ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,375 דיונים בפורום זה
-
שלום, חברתי נמצאת בחול, לתקופה דיי ארוכה והיא הגיע למסקנה שהיא צריכה מחשב נייד, לאחר שהיא עשתה סיבוב בחנות מחשבים מקומית, היא התאהבה ב ASUS EEE היא טוענת שהוא מאוד קטן וזה בדיוק מה שהיא צריכה. השאלה העיקרית שלי היא האם זה מחשב שמסוגל להריץ XP ואם כן איך מתבצע כול התהליך של ההתקנה בהנחה שהמחשב מגיע עם לינוקס ואין לו כונן DVD. היא בעיקרון צריכה את המחשב לגלישה, תוכנות מסינגיר למינהן וישומי OFFICE האם המחשב הזה מספק את הסחורה. והאם ניתן להרחיב את הזיכרון שלו? *אני מודע לעובדה שהמסך ממש קטן, ולעבודה ממושכת היא פשוט תחבר אותו למסך חיצוני. נ.ב אם יש למישהו חנות מומלצת בצפון שאפשר לקנות בה אני השמח ללינק\שם חנות. תודה מראש לעונים.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני מתחיל ללמוד הנדסת חשמל, אשמח לחוות דעת לגבי 4 מחשבים שאני מתלבט בינהם בעיקרון מה שחשוב זה שהסוללה תחזיק לכמה שיותר זמן ושהמחשב לא יתחמם יותר מידיי המקטים לאתר ksp 80962 80166 108922 109640 תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אני יירשום בנקודות מה אני צריך בגדול המחיר שיהיה בסביבות ה-2500 קצת לכאן או לשם זה לא משנה לי אבל שלא יעבור בואו נגיד את ה-3000 - תוכנות שאני משתמש פוטושופ, פלאש, אילוסטרייטור, סינמה 4D - בגדול אני לא משחק משחקים במחשב אבל בואו נגיד אם אפשר שיריץ CS או CS:S (סורס) אז למה לא - בקשר לזיכרון אני לא צריך יותר מ-160 ג'יגה למה יש לי גם כונן חיצוני של חצי טארה זה מספיק לי - אני עם 32 BIT (ראיתי שאיזה פורום שזה משנה ) - חשוב לי ממש שהוא לא יהיה רועש!! - צריך שירכיבו לי את המחשב - צריך ציוד הקפי (עכבר, מקלדת) אם יש בכסף הזה להכניס מסך (22 אינץ') שתומך ב-HD זהה יהיה ממש טוב אבל לא נראה לי שיש אם זה נראה לכם מוגזם אז לא משנה אם כן אז סבבה פשוט עכשיו יש לי אבל אני מת…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רכשתי מחשב נייד עם מסך בגודל 12". אני מחפש עבורו מין שרוול או נרתיק כזה, שיגן עליו בעיקר מפני מים ונפילות/חבטות, ואוכל לשים אותו בתוך תיק קיים. אני לא כ"כ מעוניין בתיק ממש - אך אם למישהו יש המלצה על תיק גב טוב שמיועד במיוחד לניידים 12", גם אשמח לקבל. מה מומלץ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא יודע עם זה יעבוד הם הוא לא יעלה בלהבות עם ההפעלה אבל תיראו ותגידו (המארז הוא מארז שרתים) (כמובן שיש מעבדים טובים יותר אבל אני רציתי משהו טוב ולא יקר מאוד אם הייתי רוצה יש את האקסטרים שהוא דרך אגב לא שווה את המחיר שלו) מעבד Intel Core i7-950 Tray ₪1359 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i7-950ay לוח אם Asus P6X58D Premium ₪1739 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=p6x58d-premium כונן קשיח Seagate ST32000542AS Barracuda LP 3.5" 2000GB SATA2 32MB ₪507 כמות: 6 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST32000542AS זיכרון Corsair DDR3 12288MB (2048MBx6) 1600Mhz CL 9-9-9-24 XMS3 ₪1766 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=C12G1600C9 כרטיס גרפי…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קראתי על זה קצת באינטרנט, ונראה מפתה למדי. כל תא בערך עולה 6-10 דולר ומקבלים סוללה חדשה באיכות לא ראה בשליש מחיר. אבל לפי מה שקראתי מדובר בהחלפה מסובכת, שכוללת הלחמה תוך כדי זה שיש מתח בסוללה. מישהוא היתנסה ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רוצה למכור את המחשב שלי ויש לי קונה כמה להגיד לו? מפרט: ASUS M2N-E MotherBoard AMD Athlon X2 Dual Core Processor 5600+ 2.80 GHz 4.00GB RAM 500GB Hard Disc ATI Radeon HD 4870 512MB Realtek 8185 Extensible 802.11b/g Wireless Device Raidmax Sagitta (מארז) סיבה: רוצה לקנות מחשב נייד, אגב כמה יעלה לי נייד בערך באותה רמה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרתכם. המחשב הבא בעדיפות לנייד, זמן סוללה פחות קריטי היות וזה בעקרון Workstation. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד כ10,000 ש"ח. ניתן לחרוג מעט במידת הצורך. במידה והתקציב לא ריאליסטי לדרישות אשמח לשמוע על מה לדעתכם תקציב הולם, ולשמוע על מפרטים לדוגמא אבל כרגע זו המסגרת. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1000 שקלים. (אם יש שדרוג משמעותי שיחרוג עוד טיפה אשמח לשמוע) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח Unity לVR, התמקדות בסצינות יחסית קטנות אבל עדיין עושה 360 Rendering. בעת…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
<blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיך שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מוסיקה בעיקר וסרטים (DVD,HD,BluRay) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). סרטים בתוכנה ייעודית כלשהי (מזדמן), מוסיקה בתוכנה ייעודית כלשהי בשליטה מרחוק ע"י טאבלט (תדיר) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא רלוונטי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). פלזמה 42 HD Ready …
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש כונן+ מסך , השימוש העיקרי הוא עבודה עם תוכנות גרפיקה כבדות. חובה - מסך חד לעבודה עם צבעים חדים ועמוקים. תקציב: עד 6500 ש"ח.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. מבקש את עזרתכם למפרט מחשב לצורכי גיימינג. אני צריך שתהיה יציאה אופטית(SPDIF) בנוסף ל HDMI כי יש לי מגבר ישן ללא כניסות HDMI... מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.-battlefield,call ofduty,batman ושאר המשחקים החמים המתוכננים עלינו לטובה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב צריך להיות אינטל, לא מתוכנן אוברקלוק אז הזיכרונות לא צריכים להיות יותר מידי טובים(512! , דואל? ). חשבתי על כרטיס מסך רדאון 9600 אבל אני פתוח להצעות. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, קודם כל תודה על העזרה, ועל האתר המדהים הזה. לענייננו, אני מתכוון לרכוש מחשב חדש, הוא ישמש קצת לכל דבר, קצת עריכת וידאו, יש לנו מצלמת וידאו mini dv, רוצים להעביר סרטים שצילמנו ולערוך אותם לDVD. קצת מצגות פאואר פוינט שישולבו בהן קטעי וידאו. קצת משחקים, בעיקר NBA ודומיהם, אבל גם שאר החדשים. התקציב הוא +- 3000 ש"ח, אין צורך בציוד הקפי (מסך, מקלדת, עכבר וכו'...). תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הנה המפרט מה דעתכם: Intel Pentium 4 2.4C GHz 800MHz 512K Box [1070 Nis] Abit IC-7 Intel 875P [830 Nis] Mushkin Black Level 1 Pc 3200 512MB DDR X2 [1650 Nis] W.D 80GB 7200RPM 8MB Buffer ATA 100 [550 Nis] Hercules 3D Prophet Radeon 9700Pro 128MB [2000 Nis] Toshiba 16X48 OEM [220 Nis] Mitsuni floppy 1.44 [50 Nis] Compucase Super Midi Tower CI 6919 [380 Nis] Vantec Stealth 120MM Fan [113 Nis] Subtotal:6750 Nis. חוות דעתכם! אני לא סגור על ההרד, אולי SATA בכל אופן נמה דעתכם בנושא ועל המפרט בכלל??
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש מחשב במיוחד למשחקיםם אני רוצה מקסימום ביצועים שאפשר להביא במחיר הזה ושיחזיק מעמד בשביל משחקים חדשים שיצאו הכסף שיהיה לי זה בסביבות ה5000-4500 תודה Smiley עריכה: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!=5000-4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?=לנצל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?= נטו למשחקים! א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).=תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? אנ ירוצה לקנות גם מסך כי אין לי * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?= COD FAL…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
היי, צריך המלצה למחשב נייד בתקציב של 4K, אם ממש שווה ומשתלם אז אפשר למתוח עד 4.5K. * מטרות המחשב? מחשב לסטודנט שרוצה לשחק קצת משחקים (בינוניים נניח) במעונות. * גודל המסך? 15.6 אינץ'. * משקל רצוי? לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא קריטי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא. * בלוטות? לא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) גודל לא משנה (גם ככה אין פחות מחצי טרה לא?) אבל חשוב מאוד מאוד שיהיה 7200RPM. * כונן CD/DVD? צורב? לא חשוב. * כונן Bluray? לא חשוב. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? כן, ל-DELL רק…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב הסכום 4000-4500 [בלי חריגות] בלי ציוד היקפי אולי רמקולים אם ישאר כסף שהמחשב יהיה גם עם חלקים טובים לאוברקלוק [ אולי אני יעשה בעתיד] תודה
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי. אשמח לקבל מפרט למחשב שמטרתו העיקרית היא משחקים,גלישה. עד 2000 שקל ללא מסך. תודה מראש.
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?700 2. מה שימושי המחשב : משחקי בליזזארד (d3 - sc2) - (ייתכנו משחקים עתידיים חדשים בסגנון זה) + סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן! -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?מעוניין באיכות גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.כן : מסך + עכבר + רמקולים 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפ…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום . רציתי לשדרג כרטיס המסך של המחשב cpu :- i3 6100 mobo :- asus h110m-k d3 ram :- g.skill 8gb ddr3 1600MHZ graphics card :- gigabyte gt 740 1gb vram psu :- corsair 450w אמרו לי ש אקנה gtx 960 4gb vram בדקתי ב אמאזון :- http://goo.gl/1mj9zC האם הכרטיס הזה יעזור אותי למשחקי השנה הזאת ו השנה הבאה וגם יש שאלה אחרת איך לקנות מ אמאזון על הדואר הישראלי
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
האם ניתן להשיג את ה ATIV בארץ ? את האתר של סמסונג ישראל נראה כי לא עדכנו כבר שנה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מחשב נייד בתקציב של 4000. המחשב ישמש לעריכה, פוטושופ ומשחק. (אני לא יודע אם התקציב מספיק, מקווה שכן.) בעקרון אני רוצה שאני יוכל להשתמש במחשב זה בתוכנות עריכה, בעיקר של תמונות אבל גם ווידאו, בצורה חלקה וריץ את העניינים מהר ויוכל להתמודד יפה עם המשחקים של ימינו. לדוגמא BF3. חשוב לי שהוא יוכל לעמוד בדרישות המערכת הנ"ל : Processor: Quad-core Intel or AMD CPU RAM: 4GB Graphics card: DirectX 11 Nvidia or AMD ATI card, Nvidia GeForce GTX 560 or ATI Radeon 6950. Graphics card memory: 1 GB Sound card: DirectX compatibl sound card Hard drive: 15 GB for disc version or 10 GB for digital version גודל מסך ומשקל פחות מעניינים אותי, אני מקווה שאני לא מבקש יותר מדי -תודה מ…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ברצוני לקנות מחשב חדש עד 3500 שקל השימוש יהיה בעיקר לאינטרנט ומשחקים ... אני צריך כרטיס מסך טוב אבל לא להגזים יותר מידי לא יבוצע OC המחשב יהיה מבוסס intel מישהו יכול לעזור בבנית המפרט ??
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 7000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט,סרטיפ, משחקים (ARMA II/III, COH2) , תיכנות של פרוצדרות כבדות מאוד בMATLAB, וקבצים עתירי פונקציות ומשקל באקסל, א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אקסל 2007 - פרנסה, MATLAB- כבד, Ethovision - תוכנה גרפית כבדה. adobe illustrator+photoshop -מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב מיועד גם לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב- ARMA II/III, COH2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) ש…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-