עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by VL,

מערכת הפעלה: Windows XP Pro + SP2 DirectX: DirectX 9.0c מעבד: CPU Type Intel Pentium 4, 2800 MHz (14 x 200) זיכרון: System Memory 256 MB (PC3200 DDR SDRAM) ביוס: BIOS Type AMI כרטיס מסך: Video Adapter RADEON 9200 SERIES - Secondary (128 MB( כרטיס קול: SoundMAX Audio ד"א זה על סוג NTFS מחכה לתגובות אני יודע שהמחשב לא משהו,אבל קניתי אותו מתי שלא הבנתי במחשבים כלום כלום. תציעו לי מה יש לשפר וכמה אתם נונתים על המחשב מ-1 עד 10

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. זה המפרט שלי: AMD Phenom II X4 965 Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-MA78LMT-S2 (Socket M2) ‎4.00GB Single-Channel DDR3 @ 669MHz (9-9-9-24) 1024MB ATI AMD Radeon HD 5800 Series (Sapphire/PCPartner) 931GB SAMSUNG HD103SJ ATA Device (SATA) TSSTcorp CDDVDW SH-S223C ATA Device חריגה 200~500 שקל, אם אפשר לחסוך כמה שיותר, המחשב למטרות גיימינג בעיקר, משחק משחקים כמו H1Z1 , CS:GO תודה מראש!

3. Started by Bessmertniy,

Altec Lansing AVS300 (2.1) מקלדת + עכבר MICROSOFT - PS2 WD 80GB 7200RPM 8 MB special version IIYAMA 17 VISION MASTER PRO 1403 HEC 300ART WATT PSU LITE ON 52X32X52 RETAIL EPOX 8RDA+ NVIDIA Nforce 2 AMD Compucase-HEC Mini Tower CI-6825 Front USB 300W AMD ATHLON XP 2500 TwinMos 256MB 400MHZ PC 3200 DDR hercules ATI Radeon 9800SE OR sapphire 9800np (which got semsung memory that can be flashed) it will cost around 5100+/- so does it worth it or u got other ideas?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by dg,

אהלן, כמו שהכותרת אומרת , מעוניין במחשב המיועד למשחקים , כרגע חשבתי לקנות איזה כרטיס זול 7300 או משהו כזה ואח"כ לשדרג למשהו שיתמול ב DX10. מסך אני כבר אקנה כנראה CRT 21 או משהו כזה. תודה מראש לכולם. לא מתוכנן OC!.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אמזון לא עושים משלוחים לארץ של חלקי מחשב

6. חבר רוצה מחשב, אני מזמין לי אני יזמין לו יחד. שימושים: אינטרנט,קצת סרטים, אופיס ושימוש יומיומי. אולי קצת משחקים-אך לא כבד. אינטל ולא AMD. לוח- אני מכיר רק אסוס. יש לוח אסוס זול, שיהיה טוב למעבדי אינטל החדשים? אם לא לוחות אחרים יתקבלו גם . צריך מסך LCD 19, עכבר אלחוטי, מקלדת רגילה, וצורב. עד 3500 שקל. עדכון- התקציב עלה ל 4400 אשמח להצעות ממבינים. תודה וחג שמח

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Anon1333,

אני חסכתי הרבה זמן למחשב גיימינג בשביל להשתדרג מהמחשב הישן שלי, אז אני רציתי לשאול כמה שאלות לגבי המפרט שלי. 1.האם יש משהו לתקן בו (אני מוגבל בתקציב אז אני לא ממש יכול לעלות אותו) 2. יש לי את המסך M27Q של ג׳יגהבייט שקניתי אותו בזול ממש והוא 1440p 170hz והאם המפרט יעבוד טוב איתו? המפרט : מעבד: i5 10600KF לוח אם: Gigabyte Z490M קירור למעבד: Coolermaster Hyper 212 Black edition זכרון: XPG 16G 8x2 3200Mhz CL16 D50 RGB grey כרטיס מסך: ASUS RTX 3060 TI TUF 8G דיסק קשיח: XPG 256G M.2 NVMe 3000/3500MB/s דיסק קשיח:Seagate 1T 3.5 7200RPM ספק כוח: Antec 700W Neo eco gold Zen5 80+ מארז : Antec DF600 FLUX Tempered glass RGB …

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by smendler,

שלום לחברי הפורום, אני מבקש את חוות דעתכם לגבי המפרט המופיע בתחתית ההודעה. אופי השימוש המיועד למחשב הוא: 1. מה התקציב המקסימאלי: 3100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב : שימוש כללי: אופיס, אינטרנט, צפיה בסרטים, עיבודים גרפיים באמצעות FS ומשחקים בסיסיים 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט ? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 ? 7 6. האם מתוכנן אובר קלוק ? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ? כן WINDOWS 7 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית ? לא 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? לא 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? המחשב מתוכנן להיות בשימוש כ 4-5 שנים אם אפשרות לשדרוגים קלים בעתיד המפרט: מעבד: Intel Quad Core I5 2500 Quad …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום אני מכין פרויקט להגשה, לבנות שרתים ומחשבים לצורך עבודה. בניתי מהדגם שלי מחשב, עכשיו אני לא יודע עד כמה הוא טוב... אולי אם תוכלו בבקשה להציע לי הצעה למפרטים טובים לשרתים ? תודה על מי שיוכל לעזור. מחשבי גרפיקה ומןלטימדיה · 2 עמדות pc לגרפיקה שמשמשות לעיבוד וסריקת תמונות ברזולוציה גבוהה ביותר של 1024dpi כאשר קובץ סרוק יכול להגיע לנפח של .0.5Gb כל תחנה צריכה להיות מסוגלת לאחסן DATA של לפחות 2TB על גבי כונן יחיד. · דרישה להגנת נתונים כולל שימוש ב-RAID מתאים. · מערכת ההפעלה שתותקן הינה VISTA UITIMATE · תוכנת עיבוד התמונה היא CS2 ME adode-photoshop · המסך אמור לתמוך ברזולוציה של 2560X1600 PIXELS · משתמש יוכל לצרוב את העבודות שלו כדי להעבירן למחשב …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by signed.incognito,

שלום, חברתי נמצאת בחול, לתקופה דיי ארוכה והיא הגיע למסקנה שהיא צריכה מחשב נייד, לאחר שהיא עשתה סיבוב בחנות מחשבים מקומית, היא התאהבה ב ASUS EEE היא טוענת שהוא מאוד קטן וזה בדיוק מה שהיא צריכה. השאלה העיקרית שלי היא האם זה מחשב שמסוגל להריץ XP ואם כן איך מתבצע כול התהליך של ההתקנה בהנחה שהמחשב מגיע עם לינוקס ואין לו כונן DVD. היא בעיקרון צריכה את המחשב לגלישה, תוכנות מסינגיר למינהן וישומי OFFICE האם המחשב הזה מספק את הסחורה. והאם ניתן להרחיב את הזיכרון שלו? *אני מודע לעובדה שהמסך ממש קטן, ולעבודה ממושכת היא פשוט תחבר אותו למסך חיצוני. נ.ב אם יש למישהו חנות מומלצת בצפון שאפשר לקנות בה אני השמח ללינק\שם חנות. תודה מראש לעונים.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. טוב אני יירשום בנקודות מה אני צריך בגדול המחיר שיהיה בסביבות ה-2500 קצת לכאן או לשם זה לא משנה לי אבל שלא יעבור בואו נגיד את ה-3000 - תוכנות שאני משתמש פוטושופ, פלאש, אילוסטרייטור, סינמה 4D - בגדול אני לא משחק משחקים במחשב אבל בואו נגיד אם אפשר שיריץ CS או CS:S (סורס) אז למה לא - בקשר לזיכרון אני לא צריך יותר מ-160 ג'יגה למה יש לי גם כונן חיצוני של חצי טארה זה מספיק לי - אני עם 32 BIT (ראיתי שאיזה פורום שזה משנה ) - חשוב לי ממש שהוא לא יהיה רועש!! - צריך שירכיבו לי את המחשב - צריך ציוד הקפי (עכבר, מקלדת) אם יש בכסף הזה להכניס מסך (22 אינץ') שתומך ב-HD זהה יהיה ממש טוב אבל לא נראה לי שיש אם זה נראה לכם מוגזם אז לא משנה אם כן אז סבבה פשוט עכשיו יש לי אבל אני מת…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. דרישות: עדיף שתמליצו לי על מחשב של HP (אבא שלי פשוט יכול לקנות במחירי יבואן) לא איכפת לי שהוא לא יהיה נייד יותר מדי - כלומר זמן בטריה נמוך, כבד אם זה אומר שלמחשב יהיו ביצועים טובים יותר. בעיקר לעבודה משרדית ו-AUTOCAD. שיהיה כמה שיותר חזק, שיחזיק הרבה זמן בלי לקרטע. תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by einpoklum,

רכשתי מחשב נייד עם מסך בגודל 12". אני מחפש עבורו מין שרוול או נרתיק כזה, שיגן עליו בעיקר מפני מים ונפילות/חבטות, ואוכל לשים אותו בתוך תיק קיים. אני לא כ"כ מעוניין בתיק ממש - אך אם למישהו יש המלצה על תיק גב טוב שמיועד במיוחד לניידים 12", גם אשמח לקבל. מה מומלץ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. היי לעזרה בהרכבת מפרט לחבר שלא יכלול ציוד הקיפי , את התקציב ניתן למתוח ל4500 בתנאי שזה אכן נצרך המערכת מיועדת למשחקים לא יבוצע בה אובר קלוק אולי משו קטן אבל אין מה לקחת זאת בחשבון יש צורך במעבד לוח- לגביו אין צורך באף פייצ'ר מיוחד אין צורך בפייר וויר למשל זיכרון מינימום 1024 כרטיס מסך-מן הסתם המערכת היא למשחקים יש צורך במשו טוב ולשם אני חושב שילך רוב התקציב מארד +ספק - יופי המארז אינו משחק פקטור כנ"ל לגביי גודלו יש צורך בספק אמין אבל גם לא משו מפוצץ תודה מראש על העזרה ....

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Productive,

רוצה למכור את המחשב שלי ויש לי קונה כמה להגיד לו? מפרט: ASUS M2N-E MotherBoard AMD Athlon X2 Dual Core Processor 5600+ 2.80 GHz 4.00GB RAM 500GB Hard Disc ATI Radeon HD 4870 512MB Realtek 8185 Extensible 802.11b/g Wireless Device Raidmax Sagitta (מארז) סיבה: רוצה לקנות מחשב נייד, אגב כמה יעלה לי נייד בערך באותה רמה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. ברצוני לבנות מחשב בדרישות הבאות 1 מחשב הכי שקט שאפשר (לא רק מארז אלה כל החלקים והמאווררים) המחשב בחדר שינה והוא דלוק בליליה. 2 מחשב חזק ככל האפשר לצורך סרטים HD, מעט משחקים למסך 22 אינץ, והרצת הרבה תוכנות ביחד 3 המחיר שציינתי ללא ציוד הקפי וללא מסך 4 ברצוני לבחור רכיבים שנותנים את התמורה הגבוה ביוצר לכסף הכוונה מעבד הכי משתלם כרטיס מסך הכי משתלם וכו...לא כדאי לדעתי להוסיף עוד 500 שקל למעבד יותר חזק שמשפר מהירות רק ב 5 אחוז 5מערכת מבוססת אינטל. גמיש במחיר כלפי מעלה או מטה ברצוני שהמחשב יחזיק לפחות 3 שנים(כרטיס מסך שיש לא יציאה לטלווזיה) תודה לעונים

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by OKASHI,

אני צריך מיפרט מחשב [בלי מסך] גודל מסך שלי 19 אינצ שיהיה הכי סוס שאפשר עד 2000 - 2100 ש,ח זה בישביל CS CS = Counter strike רק למישחק CS הכי סוס שאפשר אל תישכחו ;D שבת שלום אני קונה מ אייבורי מחשבים ב ירושלים בבקשה עזרה אני קונה מחשב ביום ריאשון בבוקר אני רוצה שתיבנו לי אני חדש כאן ואני לא מבין את כל החוקים שצריך ליכתוב רק תיבנו לי ואני ילך בבקשה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום לכולם אני מחפש כונן+ מסך , השימוש העיקרי הוא עבודה עם תוכנות גרפיקה כבדות. חובה - מסך חד לעבודה עם צבעים חדים ועמוקים. תקציב: עד 6500 ש"ח.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by vic1234,

הסוללה שלי כבר לא מחזיקה יותר מדקות בודדות ולכן מבקש המלצה מאיפה לרכוש סוללה מתאימה הדגם של הסוללה הוא A32 N55 5200MAH

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by docho,

שלום! אני מעוניין להרכיב מחשב חדש ומתלבט בקשר לחלקים. בעיקרון המחשב ישמש למשחקים, לא יעשה OC ואני לא מתכוון לעדכן אותו במשך כמה שנים אלא במקרים חריגים. הגבלת התקציב של 7000 שקל היא לא לגמרי נכונה. אומנם זה נראה לי הגבול, אבל הייתי שמח לא להגיע אליו ופשוט לקנות את החלקים שייתנו לי את התמורה הכי טובה לכסף ויהיו הכי משתלמים. אני לא מחפש לבזבז כסף, אבל היות ואני רוצה מחשב טוב שיישאר כזה למספיק זמן, לא אכפת לי לשלם יותר איפה שכדאי. מתוך קריאת המלצות פה בפורום הרכבתי עד עכשיו את המפרט הזה (מחירים מ- KSP אבל אין לי הגבלה בחנות) : Intel Core 2 Duo E6600 - 1970 ASRock ConRoeXFire-eSATA2 - 550 2x512MB TwinMos DDRII 667 - 600 Sapphire Radeon X1900GT 256MB - 1390 Maxtor 250GB SATA II…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by BarK1996,

שלום לכולם, אני די לחוץ על לקנות כבר את המחשב.. לפני שאלך לחנות, אשמח לשמוע את חוות דעתכם, המחשב הוא : [h=1]HP Pavilion 15-P205NJ[/h] וקישור למפרט שלו באתר של KSP : http://ksp.co.il/?uin=25651 בגדול, בחרתי מחשב עם נתונים כאלה כי אני רוצה להתחיל ללמוד להשתמש בתוכנות עריכה כמו אדובי אפטר אפקטס, פוטושופ, פרימייר, סוני ואגס וכדו'... ובכלל מחשב שיהיה מהיר... לדעתי (עד כמה שאני מבין בזה...... ) המפרט של המחשב הזה די טוב, אבל אני חייב להיות בטוח, אשמח לשמוע את חוות דעתכם , תודה רבה מראש !

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. למחיקה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by adirnasri,

שלום לכולם. מחפש מפרט עד 5K למשחקים כולל ציוד היקפי והכל. עד 5K חריגה של עד 200,300 שקל גג . תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by oRBenDavid,

מחפש מפרט למחשב עד 3,000 ש''ח ללא OC . מחשב למשחקים סבבה ושהיה 2 ג'יגה זיכרון

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by punisher6578,

יש לי תקציב של 12000-13000 שקל ואני רוצה לקנות את מחשב הגיימרים הכי סוס למחיר הזה(לא כולל מסך וציוד היקפי). ואם אפשר אז בבקשה תמהרו להגיב כי אני צריך אותו עוד להיום.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.