ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
קניתי מחשב נייד של LENOVO ואני לא מצליח להפעיל את הבלוטות' של המחשב , יש ליד השעון סימן של בלוטות' בצבע כחול ואדום וכל פעם שאני מנסה להפעיל את ההתקן של הבלוטות' הוא רושם BLUETOOTH DEVICE NOT FOUND. PLEASE VERIFY THAT YOUR BLUETOOTH DEVICE IS PROPERLY CONNECTED AND TURNED ON. מה לעשות????
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך רק חלק מהדברים: 1. לוח אם: חובה יציאת COAX דיגיטלית לאודיו, לא חובה שיהיה BLUETOOTH, תמיכה בSATA2, ללא כרטיס מסך מובנה. 2. מעבד: המון חישובים, תוכנות פועלות יחד בו זמנית- לא דווקא תוכנות כבדות אבל אני רגיל להיות בהרבה מקומות במחשב בו זמנית אם זה לכתוב באופיס בזמן שבטלויזיה פועל סרט מהמחשב ואני שומע מוזיקה ברקע כשאימיול וביטורנט פועלים וגם AVANT browser מריץ 15 אתרים שונים בזמן הזה. 3. מארז: פשוט רצוי שחור ושקט חשוב שקט! ועם ספק ומאוור. 4. כרטיס מסך: שיספק אותי לחיבור מסך LCD 22 של המחשב, ואולי גם טלוויזית LCD. משחקים לא כל כך חשוב אבל שיריץ ברמה סבירה. 5. זיכרונות: אני חושב שזה הכי חשוב למה שאני צריך, הרבה דברים פועלים בו זמנית ושהמעבר בינהם יהיה מהיר ו…
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה כדאי להעיף ולהשאיר ? כי אני צריך להוסיף קירור וספק כוח, כפי שאתם רואים. והמחשב למשחקים כמובן. מעבד: Intel Core 2 Duo 6600 - 2.39 GHz - 4MB cache - 65W - LGA775 - 1,891.13 ש"ח לוח אם: ASUS Striker Extreme (nForce 680i SLI) ATX 2,240.63 ש"ח זיכרון: 2GB Cellshock (2X1024) DDR II - PC6400 4-4-4-12 800MHz - 1,739.87 ש"ח כרטיס מסך: Point of View GeForce 8800GTS - PCX - retail - 3,010.43 ¤ דיסק קשיח: WD 250GB-16MB KS - 7200RPM S-ATA II - 461.09 ¤ מארז: Thermaltake Armor-Jr Middle Tower with Window Black - 673.87 ¤ (ATX, בלי שדרוג) יחד עם ספק כוח 229.73 ¤ צורב: LG DVD-RW GSA-H22N x18 DUAL LAYER (black) bulk 228.25 ¤ עכבר: Logitech G5 Laser (2000 dpi) Mouse RETAIL 455.99…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם, אני די סגור על הG750JX של ASUS, אם אקנה אותו אז זה יהיה באילת ומחירו שם 7280 ש"ח. הוא מתאים לצרכים שלי. קראתי ביקורת וסיקורים, אכן התרשמתי לטובה מהמחשב. http://ksp.co.il/?uin=21388 הדבר היחיד שביאס אותי הוא שהתת-דגם שקיים פה בארץ לדגם הG750JX, מכיל שני כוננים קשיחים HDD -- 750GB - 7200RPM משמע לא קיים כונן SSD. לא מובן לי למה זה קורה במחשבים מהTOP בימינו, והדגם הזה קיים ברוב המקומות בעולם עם כונן SSD.. אבקש מכל המנוסים במפרטים ברמה הזו, האם החוסר בSSD כ"כ קריטי כמו שאני חושב ? האם מישהו התנסה עם שדרוג כונן קשיח מטעם החנות (ksp) בתוספת תשלום ? (אני יודע שזה קיים עם זכרונות, לא ידוע לי בנוגע לכוננים קשיחים) אפשר לעשות את הדרך הקשה והיקרה ולהזמין כונן בנפרד ולהתק…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ASUS ZenBook 14 - UX431FA-ES74 Ultra Thin & Light Laptop, 4-Way NanoEdge 14” Full HD, Intel Core i7-8565U, 8GB LPDDR3 RAM, 512GB NVMe PCIe SSD, Wi-Fi 5, Windows 10, Silver Blue, יוצא 3200 (כולל ה500 ש"ח של המיסים) וזה המחשב בKSP שעולה 3400 ההבדלים העיקריים זה - -באמזון 512 SSD, לעומת 256 בKSP -מעבד i7-8565 באמאזון, לעומת i5-10210U בKSP זה לפחות ההבדלים שאני הצלחתי לזהות. מאיפה כדאי לקנות? https://ksp.co.il/?select=.7272.&kg=&list=1&sort=1&glist=1&uin=76728&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
האלן חברים, מחפש מחשב נייד לי ולאישתי (לומדת עיצוב פנים), הנייד צריך ליהיות מסוגל להריץ תוכנות כדוגמאת sketchup ו autocad ללא שום בעיות. האם כדאי ללכת על המחשב HP Pavilion 15-AU000NJ? http://ksp.co.il/?uin=33472&select=.268..271..162..2175..2185. האם יש המלצות לגבי מחשב אחר? השאיפה במחיר לאיזור 4000 ומעתה כמה שאפשר. אודה לעצתכם.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! מאחר שעבודה על המחשב הקיים נהיה סיוט, אני מחפש להשתדרג למחשב נייד חזק מספיק שהעבודה עליו תהיה נוחה בהרבה! חומרה היא לא הצד החזק שלי אז אשמח לעזרתכם! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000,אוכל להוסיף עוד כמה מאות אבל עדיף להישאר בתקציב(סטודנט) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? visual studio,unreal engine,web,android ואני מאמין שבעתיד יתווספו עוד כמה פלטפורומות תכנות ועריכה שונות. חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה חזק מספיק להריץ מספר תוכנות במקביל,ומבלי לזייף בביצועים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שאני אומר מולטימדיה הכוונה היא בעיקר לצפיה בסרטים ואני צריך שתהיה אפשרות לחבר לטלויזיה... חוץ מזה כמובן תוכנות אופיס ואינטרנט.. כרגע הנייד הקיים הוא HP NX7400 ..
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם היום בבוקר הפעלתי את המחשב ופתאום הוא ניתקע לגמרי שום דבר לא עבד כיביתי אותו דרך הכפתור הראשי וכאשר הפעלתי אותו מחדש רק המנורות הכחולות נדלקו ושומעים את המאוורר עובד המסך שחור לגמרי ולא מראה שם פעולה גם כאשר אני לוחץ על כל הכפתורים האפשריים,הוא כבוי לגמרי ניסיתי להפעיל אותו עם הבטריה בלי הבטריה ושום דבר לא עוזר משהו אולי יכול לעזור??
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, את שלושת המחשבים נרכוש ביחד, הייתי שמח לקבל המלצה לחנות במרכז. ללא קשר לתקציב הייתי שמח לקבל המלצה למיקלדת, עכבר ורמקולים עד 400 ש"ח ואם ניתן הייתי רוצה מארזים שנחשבים עמידים יותר כנגד אבק. מפרט ראשון, מחשב בו ירוצו לא מעט יישומים במקביל, OC קל, עיבוד של קבצי וידאו,שימושים כללים, בתקציב של 2.5K - 3K מפרט שני, מחשב למשחקים, שימושים כללים, יעבוד עם מסך סמסונג "22, בתקציב של 3.5K - 4K מפרט שלישי, בעיקר עבור עיבוד תמונות, מס' תכונות עיבוד שרצות במקביל, קצת משחקים, שימושים כללים, ישודך בקרוב למסך "20, בתקציב של 3.5K - 4K תודה גל
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי המפרט שלי כרגע הוא: i7 4770 16gb ram ddr3 1080ti מסך BENQ 144H אני יהיה באילת בזמן הקרוב עכשיו אני שם לב שכל המשחקים החדשים שיוצאים אני כבר לא כלכך עובר את ה100 FPS ואחרי שהתרגלתי לשחק עם 144H זה קצת מציק השאלה שלי היא כזאת אם יש טעם לשפר ל8700K שזה אומר כבר להחליף זכרונות ולוח אם האם זה יתן לי הבדל משמעותי בביצועים? או בכלל לחכות I7 9700K של אינטל למרות שהבנתי שהוא לא ממש יהיה יותר חזק מה8700K ? או בכלל לא לשרדג ולהשארר עם המפרט שלי ? :) מעריך את העזרה שלכם תמיד
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2900 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?3200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: cod pes fifa -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 אינץ' 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שימו לב, הקנייה מ-KSP בלבד. אני מעוניין לקנות מחשב רב תכליתי, בהכרח עם SSD, שיכול להתמודד עם הכל ובמהירות, כולל גיימינג. יחד עם זאת, מאוד חשוב לי שיישאר שקט ככל האפשר. התקציב גמיש סביב ה-5,000 ש"ח (ללא ציוד היקפי). מה אתם הייתם עושים אם אלו היו הצרכים והמגבלות שלכם? אני דיי סגור על המעבד (הבנתי שגירסת ה-K זה ל-OC): Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray - 945NIS אני ממש לא סגור על לוח האם, עדיין לא קראתי על כל ההבדלים בין P67, Z68 וכן הלאה, אני עדיין לא בטוח מה אני צריך, אם מישהו מוכן לעזור בהסבר קצר, אני אשמח... GIGABYTE Z68MA-D2H-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 1333, 3xPCI-E, DVI, HDMI - 550NIS 15 ש"ח יותר מקינגסטון הפשוטים ביותר, סכום שאני מוכן להשקיע,…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, עד כמה מסובך להרכיב מחשב לבד למי שלא עשה זאת עד היום? יש לי נסיון בסיסי עם החלפת זכרונות, דיסק וכרטיס מסך במחשב מורכב, אבל לא מעבר לכך. האם כדאי לי לנסות לעשות את ההרכבה לבד או שיש בזה סיכון?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, התקציב המקסימלי- 4.5K וכדאי שלא לחרוג מהתקציב שימוש במחשב- משחקים לרוב והמשחקים יחסית לא כבדים כמו 4 GHOTIC אולי לפעמיים אני אשחק במשחקים יחסית כבדים גם, המסך הוא 22 אינץ לא בטוח איזה רזולוציה מקסימלית אבל אני חושב ש1920x1080 אין שום צורך בציוד הקפי יש לכלול כל רכיב במפרט לא ממש חשוב לי את רמת השקט אבל כמובן כמה שיותר שקט יותר טוב בינתיים לא ידוע אם אני מתכנן OC אני חושב שלא אין צורך בלכלול מערכת הפעלה החנות שהייתי רוצה לקנות בא היא IVORY אני יכול להיות פתוח להצעות שונות אבל שיהיה באזור המרכז ואם הבדלי המחירים קטנים מאוד משל IVORY אז אין צורך בחנות אחרת לא חושב שאני אתכנן שידרוג גדול בעתיד כי בסך הכל המשחקים שאני אשחק בהם לא כל כך כבדים אבל עדיין ארצה שהמחשב…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מעבד 4 ליבות בין 3.2 - 3.8 מהירות 2. כרטיס מסך ברמה גבוהה 3. בשביל משחקים בסגנון של COD 4. זכרון 8GB מינימום
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני כל כמה זמן מוסיף או משפר את המחשב שלי. הייתי רוצה לשמוע מה דעתכם כדאי לי להוסיף או לשפר ואני מניח שצריך להתחשב בכמה גורמים : לשפר לחלקים שלא ידרשו החלפה בתקופה הקרובה (למשל לא לקנות כרטיס מסך חדש כשבעצם עכשיו עובדים על כרטיסים תומכי DX10) , אני בעיקר רואה סרטים בעזרת המחשב , משחק במשחקים כבדים ושומע מוסיקה. אני חשבתי למשל אולי : להוסיף כרטיס קול , להחליף זיכרון , להחליף עכבר. ההמלצות כמובן למחשב הראשי שלי וכמובן אם יש דברים שלא חשבתי אני אשמח לשמוע.
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אנשים אשמח לעזרה בהרכבת מחשב גיימינג לייט (CSl, GTA וכו.. לא יותר) אם I3 נכנס בתקציב - רצוי. ללא מסך/מקלדת/עכבר/רמקולים וכו.. מארז פשוט וזול, לא צריך להתפרע.. עד 2000 ש"ח, עם אפשרות חריגה של 100-200 אם זה משתלם תודה מראש ושבת שלום!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מוכן להוסיף עוד 2000 שקל רק במקרה של שיפור משמעותי באמת! 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים , מידול וגרפיקה ב3D , תכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) : Unity 3D, Blender, Photoshop ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Call of Duty, Assasins' Creed ומשחקים כבדים אחרים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). בהתאם למסך …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים (: אז החלטתי להשתדרג אחרי כמה שנים, מהמפרט הקודם שלי בניתי מפרט שהתייעצתי עליו פה בפורום ואחרי הרבה חיפושים ננעלתי והזמנתי מStart-pc (שארצה לציין אותם לטובה השירות היה אדיב.. יאן מהחנות, תמיד נגיש ועונה במייל. והמחירים המעולים! משלוח חינם והספקה מהירה עד פתח הבית, בקיצור ממליץ בחום!) האמת שזה היה הטבילת אש הראשונה שלי בהרכבה של מחשב מ-0, והיה גם ניסיון לסידור כבלים מצידי המפרט המדובר - ולתמונות אז כל החלקים מגיעים בקופסאות !! מפשיטים את המארז קודם כל.. בודקים את הלוח אם.. סחטיין לMSI מבנה חכם מצידם בבחירת מיקום החיבורים לSATA וכו' .. קירור סקסי בטירוף.. בחצי מחיר כמעט אוקי, פי שבע יותר סקסי כשפותחים.. קצת גימיקי אבל שיהיה D: .. …
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מבקש המלצה למחשב נייד שישמש לסרטים, אינרטנרט וקצת משחקים, חשוב רק שBC2 יפעל טוב אפילו בהגדרות נמוכות, זה לא הכי חשוב.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב יהיה למשחקים כבדים בהגדרות גבוהות התקציב הוא 3100 שקל ללא חריגה אין צורך בציוד היקפי המסך שלי 22" 1920*1080 אני לא יעשה OC והשקט ממש לא חשוב (עכשיו יש לי קירור BOX של AMD ולא מפריע הרעש בעיקר בגלל שהוא יהיה מכובה בלילה) בעוד כשנתיים בערך (או אפילו פחות תלוי מה יהיה בעתיד) אני ירצה להחליף כרטיס מסך ולכן המעבד ששמתי הוא "מבוזבז" אבל ככה הוא לא יהיה צוואר בקבוק בעתיד הנה המפרט שהכנתי : Intel Sandy Bridge Core i5 2400 Socket 1155 6MB 95W 3.1Ghz Tray, יחידות 1 ₪821 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2353 MSI H61M-E23 B3 H61 CHIPSET מוצר חדש באתר - במלאי, יחידות 1 ₪329 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2585 Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Co…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
p4 2.4 533mhz 215 cache motherboard: EPOX 4GEA+ 5 PCI 533 MHZ לוח בן הטובים והיקרים Samsung 256 DDR 333 MHZ WD 80 GB 8MB BUFFER SPECAIL VERSION ATI RADEON 9000 PRO HERCUKES GAMESOURRUND 7.1 SOUND liteon 48*12*48 RETRAIL MITSUMI 1.44 מארז: TSUNAMI VIFRO BLUE 300W lg 17' f700b 0.24 flatron מה אתם אומרים? תנו לי בבקשה הערות ושיפורים-אך במסגרת התקציב. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
amd 64 bit 3000+ radeon9800p maxtor 80 8mb sata 512ddr 400 mag 768 pf מארז טוב שלא יעבור את ה300 שקל צורב מקלדת עכבר רמקולים ופלופי פשוטים הגעתי ל5250 שקל ואני רוצה להוריד מתחת ל5000 יש לכם מקומות יותר זולים מ KSP?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ברמה בינונית+ (לא בדרישות הכי גבוהות), עבודה משרדית, תכני HD, הרצת מספר אפליקציות רב במקביל. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) 22" 1080X1920. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? רק רמקולים סראופוניים טובים, ללא סאב 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6.…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-