עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם. קודם כל, אני רוצה להגיד תודה מראש. אתם חבר'ה שנראים לי מאוד מקצועים ומוכשרים וחבר המליץ לי עליכם. אז אני אתן את הפרטים ה"רישמיים": תקציב: 4000 ש"ח נע עד כ 4500 ש"ח במידת הצורך. אני מאוד מבקש לנצל את כל הסכום. אני כבר אומר שאני לא צריך צורב וציוד הקיפי כמו מקלדת ועכבר מכיוון שיש כבר ברשותי. שימושים: גיימינג כבד עד בינוני ותכני HD. המשחקים שבהם אתכוון לשחק הם לדוגמה MW2, BFBC2, GTA IV, JUST CAUSE 2... ועוד משחקים שעתידים לצאת. אני מאוד מצפה שבמחשב החדש אזכה לשחק ברמת איכות בינונית + עד גבוהה. בנוסף לכך, אשתמש במחשב לשימוש ביתי. (אינטרנט, סרטים וכו') עדיין אין לי מסך, אבל אני פונה לפורום מסכים בישביל זה. אני בכיוון של מסך 20" ברזולוציה רגילה. ציוד הקיפי: אין צורך…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. האם המעבד הזה טוב או שכדאי להוסיף 300 שקל ולקבל את ה-2500K , בעיקרון המחשב ישמש למשחקים כמו BATTLEFIELD ו CALL OF DUTY וגם לעריכה ב PHOTOSHOP . אין לי מושג איך עושים OC אז בחרתי כרטיס מומהר , אבל האם LEADTEK סבבה ? בקיצור אשמח לקבל עצות (בעיקר על המעבד והלוח והכרטיס מסך) , תודה מראש . Intel Core i5 760 Socket 1156 8MB 95W 2.8Ghz Tray, יחידות 1 ₪762 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2010 Scythe Katana 3 Rev 2 Intel 1156/1366, יחידות 1 ₪126 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=247 Gigabyte GA-H67M-UD2H-B3 H67 CHIPSET, יחידות 1 ₪556 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2518 G.Skill F3-10666CL9D-4GBNQ 4GB Kit DDR3 1333Mhz CL9 , יחידות 1 ₪267 http://ww…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. מה ההבדל בן הדגמים... 2500 , 2300 וכן האלה ההבדל לצורך העניין ברור ... אבל מה זה 2250 , 5500 , מה יונה ומה מרום .......?!?!? :bash:

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שבוע טוב!! תודה מראש לעוזרים! 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח - כולל המסך (עלותו 1100 ש"ח) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב אבל מצד שני אם מגיעים לרמת מפרט מספיקה גם מתחת לתקציב אז אפשר לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם זה קריטי אפשר חריגה של 200-300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית - תוכנה לעיצוב מטבחים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למ…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? מטרות גיימינג ועבודה משרדית בעיקר ( GTA החדש וכו') 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא צריך שום ציוד הקפי 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? אין משהו מיוחד.. שיהיה במחשב החדש צורב DVD 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. אין כאלו 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא מתוכנן 8. האם יש צורך לכלול …

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום, התקציב מוגבל ל-4000 ש"ח בלבד. מעוניין לקבל חוות דעת מהמומחים. מה צריך לשפר? מה דעתכם על המפרט הבא? מעבד: AMD Athlon 64 3000+ (S-754) לוח: Gigabyte K8NS (s754) Nforce3 250 זיכרון: 512MB A-DATA /VT DDR400 כרטיס מסך:? Sapphir (ATI) RADEON 9600XT TV,DVI 128MB דיסקים קשיחים: WESTERN DIGITAL 160GB SATA כונן 1.44: Teac/SONY צורב: NEC 3520A DVD±RW x16 Dual x4 מארז: HEC Compucase CI-6A19 מסך:? MAG 17'' 770 FS מקלדת ועכבר: MS Internet + MS Mouse Optical סה"כ: 4055 ש"ח האם זהו המפרט האופטימלי עבור המחיר הזה?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אז ככה, יש לי מחשב בן 5 שעושה לי קולות של מת ומבקש לצאת לגימלאות, אז הגיע הזמן להחליף אותו: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כולו, מעדיף שלא לחרוג בכלל אם אין צורך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לכל היותר מאתיים שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסרטים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: הכל מהכל, מהFPSים החדשים והישנים (BF, קרייסיס, W/E) עד למשחקי קז'ואל. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב: 1920X1080 3. האם יש צורך בציוד הקפי? נואפ 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש לי …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום\ יש לי מחשב נייד dell vostro 1015 ואני מנסה לחבר אותו לטלווויזייה של טושיבה בחיבור hdmi דרך כבל hdmi -dvi דרך מתאם dvi-vga עכשיו הבעיה היא שלא המחשב ולא הטלווויזיה מזהים אחד את השני ובניסיון להגדיר את הכ.מסך (שדרך אגב הוא מובנה) אין אפשרות ביגלל שעדיין הכ.מסך לא מראה שהוא מזה כלום.. מה אפשר לעשות? אולי הכבל לא מתאים או שזה בעייתי עם בחיבור עם מתאם אשמח לתשובה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by poao,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב מאק מיני ולהשתמש בו כמדיה סנטר בסלון. כמה לדעתכם שווה מחשב עם מפרט כזה (מודל 2008): מעבד intel core duo 1.83GHZ דיסק קשיח 80gb זכרון 2 ג׳יגה עם שלט מקלדת ועכבר כמה שווה המחשב לדעתכם? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by taotao,

שלום אנשים.. הדבר הכי חשוב הוא שהמחשב יהיה של HP...(לא כי הם "הכי טובים" או משהו כזה פשוט יש איזשהו עניין איתם).. ועיקרוני שהמחשב יריץ משחקים טובים/ממוצע...לא משהו מטורף אבל סביר..(למשל יש לי חבר עם ACER TRAVELMATE 4100 שמגיע עם X700 והוא מריץ משחקים סבבה....).. התקציב הוא בין 6K ל8K ויש אפילו אפשרות לעלות לאיזור ה10K..(אבל זה בלחץ).. כמו כן אל תציעו לי מחשבים של חברות אחרות כי זה פשוט לא יהיה אטרקטיבי...

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. היצרנית הסינית הגדולה מתחילה לחשוף את קו המכשירים שלה לתערוכת CES 2016, ויש כמה הפתעות מעניינות בהחלט השבוע הוא השבוע הגדול של תערוכת CES לשנת 2016, ומי שהחליטה להקדים את כולן הפעם ולחשוף את מוצריה יומיים לפני פתיחתה הרשמית היא לנובו, שלה יש כמה ג'וקרים בשרוול, מסתבר. היצרנית הסינית הכריזה על עדכון לקו הניידים שלה, עם דגם חדש דק וקל עוד יותר ל-Carbon X1 שהיה בעבר הנייד הדק ביותר בעולם כולו, עם ThinkPad X260 שיירש את ה-X250 האהוב ומבטיח חיי סוללה של עד 21 שעות בעזרת הסוללה המוגדלת הנוספת שניתן לרכוש עימו, עם ניידי ThinkPad 13 'עממיים' אשר ניתן יהיה לקבל או עם מערכת חלונות 10 או עם מערכת Chrome OS, וגם עם עדכונים לקווי ה-ThinkPad 450 וה-ThinkPad 550 המגוונים…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by lidaiv,

שלום לכולם. מעוניינת לקנות מחשב לשימוש ביתי, בעיקר לאופיס וגלישה.אני לא כ"כ מעוניינת להתעסק עם AMD קיבלתי הצעת מחיר של כ-4000 ש"ח עבור המפרט הבא. אודה לכם באם תוכלו לחוות דעתכם לגבי שיפורים/שינויים וכ"ד: P4, 2.4GH-מעבד אינטל לוח לא משולב INTEL SPRINGDALE 865PE, תומך 800MHZ, AGP8 זכרון 256M DUAL DDR 2X333MHZ כ. מסך לא משולב GEFORCE 4 NAVIDIA MX 64M מסך 19" AOC K9 שטוח סידירום X52 דיסק 40G מודם פקס 56K כונן 1.44 כ.קול 128 מארז כולל 8 USB עכבר וכ"ד... בנוסף, מה ההבדל בין לוח אם לא משולב למשולב? מה עדיף?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שבוע טוב מחפש לקנות מחשב נייח לעבודה עם התוכנת Maya ו Blender, רינדור ויצירת אנימציה תלת מימדית. כרגע ירוץ על מסך 1080P אבל אני מחפש משהו שיתאים גם ל4K ויחזיק שנים ארוכות בניתי מפרט ואשמח לחוות דעתכם https://www.wellcom.co.il/builds/26721 אני לא סגור לגבי המעבד אם צריך את הגרסא K או להסתפק ברגיל כרטיס מסך? הלוח אם אוברקיל? כל תגובה תעזור מעוניין לרכוש את המחשב היום

14. Started by munin,

שלום לכולם, ברשותי מחשב ישן יחסית, הינה מפרט טכני שלו: Intel Core i5 650 3.2 Ghz 4MB L3 Cache s1156 Gigabyte GA-H55M-USB3 Golden Tiger 550W PSU GeForce GT240 אני רוצה לשדרג את המחשב למצב שאוכל לשחק במשחקים חדשים(הכוונה לשחק בWitcher 3). מחרתיים אני באילת ורציתי לשאול איזה כרטיסיי מסך יעבדו עם המפרט הנוכחי ואם לא מה עליי לשדרג כדי להגיע ליעד? הסתכלתי על כרטיסי: GTX 750, אולי GTX960. תודה מראש על עזרתכם

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Vlad Prince,

היי כולם אני מחפש לרכוש מסך מחשב בגודל 32 אינץ רזולוציית FHD 1920X1080 או יותר (אם יש) בתדר 144hzקצב רענון וזן תגובה מומלץ 1ms אבל לא אמות גם עם עד 5ms יש המלצות למסכים טובים בעלי תכונות כאלו וכמה שיותר בזול? תקציב שיכול לחשוב עליו יושב על כ2500 ש"ח עם חריגה קלה. אם יש לכם המלצות אשמח מאוד מאוד

16. Started by Flea,

אהלן.. זוכרים אותי? שאלתי לפני איזה שבוע בקשר למפרט.. אז עכשיו הגענו למפרט כמעט סופי. מעבד - ?Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB? לוח אם - ?DG965WHMKR s775 Conroe, DDRII 800, PCI-E? זכרונות - סטיק אחד של 1G Kingston DDR2 667mhz הארדיסק - ?160GB 7200RPM, 8MB, SATA II? WD כרטיס מסך - X1650 Pro 512MB, DDRIII, TV, DVI, PCI-E מארז - HJA-291 MIDI 500W Max, 18cm Fan Black כל זה ב3800. המפרט נבנה מKSP. במארז יש ספק מובנה 500W נכון? עכשיו...אני צריך את הדעה לגבי כל חלק, האם משתלם.. בקשר לכרטיס מסך אנחנו עוד לא סגורים...איזה כרטיסים יש ב900 שקל פלוס מינוס. יאללה אני סומך עליכם תודה רבה...

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום, אני מעוניין לבנות מחשב לעריכת וידיאו. מצאתי את PC POWER, שמרכיבים מחשבים יעודיים לעריכת וידיאו. הנה המפרט שהם מציאים (זה הזול יותר) https://www.pcpower.co.il/workstations/solid-i.html?config=3229-10199,3232-10214,3234-10219 רציתי לשאות אם זאת חברה מוכרת ואמינה, והאם כדאי לעורך וידיאו מקצועי לרכוש מחשב כזה. התקציב של 10 אלף למחשב זה לפי דעתי מוגזם, אבל בתור עורך וידיאו מקצועי אני מוכן להשקיע. תודה

18. Started by aviel1988,

שלום אני צריך מפרט מבוסס אינטל במחיר של 6-6.5K המפרט לא צריך לכלול ציוד היקפי פרט לעכבר ומקלדת. המחשב ישמש למוזיקה ולמשחקים (יותר למוזיקה). צריך שיהיה במחשב 2G זיכרון וכרטיס מסך שיספק משחקים לשנים הקרובות. דרך אגב לכל אלה שירוצו ויציעו AMD אני יודע ומכיר את כל הויכוח הגדול הזה אך בכל זאת אני רוצה Intel. אם אפשר לבנות את המפרט מ-KSP זה יהיה עדיף. תודה רבה!

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by The_overclocker,

אני רוצה לקנות מחשב חדש (לחכות עד שהמחירים יירדו בסביבות אוק' ??) ואלו הדברים שהייתי שרוצה שיהיו בו : לוח אם - כרטיס קול טוב ++ *לא חובה* אפשרות OC לעתיד (כרטיס LAN מובנה כדאי לא כדאי ??) USB וכל שאר החיבורים הרגילים.. כרטיס מסך לא יקר עד 350 ש"ח ~ ציוד הקפי: מקלדת עכבר נוחים (אני יושב דיי הרבה זמן מול המחשב) רמקולים: עד 350 ~ ש"ח בערך הכנתי מפרט, מה אתם אומרים ? : CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) BOX CPU [ ¤ 621.9 ] 1 Motherboards for AMD : Epox 8RDA3 NVIDIA nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X,5.1 Dolby Sound, LAN, USB 2.0) [ ¤ 523.35 ] 1 Memory : GeIL DDR-RAM 256MB 2700 Value Memory w/Heat Spreader [ ¤ 279.85 ] 1 Hard Discs : Wes…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by orgabay87,

אני קונה את כל החלקים בארה״ב ומרכיב לבד את המחשב. Cpu: I5 3570k Cpu cooler: noctua nh-c14 Mb: ASRock z77 extreme4-m Gpu: evga gtx670 ftw Memory: G.skill ripjaws 8gb 1600 Ssd: mushkin enhanced chronos deluxe mx 120gb x2 in raid 0 Hdd: seagate brracuda st2000dmoo1 2TB Case: silverstone ft03 Psu: cooler master m600 Blu ray burner: pioneer bdr-207bdks 1577$ ב newegg תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. לקנייה מיידית! תודה מראש לכל המסייעים! מבקש מפרט ב-2.5K לצפייה בסרטים ותמונות באיכות HD ושימושים ביתיים (וגם למשחקים) כתבתי זאת בסוגריים כי זה לא השימוש העיקרי של המחשב. אני משחק מידי פעם COD7 , ‎ ועוד... אך לא "גיימר". ללא מסך מאחר ויש לי מסך של EIZO מדגם FORIS FS2331 בגודל 23 אינצ' 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 3100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD, שימושים ביתיים וגם משחקים. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD7 ‎ -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080*1920 E…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אז ככה - אני קונה מחשב מתקציב שיש לי מהאוניברסיטה, התקציב גבוה אך לא להתפרע יותר מדי 8 מקסימום. האוניברסיטה עובדת עם חברה שנקראת ש.מ.מ ואין להם מגוון גדול מאד של ציוד חסרים להם קצת דברים, הנה ההצעה: מעבד intel core i7 920 box 1366 לוח אם GIGABYTE GA-EX58A-UD7 - תומך ב USB 3.0 SEAGATE 1TB 7.2K 33M SATAII כרטיס מסך ASUS 5770 1GB GDDR5 צורב בלו ריי LG BD-WRITER GGW-H20L --- לא היה את הדגם החדש של הצורב, אני גם לא בטוח שיש אותו עדיין בארץ בכלל, אבל לא שווה לחכות בשביל הדגם החדש או משהו נכון? זכרונות KINGSTON 2GB DDR3 1333MHZ X 3 --- במקור רציתי זכרונות CORSAIR XMS3 DDR3 1333MHZ 2GBX3 triple channel... האם זה קריטי שהזכרונות שהם מציעים לי אינם עובדים בצורה של תלת ערוצי כמו ה …

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. המפרט מיועד למשחקים והוא לאחיינית שלי.. הלכתי למרדנית הציעו לי מפרט ב 3490 ש"ח מה אתם אומרים עליו ואיך ניתן לשפר? מעבד מעבד AMD Athlon 64 3200+ Venice S-939 לוח אם Gigabyte GA-K8NF-9 939 זיכרון זיכרון Kingston 512M Kingston DDR 512MB PC3200 400Mhz דיסק קשיח Western Digital 80GB 7200RPM 8MB S-ATA 2 כרטיס מסך LEADTEK GeForce 6600 PCX 256MB +TVD צורב DVD DVD צורב ND-3550A DVD ±R/RW x16 (Dual Layer) כונן 1.44 כונן 1.44 Mitsumi 1.44 מארז ג'נרי רגיל... FRONTIER/ 009-12CM 500W בקשר למארז והספק לא רוצה משהו שהוא יקר... שישאר ג'נרי... נתנו לי את ההצעזה הזו במרדנית ב 3490 ש"ח מה אתם אומרים? ומה צריך לשפר? תודה

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by michaelr,

יש לי מחשב נייד COMPAQ CQ61 (אם אני לא טועה COMPAQ זה HP במידה כזו או אחרת) בכל מקרה רציתי לדעת אם יש לי אפשרות לשדרג את הכרטיס מסך למשהו חזק יותר. או שאיאפשר?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by iguy2,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? נטו משחקים כבדים כמו bf4 crysis א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רוצה מסך של דל 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות מאוד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לד…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים