עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. הי, לקראת השקעה לסלון החדש במחשב HTPC שיחובר למסך LED ומערכת קולנוע ביתית טובה, יעוד המחשב יהיה לסרטים, הקלטות (מהכבלים בעיקר), משחקים, ומוזיקה. התקציב הוא גבוה - בערך 10K בעיקר בגלל מטרת הגימינג שם אין פשרות . המפרט שחשבתי עליו כאן למטה, אשמח לכל עצה או טיפ מכם: Case - Thermaltake DH101 MotherBoard - Asus P8Z68-V/GEN3 CPU - Intel 2500K HD SSD - OCZ Agility 3 2.5'' 120GB SSD SATA III HD - 2TB Western Digital SATA III Black Edition Sound Card - Asus Xense HD 1.3 Blue Ray Drive - Asus BC-12B1LT Silent CPU Cooler - ‏Scythe Ninja 3 Memory - 8GB 2x4 G.Skill SNIPER Edition Dual Channel CL7-8-7-24 Power Supply - Seasonic X-760 Gold Graphic Card GTX 580 תודה!

• 7 תגובות
    • 967 צפיות
  2. המחשב כרגע מוגדר על עברית במקלדת והאיזור אבל אין עברית מלאה לתפריטים וכ"ו אני מבין או שאני טועה שצריך להוריד חבילת שפה,ניסיתי ולא הצליח לי. וחשוב לי שהשינוי לעברית לא ישנה מסמכים וכל מיני הגדרות במחשב כי זה מהעבודה של אשתי אלא רק שפה. אשמח לעזרה,תודה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by spitzi,

היי, כרטיס מסך GTX470 אמור לעבוד טוב על ספק כוח Antec NEO Eco 520W שנקנה לפני חצי שנה ? במחשב יש גם מעבד i5 2500k. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Reality,

שלום, לאחרונה המחשב עושה כל מיני בעיות ואני כל הזמן מקבל הודעת שגיאה במסך כחול שבו רשום: Dumping Physical Memory, ויש מין מספרים כאלו שרצים עד שרשום Dumping Physical Memory... Complete והמחשב פשוט נכבה. אני מפרסם את זה פה כי אני חושב שהבעיה היא בזכרונות.. חוץ מהודעת השגיאה המחשב עושה כל מיני בעיות כמו - 1) לעתים קרובות אחרי שאני מדליק אותו הוא פשוט נתקע, ז"א המסך עדיין פועל, רואים את שולחן העבודה, אבל המחשב לא מגיב, העכבר לא זז וכו'. 2) המחשב עושה ריסטרט לבד 3) הוא יחסית איטי משהיה פעם 4) קורה לפעמים שהמסך והעכבר כאילו מתנתקים מהמחשב, מה זאת אומרת? המחשב עצמו פועל, אך המסך כאילו מנותק מהמחשב, וגם האור בעכבר נכבה, ז"א כאילו הם לא מחוברים בכלל. אשמח אם מישהו יודע אולי האם…

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  5. תקציב: 4 אלף יכול לחרוג ל4.5 שימושים: גיימינג , סרטי HD ו3D חשוב שיוכל להוציא את המקסימום שאפשר בתקציב הזה ממשחקים כבדים כמו RAGE וSKYRIM לדוגמא ברזולציה 1920X1080 עם הגדרות גבוהות מאוד-הכי גבוהות אין צורך בציוד היקפי או ארד דיסק מאחר ואני יעביר את הWD CAVIER BLACK 1TB מהמחשב הישן אין כוונה לבצע OC העדפה לחנויות ידועות ואמינות מאזור ראשון-רחובות עוד דבר שחשוב לי זה הכרטיס המסך יהיה עם HDMI 1.4a שכולל תמיכה בסאונד HD ובBLURAY 3D

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  6. שלום חברים, יש לי שאלה ראיתי מחשבים ניידים מתחת ל2000 שח. המעבדים שלהם די חלשים אני רוצה לדעת האם אוכל לבקש שיחליפו לי את המעבד בדגם חדש יותר? ואם כן בכמה זה ייקר את הקניה? מטרות המחשב? גלישה, צפיה בסדרות וסרטים באיכות HDTV לסדרות וסרטים באיכות 480p -720P כמו-כן אופיס- וורד, ושיהיה דק עד כמה שאפשר. * גודל המסך? 15 * משקל רצוי? בסביבות ה 2+ * האם נדרש זמן סוללה ארוך עד כ4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יציאה לטלויזיה, שלפחות שניים מהUSB יהיו באותו צד, קורא כרטיסים SD * בלוטות? אפשרי אך לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250-350 * כונן CD/DVD? צורב? לא מחייב * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, המחשב ירכש בארץ * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכ…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by ofer40,

היי אני מחפש מחשב של דל בצבע אדום עם נתונים טובים אבל שלא יעלה יותר מ 2800 שזו חריגה כבר. האם יש חיה כזאת? תודה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום חברים, אני צריך מחשב חדש, מפעיל בעיקר תוכנות (קידום אתרים,הורדת סרטים, בניית לינקים וכאלו) כלומר חשוב לי ריבוי המשימות. לא מתעסק כמעט בגרפיקה , לא משחק משחקים כלומר אני צריך מחשב שהוא כלי עבודה חזק ויציב, טוב לצפיית בסרטים, תכנות ועוד פחות לחלק הגרפי על מה חשוב לי לדעכם להתעקש ברכיבי המחשב ובעיקר איזה מעבד כדאי לי? אינטל (i3?) או amd תודה רבה!!!

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  9. שלום. אני מבקש לרכוש לוח אם Z68 עבור מעבד 2500K. בעיקר מתלבט בין http://www.ebay.com/itm/ASRock-Z68-PRO3-LGA-1155-Intel-Z68-HDMI-SATA-6Gb-s-USB-3-0-ATX-Intel-Mother-/290634854456?pt=Motherboards&hash=item43ab2ff038#ht_4015wt_1089 לבין http://www.ebay.com/itm/NEW-Gigabyte-GA-Z68P-DS3-Desktop-Motherboard-Intel-/380385199898?pt=Motherboards&hash=item5890b9871a#ht_3089wt_1189 כמובן, אלה הם רק שני דוגמאות. קשה לבחור, במיוחד משום שהדרישות שלי לא ממש מיוחדות. מה שכן, אפשרות ל OC עתידי (נאמר 4.5) תהיה מבורכת מאוד. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  10. שלום לכולם, מטרתו העיקרית של המחשב תהיה עריכת צילומים באמצעות שילוב בין פוטושופ וברידג' cs5. הגדרתי לנושא כ4000 ש"ח, אין לי צורך בנלווים למחשב (מסך ועוד). חשובה לי כמות זכרון גבוהה וכ.מסך חזק. תודה מראש ליאור

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  11. שלום, בדקתי לאחרונה אופציות לקניית מחשב לעבודה משרדית (התוכנות הכי כבדות שירוצו הן בסדר גודל של פוטושופ, וגם זה לא באופן תכוף במיוחד). - אני לא מעוניין להוציא יותר מ 3,000 ש"ח, לא מעוניין בציוד היקפי, ולא ב OC. - חשוב מאוד שהמחשב לא ירעיש (9 בסולם מ1 עד 10). - אין צורך במערכת הפעלה/אופיס. - חשוב לי שיהיו סלוטים של SATA III ושל SATA II, יציאת DVI, יציאת HDMI, מארז שקט ויעיל (שמאפשר הוספת מאווררים) עם לפחות 2 יציאות USB בפרונט (ועוד לפחות 4 מאחורה). - דבר נוסף, אני מעוניין במחשב שיהיה בעל חיים ארוכים, ושלא ימות לי תוך שנתיים-שלוש. - לא פוסל שדרוג עתידי. - אני לא מעוניין בהמלצות על חנויות כרגע, אלא רק חוות דעת על המפרט ותיקונים (אם יש צורך). להלן המפרט: [table][tr][td][tab…

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  12. שלום אני סטודנט לעיצוב אינטראקטיבי, אני מחפש מחשב שיוכל להחזיק תוכנות גראפיות ותלת מימדיות, בין היתר יתמוך בעריכות וידאו, ויתקשר עם רשתות אלחוטיות בצורה המקסימלית, גודל המסך? 15 אניץ פלוס מינוס משקל רצוי? כמה שיותר קל יותר טוב, אבל לא בררן האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 4 שעות עבודה נטו, עם עדיפות לפרק זמן ארוך כמה שיותר האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI בלוטות? לא חובה WI-FI? כן גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 אבל גם 320 יספיק במידה ושאר המחשב מפצה ביכולות *כונן CD/DVD? צורב? כן כונן Bluray? לא האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, אב…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by niv251,

אני צריך המלצה למחשב לגיימינג עד 4000 עדיף שלא לחרוג.. אני לא צריך ציוד היקפי בכלל וללא מסך. לפני כמה חודשים קניתי הארדיסק חיצוני של 1TB אז לא צריך הארדיסק יותר מידי גדול. המליצו לי את המפרט המחשב הבא, אם אפשר תתנו חוות דעת על המפרט הזה הצעות לשיפור ומפרט אחר אם אתם רואים לנכון Intel Sandy Bridge Core i5 2400 Socket 1155 6MB 95W 3.1Ghz Box מעבד: Gigabyte GA-HA65M-UD3H-B3 H61 CHIPSET לוח אם: Kingston 4GB DDR3 1333MHZ CL9 KVR1333D3N9/4G זיכרון: WD 500GB 7200RPM 16MB Sata3 AAKX WD5000AAKX^ הארדיסק: GigaByte GeForce GTX560Ti Ultra Durable 1GB GDDR5 GV-N560UD-1GI כרטיס מסך: Enermax NAXN 450W ספק: תודה!

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  14. שלום, אשמח לקבל מפרט למחשב מבוסס Intel, בתקציב מקסימלי של 2500 ש"ח ללא מסך. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב: עריכה גרפית (קצת פוטושופ -לא משהו רציני), עבודה משרדית, אינטרנט וסרטים. 3. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך. 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?5 5. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 6. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא. 7. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אזור תל אביב והסביבה. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  15. Started by shaharmes,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. arkham city, skyrim -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080, אבל אשמח לקבל הצעות למסכים (לא כלול בתקציב, עד 900 שח")-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדו…

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  16. שלום לכולם, אני מתכנן לרכוש מחשב נייד, 13.3'' עם זמן סוללה טוב וביצועים ברמה טובה שמספיקה לאקסלים כבדים של אלפי שורות בלי צורך במשחקים. מאוד חשוב לי שהמחשב יהיה חזק פיזית, אמין מבחינת חומרה ושהשירות יהיה טוב. אני מבקש ממי שמכיר טוב מספיק חוות דעת למותגים שהמליצו לי עליהם - dell; samsung; asus; hp לגבי הפרמטרים העיקריים הבאים: אמינות פיזית ועמידות של המחשב - צירים של המסך, עמידות המסך והמקלדת וכיו' אמינות החומרה - שמירה על רמת תפקוד גבוהה לאורך זמן איכות הסוללות רמת שירות ואחריות של היבואן אני מתכוון להשקיע 4,000 ש"ח - 6,000 ש"ח במחשב אם זה חשוב. תודה לכל המשיבים

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  17. שלום הרכיבו לי את המפרט הזה בפורום מתחרה ורציתי לשאול איך הוא והאם הו משתלם לי *המפרט הוא למטרות גיימינג כבד *תקציב מקסימלי 5000 שח המפרט: מעבד: AMD Phenom 2 965 3.4Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Box כמות: 1 - מחיר: ₪619 קירור למעבד: Scythe JAPAN MUGEN 3 1155 + 1366 SUPPORT כמות: 1 - מחיר: ₪236 לוח אם: Gigabyte GA-990XA-UD3 AMD 990X+SB950 Chipset כמות: 1 - מחיר: ₪590 מארז: ARMOR A60 2X 120mm + 200mm TOP Vent + USB 3.0 + eSATA HOT SWAP HD CAGE כמות: 1 - מחיר: ₪437 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪370 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 כמות: 2 - מחיר: ₪103 קשיח למחשב שולחני: בקניית מחשב …

• 12 תגובות
    • 980 צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? שיהיה כמה שיותר קרוב לסכום של המפרט א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 Skyrim MW3 FIFA12 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מופיע במפרט -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקול…

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  19. היי אני מחפש מחשב נייד לאישה מבוגרת לצורכי לימודים גלישה בסיסית מאוד באינטרנט חשוב: שיחזיק לפחות שעתיים של עבודה (רצוי 4) קטן מאוד (איזור ה-10") יציאת USB אחת לפחות (לעכבר חיצוני) קל מאוד (אישה מבוגרת... זה קריטי) יריצו עליו אופיס ומעט מאוד גלישה באינטרנט (גלישה בסיסית ביותר), אלה כל השימושים. התקציב עד 2000, לפי מה שהיא אמרה - לדעתי אפשר למצוא כזה גם קרוב ל-1000 ש"ח. במילים אחרות - כמה שפחות. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  20. Started by roma,

אהלן, אשמח להמלצה למחשב בשביל אחותי הקטנה, היא בת 9. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים), צפיה בסרטים * גודל המסך? 15" * משקל רצוי? - * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?- * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?- * בלוטות?- * גודל מינימלי של כונן קשיח?- * כונן CD/DVD? צורב? עדיף שיהיה כונן DVD, לא חייב שזה יהיה צורב. * כונן Bluray? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. מה דעתכם לגבי האופצייה הזאת? http://www.getit.co.il/Prod/66209/#description תודה.

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  21. Started by AngryBirds,

לא יודע אם זה קשור לפה, אבל... 1.יש אפשרות לעשות מקלדת בעברית? 2.אפשר לפרוץ את זה, ולחזור למקורי מתי שאני רוצה? 3.אפשר להוריד משחקים דרך המחשב אליו? 4.אפשר לקנות APPS וכו... בארץ? תודה!

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  22. Started by ugiya,

שלום רב, מטרת המחשב היא בעיקר לאינטרנט וקצת יישומי אופיס קלים דגשים: עבודה מחוץ לבית - משקל נמוך, חיי סוללה סבירים, מסך ללא השתקפויות חובה: מסך 15 אינטש רצוי: מעבד I3 אחריות 3 שנים תקציב עד 2500 ש"ח אני תוהה האם למישהו יש ניסיון עם הניידים של סמסונג ? (אני לא מוצא עליהם כמעט מידע ברשת) אני מתלבט לגבי הדגמים הבאים: הזול- http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspbilu&uin=14239 היקר- http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspbilu&uin=14240 תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  23. המחשב הקודם שלי עשה את שלו, עבד במשך כמעט 6 שנים אני לא רוצה לחסוך אז אל תדאגו לגבי תקציב, גם ככה אני קונה הכל ישירות מהיבואן מה שאני צריך זה מעבד - אני די נעול על ה2600K, חשבתי לחכות ל2011 החדשים אבל אני לא יכול לחכות אני צריך מחשב חדש ובקרוב מאוד לוח אם- היבואן ממנו אני קונה עובד כמעט ורק עם GIGABYTE לצערי, ואני רוצה לוח של ASUS, אני מקווה שאני ימצא, אז אני צריך המלצה ללוח של GIGABYTE והמלצה ללוח של ASUS זכרונות - די ננעלתי על אלו http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/memory-corsair-ddr3-16gb-kit-4x4096mb-1600mhz-vengeance-p-12361 מה אתם חושבים עליהם ? דיסק קשיח- יש לי כבר 5 הרד דיסקים של 500GB שאותם אני ילביש על המחשב החדש, ואני רוצה לקנות כונן SSD 120GB שע…

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  24. http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=10309 מבקש את עזרתכם לגבי מחשב זה שיהיה לטובת סביבות פיתוח : בנוסף .. 1. האם אתם מכירים את החנות הזו ? האם הם אמינים ? 2. האם מכירים מקומות לשדרוג הזכרון חנות זו דורשת 600 ש"ח להוסיף 4 GB זיכרון זה נראה לי יקר. תודה מראש אני ממש לקראת קנייה אז אודה אם תענו

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  25. הרכבתי מפרט למחשב, איך הוא? לצורכי משרד (דפדפן,office,סרטי HD) *הארד דיסק- אני לוקח מפה איזה הארד דיסק IDE ישן של WD שיושב לי פה, דגם מאוד ישן (40GB), יכול להיות בעיית תאימות עם הלוח? *מארז- משיג בנפרד מעבד: AMD Athlon X3 435 2.9Ghz 64Bit Tripple Core AM2+/AM3 BOX כמות: 1 - מחיר: ₪340 לוח אם: Gigabyte GA-880GM-D2H כמות: 1 - מחיר: ₪383 ספק כוח: Seasonic 350W SS-350ES Active PFC 80+ Bulk כמות: 1 - מחיר: ₪174 זיכרון: 2Gb DDR3 - 1333 KINGSTON(SINGLE STICK כמות: 1 - מחיר: ₪57 כונן אופטי: Samsung DVDRW SATA x22 כמות: 1 - מחיר: ₪93 סה"כ: ₪1047

• 4 תגובות
    • 745 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.