ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
מחפש מחשב במיוחד למשחקיםם אני רוצה מקסימום ביצועים שאפשר להביא במחיר הזה ושיחזיק מעמד בשביל משחקים חדשים שיצאו הכסף שיהיה לי זה בסביבות ה5000-4500 תודה Smiley עריכה: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!=5000-4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?=לנצל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?= נטו למשחקים! א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).=תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? אנ ירוצה לקנות גם מסך כי אין לי * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?= COD FAL…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? נייד 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא? 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף שקט אם רלוונטיי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? חלונות 10 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. איזור מרכז …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לפטופ לאחותי שתקנה אותו בארה"ב ותביא אותו לארץ. התקציב: 500$ גודל: 15.6 או 14 מעבד: עדיף core i3/5 זיכרון: 4GB ומעלה הארדיסק: גודל פחות קריטי אבל רצוי 7200RPM אה וכמובן חשוב העיצוב והצבע, עדיפות לסגול.. אם לא אז שחור. ראיתי בנתיים את זה: http://www.bhphotovideo.com/c/product/778886-REG/Lenovo_114155U_ThinkPad_Edge_E420_14.html איך הוא?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חבר שלי רוצה לקנות מחשב נייד ורציתי לדעת אם המחשב הזה שווה 2000 שקל dell inspiron N3521BKi237 מעבד: Intel Core i3-2365 1.4Ghz. (חסכוני בצריכת חשמל) זיכרון: 4GB DDR3 1600MHz כונן קשיח:500GB SATA 5400RPM . כרטיס גרפי:Intel HD Grhaphics 4000 כרטיס קול:Waves MaxxAudio® 4 Sound system . כונן אופטי: צורב פנימי DVD+/-RW. רשת אלחוטית: Wireless 802.11b/g/n + BlueTooth 3.0+HS. מסך: 15.6" 1366X768 HD WLED . מצלמת 1.0MP webcam 2 רמקולים מובנים+ מיקרופון כ 5 שעות עבודה על הסוללה מערכת הפעלה: בעברית Windows 8 Home 64Bit חיבורים חיבור HDMI 1.4 3 חיבור USB 3.0 1 חיבור USB 2.0 חיבור RJ45 קורא כרטיסים 3 ב-1. (SD, MS, MMC) חיבורי סאונד. זה שווה 2000 שקל ?? אפשר למצוא יותר טובים ?? אם…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמ…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בקיצור - חברה שלי התחילה ללמוד ובא לה לפטופ המחיר כאמור עד כ-3K (אפשר גם לגלוש עד 3.5K- אם זה יעזור להרצת המשחקים האמורים) מסך 15 (אתמול בדקנו באופיס דיפו - וכל המסכים הקטנים - נראים לנו קטנים מידיי לצורכי לימוד) HD - לפחות 120GB אחריות כמה שיותר כמובן זיכרון מה שצריך... אם יש צורך בעוד נתונים אשמח לספק שאלה קטנה לפני הכל - האם מחשב שמגיע עם מערכת הפעלה - אפשר לבקש שיגיע בלי - בכדי לחסוך בעלות? אני משער שלא צריכה להיות בעייה להתקין אותה לבד. מחשבים שראינו באופיס דיפו (שאלת בונוס - מאיפה כדאי לרכוש? או שזה לא כזה משנה - כי האחריות היא על ידי צד שלישי? אם זה לא משנה - איפה יש בד"כ מחירים טובים?) מחשב 1 מפרט מחשב: * דגם- HP Compaq 6735s * מעבד- AMD Athlon QL-62 2.0GHz * זיכר…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי5000 עם חריגה של 500 2) גיינינג 3. האם יש צורך בציוד היקפי לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?6 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק?בינוני 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?לא 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא, די לציין איזור מגורים. פ"ת 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן (תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/ESATA או למשל דרישה למארז קומפקטי במיוחד)?D…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אחיין שלי צריך מחשב חדש (אחותי משגעת אותי כבר 3 שבועות). אשמח לעזרתכם. 1. מה הם השימושים הצפויים של המחשב משחקים בעיקר (COD, PES) 2. האם יש צורך בציוד היקפי 22 אינץ' wide 3. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 5 4. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? skypc בראשל"צ 5. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג למעבד/זיכרון? רק לתוספת זיכרון בעתיד 6. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? כונן דיסקטים 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) לא ו/או הרכבת מחשב בחנות כן לגבי הגדרות גרפיות ותוכנות בשימוש של המחשב קצת קשה לי לקבוע. כרגע יש שלו מחשב חלש ואני מאמין שהמ…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! על איזה משטח מומלץ לשים את המחשב נייד משטח עץ או זכוכית או משטח אחר שאתם ממליצים חוץ ממשטח קירור?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי שיש הרבה סוגים של i5 ורציתי לשאול למשל מה ההבדל באחוזים בין ה intel core i5 760 2.8 לבין Intel CORE i5 S1155 2500 3.3Ghz ? יש אולי איזה בנצ'מארק שאני אוכל לבדוק ? כי בשביל הפרש גדול אני כנראה אחשוב לשדרג את של שה ה760
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם במסגרת עבודתי אני טס דיי הרבה. רוב הפעמים טיסות ארוכות למזרח או צפון אמריקה אני מחפש מחשב נייד שיקנה בארה"ב\קנדה ב600-700 דולר, לא מאד מקובע על המחיר. דרישותיי הינן: כמה שיותר שעות עבודה כולל סרטים ומשחקים. אפשרות להריץ סרטים (עדיפות לHD) ללא בעייה שאני אוכל לשחק Civilization זה אחד המשחקים שמעבירים הכי הרבה זמן בטיסות\רכבות. ומשחקים חדשים אחרים משקל נמוך,חשוב כמו שזה נראה, אני רוצה הכל מכל העולמות במחיר זול.. בטוח שיש איזה מחשב שיענה לפחות על חלק מהדרישות חשבתי על M11x alienware אבל אני לא יודע מה בנוגע לסוללה שלו. תודה רבה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי - אני מתחיל ללמוד ומחפש לאפטופ איכותי שישמש אותי. להלן השימושים העיקריים: הרבה גלישה באינטרנט, תוכנות OFFICE למיניהן, צפייה בסרטים (גם ב- 1080p כסטרימר), אופצייה למשחקים (למרות שלא קריטי, אני כבר לא משחק), יכולת להפעלה של מספר תוכנות במקביל: פוטושופ, תוכנת הורדה, וורד, דפי אינטרנט וכו'. כמו כן, ניתן להניח שאני אשתמש בו בסופו של דבר בתוכנות מתמטיות (שאני לא יודע אם הן מעמיסות מאוד על המחשב) * גודל המסך? 15.6" * משקל רצוי? - לא מהותי במיוחד * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה זמן פחות או יותר מחזיקה סוללה רגילה? הייתי שמח לשמוע לפחות על אפשרות של סוללה חזקה יותר שתחזיק ככה 3 וחצי שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) - …
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חבר'ה, אשמח לחוות דעת על המפרט הבא. תודה! דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 4430 Haswell 3.0Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Scythe Katana 3 CPU Cooler For Intel Only 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte GA-Z77X-UP4 TH LGA1155 Core i3/i5/i7, Z77, DDR3 XMP, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI, 2xThunderbolt 1 זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill 2x4GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 F3-1600C11D-8GNT 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Gigabyte GTX650 Ti BOOST 2GB GDDR5 DX11 HDMI PCI-E 1 דיסקים קשיחים: כונן קשיח Western Digital Caviar Black WD1002FAEX 1TB SATA III 1 ספקי כוח: Antec EarthWatts 550W Plati…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נוסף תקציב! אשמח לעזרה ויעוץ. . מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?- לנצל- כמובן בקשר ליחס עלות תועלת ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?- לנסות ולא לחרוג- אלא אם כן צפוי שדרוג ענק בביצועים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מישחקים ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.- GTA IV, COD MW2- מישחקים חדשים שיצאו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 19 אינץ - 1024/ 768 בעתיד תתכן שידרו…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, יש לי חבר שמעוניין לרכוש מחשב נייד קומפקטי (12"-13") קומפקטי יוקרתי (לצרכים פרטיים, עבודה ו show-off ) הוא חשב לקנות macbook כלשהו, אבל ביקש עוד הצעות מקבילות בינתיים, מדגמים עסקיים חזקים של חברות אחרות. הוא בעקרון מעוניין ברשימה של 3-4 דגמים בולטים של חברות מובילות בשוק. מה יש (או יהיה בקרוב מאוד) שאפשר להציע לו לדעתכם? (אני מניח vaio ו ה dellים מהסדרות החדשות, אבל אני לא מכיר ממש דגמים) אשמח לעזרה שלכם. (גם טאבלטים יתקבלו בטווח המחירים הזה, אם טאבלט חורג ב 2000 ש"ח מהתקציב, אפשר להציע גם אותו) הוא יכול לקנות בארץ או בחו"ל (אם יש סיבה מסויימת לקנות בחו"ל - מחיר, דגם שלא קיים בארץ וכו') תרגישו חופשי להציע. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לשחק עם המחשב הזה משחקים כמו: COD4, Half Life 2, Crysis, World In Conflict ועוד מלא!! חשוב שיהיה שקט, אז הנה המפרט: (חשוב לציין כי יש לי מסך 19") מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤861 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-EX38-DS4 ¤917 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39386 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤344 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 XP ¤543 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=996580 כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4850 512MB PCIe ¤897 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=CGAX-4856DD מארז ללא ספק Antec Nine Hundred ¤620 כ…
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: יאפ -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD WW2, Battlefield 1, dark souls 3 (דברים בסגנון הזה) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 1080p 60 Mhz - כנראה ישודרג בעתיד -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שאפש…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מחשב לעבודה באינטרנט ושמיעת מוזיקה בסטריאו ברמה גבוהה. לא כולל רמקולים, מסך, מודם, צורב, סידי, הארדיסק, כונן דיסקטים, מקלדת ועכבר (כולל רק מארז,מעבד, זיכרון, לוח אם, כרטיס מסך וכרטיס קול) הכרטיס מסך לא צריך להיות ברמה גבוהה מדיי אבל שיתמוך ברוב ההתקנים (למשל ג'יפורס 5200) לא צריך מכונת ביצועים.. צריך מחשב שלא יתקע ולא יעשה לי לאגים במוזיקה ואינטרנט גם בעומסי זיכרון (אקספלורר+מדייהפלייר+איסיקיו+וורד נניח) תודה..
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
AMD Athlon 64 3500+ Winchester 90 nm 939 OCZ Platinum Rev 2 PC3200 1GB 2-2-2-5 GA-K8NXP-9 GigaByte Radeon X800XL With Silent Pipe (Water Cooling) Antec 1080 +Antec True 430W WD 160GB SATA סך הכל עלה 8417 ש"ח ...איך הוא?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה: CPU Q6600 QUAD CORE 8GB DDR2 800HZ DUAL CHANNEL GSKIL ABIT IP35 PRO MOTHERBOARD ATI HD4670 512MB PSU ANTEC 500W GENERIC CASE HDD 320GB +80GB צורב SAMSUNG X22 בלי חומרה הקפית....
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה לקנות מחשב נייד בארצות הברית נכנסתי לאתר של HP ואחרי הרבה משחקים שם מצאתי את המחשב הבא: Your HP HDX16t series Operating system Genuine Windows Vista Home Premium with Service Pack 1 (64-bit) Processor Intel® Core2 Duo Processor P7450 (2.13GHz) Memory FREE Upgrade to 4GB DDR2 System Memory (2 Dimm) from 3GB DDR2 System Memory (2 Dimm) Hard drive 500GB 5400RPM SATA Hard Drive with HP ProtectSmart Hard Drive Protection Graphics card 512MB NVIDIA GeForce 9600M GT Display 16.0" diagonal High Definition HP Ultra BrightView Infinity Display (1366x768) Primary optical drive Blu-Ray ROM with SuperMulti DVD+/-R/RW Double Layer Personalization Webcam + Finge…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הלכתי כבר לאיבוד בג'ונגל של הניידים, כל פעם שאני מרגיש שאני נסגר על מחשב מסויים אני רואה עוד מחשב ועוד מחשב... בסופו לש דבר כולם די זהים אבל ההתלבטות קשה... דל לנובו גיגהבהייט, אייסר, אייץ' פי???? בסופו של דבר מצאתי מספר פייבורטיטים ואשמח לקבל את המלצתכם או הסתייגויותכם בשמחה.... DELL Vostro A1015 T5670 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=13789 Lenovo G550 NTDRAIV http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSPGahash Gigabyte W576M-64R2 http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSPGahash
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של HP DV6 ועשיתי בדיקות על הדיסק הקשיח והבנתי שהוא לא עובד. על המחשב היה מותן WIN 7 מקורי, לא קיבלתי עם המחשב כלום שום דיסק. מה אני עושה כאשר אני יכניס למחשב דיסק קשיחי חדש, מאיפה אני יכול שוב להתקין עליו WIN 7?? של HP.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1500, לא חובה לנצל את כל התקציב. אם מקבלים תועלת ממש יותר גדולה, אז אפשר לחרוג ב-100 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, סרטים וסדרות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיפות למחשב שקט אם אפשרי מבחינת תקציב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפע…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני בונה מפרט למשחקים שאני רוצה שיהיה כלול בו קונרו כרטיס מסך חזק מן הסתם כולל מסך דק של 17 אינץ' הארד-דיסק 250 ג'יגה סאטה 2. אני מעדיף מסך של LG.צורב DVD. בלי רמקולים. בלי מקלדת ועכבר. חשוב לי שיהיה קירור טוב ושלא יהיה הרבה רעש. כמה שיותר שקט יותר טוב. אה! אני גם מעדיף 2048 זכרונות. הבנתי ש677 מגה הרץ בDDR2 יהיה הכי טוב. אבל בבקשה תעזרו. אני אקנה את המחשב או מ-KSP (אני מעדיף משם) או מנועה מחשבים. מה שיהיה הכי זול. תודה! =]
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-