עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by yuri1987,

חברים ערב טוב, עלה שיקול לקניית 2 לפטופים (אחד לאחותי ואחד לחברה שלי) מה לדעתכם שווה יותר לקחת? מפרט DELL: T7250 2GB 667MHZ X3100 160GB ללא מערכת הפעלה 3 שנים אחריות ------------------- מפרט GIGABYTE: T7250 2GB 800MHZ GeForce 8400M 160GB ללא מערכת הפעלה שנתיים אחריות שניהם אותו מחיר! על פניו הGB יותר טוב מבחינת חומרה, לעומת זאת לDELL יש אחריות לשנה נוספת. מה מבחינת שירות ללקוח? מי עדיף? מור לוי או היבואן של DELL?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום, אני מעוניין לקבל חוות דעת של אנשים כאן לבנייה של מחשב. התקציב המקסימלי הוא 5000, כמובן שמעדיף לחסוך כמה שקלים אבל אם יש משהו טוב שיחזיק לי הרבה זמן אני מוכן להגיע ל5000 שימוש המחשב יהיה לגיימינג בעיקר, כל סוגי המשחקים בעיקר Moba וshooters הרזולוציה של המסך היא 1920X1080 כמובן שאני רוצה שהמחשב יריץ לי משחקים על גרפיקה גבוהה. לא חייב ULTRA בהכל (עדיף^^) אבל לפחות HIGH עם FPS גבוהה יציב. השוואות מחירים בין חנויות בנתניה יהיו אחלה תודה מראש לכל העוזרים !

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. המפרט: DELL LATITUDE D830 מעבד: T7300 זיכרון: 3G סוללה: 9 תאים דיסק: 7200 rpm שימושים: פיתוח תוכנה, הרצת VM , לא לסרטים\משחקים. בנוסף - אילו בדיקות אני יכול להריץ על הנייד על מנת לבדוק אותו לפני הקנייה? תודה..

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש החלטתי את זה לאחר שהבנתי שלא כדי שאני ישדרג את המחשב כי זה יעלה לי אולי אפילו יותר אז ככה אני לא ממש מבין במחשבים הייתי מעוניין במחשב שיוכל להריץ לי משחקים כמו GTA IV Crysis Nba 2k9 אני מעוניין במחשב שיריץ את כל המשחקים האלה די בקלות ושאני לא יצטרך להחליף את המחשב נגיד בעוד שנתיים אך יחד עם זאת אני לא יכול לקנות מחשב יקר מדי הייתי רוצה לדעת מה טווח המחירים למחשב שיריץ את כל המשחקים האלה ברזולוזיה גבוה ודי בקלות התקציב שלי עומד על 3500 שקל +- אבל באמת שעם אני משיקע אותם שאני יהיה מרוצה ושהמחשב שלי יחזיק הרבה זממן ויריץ את כל המשחקים הכי חדשים והכי כבדים ללא מאמץ הסיבה היחידה שהחטלתי לקנות מחשב זה עקב שהבנתי שלא כדי לי לשדרג את המחשב הקיים…

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב 3000 עם חריגה של 200. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פוטושופ, תכנות, עבודה משרדית, גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא דיל ברייקר. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא. 8.…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by tamtamtamir,

שלום לכולם וחג שמח המחשב בעבר נכנס למצב שינה באופן שהגדרתי לו (בהתחלה לstandby ואחכ לשינה) כרגע הוא לא נכנס. אין לי מקלדת ועכבר בUSB ככה שלא זו הבעיה. וגם לא התקנתי שום דבר חדש.. חשוב לציין שבאופן ידני המחשב כן נכנס למצב שינה (ולמצב סטנדביי) ולא מתעורר אבל באופן אוטומטי זה לא קורה... האם יש דרך לתקן את הבעיה או לזהות את הגורם שלה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. היי, עוזר למכרה ברכישת מחשב נייד. תקציב 2.5 אלף +-. השימושים מאוד בסיסיים אני מניח ולכן לא דרוש כוח עיבוד רב. חשוב שהמחשב יהיה קל באזור ה1.5 ק"ג, מסך 14-15. בעל SSD לפחות 128GB. שקט ברמה סבירה לסטודנט שהולך להשתמש במחשב בכיתה לא יותר מזה. קנייה בארץ. לא מתוכננים שדרוגים או אוברקלוק. האם יש משהו יותר מומלץ מזה: https://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=27360. בסך הכל יש לי ניסיון טוב עם המחשב הנ"ל, השאלה אם יש משהו יותר משתלם? תודה רבה, זאב.

8. Started by Classify,

השאלה היא עם אני רוכש עכבר למחשב הנייד אני יכול "לכבות" את הטצ' פד שלא יהיה פעיל או שזה בהכרח "יכבה" לי גם את העכבר הרגיל? נ.ב מה ההבדל בכלל בין עכבר רגיל לעכבר למחשב נייד? העכבר של המחשב הרגיל שלי מתחבר ועובד מצויין גם בנייד.. כל ההבדל זה שהקולט (במקרה של עכבר אלחוטי) הוא יותר קטן?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. יש לי מיני מחשב נייד של חברת MSI,רציתי לדעת כמה תחזיק מעמד הסוללה ללא הטענה כאשר אני צופה בסרט (אני שם את המחשב על מצב של חיסכון)? סוללת 6 תאים.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Torian,

המחשב הוא כזה: Intel core i7 ivy bridge 8GB ram 1600mhz 1TB HD 5400rpm AMD Radeon 7670m מסך 15.6 HD 3 שנים אחריות עד הבית מערכת הפעלה Win7 home prem מחיר 4,400 ש"ח 2 שאלות ברשותכם: 1. האם המפרט הנ"ל שווה ביחס למחיר? 2. האם מחשב כזה יכול לעמוד בקצב עד 5 שנים? במידה ואני לוקח בחשבון שאני עוד 3 שנים מחליף לדיסק קשיח SSD? 3. אשמח לשמוע עוד חוות דעת בנוגע למחשב זה. תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Ronll,

(כבר הייתה לי הודעה אבל אף אחד לא ענה לי שם על השאלות וגם יש לי שאלות חדשות כי המפרט הישתנה) אז ככה ,אני קונה מחשב חדש, והרכבתי מפרט ממש יקר ,אבל כולם אמרו לי שזה סתם בזבוז אני יתן תמפרט הישן ומה אני רוצה לשנות , ומה השאלות שלי כמעט שכחתי , המפרט נועד למישחקים אני לא מתכנן OC בכלל , וזה בגלל שאת הכסף הזה אני התחלתי לשמור מהבר מיצווה עוד שנתיים ככה אני מיתגייס אז הפעם הבאה שאני יקנה מחשב בטח יהיה עוד 7 שנים ככה , את המחשב הזה יש לי 6 והוא גרוטאה עד כאן חפירות לוח אם - Asus Commando Intel P965 מחיר - 1131 בקשר אליו נאמר לי מספר פעמים שהוא נועד ל OC ולא יתן ביצועים יותר מדגמים שהם טיפה יותר פשוטים , אז קודם כל זה נכון ? דבר שני איזה דגם מומלץ , מבחינת כסף לז…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום יש לי dell inspiron 1250 ואני רוצה לקנות מסך רגיל ולחבר לו.. עכשיו המסך שיש לי במחשב נייד הוא מסך רחב וחיברתי לו סתם מסך 17 אינץ' רגיל שיש לי בבית ולא ראו טוב... בגלל שהתצוגה מתאימה למסך רחב והמסך שחיברתי לא היה רחב ואני רוצה לקנות מסך לא רחב.. אני רוצה לקנות מסך רגיל 4:3 השאלה שלי האם יש אפשרות להתאים את התצוגה למסך רגיל? ולא למסך רחב? ואני אשמח לקבל המלצות למסכי 19 אינץ' שטוחים 4:3 שיהיה אפשר לראות בהם HD.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום, אני מעוניין לקבל המלצה על מפרט למחשב ביתי בסיסי, שמיועד לשימושים ביתיים ״נורמליים״, אינטרנט, יישומי אופיס, סרטים, מוזיקה וכו׳ אין לי שום דרישות מיוחדות כגון שקט oc או כל דבר דומה, התקציב העומד הוא כמה שיידרש עבור מחשב מתאים לדרישות בלי לבזבז כסף מיותר, אני מעוניין גם בהמלצה לציוד הקיפי בסיסי, מסך ורמקולים המתאימים למחשב הנ״ל.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by uber101,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים, גלישה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA V, Witcher 3 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולי…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום, אני מתכנן לקנות בשבוע הקרוב מחשב חדש השימושים שלי הם בעיקר תכנות, גלישה באינטרנט ומשחקים. (מידי פעם מתעסק גם עם גרפיקה, תלת מימד, אבל זה לא שימוש ראשי) בדר"כ פתוחות אצלי המון תוכנות במקביל, לפעמים אני מוצא את עצמי עם 100 טאבים פתוחים בפיירפוקס, המחשב שלי היום פשוט לא מסוגל להחזיק דבר כזה... אני רוצה לקנות מסך רחב כלשהוא בגודל 22" אבל אני לא לגמרי סגור על הגודל אז אני עוד פתוח להצעות פה. חוץ ממסך אין צורך בציוד היקפי. בנוגע למארז, שיהיה משהו שחור ולא מכוער מידי. אני משתמש בעיקר בלינוקס, אז בשל ענייני דריוורים אני רוצה לקנות כרטיס מסך של נבידיה. אני מתכנן גם להתקין ויסטה (בשביל משחקים בעיקר) (לא לכלול מחיר מערכת הפעלה במפרט) לא מתעסק עם OC נכון להיום. המחשב יה…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום הייתי רוצה שתעזרו לי בקניית מחשב עד 5000 ש"ח לא כולל מסך !!! זה בשביל חבר ואני מבקש שימו דגש על יציבות כמה שפחות שהמחשב יתקע וזה בעיקר למשחקים בתודה מראש .

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by shibby15,

אני עוזר לחבר טוב לקנות מחשב, התקציב הוא בין 5000-6000 ש"ח. הוא אדריכל ככה שיש לו כמה תכנות "בינוניות" לא חייב מכונת עיבוד אימתנית אבל אני מעדיף בשבילו שלא יהיה סלרון. כנ"ל לגבי 512 זיכרון, מבחינת הארד דיסק אני חושב שגם 30 יספיקו, מקסימום משדרגים בהמשך למרות שלא נראה לי שיהיה צריך. לגבי כרטיס גראפי, שוב זה מחשב לעבודה משרדית ולא למשחקים, מספיק הכי פשוט שיש. לגבי גודל עדיף כמובן כמה שיותר קטן ולגבי סוללה לא הכי הכי חשוב אבל שוב כמובן עדיף משהו כמה שיותר חסכוני... אני מאד אודה לכם על המלצות או הערות ואגב אני אקבל המלצות לחנויות בשמחה! (בפרטי כמובן!)

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by AMITOC,

שלום,סוף כל סוף אני קונה מפרט חדשואני צריך לעזרה קלה... המפרט שאקנה לא צריך לכלול את הרכיבים הבאים: צורב\DVD רמקולים,מקלדת,עכבר,מסך וכרטיס מסך. דרישות מן המפרט: יכולת אוברקלוקינג קלות בבאס נמוך(מכפלה). זיכרון רב בין 768 ל1 גיגה (דבר המחייב PC2700 במסגרת התקציב) זהו! תוספות: כרטיס המסך שיצורף הוא TI4600 שכבר נמצא בבית. ויש גם AX7 בבית אז גם לא צריך גוף קרור (מאורר כן צריך) הכרטיס ישמש לעבודה בתוכנות עריכה וגרפיקה כבדות לכן עליו להיות יציב במיוחד. תודה רבה ידידי

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. מעבד Skylake I7-6700 3.4 - 4GH 8MB chace לוח של Gigabte z170x - gamer3 זכרונות 2x8 kingston hyperx 2666 המחיר שמציעים לי לחומרה הזו זה 2500 שקלים ועוד שאלה האם הלוח הזה יכנס לי בתוך המארז הישן שלי? יש לי מארז של termaltake שהיה בו לוח msi x58 eclips sli תודה מראש לעונים וסליחה עם עברתי על כמה חוקים

20. Started by boynet2,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם יש צורך אשמח לשמוע 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תיכנות(ide כבדים), עריכה גרפית(בקטנה), עיבוד וידאו(בקטנה), טיפה משחקים, וצפייה בסרטים, זה מחשב שעושה כמעט הכול א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד למשחקים אבל זה הדבר הכי נמוך ברשימת העדפות ואין לי בעיה לשחק משחקים באיכות נמוכה וכאלה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפ…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by danielzy,

אוקיי... 1. חוות דעת על המפרט הבא 2. אני לא יודע איזה מארז + ספק כח אני צריך... אני חושב שבערך 620-750W... מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤1017 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600 לוח אם ASUS P5N-D ¤761 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31160 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤363 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-15 nVidia ¤317 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2N800SR2GK כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GTS 512MB PCIe ¤1168 כמות:2 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV387 צורב Pioneer DVR-115D Black X20 DVD ¤129 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=P…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by g man,

בתקציב של 3500 ש"ח,איזה מחשב הכי כדאי לקנות?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. טוב אז ככה בן דוד שלי מעוניין לקנות מערכת מחשב בימים הקרובים והציעו לו מעבד אינטל 3.0 ג'גהרץ ב-ksp.. וכ.מסך ג'יפה 5700 זיכרון 512 של קינגמקס..(כול המערכת עולה 5650 ש"ח) בקיצור שכנעתי אותו ללכת על אמד ( למטרת משחקים... מה שהוא מן הסתם מעוניין)... והרכבתי את המערכת הבאה: Athlon 64 3000+ (S-754) משום מה לא ראיתי סוקט 939 K8NS-Pro (s754) Nforce3 250, GBL, Fwire 512MB A-DATA (שתי סטיקים.... לא מצאתי באתר סטיק אחד של ג'יגה) RADEON 9600XT TV,DVI 128MB 120GB (8MB) SATA HEC 475W (True Watts TFT 17'' FP 767 12ms 17'' 796 FD סה"כ : 5670 ש"ח וזה כולל צורב ...דיוידי...עכבר ומקלדת וכונן תקליטונים.... עכשיו לקצת שאלות.. למה אין להם 939.... למה המארז והספק עולים כמעט 800…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Angello,

אהלן, אז החלטתי סוף סוף שהמחשב הבא שלי יהיה נייד ולא נייח, ורק נשאר לבחור את הדגם. * מטרת המחשב היא להרצת משחקים סבירים+, צפייה בסרטים ושימוש יומיומי כמובן *גודל המסך חשוב שיהיה גדול (17.3" או קצת קצת יותר קטן) *מעבד i5 טוב שייכנס בתקציב. * יציאת HDMI - חובה *גודל מינימלי של כונן קשיח: 250GB *כולל צורב DVD *מערכת הפעלה windows 7 *העדפה לחברות השולטות בשוק (hp,acer,dell וכו'). הדברים החשובים הם גודל המסך, hdmi ומעבד טוב. מחיר מקסימלי: 4250 ש"ח תודה רבה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום לכולם אני חדש כמו שאתם רואים אמממ....טוב אז אני צריך מפרט למחשב ב-4000 ש"ח כמו שכתבתי. אני לא בטוח שמה שבחרתי טוב זה הכול מידע בסיסי הצעות לשינוים במפרט יתקבלו בברכה ותודה לכולם על העזרה מעבדי אינטל? כמות מחיר סה"כ Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB Cache 1 1140 1140 לוחות אם למעבדי אינטל? ASROCK כמות מחיר סה"כ 775Dual-VSTA s775, VIA PT880 Ultra, DDRII 667, PCI-E, AGP 1 370 370 זכרונות? DDR II 667 כמות מחיר סה"כ 1GB TwinMOS 1 570 570 כרטיסי מסך? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ 7600GS 256MB TV, DVI, PCI-E 1 730 730 דיסקים קשיחים? Samsung כמות מחיר סה"כ 80GB 7200RPM, 8MB, SATA II 1 255 255 צורבים? DVD Recorders כמ…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים