ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,464 דיונים בפורום זה
-
ללא מסך וכל התוספות רק קופסא. שיריץ משחקים GTA וכד' על VERY HIGH זו המטרה. אפשרות לחריגה עד 500 שקל.. תודה רבה ושבוע טוב!
-
- 7 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג את המחשב עבור גיימינג אני מניח שבעיקר אצטרך להוסיף כרטיס מסך אבל אני מצרף את החומרה שלי בכל מקרה כי אני לא ממש סגור מה צריך: Intel i5-2500K 3.3ghz לוח אם msi z68a-g45 Gen3 socket 1155 מאוורר למארז חברת NZXT ,140mm geforce GTX570 Twintech 1.28gb DDR5 8gb Elixir DDR3/1333MHZ מארז HEC Cougar solution ספק ANTEC vp550 strictly power 45a 12v מאוורר scythe cooler mugen 2 intel 1156 התקציב נע בין 1200-1700 שח ותלוי בעיקר בשאלה אם צריכים שדרוגים נוספים בנוסף לכרטיס מסך (קירור,מקום וכו) המטרה היא להגיע לאותה נקודה שהייתי בה לפני שלוש שנים בדיוק - מריץ הכל על מקס איכות ללא בעיות תודה !!
-
- 7 תגובות
- 813 צפיות
-
-
לא ידעתי איפה לפרסם את זה. לגבי מפרט החלומות,נראה לי מוזר שלמערכת הכי יקרה שמה,אתם ממליצים להשתמש בכרטיס קול און בורד. מעניין אותי לדעת מה הסיבה....
-
- 7 תגובות
- 992 צפיות
-
-
בקיצור אני רוצה לקנות מחשב חדש , עם המחשב הנוכחי אני לא יכול לעשות כלום (יש לי אותו כבר 5 שנים בערך אם לא יותר)... הביאו לי הצעה , רציתי לדעת מה אתם חושבים התקציב מוגבל , בסביבות 4-5 אלף שקל למחשב .. זאת ההצעה שהביאו לי : לוח אם ASUS M2N-E מעבד AMD ATHLON 4200 AM2 יחידת קירור OEM זיכרון CORSAIR 2Gb KIT XMS2 6400C4 CL-4-4-4-12 דיסק קשיח 1 Western Digital 320G 16MB 320AAKS כרטיס מסך SAPPHIRE RADEON X1300 512M FANLESS צורב PIONEER DVR-112DBK מארז A-TOP FILTERED CASE כרטיס קול OB כרטיס רשת OB PSU ENERMAX EG365AX , 350W , ACTIVE PFC מאוררים ZALMAN F3 (120MM) QUIET FAN מה אתם אומרים ? זה יוצא 5,000 עם מע"מ.
-
- 7 תגובות
- 880 צפיות
-
-
אהלן, קודם חיפשתי (בפורום וברשת) ולא ממש מצאתי את תשובות מתאימות, מתבלט בין הדגמים האלה: http://ksp.co.il/?uin=27192 http://ksp.co.il/?uin=27188 היתרון מבחינתי לu41 מלבד מהמחיר הוא הכרטיס מסך הפשוט, מהסיבה שאין לי צורך באחד מתקדם יותר שזולל סוללה. היתרון לz41 היא העובדה שיש לו כונן אופטי אותו אני מתכוון להפוך לssd (באמצעות מתאם) זה אפשרי בדגם המסוים? פרט נוסף שמעניין אותי לדעת הוא זמני הסוללה שאף מקום לא טורח לציין, הבדיקות שראיתי ברשת היו עבור דגמים אחרים (חיפשתי גם s41 לפני) עם מעבדים חזקים/חלשים יותר וכרטיסי מסך שונים. שאלה נוספת היא במידה ומישהו מכיר לעומק יותר את הדגמים ויכול לפרט על עוד ההבדלים מלבד מקלדת מוארת כרטיס המסך וגודל אחסון, שינויים בפלסטיקה אולי? תודה רב…
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
ישמש לעבודה משרדית, אינטרנט ומשחקים "קלים". לוח Gigabyte Ga-EP45-UD3L מעבד Q9400. מאוורר למעבד PRO 775 ARCTIC COOLING מאוורר למארז שקט 12CM כ.מסך Gigabyte HD 4670 דיסק קשיח פנימי 500GB SATA2 Western Digital צורב SATA LG DVDX22 DL שחור GH22NS זכרון ULTRA DUAL KIT 4G DDR2 800MHZ GEIL יש משהו שהייתם משנים/מחליפים/משדרגים? תודה
-
- 7 תגובות
- 765 צפיות
-
-
מעוניין לטובת סטודנטית לעיצוב גרפי
-
- 7 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אני עובד על סרטון אנימציה במאיה (תלת מימד) ובקרוב אני מתחיל לרנדר. אני צריך כמה שיותר כח חישוב לרינדורים ולשם כך אני מעוניין להתחדש בשני מחשבים שכל תפקידם יהיה לרנדר. על המחשבים להיות מבוססים: מרובעי ליבה 4GB לפחות כרטיס מסך אונבורד יעשה את העבודה ספק כח יציב שלא יקרסו אחרי 10 שעות שהמעבד על 100% תקציב - 2000ש"ח. (אני יודע שזה אפשרי, בעצמי הצלחתי להרכיב כזה מפרט אבל לא משוכנע שהוא הנכון) אשמח לשמוע את דעתכם תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, בידי הצעה למחשב נייד חדש.. http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=1790 אני חיפשתי מחשב למטרות גלישה בעיקר, אך הוא צריך להתאים גם שאני אוכל לראות בו סרטים ולהפעיל בו משחקים ברמה סבירה(לא מהחזקים משחקים כמו פיפא,אנביאי, מנג'ר וכדומה) התקציב שלי הוא 6 אלף בערך.. אך אם יש הצעה טובה מאוד אוכל להעלות את התקציב.. מה אתם אומרים על ההצעה? המעבד טוב? המחשב עצמו טוב? תודה רבה מאוד לעוזרים..
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤1290 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-S3 ¤732 כרטיס מסך: EVGA PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - 320-P2-E811-AR - DX10 - RETAIL ¤1956 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200KS ¤477 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H42N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK ¤198 זיכרון: OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 VALUE SERIES - OCZ26672048VDC-K ¤389 מארז: GIGABYTE TRITON 180 TOWER CASE ALUMINIUM - BLACK - GZ-AX1CA ¤400 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT ¤414 מחיר סופי (כולל הרכבה): ¤5903 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il אשמח לשמוע הצעות לשיפור ותגובות תודה !
-
- 7 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בבחירת לוח אם למעבד 3200+ AMD 64BIT עם VENICE CORE אני לא רוצה להשקיע הרבה כסף אבל בכל זאת לעשות אוברקלוק טוב למעבד.... אני יודע שDFI LAN PARTY NF4 מעולה אך הוא יקר מאוד בשבילי ואני גם מתכנן על כרטיס מסך AGP אז זה לא יתאים.... שמתי עין על לוח של GIGABYTE שנקרא GA-K8NSC939 , עם FSB1600 האם זה משנה?והאם הוא טוב לאוברקלוק ועד כמה הבדלים יש באוברקלוק בינו לבין DFI??? והGIGABYTE הוא NFORCE3 250GB האם הוא הרבה יותר נחות מNFORCE 3 ULTRA??? חוץ מזה אני מתכוון גם לקנות כרטיס מסך חזק של LEADTEK 6800GT וזכרונות של GEIL עם גופי קירור וCL2.5 בתזמונים... אז מה דעתכם ??? אודה אם תוכלו לענות לי על השאלות הדחופות כי אני מתכנן לקנות ממש בקרוב ומעוניין לעשות אוברקלוק בת…
-
- 7 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אני רוצה מחשב שיהיה טוב גם בביצועים כאילו שיריץ הכל חלק ועובד מהר וגם לגיימינג כמו planetside 2 bf3 באיכות הכי גבוהה. מי מבין השניים האלה עונה יותר טוב על הדרישות שלי? ובבקשה לא להמליץ לי על מפרטי מחשב אחרים כי אני לא משנה כלום.
-
- 7 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לרכוש אולטראבוק לעו"ד מתחילה, הדרישות הן: 1. חיי סוללה ארוכים 2. מסך טוב עם זווית צפיה טובה ורזולוציה סבירה (לא חייב) FHD השימוש הוא עבודה משרדית נטו וגלישה באינטרנט וסרטונים. המחשב יבלה הרבה רחוק ממטען. המחשב לא ישמש למשחקים, לא יחובר לטלוויזיה. לא צריך נפח אחסון גדול. הרכישה אפשרית גם בארה"ב. חשבתי על מקבוק אייר החדש עם מעבד אינטל החסכוני. אבל המשתמש מעדיף OFFICE רגיל ולא OPEN, האם יש חלופה מקבילה עם ווינדוז? התקציב הוא 5K ש"ח. אבל אם יש יותר זול עדיף
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
צריך את חוות דעתכם בקשר למפרט ובנוסף מחפש להוזיל את המפרט לאיזור ה4K מבלי לפגוע באיכות וברמת הביצועים.. המחירים הם מחירי חנות מחשבים באילת אז יש לקחת את זה בחשבון.. תודה לעוזרים. מעבד Intel Core i5-4570 Box ש"ח 864 קירור מעבד לוח אם Gigabyte GA-H87-D3H ש"ח 453 זכרונות Corsair 8GB DDR3 1600MHz CMY8GX3M2A1600C9R ש"ח 377 כונן קשיח Western Digital Caviar Black 1TB WD1002FAEX ש"ח 373 כונן אופטי Samsung SH-224BB DVDx24 OEM ש"ח 102 כרטיס מסך EVGA Nvidia GeForce GTX760 FTW 4GB GDDR5 ש"ח 1390 מארז Corsair Carbide 330R ש"ח 386 ספק כח Corsair CMPSU-650HXEU HX650 Retail ש"ח 508 סה"כ 4453
-
- 7 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום, אני סטודנט ומחפש נייד. מטרות שימוש מלבד הדברים רגילים כמו אינטרנט ולימודים - משחקים תכנות ועריכת וידאו. מתלבט בין שני הדגמים כשהעדפה היא ל-XPS. החסרון היחיד שאני מוצא בו הוא המסך הקטן, למרות שחשובה לי מאוד הניידות. מנסיונכם, האם מסך קטן מפריע בעבודה שוטפת של כמה שעות מול המחשב? (עבודות, תכנות וכדומה?) תודה מראש, יניב. מפרטים: Dell XPS M1330 מפרט טכני מעבד Intel® CoreTM CORE 2 DUO Processor 2.0GHz T7300, 4MB L2 Cache FSB 800MHz מסך רחב ''13.3 WXGA 1280 X 800 רזולוציה UltraSharp With TrueLifeTM כרטיס מסך NVIDIA GeForceTM Go 8400M GS with 128MB dedicated DDR3 graphics memory דיסק קשיח 160GB Hard Drive Serial ATA 5400RPM זכרון פנימי 2048mb DDR2 667MHz, M…
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
המחשב צריך לשרת אותי ללימודים ולפנאי בבית תקציב בין 2500K-5500K מטרות המחשב: עבודות משרדיות, משחקים כמו skyrim, diablo, צפייה בסרטים, גלישה.. גודל המסך: 15.6 ומעלה רזולוציית המסך: 1366x768 ומעלה דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: אין משקל רצוי: אין חשיבות האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא חשוב האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMAI Bluetooth: לא משמעותי אם יש או אין גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: מעדיף שיהיה SSD ועוד כונן בנוסף כונן אופטי: לא משמעותי אם יש או אין האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא האם נדרשת אחריות בינלאומית : עדיף שתיהיה אחריות ל-3 שנים ומעלה האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: כן האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתי שמח לקבל המלצות לשידרוג המחשב הנוכחי שלי, המפרטי הנוכחי: מעבד: Intel Core i5 750 @ 2.67GHz קירור למעבד:buffalo(לצערי אני לא זוכר את הדגם המדוייק) לוח אם: GA-P55-US3L כ.מסך: sapphire 7950 HD DUAL-X זכרונות:2x4GB Corsair DDR3 1600Mhz XMS3 קשיח: samsung HD103SJ ספק כוח: seasonic 550w מארז: antec 300 אני מאמין שיהיה נכון להשאיר את הזיכרונות,וכרטיס המסך בהתחשב בזה שהם יחסית חדשים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים(asssassin creed,guild wars 2) ותכנות קל בינתיים(ייתכן ויהיה צורך לה…
-
- 7 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מחשב נייד לאבא שלי, הדרישות הן כאלה * מטרות המחשב? עבודה משרדית - עסקית * גודל המסך?גודל סטנדרטי נוח לעבודה, מניח בין 13 ל16 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אזור ה5 שעות נשמע מספיק, לא מבין בשוק הנוכחי ממש * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אין צורך בהרבה זיכרון, עדיף זיכרון מהיר * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חברה עם שירות לקוחות כמה שיותר טוב!! הכיוון הוא דל * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: שירות ואחריות!! שאלות שמחקתי לא קריטיות לי התקציב לא ממש מוגבל, אני מניח שהמחשב צריך להחזיק לו לכמה שנים (3-4) הבאות, מעוניין במחשב שיעבוד לו חלק ולא יעשה בעיות. רק לא רוצה להוציא כסף סתם ע…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אחים שלי ראיתי את הנייד הזה: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834220667 אבל הוא לא מופיע באתר של אסוס יש למישהו מידע עליו ולמה הוא לא מופיע באתר?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתכוון להתקין על המחשב XP. זכרון 4 GB, כרטיס מסך הכי טוב שאפשר לדחוף עם מעבד I3/I5 יספקו אותי. נצלו כל שקל תודה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי רשת ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. דיאבלו 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מחובר מסך 22" …
-
- 7 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחר כמעט 6 שנים עם אותו מחשב (שהספיק להתקלקל לא מעט פעמים וכמעט כל חלק בו הוחלף) הגיע העת לבזבז כסף. כמו שאומרת הכותרת - התקציב גמיש. מה שחשוב הוא קודם כל אמינות הרכיבים - חברות איכותיות שיחזיקו שנים. המחשב משמש לשימושים בסיסיים, ולכל היותר משחקים כמו פיפא או starcraft 2 שעתיד לצאת. אשמח להמלצות בעיקר לגבי רכיבי הליבה- לוח אם החשוב ביותר, אחריו הזיכרונות והכי פחות חשוב המעבד. לדעתי משהו כמו 500 שקל לכל אחד מהרכיבים האלו זה בסדר. תודה מראש וחג שמח
-
- 7 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום זה הדיון הראשון שלי בפורום אחרי שהוא הומלץ בחום ע"י חבר ואשמח לקבל עזרה בבניית מפרט כי אני לא יודע כלכך טוב איך בונים כמו שצריך אני מחפש מפרט למחשב ב 4500 ש"ח לעריכת וידאו אם אפשר לשמור על התקציב אני אשמח אבל אפשר לחרוג טיפה למעלה (עד 4800) התוכנות שיפעלו על המחשב יהיו רוב הזמן: Premiere Pro CS6, After Effects CS6 & Photoshop CS6 בשביל פרנסה/תדיר. אין צורך בציוד היקפי בתקציב אבל אשמח להמלצה של מסך המחשב לא חייב להיות שקט (1-3) אני מתכוון לרכוש את המחשב בימים הקרובים ואין לי עדיפות של מקום רכישה תודה רבה מראש על העזרה, טוני.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז בגדול זה מיועד למשחקים (כל המשחקים הכבדים שיצאו בתקופה האחרונה, ואלה שיצאו בעתיד) מיועד גם ל OC בציוד אני צריך צורב דיוידי ורמקולים 2.1 מארז שיהיה יפה (ודי שקט, אבל אני לא מטורף על שקט - אחרי הטרנטה שיש לי כל דבר יהיה שקט) זה הכל, התקציב כמו שאמרתי 6000 ש"ח אפשר לחרוג ב 200 ש"ח
-
- 7 תגובות
- 659 צפיות
-
-
כותרת.. המחשב עלה 2500 ש"ח מפרט בתמונה מצורפת. עבר לפה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=463288.0 [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Intel core DU QUAD Q6600 64BIT 8MB BOX DELL 20' WFP RAIDMAX NINJA NO PS ENERMAX 400W LIBERTY G SKILL 4GB (2X2048) CL5 800MHZ ABIT I-P35-E INTEL P35 W.D WD3200 320GB 7200RPM 16MB GIGABYTE GV-NX88T512H GEFORCE 8800GT 512MB DUAL DVI PCI-E ASUS DVDRW X18 DRW-1814BLT DUAL LAYER LIGHTSCRIBE SATA BLACK THERMALTAKE BIG THIPHOON 120 LOGGITECH CORDLESS LAZER DESKTOP MX5000 המפרט הוא לה כ ל! משחקים גראפיקה גלישה הכי חשוב שיהיה מהיר כמה שיותר יציב ויחזיק מעמד כמה שנים. אם אתם משנים את המפרט אז להשאיר את העכבר ומקלדת, מסך, מארז אותו הדבר. חוות דעת ושינויים יתקבלו בברכה.
-
- 7 תגובות
- 722 צפיות
-