪53 קירור למארז: Scythe 120mm S-Flex (SONY) 1200RPM 49CFM / 20.1dBA - במלאי כמות: 2 - מחיר: ₪72 ספק כוח: SeaSonic X-6…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://adscomp.co.il/he/product_h.php?idn=16043&zap=1 הוא נראה מחשב סביר, האם לדעתכם שווה את המחיר? מה האלטרנטיבות שלו? (מחשב לסטודנט להנדסת מחשבים).
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת עם כדי לקנות את המפרט עם הוא שווה את ה-3480 ועם הוא שווה בכלל ועםאתם יכולים גם תתנו לי עצות אולי להחליף חלקים וכל הבלגן הזה זה המפרט: מעבד INTEL PRESCOTT 800MHz PRESCOTT 1M CACHE החדש- לא 512K אספקה מיידית, המחשב כולל: *מעבד אינטל מקורי פנטיום 4 2.8G (PRESCOTT 1M HT 800MHz)-אחריות לכל החיים *לוח אם לא משולב ASUS או MSI DUAL DDR, 800MHZ,AGP8,S-ATA -שלוש שנות אחריות זכרון 512MB 400MHz * כרטיס מסך לא משולב GeForce 5 FX5200 128M DDR+TV OUT *מסך מג MAG 17. ניתן לבחור מסך אחר SAMSUNG,AOC,LG בתפריט מסכים אשר מופיע בתחתית הדף *צורב 52X32X52 LG *דיסק 7200RPM 120G או 80G בטכנולוגיות S-ATA סיגייט, WD,Samsung או מקסטור *מודם פקס 56K או לחילופין כרטיס רשת 10/10…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להשתדל לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). קצת אינטרנט ולא יותר מזה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080X1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ני…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום . המחשב מיועד ל OC , משחקים די כבדים , הרבה קבצי HD , והרבה הורדות . הייתי מעוניין שהמחשב ישמש גם כ HTPC , עם יכולת הקלטה מהלטויזיה , אני אל מבין בזה ממש , הבנתי שצריך כרטיס טלויזיה והקלטה , אם מישהו יוכל להסביר לי הייה נחמד המסך שלי : DELL 2007WFP . מפרט ראשון : Intel Core 2 Duo E6600 Conroe 2.4GHz LGA 775 Processor Model BX80557E6600 - Retail - $227.00 ASUS P5B Deluxe LGA 775 Intel P965 Express ATX Intel Motherboard - Retail - $179.99 EVGA 768-P2-N831-AR GeForce 8800GTX 768MB GDDR3 PCI Express x16 HDCP Video Card - Retail - 559$ Seagate Barracuda 7200.10 (Perpendicular Recording) ST3250620AS 250GB 7200 RPM SATA 3.0Gb/s Hard Drive - OEM X2 - $139.98 CO…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מטרות לפי סדר חשיבות: משחקים כבדים,סרטים (עם יכולת חיבורים מגוונת),גרפיקה (כרגע רק פוטושופ), לימודים אבל זה יבוא על הדרך. גודל מסך: "15.6 כרגע זה הכיוון אבל אני גמיש לגבי משקל וגודל: לא אכפת לי שהוא יהיה קצת כבד ומסורבל אני רוצה להתשמש בו למטרת נייח (אבל בכל זאת שיהיה נייד) חיי ואורך סוללה: כמובן שעדיף משו טוב שיחזיק הרבה זמן... חובה Bluetooth כונן קשיח: 1TB (בעדיפות לשניים אחד למערכת הפעלה (נגיד 24GB משו פצצה ועוד אחד 1000GB משו סביר+) אין צורך באחריות אבל תמיד נחמד.. מערכת הפעלה אני יכול לדאוג בעצמי אין צורך במקורי. לגבי חברה ממש אין לי מושג אין צורך במסך מגע (נראה לי סתם בזבוז כסף) והדבר החשוב ביותר תקציב: עד 5000 שקל. תודה. משה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב שניתי כותרת והודעה. אני חושב שעכשו זה אינפרומטיבי יותר. שיקולים שלי: 1)מוכרח כרטיס קול - בהחלט דבר שאני רוצה איכותי במחשב. 2)לא צריך הרבה נפח לHD, אם כי רצוי מהירות גבוהה 3)OC קליל, משהו כמו נניח לעלות FSB קצת ודברים כאלו, ואם זאת מעדיף לשמור על קירור חזק 4)שקט - שיהיה לא שקט ברמה של איזה 10 דצבילים בקושי, אבל מצד שני לא רוצה איזה משהו רועש סביב ה40 אפילו, מעדיף משהו שקט יחסית שאוכל נניח לשמוע מוסיקה בשקט ועדיין לא לשמוע רעש המפריע מן המחשב. 5)יופי - לא ממש חשוב לי, לא אוהב את כול הקטע של מודים וכו', מעדיף פרקטיות מאשר יופי. 6)מעדיף מעבדים וכו' מהדור החדש, כלומר נניח מעבד Q9450, וכרטיס מסך גם מעדיף נניח את ה9800GTX מאשר את ה8800GTS וכו' (גם אם יוצא שמשלמים פה …
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, שמי מייק וכמו שאתה רואים אני חדש פה ומקווה להשתלב פה בקהילה. אז נעבור לעניינים, הנה המפרט: לפני כן אני כבר מבקש ממכם, ממש מבקש שבבקשה תענו בסדר של מספרי השאלות שאני אשאל כדי שאני אוכל להבין הכל. מעבד: Intel Core 2 Duo E6600 (2.44 GHz) 4MB Cache L2. משחה טרמית: MX-1 גוף קירור למעבד: Sunbeam Tuniq Tower 120 לוח אם: ASUS P5W DH Deluxe. כרטיס זיכרון: G.Skill, DDR 2, PC6400, 2GB (2X1GB) Dual Channel, 800 MHz, 4-4-4-12. דיסק קשיח: 2 דיסקים קשיחים של 250 ג'יגה בייט, S-ATA 2, All RAID, 7200RPM, 16MB Cache. כרטיס מסך: Radeon X1950XTX, 512MB, GDDR4, VIVO, DVI. [בקרוב מערך CrossFire] מארז: P180 Aluminium כסוף. ספק כוח: FSP EPSILON 600W אוקיי אז עכשיו להערות…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעוד מספר ימים אני הולך לקנות מחשב חדש, השימוש העיקרי שלי הוא משחקים כבדים, יש ברשותי מסך בגודל 23" ברזולוציה 1920X1080. בניתי מפרט ואשמח שתגידו לי איך הוא, כמובן שאם אתם חושבים שיש מפרט יותר טוב עד 4500 ש"ח אתם מוזמנים להראות לי.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום,אני רוצה בבקשה מפרט למחשב ב5000 ש"ח שיהיה amd והשימוש שלו הוא למשחקי מחשב בעיקר
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב, אשמח לקבל חוות דעת לגבי המפרט הבא: מטרות המפרט הם כלליות ומגוונות. איטנרנט, הורדות, שמיעת מוסיקה, סרטים, משחקים, וקידוד קל אולי בעתיד של אודיו ווידאו. האם המערכת הזאת פועלת מהר בדברים שונים? אני אוכל להפעיל מספר דברים כמו אימיול, אייסי, וורד ודפדפן בלי להרגיש בנפילה משמעותית בביצועים? 1) מעבד: AMD ATHLON 64 3000+ BOX 939PIN 2) לוח אם: GIGABYTE GA-K8NF-9 NFORCE 4 3) זכרונות: TWINMOS DDR 512MB 400MHZ X 2 4) דיסק קשיח: WD 160/7200 SATA 8MB 5) כרטיס מסך: GIGABYTE 6600GT 128MB PCI-EXPRESS 6) מארז: ANTEC SLK3700AMB 7) מסך: SAMSUNG 710TM יכול להיות שאת המעבד אני אחליף ל +3200. כמו כן, מה דעתכם על הזכרונות? האפשרויות היחידות שעומדת לפני הן : TWINMOS, GEIL , KINGSTON. …
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המפרט שלי: q6600 p35-ds3l 2gb g.skill ddr2 8800GT antec sonata 3 + earthwatts 500W דיסק קשיח 320GB צורב מערכת קירור: scyth kaze master שלה מחוברים: 1.קירור למעבד- zalman cnps8700 led 2.מאוורר 120 מ"מ של זלמן על arctic cooling accelero s1 שעל הכרטיס מסך 3.מאוורר 120 מ"מ של זלמן מכניס אוויר 4.מאוורר 120 מ"מ של זלמן מוציא אוויר כמה לפי דעתכם הריאלית והמבוססת הוא שווה קומפלט? אם זה משנה משהו- יד ראשונה שמורה מרופא! לא, סתם.. מה שבאתי לרשום זה שיש את כל האריזות המלאות של כל הדברים כולל כל הספרים וכו' וכו' לדעתי אחריות אין כבר על כלום...
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב נייד חדש, תכונות אישיות לנוחיות שלי: גודל מסך: 13" אחריות: ל3 שנים משקל: נמוך ככל האפשר, מקסימום 1.8 ק"ג צורב DVD מובנה זיכרון הארדיסק: 320 GB +\- כניסות USB: עדיף שיהיו לפחות 4. שיכלול כונן אופטי, כלומר כונן דיסקים מובנה בתוך המחשב. מראה חיצוני יפה, כלומר המארז של המחשב. אני צריך את המחשב בעיקר לעבודה, שזה אומר- שהמחשב יהיה חזק מספיק כדי להריץ פוטושופ CS-3, גלישה באינטרנט, עבודה עם אימיילים וOUTLOOK להריץ סרטי אנימציה, וידאו, ובכלל מדיה. המחשב הוא לא בשביל משחקים אז אני רוצה כרטיס מסך וRAM ומעבד שיהיו טובים מספיק ביחס לתקציב, ולצרכים שלי. כנ"ל גם לכרטיס קול ולוח אם. חברות מועדפות: Dell hp acer lg lenovo תקציב: 5000 ש"ח עדיף לשלוח במפרט, או אם כבר ה…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחשב נייד לסרטי HD ולקצת גיימינג כבד כמו crysis 3 call of duty וכו' שהמסך יהיה FHD.מקלדת מלאה..חיבור לכבל אינטרנט ..חיבור VGA..וקליטת רשת אלחוטית טובה מומלץ מסך כמה שיותר גדול ואיכותי.. ושהמחשב לא יקרטע אחרי שנה שנתיים.. שיהיה אחריות למינימום שנתיים.. ושלא יתחמם הרבה במאמץ תקציב 5100 http://ksp.co.il/?uin=17268 איזה SSD אני יכול להכניס במחשב הזה ואיזה שידרוגים אני יוכל לעשות לו בעתיד?כלומר כמה הארדיסקים אני יכול לשים?קל להרכיב תהארדיסק(ssd)שישמש לווינדוס תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי אפשרות להביא לפטופ מארה"ב. אני לא צריך מחשב חזק במיוחד אבל אני כן רוצה מחשב שיתפקד טוב גם בעוד שנתיים- שלוש., אשמח להמלצות מטרות המחשב? לימודים ושימוש בסיסי * גודל המסך? 14 אינצ' * רזולוציית המסך? ( * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? פחות מ2ק"ג, עדיף לכיוון ה1.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף שיחזיק ליום לימודים (בערך 6-8 שעות) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (לא * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD ונראה לי 500 ג'יגה. * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש לתלמידת תיכון. שהעיקר במחשב הוא שיהיה קטן, חשבתי לכיוון של INTEL NUC. 1. מה התקציב המקסימאלי?2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך המטרה היא מחשב קטן שעומד בדרישות. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גלישה וOFFICE וגם קצת משחקים בסגנון SIMS. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המסך טרם נרכש אבל מדובר במסך 3:4 17" כנר…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי חבר'ה, אשמח לחוות דעת על המפרט הבא. תודה! דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 4430 Haswell 3.0Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Scythe Katana 3 CPU Cooler For Intel Only 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte GA-Z77X-UP4 TH LGA1155 Core i3/i5/i7, Z77, DDR3 XMP, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI, 2xThunderbolt 1 זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill 2x4GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 F3-1600C11D-8GNT 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Gigabyte GTX650 Ti BOOST 2GB GDDR5 DX11 HDMI PCI-E 1 דיסקים קשיחים: כונן קשיח Western Digital Caviar Black WD1002FAEX 1TB SATA III 1 ספקי כוח: Antec EarthWatts 550W Plati…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ושבוע טוב, מחפש מחשב נייח לשימושים רגילים עד 3,500 שקלים, השאיפה שיהיה כמה שיותר יחס עלות מול תועלת ולא לבזבז את כל התקצית. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3,500 שקל. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש רגיל (Word, Chrome, Photoshop). 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) צריך כונן SSD, כונן HD של 1TB יש. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב שהמחשב יהיה שקט יחסית. 6. ה…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום,סוף כל סוף אני קונה מפרט חדשואני צריך לעזרה קלה... המפרט שאקנה לא צריך לכלול את הרכיבים הבאים: צורב\DVD רמקולים,מקלדת,עכבר,מסך וכרטיס מסך. דרישות מן המפרט: יכולת אוברקלוקינג קלות בבאס נמוך(מכפלה). זיכרון רב בין 768 ל1 גיגה (דבר המחייב PC2700 במסגרת התקציב) זהו! תוספות: כרטיס המסך שיצורף הוא TI4600 שכבר נמצא בבית. ויש גם AX7 בבית אז גם לא צריך גוף קרור (מאורר כן צריך) הכרטיס ישמש לעבודה בתוכנות עריכה וגרפיקה כבדות לכן עליו להיות יציב במיוחד. תודה רבה ידידי
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אשמח אם תיתנו דעתכם על המפרט. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5000 שקל. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר, משחקים. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כל הסוגים. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות (אבל לא להכי גבוהות שקי…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין להזמין כמה מחשבים שיוכלו להריץ בקלות אוטוקאד לאדריכלות וכן תוכנה בשם bentley architecture וכן מסכים, עכברים ומקלדות (סוג של לצייד כיתה) התקציב הוא כמה שפחות אבל עדיין שירוצו התוכנות הנ"ל בצורה חלקה אשמח לעזרתכם תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-