ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
שלום ... אני עתודאי ויש לי מחשב נייד T42 ,אני יודע שהמחשב הזה יקר אבל כרטיס מסך שבו חלש מאד יחסית למחירו,השאלה עכשו האם אני יכול להרכיב לו כרטיס מסך תמורת משהו שבו אני לא יודע,בקיצור האם יש אפשרות להרכיב לו כרטיס שיעבוד CRISIS ?? ותודה מראש !!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני עובד ב- Sketchup Pro 8 ן- Indigo והמחשב שלי ישן ולא סוחב ברנדרים. אשמח לקבל המלצה על שמות של דגמים ספציפים כדי שאני יוכל להזמין אותם ולקבל הצעות מחיר לגבי: *מעבד מסדרת ה- i5 של אינטל (או i7 אבל אני מפחד שזה יהיה קצת יקר) *לוח אם תומך *וזיכרון RAM יותר מ-4gb תקציב בסביבות 2500 ש"ח ויש גמישות, אבל עדיף כמובן כמה שיותר זול. (אני לא רושם את המפרט שיש לי כרגע כי אני חושב שזה לא רלוונטי - בכל מקרה אני אני מחליף חצי מחשב. אבל אם בכל זאת יש צורך במפרט אני יעדכן) מה שיש לי ונשאר זה כרטיס מסך Nvidia GeForce GTX 260, ספק 550 ומארז. אשמח לקבל תגובות תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות מחשב למשחק ברמה של כבד מאד אין לי מספיק כסף אני מקווה שזה יספיק: כמות מחיר דגם AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+(2.0GHz) TRAY 1950 ¤ 1 DFI NF4 ULTRA INFINITY 620 ¤ 1 VDATA DDR 1024MB 400MHZ 540 ¤ 1 WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII 545 ¤ 1 ASUS EN7900GT 256MB PCI-E 2500 ¤ 1 LG GSA-4167B BLACK BULK 250 ¤ 1 Sunbeam Samurai BLACK 230 ¤ 1 FSP ATX-400PA 400W 24/20 pin SATA 220 ¤ 1 LG L1750SQ 8MS 1590 ¤ 1 Logitech Deluxe Keyboard Black OEM 65 ¤ 1 Logitech® MX510 Performance Optical Mouse BLUE 200 ¤ 1 הרכבת מחשב חדש 170 ¤ 1 סה"כ: ¤ 8880 מחיר כל תשלום: 8613.6 מחיר סופי: 8613.6
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב שברשותי הוא : MSI EX600 לוח 965 אני חושב . . כרטיס מסך נוכחי GEFORCE8400 MG האם אני יכול להחליף כרטיס מסך ?? או לשפר את הביצועים הגרפיים איכשהו ?? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן. החלטתי לשדרג את המחשב ואני צריך חוות דעת נוספת.. זה המפרט הנוכחי שלי: f שמתי לב לכ"מ ATI HD 4850 . יש לNVIDIA מקביל טוב ששוה את הכסף? אני מעדיף NVIDIA. איזה זיכרונות ראם יתאימו לי? אני מעוניין להוסיף 2 GB כי יש לי מערכת 32 ביט. ויש לי רק 2 חריצים פנוים. יש צורך בקירור נוסף? יש לי מאוורר 140 מ"מ ו80 מ"מ. בתודה מראש.
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קצת חולה ניקיון, ואני רוצה אחרי כמה זמן שאני משתמש במחשב לנקות את המקלדת משומנים של הידיים וגם את משטח העכבר. יש חומר מיוחד לזה או שאני יכול פשוט לעבור עם סמרטוט לך או עם איזה מגבון?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מקווה לקבל כאן מפרט סופי... ככה: אני רוצה מעבד INTEL DUAL CORE 2 E8400 3.0Ghz, אופציה לOC, אז צריך גם לוח אם שיתמוך בו כרטיס מסך שיוכל לנצל מקסימום את הE8400 (שהם לא יגבילו אחד את השני) 2GB זיכרון כונן קשיח 320GB כונן-צורב DVD, כונן-צורב CD, מארז יפה וספק שיחזיק את המערכת. כאמור המחשב מיועד למשחקים והתקציב הוא עד 4,500 ש"ח. תודה לעוזרים.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום בדקתי רכישת מחשב נייח חדש גיליתי שתי תובנות חדשות: לא כדאי להתקין Windows 7, בתצורה של 64 ביט אלא 32 ביט מאחר ורוב התוכנות הנפוצות ב- 32 ביט לא יעבדו על 64 ביט. ומכאן 32 ביט תומך עד 3 ג"ב זכרון ולא יכול לתמוך ב- 4 ג"ב זכרון ומכאן אם אני רוצה ddr3 בקצב 1333 אני יכול לרכוש 3 של 1 ג"ב ואז לוח האם צריך להיות עם 4 תושבות זכרון. המאוורר המקורי של המעבדים AMD לא מומלץ (רועש) כדאי לקנות בנפרד. האם כל זה נכון?!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מדובר על IBM R50E. מפרט כללי: מסך-15" 512mb hd-40 XP pro Pentium M-1.7 ghz חסר כפתור "\" אבל אפשר להשתמש! אם לוחצים על המקום של הכפתור אז הוא עובד.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 +- א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכה גרפית, שימוש בתוכנות פוטושופ ואילוסטרייטור בו זמנית על מגוון עבודות מקבילות, עבודה עם לוח WACOM תוך כדי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, אילוסטרייטור ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). דרוש גם מסך - 23" FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (ל…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב? גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים, משחקים בגרפיקה גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר , רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?8 6. האם מתוכנן אוברקלוק ? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומ…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב: לימודי הנדסת תוכנה * גודל המסך? משהו שיתאים ללימודים * רזולוציית המסך?רזולוציה שתתאים להנדסת תוכנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)?לא * משקל רצוי?שיהיה נוח ללימודים * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן רוב היום נמצא במכללה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כן HDMI * Bluetooth?לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?1 TB ואם יש צורך ב SSD לתכנות ולעבודה מהירה אז עדיף * כונן אופטי?לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Lenovo * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע.…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
תקציב 3000 שקל בלי אפשרות חחריגה וניסיון לחסוך כמה שיותר. המחשב מיועד לשימוש כולל אינטרנט משחקים(שיצליח להריץ כל משחק שיש היום בשוק ושעומד לצאת בקרוב) תכני hd. גודל המסך 20 אינץ של סמסונג 2053bw בלי שום ציוד היקפי רק שהמחשב יכלול צורב. כמובן עדיף מאוד שיהיה כמה שיותר שקט לא מתוכנן לו oc ולא צריך מערכת הפעלה כלולה. רצוי מאוד שיקנה מחנות אמינה ומוכרת ושתהיה אפשרות לשדרוג קל.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד עד 5000 שח בעל מעבד חזק, שיוכל לשדר HD 1080P דרך יציאת HDMI רצוי כרטיס מסך חזק למשחקים. מה דעתכם על המחשב הזה: http://skypc.co.il/pl_product~71655~14~0.htm בכמה חלש הכרטיס מסך במחשב הזה 9600M GS 512MB לכרטיס מסך במחשב הבא 9600GT 1000MB http://skypc.co.il/pl_product~6930G~14~0.htm איזה עוד פרטים כדי לי לשים לב אליהם.אשמח מאוד להצעות חדשות תודה לכל העוזרים
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע שיש מגבלה של מחיר כאן, אבל הרעיון להכניס את המקסימום האפשרי. קודם כל הניידות חשובה, ולכן כל ה-NetBooks באים בחשבון בתנאי שהם מסוגלים להריץ גם ישומי אופיס לדוגמא. חשוב גם העיצוב, כלומר שלא יהיה לבנה. והכי חשוב המחיר כי מדובר במתנה ויש תקציב. אז בלי חריגות בבקשה אלה אם כן 50 שקל יעשו הבדל וזהו בערך אלה אם כן יש משהו חשוב שפיספסתי?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד לשימוש משרדי וממש מעט לצורך גרפיקה ומצגות. קיבלתי המלצות על המחשב הבא: טושיבה L305-S58884 המפרט למטה ובקישור. כמה שאלות: 1. ראיתי בחנות אחת שמוכרים. 1 שנה אחריות . אחריות על ידיד חברה בשם "קשרי מחשב" מישהו מכיר? 2. האם יש יבואן רשמי של טושיבה או שיש כמה יבואנים של המותג? 3. בארף הוא עולה כ 5000 ש"ח. בחו"ל כ - 2800 ש"ח. במידה ואני יכול להזדכות על המע"מ שווה היה להביא מחו"ל? האם האחריות הבינלאומית של טושיבה תתפוס כאן? תודה מראש על העזרה. מפרט כאן: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834114506 Model Brand TOSHIBA Series Satellite Model L305-S5884 Part# PSLB0U-074039 General Operating System Windows Vista Home Premium CPU Type Intel Cor…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני כבר כמה שבועות מנסה למצוא לי איזה דגם מתאים של מחשב נייד, רצוי דל 13.3-14 הבעיה היא שהדגמים שמופיעים אצלנו בארץ ושם באתר שלהם הם לא מקבילים ואני חלא מוצא את הדמיון. לדומגא שם אני בכלל לא מוצא את ה- 3010 DELL. לעומתו אני רואה שם Studio 14 שאין בארץ, ככה שאין לי אינדיקציה גם לגבי מחיר וגם עם הביקורות, יש לכם הצעה מהיכן לרכוש נייד מארה"ב? באינטרנט, אני שולח אותו שם למשפחה והןם מגיעים לארץ עוד 3 שבועות . הדרישות שלי הם, 13.3-14 מעבד חזק - i5 + 4G כ.מסך יעודי ולא משולב, רצוי שיהיה מחשב מתוצרה איכותית עם איכות חומרים גבוהה. יחד עם חיי סוללה ארוכים. תקציב : $$900 +/- אם יש פחות עדיף עכמובן, סטונדטים בכל זאת תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הייתי שמח להמלצה על מחשב נייד "מוכן" של חברה מוכרת ואו מחשב שמרכיבים אותו במיוחד אם יש חברות כאלה בארץ אני פשוט לא כ"כ מכיר. תודה לעוזרים!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5400 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית משחקים תכני HD ותיכנות א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1680X1050 * באיזה סוג משחקים תשחקו? * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות -גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. הא…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז לקח שנים, זה נכון, אבל בסופו של דבר אני יושב לי מול מחשב דנדש. טוב, האמת היא שהמעבד עוד חסר, הוא יגיע רק מחרתיים, אבל נעזוב את זה כרגע - הכל כאן, ומוכן, אז קבלו אותו: AMD 3200+ venice DFI LanParty UT Ultra-D Twinmos 512 Mb PC3500 BH5 Enermax 420W Noisetaker 2 Raidmax Cobra 868 Silver Leadtek Px6600 Gt TDH Extreme Version XP-120 TT Thunderblade 120 RGB NEC 3500A (הועבר מהמחשב הישן) WD 160GB JB MX-518 מקלדת אלחוטית מהמחשב הישן. אחרי כמה ימים על המחשב אני בטוח שיגיע זמן הOC, אני מבטיח לעדכן... סידרתי את כל הכבלים בתוך המארז, נראה פשוט פצצה, אני אצלם ואעלה תמונות... אז זהו חבר'ה, כל המפרט הזה הוא תוצר של המון המון עזרה מכם. תודה רבה! נדב.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי , אינטרנט , משחקים בסיסיים , אופיס וכדומה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 9 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספצ…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1) מסך מט 2) עדיף מסכי LED 3) משקל מקסימלי 3 קילו 4) מהירות כונן כשיח 7200 סל"ד וזיכרון מטמון לפחות 8 מגה 5) כרטיס שווה 6) כרטיס רשת אלחוטית תקן ה- n Draft 802.11. 9) צורב DVD 10) מעבד ליבה כפולה core 2 do עם מהירות גבוהה של לפחות 2 גיגה 11) זיכרון 4 ג'יגה מסוג DDR3 חשוב לדעת אם אפשר לשדרג 12) סוללת 3-4 שעות 13) אחריות אמינה לשלוש שנים עם שירות טוב 14) נפח כונן קשיח ( 500-1000) 15) אפשרות לחיבור HDMI ו DVI 16) - Windows 7 64 ביט עברית 18) לא מתחמם 19) DELLאו hp 20) מסך עם רזולציית HD 21) רמקוליםו
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משהו יכול להסביר לי איך זה ייתכן? אני מודע לעובדה שעשיתי טעות בבחירת המחשב הזה עם הI7 והייתי צריך לקחת עם I5 שפחות מתחמם אבל בכל זאת כאילו למה זה קורה??וזה שאני סתם במנוחה , מקסימום רואה סרט... אם זו בעיה של קירור מה אתם ממליצים?? תודה, רן
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מעוניין במפרט למחשב בתקציב של 9000 ש"ח כולל מסך 17" LCD מעבד מבוסס אינטל,לוח אם ASUS,כרטיס מסך ASUS או אחר,צורב DVD.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד 7 שנים (כן אני יודע שהוא ישן אבל אני רוצה למשוך איתו עוד כמה חודשים) שמשמש כמחשב ראשי. דגם gigabyte-w576v GPU-9600GS - ללא שום שימוש הוא ב42 מעלות, בשימוש פשוט - אינטרנט וכו' הוא על 51 ואחרי שעתיים דוטא 78 מעלות. רציתי לדעת אם זה טמפ' נורמליות. ראוי לציין שניקיתי אותו אתמול מאבק אחרי שראיתי שהוא מגיע ל95 מעלות במאמץ. בנוסף מעולם לא החלפתי משחה תרמית ורציתי לדעת כמה השפעה תהיה להחלפה ואם צריך משחה מיוחדת לניידים (אם כן אז אשמח להמלצה)?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-