ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
שלום . רציתי לשדרג כרטיס המסך של המחשב cpu :- i3 6100 mobo :- asus h110m-k d3 ram :- g.skill 8gb ddr3 1600MHZ graphics card :- gigabyte gt 740 1gb vram psu :- corsair 450w אמרו לי ש אקנה gtx 960 4gb vram בדקתי ב אמאזון :- http://goo.gl/1mj9zC האם הכרטיס הזה יעזור אותי למשחקי השנה הזאת ו השנה הבאה וגם יש שאלה אחרת איך לקנות מ אמאזון על הדואר הישראלי
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין במיני לפטופ עם מסך קטן בסביבות ה 1500 שח" תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מחשב נייד בתקציב של 4000. המחשב ישמש לעריכה, פוטושופ ומשחק. (אני לא יודע אם התקציב מספיק, מקווה שכן.) בעקרון אני רוצה שאני יוכל להשתמש במחשב זה בתוכנות עריכה, בעיקר של תמונות אבל גם ווידאו, בצורה חלקה וריץ את העניינים מהר ויוכל להתמודד יפה עם המשחקים של ימינו. לדוגמא BF3. חשוב לי שהוא יוכל לעמוד בדרישות המערכת הנ"ל : Processor: Quad-core Intel or AMD CPU RAM: 4GB Graphics card: DirectX 11 Nvidia or AMD ATI card, Nvidia GeForce GTX 560 or ATI Radeon 6950. Graphics card memory: 1 GB Sound card: DirectX compatibl sound card Hard drive: 15 GB for disc version or 10 GB for digital version גודל מסך ומשקל פחות מעניינים אותי, אני מקווה שאני לא מבקש יותר מדי -תודה מ…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ברצוני לקנות מחשב חדש עד 3500 שקל השימוש יהיה בעיקר לאינטרנט ומשחקים ... אני צריך כרטיס מסך טוב אבל לא להגזים יותר מידי לא יבוצע OC המחשב יהיה מבוסס intel מישהו יכול לעזור בבנית המפרט ??
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ותודה מראש לעוזרים! אני רוצה לקנות לפטופ בארה"ב התקציב שלי הוא 1000 דולר מטרות המחשב: אינטרנט, אופיס, מאט לאב, וויזאול סטודיו, סרטים (לא למטרת משחקים) גודל המסך: 13 או 14, עדיפות ל 13 משקל רצוי: כמה שיותר קל (פחות מ 3 קילו- אם קיים דבר כזה) זמן סוללה: 4-6 שעות עבודה יציאות מיוחדות: HDMI כונן קשיח: 250 GB ומעלה צורב DVD: צריך מסך: LED אחריות בינלאומית: אשמח לקבל שירות בארץ על מחשב שקניתי בארה"ב אבל לא חייב אשמח אם תוכלו להמליץ ליעל לפטופים....
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב נייד חדש, תכונות אישיות לנוחיות שלי: גודל מסך: 13" אחריות: ל3 שנים משקל: נמוך ככל האפשר, מקסימום 1.8 ק"ג צורב DVD מובנה זיכרון הארדיסק: 320 GB +\- כניסות USB: עדיף שיהיו לפחות 4. שיכלול כונן אופטי, כלומר כונן דיסקים מובנה בתוך המחשב. מראה חיצוני יפה, כלומר המארז של המחשב. אני צריך את המחשב בעיקר לעבודה, שזה אומר- שהמחשב יהיה חזק מספיק כדי להריץ פוטושופ CS-3, גלישה באינטרנט, עבודה עם אימיילים וOUTLOOK להריץ סרטי אנימציה, וידאו, ובכלל מדיה. המחשב הוא לא בשביל משחקים אז אני רוצה כרטיס מסך וRAM ומעבד שיהיו טובים מספיק ביחס לתקציב, ולצרכים שלי. כנ"ל גם לכרטיס קול ולוח אם. חברות מועדפות: Dell hp acer lg lenovo תקציב: 5000 ש"ח עדיף לשלוח במפרט, או אם כבר ה…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אנחנו מעוננינים במחשב (לא נייד) לעבודה משרדית, ז"א בעיקר אופיס ואינטרנט. הבעיה היא שכל המפרטים שאני רואה בחנויות זה פשוט סינית בשבילי. אם תוכלו לתת לי מפרט שאני אוכל ללכת איתו לחנות ולהגיד 'כזה אני רוצה' זה יהיה הכי טוב! התקציב שלנו הוא בסביבות 2500, ונראה לי שאמרו לי לדרוש כרטיס מסך לא מובנה (לא יודעת מה זה אומר אבל הזהירו אותי..) תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד לשימושים הבאים: אינטרנט, סרטים, משחקים אונליין ומשחקים בכלל התקציב שלי הוא עד 3500 כולל מערכת הפעלה (עדיף חלונות 7) הציעו לי את MSI CR500 במחיר של 3290 כולל חלונות 7, מה אתם אומרים? (הבנתי שהכרטיס מסך חלש למשחקים): מעבד ליבה כפולה Intel® Dual Core Processor T4300 2.1GHz מסך "15.6כולל מצלמה מובנית מאיץ גרפי - Video GeForce 8200M G זכרון 3072MB DDR II דיסק קשיח 320GB SATA 5400rpm כונן אופטי צורב Super Multi DVD תקשורת כרטיס רשת אלחוטי WiFi 802.11b/g כרטיס רשת LAN 10/100/1000 יציאות USB 2.0 x 3 ,VGA ,Audio קורא כרטיסי זכרון, HDMI Express card, יציאת רשת ועכבר Touch איזה מחשב כדאי לי לקנות? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
משמש למשחקים כבדים: מאוור Cooler Master Hyper TX 3 Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪106 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1195 Intel Sandy Bridge Core i5 2500 Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray, יחידות 1 ₪907 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2354 Intel BLKDH67BL-B3 I5 Socket 1155 H67 CHIPSET דגם מתוקן B3, יחידות 1 ₪460 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2348 Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪209 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1921 WD 2TB 64MB Sata2 Green WD20EARS, יחידות 1 ₪462 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=826 HIS Radeon 6950 2GB GDDR5 מחיר מיוחד בקניית מחשב חדש בלבד !, יחידות 1 ₪1340 http://www.…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כן, זה מפרט לחדר מחשב, לא בדיוק למחשב. לא ידעתי איפה לפתוח את הדיון - נראה איך יזרום... אני עובד המון מהבית ועובד לבית חדש שם יש לי חדר עבודה לא גדול - בערך 2.5 על 4 מטר כשקיר שלם (הגדול) הוא בעצם חלון הזזה גדול חצי אטום שמשקיף החוצה מהקומה השניה. אני מתחיל לתכנן את חדר העבודה כי זה מאוד מאוד משפיע על נוחות, איכות והספק העבודה. התקציב גמיש למדי כי זו הבריאות והפרנסה שלי. לא פינוק. מה על הפרק? * מסכים - כרגע עם 2 מסכי 24 אינטש FHD. כבר לא מספיק. חסר לי שטח עבודה. מפנטז על 2 מסכי 24 אינטש קעורים 21:9 אבל זה מופרז לגמרי. * כיסא מחשב לישיבה ממושכת * שולחן מחשב גדול ונוח עם מקום לנייד וציוד מעבדה (אוסילוסקופ, כרטיסי פיתוח, ספקים ועוד). * רשתות חשמל ותקשורת - יציב, מהיר, אמין …
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, במהלך מס' שבועות אני מנסה לבנות Budget Build יחד עם עזרתם של אנשי הפורום (מערכת משתלמת) והקצבתי לעצמי 4000 ש"ח. רכשתי כבר מס' חלקים ואני חושב שיכולתי לנצל את התקציב טוב יותר, לציין פרט חשוב - בתחילה המערכת לא הייתה מיועדת לאוברקלוק אך בעקבות מבצע שתפסתי בבלאק פריידי רכשתי את הi5 4690k במחיר של 165$ . בעקבות כך המפרט שלי כרגע נראה כך: מעבד i5 4690k אינטל - 720 ש"ח (לא מחשיב את המע"מ בתוך התקציב) זיכרון 1600 G. Skill Sniper 2x4gb רכשתי גם כן בבלאק פריידיי - 220 ש"ח. קירור מעבד - Noctua nh-d15 - נרכש ב322 ש"ח באילת. (שונה מהתכנון בעקבות המעבד K המיועד לאוברקלוק, לפני כן היה מיועד להיות קירור Freezer שעולה כ-120 ש"ח, כלומר ההפרש 200). לוח אם - Msi z97 gaming 5 - נ…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עקב גסיסה של הדיסק הקשיח ומערכת בת 5 שנים, אני מחפש המלצה למפרט, בגדול צריך רק את הקופסה עצמה על כל חלקיה אבל ללא כרטיס מסך (כרגע עם GTX 970). אשמח להכוונה כללית על מה מקובל כרגע כ MID-HIGH END או אפילו היי אנד ללא כרטיס מסך - זאת אומרת מעבד חזק יחסית עם קירור מים וכל השטויות של SSD M2. לא נותן טווח מחירים אבל בלי הכרטיס מסך אולי משהו כמו 4-5 אלף. קירור מים זה פלוס רציני אבל הבנתי שאולי לא צריך? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט לאחותי הקטנה (11). מה שהיא עושה במחשב בעיקרון זה לגלוש באינטרנט, לשחק בסימסים למיניהם, מסנג'ר, ומוזיקה. אוקיי אז הנה כמה דברים שנחוצים בתקציב (2000 ש"ח): * שהמחשב יעמוד בגבורה במטרות הנ"ל (משחקים קלים/בינוניים - אינטרנט - אופיס - מסנג'ר - מוזיקה ) * ציוד היקפי (רמקולים + מקלדת ועכבר (אם אפשר לדחוף סט אלחוטי בתקציב זה מעולה) ) * שהכל יהיה מחנות אחת. * הרכבה. בלי חריגות בבקשה, תודה מראש.
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מתחיל ללמוד מדעי המחשב ועיצוב תעשייתי (תוכנית משולבת). בשנתיים הראשונות רוב הלימודים אם לא 95% הם במדעי המחשב ולאחר מכן 99% יהיה לימודי עיצוב תעשייתי. ההתלבטות היא האם לפצל את הקנייה לשני מחשבים, שלב ראשון מחשב קל ונוח למדעי המחשב שלא אחשוב על המשקל שלו ותמיד יהיה בתיק או לקנות כבר מעכשיו מחשב חזק שיספיק גם למטרות העיצוב ויוכל לשמש אותי כראוי ב4-5 שנים הקרובות. אני יודע שהאפשרות הראשונה היא קצת יותר בזבזנית אך אולי כך אוכל לחסוך בהוצאות כרגע ולחסוך להוצאה יותר רצינית בעתיד. * מטרות המחשב: כפי שציינתי בהקדמה, תכנות וגרפיקה/תלת מימד כאופציה, צפייה בסרטים וקצת גיימינג. * גודל המסך:14"-15.6" לא חשוב מבריק או מט. * רזולוציית המסך: אם לאפשרות של מחשב …
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, בשעה טובה אחרי חפירות רבות בחודשים האחרונים בכל הפורומים גיבשתי את המפרט הנ"ל ואשמח אם תוכלו לאשר או להמליץ על שינויים שיחסכו לי כסף אבל לא בביצועים... המחשב לשימושי עבודה גלישה ומשחקים חזקים מהירים וחדשים.. ואני מתכנן OC וחשוב לי 16X/16X בלוח האם...לCF מעבד: Intel Core 2 Quad Q6700 2.66Ghz 8MB Conroe BOX כמות: 1 - מחיר: ¤1296 קירור למעבד: Thermaltake Big Typhoon VX כמות: 1 - מחיר: ¤203 לוח אם: Gigabyte GA-X48-DS4 כמות: 1 - מחיר: ¤1080 מארז: Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤415 קירור למארז: Thermaltake 120mm Smart Fan Blue Led כמות: 1 - מחיר: ¤69 ספק כוח: Corsair 550VX 41A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤457 זיכרון: G.Skil…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני זקוק למחשב נייד תותח, שעומד במשימות של גרפיקה כבדות, במהירות, בלי לחשוב הרבה... היום יש לי dell latitude d630 ואני כבר לא לגמרי מרוצה ממנו, נראה לי גם שהוא מתחמם מאוד ומהר. אני הייתי רוצה לבדוק משו עם מעבד core I7 עדיף לכאורה מסך לא קריסטלי (הגרפיקה היא לפרינטים ולא לאינטרנט או סרטים) 4-8 גיגה זכרון. שלא יתחמם. (קירור טוב, או מחשב שמראש מתחמם פחות) מסך ברזולוציה גבוהה מאוד. עמיד בניידות. זמן עבודה בבטריה. כמובן שחשוב לי גם להתייחס לעניין המחיר. אשמח לשמוע מה אתם ממליצים. אני די מבולבל. (לגבי המשקל, יש מקום לחשוב גם על זה, אם כי לא על חשבון איכות. גודל מסך לא פחות מ15 אינטש) תודה מראש!!! :s05:
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן המחשב שלי בסך הכל בן 7 חודשים ואני כבר מרגיש כאילו הוא בן 100 לפחות לפי ההתקדמות שהייתה... 'סתכלו במפרט שלי מימין. מבאס שיצא הקונרו... ה - AM2... ועוד כל מיני צ'ופרים שגורמים למחשב שלי להיראות כמו עגלה למישהו יש חיזוקים לתת...? בכל אופן - ניגש לעניין: אני רוצה לשחק ... בכל משחק שיש היום... על רמות גרפיקה הגבוהות ביותר שניתן... אולי אני אקנה טלוויזיה LCD 26-32 אינטש (כנראה 26-27) ... ואשתמש בה גם למשחקים (אז לקחת בחשבון...) כמה ישפר הוספת זיכרון של ג'יגה? (2X512) כמה ישפר הוספה של 2 ג'יגה? איזה כרטיס מסך יותר כדאי... 1900GT, או 1900XT (אני יודע שה XT יותר טוב... האם התוספת תופסת? כלומר - שווה או לא להוסיף?) אני גם יודע שיש 1950PRO אבל לא מצאתי אותו עדי…
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מפרט מחשב לחברה שלי היא הולכת להיות סטודנטית.. חשוב לציין שהמחשב לא מיועד למשחקים כבדים אולי למשחקים אבל ממש פשוטים.. מסך 17 אינץ אם אפשרות לשטוח תלוי מה ההבדל במחיר צורב מדפסת+סורק אם אפשרות למשולב. תודה אסי
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חיפשתי מפרט בפורום ב 5000 ש"ח שיהיה טוב למשחקים , מצאתי משהו .. אני הייתי רוצה אולי תגובות עליו - מה לשפר אם בכלל . Intel Pentium D 930 3.0GHz 2x2 MB GIGABYTE GA-8I945PG-RH Leadtek WinFast PX7900GT TDH 256M CORSAIR VALUE 2x512MB 667Mhz Westren Digital WD2500KS HEC 400W HEC-400TRT מארז COMPUCASE CI-6A19 + ספק כח 300WATT www.skypc.co.il - החנות :] סה"כ : 5072 ש"ח (יש גם החזר על הספק שבא בנוי במארז - ככה שיוצא בערך 4900 ש"ח) לא זוכר מאיפה בפורום הבאתי את המפרט, אבל הוא נראה טוב, מה חושבים ? (ערכתי - שכחתי בהתחלה את הספק)
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש, השימוש העיקרי הוא אינטרנט ומוסיקה ומשחקים פה ושם לא יותר מדי. לא ממתוכנן לבצע אוברקלוק. וחשוב לי שמחשב יחזיק לי לטווח הארוך. מעבד - - 1029 ש"ח - INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz(E6750) 1333MHz/FSB 4MB BOX זיכרון פנימי -459 ש"ח- CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT לוח אם -587 ש"ח- GIGABYTE GA-P35-DS3L כרטיס מסך -665 ש"ח SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950GT 256MB DDR3 256 BIT DVI TV/O RETAIL דיסק קשיח -423 ש"ח - WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS מארז + ספק כוח - 398 COMPUCASE CI-6A19-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN צורב 189DVD ש"ח LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SAT…
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עניינו אותי במחשב הבא : http://www.toppc.co.il/pl_product~vs13~16~0.htm אני מחפש מחשב 13.3 שיהיה דק וקל. הדרישות שלי לעבודה הן בעיקר משרדית : 2-3 תוכנות משרדיות פתוחות , 3-4 חלונות אקספלורר באופן קבוע, אקסל-אאוטלוק פתוחים תמידית ושמיעת מוסיקה ברקע. המחשב יהיה מחובר רוב הזמן לחשמל וכנראה גם לתחנת עבודה עם חיבור USB. השאלה שלי היא איך המחשב הנ"ל עם המפרט שלו יוכל להתמודד עם כל זה מבחינת : 1. מעבד 2. כרטיס גרפי 3. איכות המחשב בכלל? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.zed.co.il/Category.asp?SubCategoryID=66&CategoryID=23 כולל מסך !!!!!! 1400 שקל !!!!!
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום למכובדים, פוסט ראשון באתר.. קיבלתי המלצה למחשב עבור יישומי סרטוט וגרפיקה התוכנות : autocad,photoshop,microstation,rhinoceros,revit,autodesk design,ecotect,solidworks,adobe flash,autodesk 3d max ועוד כמה אבל נראה לי שהרעיון ברור.... מבצע רינדורים, עריכת סרטים וכל מה שעולה לכם בראש (במסגרת עבודה עם התוכנות...) המפרט : intel i7 2600 3.4 ghz,s1155,8mb,gpu core,tray arctic freezer 13 asus p8z68-v le ddr3 1600 ddr3 1600 4x4 corsair vengeance lp blue dual channel cl9-9-9-24 wd caviar black 2tb 7200rpm 64mb sata 3 ocz vertex 3 2.5'' 240gb ssf sata3 pny quadro 2000 1gb gddr5 dx11 צורב DVD סמסונג thermaltake spacecraft vh-i middle tower corsair tx650m 650W modular active pfc …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150+- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. minecraft, league of legends ,saints row iv, skyrim -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן ל…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר שלי, סטודנט מחפש מפרט למחשב סטודנט עם הדרישות הפשוטות של: אופיס, אינטרנט, מוזיקה. ללא אפשרות שדרוג ושקט רמה 5 נניח. המלצתי לו על המפרט הבא, מה דעתכם: [table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Dual Core G840 2.8GHZ for 1155 Tray[/td][/tr][/table][table][tr][td] [/td][/tr][/table][table][tr][td] 306₪ [/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]ZALMAN 7000V Al SI EDITION FAN CONTROL - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][/tr][/table][table][tr][td] [/td][/tr][/table][table][tr][td] 54₪ [/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Biostar H67MH for socket 1155 Sata 3 VGA/DVI/HDMI - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][/tr][/table][ta…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-