עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by or8651,

שלום לכולם, פעם ראשונה שיוצא לי להתייעץ פה בפורום,חבר המליץ לי עליו 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ~200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. סגנון GTA\TOMB RIDER\FAR CRY\CALL OF DUTY וכ'ו. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 21אינטש מתכנן לקנות מ…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by SHARON2016,

היי חברה זה מפרט של המחשב שלי שקניתי לפניי שנתיים מksp מעבד intel i7 4790 3.6 gh 8 mb כרטיס מסך gtx 970 msi oc gaming 4g לוח אם ASUS z97-k lga 1150 DDR 3 1600 זכרון g.skill 16g 1600 mhz ספק seasonic 600 w ssd sumsong 840 series 2.5 120g אלה בעקרון החלקים העקריים ואני מעוניין להשתדרג בעתיד בgtx 1080 ti על המחשב הזה והשאלה שלי האם בשביל למצות את הכרטיס ושלא יהיה מוגבל האם כדאי לי או שאני בעצם צריך לשדרג גם חלק אחר כמו מעבדלוח אם וכו דרך אגב קניתי מסך של דל שתומך ברזולוציה של 2560 x 1440 ולכן אני רוצה לשדרג את הכרטיס בשביל לשחק ברזולוציה כזו בהגדרות גבוהות

3. היי לכולם קבלתי הצעת מחיר למחשב ורציתי לשאול האם ללכת על המפרט או לשנות משהו: מעבד-AMD 2500 XP TRAY CPU.בקשתי מהמוכר BOX CPU והוא אמר לי שכבר נגמר לו אבל אין הבדל עקרונית בין שניהם כי הוא שם לי לוח קירור טוב ונותן לי 3 שנים אחריות על המעבד.האם לקחת? לוח אם-ABIT NF7 SL ADATA 512 MB DDR 3200 WD 80GB 7200 RPM BUFFER SATA כרטיס מסך-גיגבייט RADEON 9200 128MB DDR DVI TV OUT RETIAL ASUS 16\48 RETIAL DVD -ROM COMPUCASE CI-6A19 מקלדת ועכבר של חברת GENIUS <אופטי> אז ככה השאלות הם כאלו: לגבי הזכרונות והמארז אני סגורה.גם לגבי הדיסק קשיח.עכשיו לגבי הלוח אם והכרטיס מסך יש לי כמה שאלות.אני אשתמש במחשב רק לגלישה הורדת תוכנות וצפייה בסרטים רגילים וסרטי DVD משחקים ממש לא.עכשיו מישה…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אהלן המחשב שלי בסך הכל בן 7 חודשים ואני כבר מרגיש כאילו הוא בן 100 לפחות לפי ההתקדמות שהייתה... 'סתכלו במפרט שלי מימין. מבאס שיצא הקונרו... ה - AM2... ועוד כל מיני צ'ופרים שגורמים למחשב שלי להיראות כמו עגלה למישהו יש חיזוקים לתת...? בכל אופן - ניגש לעניין: אני רוצה לשחק ... בכל משחק שיש היום... על רמות גרפיקה הגבוהות ביותר שניתן... אולי אני אקנה טלוויזיה LCD 26-32 אינטש (כנראה 26-27) ... ואשתמש בה גם למשחקים (אז לקחת בחשבון...) כמה ישפר הוספת זיכרון של ג'יגה? (2X512) כמה ישפר הוספה של 2 ג'יגה? איזה כרטיס מסך יותר כדאי... 1900GT, או 1900XT (אני יודע שה XT יותר טוב... האם התוספת תופסת? כלומר - שווה או לא להוסיף?) אני גם יודע שיש 1950PRO אבל לא מצאתי אותו עדי…

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. מעבד- Intel Pentium 4 2.4C Ghz 800Mhz 512K לוח אם- Asus p4p800 Deluxe זכרון- 512 ddr 400 mhz דיסק קשיח- 80 gb 8mb כרטיס מסך-sapphire radeon 9600 pro 128ddr כרטיס קול- CREATIVE 5.1 Live Value כונן 3.5- floppy 1.44 (עדיף teac) Dvd- 16x-48x צורב- lg 52x24x52 כרטיס רשת- NetCard RJ45 10/100Mb מארז- 350 w atx midi tower מקלדת-microsoft multimedia רמקולים- CREATIVE Inspire 2400 sub + 2Sp עכבר- microsoft optical mouse (אני צריך גם המלצות לספק כוח ולקולר של המעבד אם אפשר),תודה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אורח דניאל טיגר
    Started by אורח דניאל טיגר,

אני צריך לדעת 2 דברים 1 המפרט הזה מספיק טוב בשבילי אני גיימר מתחיל אבל אני רוצה מחשב כמה שיותר טוב אבל ב4000 שקל כולל מערכת הפעלה ואני די מכור 2 אני לא הבנתי אם המסך בחינם או לא.. כי כתוב .00 אז בבקשה תגידו לי החנות היא גולדטופ ואת המפרט הזה אני הרכבתי ואני קונה מחשב את זה או אחר בפסח מארז מיני טאוור שוכב Cooler Master Elite 361 RC-361-KKN1 Mini Tower1193.25 ש"ח דיסק קשיח פלאש סאן דיסק SanDisk Z400s SD8SBAT-128G-1122 128GB SSD 2.5'' SATA3 6 GB/S HDD1215.21 ש"ח לוח אם מיני אסוס Asus MotherBoard AH61MK LGA1155 Chipset Intel H611229.91 ש"ח מעבד אינטל Intel® Pentium® Processor G1620 2M Cache, 2.7GHz Tray1202.03 ש"ח ספק כוח אנטק A…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. המחשב - T61 אוזניות מקוריות של סנהייזר. חיברתי אותם לתחנת עגינה, שומעים רק בצד שמאל. שיחקתי עם הכיוונים דרך המחשב ולא עזר אז ניתקתי את האוזניות וגם מהרמקולים של המחשב עצמו שומעים רק מהשמאלי לא משנה מה אני עושה. יש מצב שהאוזניות גרמו לאיזה קצר דרך התחנת עגינה? אגב גם בחיבור למחשב עצמו לא דרך התחנה עדיין שומעים רק בצד השמאלי (ראוי לציין שבמחשב הביתי הן עובדות היטב) תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by captaincaveman,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio, VMWare ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 4. ה…

9. Started by Moshik144,

שלום לכולם אני צריך המלצה על מחשב נייד בתקציב של עד 1200 ש''ח לשימושים הכי בסיסיים שיש: גלישה באינטרנט ופתיחת כמה כרטיסיות במקביל, קריאה ושליחת מיילים, שמיעת מוזיקה וכו'. חשבתי על המחשב הזה מה אתם אומרים ? האם יש אופציות יותר טובות באותו המחיר? https://ksp.co.il/?uin=45580&select=.268..271..1358..211. תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. השימוש: גלישה באינטרנט, שימוש משרדי בעיקר, Word ושטויות כאלה מה צריך לכלול: מדפסת, מקלדת, עכבר, רמקולים, מסך והמחשב עצמו... Celeron גם בסדר... לא AMD, תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by טל משעלי,

שלום בעקבות שדרוג של המערכת רציתי לדעת כמו אוכל לקבל על המערכת שלי היום מעבד : CORE I5 2500 BOX לוח אם : P67A-UD B3 כרטיס מסך: HD 6950 2GB GDDR5 GIGABYTE ספק כוח : HUNTKEY 700W HK700 52-PP תודה מראש טל.

12. Started by The_overclocker,

אני רוצה לקנות מחשב חדש (לחכות עד שהמחירים יירדו בסביבות אוק' ??) ואלו הדברים שהייתי שרוצה שיהיו בו : לוח אם - כרטיס קול טוב ++ *לא חובה* אפשרות OC לעתיד (כרטיס LAN מובנה כדאי לא כדאי ??) USB וכל שאר החיבורים הרגילים.. כרטיס מסך לא יקר עד 350 ש"ח ~ ציוד הקפי: מקלדת עכבר נוחים (אני יושב דיי הרבה זמן מול המחשב) רמקולים: עד 350 ~ ש"ח בערך הכנתי מפרט, מה אתם אומרים ? : CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) BOX CPU [ ¤ 621.9 ] 1 Motherboards for AMD : Epox 8RDA3 NVIDIA nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X,5.1 Dolby Sound, LAN, USB 2.0) [ ¤ 523.35 ] 1 Memory : GeIL DDR-RAM 256MB 2700 Value Memory w/Heat Spreader [ ¤ 279.85 ] 1 Hard Discs : Wes…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7500 ש"ח במידת הצורך 8500 ש"ח רק אם יש הבדל משמעותי בביצועים. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת וידאו וגרפיקה. תכני HD 2K 4K. תוכנות אדובי primeire, photoshop, after effects ומעלה.גיימינג. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? דיי חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכ…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי? התקציב המקסימלי הוא 1700 שקל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש אפשרות לחסוך זה יהיה מצוין! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש העיקרי במחשב הוא התוכנה CUBASE 5 יצירת מוסיקה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). CUBASE 5,כבד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). האמת שיש לי 2 מסכים אחד של ACER ברזולוציה של 1440*990 והמסך השני של SAMSUNG ברזולוציה 1280*1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by bati6,

אני קצת חולה ניקיון, ואני רוצה אחרי כמה זמן שאני משתמש במחשב לנקות את המקלדת משומנים של הידיים וגם את משטח העכבר. יש חומר מיוחד לזה או שאני יכול פשוט לעבור עם סמרטוט לך או עם איזה מגבון?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9e%d7%94-%d7%9c%d7%90-%d7%a2%d7%95%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%a2%d7%91%d7%95%d7%a8-%d7%a2%d7%95%d7%93-%d7%a7%d7%a6%d7%aa-%d7%91%d7%99%d7%a6%d7%95%d7%a2%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%93/

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Lidor Abu,

* מטרות המחשב: לימודי הנדסת תוכנה * גודל המסך? משהו שיתאים ללימודים * רזולוציית המסך?רזולוציה שתתאים להנדסת תוכנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)?לא * משקל רצוי?שיהיה נוח ללימודים * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן רוב היום נמצא במכללה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כן HDMI * Bluetooth?לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?1 TB ואם יש צורך ב SSD לתכנות ולעבודה מהירה אז עדיף * כונן אופטי?לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Lenovo * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע.…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. הבהרה: מעוניין שתהיה למחשב אפשרות להכיל שני כוננים קשיחים. האחד למידע והשני לתוכנות. התקציב הוא למחשב עם כונן אחד בלבד. השדרוג יעשה באופן עצמאי (תקציב של כ 500 שח). כך שסהכ עלות המחשב תהיה כ 5700 שח. עד 2.5 קג. עד 15.6 אינץ מסך מאי I7 4700HQ ומעלה זכרון 16 ג"ב. כ.מסך 840M 4gb ומעלה. אפשרויות: 1) Y50 שאינו עומד בדרישות. אבל אולי אפשר לשדרג ל512gb SSD בעוד חצי שנה (850 שח נגיד) ולעשות מחיצה של 120גב לתוכנות. http://ksp.co.il/?select=.268..271..159..853..2062.&list=1&sort=2&glist=0&uin=25568&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 2) אייסר N7 591G.עומד בכל הדרישות אבל לא אוהב את הברנד. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=21901 המלצות? הערות ? …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by EBanzir,

היי לכולם, אני רוצה לשדרג את המחשב הנוכחי שלי ואשמח לעצה שלכם לגבי כמה חלקים שאני חושב על לקנות. חלקים נוכחים: מעבד - AMD Ryzen 5 1600 16GB Ram - 1K Speed כרטיס מסך - GeForce GTX 1080 לוח אם - Gigabyte AB350M-D3H-CF (AM4) אני חושב על להחליף את המעבד, קירור, Ram, אחסון, קייס אלה החלקים שחשבתי על לקנות: https://pcpartpicker.com/list/tpxjGq פחות או יותר כל החלקים מ Amazon חוץ מהקייס שהוא מהארץ בנוסף, רציתי לשאול אם אתם יודעים אם המבצעי Black friday התחילו ב Amazon או לחכות ל27 לפני שאני מזמין? תודה רבה מראש!

20. אני יודע שיש מגבלה של מחיר כאן, אבל הרעיון להכניס את המקסימום האפשרי. קודם כל הניידות חשובה, ולכן כל ה-NetBooks באים בחשבון בתנאי שהם מסוגלים להריץ גם ישומי אופיס לדוגמא. חשוב גם העיצוב, כלומר שלא יהיה לבנה. והכי חשוב המחיר כי מדובר במתנה ויש תקציב. אז בלי חריגות בבקשה אלה אם כן 50 שקל יעשו הבדל וזהו בערך אלה אם כן יש משהו חשוב שפיספסתי?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Yakim Peled,

הי, המחשב הזה מוצע למכירה ב-1600 ש"ח ואני שוקל לקנות אותו. מה דעתכם? מעבד: Intel Core 2 Duo T6500 2.10GHz מסך ''15.6 זיכרון: 4.00 GB מערכת הפעלה windows vista home premium 32 bit כונן קשיח 250 GB

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום. אני מחפש מחשב נייד לשימוש כללי עד 3500 ש"ח. * מטרות המחשב - לימודים, עבודה, גלישה (יוטיוב), סרטים, משחקים קלים וכו'. * גודל המסך - 15.6 יספיק (אפשרי פחות) * רזולוציית המסך - לפחות 1366x768 * האם נדרש זמן סוללה ארוך - ממוצע * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - HDMI * Bluetooth - אין צורך. * כונן קשיח - כונן SSD (לא פלאש מודול, אלא כונן בפני עצמו) 128GB * כונן אופטי - לא. * מערכת הפעלה - ווינדוז 8 * מסך מגע - לא. * חנות לקנייה - KSP\OMC\BUG\IVORY (אלו החניות הקיימות באיזור המגורים שלי, מעוניין לקנות ולקבל את המחשב במקום ולא להמתין להזמנה) מצאתי מספר מחשבים ואף שקלתי לקנות מחשב "זול" ולהחליף לו את ההארדדיסק בSSD יש את הפוג'יטסו הזה שנראה לי שתפסלו http://ksp.co.il/?uin=1927…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום, אני מבקש מפרט עד 4,000 ש"ח לשימושים של אינטרנט בעיקר, איי סי קיו, קצת משחקים (לא משהו כבד), סרטים ... כולל מקלדת+עכבר לשמוש של נערה בת 15. שיהיה שקט ושיחזיק לאורך זמן. תודה מראש.

24. אהלן ברשותי מחשב נייד lenovo 3000 c200, כרטיס מסך 945GM של INTEL מובנה בלוח אם. הבעיה היא שהקצב רענון של המסך עומד רק על 60HERTZ וזה לא בריא לעיניים ולראש ובזמן האחרון התחילו לי כאבי ראש בעקבות שימוש ממושך במחשב. מה שאני מחפש זה איך אפשר לא דרך התפריטים הרגילים(כי דרך שם אין אפשרות), אלא דרך דוס או תוכנה אחרת שפשוט תכריח את המחשב לעבוד בקצב רענון יותר גבוה (השאיפה בין 85-100HERTZ), ולא אכפת לי אם זה לא הכי בריא לחיי המסך וכדומה.... בתודה מראש לעוזרים. (אם יהיו כאלה)

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום, החלטתי לקנות את החלקים הבאים ולהרכיב מחשב בעזרת חלקים שיש אצלי מארז : Foxconn TLA475R USB Front True Power 350W FSP Case מעבד : AMD Athlon 64 3000+ Socket 754 Tray CPU לוח אם : Gigaybyte GA-K8NS nForce3 250 Socket 754 Motherboard זכרון : A-Data 512MB DDR 3200 Memory ויש לי את החלקים הבאים (החלקים הבעייתיים) : - Creative Soundbluster Live 4.1 - GeForce 4 440MX רציתי לדעת אם הם יתאימו ללוח אם ולשאר החלקים שאני אמור לקנות. חוץ מזה, רציתי לדעת איזה יציאות יש בלוח אם, איך אפשר לברר ? תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.